TË FUNDIT
Fenomeni mahnitës si formohen retë: Nga blu, qielli bëhet gri në çast Papa kritikon ashpër “tiranët” që po shkatërrojnë Tokën Instagram sjell funksionin e ri për komentet, ja si funksionon Pezullohen dy efektivë në Dibër për shpërdorim detyre, nën hetim për një ngjarje në Bulqizë Zbulohet thesari me 600 monedha ari, i humbur prej më shumë se 100 vitesh Zjarr në katin e katërt te “Hotel Tirana”
Fenomeni mahnitës si formohen retë: Nga blu, qielli bëhet gri në çast Papa kritikon ashpër “tiranët” që po shkatërrojnë Tokën Instagram sjell funksionin e ri për komentet, ja si funksionon Pezullohen dy efektivë në Dibër për shpërdorim detyre, nën hetim për një ngjarje në Bulqizë Zbulohet thesari me 600 monedha ari, i humbur prej më shumë se 100 vitesh Zjarr në katin e katërt te “Hotel Tirana”
18° Tiranë, Pjesërisht me re

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Bordi i Transparencës Samiti i Diasporës
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Bordi i Transparencës Samiti i Diasporës

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Sulmi ukrainas

Ukraina shkatërron fabrikën më të rëndësishme ushtarake të Rusisë
Europa

Ukraina shkatërron fabrikën më të rëndësishme ushtarake të Rusisë

Ukraina bën me dije se ka shkatërruar një nga fabrikat më të rëndësishme të Rusisë që prodhonte raketa.

20:14 36 ditë më parë11.03.2026.

Autori
Lajmet për sulmin ndaj rezidencës së Putin, Trump: U mërzita shumë
Amerika

Lajmet për sulmin ndaj rezidencës së Putin, Trump: U mërzita shumë

Presidenti i SHBA, Donald Trump deklaroi se u mërzit shumë pas lajmeve kontraktitore për një sulm të mundshëm me dronë nga Ukraina ndaj rezidencës së presidentit rus, Putin.

22:52 107 ditë më parë29.12.2025.

Autori
Të fundit
Fenomeni mahnitës si formohen retë: Nga blu, qielli bëhet gri në çast
LIFESTYLE

Fenomeni mahnitës si formohen retë: Nga blu, qielli bëhet gri në çast

Ndodh në Gjibraltar, fenomeni formohet kur një erë e ngrohtë lindore transporton lagështi nga Deti Mesdhe drejt tokës.

20:40 14 min më parë16.04.2026.

Autori
Papa kritikon ashpër “tiranët” që po shkatërrojnë Tokën
Nëpër botë

Papa Leo XIV ka lëshuar një mesazh të fortë kundër luftërave dhe shfrytëzimit global, gjatë një vizite në qytetin Bamenda në Kamerun, duke e cilësuar situatën si pasojë të veprimeve të një “grushti tiranësh” që po dëmtojnë botën.

20:27 27 min më parë16.04.2026.

Autori
Instagram sjell funksionin e ri për komentet, ja si funksionon
TEKNOLOGJI

Instagram sjell funksionin e ri për komentet, ja si funksionon

U lejon përdoruesve të modifikojnë komentet e publikuara, por vetëm brenda një afati kohor prej 15 minutash nga momenti i postimit. Njoftimi është bërë përmes kanaleve zyrtare të platformës.

19:56 58 min më parë16.04.2026.

Autori
Pezullohen dy efektivë në Dibër për shpërdorim detyre, nën hetim për një ngjarje në Bulqizë
Kronikë

Pezullohen dy efektivë në Dibër për shpërdorim detyre, nën hetim për një ngjarje në Bulqizë

Dy efektivë policie në qarkun e Dibrës janë pezulluar nga detyra, pasi dyshohen për shpërdorim detyre në lidhje me një ngjarje të rëndë të ndodhur në Bulqizë.

19:40 1 h më parë16.04.2026.

Autori
Zbulohet thesari me 600 monedha ari, i humbur prej më shumë se 100 vitesh
LIFESTYLE

Zbulohet thesari me 600 monedha ari, i humbur prej më shumë se 100 vitesh

Një zbulim i rrallë ka habitur autoritetet dhe ekspertët në Republikën Çeke, pasi dy persona kanë gjetur rastësisht një thesar me qindra monedha ari në një zonë malore.

19:19 1 h më parë16.04.2026.

Autori
Më të lexuarat
Ushtria amerikane dhe ajo shqiptare stërviten në Bizë me dronët ‘Puma’
Aktualitet

Ushtria amerikane dhe ajo shqiptare stërviten në Bizë me dronët ‘Puma’

Ambasada amerikane bën të ditur mbajtjen e stërvitjes përmes një postimi në rrjetet sociale, duke nënëvizuar se teknologjia amerikane vijon të luajë një rol kyç në forcimin e sigurisë dhe kapaciteteve mbrojtëse të Shqipërisë.

18:58 1 ditë më parë15.04.2026.

Autori
Murtaja e të imtave shfaqet në Bulqizë, asgjësohen 220 krerë dhi në Shupenzë
Aktualitet

Murtaja e të imtave shfaqet në Bulqizë, asgjësohen 220 krerë dhi në Shupenzë

Ferma ku mbarshtoheshin dhitë, në Shupenzë, është vendosur në karantinë, ndërsa në një perimetër prej rreth 10 kilometrash është kryer hetim epidemiologjik për të parandaluar përhapjen e mëtejshme të sëmundjes.

19:28 1 ditë më parë15.04.2026.

Autori
“Mos të flasin më armët”, Erdogan bën fajtor Netanjahun për luftën në Iran: Ai është kasapi i Gazës!
RAJON

“Mos të flasin më armët”, Erdogan bën fajtor Netanjahun për luftën në Iran: Ai është kasapi i Gazës!

Lideri turk bëri me dije se Ankaraja po ndërmerr veprimet dhe iniciativat e nevojshme diplomatike që synojnë uljen e tensionit, zgjatjen e armëpushimit dhe vazhdimin e bisedimeve mbi sulmet e Shteteve të Bashkuara dhe Izraelit ndaj Iranit.

20:00 1 ditë më parë15.04.2026.

Autori
“Siguria e Europës në rrezik”, Meloni pret Zelensky-n: Zhvillojmë dronë bashkë me Ukrainën
Europa

“Siguria e Europës në rrezik”, Meloni pret Zelensky-n: Zhvillojmë dronë bashkë me Ukrainën

Kryeministrja italiane Giorgia Meloni ka pritur në Romë presidentin ukrainas Volodymyr Zelensky, duke konfirmuar vazhdimin e mbështetjes së fortë të Italisë ndaj Kievit.

20:21 1 ditë më parë15.04.2026.

Autori
300 mln euro në vit do lëvizin nën det, megaprojekti nënujor që do të lidhë Italinë me Spanjën
TEKNOLOGJI

300 mln euro në vit do lëvizin nën det, megaprojekti nënujor që do të lidhë Italinë me Spanjën

Projektet janë kabllot ‘Apollo Link’ dhe ‘Iberia Link’, dy infrastruktura të projektuara për të transportuar sasi të mëdha të energjisë elektrike, veçanërisht asaj të rinovueshme, në të gjithë Mesdheun dhe për të përmirësuar lidhjen midis rrjeteve kombëtare.

21:05 23 h më parë15.04.2026.

Autori
SHQIPËRI
Kronikë

Dy efektivë policie në qarkun e Dibrës janë pezulluar nga detyra, pasi dyshohen për shpërdorim detyre në lidhje me një ngjarje të rëndë të ndodhur në Bulqizë.

19:40 1 h më parë16.04.2026.

Autori
Zjarr në katin e katërt te “Hotel Tirana”
Kronikë

Zjarr në katin e katërt te “Hotel Tirana”

Një vatër zjarri është raportuar në katin e katërt të “Hotel Tirana” në kryeqytet, duke shkaktuar alarm te personeli dhe klientët.

18:50 2 h më parë16.04.2026.

Autori
Noka thirrje qytetarëve për protestë më 17 prill: Kërkoni llogari qeverisë për përmbytjet dhe zjarret
Politikë

Noka thirrje qytetarëve për protestë më 17 prill: Kërkoni llogari qeverisë për përmbytjet dhe zjarret

Thirrje për reagim qytetar dhe akuza të forta ndaj qeverisë për mënyrën e menaxhimit të situatave emergjente janë artikuluar nga Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Demokratike, Flamur Noka.

18:39 2 h më parë16.04.2026.

Autori
Rama sërish në gjunjë para Melonit, nis vizita në Itali
Politikë

Rama sërish në gjunjë para Melonit, nis vizita në Itali

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka nisur këtë të enjte një vizitë zyrtare në Romë, ku është pritur me ceremoni shtetërore nga homologia e tij, Giorgia Meloni, në Pallati Chigi.

16:47 4 h më parë16.04.2026.

Autori
BOTË
Nëpër botë

Papa Leo XIV ka lëshuar një mesazh të fortë kundër luftërave dhe shfrytëzimit global, gjatë një vizite në qytetin Bamenda në Kamerun, duke e cilësuar situatën si pasojë të veprimeve të një “grushti tiranësh” që po dëmtojnë botën.

20:27 28 min më parë16.04.2026.

Autori
Zbulohet një shpellë gjigante në Venus, ndryshon kuptimin për planetin fqinj të Tokës
Nëpër botë

Zbulohet një shpellë gjigante në Venus, ndryshon kuptimin për planetin fqinj të Tokës

Një zbulim i ri shkencor ka hedhur dritë mbi misteret e Venusit, duke zbuluar një shpellë gjigante vullkanike që mund të ndryshojë kuptimin tonë për këtë planet ekstrem.

18:18 2 h më parë16.04.2026.

Autori
Donald Trump njofton armëpushimin 10-ditor mes Izraelit dhe Libanit
Lindja e Mesme

Donald Trump njofton armëpushimin 10-ditor mes Izraelit dhe Libanit

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump, ka njoftuar arritjen e një armëpushimi 10-ditor mes Izraelit dhe Libanit, duke e cilësuar atë si një hap drejt paqes mes dy vendeve.

17:56 2 h më parë16.04.2026.

Autori
“Veproni me mençuri, zgjidhni paqen”, Hegseth presion Iranit: SHBA kontrollon Hormuzin, ju s’keni më marinë!
Amerika

“Veproni me mençuri, zgjidhni paqen”, Hegseth presion Iranit: SHBA kontrollon Hormuzin, ju s’keni më marinë!

Hegseth tha se Uashingtoni kërkon një zgjidhje diplomatike për konfliktin duke i bërë thirrje udhëheqjes iraniane të marrë "vendimet e duhura" dhe “të veprojë me mençuri”. Ai kërcënoi me sulme ndaj infrastrukturës energjetike të Iranit nëse udhëheqësit në Teheran nuk bien dakord për paqen.

15:44 5 h më parë16.04.2026.

Autori
RAJON
Aksion policor në veri të Kosovës, sekuestrohen armë dhe municion
Kosovë

Aksion policor në veri të Kosovës, sekuestrohen armë dhe municion

Gjatë operacioneve, policia ka gjetur armë të ndryshme, përfshirë pushkë automatike të tipit AK-47, armë gjuetie, municion, si dhe pajisje të tjera ushtarake

14:49 6 h më parë16.04.2026.

Autori
Tragjedi në Kosovë, zjarri në banesë i merr jetën babit dhe dy fëmijëve të mitur
Kosovë

Tragjedi në Kosovë, zjarri në banesë i merr jetën babit dhe dy fëmijëve të mitur

Zjarri që ka rënë rreth orës 12:55 në një banesë, në lagjen “Mirdita” të qytetit të Malishevës, i ka marrë jetën një burri rreth 35 vjeç dhe dy fëmijëve të tij, të moshës 9 dhe 12 vjeç.

14:32 6 h më parë16.04.2026.

Autori
"Puna jonë vlen!" Italia sot pa lajme, të gjithë gazetarët në grevë
RAJON

"Puna jonë vlen!" Italia sot pa lajme, të gjithë gazetarët në grevë

Gazetarët në Itali po bëjnë përsëri grevë për rinovimin e kontratave të tyre të punës, të cilat skaduan dhjetë vjet më parë, kategoria e vetme e punonjësve të punësuar në Itali. Kjo është dita e tretë e grevës në një grevë pesë-ditore.

13:12 7 h më parë16.04.2026.

Autori
Të shtëna me armë në Prishtinë, plagosen dy persona
Kosovë

Të shtëna me armë në Prishtinë, plagosen dy persona

Të shtëna me armë në Prishtinë. Dy persona janë plagosur, teksa dinamika e ngjarjes është ende e paqartë.

09:57 10 h më parë16.04.2026.

Autori
SPORT
Bayern dhe Arsenal kompletojnë gjysmëfinalet e Champions League
Futboll

Bayern dhe Arsenal kompletojnë gjysmëfinalet e Champions League

Bavarezët fituan 4-3 me Realin dhe u kualifikuan, tashmë i pret PSG. Arsenali barazoi pa gola me Sportingun dhe do të sfidojë Atletico Madrid.

23:09 21 h më parë15.04.2026.

Autori
Atletico e PSG në gjysmëfinale të Championsit, eliminohet Barcelona e Liverpool
Futboll

Atletico e PSG në gjysmëfinale të Championsit, eliminohet Barcelona e Liverpool

Atletico Madrid dhe Paris Saint-Germain kanë siguruar kualifikimin në gjysmëfinalet e UEFA Champions League, duke eliminuar dy gjigantë të futbollit europian, Barcelonën dhe Liverpoolin.

23:05 1 ditë më parë14.04.2026.

Autori
Elbasani triumfon me 10 lojtarë, “shkatërron” Partizanin me tre gola në pjesën e dytë
Futboll

Elbasani triumfon me 10 lojtarë, “shkatërron” Partizanin me tre gola në pjesën e dytë

Një ndeshje që dukej se do të ishte e komplikuar për Elbasanin mori një kthesë të papritur, me vendasit që triumfuan bindshëm 3-0 ndaj Partizanit, edhe pse luajtën për një kohë të gjatë me një lojtar më pak.

22:27 2 ditë më parë13.04.2026.

Autori
“Penalltitë në Kavajë i gjuan kali”, gjendja katastrofike e stadiumit “Besa”
Futboll

“Penalltitë në Kavajë i gjuan kali”, gjendja katastrofike e stadiumit “Besa”

Deputeti Taulant Balla tregoi gjendjen e rrënuar të impiantit, më 9 maj 2025 FSHF prezantoi projektin fitues për ndërtimin e impiantit modern të kategorisë 4 të UEFA-s.

18:41 3 ditë më parë13.04.2026.

Autori
KULTURË
Grua besnike, virgjëreshë apo martire tragjike? Kryevepra e shekullit të 16-të që... nuk është ajo që duket
KULTURË

Grua besnike, virgjëreshë apo martire tragjike? Kryevepra e shekullit të 16-të që... nuk është ajo që duket

Kompozimi të kujton fort Mona Lisën e Leonardo da Vinçit, por vepra e Rafaelit dallohet për qartësi dhe qetësi më të madhe. Vështrimi i gruas së re është më pak misterioz dhe më i qëndrueshëm, duke krijuar një ndjenjë kontrolli dhe ekuilibri.

09:28 3 ditë më parë13.04.2026.

Autori
Më e lartë se Kapitoli/ "Harku i trumfit"  i Uashingtonit, projekti i Shtëpisë së Bardhë
KULTURË

Më e lartë se Kapitoli/ "Harku i trumfit" i Uashingtonit, projekti i Shtëpisë së Bardhë

Shtëpia e Bardhë ka zbuluar vizatimet për një hark prej 250 këmbësh (76 metrash) që Donald Trump dëshiron të ndërtojë në kryeqytetin e SHBA-së.

16:01 5 ditë më parë11.04.2026.

Autori
Ndërron jetë aktori i njohur shqiptar
KULTURË

Ndërron jetë aktori i njohur shqiptar

Kinematografia dhe skena shqiptare kanë humbur një prej figurave të njohura, pasi është ndarë nga jeta në moshën 68-vjeçare aktori Ilir Shkurti.

18:12 11 ditë më parë05.04.2026.

Autori
Ryan Gosling në vend të parë me filmin "Project Hail Mary"
KULTURË

Ryan Gosling në vend të parë me filmin "Project Hail Mary"

Ryan Gosling vazhdon të dominojë arkëtimet në Amerikën e Veriut. "Project Hail Mary", ku ai luan rolin e një profesori shkence të thirrur për të shpëtuar botën, konfirmoi renditjen e tij në vendin e parë në fundjavën e dytë me 54.5 milionë dollarë.

19:44 18 ditë më parë29.03.2026.

Autori
SHOWBIZ
Një muaj pas arrestimit, Britney Spears shtrohet vullnetarisht në një qendër rehabilitimi: Kam prekur fundin!
SHOWBIZ

Një muaj pas arrestimit, Britney Spears shtrohet vullnetarisht në një qendër rehabilitimi: Kam prekur fundin!

Këngëtarja 44-vjeçare kishte përfunduar në pranga afro një muaj më parë, me akuzën e drejtimit të automjetit në gjendje të dehur.

20:44 3 ditë më parë13.04.2026.

Autori
Janë 56 dhe 62 vjeç, por Lauren Sanchez do fëmijë me Jeff Bezos
SHOWBIZ

Janë 56 dhe 62 vjeç, por Lauren Sanchez do fëmijë me Jeff Bezos

Sanchez më pas sqaroi se nuk është shtatzënë me fëmijën e pronarit të Amazon.

10:18 3 ditë më parë13.04.2026.

Autori
“Dhurata e lamtumirës”, Ben Affleck i fal Jennifer Lopez vilën miliona dollarëshe
SHOWBIZ

“Dhurata e lamtumirës”, Ben Affleck i fal Jennifer Lopez vilën miliona dollarëshe

Sipas raportimeve, Affleck e ka transferuar pjesën e tij tek ish-bashkëshortja pa asnjë pagesë, si një lloj “dhurate lamtumire”.

21:24 4 ditë më parë11.04.2026.

Autori
Stefano Gabbana jep dorëheqjen nga drejtimi i Dolce & Gabbana
SHOWBIZ

Stefano Gabbana jep dorëheqjen nga drejtimi i Dolce & Gabbana

"Stefano Gabbana ka dhënë dorëheqjen si kryetar i Dolce & Gabbana, i cili u mor përsipër nga Alfonso Dolce (vëllai i Domenico-s dhe CEO aktual, red.)", dhe po vlerëson të ardhmen e aksioneve të tij prej 40%, duke sjellë një fazë vendimtare për shtëpinë e modës.

17:41 6 ditë më parë10.04.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes