TË FUNDIT
Pse miliarderë si Musk dhe Zuckerberg marrin kredi për të blerë vilat? Vjedhje e ëmbël, hajdutët në Gjermani grabisin kamionin me 15 ton karamele U arrestua për armëmbajtje pa leje, Gjesti lirohet nga paraburgimi Dosja "Bajri" dërgohet për gjykim, kush janë katër të pandehurit Paketa e Maleve, Demo tregon bashkitë ku janë miratuar zonat “Vazhdojmë gjuetinë”, Hegseth pa datë për fundin e luftës: Bota të falënderojë Trump për sulmin ndaj Iranit
Pse miliarderë si Musk dhe Zuckerberg marrin kredi për të blerë vilat? Vjedhje e ëmbël, hajdutët në Gjermani grabisin kamionin me 15 ton karamele U arrestua për armëmbajtje pa leje, Gjesti lirohet nga paraburgimi Dosja "Bajri" dërgohet për gjykim, kush janë katër të pandehurit Paketa e Maleve, Demo tregon bashkitë ku janë miratuar zonat “Vazhdojmë gjuetinë”, Hegseth pa datë për fundin e luftës: Bota të falënderojë Trump për sulmin ndaj Iranit
15° Tiranë, Pjesërisht me re

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Belinda Balluku Kuvendi i Shqipërisë Sali Berisha
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Belinda Balluku Kuvendi i Shqipërisë Sali Berisha

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Miqesorja

Shpresat e Bushit gati për miqësoren, publikohet lista e lojtarëve me 6 risi
Kombëtarja

Trajneri Bushi grumbullon 24 lojtarë për ndeshjen me Uzbekistanin, mes tyre dhe 6 emra të rinj.

12:03 3 h më parë19.03.2026.

Autori
Të fundit
Pse miliarderë si Musk dhe Zuckerberg marrin kredi për të blerë vilat?
LIFESTYLE

Pse miliarderë si Musk dhe Zuckerberg marrin kredi për të blerë vilat?

Drejtori ekzekutiv i Tesla-s ka marrë disa kredi të mëdha hipotekare, përfshirë një kredi prej 61 milionë dollarësh nga Morgan Stanley, për pesë prona në Kaliforni.

15:42 9 min më parë19.03.2026.

Autori
Vjedhje e ëmbël, hajdutët në Gjermani grabisin kamionin me 15 ton karamele
Europa

Kontejneri i kamionit u zhduk plotësisht, së bashku me ngarkesën e konsiderueshme të karameleve me shije frutash, e cila vlerësohet rreth 250,000 euro.

15:28 23 min më parë19.03.2026.

Autori
U arrestua për armëmbajtje pa leje, Gjesti lirohet nga paraburgimi
SHOWBIZ

Artisti i famshëm Gjesti është liruar nga paraburgimi në Prishtinë, pasi u arrestua për armëmbajtje pa leje.

15:16 35 min më parë19.03.2026.

Autori
Dosja "Bajri" dërgohet për gjykim, kush janë katër të pandehurit
Kronikë

Dosja "Bajri" që lidhet me vrasjen e Fatbardh Liçit është dërguar për gjykim nga GJKKO, me të pandehur Safet Bajri, Asmer Bilali, Behar Bajri dhe Eria Ago.

15:01 50 min më parë19.03.2026.

Autori
Paketa e Maleve, Demo tregon bashkitë ku janë miratuar zonat
Politikë

Pas mbledhjes së qeverisë ministri i Pushtetit Vendor Ervin Demo bëri të ditur për mediat se janë miratuar zonat për Paketën e Maleve në tetë bashki.

14:46 1 h më parë19.03.2026.

Autori
Më të lexuarat
“Botërori 2026”, FIFA nuk do t’i zhvendosë ndeshjet e Iranit në Meksikë
Futboll

“Botërori 2026”, FIFA nuk do t’i zhvendosë ndeshjet e Iranit në Meksikë

Një zëdhënës i “qeverisë” së futbollit deklaroi se FIFA shpreson që të gjitha ekipet pjesëmarrëse të zhvillojnë ndeshjet sipas kalendarit të shpallur më 6 dhjetor 2025.

19:39 1 ditë më parë17.03.2026.

Autori
Dëshmon vrasësi i shqiptares Ilaria Sula: Një “perde” më ra para syve, nuk e di sa herë e godita
Kronikë

Dëshmon vrasësi i shqiptares Ilaria Sula: Një “perde” më ra para syve, nuk e di sa herë e godita

Vrasja e 22-vjeçares shqiptare Ilaria Sula në Itali ka rikthyer në vëmendje një nga ngjarjet më tronditëse rreth një vit më parë, ndërsa autori i krimit ka dhënë dëshminë e tij në gjykatë.

19:52 1 ditë më parë17.03.2026.

Autori
Kronikë

Dosja "Bajri" që lidhet me vrasjen e Fatbardh Liçit është dërguar për gjykim nga GJKKO, me të pandehur Safet Bajri, Asmer Bilali, Behar Bajri dhe Eria Ago.

Autori
Vrau burrin për 4 milionë dollarë dhe publikoi libër për dhimbjen, rrezikon burgim të përjetshëm
Amerika

Vrau burrin për 4 milionë dollarë dhe publikoi libër për dhimbjen, rrezikon burgim të përjetshëm

Një ngjarje tronditëse është zbuluar në SHBA, ku një grua është shpallur fajtore për vrasjen e bashkëshortit të saj me qëllim përfitimin e sigurimit të jetës, ndërsa më pas publikoi edhe një libër për fëmijë mbi dhimbjen e humbjes.

21:00 1 ditë më parë17.03.2026.

Autori
SHOWBIZ

Artisti i famshëm Gjesti është liruar nga paraburgimi në Prishtinë, pasi u arrestua për armëmbajtje pa leje.

Autori
SHQIPËRI
“Pushteti në dorën e një njeriu”, Berisha çon në Bruksel 'përplasjen' me Ramën dhe situatën në Shqipëri
Politikë

“Pushteti në dorën e një njeriu”, Berisha çon në Bruksel 'përplasjen' me Ramën dhe situatën në Shqipëri

Lideri i opozitës ngriti gjithashtu shqetësimin për ndikimin e trafikut të drogës, duke theksuar se sipas tij ky fenomen përbën rrezik jo vetëm për Shqipërinë, por edhe për vende si Belgjika dhe rajoni më gjerë.

15:57 5 min më parë19.03.2026.

Autori
Kronikë

Autori
Politikë

Pas mbledhjes së qeverisë ministri i Pushtetit Vendor Ervin Demo bëri të ditur për mediat se janë miratuar zonat për Paketën e Maleve në tetë bashki.

14:46 1 h më parë19.03.2026.

Autori
Nafta shkon mbi 210 lekë/litri, Karakaçi: Bordi i Transparencës është gati, nuk e ulim taksën e qarkullimit!
Ekonomi

Nafta shkon mbi 210 lekë/litri, Karakaçi: Bordi i Transparencës është gati, nuk e ulim taksën e qarkullimit!

Çmimi i naftës ka pësuar një rritje të konsiderueshme në 24 orët e fundit duke shkuar në 214 lekë/litri. Nisur nga situata ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë, Enea Karakaçi tha pas mbledhjes së Këshillit të Ministrave se mekanizmi për vendosjen e çmimeve tavan ekziston dhe mund të aktivizohet.

14:07 1 h më parë19.03.2026.

Autori
BOTË
Europa

Kontejneri i kamionit u zhduk plotësisht, së bashku me ngarkesën e konsiderueshme të karameleve me shije frutash, e cila vlerësohet rreth 250,000 euro.

15:28 23 min më parë19.03.2026.

Autori
“Vazhdojmë gjuetinë”, Hegseth pa datë për fundin e luftës: Bota të falënderojë Trump për sulmin ndaj Iranit
Amerika

“Vazhdojmë gjuetinë”, Hegseth pa datë për fundin e luftës: Bota të falënderojë Trump për sulmin ndaj Iranit

Hegseth pranoi ndër të tjera se nuk ka një afat përfundimtar për përfundimin e luftës, por insistoi duke thënë: “Ne jemi brenda planit… dhe nuk do të donim të vendosnim një afat kohor përfundimtar.”

14:37 1 h më parë19.03.2026.

Autori
Sulmi ndaj Parsit Jugor ngre çmimin e naftës në 112 dollarë për fuçi
Nëpër botë

Sulmi ndaj Parsit Jugor ngre çmimin e naftës në 112 dollarë për fuçi

Rritja e çmimeve pasoi raportimet se kompleksi petrokimik i Iranit në fushën e gazit e njohur si Parsi Jugor ishte goditur nga izraelitët ditën e djeshme.

13:46 2 h më parë19.03.2026.

Autori
Qyteti i ri që po ndërtohet në Londër për të përballuar krizën e strehimit
Europa

Qyteti i ri që po ndërtohet në Londër për të përballuar krizën e strehimit

Aktualisht, çmimet e banesave në kryeqytetin britanik mbeten ndër më të lartat në Europë, duke e bërë të vështirë blerjen apo marrjen me qira, sidomos për familjet e reja.

13:24 2 h më parë19.03.2026.

Autori
RAJON
Media italiane: Mafia shqiptare, ngritja e heshtur në Europë
RAJON

Media italiane: Mafia shqiptare, ngritja e heshtur në Europë

Media e Sardenjës në një artikull flet për mafian shqiptare, historinë e saj të ngritjes pas rënies së komunizimit dhe fuqizimit në Europë, si dhe në këtë rajon.

12:30 1 ditë më parë18.03.2026.

Autori
“Ngec procesi i anëtarësimit të Serbisë në BE”, Parlamenti Europoian: Gjendja përkeqësohet
RAJON

“Ngec procesi i anëtarësimit të Serbisë në BE”, Parlamenti Europoian: Gjendja përkeqësohet

Ngecja lidhet me përparim të kufizuar në dialogun me Kosovën, mungesë përputhshmërie me politikën e përbashkët të jashtme të BE-së apo edhe retorikë kundër zyrtarëve europianë.

20:41 1 ditë më parë17.03.2026.

Autori
Nga F-35 te armët izraelite, Greqia drejt finalizimit të 'Mburojës së Akilit' me kosto 3 miliardë €
RAJON

Nga F-35 te armët izraelite, Greqia drejt finalizimit të 'Mburojës së Akilit' me kosto 3 miliardë €

"Kupola Helenike" do të krijojë një mburojë antiraketë, antibalistike dhe antidronë në vend, duke krijuar një mbrojtje ajrore moderne të aftë për t'u përballur me çdo kërcënim përmes kombinimit të sensorëve, sistemeve të raketave dhe një sistemi të unifikuar komande dhe kontrolli.

14:43 2 ditë më parë17.03.2026.

Autori
KE heq të gjitha masat financiare ndaj Kosovës
Kosovë

KE heq të gjitha masat financiare ndaj Kosovës

Masat ndëshkuese ishin vendosur pas tensioneve në veriun e Kosovës, ku pati përplasje mes protestuesve serbë dhe forcave të sigurisë, përfshirë misionin e KFOR.

13:24 2 ditë më parë17.03.2026.

Autori
SPORT
Superkompjuteri i Opta parashikon fituesin e Ligës së Kampioneve
Futboll

Superkompjuteri i Opta parashikon fituesin e Ligës së Kampioneve

Parashikimet janë bazuar në formën aktuale të skuadrave, historikun dhe performancën e tyre, duke e bërë garën për trofeun më të hapur dhe interesante se kurrë.

14:00 1 h më parë19.03.2026.

Autori
21 vite karrierë dhe 900 gola, i jashtëzakonshmi Messi
Futboll

21 vite karrierë dhe 900 gola, i jashtëzakonshmi Messi

Lionel Messi shënon golin e tijj të 900 në karrierë, duke konfirmuar edhe një herë statusin e tij si një nga lojtarët më të mëdhenj të të gjitha kohërave.

12:16 3 h më parë19.03.2026.

Autori
Kombëtarja

Trajneri Bushi grumbullon 24 lojtarë për ndeshjen me Uzbekistanin, mes tyre dhe 6 emra të rinj.

12:03 3 h më parë19.03.2026.

Autori
Përcaktohen çerekfinalet e Champions: Bayern, Liverpool e Atletico mes tetë më të mirave
Futboll

Përcaktohen çerekfinalet e Champions: Bayern, Liverpool e Atletico mes tetë më të mirave

Mbrëmja e goleadave plotësoi kuadrin e tetë skuadrave më të mira të kualifikuara në fazën tjetër të eventit më prestigjoz për klube.

23:11 16 h më parë18.03.2026.

Autori
KULTURË
Shuhet Jurgen Habermas, një nga filozofët më me ndikim të shek. XX
KULTURË

Shuhet Jurgen Habermas, një nga filozofët më me ndikim të shek. XX

Jürgen Habermas, puna e të cilit mbi komunikimin, racionalitetin dhe sociologjinë e bëri atë një nga filozofët më me ndikim në botë dhe një figurë kyçe intelektuale në Gjermaninë e tij u shua në moshën 96 vjeçare.

09:02 4 ditë më parë15.03.2026.

Autori
Kitara ikonike e Pink Floyd shitet për 14.55 milionë dollarë, më e shtrenjta në histori
KULTURË

Kitara ikonike e Pink Floyd shitet për 14.55 milionë dollarë, më e shtrenjta në histori

David Gilmour e bleu këtë Fender Stratocaster në vitin 1970 nga Manny's Music në Manhattan.

11:40 5 ditë më parë14.03.2026.

Autori
Arkeologët zbulojnë Aleksandrinë e humbur në Tigër, kryeveprën e dytë të ngritur nga Aleksandri i Madh
KULTURË

Arkeologët zbulojnë Aleksandrinë e humbur në Tigër, kryeveprën e dytë të ngritur nga Aleksandri i Madh

Qyteti i lashtë u themelua në shekullin e 4-të para Krishtit si një port që lidhte tregtinë nga India me Mesopotaminë dhe botën mesdhetare dhe ra në harresë pas shekullit të 3-të pas Krishtit.

09:56 5 ditë më parë14.03.2026.

Autori
Në kohë lufte, Italia “thyen arkën”, blen pikturën e Caravaggio-s për 30 milionë euro
KULTURË

Në kohë lufte, Italia “thyen arkën”, blen pikturën e Caravaggio-s për 30 milionë euro

Blerja e veprës u bë pas më shumë se një viti negociatash. Vepra Maffeo Barberini e Caravaggio-s do t'i caktohet Galerive Kombëtare të Artit të Lashtë në Romë.

23:15 8 ditë më parë10.03.2026.

Autori
SHOWBIZ
SHOWBIZ

Autori
Videoja “hot” u bë virale, arrestohet një tjetër influencere në Bali
SHOWBIZ

Videoja “hot” u bë virale, arrestohet një tjetër influencere në Bali

Sipas autoriteteve, materiali ishte shitur përmes platformave si OnlyFans, çka çoi në ndërhyrjen e policisë.

13:38 2 h më parë19.03.2026.

Autori
I theu hundën të dashurës, arrestohet sërish reperi italian Baby Gang
SHOWBIZ

I theu hundën të dashurës, arrestohet sërish reperi italian Baby Gang

Baby Gang po hetohet për herë të parë edhe për keqtrajtim dhe sulm të rëndë ndaj partneres së tij, një 22-vjeçare italiane.

14:03 2 ditë më parë17.03.2026.

Autori
Salla e Oscar-it si kosh mbeturinash, shpërthen rrjeti kundër VIP-ave
SHOWBIZ

Salla e Oscar-it si kosh mbeturinash, shpërthen rrjeti kundër VIP-ave

Imazhi, i cili tregon sallën e Teatrit Dolby të mbushur me objekte të hedhura, u përhap me shpejtësi në mediat sociale dhe mblodhi gati 4 milionë shikime. Fotografia tregon mbeturina, të tilla si shishe uji bosh dhe pako me ushqime, të shpërndara midis ulëseve të teatrit.

12:35 2 ditë më parë17.03.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes