TË FUNDIT
Festat e fundvitit, radhë kilometrike në pikën kufitare të Kakavijës Polici përplas për vdekje një person në Tiranë Për herë të parë në Shqipëri, krijohet Shoqata e Prokurorëve Goli i parë i Armando Brojës, te Burnley ringjallen shpresat për mbijetesë Asani, gol spektakolar në Championsin aziatik Kush është bukuroshja e ekranit turk e burgosur për drogë
Festat e fundvitit, radhë kilometrike në pikën kufitare të Kakavijës Polici përplas për vdekje një person në Tiranë Për herë të parë në Shqipëri, krijohet Shoqata e Prokurorëve Goli i parë i Armando Brojës, te Burnley ringjallen shpresat për mbijetesë Asani, gol spektakolar në Championsin aziatik Kush është bukuroshja e ekranit turk e burgosur për drogë
2° Tiranë, Pjesërisht me re

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
SPAK Lufta ne Ukrainë protesta e opozites
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Onkologjiku

Rama inspekton Onkologjikun: 15 mln euro shtesë për barna dhe rritje të vazhdueshme pagash për mjekët
Politikë

Rama inspekton Onkologjikun: 15 mln euro shtesë për barna dhe rritje të vazhdueshme pagash për mjekët

Kryeministri Edi Rama inspektoi shërbimin Onkologjik në QSUT, ku vlerësoi punën e stafit mjekësor dhe paralajmëroi mbështetje shtesë financiare për barnat, si edhe vijimin e rritjes së pagave për mjekët dhe infermierët në të gjithë vendin.

16:36 13 h më parë24.12.2025.

Autori
Të fundit
Festat e fundvitit, radhë kilometrike në pikën kufitare të Kakavijës
Aktualitet

Surprizë e keqe për emigrantët që kthehen në atdhe, qindra makina të bllokuara. Shkak, puna me kapacitet të reduktuar nga pala greke.

23:03 7 h më parë24.12.2025.

Autori
Polici përplas për vdekje një person në Tiranë
Kronikë

Një aksident i rëndë i ndodhur pasditen e sotme në bulevardin “Bajram Curri” i ka marrë jetën një 65-vjeçari, ndërsa si i dyshuar për ngjarjen është arrestuar në flagrancë një punonjës i Policisë së Tiranës.

22:58 7 h më parë24.12.2025.

Autori
Për herë të parë në Shqipëri, krijohet Shoqata e Prokurorëve
Aktualitet

Struktura e re përfaqësuese në sistemin e drejtësisë do të drejtohet në mandatin e parë nga prokurori Gëzim Spahiu.

22:53 7 h më parë24.12.2025.

Autori
Goli i parë i Armando Brojës, te Burnley ringjallen shpresat për mbijetesë
Futboll

“Padyshim ishte një ndjesi fantastike për mua, Premier League është kampionati më i mirë dhe padyshim që të gjithë duam të jemi pjesë e tij”.

22:32 7 h më parë24.12.2025.

Autori
Asani, gol spektakolar në Championsin aziatik
Futboll

Esteghal ka hedhur një hap të sigurt drejt fazës tjetër të Championsit Aziatik 2, pasi ka triumfuar bindshëm 0-3 ndaj Al Muharraq, me sulmuesin e Kombëtares shqiptare, Jasir Asani, që u bë protagonist me një gol spektakolar.

22:00 8 h më parë24.12.2025.

Autori
Më të lexuarat
Molotovi në protestën e PD, lihen të lirë katër protestuesit e arrestuar
Kronikë

Molotovi në protestën e PD, lihen të lirë katër protestuesit e arrestuar

Katër protestues të Partisë Demokratike, të arrestuar gjatë protestës në Bulevardin “Dëshmorët e Kombit” në kryeqytet janë lënë të lirë, por me detyrimin për t'u paraqitur para autoriteteve.

13:41 16 h më parë24.12.2025.

Autori
“Volën” 442 mijë euro nga taksat e parkimit, Prokuroria çon në gjyq dy drejtoreshat e Bashkisë Fier
Kronikë

“Volën” 442 mijë euro nga taksat e parkimit, Prokuroria çon në gjyq dy drejtoreshat e Bashkisë Fier

Prokuroria ka përfunduar hetimet dhe ka dërguar për gjykim dy zyrtarë të bashkisë Fier dhe një drejtor të Tatimeve për rajonin jugor të vendit, lidhur me mosarkëtimin e rreth 442 mijë eurove nga taksat e parkimit në këtë qytet.

14:03 16 h më parë24.12.2025.

Autori
“Lufta” për hapësirën, Rusia zbulon planin për ndërtimin e centralit bërthamor në Hënë
Europa

“Lufta” për hapësirën, Rusia zbulon planin për ndërtimin e centralit bërthamor në Hënë

Rusia planifikon të ndërtojë një central bërthamor në Hënë brenda dekadës së ardhshme për të furnizuar me energji programin e saj hapësinor hënor dhe një stacion të përbashkët kërkimor ruso-kinez, ndërsa fuqitë e mëdha nxitojnë të eksplorojnë satelitin e vetëm natyror të Tokës.

14:15 16 h më parë24.12.2025.

Autori
Studimi: 65% e fëmijëve që nisin shkollën fillore sot, do të punojnë në profesione që ende nuk janë shpikur
LIFESTYLE

Studimi: 65% e fëmijëve që nisin shkollën fillore sot, do të punojnë në profesione që ende nuk janë shpikur

65 % e fëmijëve që fillojnë shkollën fillore sot do të punojnë në profesione që as nuk janë shpikur, kur të arrijnë moshën për punësim, sipas përfundimeve të arritura nga një studim i Ditës Botërore të së Ardhmes 2025, një iniciativë ndërkombëtare nën kujdesin e UNESCO-s.

14:26 16 h më parë24.12.2025.

Autori
Imuniteti i Ballukut, PD kërkon mbledhjen e Këshillit të Mandateve të premten
Politikë

Imuniteti i Ballukut, PD kërkon mbledhjen e Këshillit të Mandateve të premten

Anëtarët e Partisë Demokratike në Këshillin e Mandateve i kanë kërkuar Kryetarit të Kuvendit, Niko Peleshi, thirrjen e mbledhjes së këshillit për çështjen "Balluku" këtë të premte, në orën 11:00.

14:48 15 h më parë24.12.2025.

Autori
SHQIPËRI
Aktualitet

Surprizë e keqe për emigrantët që kthehen në atdhe, qindra makina të bllokuara. Shkak, puna me kapacitet të reduktuar nga pala greke.

23:03 7 h më parë24.12.2025.

Autori
Kronikë

Një aksident i rëndë i ndodhur pasditen e sotme në bulevardin “Bajram Curri” i ka marrë jetën një 65-vjeçari, ndërsa si i dyshuar për ngjarjen është arrestuar në flagrancë një punonjës i Policisë së Tiranës.

22:58 7 h më parë24.12.2025.

Autori
Aktualitet

Struktura e re përfaqësuese në sistemin e drejtësisë do të drejtohet në mandatin e parë nga prokurori Gëzim Spahiu.

22:53 7 h më parë24.12.2025.

Autori
Ulje drastike e temperaturave, festat e fundvitit mes acarit dhe dëborës
Sociale

Ulje drastike e temperaturave, festat e fundvitit mes acarit dhe dëborës

Rënia graduale e temperaturave gjatë javës në vijim do të bëjë që mëngjesi dhe darka të mbeten gjithmonë të ftohta, teksa gjatë ditës situata paraqitet disi më e qëndrueshme.

21:04 9 h më parë24.12.2025.

Autori
BOTË
Kush është bukuroshja e ekranit turk e burgosur për drogë
Nëpër botë

Kush është bukuroshja e ekranit turk e burgosur për drogë

37-vjeçarja e ka nisur karrierën si aktore në disa seriale, teksa ka punuar në disa televizione të mëdha turke, si gazetare e tashmë si prezantuese.

21:57 8 h më parë24.12.2025.

Autori
Presidenti i Fenerbahçes dhe dy gazetarë ndalohen nga policia në Stamboll për drogë
Europa

Presidenti i Fenerbahçes dhe dy gazetarë ndalohen nga policia në Stamboll për drogë

Presidenti i Fenerbahçes, Sadettin Saran, u ndalua në Stamboll si pjesë e një hetimi të zgjeruar për drogë, duke u akuzuar për furnizim, lehtësim dhe përdorim të substancave narkotike, ndërsa ai mohon çdo përfshirje në çështje.

19:46 10 h më parë24.12.2025.

Autori
Arrestohet ambasadori i Polonisë në Francë
Europa

Arrestohet ambasadori i Polonisë në Francë

Skandali ka përfshirë diplomacinë polake, pasi ambasadori i Polonisë në Francë është arrestuar dhe shkarkuar përkohësisht nga detyra, nën dyshimet për përfshirje në një çështje që lidhet me trafikimin e diplomave të falsifikuara.

19:35 10 h më parë24.12.2025.

Autori
Tjetër tragjedi në Mesdhe: Mbytet anija, 116 persona të vdekur
Europa

Tjetër tragjedi në Mesdhe: Mbytet anija, 116 persona të vdekur

Ka mbijetuar vetëm një person, i cili është shpëtuar nga një peshkatar tunizian. Ai ka treguar se vetëm pak orë pas nisjes, kushtet e motit u përkeqësuan ndjeshëm.

18:08 12 h më parë24.12.2025.

Autori
RAJON
Tmerr në Selanik, 13-vjeçarja përdhunohet në grup nga 6 djem, mes tyre 3 shqiptarë
RAJON

Tmerr në Selanik, 13-vjeçarja përdhunohet në grup nga 6 djem, mes tyre 3 shqiptarë

Tre të mitur shqiptarë janë përfshirë në një ngjarje të rëndë në Selanik. Mediat greke raportojnë se së bashku me 3 bashkëmoshatarë grekë, ata kanë përdhunuar në grup një 13-vjeçare me origjinë nga Filipinet dhe aktin e kanë filmuar me telefon, e më pas videot i kanë publikuar në rrjetet sociale.

09:19 21 h më parë24.12.2025.

Autori
Mosdeklarim të pasurisë në vlerë mbi 172 mijë euro, aktakuzë ndaj Shpend Ahmetit
Kosovë

Mosdeklarim të pasurisë në vlerë mbi 172 mijë euro, aktakuzë ndaj Shpend Ahmetit

Dyshohet se gjatë periudhës 2018–2022, kur ishte në detyrën e kryetarit të Komunës së Prishtinës, ka paraqitur deklarime të pasakta, duke mos përfshirë depozitat që kryente personalisht.

17:50 1 ditë më parë23.12.2025.

Autori
Policia e Kosovës sekuestron sërish armatim në Leposaviq
Kosovë

Policia e Kosovës sekuestron sërish armatim në Leposaviq

Policia e Kosovës ka zbuluar dhe sekuestruar një sasi të konsiderueshme armësh, municioni dhe pajisjesh ushtarake në dy raste të ndara në komunën e Leposaviqit.

13:33 1 ditë më parë23.12.2025.

Autori
Micotaqis presion fermerëve grekë: Qeveria ime nuk shantazhohet, policia të lirojë rrugët
RAJON

Micotaqis presion fermerëve grekë: Qeveria ime nuk shantazhohet, policia të lirojë rrugët

Përplasja midis qeverisë dhe fermerëve në Greqi do të vijojë. Kryeministri helen Qiriakos Micotaqis i bëri thirrje sot Policisë Rrugore që të largojë traktorët dhe mjetet e tjera bujqësore nga rrugët e vendit, duke theksuar se qeveria e tij nuk shantazhohet.

11:27 1 ditë më parë23.12.2025.

Autori
SPORT
Futboll

“Padyshim ishte një ndjesi fantastike për mua, Premier League është kampionati më i mirë dhe padyshim që të gjithë duam të jemi pjesë e tij”.

22:32 7 h më parë24.12.2025.

Autori
Futboll

Esteghal ka hedhur një hap të sigurt drejt fazës tjetër të Championsit Aziatik 2, pasi ka triumfuar bindshëm 0-3 ndaj Al Muharraq, me sulmuesin e Kombëtares shqiptare, Jasir Asani, që u bë protagonist me një gol spektakolar.

22:00 8 h më parë24.12.2025.

Autori
Elbasani-Tirana, bazazim mes polemikave, Vllaznia mposht Flamurtarin
Futboll

Elbasani-Tirana, bazazim mes polemikave, Vllaznia mposht Flamurtarin

Java e 18-të e Kategorisë Superiore dhuroi emocione të forta, polemika dhe gola, me dy ndeshjet e fundit Elbasani-Tirana dhe Vllaznia-Flamurtari.

18:39 11 h më parë24.12.2025.

Autori
Franca “prenoton” Zinedine Zidane për stolin e përfaqësueses
Futboll

Franca “prenoton” Zinedine Zidane për stolin e përfaqësueses

Ish-legjenda e “gjelave”, që ka shkëlqyer në krye të Real Madrid, ka marrëveshje për të marrë drejtimin e ekipit pas Botërorit 2026.

16:59 13 h më parë24.12.2025.

Autori
KULTURË
Lajm i trishtë për adhuruesit e "Ilirëve", ndërron jetë papritur vokalisti Shemi
KULTURË

Lajm i trishtë për adhuruesit e "Ilirëve", ndërron jetë papritur vokalisti Shemi

Ka ndërruar jetë në moshën 64-vjeçare Shemsi Krasniqi, vokalisti i grupit “Ilirët”. Shkaqet e ndarjes nga jeta janë ende të paqarta.

18:15 2 ditë më parë22.12.2025.

Autori
Lahuta shqiptare hyn në listën e trashëgimisë së mbrojtur nga UNESCO
KULTURË

Lahuta shqiptare hyn në listën e trashëgimisë së mbrojtur nga UNESCO

Arti tradicional i të kënduarit, të luajturit dhe i prodhimit të lahutës është tashmë pjesë e trashëgimisë botërore jomateriale të UNESCO-s, i përfshirë në listën e elementeve që kanë nevojë për mbrojtje urgjente.

15:40 15 ditë më parë09.12.2025.

Autori
Ministri Gonxhja në dëgjesën Jubilare në Vatikan: Papa Leoni XIV përshëndet përfaqësuesit arbëreshë
KULTURË

Ministri Gonxhja në dëgjesën Jubilare në Vatikan: Papa Leoni XIV përshëndet përfaqësuesit arbëreshë

Ministri Blendi Gonxhja mori pjesë në Dëgjesën Jubilare të Papa Leonit XIV në Vatikan, ku falënderoi Atin e Shenjtë për vëmendjen ndaj kulturës shqiptare.

09:00 17 ditë më parë07.12.2025.

Autori
Kultura Arbëreshe promovohet në Vatikan, Gonxhja: Trashëgimia jonë, pjesë e pandarë e identitetit europian
KULTURË

Kultura Arbëreshe promovohet në Vatikan, Gonxhja: Trashëgimia jonë, pjesë e pandarë e identitetit europian

Aktivitet solemn në Selinë e Shenjtë, ngjarje që u kthye edhe në një takim të rëndësishëm institucional. Një mënyrë për të forcuar urat e kujtesës dhe për të rritur praninë kulturore shqiptare në arenën ndërkombëtare.

11:30 18 ditë më parë06.12.2025.

Autori
SHOWBIZ
Komentoi dekolten e hapur të aktores, përdoruesit e “X” shpërthejnë ndaj pronarit Elon Musk
SHOWBIZ

Komentoi dekolten e hapur të aktores, përdoruesit e “X” shpërthejnë ndaj pronarit Elon Musk

Postimi i CEO-s së platformës "X", Elon Musk ku komentonte me ironi dekolten e hapur të aktores Sydney Sweeney shkaktoi pakënaqësi të fortë, me shumë përdorues që e përshkruan atë si të papërshtatshëm dhe joelegant.

23:05 6 ditë më parë18.12.2025.

Autori
Plagoset me armë zjarri në Durrës personazhi i njohur i rrjeteve sociale
SHOWBIZ

Plagoset me armë zjarri në Durrës personazhi i njohur i rrjeteve sociale

Një personazh i njohur i rrjeteve sociale në Shqipëri është plagosur mbrëmjen e së hënës në Durrës, pas një konflikti që dyshohet të ketë lidhje me aktivitetin e tij në platformën TikTok.

11:33 8 ditë më parë16.12.2025.

Autori
Djali i madh i Donald Trump fejohet me modelen
SHOWBIZ

Djali i madh i Donald Trump fejohet me modelen

Donald Trump Jr., djali i madh i presidentit amerikan Donald Trump, është fejuar me Bettina Anderson pas një viti lidhjeje.

11:12 8 ditë më parë16.12.2025.

Autori
Regjisori i famshëm hollivudian Rob Reiner dhe bashkëshortja e tij gjenden të pajetë
SHOWBIZ

Regjisori i famshëm hollivudian Rob Reiner dhe bashkëshortja e tij gjenden të pajetë

Hollywood-i është tronditur nga lajmi se regjisori legjendar Rob Reiner dhe bashkëshortja e tij, Michele Reiner, janë gjetur të pajetë në banesën e tyre në Los Anxhelos, ndërsa autoritetet amerikane kanë nisur hetimet.

08:37 9 ditë më parë15.12.2025.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2025 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes