TË FUNDIT
FOTO- A i kishit parë ndonjëherë fotot e pasaportave të aktorëve hollivudianë? “Zinxhirë njerëzorë rreth centraleve elektrike”, Irani gati të përdorë të rinjtë kundër bombardimeve Heqja e naftës falas nga qeveria, fermerët në protestë Sulmi me dron që ndërpreu naftën për dy shtete të BE Brazilianët “shkarkojnë” Sylvinho nga Kombëtarja, kandidat për stolin e ekipit të madh Paralajmërimi i drejtorit të AKE: Kriza e Hormuzit “më e keqe se vitet 1973, 1979 dhe 2002 së bashku”
FOTO- A i kishit parë ndonjëherë fotot e pasaportave të aktorëve hollivudianë? “Zinxhirë njerëzorë rreth centraleve elektrike”, Irani gati të përdorë të rinjtë kundër bombardimeve Heqja e naftës falas nga qeveria, fermerët në protestë Sulmi me dron që ndërpreu naftën për dy shtete të BE Brazilianët “shkarkojnë” Sylvinho nga Kombëtarja, kandidat për stolin e ekipit të madh Paralajmërimi i drejtorit të AKE: Kriza e Hormuzit “më e keqe se vitet 1973, 1979 dhe 2002 së bashku”
18° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Lufta në Lindjen e Mesme Sali Berisha Çmimi i naftës Bordi i Transparencës
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Lumi Drin

Me dy shishe ujë në Kuvend, ‘Neomalësorja’ ngre alarmin për ndotjen e lumit Drin
Politikë

Me dy shishe ujë në Kuvend, ‘Neomalësorja’ ngre alarmin për ndotjen e lumit Drin

Në njërën prej shisheve që ‘Neomalësorja’ mbante në duar gjendej ujë i pastër si kristal, ndërsa në tjetrën ujë i turbullt me ngjyrë të verdhë në kafe, si për të treguar ndryshimin që uji në rrjedhën e Drinit ka pësuar ndër vite.

19:20 7 ditë më parë30.03.2026.

Autori
Të fundit
FOTO- A i kishit parë ndonjëherë fotot e pasaportave të aktorëve hollivudianë?
LIFESTYLE

FOTO- A i kishit parë ndonjëherë fotot e pasaportave të aktorëve hollivudianë?

Për më shumë se gjashtë dekada, ishte një pikë e nxehtë intime për të famshmit, një dyqan i vogël në Oxford Street të Londrës që nuk ofronte mallra luksoze, vetëm një set portretesh me madhësinë e një libri shkrepësesh të printuara në dhjetë minuta ose më pak.

11:40 12 min më parë07.04.2026.

Autori
“Zinxhirë njerëzorë rreth centraleve elektrike”, Irani gati të përdorë të rinjtë kundër bombardimeve
Lindja e Mesme

“Zinxhirë njerëzorë rreth centraleve elektrike”, Irani gati të përdorë të rinjtë kundër bombardimeve

Thirrja e zyrtarëve në Teheran erdhi pas paralajmërimeve për sulme të mundshme të përmendura nga presidenti amerikan, Donald Trump.

11:28 24 min më parë07.04.2026.

Autori
Heqja e naftës falas nga qeveria, fermerët në protestë
Aktualitet

Fermerët kanë dalë sot në protestë ku kërkojnë rishikimin e skemës për bujqësinë dhe blegtorinë.

11:10 42 min më parë07.04.2026.

Autori
Sulmi me dron që ndërpreu naftën për dy shtete të BE
Europa

Një sulm me dron ka tronditur furnizimin me energji në Europën Qendrore, duke lënë pa naftë dy vende të rëndësishme të rajonit.

10:55 57 min më parë07.04.2026.

Autori
Brazilianët “shkarkojnë” Sylvinho nga Kombëtarja, kandidat për stolin e ekipit të madh
Kombëtarja

Brazilianët “shkarkojnë” Sylvinho nga Kombëtarja, kandidat për stolin e ekipit të madh

Trajnerit kuqezi i përfundon kontrata në fund të muajit korrik, mes alternativave për Corinthians, në garë me Diniz, Tite dhe Filipe Luís

10:42 1 h më parë07.04.2026.

Autori
Më të lexuarat
Papa Leoni XIV kremton Meshën e parë të Pashkëve: Bota është e plagosur nga luftërat!
Europa

Papa Leoni XIV kremton Meshën e parë të Pashkëve: Bota është e plagosur nga luftërat!

Gjatë predikimit të tij, Papa foli për prezencën e vdekjes dhe dhunës në botë, duke iu referuar indirekt koflikteve, si ato në Ukrainë dhe Lindjen e Mesme, të cilat kanë tronditur botën.

12:03 1 ditë më parë05.04.2026.

Autori
Tentoi të vriste bashkëshortin e të dashurës, kapet pas një viti i riu nga Fieri
Kronikë

Tentoi të vriste bashkëshortin e të dashurës, kapet pas një viti i riu nga Fieri

Efektivët e Policisë Kufitare në Kakavijë kanë arrestuar 27-vjeçarin Kelment Beqaj, i cili rezultonte i shpallur në kërkim për veprat penale “Vrasje me dashje”, e mbetur në tentativë, dhe “Armëmbajtje pa leje”.

12:20 1 ditë më parë05.04.2026.

Autori
Aksident tragjik në aksin Lushnje-Berat, një parakalim i merr jetën motoristit
Kronikë

Aksident tragjik në aksin Lushnje-Berat, një parakalim i merr jetën motoristit

Drejtuesi i motoçikletës, i identifikuar si Klevis Gjoni, po tentonte të parakalonte makinën, e cila po kryente një manovër kthimi për t’u futur në një banesë. Në këtë moment ndodhi përplasja mes tyre, e cila ishte aq e fortë sa, si pasojë, 35-vjeçari mori plagë që i shkaktuan vdekjen.

12:38 1 ditë më parë05.04.2026.

Autori
Tentohet të hidhet në erë gazsjellësi mes Serbisë dhe Hungarisë, Vuçiç: Gjetëm dy çanta me eksplozivë
RAJON

Tentohet të hidhet në erë gazsjellësi mes Serbisë dhe Hungarisë, Vuçiç: Gjetëm dy çanta me eksplozivë

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiç, deklaroi se njësitë e ushtrisë dhe policisë, gjatë kontrollit të terrenit në afërsi të fshatit Treshnjevac, zbuluan eksplozivë me fuqi të lartë shkatërruese, të pajisur edhe me mekanizmat e nevojshëm për aktivizim.

12:59 1 ditë më parë05.04.2026.

Autori
Ky shtet po ju ofron banorëve të tij 25,000 euro për të hequr dorë nga patenta për 5 vite
Europa

Ky shtet po ju ofron banorëve të tij 25,000 euro për të hequr dorë nga patenta për 5 vite

Në një përpjekje për të zvogëluar numrin e makinave në rrugët e saj, Malta po ofron 25,000 euro për ata që heqin dorë nga patentat për një periudhë pesëvjeçare.

13:20 1 ditë më parë05.04.2026.

Autori
SHQIPËRI
Aktualitet

Fermerët kanë dalë sot në protestë ku kërkojnë rishikimin e skemës për bujqësinë dhe blegtorinë.

11:10 42 min më parë07.04.2026.

Autori
Nga siguria në shkolla, tek mbështetja për efektivët në terren,  Hita takim me drejtuesit e policisë së Tiranës
Aktualitet

Nga siguria në shkolla, tek mbështetja për efektivët në terren, Hita takim me drejtuesit e policisë së Tiranës

Vetëm pak ditë pasi mori detyrën, Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Skënder Hita, zhvilloi një takim me drejtuesit e Policisë së Tiranës, shefat e komisariateve dhe të sektorëve në varësi.

10:16 1 h më parë07.04.2026.

Autori
Apeli i GJKKO lë në fuqi masën pezullim nga detyra për Belinda Ballukun
Aktualitet

Apeli i GJKKO lë në fuqi masën pezullim nga detyra për Belinda Ballukun

Gjykata e Posaçme e Apelit lë në fuqi masën për Belinda Ballukun, ajo mbetet e pezulluar nga detyra, masë në fakt që nuk ka efekt sipas mbrojtjes, përderisa Balluku nuk është më as ministre dhe as zv.kryeministre.

10:03 1 h më parë07.04.2026.

Autori
Sherr me thikë në qendër të Sarandës, plagoset një 29-vjeçar
Kronikë

Sherr me thikë në qendër të Sarandës, plagoset një 29-vjeçar

Ngjarja ka ndodhur dy ditë më parë, policia shpall në kërkim një 19-vjeçar pas kallëzimit të të dëmtuarit

09:44 2 h më parë07.04.2026.

Autori
BOTË
“I pavetëdijshëm dhe në gjendje të rëndë”, mediat japin detaje rreth Mojtaba Khamenei: Po trajtohet në Qom
Lindja e Mesme

“I pavetëdijshëm dhe në gjendje të rëndë”, mediat japin detaje rreth Mojtaba Khamenei: Po trajtohet në Qom

Raportimet bazohen në një memorandum diplomatik të mbështetur në vlerësime të inteligjencës izraelite dhe amerikane

11:54 1 min më parë07.04.2026.

Autori
Lindja e Mesme

Thirrja e zyrtarëve në Teheran erdhi pas paralajmërimeve për sulme të mundshme të përmendura nga presidenti amerikan, Donald Trump.

11:28 24 min më parë07.04.2026.

Autori
Europa

Një sulm me dron ka tronditur furnizimin me energji në Europën Qendrore, duke lënë pa naftë dy vende të rëndësishme të rajonit.

10:55 57 min më parë07.04.2026.

Autori
Paralajmërimi i drejtorit të AKE: Kriza e Hormuzit “më e keqe se vitet 1973, 1979 dhe 2002 së bashku”
Lindja e Mesme

Paralajmërimi i drejtorit të AKE: Kriza e Hormuzit “më e keqe se vitet 1973, 1979 dhe 2002 së bashku”

Kriza aktuale e naftës dhe gazit e shkaktuar nga bllokada e Ngushticës së Hormuzit është "më serioze se ato të viteve 1973, 1979 dhe 2002 së bashku", tha Fatih Birol, kreu i Agjencisë Ndërkombëtare të Energjisë (IEA), për francezen "Le Figaro."

10:29 1 h më parë07.04.2026.

Autori
RAJON
Aksident në Mitrovicë, një nga mjetet e përfshira i përket KFOR
Kosovë

Aksident në Mitrovicë, një nga mjetet e përfshira i përket KFOR

Një makinë e KFOR dhe një mjet tjetër janë përfshirë në një aksident rrugor në zonën e Mitrovicës.

19:16 16 h më parë06.04.2026.

Autori
Dy orë takim për Presidentin, Kurti del optimist, Abdixhiku: S’kemi asgjë të re!
Kosovë

Dy orë takim për Presidentin, Kurti del optimist, Abdixhiku: S’kemi asgjë të re!

Pas takimit, që ndodh rreth tre javë para skadimit të afatit 34 ditor të përcaktuar nga Gjykata Kushtetuese para se Kosova të shkojë sërish në zgjedhje, Albin Kurti u shpreh optimist, duke e cilësuar bisedën si konstruktive dhe në një frymë bashkëpunimi.

15:06 20 h më parë06.04.2026.

Autori
“Gjuha shqipe, e drejta jonë”, studentët protestojnë në Shkup
RAJON

“Gjuha shqipe, e drejta jonë”, studentët protestojnë në Shkup

Qindra studentë shqiptarë kanë dalë sot në rrugët e Shkupit, duke rikthyer në vëmendje një debat të hershëm, të drejtën për të përdorur gjuhën shqipe në provimet e Jurisprudencës. Një e drejtë që sipas tyre është e garantuar në ligj, por që në praktikë mbetet e pazbatuar.

13:28 22 h më parë06.04.2026.

Autori
Spiropali mbështet protestën e studentëve shqiptarë në Maqedoni: Gjuha shqipe e drejtë themelore!
RAJON

Spiropali mbështet protestën e studentëve shqiptarë në Maqedoni: Gjuha shqipe e drejtë themelore!

Në një reagim në Facebook, Spiropali shpreh mbështetjen për studentët, duke e cilësuar protestën e tyre si një sinjal se disa të drejta themelore nuk po zbatohen siç duhet në fqinjin tonë lindor.

12:00 23 h më parë06.04.2026.

Autori
SPORT
Kombëtarja

Trajnerit kuqezi i përfundon kontrata në fund të muajit korrik, mes alternativave për Corinthians, në garë me Diniz, Tite dhe Filipe Luís

10:42 1 h më parë07.04.2026.

Autori
Napoli merr fitoren e pestë radhazi, “viktima” e radhës Milani
Futboll

Napoli merr fitoren e pestë radhazi, “viktima” e radhës Milani

Me këtë fitore, Napoli ngjitet në renditje dhe mban gjallë shpresat për titull.

22:57 12 h më parë06.04.2026.

Autori
Shkruan historinë dhe u kualifikuan në Kupën e Afrikës, 7 futbollistë nuk kthehen në vend
Futboll

Shkruan historinë dhe u kualifikuan në Kupën e Afrikës, 7 futbollistë nuk kthehen në vend

Organizatat për të drejtat e njeriut e lidhin këtë fenomen me kushtet e vështira dhe regjimin e ashpër në vend, akuza që autoritetet i mohojnë.

21:30 14 h më parë06.04.2026.

Autori
Juventus merr 3 pikë të vlefshme, zona Champions gjithnjë e më pranë
Futboll

Juventus merr 3 pikë të vlefshme, zona Champions gjithnjë e më pranë

Juventus ka marrë një fitore të pastër 2-0 ndaj Genoa që i hap rrugën të vijojë luftën për vendin e katërt në Serie A.

20:52 15 h më parë06.04.2026.

Autori
KULTURË
Ndërron jetë aktori i njohur shqiptar
KULTURË

Ndërron jetë aktori i njohur shqiptar

Kinematografia dhe skena shqiptare kanë humbur një prej figurave të njohura, pasi është ndarë nga jeta në moshën 68-vjeçare aktori Ilir Shkurti.

18:12 1 ditë më parë05.04.2026.

Autori
Ryan Gosling në vend të parë me filmin "Project Hail Mary"
KULTURË

Ryan Gosling në vend të parë me filmin "Project Hail Mary"

Ryan Gosling vazhdon të dominojë arkëtimet në Amerikën e Veriut. "Project Hail Mary", ku ai luan rolin e një profesori shkence të thirrur për të shpëtuar botën, konfirmoi renditjen e tij në vendin e parë në fundjavën e dytë me 54.5 milionë dollarë.

19:44 8 ditë më parë29.03.2026.

Autori
Mozaiku i Tiranës me materiale nga antikiteti, Rama zbulon risitë për vizitorët
KULTURË

Mozaiku i Tiranës me materiale nga antikiteti, Rama zbulon risitë për vizitorët

Mozaiku i Tiranës daton që nga shekulli i III dhe u zbulua në vitet ’70 gjatë punimeve për ndërtimin e një blloku pallatesh në Tirana. Sot, ai përfaqëson një hapësirë moderne që shërben si platformë për prezantimin e mozaikëve më të rëndësishëm dhe destinacion i rëndësishën kulturor e turistik.

08:46 17 ditë më parë21.03.2026.

Autori
Shuhet Jurgen Habermas, një nga filozofët më me ndikim të shek. XX
KULTURË

Shuhet Jurgen Habermas, një nga filozofët më me ndikim të shek. XX

Jürgen Habermas, puna e të cilit mbi komunikimin, racionalitetin dhe sociologjinë e bëri atë një nga filozofët më me ndikim në botë dhe një figurë kyçe intelektuale në Gjermaninë e tij u shua në moshën 96 vjeçare.

09:02 23 ditë më parë15.03.2026.

Autori
SHOWBIZ
Plagoset me armë reperi i famshëm amerikan, Offset përfundon në spital
SHOWBIZ

Plagoset me armë reperi i famshëm amerikan, Offset përfundon në spital

Reperi Offset është në gjendje të qëndrueshme pasi u qëllua në Florida të hënën, teksa policia thotë se dy persona janë ndaluar.

09:59 1 h më parë07.04.2026.

Autori
James Bond i ri do të jetë femër? Zbulohet aktorja që mund të luajë agjentin 007
SHOWBIZ

James Bond i ri do të jetë femër? Zbulohet aktorja që mund të luajë agjentin 007

Regjisori, i cili punoi me Sweeney-n në filmin "The Housemaid", komentoi se aktorja do të ishte ideale për të marrë rolin e agjentit 007 në filmin e ardhshëm, jo si një vajzë e James Bond, por si vetë superspiuni.

17:30 18 h më parë06.04.2026.

Autori
“E para është shtëpia”, këngëtari italian bën 42 km në këmbë për t’i dhënë nënës albumin
SHOWBIZ

“E para është shtëpia”, këngëtari italian bën 42 km në këmbë për t’i dhënë nënës albumin

Ndryshe nga strategjitë moderne të marketingut të bazuara në rrjetet sociale dhe publikimet e shpejta, këngëtari zgjodhi të “ngadalësojë” dhe ta ndajë këtë rrugëtim në kohë reale me fansat.

07:44 4 ditë më parë03.04.2026.

Autori
Balerina shqiptare thyen heshtjen për lidhjen me këngëtaren italiane
SHOWBIZ

Balerina shqiptare thyen heshtjen për lidhjen me këngëtaren italiane

Në një intervistë me "Le Mile Magazine", balerina 23-vjeçare përshkruan marrëdhënien e saj me këngëtaren romane pa filtra. Nuredini foli për raportin, duke e përshkruar si një lidhje që “shkon përtej skenës”.

15:11 5 ditë më parë01.04.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes