TË FUNDIT
Ç’po planifikon Amerika? S’ishte parë prej vitesh, avioni i “Ditës së Gjykimit” fluturon mbi Los Angeles Protestat masive në Iran, ndërpritet interneti në të gjithë vendin "Mos dil jashtë, policia!", kapet 40-vjeçari që vodhi marketin në Yzberisht Ministria e Mbrojtjes përditëson situatën, më problematike Gjirokastra “Shqetësimi i Trump i drejtë”, Meloni: Nuk besoj se ushtria amerikane do pushtojë Groenlandën Lëvizja surprizë, Agim Ibraimi emërohet drejtor sportiv i Partizanit
Ç’po planifikon Amerika? S’ishte parë prej vitesh, avioni i “Ditës së Gjykimit” fluturon mbi Los Angeles Protestat masive në Iran, ndërpritet interneti në të gjithë vendin "Mos dil jashtë, policia!", kapet 40-vjeçari që vodhi marketin në Yzberisht Ministria e Mbrojtjes përditëson situatën, më problematike Gjirokastra “Shqetësimi i Trump i drejtë”, Meloni: Nuk besoj se ushtria amerikane do pushtojë Groenlandën Lëvizja surprizë, Agim Ibraimi emërohet drejtor sportiv i Partizanit
6° Tiranë, Pjesërisht me re

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Tensionet SHBA-Venezuelë Moti i Keq Donald Trump Nicolas Maduro
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Brisbane

“Hip në karrige të takohemi”, sportisti 2.10 metra përshëndet kundërshtarin
Shumësportësh

“Hip në karrige të takohemi”, sportisti 2.10 metra përshëndet kundërshtarin

Episodi qesharak u regjistrua në turneun e Brisbejn, gjatë duelit Opelka–Sweeney. Tenistët kishin plotë 41 centrimetra diferencë në gjatësi.

22:58 3 ditë më parë05.01.2026.

Autori
Të fundit
Ç’po planifikon Amerika? S’ishte parë prej vitesh, avioni i “Ditës së Gjykimit” fluturon mbi Los Angeles
Amerika

Ç’po planifikon Amerika? S’ishte parë prej vitesh, avioni i “Ditës së Gjykimit” fluturon mbi Los Angeles

E-4B Nightwatch zbarkoi në Los Angeles me Sekretarin e Mbrojtjes, Pete Hegseth në bord, por Pentagoni nuk shpjegon zgjedhjen e pazakontë për të lëvizur me këtë mjet fluturues, i cili për herë të fundit ishte ngritur në ajër pas sulmeve terroriste të 11 shtatorit 2001.

14:29 16 min më parë09.01.2026.

Autori
Protestat masive në Iran, ndërpritet interneti në të gjithë vendin
Nëpër botë

Qytetarët e Iranit vijojnë për të 12 ditë radhazi protestat në qytetet kryesore të vendit kundër politikave ekonomike.

14:15 30 min më parë09.01.2026.

Autori
"Mos dil jashtë, policia!", kapet 40-vjeçari që vodhi marketin në Yzberisht
Kronikë

Policia e Tiranës ka arrestuar 40-vjeçarin që vodhi paratë e xhiros ditore në një market në Yzberisht. Sipas burimve zyrtare, ai është prangosur në zonën e njohur si Rruga e Qelqit.

14:14 31 min më parë09.01.2026.

Autori
Ministria e Mbrojtjes përditëson situatën, më problematike Gjirokastra
Aktualitet

Ministria e Mbrojtjes ka dhënë informacione të fundit përsa i përket situatës në vend si pasojë e moti të keq. Sipas ministrisë, qarku Gjirokastër paraqet situatë më problematike.

13:40 1 h më parë09.01.2026.

Autori
“Shqetësimi i Trump i drejtë”, Meloni: Nuk besoj se ushtria amerikane do pushtojë Groenlandën
Europa

“Shqetësimi i Trump i drejtë”, Meloni: Nuk besoj se ushtria amerikane do pushtojë Groenlandën

Kryeministrja italiane, Giorgia Meloni tha në një konferencë për mediat se nuk beson "se ekziston mundësia e një ndërhyrjeje ushtarake amerikane në Groenlandë", por nëse ndodh sipas saj Roma do të rreshtohet kundër SHBA-ve.

13:30 1 h më parë09.01.2026.

Autori
Më të lexuarat
Joshua reagon për herë të parë pas aksidentit tragjik: Zoti më kishte vendosur pranë njerëzve të mëdhenj
Futboll

Joshua reagon për herë të parë pas aksidentit tragjik: Zoti më kishte vendosur pranë njerëzve të mëdhenj

Boksieri britanik Anthony Joshua ka reaguar pas humbjes tragjike të dy miqve të tij të ngushtë në një aksident automobilistik në Nigeri, ngjarje në të cilën ai vetë mbeti i plagosur lehtë.

20:43 18 h më parë08.01.2026.

Autori
Zjarri përfshin tregun e “5 Majit” në Tiranë
Kronikë

Zjarri përfshin tregun e “5 Majit” në Tiranë

Një zjarr i përmasave të mëdha ka nisur mbrëmjen e së enjtes në tregun e zonës së “5 Majit” në Tiranë.

19:33 19 h më parë08.01.2026.

Autori
Rruga legjendare e Amerikës feston 100-vjetorin, ëndrrat dhe shpresat kalonin nga “Route 66”
Amerika

Rruga legjendare e Amerikës feston 100-vjetorin, ëndrrat dhe shpresat kalonin nga “Route 66”

Mbetet një vend nostalgjik, ku udhëtarët kërkojnë autentiken, duke përjetuar emocionet e një rruge që nuk është vetëm një destinacion, por pjesë e identitetit amerikan.

19:52 18 h më parë08.01.2026.

Autori
Misteri i këpucëve të shekullit të 19 që pushtuan bregdetin
LIFESTYLE

Misteri i këpucëve të shekullit të 19 që pushtuan bregdetin

Mbi 400 këpucë të shekullit XIX janë shfaqur papritmas në plazh në Ogmore-by-Sea, një lokalitet bregdetar në jug të Uellsit.

20:25 18 h më parë08.01.2026.

Autori
Irani censuron protestat, ndërpritet interneti në të gjithë vendin
Lindja e Mesme

Irani censuron protestat, ndërpritet interneti në të gjithë vendin

Nuk është rasti i parë që regjimi përdor këtë mënyrë për të vështirësuar komunikimin ndërmjet protestuesve dhe për të parandaluar shpërndarjen e informacionit.

20:50 17 h më parë08.01.2026.

Autori
SHQIPËRI
Kronikë

Policia e Tiranës ka arrestuar 40-vjeçarin që vodhi paratë e xhiros ditore në një market në Yzberisht. Sipas burimve zyrtare, ai është prangosur në zonën e njohur si Rruga e Qelqit.

14:14 31 min më parë09.01.2026.

Autori
Aktualitet

Ministria e Mbrojtjes ka dhënë informacione të fundit përsa i përket situatës në vend si pasojë e moti të keq. Sipas ministrisë, qarku Gjirokastër paraqet situatë më problematike.

13:40 1 h më parë09.01.2026.

Autori
Çfarë la pas zjarri tek "5 Maji", dëme kolosale për dhjetëra dyqane
Aktualitet

Çfarë la pas zjarri tek "5 Maji", dëme kolosale për dhjetëra dyqane

Mundi i një jete i tregtarëve në tregun e "5 majit" u bë shkrumb brenda një nate.

13:25 1 h më parë09.01.2026.

Autori
Tentoi të hidhte armën kur pa policinë, kapet 37 vjeçari, gjenden dhe shumë bizhuteri
Kronikë

Tentoi të hidhte armën kur pa policinë, kapet 37 vjeçari, gjenden dhe shumë bizhuteri

Policia e Lezhës ka arrestuar një 37 vjeçar në Lezhë dhe procedoi penalisht vëllanë e tij të cilëve iu gjetën armë zjarri dhe një sasi bizhuterish që nuk e justifikonin.

13:12 1 h më parë09.01.2026.

Autori
BOTË
Amerika

E-4B Nightwatch zbarkoi në Los Angeles me Sekretarin e Mbrojtjes, Pete Hegseth në bord, por Pentagoni nuk shpjegon zgjedhjen e pazakontë për të lëvizur me këtë mjet fluturues, i cili për herë të fundit ishte ngritur në ajër pas sulmeve terroriste të 11 shtatorit 2001.

14:29 16 min më parë09.01.2026.

Autori
Nëpër botë

Qytetarët e Iranit vijojnë për të 12 ditë radhazi protestat në qytetet kryesore të vendit kundër politikave ekonomike.

14:15 30 min më parë09.01.2026.

Autori
Europa

Kryeministrja italiane, Giorgia Meloni tha në një konferencë për mediat se nuk beson "se ekziston mundësia e një ndërhyrjeje ushtarake amerikane në Groenlandë", por nëse ndodh sipas saj Roma do të rreshtohet kundër SHBA-ve.

13:30 1 h më parë09.01.2026.

Autori
“Protestuesit sabotatorë”, Khamenei sulmon Trumpin: Arrogant, merru me problemet e vendit tënd
Lindja e Mesme

“Protestuesit sabotatorë”, Khamenei sulmon Trumpin: Arrogant, merru me problemet e vendit tënd

Pavarësisht protestave masive që kanë vazhduar për 13 ditë në Iran, udhëheqësi suprem Ajatollah Ali Khamenei nuk do të tërhiqet përballë demonstratave. Ai i përshkroi protestuesit si sabotatorë dhe vandalë, teksa akuzoi Presidentin amerikan Donald Trump se po e nxit revoltën.

13:19 1 h më parë09.01.2026.

Autori
RAJON
Arrestohet kolumbiani në Prishtinë, sulmoi me thikë dy gra
Kosovë

Arrestohet kolumbiani në Prishtinë, sulmoi me thikë dy gra

Një shtetas kolumbian është arrestuar në Prishtinë pasi sulmoi me thikë dy gra. Të dyshuarit iu gjet dhe një sasi kokaine.

11:11 3 h më parë09.01.2026.

Autori
Mbyllet procesi i numërimit të votave në Kosovë, ndarja e mandateve në Kuvendin e ri
Kosovë

Mbyllet procesi i numërimit të votave në Kosovë, ndarja e mandateve në Kuvendin e ri

Është mbyllur zyrtarisht procesi i numërimit të votave për zgjedhjet e parakohshme parlamentare në Kosovë. KQZ shprehet se është e gatshme të shpallë rezultatet nëse nuk ka ankesa.

10:10 4 h më parë09.01.2026.

Autori
Rezultatet e zgjedhjeve, PDK: Të shpallen të pavlefshme 20 mijë vota të diasporës
Kosovë

Rezultatet e zgjedhjeve, PDK: Të shpallen të pavlefshme 20 mijë vota të diasporës

Partia Demokratike e Kosovës ka kërkuar të shpallen të pavlefshme 20 mijë vota të ardhura nga diaspora, pasi sipas saj ato kanë mbërritur jashtë afatit të vendosur.

08:01 6 h më parë09.01.2026.

Autori
Bëri kimio për vite me radhë, por nuk kishte tumor
RAJON

Bëri kimio për vite me radhë, por nuk kishte tumor

Vite të tëra kimioterapie, por nuk u gjet asnjë tumor. Ky është rast i një gruaje 47-vjeçare nga Pisa e Italisë. Gjykata e Apelit e Firences ka urdhëruar Spitalin Universitar të Pizës t'i paguajë asaj mbi 460 mijë euro.

15:45 23 h më parë08.01.2026.

Autori
SPORT
Lëvizja surprizë, Agim Ibraimi emërohet drejtor sportiv i Partizanit
Futboll

Lëvizja surprizë, Agim Ibraimi emërohet drejtor sportiv i Partizanit

Agim Ibraimi do të jetë drejtori i ri sportiv i Partizanit. Pas eksperiencës te Tirana, Ibrahimi kalon te rivalët e kryeqytetit.

13:29 1 h më parë09.01.2026.

Autori
Milani “shpëton” në fund në një ndeshje dramatike ndaj Genoa-s
Futboll

Milani “shpëton” në fund në një ndeshje dramatike ndaj Genoa-s

Një fund dramatik në “San Siro” i shpëtoi Milanit humbjen, teksa goli i Rafael Leaos në minutat shtesë dhe penalltia e humbur e Genoas në sekondat e fundit vulosën barazimin 1-1.

23:11 15 h më parë08.01.2026.

Autori
Gol në shtesë dhe triumf me penallti, PSG rrëmben Superkupën e Francës
Futboll

Gol në shtesë dhe triumf me penallti, PSG rrëmben Superkupën e Francës

Finale dramatike në Kuvajt. Zhgënjim për Marseille, që praktikisht pa trofeun ti ikë nga duart vetëm në sekondat e fundit të ndeshjes.

22:25 16 h më parë08.01.2026.

Autori
Reali fiton derbin, i bashkohet Barcelonës në finalen e Superkupës së Spanjës
Futboll

Reali fiton derbin, i bashkohet Barcelonës në finalen e Superkupës së Spanjës

“El Clasico” të dielën në orën 20:00, madrilenët do të kërkojnë të marrin hak për disfatën 5-2 të vitit të kaluar.

22:09 16 h më parë08.01.2026.

Autori
KULTURË
FOTO - Festivali i akullit në Kinë, spektakël dhe ngjyra
KULTURË

FOTO - Festivali i akullit në Kinë, spektakël dhe ngjyra

Skulptorët u mblodhën gjatë fundjavës në qytetin e ftohtë të Harbinit në veri të Kinës për Festivalin vjetor të Akullit dhe Borës.

15:19 3 ditë më parë05.01.2026.

Autori
Ku të udhëtoni në 2026? Nga vendet ku do të shihet eklipsi tek ushqimi i mirë
KULTURË

Ku të udhëtoni në 2026? Nga vendet ku do të shihet eklipsi tek ushqimi i mirë

Jo vetëm për të apasionuarit e udhëtimeve, por edhe për ata që janë pushues një herë në vit, për 2026 ka mjaft destinacione të bukura për të eksploruar.

13:56 8 ditë më parë01.01.2026.

Autori
“Ringjallen” kinematë në Shqipëri, 1.4 mln euro investim për rikthimin e filmit pranë publikut
KULTURË

“Ringjallen” kinematë në Shqipëri, 1.4 mln euro investim për rikthimin e filmit pranë publikut

1.4 milionë euro do të investojë Ministria e Turizmit, Kulturës dhe Sportit për të rijetëzuar të paktën 7 salla kinemaje në disa qytete të vendit, në mënyrë që filmat të rikthehen pranë publikut shqiptar.

15:34 9 ditë më parë30.12.2025.

Autori
Lajm i trishtë për adhuruesit e "Ilirëve", ndërron jetë papritur vokalisti Shemi
KULTURË

Lajm i trishtë për adhuruesit e "Ilirëve", ndërron jetë papritur vokalisti Shemi

Ka ndërruar jetë në moshën 64-vjeçare Shemsi Krasniqi, vokalisti i grupit “Ilirët”. Shkaqet e ndarjes nga jeta janë ende të paqarta.

18:15 17 ditë më parë22.12.2025.

Autori
SHOWBIZ
FOTO- Shkëlqimi në ceremoninë e nominimeve te Golden Globe Awards
SHOWBIZ

FOTO- Shkëlqimi në ceremoninë e nominimeve te Golden Globe Awards

Edicioni i 83-të i Golden Globe Awards premtoi një natë të ndritshme për industrinë e filmit dhe televizionit, me nominime të forta për produksione të ndryshme, prezantues globalë dhe një spektakël të pasur në tapetin e kuq.

10:40 4 h më parë09.01.2026.

Autori
Nën tingujt e Gipsy Kings, lamtumira e fundit për Brigitte Bardot
SHOWBIZ

Nën tingujt e Gipsy Kings, lamtumira e fundit për Brigitte Bardot

Funerali u zhvillua në Saint-Tropez. Pohimi i bashkëshortit: Vuante nga kanceri, gjatë muajve të fundit dhimbjet fizike ishin bërë të padurueshme.

17:52 1 ditë më parë07.01.2026.

Autori
I dënuar për prostitucion, ‘Diddy’ lë pa rroga punonjësit dhe avokatët
SHOWBIZ

I dënuar për prostitucion, ‘Diddy’ lë pa rroga punonjësit dhe avokatët

Bashkëpunëtorët e Sean "Diddy" Cobbs po ankohen se nuk po paguhen ose po paguhen me vonesë, në një kohë kur këngëtari po vuan dënimin në një burg federal amerikan.

13:10 2 ditë më parë07.01.2026.

Autori
Operacioni për kapjen e Maduros pengoi Leonardo Di Caprio të merrte çmimin prestigjioz
SHOWBIZ

Operacioni për kapjen e Maduros pengoi Leonardo Di Caprio të merrte çmimin prestigjioz

Ylli i Hollivudit nuk mundi të merrte pjesë në Festivalin Ndërkombëtar të Filmit në Palm Springs për shkak të mbylljes së hapësirës ajrore të Karaibeve, e vendosur pas kapjes së Nicolas Maduros.

18:36 4 ditë më parë04.01.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes