TË FUNDIT
Udinese bën surprizën, mposht Romën në Serie A Trump “kap” edhe tregun indian, arrihet marrëveshja e madhe tregtare Policia zbardh ngjarjen e rëndë në Lezhë, shpallen në kërkim 3 autorët e dyshuar Ishin fshehur në një ndërtesë të braktisur në Korçë, policia ndalon 16 emigrantë E pazakontë, pasagjeri ngjitet mbi avion në Valencia Kina nuk ndalet, vijon ekzekutimet me vdekje të grupeve mafioze
Udinese bën surprizën, mposht Romën në Serie A Trump “kap” edhe tregun indian, arrihet marrëveshja e madhe tregtare Policia zbardh ngjarjen e rëndë në Lezhë, shpallen në kërkim 3 autorët e dyshuar Ishin fshehur në një ndërtesë të braktisur në Korçë, policia ndalon 16 emigrantë E pazakontë, pasagjeri ngjitet mbi avion në Valencia Kina nuk ndalet, vijon ekzekutimet me vdekje të grupeve mafioze
4° Tiranë, Pjesërisht me re

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Tensionet SHBA-Iran Donald Trump Bordi i Paqes Belinda Balluku Groenlanda
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Lukoil

Serbia i shpëton krizës së naftës, Vuçiç i dërgon mesazh Moskës për NIS-in
RAJON

Serbia i shpëton krizës së naftës, Vuçiç i dërgon mesazh Moskës për NIS-in

Pas javëve nën tension për fatin e Kompanisë Shtetërore të Naftës, Serbia mund të marrë frymë lirisht, pasi SHBA vendosi të pezullojë disa nga sanksionet ndaj Lukoil, kompanisë ruse që zotëron aksionet e NIS. Lajmit i është gëzuar edhe Presidenti serb, i cili ka dërguar një mesazh në Moskë.

19:50 60 ditë më parë04.12.2025.

Autori
SHBA pezullon disa sanksione kundër kompanisë ruse të naftës
Nëpër botë

SHBA pezullon disa sanksione kundër kompanisë ruse të naftës

2000 stacione benzine të kompanisë ruse Lukoil që ndodhen jashtë Rusisë do të vijojnë operimin e tyre. Ky është vendimi i fundit i Departamentit të Thesarit që lehtëson në këtë mënyrë disa sanksione ndaj gjigantit rus të naftës.

19:19 60 ditë më parë04.12.2025.

Autori
Të fundit
Udinese bën surprizën, mposht Romën në Serie A
Futboll

Udinese ka regjistruar dy fitore radhazi në Serie A për herë të parë që nga muaji shtator, pasi mposhti minimalisht 1-0 Romën në një ndeshje të luftuar fort në “Dacia Arena”.

23:02 1 h më parë02.02.2026.

Autori
Trump “kap” edhe tregun indian, arrihet marrëveshja e madhe tregtare
Amerika

Shtetet e Bashkuara dhe India kanë arritur një marrëveshje tregtare pas një bisede telefonike mes Presidentit amerikan Donald Trump dhe Kryeministrit indian Narendra Modi.

22:12 2 h më parë02.02.2026.

Autori
Policia zbardh ngjarjen e rëndë në Lezhë, shpallen në kërkim 3 autorët e dyshuar
Kronikë

Policia zbardh ngjarjen e rëndë në Lezhë, shpallen në kërkim 3 autorët e dyshuar

Një atentat me armë zjarri i ndodhur mbrëmjen e së dielës në fshatin Rrilë të Lezhës ka zbuluar prapaskena të një konflikti të nisur muaj më parë mes fisit Nikulaj dhe fisit Ndoka, të paktën sipas policisë.

21:42 2 h më parë02.02.2026.

Autori
Ishin fshehur në një ndërtesë të braktisur në Korçë, policia ndalon 16 emigrantë
Kronikë

Ishin fshehur në një ndërtesë të braktisur në Korçë, policia ndalon 16 emigrantë

Një tjetër rast i emigracionit të paligjshëm është evidentuar në qarkun e Korçës, ku Policia Kufitare ka ndërhyrë pas informacioneve për persona të dyshuar të fshehur në një zonë rurale.

20:57 3 h më parë02.02.2026.

Autori
E pazakontë, pasagjeri ngjitet mbi avion në Valencia
Europa

Një incident i pazakontë ka shkaktuar kaos dhe vonesa të gjata në aeroportin Manises të Valencias në Spanjë, pasi një burrë u ngjit mbi një avion pasagjerësh.

20:41 4 h më parë02.02.2026.

Autori
Më të lexuarat
Pas 8 orësh bllokim, hapet rruga Librazhd- Qafë Thanë
Kronikë

Pas 8 orësh bllokim, hapet rruga Librazhd- Qafë Thanë

Pas tetë orësh bllokim është hapur një korsi e rrugës Librazhd- Qafë Thanë, në vendin e quajtur Dragostunjë.

19:55 1 ditë më parë01.02.2026.

Autori
Katër britanikë vdesin nga sëmundje gjatë festave
Nëpër botë

Katër britanikë vdesin nga sëmundje gjatë festave

Katër britanikë kanë vdekur brenda katër muajve pasi u prekën nga probleme me stomakun gjatë pushimeve në Kepin e Gjelbër, thanë avokatët që përfaqësojnë familjet e tyre.

20:23 1 ditë më parë01.02.2026.

Autori
Udhëheqësi suprem i Iranit: Luftë rajonale nëse SHBA sulmojnë
Nëpër botë

Udhëheqësi suprem i Iranit: Luftë rajonale nëse SHBA sulmojnë

Udhëheqësi suprem i Iranit, Ajatollah Ali Khamenei, ka paralajmëruar se çdo sulm ndaj vendit të tij do të shkaktojë një konflikt rajonal, ndërsa SHBA-të vazhdojnë të rrisin forcat e tyre pranë.

20:45 1 ditë më parë01.02.2026.

Autori
Po lëvizte me biçikletë, aksidentohet nga makina
Kronikë

Po lëvizte me biçikletë, aksidentohet nga makina

Një person është plagosur mbrëmjen e të dielës në Shkodër. N. SH ishte duke udhëtuar me biçikletë kur është përplasur nga një makinë në sheshin "Demokracia". Ai ndodhet në spital nën kujdesin e mjekëve.

21:00 1 ditë më parë01.02.2026.

Autori
U dënua me vdekje, protestuesi iranian Erfan Soltani lirohet me kusht
Nëpër botë

U dënua me vdekje, protestuesi iranian Erfan Soltani lirohet me kusht

Një 26-vjeçar iranian, i cili thuhet se u dënua me vdekje në lidhje me protestat antiqeveritare muajin e kaluar, është liruar me kusht, thonë raportimet.

21:30 1 ditë më parë01.02.2026.

Autori
SHQIPËRI
Kronikë

Një atentat me armë zjarri i ndodhur mbrëmjen e së dielës në fshatin Rrilë të Lezhës ka zbuluar prapaskena të një konflikti të nisur muaj më parë mes fisit Nikulaj dhe fisit Ndoka, të paktën sipas policisë.

21:42 2 h më parë02.02.2026.

Autori
Kronikë

Një tjetër rast i emigracionit të paligjshëm është evidentuar në qarkun e Korçës, ku Policia Kufitare ka ndërhyrë pas informacioneve për persona të dyshuar të fshehur në një zonë rurale.

20:57 3 h më parë02.02.2026.

Autori
Iu kundërpërgjigj me armë atentatorëve në Lezhë, ndalohet polici që ndodhej në berberhane
Kronikë

Iu kundërpërgjigj me armë atentatorëve në Lezhë, ndalohet polici që ndodhej në berberhane

Efektivi i policisë me iniciale B.K., ishte personi që iu kundërpërgjigj me armë zjarri autorëve të sulmit me armë të një dite më parë në një berberhane në Lezhë, aty ku mbeti i plagosur Sokol Daci.

19:33 5 h më parë02.02.2026.

Autori
“Zëri ynë ka tronditur në themel këtë regjim”, Berisha te “Foltorja”: 10 shkurti, kryengritje paqësore
Politikë

“Zëri ynë ka tronditur në themel këtë regjim”, Berisha te “Foltorja”: 10 shkurti, kryengritje paqësore

Thirrje për mobilizim total dhe përshkallëzim të protestave opozitare. Nga “Foltoria” e kësaj të hëne përballë Kryeministrisë, kreu i Partisë Demokratike, Sali Berisha, shpalli 10 shkurtin si ditën e asaj që ai e cilësoi “kryengritje paqësore”.

19:03 5 h më parë02.02.2026.

Autori
BOTË
Amerika

Shtetet e Bashkuara dhe India kanë arritur një marrëveshje tregtare pas një bisede telefonike mes Presidentit amerikan Donald Trump dhe Kryeministrit indian Narendra Modi.

22:12 2 h më parë02.02.2026.

Autori
Europa

Një incident i pazakontë ka shkaktuar kaos dhe vonesa të gjata në aeroportin Manises të Valencias në Spanjë, pasi një burrë u ngjit mbi një avion pasagjerësh.

20:41 4 h më parë02.02.2026.

Autori
Kina nuk ndalet, vijon ekzekutimet me vdekje të grupeve mafioze
Nëpër botë

Kina nuk ndalet, vijon ekzekutimet me vdekje të grupeve mafioze

Kina ka ekzekutuar katër drejtues kryesorë të familjes kriminale Bai, një klan me bazë në Mianmar, i njohur për drejtimin e qendrave masive të mashtrimit online.

20:27 4 h më parë02.02.2026.

Autori
Arrestohet djali i Princeshës së Kurorës në Norvegji
Europa

Arrestohet djali i Princeshës së Kurorës në Norvegji

Skandali ka tronditur sërish familjen mbretërore norvegjeze, pasi djali i Princeshës së Kurorës, Mette-Marit, është arrestuar nga policia nën dyshimet për një tjetër akt dhune, vetëm pak ditë përpara nisjes së gjyqit ndaj tij në Oslo.

19:56 4 h më parë02.02.2026.

Autori
RAJON
"Ushtria e Serbisë do armatoset me robotë humanoidë", Vuçiç: Do i kërkoj ndihmë Kinës!
RAJON

"Ushtria e Serbisë do armatoset me robotë humanoidë", Vuçiç: Do i kërkoj ndihmë Kinës!

Presidenti i Serbisë Aleksandër Vuçiç teksa pa nga afër prezantimin e robotëve humanoidë në Qendrën Kulturore Kineze në Beograd tha se vendi i tij mund të jetë i pari në Europë që do të fillojë prodhimin e robotëve të ngjashëm, duke nisur nga ky vit, me ndihmën e kompanive kineze.

15:13 9 h më parë02.02.2026.

Autori
Ish-Presidentja e Kosovës mohon çdo lidhje me dosjen “Epstein”: Raportimet janë të pabaza dhe të pavërteta
Kosovë

Ish-Presidentja e Kosovës mohon çdo lidhje me dosjen “Epstein”: Raportimet janë të pabaza dhe të pavërteta

Ish-presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga, ka reaguar pas raportimeve mediatike që lidhën emrin e saj me dosjen “Epstein”, duke i cilësuar ato si tërësisht të pavërteta.

14:51 9 h më parë02.02.2026.

Autori
Përmbyset autobusi në Antalia të Turqisë, 9 të vdekur dhe 26 të plagosur
RAJON

Përmbyset autobusi në Antalia të Turqisë, 9 të vdekur dhe 26 të plagosur

Nëntë viktima dhe 26 të plagosur është bilanci i një aksidenti pranë Antalias, në Turqinë Jugore.

14:30 1 ditë më parë01.02.2026.

Autori
Vrasja e të dënuarit shqiptar, policia greke kontroll në Koridhalos
RAJON

Vrasja e të dënuarit shqiptar, policia greke kontroll në Koridhalos

Policia greke ka ushtruar kontroll në burgun e Koridhalos pas vrasjes së shqiptarit Jani Aliaj, ku u gjetën sende të paligjshme.

21:35 2 ditë më parë31.01.2026.

Autori
SPORT
Futboll

Udinese ka regjistruar dy fitore radhazi në Serie A për herë të parë që nga muaji shtator, pasi mposhti minimalisht 1-0 Romën në një ndeshje të luftuar fort në “Dacia Arena”.

23:02 1 h më parë02.02.2026.

Autori
Futbolli në zi, ndërron jetë lojtari i talentuar 25-vjeçar
Futboll

Futbolli në zi, ndërron jetë lojtari i talentuar 25-vjeçar

Futbolli në zi për humbjen e Ioan Evans, një sulmues i ekipit uellsian Afan Lido, i cili ndërroi jetë tragjikisht në moshën e re 25 vjeçare.

17:30 7 h më parë02.02.2026.

Autori
Tronditet Arabia, Cristiano Ronaldo 'hyn në grevë', refuzon të luajë me Al Nassr
Futboll

Tronditet Arabia, Cristiano Ronaldo 'hyn në grevë', refuzon të luajë me Al Nassr

Cristiano Ronaldo raportohet se ka vendosur të mungojë në ndeshjen e radhës së Al Nassr kundër Al-Riyadh, si shenjë e revoltës së tij për investimet e munguara në merkaton e dimrit.

13:30 11 h më parë02.02.2026.

Autori
Australian Open, Alcaraz mposht Djokovicin duke fituar Slamin e karrierës
Shumësportësh

Australian Open, Alcaraz mposht Djokovicin duke fituar Slamin e karrierës

Carlos Alcaraz fitoi finale pulsuese të Australian Open për t'u bërë lojtari më i ri që kompleton një Grand Slam në karrierë, duke i dhënë fund përpjekjes së fundit të Novak Djokovic për të fituar titullin e 25-të të madh.

17:01 1 ditë më parë01.02.2026.

Autori
KULTURË
Ndërron jetë këngëtarja e njohur në Nigeri, u pickua nga gjarpri
KULTURË

Ndërron jetë këngëtarja e njohur në Nigeri, u pickua nga gjarpri

Një këngëtare e njohur në Nigeri humbi jetën si pasojë e pickimit nga gjarpri. 26-vjeçarja Ifunanya Nwangene u bë e njohur në vitin 2021 pasi mori pjesë dhe fitoi The Voice of Nigeria.

13:11 11 h më parë02.02.2026.

Autori
Bad Bunny bën historinë e Grammy-t, duke fituar albumin më të mirë
KULTURË

Bad Bunny bën historinë e Grammy-t, duke fituar albumin më të mirë

Bad Bunny, muzikanti portorikan që ndryshon formë, është bërë artisti i parë në historinë 68-vjeçare të Çmimeve Grammy që fiton albumin e vitit me një album të kënduar tërësisht në spanjisht.

08:05 16 h më parë02.02.2026.

Autori
I jepet lamtumira Fitim Makashit, homazhe për aktorin
KULTURË

I jepet lamtumira Fitim Makashit, homazhe për aktorin

Fitim Makashi u nda nga jeta në moshën 82-vjeçare, pas një sëmundjeje. Këtë të dielë ai u përcoll për në banesën e fundit nga të afërmit, miqtë e kolegët.

16:40 1 ditë më parë01.02.2026.

Autori
Arti shqiptar në zi, ndërron jetë aktori i njohur
KULTURË

Arti shqiptar në zi, ndërron jetë aktori i njohur

Ka ndërruar jetë në moshën 82 vjeçare aktori i njohur Fitim Makashi, babai i këngëtarit Redon Makashi.

16:59 2 ditë më parë31.01.2026.

Autori
SHOWBIZ
E veja e Steve Jobs “shkrin” pasurinë që burri i la trashëgimi, shpenzoi 5 mld dollarë nga 2011
SHOWBIZ

E veja e Steve Jobs “shkrin” pasurinë që burri i la trashëgimi, shpenzoi 5 mld dollarë nga 2011

E veja e Steve Jobs, Laurene Powell, e ka zvogëluar pasurinë e saj me rreth 5 miliardë dollarë, duke e kanalizuar trashëgiminë në nisma bamirësie dhe sociale në të gjithë botën.

12:31 12 h më parë02.02.2026.

Autori
“Melania”, një dokumentar në sytë e kritikëve të filmit
SHOWBIZ

“Melania”, një dokumentar në sytë e kritikëve të filmit

I promovuar nga Presidenti Donald Trump si "një film që duhet parë patjetër", dokumentari "Melania" për Melania Trump debutoi me një shitje biletash prej 7 milionë dollarësh më të mira se sa pritej, sipas vlerësimeve të studios të dielën.

19:10 1 ditë më parë01.02.2026.

Autori
Ndërron jeta nëna e Kevin të "Home Alone", shuhet aktorja Cathrine O'Hara
SHOWBIZ

Ndërron jeta nëna e Kevin të "Home Alone", shuhet aktorja Cathrine O'Hara

Filmi "I vetëm në shtëpi" (Home Alone) është ndër filmat ikonë për periudhën e Krishtlindeve dhe të gjithë e mbajmë mend nënën e Kevin. Bëhet fjalë për aktoren e famshme kanadezo-amerikane Cathrine O'Hara.

20:50 3 ditë më parë30.01.2026.

Autori
Mosmarrëveshje mbi menaxhimin e fëmijëve, martesa e Harry e Meghan në rrezik?
SHOWBIZ

Mosmarrëveshje mbi menaxhimin e fëmijëve, martesa e Harry e Meghan në rrezik?

Një nga pikat kryesore të përplasjeve është ekspozimi mediatik i fëmijëve, Duka ka një qëndrim të prerë: ai dëshiron që fëmijët të mbeten sa më të padukshëm për publikun.

15:19 3 ditë më parë30.01.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes