TË FUNDIT
Kush shkon në Varshavë dhe kush rri para televizorit, short për biletat e Poloni-Shqipëri Hasimja në “Pë(r)shtjellim”: Ja çfarë duhet të bëjë opozita për të ardhur në pushtet “Nuk kishte as katapultë as parashuta”, detaje nga rrëzimi i avionit amerikan Siguronte internet në mënyrë të jashtëligjshme përmes Starlink, Irani arreston shkelësin Asnjë sulm në Ngushticën e Hormuzit në 24 orë 91 vjeçari rrihet me dhëndrin 69 vjeç, përfundojnë të dy në spitalin e Durrësit
Kush shkon në Varshavë dhe kush rri para televizorit, short për biletat e Poloni-Shqipëri Hasimja në “Pë(r)shtjellim”: Ja çfarë duhet të bëjë opozita për të ardhur në pushtet “Nuk kishte as katapultë as parashuta”, detaje nga rrëzimi i avionit amerikan Siguronte internet në mënyrë të jashtëligjshme përmes Starlink, Irani arreston shkelësin Asnjë sulm në Ngushticën e Hormuzit në 24 orë 91 vjeçari rrihet me dhëndrin 69 vjeç, përfundojnë të dy në spitalin e Durrësit
7° Tiranë, Pjesërisht me re

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Belinda Balluku Kuvendi i Shqipërisë Sali Berisha
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Belinda Balluku Kuvendi i Shqipërisë Sali Berisha

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Shperblimi

SHBA ofron miliona dollarë shpërblim për krerët e Iranit
Amerika

SHBA ofron miliona dollarë shpërblim për krerët e Iranit

Njoftimi është publikuar në programin e shpërblimeve të Departamentit Amerikan të Shtetit, ku renditen dhjetë persona të lidhur me strukturat drejtuese të Iranit.

20:10 3 h më parë13.03.2026.

Autori
Persona me aftësi të kufizuar protestojnë në Lezhë për shpërblimin e fundvitit
Aktualitet

Persona me aftësi të kufizuar protestojnë në Lezhë për shpërblimin e fundvitit

Personat me aftësi të kufizuara protestuan në Lezhë për mosdhënien e shpërblimit për festa. Sipas Postës, fondet nuk janë lëvruar ende nga Thesari.

15:51 72 ditë më parë31.12.2025.

Autori
Të fundit
Kush shkon në Varshavë dhe kush rri para televizorit, short për biletat e Poloni-Shqipëri
Kombëtarja

Kush shkon në Varshavë dhe kush rri para televizorit, short për biletat e Poloni-Shqipëri

Tifozët që do të përzgjidhen do të njoftohen përmes email-it dhe do të marrin një link të personalizuar për të përfunduar pagesën e biletave brenda 24 orëve.

22:56 17 min më parë13.03.2026.

Autori
Hasimja në “Pë(r)shtjellim”: Ja çfarë duhet të bëjë opozita për të ardhur në pushtet
Politikë

Hasimja në “Pë(r)shtjellim”: Ja çfarë duhet të bëjë opozita për të ardhur në pushtet

Në një analizë në podcastin e Ilir Kalemajt “Përshtjellim”, politologu Ermal Hasimja ka shpjeguar pse opozita shqiptare nuk arrin të fitojë zgjedhjet.

22:37 36 min më parë13.03.2026.

Autori
“Nuk kishte as katapultë as parashuta”, detaje nga rrëzimi i avionit amerikan
Amerika

Ende është e paqartë se çfarë ndodhi në incidentin që rezultoi në humbjen e avionit KC-135 dhe në detyrimin e një tankeri të dytë për të bërë një ulje emergjente në Izrael.

22:18 55 min më parë13.03.2026.

Autori
Siguronte internet në mënyrë të jashtëligjshme përmes Starlink, Irani arreston shkelësin
Lindja e Mesme

Siguronte internet në mënyrë të jashtëligjshme përmes Starlink, Irani arreston shkelësin

Policia iraniane ka arrestuar një person që kishte siguruar internet për vete dhe të tjerët përmes Starlink.

22:00 1 h më parë13.03.2026.

Autori
Asnjë sulm në Ngushticën e Hormuzit në 24 orë
Lindja e Mesme

UKMTO thotë se të paktën 29 incidente detare që përfshijnë anije tregtare dhe infrastrukturë në det të hapur janë raportuar që nga 1 marsi.

21:42 1 h më parë13.03.2026.

Autori
Më të lexuarat
‘Fluturon’ çmimi i naftës prej luftës, Rama paralajmëron hyrjen e shtetit në tregun e hidrokarbureve
Ekonomi

‘Fluturon’ çmimi i naftës prej luftës, Rama paralajmëron hyrjen e shtetit në tregun e hidrokarbureve

Kryeministri Edi Rama deklaroi në konferencën për mediat se qeveria po përgatit një ndërhyrje të re, me synimin për ta bërë çmimin e naftës më të përballueshëm për qytetarët.

13:17 9 h më parë13.03.2026.

Autori
U pagua 300 euro si figurant në film, pensionisti rrezikoi të humbiste 34 mijë euro
LIFESTYLE

U pagua 300 euro si figurant në film, pensionisti rrezikoi të humbiste 34 mijë euro

Mori pjesë në filmin “Ferrari” të Michael Mann, ku luanin aktorë ndërkombëtarë si Penelope Cruz dhe Adam Driver. Sigurimet Shoqërore në Itali tentuan ti hiqnin pensionin e një viti.

14:36 8 h më parë13.03.2026.

Autori
Pas largimit nga detyra, Balluku kërkon në GJKKO shuarjen e masës së sigurisë
Kronikë

Pas largimit nga detyra, Balluku kërkon në GJKKO shuarjen e masës së sigurisë

Depozitohet kërkesa për të konstatuar shuarjen e masës së sigurisë “pezullim nga ushtrimi i detyrës”, me pretendimin se nuk ka më bazë ligjore.

13:42 9 h më parë13.03.2026.

Autori
Rama: Do e shpallim Iranin shtet terrorist! PS depoziton nismën në Kuvend
Aktualitet

Rama: Do e shpallim Iranin shtet terrorist! PS depoziton nismën në Kuvend

Rama sqaroi se në të njëjtën rezolutë pritet të shpallen organizatë terroriste edhe Garda Revolucionare e Iranit, si dhe sateliti i tyre në Liban, Hezbollahu.

13:48 9 h më parë13.03.2026.

Autori
“Mojtaba Khamenei i plagosur”. Sekretari i Mbrojtjes, Hegseth: Ndoshta është shpërfytyruar
Lindja e Mesme

“Mojtaba Khamenei i plagosur”. Sekretari i Mbrojtjes, Hegseth: Ndoshta është shpërfytyruar

Sekretari i Mbrojtjes tha gjithashtu se kapacitetet ushtarake të regjimit iranian po rrënohen me kalimin e orëve.

14:22 8 h më parë13.03.2026.

Autori
SHQIPËRI
Politikë

Në një analizë në podcastin e Ilir Kalemajt “Përshtjellim”, politologu Ermal Hasimja ka shpjeguar pse opozita shqiptare nuk arrin të fitojë zgjedhjet.

22:37 36 min më parë13.03.2026.

Autori
91 vjeçari rrihet me dhëndrin 69 vjeç, përfundojnë të dy në spitalin e Durrësit
Kronikë

91 vjeçari rrihet me dhëndrin 69 vjeç, përfundojnë të dy në spitalin e Durrësit

Një ngjarja e pazakontë ka ndodhur në Durrës ku një 91 vjeçar ka goditur me sende të forta një 69 vjeçar që ishte dhëndri i tij.

21:24 1 h më parë13.03.2026.

Autori
Rrahu policinë e bashkisë se i vuri gjobë, kapet 43 vjeçari në Vlorë
Politikë

Rrahu policinë e bashkisë se i vuri gjobë, kapet 43 vjeçari në Vlorë

Një person është arrestuar në Vlorë pasi dhunoi një efektiv të Policisë Bashkiake që e kishte gjobitur për parkimin e gabuar.

20:47 2 h më parë13.03.2026.

Autori
PD nis hartimin e programit qeverisës, Berisha: Rama, simbol i flamurit të korrupsionit
Politikë

PD nis hartimin e programit qeverisës, Berisha: Rama, simbol i flamurit të korrupsionit

Sali Berisha deklaroi në një takim me departamentin e Infrastrukturës në PD, se opozita ka nisur me hartimin e programit qeverisës.

19:53 3 h më parë13.03.2026.

Autori
BOTË
Amerika

Ende është e paqartë se çfarë ndodhi në incidentin që rezultoi në humbjen e avionit KC-135 dhe në detyrimin e një tankeri të dytë për të bërë një ulje emergjente në Izrael.

22:18 55 min më parë13.03.2026.

Autori
Lindja e Mesme

Policia iraniane ka arrestuar një person që kishte siguruar internet për vete dhe të tjerët përmes Starlink.

22:00 1 h më parë13.03.2026.

Autori
Lindja e Mesme

UKMTO thotë se të paktën 29 incidente detare që përfshijnë anije tregtare dhe infrastrukturë në det të hapur janë raportuar që nga 1 marsi.

21:42 1 h më parë13.03.2026.

Autori
Trump refuzon Zelenskyn: Nuk na duhet ndihma jote me Iranin
Amerika

Trump refuzon Zelenskyn: Nuk na duhet ndihma jote me Iranin

Refuzimi vjen pasi presidenti Zelensky kishte ofruar të ndante përvojën dhe teknologjinë e saj të fituar në fushëbetejë për t’u përballur me dronët sulmues të prodhimit iranian Shahed.

21:05 2 h më parë13.03.2026.

Autori
RAJON
Serbia merr raketat kineze që i ka vetëm ajo në Evropë
RAJON

Serbia merr raketat kineze që i ka vetëm ajo në Evropë

Sipas të dhënave ndërkombëtare për armët, vetëm Pakistani i ka blerë më parë këto raketa nga Kina, çka e bën Serbinë vendin e dytë në botë që i posedon.

19:15 3 h më parë13.03.2026.

Autori
Zhvillimet e fundit në Kosovë, e ngarkuara me punë e SHBA i shkon në zyrë Osmanit
Kosovë

Zhvillimet e fundit në Kosovë, e ngarkuara me punë e SHBA i shkon në zyrë Osmanit

Gjatë takimit u theksua rëndësia e ruajtjes së një mjedisi demokratik, ku respektohen mendimet e ndryshme dhe debati publik zhvillohet në mënyrë të përgjegjshme.

21:56 1 ditë më parë12.03.2026.

Autori
Arrestohet për armëmbajtje pa leje reperi Gjesti
Kosovë

Arrestohet për armëmbajtje pa leje reperi Gjesti

Këngëtari nga qyteti i Pejës u ndalua të mërkurën në Prishtinë.

21:00 2 ditë më parë11.03.2026.

Autori
‘Fluturojnë’ çmimet nga lufta në Iran, qeveria greke vendos tavan për karburantin dhe ushqimet
RAJON

‘Fluturojnë’ çmimet nga lufta në Iran, qeveria greke vendos tavan për karburantin dhe ushqimet

Nafta për ngrohje u rrit me 17.41% brenda një jave, ndërsa nafta për automjetet u rrit me 15.26%, sipas Autoritetit të Pavarur të Monitorimit të Tregut në Greqi.

18:28 2 ditë më parë11.03.2026.

Autori
SPORT
Kombëtarja

Tifozët që do të përzgjidhen do të njoftohen përmes email-it dhe do të marrin një link të personalizuar për të përfunduar pagesën e biletave brenda 24 orëve.

22:56 17 min më parë13.03.2026.

Autori
Ngacmoi gocat e ekipit, shkarkohet trajneri i Luksemburgut
Futboll

Ngacmoi gocat e ekipit, shkarkohet trajneri i Luksemburgut

Ndaj trajnerit 44 vjeçar ka pasur disa denoncime për sjellje të pahijshme karshi vajzave të ekipit, teksa dyshohet se ai po ashtu iu dërgonte dhe mesazhe të papërshtatshme.

17:36 5 h më parë13.03.2026.

Autori
Në “lojë” milionat dhe siguria, lufta anulon dy çmime të mëdha të Formula 1
Formula 1

Në “lojë” milionat dhe siguria, lufta anulon dy çmime të mëdha të Formula 1

Formula 1 pritet të anulojë Çmimin e Madh të Bahreinit dhe atë të Arabisë Saudite, që ishin planifikuar të zhvillohen muajin e ardhshëm, për shkak të luftës në Lindjen e Mesme.

15:32 7 h më parë13.03.2026.

Autori
Juventusi ndan lajmin e ëmbël për Edon Zhegrovën
Futboll

Juventusi ndan lajmin e ëmbël për Edon Zhegrovën

Mësohet se mesfushori është bërë baba i një djali, të cilit ai dhe bashkëshortja ia kanë vënë emrin Mars.

23:12 1 ditë më parë12.03.2026.

Autori
KULTURË
Në kohë lufte, Italia “thyen arkën”, blen pikturën e Caravaggio-s për 30 milionë euro
KULTURË

Në kohë lufte, Italia “thyen arkën”, blen pikturën e Caravaggio-s për 30 milionë euro

Blerja e veprës u bë pas më shumë se një viti negociatash. Vepra Maffeo Barberini e Caravaggio-s do t'i caktohet Galerive Kombëtare të Artit të Lashtë në Romë.

23:15 2 ditë më parë10.03.2026.

Autori
Zbulohet një vendbanim i ri arkeologjik në zonën e Lushnjës
KULTURË

Zbulohet një vendbanim i ri arkeologjik në zonën e Lushnjës

Ministri i Kulturës, Blendi Gonxhja bën me dije se arkeologët kanë zbuluar gjurmët e një vendbanimi të rëndësishëm, i cili daton nga periudha romake deri në antikitetin e vonë.

15:24 4 ditë më parë09.03.2026.

Autori
Rizbulohet pas 65 vitesh piktura miliona dollarëshe e Rembrandtit
KULTURË

Rizbulohet pas 65 vitesh piktura miliona dollarëshe e Rembrandtit

Një pikturë e humbur prej kohësh nga Rembrandti është rizbuluar dhe vërtetuar nga ekspertët, pasi vendndodhja e saj nuk dihej për dekada.

15:31 10 ditë më parë03.03.2026.

Autori
Shuhet aktori i humorit vlonjat, Mane Lumani
KULTURË

Shuhet aktori i humorit vlonjat, Mane Lumani

Mane Lumani, aktori i humorit dhe një nga parodistët e Vlorës, është ndarë nga jeta në moshë 79-vjeçare.

22:46 12 ditë më parë01.03.2026.

Autori
SHOWBIZ
Nga picat te statujat e çokollatës me pluhur ari, çfarë hanë yjet në natën e Oscar-it
SHOWBIZ

Nga picat te statujat e çokollatës me pluhur ari, çfarë hanë yjet në natën e Oscar-it

Menuja është kuruar nga shefi i famshëm i kuzhinës Wolfgang Puck, së bashku me një ekip prej 75 shefash kuzhine dhe 45 pastiçerish që punojnë për t'u shërbyer yjeve të Hollivudit.

21:09 1 ditë më parë12.03.2026.

Autori
Lind një tjetër "Ozzy", Jack Osbourne i vë vajzës emrin e të atit
SHOWBIZ

Lind një tjetër "Ozzy", Jack Osbourne i vë vajzës emrin e të atit

Jack Osbourne dhe gruaja e tij Aree kanë njoftuar lindjen e vajzës së tyre, duke zbuluar se e kanë quajtur Ozzy sipas babait të tij të ndjerë, i cili vdiq tetë muaj më parë.

13:59 1 ditë më parë12.03.2026.

Autori
Akuza për shfrytëzim në punë, jep dorëheqjen shefi shqiptar i kuzhinës, Rene Redzepi
SHOWBIZ

Akuza për shfrytëzim në punë, jep dorëheqjen shefi shqiptar i kuzhinës, Rene Redzepi

Shefi i kuzhinës në Noma, një nga restorantet më të vlerësuara në botë, ka dhënë dorëheqjen mes akuzave për abuzim.

09:10 1 ditë më parë12.03.2026.

Autori
Spotify për muzikën: Anglishtja po humb terren në top lista
SHOWBIZ

Spotify për muzikën: Anglishtja po humb terren në top lista

Muzika në gjuhën angleze po humbet kontrollin e saj në top lista, sipas të dhënave të reja nga gjigandi i transmetimit të muzikës Spotify.

12:24 2 ditë më parë11.03.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes