TË FUNDIT
Raporti: Irani do të hapë Hormuzit 30 ditë pas marrëveshjes me SHBA-në Ndodh në Romë! Të blesh 13 m2 vend parkimi për 260 mijë euro Përplasi tufën e deleve dhe kërkoi dëmshpërblim, baresha “e fundos” në gjykatë shoferin “Irani gati të dërgojë uraniumin e pasuruar në Kinë” VIDEO- Një Mikelanxhelo me AI, epoka e re e skulpturës Aksion i madh në Sarandë e Ksamil për ndërtimet pa leje, urdhër arreste policë, zyrtarë vendorë e biznesmenë
Raporti: Irani do të hapë Hormuzit 30 ditë pas marrëveshjes me SHBA-në Ndodh në Romë! Të blesh 13 m2 vend parkimi për 260 mijë euro Përplasi tufën e deleve dhe kërkoi dëmshpërblim, baresha “e fundos” në gjykatë shoferin “Irani gati të dërgojë uraniumin e pasuruar në Kinë” VIDEO- Një Mikelanxhelo me AI, epoka e re e skulpturës Aksion i madh në Sarandë e Ksamil për ndërtimet pa leje, urdhër arreste policë, zyrtarë vendorë e biznesmenë
16° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Donald Trump Çmimi i naftës Lufta në Lindjen e Mesme Botërori 2026
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
  • VIDEO
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Zadar Kroaci

Përplasi tufën e deleve dhe kërkoi dëmshpërblim, baresha “e fundos” në gjykatë shoferin
LIFESTYLE

Përplasi tufën e deleve dhe kërkoi dëmshpërblim, baresha “e fundos” në gjykatë shoferin

Një aksident i pazakontë rrugor në afërsi të Zadarit në Kroaci ka përfunduar me dështim në gjykatë për një shofer, i cili pasi përplasi me makinë një tufë delesh në rrugë, kërkoi dëmshpërblim nga pronarja e tyre.

22:30 3 h më parë25.05.2026.

Autori
Të fundit
Raporti: Irani do të hapë Hormuzit 30 ditë pas marrëveshjes me SHBA-në
Lindja e Mesme

Irani dhe Shtetet e Bashkuara po diskutojnë një plan që parashikon hapjen e Ngushticës së Hormuzit rreth 30 ditë pas arritjes së një marrëveshjeje për përfundimin e armiqësive mes dy vendeve.

22:59 2 h më parë25.05.2026.

Autori
Ndodh në Romë! Të blesh 13 m2 vend parkimi për 260 mijë euro
LIFESTYLE

Ndodh në Romë! Të blesh 13 m2 vend parkimi për 260 mijë euro

Një vend parkimi prej 13 metrash katrorë për një makinë ose motoçikletë kushton 260,000 €. Në zemër të qendrës historike të Romës, vetëm pak hapa nga Piazza Navona, parkimi mund të kushtojë aq sa një apartament në shumë zona të qytetit.

22:50 2 h më parë25.05.2026.

Autori
LIFESTYLE

Një aksident i pazakontë rrugor në afërsi të Zadarit në Kroaci ka përfunduar me dështim në gjykatë për një shofer, i cili pasi përplasi me makinë një tufë delesh në rrugë, kërkoi dëmshpërblim nga pronarja e tyre.

22:30 3 h më parë25.05.2026.

Autori
“Irani gati të dërgojë uraniumin e pasuruar në Kinë”
Lindja e Mesme

Mediat saudite raportojnë se Irani ka shprehur gatishmërinë për të larguar uraniumin e pasuruar nga territori i tij, me kusht që ai të dërgohet në Kina.

22:20 3 h më parë25.05.2026.

Autori
VIDEO- Një Mikelanxhelo me AI, epoka e re e skulpturës
KULTURË

Një makinë industriale për gdhendje mermeri thuhet se kaloi 15 ditë rresht duke gdhendur një statujë monumentale në stilin klasik pothuajse pa asnjë kontakt njerëzor

21:54 3 h më parë25.05.2026.

Autori
Më të lexuarat
Eksploziv kantierit të ndërtimit, policia nis hetimet
Kronikë

Eksploziv kantierit të ndërtimit, policia nis hetimet

Një sasi lënde plasëse ka shpërthyer në orët e para të mëngjesit në rrethimin e një kantieri ndërtimi. Sipas informacioneve të para, ngjarja ka ndodhur rreth orës 3.40 në bulevardin "Nënë Tereza" në Kamëz.

11:46 1 ditë më parë24.05.2026.

Autori
Gazment Bardhi i përgjigjet Ramës: E vetmja pengesë drejt BE-së, kryeministri
Politikë

Gazment Bardhi i përgjigjet Ramës: E vetmja pengesë drejt BE-së, kryeministri

Pas deklaratës së kryeministrit Edi Rama për opozitën, duke i cilësuar si molotovarë që donin të digjnin Shqipërinë, ka reagua kreu i grupit parlamentar demokrat, Gazment Bardhi.

12:04 1 ditë më parë24.05.2026.

Autori
Fundi i botës? Rikthehet studimi i fizikanit për 13 nëntorin 2026
LIFESTYLE

Fundi i botës? Rikthehet studimi i fizikanit për 13 nëntorin 2026

Një studim i famshëm i vitit 1960, i botuar fillimisht në revistën Science, ka gjeneruar diskutime ditët e fundit. Ai hipotezon një datë të saktë për fundin e botës: të premten, 13 nëntor 2026. U llogarit nga fizikani austriak Heinz von Foerster.

12:32 1 ditë më parë24.05.2026.

Autori
VIDEO/ Avioni përplas 44-vjeçaren në ajër
Nëpër botë

VIDEO/ Avioni përplas 44-vjeçaren në ajër

Një incident dramatik ka ndodhur në qiell mbi Austri, i cili për pak sa nuk përfundoi në tragjedi, kur një avion i vogël u përplas në ajër me një parashutiste, duke e rrëzuar atë mes Alpeve.

18:39 6 h më parë25.05.2026.

Autori
OBSH ngre alarmin për Ebolën në Kongo, 220 viktima dhe qindra raste të dyshuara
Nëpër botë

Organizata Botërore e Shëndetësisë ka ngritur alarmin për përhapjen e shpejtë të virusit Ebola në Kongo, ku deri tani janë regjistruar të paktën 220 viktima.

21:18 4 h më parë25.05.2026.

Autori
SHQIPËRI
Aksion i madh në Sarandë e Ksamil për ndërtimet pa leje, urdhër arreste policë, zyrtarë vendorë e biznesmenë
Kronikë

Aksion i madh në Sarandë e Ksamil për ndërtimet pa leje, urdhër arreste policë, zyrtarë vendorë e biznesmenë

Një operacion i gjerë i policisë ka “zbarkuar” në Sarandë dhe Ksamil, ku dhjetëra persona, mes tyre policë, zyrtarë vendorë dhe biznesmenë, janë vënë në shënjestër të drejtësisë për dyshime mbi ndërtime pa leje dhe favorizime të paligjshme.

21:30 4 h më parë25.05.2026.

Autori
Ndërron jetë në QSUT i dënuari për vrasje
Kronikë

Ndërron jetë në QSUT i dënuari për vrasje

Një i dënuar për veprën penale “Vrasje me dashje” ka humbur jetën këtë të hënë në ambientet e Qendrës Spitalore Universitare Nënë Tereza, ku ndodhej i shtruar prej disa ditësh në gjendje të rëndë.

21:04 4 h më parë25.05.2026.

Autori
Gruaja shtatzënë po çonte 6 fëmijë në kalçeto me makinë, aksidentohet
Kronikë

Gruaja shtatzënë po çonte 6 fëmijë në kalçeto me makinë, aksidentohet

Një aksident i rëndë rrugor ka ndodhur pasditen e së hënës në zonën e Vaqarrit në Tiranë, pasi dy automjete janë përplasur me njëra-tjetrën, duke lënë disa persona të lënduar.

20:23 5 h më parë25.05.2026.

Autori
Gruaja tenton të hyjë me thikë në Gjykatën e Vlorës
Kronikë

Gruaja tenton të hyjë me thikë në Gjykatën e Vlorës

Një situatë e pazakontë ka shkaktuar tension në ambientet e Gjykata e Shkallës së Parë Vlorë, ku një grua është ndaluar nga policia pasi tentoi të hynte në gjykatë me një thikë.

19:19 6 h më parë25.05.2026.

Autori
BOTË
Lindja e Mesme

Irani dhe Shtetet e Bashkuara po diskutojnë një plan që parashikon hapjen e Ngushticës së Hormuzit rreth 30 ditë pas arritjes së një marrëveshjeje për përfundimin e armiqësive mes dy vendeve.

22:59 2 h më parë25.05.2026.

Autori
Lindja e Mesme

Mediat saudite raportojnë se Irani ka shprehur gatishmërinë për të larguar uraniumin e pasuruar nga territori i tij, me kusht që ai të dërgohet në Kina.

22:20 3 h më parë25.05.2026.

Autori
Nëpër botë

Organizata Botërore e Shëndetësisë ka ngritur alarmin për përhapjen e shpejtë të virusit Ebola në Kongo, ku deri tani janë regjistruar të paktën 220 viktima.

21:18 4 h më parë25.05.2026.

Autori
Zbulimi i madh rreth kancerit më agresiv të trurit, shkencëtari kroat: Qelizat ndaluan përhapjen
Nëpër botë

Zbulimi i madh rreth kancerit më agresiv të trurit, shkencëtari kroat: Qelizat ndaluan përhapjen

Një zbulim i rëndësishëm shkencor që mund të hapë rrugën për trajtime më efektive kundër një prej kancereve më vdekjeprurëse në botë është bërë nga ekipi i shkencëtarit kroat Igor Štagljar në Universitetin e Torontos.

20:50 4 h më parë25.05.2026.

Autori
RAJON
Tramvaji në Beograd del nga shinat dhe përplaset me një ndërtesë, mbi 10 të plagosur
RAJON

Tramvaji në Beograd del nga shinat dhe përplaset me një ndërtesë, mbi 10 të plagosur

Aksidenti ndodhi rreth orës 09:30 të mëngjesit dhe raortohet se të paktën 10 pasagjerë kanë pësuar lëndime, ndërsa ende nuk dihet numri i saktë i të plagosurve dhe gjendja e tyre shëndetësore.

12:55 12 h më parë25.05.2026.

Autori
Vuçiç njofton nga Pekini se do të japë dorëheqjen: Brenda 90 ditësh Serbia mund të shkojë në zgjedhje
RAJON

Vuçiç njofton nga Pekini se do të japë dorëheqjen: Brenda 90 ditësh Serbia mund të shkojë në zgjedhje

Ai tha nga Pekini se do të japë dorëheqjen, duke deklaruar se më pas do të shihet nëse do të ketë zgjedhje parlamentare apo presidenciale pas 90 ditësh.

12:10 13 h më parë25.05.2026.

Autori
Protestat e studentëve shqiptarë 'trembin' Mickoskin, premton zgjidhje për provimin në gjuhën shqipe
RAJON

Protestat e studentëve shqiptarë 'trembin' Mickoskin, premton zgjidhje për provimin në gjuhën shqipe

Mickoski tha se është i gatshëm të diskutohet përdorimi i gjuhëve në provimin e jurisprudencës, por insistoi që debati të zhvillohet “në prizmin e duhur”.

18:55 1 ditë më parë24.05.2026.

Autori
Protesta e dhunshme në Beograd, Daçiç bën bilancin: 17 policë u plagosën, 47 të arrestuar pas tubimit
RAJON

Protesta e dhunshme në Beograd, Daçiç bën bilancin: 17 policë u plagosën, 47 të arrestuar pas tubimit

Ivica Daçiç zbuloi se gjatë incidenteve në protestën e së shtunës, 17 oficerë policie u plagosën dhe 47 persona u ndaluan nga forcat e policisë për aktet e dhunës që dominuan mbrëmjen në kryeqytetin e Serbisë.

18:12 1 ditë më parë24.05.2026.

Autori
SPORT
“Shkrihet” Milani
Futboll

“Shkrihet” Milani

Pas humbjes tronditëse ndaj Cagliarit, Milani është pa drejtues. Pronari i klubit, Gerry Cardinale, ka vendosur të “pastrojë” të gjithë strukturën drejtuese dhe sportive të Milanit.

19:59 5 h më parë25.05.2026.

Autori
Furtunë tek Milani, ikin Allegri dhe Tare, revolucionin e drejton Ibrahimoviç
Futboll

Furtunë tek Milani, ikin Allegri dhe Tare, revolucionin e drejton Ibrahimoviç

I pari që do t’i thotë lamtumirë kuqezinjve mund të jetë drejtori ekzekutiv Giorgio Furlani, i ndjekur më pas nga drejtori sportiv Igli Tare, kreu i vëzhgimit Moncada dhe trajneri Massimiliano Allegri.

15:41 9 h më parë25.05.2026.

Autori
Turneu Masters i Peshëngritjes mbledh sportistë nga Shqipëria dhe Europa buzë Adriatikut
Shumësportësh

Turneu Masters i Peshëngritjes mbledh sportistë nga Shqipëria dhe Europa buzë Adriatikut

Në aktivitetin në Durrës, morën pjesë disa prej sportistëve pretendues në garat kontinentale, ndërsa vëmendje të veçantë mori edhe gara e veteranëve, ku u spikat rikthimi në pedanë i sportistëve në moshë të thyer.

15:09 10 h më parë25.05.2026.

Autori
Magji e futbollit, ekipi i Ligës së dytë fiton Kupën e Portugalisë përballë Sportingut
Futboll

Magji e futbollit, ekipi i Ligës së dytë fiton Kupën e Portugalisë përballë Sportingut

Trofeu i parë i madh në historinë e tyre 109-vjeçare i jep Torreenses edhe mundësinë për të garuar në Europa League sezonin e ardhshëm.

13:28 12 h më parë25.05.2026.

Autori
KULTURË
KULTURË

Një makinë industriale për gdhendje mermeri thuhet se kaloi 15 ditë rresht duke gdhendur një statujë monumentale në stilin klasik pothuajse pa asnjë kontakt njerëzor

21:54 3 h më parë25.05.2026.

Autori
Astronautja e parë e Hong Kongut niset në hapësirë ​​me misionin kinez
KULTURË

Astronautja e parë e Hong Kongut niset në hapësirë ​​me misionin kinez

Li Jiaying, një oficere policie 43-vjeçare dhe nënë e tre fëmijëve, shërben si shkencëtare e ngarkesës në ekuipazhin prej tre anëtarësh që u nisën për në stacionin hapësinor Tiangong të Kinës të dielën në mbrëmje.

13:41 11 h më parë25.05.2026.

Autori
Kinematografia shqiptare në zi, shuhet ikona Birçe Hasko
KULTURË

Kinematografia shqiptare në zi, shuhet ikona Birçe Hasko

U nda nga jeta në moshën 84-vjeçare. Gjatë karrierës artistike ka interpretuar në mbi 30 filma shqiptarë dhe disa role teatrale, duke u bërë pjesë e rëndësishme e historisë së kinemasë vendase.

11:22 2 ditë më parë23.05.2026.

Autori
“Vajza me tullumbace”, piktura e “anonimit” shitet për 18 milionë dollarë
KULTURË

“Vajza me tullumbace”, piktura e “anonimit” shitet për 18 milionë dollarë

Figura e vajzës me tullumbace është një nga imazhet më të famshme të Banksy-t dhe është kthyer në një simbol global të artit të tij.

08:43 3 ditë më parë22.05.2026.

Autori
SHOWBIZ
Martohet Donald Trump Jr., festa në ishullin tropikal
SHOWBIZ

Martohet Donald Trump Jr., festa në ishullin tropikal

Donald Trump Jr. dhe personaliteti i shquar i Palm Beach, Bettina Anderson, festuan martesën e tyre të shtunën me një festë dasme në një ishull tropikal, disa ditë pasi çifti zyrtarisht u martua në Florida, sipas të dhënave publike dhe deklaratave nga familja Trump.

10:37 1 ditë më parë24.05.2026.

Autori
Një film kundër fondamentalizmit, “Fjord” fiton Palmën e Artë
SHOWBIZ

Një film kundër fondamentalizmit, “Fjord” fiton Palmën e Artë

“Fjord” u konsiderua një nga veprat më të forta të festivalit për mënyrën se si trajton përplasjen mes traditës fetare dhe shoqërisë moderne europiane.

22:58 2 ditë më parë23.05.2026.

Autori
E paimagjinueshme, hidhet gaz lotsjellës në koncertin e Ricky Martin në Malin e Zi
SHOWBIZ

E paimagjinueshme, hidhet gaz lotsjellës në koncertin e Ricky Martin në Malin e Zi

Si masë paraprake, Ricky Martin dhe ekipi i tij janë larguar për pak çaste nga skena.

20:37 3 ditë më parë22.05.2026.

Autori
Kylie Minogue rrëfen betejën me kancerin: M'u rikthye në 2021
SHOWBIZ

Kylie Minogue rrëfen betejën me kancerin: M'u rikthye në 2021

Kylie Minogue ka zbuluar se iu diagnostikua për herë të dytë me kancer në vitin 2021, pasi kishte marrë trajtim të suksesshëm për kancerin e gjirit në vitin 2005.

13:16 5 ditë më parë20.05.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes