TË FUNDIT
Zjarret në Australi djegin 300 shtëpi, raportohet një humbje jete “Nuk kemi ende drejtësi të paanshme e cilësore”, Rama: Do vijnë ekspertë francezë Moti i keq paralizon Serbinë, mijëra njerëz pa energji, gjendje emergjence në 11 komuna Panik në Itali, përfshihet nga flakët qiellgërvishtësja, qindra të evakuuar Dëmshpërblimi për përmbytjet, Edi Rama: Ministria e Financave e ka gati planin Borë deri 40 cm, akse të bllokuara dhe mungesë energjie në Dibër
Zjarret në Australi djegin 300 shtëpi, raportohet një humbje jete “Nuk kemi ende drejtësi të paanshme e cilësore”, Rama: Do vijnë ekspertë francezë Moti i keq paralizon Serbinë, mijëra njerëz pa energji, gjendje emergjence në 11 komuna Panik në Itali, përfshihet nga flakët qiellgërvishtësja, qindra të evakuuar Dëmshpërblimi për përmbytjet, Edi Rama: Ministria e Financave e ka gati planin Borë deri 40 cm, akse të bllokuara dhe mungesë energjie në Dibër
8° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Moti i Keq Protesta në Iran Tensionet SHBA-Venezuelë Donald Trump
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Donacion

Donacioni më i madh në histori, Bill Gates i dhuron 8 miliardë dollarë fondacionit të ish-gruas
SHOWBIZ

Donacioni më i madh në histori, Bill Gates i dhuron 8 miliardë dollarë fondacionit të ish-gruas

Shifra ishte pjesë e akordit të divorcit në vitin 2021. Melinda kishte njoftuar më parë se do të përfitojë 12,5 miliardë dollarë për aktivitetin filantropik.

10:59 1 ditë më parë10.01.2026.

Autori
Të fundit
Zjarret në Australi djegin 300 shtëpi, raportohet një humbje jete
Nëpër botë

Të paktën 1 person ka humbur jetën dhe qindra shtëpi janë djegur si pasojë e zjarreve shkatërrimtare që kanë shpërthyer në Australi. Situata pritet të përkeqësohet për shkak të temperaturave të larta.

11:21 22 min më parë11.01.2026.

Autori
“Nuk kemi ende drejtësi të paanshme e cilësore”, Rama: Do vijnë ekspertë francezë
Politikë

“Nuk kemi ende drejtësi të paanshme e cilësore”, Rama: Do vijnë ekspertë francezë

Kryeministri Rama deklaroi se Shqipëria duhet të adresojë problematikat në drejtësi në në harmoni të plotë me standardet dhe praktikat më të mira evropiane. Sipas Ramës, ekspertë francezë do të ndihmojnë në diskutimet për Kodin Penal.

10:58 45 min më parë11.01.2026.

Autori
Moti i keq paralizon Serbinë, mijëra njerëz pa energji, gjendje emergjence në 11 komuna
RAJON

Moti i keq paralizon Serbinë, mijëra njerëz pa energji, gjendje emergjence në 11 komuna

Autoritetet lokale në Serbi kanë shpallur emergjencën në 11 komuna për shkak të reshjeve të dendura të borës. Zonat më të prekura janë rajoni i Zlatiborit, Moravës si edhe disa pjesë të Serbisë perëndimore, jugperëndimore dhe lindore.

10:37 1 h më parë11.01.2026.

Autori
Panik në Itali, përfshihet nga flakët qiellgërvishtësja, qindra të evakuuar
Europa

Qindra persona janë evakuuar në orët e para të mëngjesit nga një ndërtesë në Ferrara e cila u përfshi nga flakët për motive ende të paqarta. Fatmirësisht nuk raportohet për të lënduar.

10:16 1 h më parë11.01.2026.

Autori
Dëmshpërblimi për përmbytjet, Edi Rama: Ministria e Financave e ka gati planin
Politikë

Në podcastin e fundjavës, kryeministri Rama deklaroi se Ministria e Financave e ka gati planin për dëmshpërblimin e personave të prekur nga përmbytjet e ditëve të fundit, i cili do të vihet në zbatim sapo të përfundojë procesi i verifikimeve në terren.

09:56 1 h më parë11.01.2026.

Autori
Më të lexuarat
Borë deri 40 cm, akse të bllokuara dhe mungesë energjie në Dibër
Aktualitet

Borë deri 40 cm, akse të bllokuara dhe mungesë energjie në Dibër

Reshjet e borës kanë shkaktuar probleme në Dibër. Raportohen rrugë të bllokuara dhe mungesë energjie në disa zona.

09:31 2 h më parë11.01.2026.

Autori
Politikë

Në podcastin e fundjavës, kryeministri Rama deklaroi se Ministria e Financave e ka gati planin për dëmshpërblimin e personave të prekur nga përmbytjet e ditëve të fundit, i cili do të vihet në zbatim sapo të përfundojë procesi i verifikimeve në terren.

Autori
Europa

Qindra persona janë evakuuar në orët e para të mëngjesit nga një ndërtesë në Ferrara e cila u përfshi nga flakët për motive ende të paqarta. Fatmirësisht nuk raportohet për të lënduar.

Autori
RAJON

Autoritetet lokale në Serbi kanë shpallur emergjencën në 11 komuna për shkak të reshjeve të dendura të borës. Zonat më të prekura janë rajoni i Zlatiborit, Moravës si edhe disa pjesë të Serbisë perëndimore, jugperëndimore dhe lindore.

Autori
Politikë

Kryeministri Rama deklaroi se Shqipëria duhet të adresojë problematikat në drejtësi në në harmoni të plotë me standardet dhe praktikat më të mira evropiane. Sipas Ramës, ekspertë francezë do të ndihmojnë në diskutimet për Kodin Penal.

Autori
SHQIPËRI
Shqipëria nën ujë dhe borë, lumenjtë dalin nga shtrati, dhjetëra fshatra të izoluar
Aktualitet

Shqipëria nën ujë dhe borë, lumenjtë dalin nga shtrati, dhjetëra fshatra të izoluar

Vijon të jetë e rënduar situata nga moti i keq në vend. E teksa në jug reshjet kanë fryrë lumenjtë, bora në veri ka bllokuar fshatra të tërë.

12:26 42 min më parë11.01.2026.

Autori
Nga Kolumbia në Elbasan për prostitucion, kapen 3 vajzat e reja
Kronikë

Nga Kolumbia në Elbasan për prostitucion, kapen 3 vajzat e reja

Tre shtetase kolumbiane u arrestuan nga policia e Elbasanit nën akuzën e ushtrimit të prostitucionit.

11:44 1 min më parë11.01.2026.

Autori
Politikë

Autori
Politikë

Autori
BOTË
Avioni shpërthen në flakë në Kolumbi, mes viktimave dhe këngëtari i njohur
Nëpër botë

Avioni shpërthen në flakë në Kolumbi, mes viktimave dhe këngëtari i njohur

Të paktën 6 persona kanë humbur jetën si pasojë e një aksidenti ajror në Kolumbi. Mes viktimave raportohet dhe një këngëtar i njohur.

12:03 19 min më parë11.01.2026.

Autori
Nëpër botë

Të paktën 1 person ka humbur jetën dhe qindra shtëpi janë djegur si pasojë e zjarreve shkatërrimtare që kanë shpërthyer në Australi. Situata pritet të përkeqësohet për shkak të temperaturave të larta.

11:21 22 min më parë11.01.2026.

Autori
Europa

Autori
Paraushtarakët “në gjueti” për amerikanë në Venezuelë, DASH: Largohuni menjëherë
Amerika

Paraushtarakët “në gjueti” për amerikanë në Venezuelë, DASH: Largohuni menjëherë

Departamenti Amerikan i Shtetit iu kërkon qytetarëve amerikanë në Venezuelë që të largohen me shpejtësi nga vendi për shkak të përkeqësimit të situatës së sigurisë pas arrestimit të Nicolas Maduros.

09:12 2 h më parë11.01.2026.

Autori
RAJON
RAJON

Autori
Shtirej si femër në internet, arrestohet kroati që shantazhoi 13 persona
RAJON

Shtirej si femër në internet, arrestohet kroati që shantazhoi 13 persona

Një skemë mashtrimi dhe shantazhi në internet është zbuluar nga policia kroate, ku një i ri 20-vjeçar dyshohet se ka përfituar para duke u shtirur si femër dhe duke kërcënuar viktimat me publikimin e mesazheve komprometuese.

20:12 1 ditë më parë09.01.2026.

Autori
Vjosa Osmani takohet me ambasadorin britanik në Kosovë, institucionet e reja në fokus
Kosovë

Vjosa Osmani takohet me ambasadorin britanik në Kosovë, institucionet e reja në fokus

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, ka zhvilluar një takim me ambasadorin e Mbretërisë së Bashkuar në Prishtinë, Jonathan Hargreaves, ku në fokus ishin zhvillimet e fundit politike dhe forcimi i bashkëpunimit ndërmjet dy vendeve.

19:49 1 ditë më parë09.01.2026.

Autori
Arrestohet kolumbiani në Prishtinë, sulmoi me thikë dy gra
Kosovë

Arrestohet kolumbiani në Prishtinë, sulmoi me thikë dy gra

Një shtetas kolumbian është arrestuar në Prishtinë pasi sulmoi me thikë dy gra. Të dyshuarit iu gjet dhe një sasi kokaine.

11:11 2 ditë më parë09.01.2026.

Autori
SPORT
Dramë në “Elbasan Arena”, por në fund asnjë surprizë në Kupën e Shqipërisë
Futboll

Dramë në “Elbasan Arena”, por në fund asnjë surprizë në Kupën e Shqipërisë

Tetë ekipet e Kategorisë Superiore kanë kaluar në fazën e ardhshme të Kupës së Shqipërisë, duke mos dhuruar asnjë surprizë në takimet e kësaj të shtune.

19:08 16 h më parë10.01.2026.

Autori
Çmenduri në Angli, skuadra me “punëtorë ndërtimi” eliminon nga kupa kampionët në fuqi!
Futboll

Çmenduri në Angli, skuadra me “punëtorë ndërtimi” eliminon nga kupa kampionët në fuqi!

Crystal Palace ka përjetuar një nga turpërimet më të mëdha në historinë e FA Cup, duke u eliminuar nga një skuadër amatore, Macclesfield, 117 vende më poshtë në piramidën e futbollit anglez.

17:30 18 h më parë10.01.2026.

Autori
Akhmat Grozny i dashuruar me shqiptarët, mesfushori kuqezi transferohet në Rusi
Kombëtarja

Akhmat Grozny i dashuruar me shqiptarët, mesfushori kuqezi transferohet në Rusi

Shkëndija e Tetovës njoftoi shitjen e Klisman Cakes te skuadra ku më parë kanë luajtur Balaj, Roshi dhe Bernard Berisha.

13:04 22 h më parë10.01.2026.

Autori
Olimpiada “Milano-Cortina 2026”, fusha e hokejit prishet në ndeshjen debutuese
Shumësportësh

Olimpiada “Milano-Cortina 2026”, fusha e hokejit prishet në ndeshjen debutuese

Testi i arenës së re në Milano u ndërpre për shkak të një vrime në akull, organizatorët e cilësuan si një incident të zakonshëm.

12:42 23 h më parë10.01.2026.

Autori
KULTURË
FOTO - Festivali i akullit në Kinë, spektakël dhe ngjyra
KULTURË

FOTO - Festivali i akullit në Kinë, spektakël dhe ngjyra

Skulptorët u mblodhën gjatë fundjavës në qytetin e ftohtë të Harbinit në veri të Kinës për Festivalin vjetor të Akullit dhe Borës.

15:19 5 ditë më parë05.01.2026.

Autori
Ku të udhëtoni në 2026? Nga vendet ku do të shihet eklipsi tek ushqimi i mirë
KULTURË

Ku të udhëtoni në 2026? Nga vendet ku do të shihet eklipsi tek ushqimi i mirë

Jo vetëm për të apasionuarit e udhëtimeve, por edhe për ata që janë pushues një herë në vit, për 2026 ka mjaft destinacione të bukura për të eksploruar.

13:56 9 ditë më parë01.01.2026.

Autori
“Ringjallen” kinematë në Shqipëri, 1.4 mln euro investim për rikthimin e filmit pranë publikut
KULTURË

“Ringjallen” kinematë në Shqipëri, 1.4 mln euro investim për rikthimin e filmit pranë publikut

1.4 milionë euro do të investojë Ministria e Turizmit, Kulturës dhe Sportit për të rijetëzuar të paktën 7 salla kinemaje në disa qytete të vendit, në mënyrë që filmat të rikthehen pranë publikut shqiptar.

15:34 11 ditë më parë30.12.2025.

Autori
Lajm i trishtë për adhuruesit e "Ilirëve", ndërron jetë papritur vokalisti Shemi
KULTURË

Lajm i trishtë për adhuruesit e "Ilirëve", ndërron jetë papritur vokalisti Shemi

Ka ndërruar jetë në moshën 64-vjeçare Shemsi Krasniqi, vokalisti i grupit “Ilirët”. Shkaqet e ndarjes nga jeta janë ende të paqarta.

18:15 19 ditë më parë22.12.2025.

Autori
SHOWBIZ
Arrestohet në Turqi aktori Can Yaman e Selen Görgüzel
SHOWBIZ

Arrestohet në Turqi aktori Can Yaman e Selen Görgüzel

Një operacion i gjerë policor kundër drogës në jetën e natës së Stambollit ka çuar në arrestimin e aktorit të njohur turk Can Yaman dhe disa personazheve të tjerë publikë, duke tronditur botën e showbiz-it turk.

17:40 18 h më parë10.01.2026.

Autori
SHOWBIZ

Shifra ishte pjesë e akordit të divorcit në vitin 2021. Melinda kishte njoftuar më parë se do të përfitojë 12,5 miliardë dollarë për aktivitetin filantropik.

10:59 1 ditë më parë10.01.2026.

Autori
Ylli i filmit ikonik “I vetëm në shtëpi” akuzohet për favorizim të prostitucionit
SHOWBIZ

Ylli i filmit ikonik “I vetëm në shtëpi” akuzohet për favorizim të prostitucionit

Ngjarja ka ndodhur më 10 dhjetor në një resort në Kaliforni, dyshohet se Daniel Stern tentoi të merrte një eskortë.

09:28 1 ditë më parë10.01.2026.

Autori
Rikthim i befasishëm në moshën 61-vjeçare, Rocco Siffredi sërish në setin e filmave
SHOWBIZ

Rikthim i befasishëm në moshën 61-vjeçare, Rocco Siffredi sërish në setin e filmave

Aktori i njohur i filmave për të rritur surprizon me një tjetër rikthimin, këtë herë si protagonist i një projekti digjital, që thyen rregullat tradicionale të industrisë.

21:48 1 ditë më parë09.01.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes