Tragjike në Brazil, peshkaqeni i merr jetën një të mituri
Një i mitur 13 vjeç ka humbur jetën në Brazil pasi u sulmua nga peshkaqeni teksa luante në plazh me shokët.
18:06 65 ditë më parë30.01.2026.
AutoriMund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.
Një i mitur 13 vjeç ka humbur jetën në Brazil pasi u sulmua nga peshkaqeni teksa luante në plazh me shokët.
18:06 65 ditë më parë30.01.2026.
Autori
Luhatjet e çmimit të naftës kanë sjellë pasoja të drejtpërdrejta edhe në linjën Korçë-Tiranë, ku së fundmi është regjistruar një tjetër rritje e biletave të transportit publik. Nga 7 mijë lekë, çmimi i një bilete ka shkuar në 8 mijë lekë.
13:47 8 min më parë06.04.2026.
Autori
Pas një telefonate për rastin në komisariatin e Pukës, kanë ndërhyrë në zonë ekipet e emergjencës duke kryer transportimin e 50-vjeçarit me helikopter drejt Spitalit të Traumës, për ndihmë të specializuar mjekësore.
12:12 1 h më parë06.04.2026.
Autori
Si pasojë e shpërthimit janë shkaktuar dëme të konsiderueshme në ta paktën 8 biznese dhe 3 makina, por fatmirësisht nuk ka pasur të lënduar apo viktima.
11:18 2 h më parë06.04.2026.
Autori
Ish-kryeministri po përballet me akuza për korrupsion, në një çështje ku të përfshirë janë edhe dhëndri i tij, Jamarbër Malltezi, si dhe biznesmeni Fatmir Bektashi. Të dy akuzohen për korrupsion dhe veprime të paligjshme që lidhen me pastrimin e parave.
10:35 3 h më parë06.04.2026.
Autori
Teherani ka përgatitur përgjigjen e tij ndaj propozimeve për armëpushim, sipas Ministrisë së Jashtme të Iranit.
13:17 38 min më parë06.04.2026.
Autori
Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në Pensilvani, ku një avion i vogël u detyrua të bëjë një ulje emergjente mes trafikut.
13:05 50 min më parë06.04.2026.
Autori
Një rol kryesor në këtë mision ka luajtur CIA amerikane. NBC News, duke cituar një zyrtar të lartë të administratës Trump zbulon se iranianët ranë pre e një "mashtrimi" nga CIA që i ndihmoi më pas forcat amerikane të gjurmonin dhe të rikuperonin gjallë pilotin e zhdukur.
12:52 1 h më parë06.04.2026.
Autori
Sipas mediave lokale dy burra bënë një zbulim befasues teksa po kërkonin vezë të fshehura të Pashkëve (një traditë e përhapur në vendet gjermanofolëse), në kopshtin e familjes së tyre, në Vaihingen an der Enz. Ata gjetën një shishe me etiketën "Polonium 210", një lëndë radioaktive vdekjeprurëse.
12:39 1 h më parë06.04.2026.
Autori
Qindra studentë shqiptarë kanë dalë sot në rrugët e Shkupit, duke rikthyer në vëmendje një debat të hershëm, të drejtën për të përdorur gjuhën shqipe në provimet e Jurisprudencës. Një e drejtë që sipas tyre është e garantuar në ligj, por që në praktikë mbetet e pazbatuar.
13:28 27 min më parë06.04.2026.
Autori
Në një reagim në Facebook, Spiropali shpreh mbështetjen për studentët, duke e cilësuar protestën e tyre si një sinjal se disa të drejta themelore nuk po zbatohen siç duhet në fqinjin tonë lindor.
12:00 1 h më parë06.04.2026.
AutoriPresidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiç, deklaroi se njësitë e ushtrisë dhe policisë, gjatë kontrollit të terrenit në afërsi të fshatit Treshnjevac, zbuluan eksplozivë me fuqi të lartë shkatërruese, të pajisur edhe me mekanizmat e nevojshëm për aktivizim.
12:59 1 ditë më parë05.04.2026.
Autori
Hetimi, i quajtur "Stolen III", i koordinuar nga Zyra e Prokurorit Publik të Tranit, zbuloi një organizatë kriminale me rrënjë në Cerignola dhe Barletta që kishte transformuar vjedhjen e automjeteve në një aktivitet profesional të qeverisur nga standardet pothuajse korporative.
22:59 1 ditë më parë04.04.2026.
Autori
Interi është rikthyer te fitorja në Serie A me një triumf bindës, duke mposhtur Romën me rezultatin 5-2 në “San Siro”, në një ndeshje spektakolare.
22:53 15 h më parë05.04.2026.
Autori
Një paraqitje e shkëlqyer e Ardian Ismajlit i ka dhënë Torinos një fitore të rëndësishme në transfertë, duke e nxjerrë skuadrën nga momenti i vështirë.
22:17 15 h më parë05.04.2026.
Autori
Një moment i pazakontë ka tërhequr vëmendjen e tifozëve të boksit gjatë përballjes mes Deontay Wilder dhe Derek Chisora, ku amerikani u pa duke i kërkuar falje rivalit të tij pak çaste para se ta rrëzonte në ring.
20:10 17 h më parë05.04.2026.
Autori
Vora ka marrë një fitore jetike në garën për mbijetesë, duke mposhtur minimalisht 1-0 Teutën në një duel të luftuar, rezultat që ndryshon ndjeshëm objektivat e të dy skuadrave.
17:08 20 h më parë05.04.2026.
Autori
Kinematografia dhe skena shqiptare kanë humbur një prej figurave të njohura, pasi është ndarë nga jeta në moshën 68-vjeçare aktori Ilir Shkurti.
18:12 19 h më parë05.04.2026.
Autori
Ryan Gosling vazhdon të dominojë arkëtimet në Amerikën e Veriut. "Project Hail Mary", ku ai luan rolin e një profesori shkence të thirrur për të shpëtuar botën, konfirmoi renditjen e tij në vendin e parë në fundjavën e dytë me 54.5 milionë dollarë.
19:44 7 ditë më parë29.03.2026.
AutoriMozaiku i Tiranës daton që nga shekulli i III dhe u zbulua në vitet ’70 gjatë punimeve për ndërtimin e një blloku pallatesh në Tirana. Sot, ai përfaqëson një hapësirë moderne që shërben si platformë për prezantimin e mozaikëve më të rëndësishëm dhe destinacion i rëndësishën kulturor e turistik.
08:46 16 ditë më parë21.03.2026.
Autori
Jürgen Habermas, puna e të cilit mbi komunikimin, racionalitetin dhe sociologjinë e bëri atë një nga filozofët më me ndikim në botë dhe një figurë kyçe intelektuale në Gjermaninë e tij u shua në moshën 96 vjeçare.
09:02 22 ditë më parë15.03.2026.
Autori
Ndryshe nga strategjitë moderne të marketingut të bazuara në rrjetet sociale dhe publikimet e shpejta, këngëtari zgjodhi të “ngadalësojë” dhe ta ndajë këtë rrugëtim në kohë reale me fansat.
07:44 3 ditë më parë03.04.2026.
Autori
Në një intervistë me "Le Mile Magazine", balerina 23-vjeçare përshkruan marrëdhënien e saj me këngëtaren romane pa filtra. Nuredini foli për raportin, duke e përshkruar si një lidhje që “shkon përtej skenës”.
15:11 4 ditë më parë01.04.2026.
Autori
Taylor Swift i ka befasuar fansat duke publikuar një videoklip të ri për këngën e saj Elizabeth Taylor, të mbledhur nga orë të tëra pamjesh të perëndeshës së ndjerë të ekranit.
22:30 5 ditë më parë31.03.2026.
Autori
Ylli i pop-it, njëherësh fituese e çmimit Grammy, i bashkohet prodhuesve të rinjë të filmave, kompanisë A24, me regji nga Molly Gordon, e cila gjithashtu bashkë-shkroi skenarin me Ali Levitan.
22:18 6 ditë më parë30.03.2026.
AutoriMund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.