TË FUNDIT
Përcaktohet kalendari i “Final 4”, zbulohet stadiumi ku do luhen ndeshjet Tmerr në Romë, ylli i ekipit dhe familja e tij mbahen peng nga grabitësit e armatosur Reforma territoriale, ministri Demo: Bashkitë do i përgjgjen më mirë sfidave që presim KE heq të gjitha masat financiare ndaj Kosovës "Neni Basha", Berisha: Proces normal ndryshimet e statutit Bashkëshorti nuk pranonte ndarjen, sulmon me hanxhar gruan në rrugë
Përcaktohet kalendari i “Final 4”, zbulohet stadiumi ku do luhen ndeshjet Tmerr në Romë, ylli i ekipit dhe familja e tij mbahen peng nga grabitësit e armatosur Reforma territoriale, ministri Demo: Bashkitë do i përgjgjen më mirë sfidave që presim KE heq të gjitha masat financiare ndaj Kosovës "Neni Basha", Berisha: Proces normal ndryshimet e statutit Bashkëshorti nuk pranonte ndarjen, sulmon me hanxhar gruan në rrugë
15° Tiranë, Shi i lehtë

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Belinda Balluku Kuvendi i Shqipërisë Sali Berisha
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Belinda Balluku Kuvendi i Shqipërisë Sali Berisha

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Gjenden tre trupa

Gjenden tre trupa të mbushur me plumba në një pyll në Itali
Europa

Gjenden tre trupa të mbushur me plumba në një pyll në Itali

Tre persona janë gjetur të vrarë me armë zjarri në një pyll në Itali. Ngjarja është ende e paqartë për hetuesit.

21:59 47 ditë më parë28.01.2026.

Autori
Të fundit
Përcaktohet kalendari i “Final 4”, zbulohet stadiumi ku do luhen ndeshjet
Futboll

Sipas FSHF të gjitha ndeshjet do të luhen nga 16 maji deri në datë 31 maj, teksa si stadium është zgjedhur “Air Albania”.

13:51 9 min më parë17.03.2026.

Autori
Tmerr në Romë, ylli i ekipit dhe familja e tij mbahen peng nga grabitësit e armatosur
Futboll

Tmerr në Romë, ylli i ekipit dhe familja e tij mbahen peng nga grabitësit e armatosur

Një bandë prej gjashtë personash të maskuar hyn në shtëpinë e tij në lagjen Castel Fusano të kryeqytetit italian gjatë natës dhe nën presionin e armës e mbajtën 24-vjeçarin, së bashku me familjen, të mbyllur në një dhomë gjatë bastisjes së rezidencës luksoze.

13:43 17 min më parë17.03.2026.

Autori
Reforma territoriale, ministri Demo: Bashkitë do i përgjgjen më mirë sfidave që presim
Aktualitet

Reforma territoriale, ministri Demo: Bashkitë do i përgjgjen më mirë sfidave që presim

Ministri i Pushtetit Vendor Ervin Demo në një deklaratë për mediat për reformën territoriale tha se bashkitë do i përgjigjen më mirë sfidave që na presin.

13:31 29 min më parë17.03.2026.

Autori
KE heq të gjitha masat financiare ndaj Kosovës
Kosovë

Masat ndëshkuese ishin vendosur pas tensioneve në veriun e Kosovës, ku pati përplasje mes protestuesve serbë dhe forcave të sigurisë, përfshirë misionin e KFOR.

13:24 36 min më parë17.03.2026.

Autori
"Neni Basha", Berisha: Proces normal ndryshimet e statutit
Politikë

Kreu i demokratëve Sali Berisha në konferencën për shtyp për mediat u pyet edhe për proceset që ka nisur selia blu brenda saj me zgjedhjet e kryetarëve të rinj të degëve, statutin e partisë, zgjedhjen e kryetarit që përfundon me mbledhjen e Kuvendit Kombëtar të PD.

13:17 43 min më parë17.03.2026.

Autori
Më të lexuarat
India hyn në “lojë” për hapjen e Ngushticës së Hormuzit, Gjermania skeptike për misionin e BE-së
Lindja e Mesme

India hyn në “lojë” për hapjen e Ngushticës së Hormuzit, Gjermania skeptike për misionin e BE-së

Përpjekjet diplomatike për të rihapur qarkullimin detar në Ngushtica e Hormuzit duket se po shënojnë disa zhvillime, ndërsa shtetet e mëdha po diskutojnë mënyrat për të garantuar sigurinë e transportit të energjisë në këtë korridor strategjik.

20:22 1 ditë më parë15.03.2026.

Autori
Dinamo zhytet në krizë, Teuta fiton në Air Albania
Futboll

Dinamo zhytet në krizë, Teuta fiton në Air Albania

Në një përballje të luftuar në stadiumin Air Albania, Teuta arriti të marrë një fitore minimale, por shumë të rëndësishme ndaj Dinamo City, duke triumfuar me rezultatin 0-1.

20:30 1 ditë më parë15.03.2026.

Autori
Sulmohen në Liban forcat paqeruajtëse të OKB/ Izraeli: Eliminuam “terroristin” që punonte për Iranin
Lindja e Mesme

Sulmohen në Liban forcat paqeruajtëse të OKB/ Izraeli: Eliminuam “terroristin” që punonte për Iranin

Forcat paqeruajtëse të Kombeve të Bashkuara janë qëlluar në Liban, raporton UNIFIL, misioni i përkohshëm i OKB-së në këtë vend.

20:57 1 ditë më parë15.03.2026.

Autori
Zbuten tensionet mes dy liderëve, bisedë telefonike Starmer-Trump për rihapjen e Hormuzit
Lindja e Mesme

Zbuten tensionet mes dy liderëve, bisedë telefonike Starmer-Trump për rihapjen e Hormuzit

Kryeministri britanik Keir Starmer zhvilloi një bisedë telefonike me presidentin amerikan Donald Trump, duke vënë theksin tek stabiliteti në Lindjen e Mesme dhe ndikimet globale të ndërprerjes së transportit detar.

21:13 1 ditë më parë15.03.2026.

Autori
Sulmohet me raketa aeroporti i Bagdadit, 5 të plagosur
Lindja e Mesme

Sulmohet me raketa aeroporti i Bagdadit, 5 të plagosur

Pesë persona janë plagosur pas një sulmi me raketa ndaj Aeroportit Ndërkombëtar të Bagdadit, sipas zyrtarëve irakianë.

21:54 1 ditë më parë15.03.2026.

Autori
SHQIPËRI
Aktualitet

Ministri i Pushtetit Vendor Ervin Demo në një deklaratë për mediat për reformën territoriale tha se bashkitë do i përgjigjen më mirë sfidave që na presin.

13:31 29 min më parë17.03.2026.

Autori
Politikë

Kreu i demokratëve Sali Berisha në konferencën për shtyp për mediat u pyet edhe për proceset që ka nisur selia blu brenda saj me zgjedhjet e kryetarëve të rinj të degëve, statutin e partisë, zgjedhjen e kryetarit që përfundon me mbledhjen e Kuvendit Kombëtar të PD.

13:17 43 min më parë17.03.2026.

Autori
"Integrimi mbeti në klasë", Berisha: Rama është pengmarrësi më i madh i Shqipërisë
Politikë

"Integrimi mbeti në klasë", Berisha: Rama është pengmarrësi më i madh i Shqipërisë

Pasi opozita nuk mori pjesë në seancën plenare ku u votua shpallja si terroriste e Gardës Revolucionare të Iranit, kreu i PD-së, Sali Berisha në një konferencë për mediat nga selia e PD tha se Rama është pengmarrësi më i madh i Shqipërisë, referuar procesit integrues të vendit.

12:59 1 h më parë17.03.2026.

Autori
Shoku në burg, shqiptarët i festuan ditëlindjen me fishekzjarrë jashtë rrethimit, ndërhyn policia
Kronikë

Shoku në burg, shqiptarët i festuan ditëlindjen me fishekzjarrë jashtë rrethimit, ndërhyn policia

Dy shqiptarë janë ndaluar nga policia italiane teksa po hidhnin fishekzjarrë për të festuar ditëlindjen e një shoku të tyre që ndodhej në burg në Kremona.

12:56 1 h më parë17.03.2026.

Autori
BOTË
Kërcënimi iranian për të goditur Ukrainën, Zelensky: Ejani, s'ju kemi frikë! Kemi çdo ditë 350 dronë Shahed mbi koka
Lindja e Mesme

Kërcënimi iranian për të goditur Ukrainën, Zelensky: Ejani, s'ju kemi frikë! Kemi çdo ditë 350 dronë Shahed mbi koka

Zelensky zbuloi se si përdorimi i dronëve Shahed të prodhuar në Iran nga Rusia evoluoi nga sulme të kufizuara në një fushatë në shkallë të gjerë që ai thotë se në mënyrë efektive e shndërroi Ukrainën në një terren testimi për sisteme gjithnjë e më të përparuara dhe vdekjeprurëse.

14:30 29 min më parë17.03.2026.

Autori
“UFO-t fikën armët bërthamore të SHBA”, rrëfimi befasues i ish-ushtarakut
Amerika

“UFO-t fikën armët bërthamore të SHBA”, rrëfimi befasues i ish-ushtarakut

Sipas Salas, rojet raportuan drita të çuditshme në qiell, të cilat lëvizën me shpejtësi të madhe, dhe më pas lëshuan një ndriçim të kuq pulsues.

11:25 2 h më parë17.03.2026.

Autori
“E nisëm në ferr tek Khamenei”, Izraeli e shpall të vrarë, Ali Larijani poston në ‘X’
Lindja e Mesme

“E nisëm në ferr tek Khamenei”, Izraeli e shpall të vrarë, Ali Larijani poston në ‘X’

“Ne vramë numrin 2 të Iranit, Ali Larijani”, njoftoi ministri i Mbrojtjes së Izraelit, Israel Katz.

10:59 3 h më parë17.03.2026.

Autori
“Marinarët flenë në dysheme”, NYT zbulon dëmet në aeroplanmbajtësen USS Gerald R. Ford: 30 orë luftë me flakët
Lindja e Mesme

“Marinarët flenë në dysheme”, NYT zbulon dëmet në aeroplanmbajtësen USS Gerald R. Ford: 30 orë luftë me flakët

New York Times bën me dije se flakët që shpërthyen nga zonat e lavanderisë dogjën për më shumë se 30 orë ambientet e brendshme, ndërsa dhjetëra anëtarë të ekuipazhit vuajtën nga thithja e tymit.

10:42 3 h më parë17.03.2026.

Autori
RAJON
Nga F-35 te armët izraelite, Greqia drejt finalizimit të 'Mburojës së Akilit' me kosto 3 miliardë €
RAJON

Nga F-35 te armët izraelite, Greqia drejt finalizimit të 'Mburojës së Akilit' me kosto 3 miliardë €

"Kupola Helenike" do të krijojë një mburojë antiraketë, antibalistike dhe antidronë në vend, duke krijuar një mbrojtje ajrore moderne të aftë për t'u përballur me çdo kërcënim përmes kombinimit të sensorëve, sistemeve të raketave dhe një sistemi të unifikuar komande dhe kontrolli.

14:18 17 min më parë17.03.2026.

Autori
Kosovë

Masat ndëshkuese ishin vendosur pas tensioneve në veriun e Kosovës, ku pati përplasje mes protestuesve serbë dhe forcave të sigurisë, përfshirë misionin e KFOR.

13:24 36 min më parë17.03.2026.

Autori
Bashkëshorti nuk pranonte ndarjen, sulmon me hanxhar gruan në rrugë
RAJON

Bashkëshorti nuk pranonte ndarjen, sulmon me hanxhar gruan në rrugë

Mediat italiane bëjnë të ditur se një 43-vjeçar shqiptar është arrestuar pasi ka sulmuar në mes të rrugës me hanxhar bashkëshorten e tij, pas nuk pranonte ndarjen.

13:12 48 min më parë17.03.2026.

Autori
Vrasja me armë në Gjakovë, dorëzohet në polici autori i dyshuar
Kosovë

Vrasja me armë në Gjakovë, dorëzohet në polici autori i dyshuar

Gjakova u trondit mëngjesin e së hënës nga të shtënat me armë zjarri që përfunduan me një viktimë dhe një person të plagosur. Pas disa orësh kërkimesh nga autoritetet, i dyshuari për këtë ngjarje u vetëdorëzua në polici.

21:31 16 h më parë16.03.2026.

Autori
SPORT
Futboll

Sipas FSHF të gjitha ndeshjet do të luhen nga 16 maji deri në datë 31 maj, teksa si stadium është zgjedhur “Air Albania”.

13:51 9 min më parë17.03.2026.

Autori
Futboll

Një bandë prej gjashtë personash të maskuar hyn në shtëpinë e tij në lagjen Castel Fusano të kryeqytetit italian gjatë natës dhe nën presionin e armës e mbajtën 24-vjeçarin, së bashku me familjen, të mbyllur në një dhomë gjatë bastisjes së rezidencës luksoze.

13:43 17 min më parë17.03.2026.

Autori
Champions League, vendosen sot çerekfinalistët e parë
Futboll

Champions League, vendosen sot çerekfinalistët e parë

Sytë e gjithë botës pritet të jenë sërish në përballjen mes Manchester City dhe Real Madrid.

08:42 5 h më parë17.03.2026.

Autori
Sylvinho me “dhimbje koke” para ndeshjes historike, Manaj mbyll sezonin
Futboll

Sylvinho me “dhimbje koke” para ndeshjes historike, Manaj mbyll sezonin

Rei Manaj pritet të mungojë për një kohë të gjatë në fushën e lojës, pasi sulmuesi i kombëtares shqiptare ka pësuar një dëmtim të rëndë që mund t’i japë fund sezonit të tij me Sivassporin.

20:14 17 h më parë16.03.2026.

Autori
KULTURË
Shuhet Jurgen Habermas, një nga filozofët më me ndikim të shek. XX
KULTURË

Shuhet Jurgen Habermas, një nga filozofët më me ndikim të shek. XX

Jürgen Habermas, puna e të cilit mbi komunikimin, racionalitetin dhe sociologjinë e bëri atë një nga filozofët më me ndikim në botë dhe një figurë kyçe intelektuale në Gjermaninë e tij u shua në moshën 96 vjeçare.

09:02 2 ditë më parë15.03.2026.

Autori
Kitara ikonike e Pink Floyd shitet për 14.55 milionë dollarë, më e shtrenjta në histori
KULTURË

Kitara ikonike e Pink Floyd shitet për 14.55 milionë dollarë, më e shtrenjta në histori

David Gilmour e bleu këtë Fender Stratocaster në vitin 1970 nga Manny's Music në Manhattan.

11:40 3 ditë më parë14.03.2026.

Autori
Arkeologët zbulojnë Aleksandrinë e humbur në Tigër, kryeveprën e dytë të ngritur nga Aleksandri i Madh
KULTURË

Arkeologët zbulojnë Aleksandrinë e humbur në Tigër, kryeveprën e dytë të ngritur nga Aleksandri i Madh

Qyteti i lashtë u themelua në shekullin e 4-të para Krishtit si një port që lidhte tregtinë nga India me Mesopotaminë dhe botën mesdhetare dhe ra në harresë pas shekullit të 3-të pas Krishtit.

09:56 3 ditë më parë14.03.2026.

Autori
Në kohë lufte, Italia “thyen arkën”, blen pikturën e Caravaggio-s për 30 milionë euro
KULTURË

Në kohë lufte, Italia “thyen arkën”, blen pikturën e Caravaggio-s për 30 milionë euro

Blerja e veprës u bë pas më shumë se një viti negociatash. Vepra Maffeo Barberini e Caravaggio-s do t'i caktohet Galerive Kombëtare të Artit të Lashtë në Romë.

23:15 6 ditë më parë10.03.2026.

Autori
SHOWBIZ
I theu hundën të dashurës, arrestohet sërish reperi italian Baby Gang
SHOWBIZ

I theu hundën të dashurës, arrestohet sërish reperi italian Baby Gang

Baby Gang po hetohet për herë të parë edhe për keqtrajtim dhe sulm të rëndë ndaj partneres së tij, një 22-vjeçare italiane.

14:03 2 min më parë17.03.2026.

Autori
Salla e Oscar-it si kosh mbeturinash, shpërthen rrjeti kundër VIP-ave
SHOWBIZ

Salla e Oscar-it si kosh mbeturinash, shpërthen rrjeti kundër VIP-ave

Imazhi, i cili tregon sallën e Teatrit Dolby të mbushur me objekte të hedhura, u përhap me shpejtësi në mediat sociale dhe mblodhi gati 4 milionë shikime. Fotografia tregon mbeturina, të tilla si shishe uji bosh dhe pako me ushqime, të shpërndara midis ulëseve të teatrit.

12:35 1 h më parë17.03.2026.

Autori
Vlera e vërtetë e statujës së artë: Sa kushton një Oscar?
SHOWBIZ

Vlera e vërtetë e statujës së artë: Sa kushton një Oscar?

Statuja e çmimit Oscar në fakt nuk është e bërë tërësisht prej ari, por prej bronzi, dhe rreth 50 të tillë prodhohen çdo vit për këtë çmim.

11:57 2 h më parë17.03.2026.

Autori
E feston Oscar-in me një hamburger, fast-food-i shpërthen në ovacione
SHOWBIZ

E feston Oscar-in me një hamburger, fast-food-i shpërthen në ovacione

Aktori u pa duke buzëqeshur, ndërsa mbante statujën e artë mbi tavolinë dhe firmoste kapele letre për punonjësit.

07:44 6 h më parë17.03.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes