TË FUNDIT
Serbia dhe Kina thellojnë bashkëpunimin strategjik në teknologjitë hapësinore Miliarderi merr drejtimin e NASA-s Debatet me Salianjin, reagon Berisha: Ekziston dhe vetëpërjashtimi Historike për futbollin francez, PSG fiton Botërorin e Klubeve 50 miliardë euro për “Mamuthin”, Gjermania armatoset rëndë me “Arrow 3”, Puma e sisteme “Patriot” “Rama kërkon të blejë kohë”, Bardhi: SPAK provoi se Balluku ka intimiduar dëshmitarët
Serbia dhe Kina thellojnë bashkëpunimin strategjik në teknologjitë hapësinore Miliarderi merr drejtimin e NASA-s Debatet me Salianjin, reagon Berisha: Ekziston dhe vetëpërjashtimi Historike për futbollin francez, PSG fiton Botërorin e Klubeve 50 miliardë euro për “Mamuthin”, Gjermania armatoset rëndë me “Arrow 3”, Puma e sisteme “Patriot” “Rama kërkon të blejë kohë”, Bardhi: SPAK provoi se Balluku ka intimiduar dëshmitarët
4° Tiranë, Pjesërisht me re

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Belinda Balluku SPAK Lufta ne Ukrainë 21 Janari Këshilli kombëtar i PD
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Mitrovicë

Hapet ura e re për këmbësorë mbi lumin Ibër, Kurti mesazh BE-së për largimin e KFOR nga ura kryesore e Mitrovicës
RAJON

Hapet ura e re për këmbësorë mbi lumin Ibër, Kurti mesazh BE-së për largimin e KFOR nga ura kryesore e Mitrovicës

Kryeministri në detyrë i Kosovës, Albin Kurti përuroi sot urën e re për këmbësorë mbi lumin Ibër në Mitrovicë. Ai deklaroi se në çdo takim me ndërkombëtarët përsërit qëndrimin e tij që ura kryesore mbi Ibër duhet të jetë përherë e hapur.

20:10 4 h më parë17.12.2025.

Autori
Të fundit
Serbia dhe Kina thellojnë bashkëpunimin strategjik në teknologjitë hapësinore
RAJON

Beogradi dhe Pekini po thellojnë partneritetin strategjik përmes teknologjive hapësinore, me fokus në bujqësinë precize, sigurinë ushqimore dhe inovacionin digjital.

22:42 1 h më parë17.12.2025.

Autori
Miliarderi merr drejtimin e NASA-s
Amerika

Investitori miliarder Jared Isaacman është konfirmua shefi i ardhshëm i NASA-s. Misioni i tij i parë në këtë detyrë pritet të jetë “pushtimi” i Hënës.

22:00 2 h më parë17.12.2025.

Autori
Debatet me Salianjin, reagon Berisha: Ekziston dhe vetëpërjashtimi
Politikë

Kreu i PD, Sali Berisha ka sqaruar për interesin e gazetarëve, debatet në distancë me anëtarin e kryesisë, Ervin Salianji. Berisha deklaron se vija e kuqe që nuk duhet shkelur në radhët e demokratëve janë lidhjet me bandat dhe krimin.

21:32 2 h më parë17.12.2025.

Autori
Historike për futbollin francez, PSG fiton Botërorin e Klubeve
Futboll

Paris Saint Germain është shpallur kampion bote për klube pasi mundi në finale Flamengon, vetëm pas gjuajtjes së penalltive. Heroi i ndeshjes ishte portieri Safonov.

21:19 3 h më parë17.12.2025.

Autori
50  miliardë euro për “Mamuthin”, Gjermania armatoset rëndë me “Arrow 3”, Puma e sisteme “Patriot”
Europa

50 miliardë euro për “Mamuthin”, Gjermania armatoset rëndë me “Arrow 3”, Puma e sisteme “Patriot”

Forcat e armatosura gjermane do të marrin 50 miliardë euro për paketë e pajisjeve "Mamuth", që përfshin sisteme mbrojtëse nga raketat dhe automjete luftarake, sipas një vendimi të marrë sot nga Komiteti i Buxhetit në Bundestag.

20:36 3 h më parë17.12.2025.

Autori
Më të lexuarat
Rama shkon në Bruksel, takohet me Presidentin e Këshillit të Europës, zbardhet agjenda
Politikë

Rama shkon në Bruksel, takohet me Presidentin e Këshillit të Europës, zbardhet agjenda

Kryeministri Edi Rama ndodhet në Bruksel për të marrë pjesë në Samitin BE-Ballkani Perëndimor, ku liderët rajonalë dhe përfaqësuesit e lartë të Bashkimit Europian diskutojnë integrimin gradual, bashkëpunimin ekonomik dhe iniciativat strategjike për rajonin.

12:23 12 h më parë17.12.2025.

Autori
Centët e fundit amerikanë u shitën në ankand për 16.76 milionë dollarë!
LIFESTYLE

Centët e fundit amerikanë u shitën në ankand për 16.76 milionë dollarë!

Koleksionistët amerikanë hodhën miliona dollarë për monedhën e fundit cent të qarkullimit në SHBA, duke e kthyer atë në një relike historike. Një set i veçantë me tre centët e fundit të prodhuar u shit për 800,000 dollarë.

12:37 11 h më parë17.12.2025.

Autori
Ditëlindje në burg për Veliajn, kryebashkiaku: Vit absurd ky, por zbulova miqtë e ditëve të vështira
Aktualitet

Ditëlindje në burg për Veliajn, kryebashkiaku: Vit absurd ky, por zbulova miqtë e ditëve të vështira

Një ditëlindje e pazakontë kjo për Eion Veliajn, i cili ndodhet në paraburgimin e Durrësit. Ai ka reaguar në rrjetet sociale, aty ku falënderon ata që janë kujdesur gjatë këtyre muajve të vështirë për të.

13:06 11 h më parë17.12.2025.

Autori
Ngjarje e rëndë në Sarandë, i mituri plagoset me thikë brenda ambientit të shkollës
Kronikë

Ngjarje e rëndë në Sarandë, i mituri plagoset me thikë brenda ambientit të shkollës

Një konflikt mes adoleshentëve në një shkollë në Sarandë përfundoi me një të plagosur, pasi një 13-vjeçar goditi me thikë një 15-vjeçar, i cili ndodhet jashtë rrezikut për jetën.

13:17 11 h më parë17.12.2025.

Autori
“Rama po përpiqet të bëjë grusht shteti!” Berisha: Seancën për Ballukun duan ta shtyjnë për vitin tjetër
Politikë

“Rama po përpiqet të bëjë grusht shteti!” Berisha: Seancën për Ballukun duan ta shtyjnë për vitin tjetër

Kreu i Partisë Demokratike, Sali Berisha, ka akuzuar kryeministrin Edi Rama për përpjekje për të penguar drejtësinë dhe për të ushtruar kontroll politik mbi institucionet, pas reagimit të qeverisë ndaj kërkesës së SPAK për heqjen e imunitetit dhe arrestimin e Belinda Ballukut.

13:51 10 h më parë17.12.2025.

Autori
SHQIPËRI
Politikë

Kreu i PD, Sali Berisha ka sqaruar për interesin e gazetarëve, debatet në distancë me anëtarin e kryesisë, Ervin Salianji. Berisha deklaron se vija e kuqe që nuk duhet shkelur në radhët e demokratëve janë lidhjet me bandat dhe krimin.

21:32 2 h më parë17.12.2025.

Autori
“Rama kërkon të blejë kohë”, Bardhi: SPAK provoi se Balluku ka intimiduar dëshmitarët
Politikë

“Rama kërkon të blejë kohë”, Bardhi: SPAK provoi se Balluku ka intimiduar dëshmitarët

Gazment Bardhi deklaron se SPAK ka vërtetuar se Belinda Balluku ka intimiduar dëshmitarët. Kreu i grupit të PD, i kërkon kryeministrit që të mos pengojë drejtësinë.

20:24 4 h më parë17.12.2025.

Autori
Spiropali me komunitetin shqiptar në Athinë: Të angazhuar për marrëveshjen e pensioneve
Politikë

Spiropali me komunitetin shqiptar në Athinë: Të angazhuar për marrëveshjen e pensioneve

Ministrja Spiropali takoi komunitetin shqiptar në Athinë, të cilit i shprehu edhe njëherë angazhimin e qeverisë për të arritur sa më shpejt marrëveshjen për pensionet.

19:09 5 h më parë17.12.2025.

Autori
Akuzat për takim me Suel Çelën, Salianji i kujton Berishës futjen e Arjan Ndojës në PD: Kjo është vija e kuqe
Politikë

Akuzat për takim me Suel Çelën, Salianji i kujton Berishës futjen e Arjan Ndojës në PD: Kjo është vija e kuqe

Ervin Salianji i ka cilësuar dëshmi të mjerimit politik, akuzat e sotme të Berishës për organizime të takimeve në Elbasan nga Suel Çela dhe i ka kujtuar kreut të PD shkeljen e vijës së kuqe me futjen e ish-prokurorit Arjan Ndoja në parti.

19:01 5 h më parë17.12.2025.

Autori
BOTË
Amerika

Investitori miliarder Jared Isaacman është konfirmua shefi i ardhshëm i NASA-s. Misioni i tij i parë në këtë detyrë pritet të jetë “pushtimi” i Hënës.

22:00 2 h më parë17.12.2025.

Autori
50  miliardë euro për “Mamuthin”, Gjermania armatoset rëndë me “Arrow 3”, Puma e sisteme “Patriot”
Europa

50 miliardë euro për “Mamuthin”, Gjermania armatoset rëndë me “Arrow 3”, Puma e sisteme “Patriot”

Forcat e armatosura gjermane do të marrin 50 miliardë euro për paketë e pajisjeve "Mamuth", që përfshin sisteme mbrojtëse nga raketat dhe automjete luftarake, sipas një vendimi të marrë sot nga Komiteti i Buxhetit në Bundestag.

20:36 3 h më parë17.12.2025.

Autori
Senati amerikan miraton buxhet rekord për mbrojtjen, mbështet edhe Ukrainën dhe Evropën
Amerika

Senati amerikan miraton buxhet rekord për mbrojtjen, mbështet edhe Ukrainën dhe Evropën

Senati amerikan ka miratuar një ligj që parashikon inventime gjigande në fushën e mbrojtjes në SHBA, por edhe mbështetje për Ukrainën dhe Evropën. Ligji pritet të firmoset shumë shpejt nga presidenti Trump.

20:07 4 h më parë17.12.2025.

Autori
Gjysmë metri borë dhe temperatura -10 gradë, vala e të ftohtit arktik do të godasë Europën
Europa

Gjysmë metri borë dhe temperatura -10 gradë, vala e të ftohtit arktik do të godasë Europën

Një valë e fuqishme e të ftohtit arktik do të godasë Europën më 23 dhjetor, duke paralajmëruar Krishtlindje të bardha thuajse në pjesën më të madhe të saj.

18:42 5 h më parë17.12.2025.

Autori
RAJON
RAJON

Beogradi dhe Pekini po thellojnë partneritetin strategjik përmes teknologjive hapësinore, me fokus në bujqësinë precize, sigurinë ushqimore dhe inovacionin digjital.

22:42 1 h më parë17.12.2025.

Autori
RAJON

Kryeministri në detyrë i Kosovës, Albin Kurti përuroi sot urën e re për këmbësorë mbi lumin Ibër në Mitrovicë. Ai deklaroi se në çdo takim me ndërkombëtarët përsërit qëndrimin e tij që ura kryesore mbi Ibër duhet të jetë përherë e hapur.

20:10 4 h më parë17.12.2025.

Autori
Kosova akord për të blerë artilerinë HUMVEE Hawkeye nga SHBA
RAJON

Kosova akord për të blerë artilerinë HUMVEE Hawkeye nga SHBA

Kosova ka arritur një marrëveshje me kompaninë amerikane AM General për blerjen e sistemeve të artilerisë HUMVEE Hawkeye 105mm. Ky armatim do të mbërrijë në Kosovë brenda dy vitesh.

19:47 4 h më parë17.12.2025.

Autori
Qeveria greke ofertë fermerëve për të mbyllur grevën
RAJON

Qeveria greke ofertë fermerëve për të mbyllur grevën

Qeveria e kryeministrit Mitsotakis paralajmëroi një paketë 160 milionë euro në bujqësi e cila do t’i jepte fund edhe grevë disajavore të fermerëve. Gjatë seancës ku u miratua buxheti Mitsotakis lëshoi akuza të ashpra ndaj kundërshtarëve.

17:19 7 h më parë17.12.2025.

Autori
SPORT
Futboll

Paris Saint Germain është shpallur kampion bote për klube pasi mundi në finale Flamengon, vetëm pas gjuajtjes së penalltive. Heroi i ndeshjes ishte portieri Safonov.

21:19 3 h më parë17.12.2025.

Autori
Miliona euro, ja sa fiton Shqipëria nëse arrin kualifikimin në Botëror
Futboll

Miliona euro, ja sa fiton Shqipëria nëse arrin kualifikimin në Botëror

Një kualifikim në Kupën e Botës 2026 do të sillte përfitime të jashtëzakonshme për kuqezinjtë, jo vetëm nga aspekti sportiv, por edhe ekonomik. Vetëm nga pjesëmarrja në Botëror, Shqipëria do të siguronte të paktën 9 milionë euro.

19:38 4 h më parë17.12.2025.

Autori
“Disiplina, mbi të gjitha”, Flamurtari përjashton Idriz Bathën
Futboll

“Disiplina, mbi të gjitha”, Flamurtari përjashton Idriz Bathën

Klubi i Futbollit të Flamurtarit ka ndërprerë kontratën me Idriz Bathën pas një sherri fizik që pati me një tjetër lojtar të ekipit.

19:21 5 h më parë17.12.2025.

Autori
“Paguaj tani”, Britania ultimatum Abramoviçit: 2.5 mld paund nga shitja e Chelseat jepja Ukrainës
Futboll

“Paguaj tani”, Britania ultimatum Abramoviçit: 2.5 mld paund nga shitja e Chelseat jepja Ukrainës

Lëshimi i parave është vonuar për shkak të një mosmarrëveshjeje midis qeverisë britanike dhe përfaqësuesve ligjorë të Abramovich mbi destinacionin e tyre përfundimtar.

17:20 7 h më parë17.12.2025.

Autori
KULTURË
Lahuta shqiptare hyn në listën e trashëgimisë së mbrojtur nga UNESCO
KULTURË

Lahuta shqiptare hyn në listën e trashëgimisë së mbrojtur nga UNESCO

Arti tradicional i të kënduarit, të luajturit dhe i prodhimit të lahutës është tashmë pjesë e trashëgimisë botërore jomateriale të UNESCO-s, i përfshirë në listën e elementeve që kanë nevojë për mbrojtje urgjente.

15:40 8 ditë më parë09.12.2025.

Autori
Ministri Gonxhja në dëgjesën Jubilare në Vatikan: Papa Leoni XIV përshëndet përfaqësuesit arbëreshë
KULTURË

Ministri Gonxhja në dëgjesën Jubilare në Vatikan: Papa Leoni XIV përshëndet përfaqësuesit arbëreshë

Ministri Blendi Gonxhja mori pjesë në Dëgjesën Jubilare të Papa Leonit XIV në Vatikan, ku falënderoi Atin e Shenjtë për vëmendjen ndaj kulturës shqiptare.

09:00 10 ditë më parë07.12.2025.

Autori
Kultura Arbëreshe promovohet në Vatikan, Gonxhja: Trashëgimia jonë, pjesë e pandarë e identitetit europian
KULTURË

Kultura Arbëreshe promovohet në Vatikan, Gonxhja: Trashëgimia jonë, pjesë e pandarë e identitetit europian

Aktivitet solemn në Selinë e Shenjtë, ngjarje që u kthye edhe në një takim të rëndësishëm institucional. Një mënyrë për të forcuar urat e kujtesës dhe për të rritur praninë kulturore shqiptare në arenën ndërkombëtare.

11:30 11 ditë më parë06.12.2025.

Autori
Eurovizioni i cunguar, 3 vende do bojkotojnë festivalin, shkak prania e Izraelit
KULTURË

Eurovizioni i cunguar, 3 vende do bojkotojnë festivalin, shkak prania e Izraelit

Tre vende evropiane kanë vendosur të bojkotojnë festivalin evropian të muzikës së lehtë Eurovision 2026. Vendimi vjen pasi Unioni Evropian i Transmetimeve nuk pranoi ultimatumin e tyre për përjashtimin e Izraelit.

19:55 13 ditë më parë04.12.2025.

Autori
SHOWBIZ
Plagoset me armë zjarri në Durrës personazhi i njohur i rrjeteve sociale
SHOWBIZ

Plagoset me armë zjarri në Durrës personazhi i njohur i rrjeteve sociale

Një personazh i njohur i rrjeteve sociale në Shqipëri është plagosur mbrëmjen e së hënës në Durrës, pas një konflikti që dyshohet të ketë lidhje me aktivitetin e tij në platformën TikTok.

11:33 1 ditë më parë16.12.2025.

Autori
Djali i madh i Donald Trump fejohet me modelen
SHOWBIZ

Djali i madh i Donald Trump fejohet me modelen

Donald Trump Jr., djali i madh i presidentit amerikan Donald Trump, është fejuar me Bettina Anderson pas një viti lidhjeje.

11:12 1 ditë më parë16.12.2025.

Autori
Regjisori i famshëm hollivudian Rob Reiner dhe bashkëshortja e tij gjenden të pajetë
SHOWBIZ

Regjisori i famshëm hollivudian Rob Reiner dhe bashkëshortja e tij gjenden të pajetë

Hollywood-i është tronditur nga lajmi se regjisori legjendar Rob Reiner dhe bashkëshortja e tij, Michele Reiner, janë gjetur të pajetë në banesën e tyre në Los Anxhelos, ndërsa autoritetet amerikane kanë nisur hetimet.

08:37 2 ditë më parë15.12.2025.

Autori
Një shefe si Taylor Swift, këngëtarja i jep 197 milionë dollarë bonus ekipit të saj
SHOWBIZ

Një shefe si Taylor Swift, këngëtarja i jep 197 milionë dollarë bonus ekipit të saj

Pas përfundimit të turneut Eras, këngëtarja Taylor Swift u dha anëtarëve të grupit të saj një shpërblim marramendës prej 197 milionë dollarësh.

16:54 3 ditë më parë14.12.2025.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2025 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes