TË FUNDIT
Moti i keq, anulohet përballja në Bundesliga Tentoi grushtin e shtetit, kërkohet dënim me vdekje për ish-presidentin në Korenë e Jugut “Kimon” niset drejt Athinës, fregata më e re e Greqisë, anija e armatosur më rëndë në Europë Irani zien nga protestat, i besuari i Trump takim sekret me djalin në mërgim të Shahut Problemet në mbrojtje, Barcelona “peshkon” në merkato ish-lojtarin Paralajmërimet e autoriteteve: Uji i liqenit të Badocit mos të përdoret për të pirë
Moti i keq, anulohet përballja në Bundesliga Tentoi grushtin e shtetit, kërkohet dënim me vdekje për ish-presidentin në Korenë e Jugut “Kimon” niset drejt Athinës, fregata më e re e Greqisë, anija e armatosur më rëndë në Europë Irani zien nga protestat, i besuari i Trump takim sekret me djalin në mërgim të Shahut Problemet në mbrojtje, Barcelona “peshkon” në merkato ish-lojtarin Paralajmërimet e autoriteteve: Uji i liqenit të Badocit mos të përdoret për të pirë
5° Tiranë, Pjesërisht me re

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Altin Ndoci Moti i Keq Protesta në Iran Tensionet SHBA-Venezuelë
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Rinumërohen votat

Dyshime për manipulime me votën për kandidatët, KQZ vendos rinumërim të 914 QV-ve në Kosovë
Kosovë

Dyshime për manipulime me votën për kandidatët, KQZ vendos rinumërim të 914 QV-ve në Kosovë

Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve në Kosovë ka vendosur rinumërimin e 914 vendvotimeve pas dyshimeve për manipulim me votat për kandidatët brenda partive politike.

16:58 4 h më parë13.01.2026.

Autori
Të fundit
Moti i keq, anulohet përballja në Bundesliga
Futboll

Moti i keq dhe shkrirja e akullit ka detyruar Federatën Gjermane të anulojë ndeshjen mes Hamburgut dhe Leverkusenit.

21:34 11 min më parë13.01.2026.

Autori
Tentoi grushtin e shtetit, kërkohet dënim me vdekje për ish-presidentin në Korenë e Jugut
Nëpër botë

Tentoi grushtin e shtetit, kërkohet dënim me vdekje për ish-presidentin në Korenë e Jugut

Dënimi me vdekje është kërkuar për dështimin e vendosjes së ligjit ushtarak në fillim të dhjetorit 2024.

21:16 29 min më parë13.01.2026.

Autori
“Kimon” niset drejt Athinës, fregata më e re e Greqisë, anija e armatosur më rëndë në Europë
RAJON

“Kimon” niset drejt Athinës, fregata më e re e Greqisë, anija e armatosur më rëndë në Europë

Anija e re kryesore e flotës greke mbërrin më 15 janar në Stacionin Detar të Salaminës, pasi u ngarua me armatime në Brest.

20:57 48 min më parë13.01.2026.

Autori
Irani zien nga protestat, i besuari i Trump takim sekret me djalin në mërgim të Shahut
Lindja e Mesme

Irani zien nga protestat, i besuari i Trump takim sekret me djalin në mërgim të Shahut

Reza Pahlavi po përpiqet të pozicionohet si një udhëheqës kalimtar në rast të rënies së regjimit në Iran, por nuk është veçanërisht popullor në mesin e iranianëve.

20:45 1 h më parë13.01.2026.

Autori
Problemet në mbrojtje, Barcelona “peshkon” në merkato ish-lojtarin
Futboll

Barcelona ka rikthyer në skuadër Joao Cancelon deri në përfundim të sezonit, për të plotësuar mungesat në mbrojtje.

20:33 1 h më parë13.01.2026.

Autori
Më të lexuarat
Përshkallëzohet protesta e fermerëve grekë, bllokohen pikat kyçe rrugore
RAJON

Përshkallëzohet protesta e fermerëve grekë, bllokohen pikat kyçe rrugore

Fermerët në Greqi po ashpërsojnë protestat, duke paralajmëruar bllokime të mëdha në kufij dhe akse kryesore rrugore, në shenjë pakënaqësie ndaj politikave qeveritare dhe mungesës së zgjidhjeve konkrete.

12:07 9 h më parë13.01.2026.

Autori
Sulmet ruse në Ukrainë, të paktën dy viktima në Kharkiv
Europa

Sulmet ruse në Ukrainë, të paktën dy viktima në Kharkiv

Sulm në shkallë të gjerë me raketa balistike kundër kryeqytetit ukrainas dhe rajoneve të tjera të vendit.

12:15 9 h më parë13.01.2026.

Autori
“Rrezikohet pavarësia e pushtetit gjyqësor”, Shoqata e Gjyqtarëve ngre shqetësimin për ndryshimet ligjore
Aktualitet

“Rrezikohet pavarësia e pushtetit gjyqësor”, Shoqata e Gjyqtarëve ngre shqetësimin për ndryshimet ligjore

Shoqata Kombëtare e Gjyqtarëve të Republikës së Shqipërisë ka shprehur shqetësime serioze lidhur me një projektligj të ri, i cili parashikon ndryshime në statusin e gjyqtarëve dhe prokurorëve.

12:23 9 h më parë13.01.2026.

Autori
Moti i keq, disa zona të qarkut Elbasan mbeten pa energji elektrike
Aktualitet

Moti i keq, disa zona të qarkut Elbasan mbeten pa energji elektrike

Reshjet e dendura, temperaturat e ulëta dhe bllokimi i rrugëve kanë vështirësuar ndërhyrjen e ekipeve teknike, duke bërë që disa fshatra të mbeten ende pa energji.

12:45 9 h më parë13.01.2026.

Autori
Përmbytjet, Prokuroria e Durrësit sekuestron dokumentet e hidrovorit në Porto Romano
Aktualitet

Përmbytjet, Prokuroria e Durrësit sekuestron dokumentet e hidrovorit në Porto Romano

Akuza për parregullsi gjatë tenderit 19 milionë euro, dyshohet se hidrovori nuk ka qenë funksional në momentin e reshjeve, duke ndikuar në përkeqësimin e situatës.

13:32 8 h më parë13.01.2026.

Autori
SHQIPËRI
“Kemi dalë në betejë”, Berisha: Rama ende në pushtet sepse nuk i kemi dhënë drurin që meriton
Politikë

“Kemi dalë në betejë”, Berisha: Rama ende në pushtet sepse nuk i kemi dhënë drurin që meriton

Kreu i Partisë Demokratike, Sali Berisha nga Lezha ftoi të gjithë shqiptarët që t’i bashkohen misionit të opozitës për të rrëzuar regjimin e korruptuar të Edi Ramës.

19:03 2 h më parë13.01.2026.

Autori
Berisha sulmon Bashën nga Lezha: Një kalbësirë, ditën ishte me ju, natën ndante paratë me Ramën
Politikë

Berisha sulmon Bashën nga Lezha: Një kalbësirë, ditën ishte me ju, natën ndante paratë me Ramën

Sali Berisha ka akuzuar edhe njëherë Lulzim Bashën se bashkëpunonte me Edi Ramën në kurriz të demokratëve.

18:31 3 h më parë13.01.2026.

Autori
Kryeministri Rama merr “medalje ari” në Abu Dhabi
Politikë

Kryeministri Rama merr “medalje ari” në Abu Dhabi

Kryeministri Edi Rama është vlerësuar në Abu Dhabi nga presidenti Sheikh Mohammed Bin Zayed al Nayan me dekoratën më të lartë në Emiratet e Bashkuara Arabe.

17:13 4 h më parë13.01.2026.

Autori
Blinte vota për vajzën kandidate për deputete, GJKKO dënon babanë
Kronikë

Blinte vota për vajzën kandidate për deputete, GJKKO dënon babanë

GJKKO ka dhënë dënimin për babain që tentoi të blinte vota për vajzën e tij kandidate për deputete në qarkun e Fierit.

16:43 5 h më parë13.01.2026.

Autori
BOTË
“Mjaft më!”, Bill dhe Hillary Clinton refuzojnë të dëshmojnë në hetimin e Kongresit për Epstein
Amerika

“Mjaft më!”, Bill dhe Hillary Clinton refuzojnë të dëshmojnë në hetimin e Kongresit për Epstein

Në një letër drejtuar përfaqësuesit republikan James Comer, kryetar i Komitetit Mbikëqyrës të Dhomës së Përfaqësuesve, çifti Clinton shkruan se “çdo njeri duhet të vendosë kur është mjaft”, duke shtuar se për ta “ai moment ka ardhur tani”.

21:57 11 min më parë13.01.2026.

Autori
Nëpër botë

Dënimi me vdekje është kërkuar për dështimin e vendosjes së ligjit ushtarak në fillim të dhjetorit 2024.

21:16 29 min më parë13.01.2026.

Autori
Lindja e Mesme

Reza Pahlavi po përpiqet të pozicionohet si një udhëheqës kalimtar në rast të rënies së regjimit në Iran, por nuk është veçanërisht popullor në mesin e iranianëve.

20:45 1 h më parë13.01.2026.

Autori
Groenlanda refuzon SHBA-në, Nielsen: Zgjedhim Danimarkën dhe statusin aktual
Amerika

Groenlanda refuzon SHBA-në, Nielsen: Zgjedhim Danimarkën dhe statusin aktual

Kryeministri i Groenlandës, Jens-Frederik Nielsen, ka deklaruar se territori arktik nuk dëshiron të bëhet pjesë e SHBA-ve dhe se, nëse do të duhej të zgjidhte, do të preferonte të mbetej pjesë e Mbretërisë së Danimarkës.

19:58 1 h më parë13.01.2026.

Autori
RAJON
Kroacia rikthen shërbimin e detyrueshëm ushtarak pas 17 vitesh
RAJON

Kroacia rikthen shërbimin e detyrueshëm ushtarak pas 17 vitesh

Situata e sigurisë në Evropë pas luftës në Ukrainë ka detyruar autoritetet në Kroaci të rikthejnë shërbimin e detyruar ushtarak.

22:11 25 min më parë13.01.2026.

Autori
RAJON

Anija e re kryesore e flotës greke mbërrin më 15 janar në Stacionin Detar të Salaminës, pasi u ngarua me armatime në Brest.

20:57 48 min më parë13.01.2026.

Autori
Paralajmërimet e autoriteteve: Uji i liqenit të Badocit mos të përdoret për të pirë
Kosovë

Paralajmërimet e autoriteteve: Uji i liqenit të Badocit mos të përdoret për të pirë

Autoritetet në Kosovë iu kanë bërë thirrje banorëve të Prishtinës dhe zonave përreth që të mos konsumojnë ujin e Liqenit të Badocit, për shkak të rritjes së nivelit të turbullirës.

20:17 1 h më parë13.01.2026.

Autori
Emiratet Arabe mund të blejnë aksionet ruse të NIS, Vuçiç i lë pistat e hapura
RAJON

Emiratet Arabe mund të blejnë aksionet ruse të NIS, Vuçiç i lë pistat e hapura

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiç tha në Abu Dhabi, ku mori pjesë në hapjen zyrtare të Javës së Qëndrueshmërisë 2026, se beson se brenda dy ose tre ditësh do të dihet përfundimisht se kush do të jetë blerësi i aksioneve ruse në Industrinë e Naftës së Serbisë.

18:16 3 h më parë13.01.2026.

Autori
SPORT
Futboll

Moti i keq dhe shkrirja e akullit ka detyruar Federatën Gjermane të anulojë ndeshjen mes Hamburgut dhe Leverkusenit.

21:34 11 min më parë13.01.2026.

Autori
Futboll

Barcelona ka rikthyer në skuadër Joao Cancelon deri në përfundim të sezonit, për të plotësuar mungesat në mbrojtje.

20:33 1 h më parë13.01.2026.

Autori
"Nuk erdha të stërvisja një çerdhe", dita kur Alonso ‘lau duart’ me Realin e Madridit
Futboll

"Nuk erdha të stërvisja një çerdhe", dita kur Alonso ‘lau duart’ me Realin e Madridit

Largimi i Xabi Alonsos nga stoli i Real Madridit mund të jetë zyrtarizuar në janar, por përçarja kishte filluar disa muaj më parë.

19:43 2 h më parë13.01.2026.

Autori
Milani i mallkuar, dëmohet dhe i sapoardhuri në krye të sulmit
Futboll

Milani i mallkuar, dëmohet dhe i sapoardhuri në krye të sulmit

Milani do të duhet të gjejë alternativa për sulmin, pasi i sapoafruari me ekipin Niclas Füllkrug ka pësuar një frakturë në gishtin e këmbës që do e mbajë jashtë fushave për 1 muaj.

19:32 2 h më parë13.01.2026.

Autori
KULTURË
FOTO - Festivali i akullit në Kinë, spektakël dhe ngjyra
KULTURË

FOTO - Festivali i akullit në Kinë, spektakël dhe ngjyra

Skulptorët u mblodhën gjatë fundjavës në qytetin e ftohtë të Harbinit në veri të Kinës për Festivalin vjetor të Akullit dhe Borës.

15:19 8 ditë më parë05.01.2026.

Autori
Ku të udhëtoni në 2026? Nga vendet ku do të shihet eklipsi tek ushqimi i mirë
KULTURË

Ku të udhëtoni në 2026? Nga vendet ku do të shihet eklipsi tek ushqimi i mirë

Jo vetëm për të apasionuarit e udhëtimeve, por edhe për ata që janë pushues një herë në vit, për 2026 ka mjaft destinacione të bukura për të eksploruar.

13:56 12 ditë më parë01.01.2026.

Autori
“Ringjallen” kinematë në Shqipëri, 1.4 mln euro investim për rikthimin e filmit pranë publikut
KULTURË

“Ringjallen” kinematë në Shqipëri, 1.4 mln euro investim për rikthimin e filmit pranë publikut

1.4 milionë euro do të investojë Ministria e Turizmit, Kulturës dhe Sportit për të rijetëzuar të paktën 7 salla kinemaje në disa qytete të vendit, në mënyrë që filmat të rikthehen pranë publikut shqiptar.

15:34 14 ditë më parë30.12.2025.

Autori
Lajm i trishtë për adhuruesit e "Ilirëve", ndërron jetë papritur vokalisti Shemi
KULTURË

Lajm i trishtë për adhuruesit e "Ilirëve", ndërron jetë papritur vokalisti Shemi

Ka ndërruar jetë në moshën 64-vjeçare Shemsi Krasniqi, vokalisti i grupit “Ilirët”. Shkaqet e ndarjes nga jeta janë ende të paqarta.

18:15 22 ditë më parë22.12.2025.

Autori
SHOWBIZ
“Stuhi” reagimesh në Spanjë, ikona kombëtare akuzohet për abuzim seksual me punonjëset
SHOWBIZ

“Stuhi” reagimesh në Spanjë, ikona kombëtare akuzohet për abuzim seksual me punonjëset

Zyra e prokurorit në Spanjë ka njoftuar se kishte nisur një hetim ndaj këngëtari Julio Iglesias, pas një raporti të paraqitur më 5 janar, ku ai akuzohet për abuzim seksual me dy punonjëse.

22:26 40 min më parë13.01.2026.

Autori
Rita Ora ndan momente nga pushimet me bashkëshortin, flet përtej muzikës
SHOWBIZ

Rita Ora ndan momente nga pushimet me bashkëshortin, flet përtej muzikës

Rita Ora ka ndezur rrjetin me foto provokuese nga pushimet luksoze në një ishull idilik, ku shfaqet me bikini leopard, duke ekspozuar linjat trupore dhe momentet relaksuese mes detit, diellit dhe jetës personale.

15:25 1 ditë më parë12.01.2026.

Autori
Golden Globe, Chalamet fiton aktori më i mirë
SHOWBIZ

Golden Globe, Chalamet fiton aktori më i mirë

Yjet e Hollivudit janë mbledhur në edicionin e 83-të të çmimeve Golden Globe ku fituesi kryesor i mbrëmjes ishte Timothee Chalamet.

09:20 1 ditë më parë12.01.2026.

Autori
Arrestohet në Turqi aktori Can Yaman e Selen Görgüzel
SHOWBIZ

Arrestohet në Turqi aktori Can Yaman e Selen Görgüzel

Një operacion i gjerë policor kundër drogës në jetën e natës së Stambollit ka çuar në arrestimin e aktorit të njohur turk Can Yaman dhe disa personazheve të tjerë publikë, duke tronditur botën e showbiz-it turk.

17:40 3 ditë më parë10.01.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes