TË FUNDIT
“Rroga e 13-të, jo vetëm privilegj i sektorit publik”, Kurti: Nga korriku, paga minimale 500 euro Alarm në Formula 1: Stuhitë kërcënojnë Çmimin e Madh të Miamit, gati plani i emergjencës “Ligjet e diskutueshme për gjyqësorin”, Kos: Serbia pa fonde nga Plani i Rritjes Kërcënoi me bombë ndaj aeroportit të Rinasit, SPAK dërgon në gjyq shtetasin rus për terrorizëm Britney sërish telashe me drejtësinë, padi për drejtim mjeti në gjendje të dehur Çmenduri në futbollin e femrave: Arbitrja 16-vjeçare akordoi penallti, tifozët i rrahin familjen
“Rroga e 13-të, jo vetëm privilegj i sektorit publik”, Kurti: Nga korriku, paga minimale 500 euro Alarm në Formula 1: Stuhitë kërcënojnë Çmimin e Madh të Miamit, gati plani i emergjencës “Ligjet e diskutueshme për gjyqësorin”, Kos: Serbia pa fonde nga Plani i Rritjes Kërcënoi me bombë ndaj aeroportit të Rinasit, SPAK dërgon në gjyq shtetasin rus për terrorizëm Britney sërish telashe me drejtësinë, padi për drejtim mjeti në gjendje të dehur Çmenduri në futbollin e femrave: Arbitrja 16-vjeçare akordoi penallti, tifozët i rrahin familjen
17° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Dosja Partizani Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Sali Berisha
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
  • VIDEO
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Radhe kilometrike

Në juglindje për fundjavë, radhë kilometrike në Tiranë- Elbasan
Aktualitet

Në juglindje për fundjavë, radhë kilometrike në Tiranë- Elbasan

Fundjava e gjatë e pushimit për shkak të ditës së Punëtorëve, 1 maji, ka sjell fluks në qarkullim në aksin rrugor që të çon drejt juglindjes.

13:58 3 h më parë01.05.2026.

Autori
Të fundit
“Rroga e 13-të, jo vetëm privilegj i sektorit publik”, Kurti: Nga korriku, paga minimale 500 euro
Kosovë

“Rroga e 13-të, jo vetëm privilegj i sektorit publik”, Kurti: Nga korriku, paga minimale 500 euro

Në mesazhin e tij për 1 Majin, kryeministri në detyrë i Kosovës u bëri thirrje kompanive private që të ndjekin shembullin e qeverisë për trajtimin e punëtorëve.

17:17 3 min më parë01.05.2026.

Autori
Alarm në Formula 1: Stuhitë kërcënojnë Çmimin e Madh të Miamit, gati plani i emergjencës
Formula 1

Alarm në Formula 1: Stuhitë kërcënojnë Çmimin e Madh të Miamit, gati plani i emergjencës

Kushtet atmosferike rrezikojnë gjithashtu debutimin e rregullave të reja, pasi në pistë të lagësht nuk do të lejohet përdorimi i funksionit “boost” për parakalime dhe do të ketë kufizime të forta në përdorimin e sistemit DRS për arsye sigurie.

17:01 19 min më parë01.05.2026.

Autori
“Ligjet e diskutueshme për gjyqësorin”, Kos: Serbia pa fonde nga Plani i Rritjes
RAJON

“Ligjet e diskutueshme për gjyqësorin”, Kos: Serbia pa fonde nga Plani i Rritjes

BE kërkon pezullimin e zbatimit të ligjeve deri në rishikim të plotë, ndërsa fondet e Planit të Rritjes, nga të cilat Serbia parashikohet të përfitojë plotë 1,588 miliardë euro për periudhën 2024-2027 do të mbeten të bllokuara.

16:46 34 min më parë01.05.2026.

Autori
Kërcënoi me bombë ndaj aeroportit të Rinasit, SPAK dërgon në gjyq shtetasin rus për terrorizëm
Aktualitet

Kërcënoi me bombë ndaj aeroportit të Rinasit, SPAK dërgon në gjyq shtetasin rus për terrorizëm

Në fillim të vitit 2023 ai kishte dërguar një mesazh elektronik ku paralajmëronte shpërthim me bombë, duke e lidhur kërkesën e tij me qëndrimin e Shqipërisë ndaj Kosovës, si edhe pretendonte se kishte rrëmbyer dy shtetas shqiptarë.

16:31 49 min më parë01.05.2026.

Autori
Britney sërish telashe me drejtësinë, padi për drejtim mjeti në gjendje të dehur
SHOWBIZ

Britney sërish telashe me drejtësinë, padi për drejtim mjeti në gjendje të dehur

Prokurorët në Kaliforni kanë ngritur një padi penale kundër Britney Spears për arrestimin e saj muajin e kaluar për drejtim mjeti nën ndikimin e alkoolit dhe drogës.

16:16 1 h më parë01.05.2026.

Autori
Më të lexuarat
“Planet e reja të sulmit amerikan në Iran”, mediat pohojnë: Trump u informua për 45 minuta
Lindja e Mesme

“Planet e reja të sulmit amerikan në Iran”, mediat pohojnë: Trump u informua për 45 minuta

Presidenti ka deklaruar se vetëm ai dhe një numër i vogël njerëzish e dinë gjendjen reale të bisedimeve me Iranin. Ai ka lënë të kuptohet se negociatat mund të jenë duke vazhduar, edhe pse publikisht duket sikur janë bllokuar.

12:31 4 h më parë01.05.2026.

Autori
U shpall “Trajneri i muajit”, Orges Shehi: Merita e lojtarëve të Tiranës
Futboll

Gjatë prillit bardheblutë kanë arritur dy fitore të rëndësishme ndaj Egnatias dhe Partizanit, si edhe dy barazime përballë Flamurtarit dhe Dinamo City, pa pësuar asnjë humbje.

12:47 4 h më parë01.05.2026.

Autori
Dronë dhe gomone ushtarake izraelite rrethojnë flotiljen e dytë me ndihma drejt Gazës
Lindja e Mesme

Dronë dhe gomone ushtarake izraelite rrethojnë flotiljen e dytë me ndihma drejt Gazës

Aktivistët raportojnë gjithashtu ndërprerje të komunikimeve dhe humbje kontakti me disa prej anijeve.

07:08 1 ditë më parë30.04.2026.

Autori
Kërcënime pafund, Trump mbron bllokadën, por një nga luftanijet largohet nga Lindja e Mesme
Lindja e Mesme

Kërcënime pafund, Trump mbron bllokadën, por një nga luftanijet largohet nga Lindja e Mesme

Megjithatë, largimi i “USS Gerald Ford” ka ngritur pyetje mbi një ulje të mundshme të tensioneve.

07:23 1 ditë më parë30.04.2026.

Autori
MEPJ: 10 pozicione të lira në misionin shqiptar në BE
Aktualitet

MEPJ: 10 pozicione të lira në misionin shqiptar në BE

Ministria për Europën dhe Punët e Jashtme bën të ditur se ka nisur aplikimet për 10 pozicione pune pranë misionit shqiptar në BE. Duket se e gjithë administrata shqiptare atje do të ndërrohet, duke nisur nga zv. shefi i misionit deri tek sekretarët.

13:19 4 h më parë01.05.2026.

Autori
SHQIPËRI
Aktualitet

Në fillim të vitit 2023 ai kishte dërguar një mesazh elektronik ku paralajmëronte shpërthim me bombë, duke e lidhur kërkesën e tij me qëndrimin e Shqipërisë ndaj Kosovës, si edhe pretendonte se kishte rrëmbyer dy shtetas shqiptarë.

16:31 49 min më parë01.05.2026.

Autori
Dyshime për ligjshmërinë e prokurorit, Veliaj kërkon vëzhgim ndërkombëtar për seancën e 8 majit
Politikë

Dyshime për ligjshmërinë e prokurorit, Veliaj kërkon vëzhgim ndërkombëtar për seancën e 8 majit

Sipas pretendimeve të kryebashkiakut të Tiranës, prokurori në fjalë nuk përmbush kriteret ligjore për të ushtruar funksionin, pasi nuk ka përfunduar Shkollën e Magjistraturës dhe nuk ka përfituar ndonjë përjashtim të ligjshëm.

15:35 1 h më parë01.05.2026.

Autori
I burgosuri "u zhduk" për 2 vjet pasi mori leje, rikthehet në burgun e Rrogozhinës
Kronikë

I burgosuri "u zhduk" për 2 vjet pasi mori leje, rikthehet në burgun e Rrogozhinës

Një 49-vjeçar është lokalizuar nga autoritetet policore dy vite pasi ishte larguar nga burgu dhe nuk u rikthye, duke thyer kështu lejen që kishte marrë.

15:19 2 h më parë01.05.2026.

Autori
VIDEO- Ndërton pa leje një kat mbi tarracën e pallatit, arrestohet 57-vjeçari
Kronikë

VIDEO- Ndërton pa leje një kat mbi tarracën e pallatit, arrestohet 57-vjeçari

Policia e Tiranës ka identifikuar një kat të tërë të ndërtuar mbi tarracën e një pallati në zonën e Rrugës së Kavajës. Ndërtimi ishte pa leje dhe është vënë në pranga një 57-vjeçar.

15:03 2 h më parë01.05.2026.

Autori
BOTË
Frika e Luftës së Tretë Botërore, Trump zbulon detaje alarmuese nga telefonata “sekrete” me Putin
Lindja e Mesme

Frika e Luftës së Tretë Botërore, Trump zbulon detaje alarmuese nga telefonata “sekrete” me Putin

Duke folur para gazetarëve në Zyrën Ovale, presidenti amerikan tregoi se gjatë telefonatës Putin i kishte përmendur përfshirjen në çështjen e “pasurimit” bërthamor. Trumi i kërkoi mbylljen e luftës në Ukrainë.

15:49 1 h më parë01.05.2026.

Autori
“Kurrë sjellje të papërshtatshme!” Drejtuesja shqiptare mohon akuzat për abuzim seksual, JPMorgan krah saj: Janë sajesa
Amerika

“Kurrë sjellje të papërshtatshme!” Drejtuesja shqiptare mohon akuzat për abuzim seksual, JPMorgan krah saj: Janë sajesa

Burime të brendshme citojnë se Rana dhe Hajdini nuk kishin marrëdhënie të drejtpërdrejtë pune dhe se drejtuesja nuk kishte ndikim në pagën apo bonuset e tij, duke ngritur pikëpyetje mbi bazën e pretendimeve.

13:34 3 h më parë01.05.2026.

Autori
Trump, 60 ditë luftë në Iran: Pse afati është i rëndësishëm dhe çfarë mund të ndodhë
Lindja e Mesme

Trump, 60 ditë luftë në Iran: Pse afati është i rëndësishëm dhe çfarë mund të ndodhë

Sot përfundon afati 60-ditor i parashikuar nga ligji amerikan, brenda të cilit presidenti duhet të njoftojë Kongresin për një operacion ushtarak dhe të marrë miratimin e tij për vazhdimin e luftës.

13:04 4 h më parë01.05.2026.

Autori
Lindja e Mesme

Presidenti ka deklaruar se vetëm ai dhe një numër i vogël njerëzish e dinë gjendjen reale të bisedimeve me Iranin. Ai ka lënë të kuptohet se negociatat mund të jenë duke vazhduar, edhe pse publikisht duket sikur janë bllokuar.

12:31 4 h më parë01.05.2026.

Autori
RAJON
OSBE: Rasti i spiunazhit ndaj Gjukanoviç është çështje individuale, respektojmë vendimin e gjykatës
Kosovë

OSBE: Rasti i spiunazhit ndaj Gjukanoviç është çështje individuale, respektojmë vendimin e gjykatës

Gruaja nga Mitrovica e Veriut, ishte arrestuar në pikën kufitare të Jarinjës, në veri të Kosovës në shkurt të vitit 2025, dhe prej asaj kohe ndodhet në paraburgim.

17:52 31 min më parë01.05.2026.

Autori
Kosovë

Në mesazhin e tij për 1 Majin, kryeministri në detyrë i Kosovës u bëri thirrje kompanive private që të ndjekin shembullin e qeverisë për trajtimin e punëtorëve.

17:17 3 min më parë01.05.2026.

Autori
RAJON

BE kërkon pezullimin e zbatimit të ligjeve deri në rishikim të plotë, ndërsa fondet e Planit të Rritjes, nga të cilat Serbia parashikohet të përfitojë plotë 1,588 miliardë euro për periudhën 2024-2027 do të mbeten të bllokuara.

16:46 34 min më parë01.05.2026.

Autori
“Kosova të anëtarësohet në NATO”, tre kongresmenë amerikanë propozojnë rezolutën
Kosovë

“Kosova të anëtarësohet në NATO”, tre kongresmenë amerikanë propozojnë rezolutën

Dokumenti evidenton faktin se katër vende anëtare të NATO-s, si Greqia, Rumania, Sllovakia dhe Spanja ende nuk e kanë njohur Kosovën, çka shihet si pengesë direkte për përparimin e saj drejt anëtarësimit.

14:31 2 h më parë01.05.2026.

Autori
SPORT
Formula 1

Kushtet atmosferike rrezikojnë gjithashtu debutimin e rregullave të reja, pasi në pistë të lagësht nuk do të lejohet përdorimi i funksionit “boost” për parakalime dhe do të ketë kufizime të forta në përdorimin e sistemit DRS për arsye sigurie.

17:01 19 min më parë01.05.2026.

Autori
Çmenduri në futbollin e femrave: Arbitrja 16-vjeçare akordoi penallti, tifozët i rrahin familjen
Futboll

Çmenduri në futbollin e femrave: Arbitrja 16-vjeçare akordoi penallti, tifozët i rrahin familjen

Nëna e arbitres u ofendua dhe u shty, ndërsa babai, që ndërhyri për ta mbrojtur, u godit me grusht dhe mbeti i plagosur në buzë. Familja e saj u detyrua të strehohej në dhomat e zhveshjes.

16:02 1 h më parë01.05.2026.

Autori
Real mendon të rikthejë Jose Mourinho, tekniku kërkon të blejë mbrojtësin më të mirë portugez
Futboll

Real mendon të rikthejë Jose Mourinho, tekniku kërkon të blejë mbrojtësin më të mirë portugez

Sipas mediave, drejtuesi i stolit ka kërkuar që “Los Blancos” të blejnë mbrojtësin e Benfica-s, Antonio Silva, i konsideruar një nga talentet më të mëdhenj të futbollit portugez.

14:47 2 h më parë01.05.2026.

Autori
Futboll

Gjatë prillit bardheblutë kanë arritur dy fitore të rëndësishme ndaj Egnatias dhe Partizanit, si edhe dy barazime përballë Flamurtarit dhe Dinamo City, pa pësuar asnjë humbje.

12:47 4 h më parë01.05.2026.

Autori
KULTURË
Amerika i kthen Italisë 337 artefakte të vjedhura
KULTURË

Amerika i kthen Italisë 337 artefakte të vjedhura

Italia rifitoi zotërimin e kësaj pjese të rëndësishme të trashëgimisë së saj kulturore falë një sërë operacionesh të kryera nga TPC, të cilat përfunduan midis dhjetorit 2025 dhe prillit 2026.

09:08 1 ditë më parë30.04.2026.

Autori
U akuzua për përvetësim kulturor, Prada lançon sandalet Made in India
KULTURË

U akuzua për përvetësim kulturor, Prada lançon sandalet Made in India

Marka italiane luksoze Prada ka lançuar një linjë të kufizuar sandalesh të frymëzuara nga sandalet tradicionale Kolhapuri të Indisë, gati një vit pasi u përball me kritika për përvetësimin kulturor.

18:39 2 ditë më parë28.04.2026.

Autori
Zbulohet misteri i “vezëve të arta” në fundin e oqeanit
KULTURË

Zbulohet misteri i “vezëve të arta” në fundin e oqeanit

Edhe pse misteri kryesor është zgjidhur, mbeten pyetje mbi mënyrën se si kjo pjesë u shkëput.

21:59 7 ditë më parë23.04.2026.

Autori
Turizmi po ndikohet nga algoritmi, si Inteligjenca Artificiale po i jep përparësi Evropës Lindore?
KULTURË

Turizmi po ndikohet nga algoritmi, si Inteligjenca Artificiale po i jep përparësi Evropës Lindore?

Si rezultat, Evropa Lindore po kthehet nga një alternativë ekonomike në një nga destinacionet kryesore të turizmit evropian.

20:02 7 ditë më parë23.04.2026.

Autori
SHOWBIZ
E zbulon psikologu: Maradona vuante nga çrregullimi bipolar
SHOWBIZ

E zbulon psikologu: Maradona vuante nga çrregullimi bipolar

Diego Maradona vuante nga çrregullimi bipolar dhe çrregullimi narcisist i personalitetit.

17:36 15 min më parë01.05.2026.

Autori
SHOWBIZ

Prokurorët në Kaliforni kanë ngritur një padi penale kundër Britney Spears për arrestimin e saj muajin e kaluar për drejtim mjeti nën ndikimin e alkoolit dhe drogës.

16:16 1 h më parë01.05.2026.

Autori
"Çmimi mund të përdorej si armë", aktorit i zhduket statuja Oscar në aeroport
SHOWBIZ

"Çmimi mund të përdorej si armë", aktorit i zhduket statuja Oscar në aeroport

Fituesi i çmimit Oscar, Pavel Talankin, u detyrua të kontrollonte statujën e tij të artë për dokumentarin e tij "Mr Nobody Against Putin" në një aeroport të Nju Jorkut dhe tani ajo është zhdukur.

11:23 5 h më parë01.05.2026.

Autori
Detaje të reja nga vrasja e adoleshentes nga reperi, D4vd bleu në internet armët e ftohta
SHOWBIZ

Detaje të reja nga vrasja e adoleshentes nga reperi, D4vd bleu në internet armët e ftohta

Prokurorët pretendojnë se këngëtari amerikan D4vd bleu në internet sharra elektrike, pasi sipas tyre ai e ka vrarë me thikë adoleshenten Celeste Rivas Hernandez.

10:06 1 ditë më parë30.04.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes