TË FUNDIT
Samiti i Diasporës, Rama shqiptarëve jashtë vendit: Investoni në Shqipëri Anija kineze "çan" bllokadën në Hormuz, Pekini: Kundërmasa ndaj tarifave të Trump "Gjuha shqipe, ADN-ja jonë", Ferit Hoxha: E drejtë legjitime e studentëve shqiptarë në RMV Goditet grupi i kokainës në Dimal, tre në pranga dhe dy në kërkim Makina përmbyset dhe shpërthen në flakë, shpëtojnë 3 të rinjtë në Devoll Trump ngre tonet: Radhën e ka Kuba, sapo të mbarojmë me Iranin!
Samiti i Diasporës, Rama shqiptarëve jashtë vendit: Investoni në Shqipëri Anija kineze "çan" bllokadën në Hormuz, Pekini: Kundërmasa ndaj tarifave të Trump "Gjuha shqipe, ADN-ja jonë", Ferit Hoxha: E drejtë legjitime e studentëve shqiptarë në RMV Goditet grupi i kokainës në Dimal, tre në pranga dhe dy në kërkim Makina përmbyset dhe shpërthen në flakë, shpëtojnë 3 të rinjtë në Devoll Trump ngre tonet: Radhën e ka Kuba, sapo të mbarojmë me Iranin!
18° Tiranë, Pjesërisht me re

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Lufta në Lindjen e Mesme Sali Berisha Çmimi i naftës Bordi i Transparencës
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Milano-Cortina 2026

"Simbole satanike" në Lojërat Olimpike Dimërore? Ceremonia e hapjes ndez rrjetin me teori konspirative
Shumësportësh

"Simbole satanike" në Lojërat Olimpike Dimërore? Ceremonia e hapjes ndez rrjetin me teori konspirative

Ceremonia e hapjes së Lojërave Olimpike Dimërore 2026 në Milano u bë virale, jo për spektaklin, por për një simbolikë që i ndau shikuesit.

18:44 64 ditë më parë08.02.2026.

Autori
Dëmtim horror në Olimpiadën Dimërore, legjenda e skijimit transportohet me helikopter
Shumësportësh

Dëmtim horror në Olimpiadën Dimërore, legjenda e skijimit transportohet me helikopter

Legjenda amerikane Lindsey Vonn pësoi një dëmtim të rëndë në garën e zbritjes në Lojërat Olimpike Dimërore.

17:16 64 ditë më parë08.02.2026.

Autori
Dëmtohen linjat hekurudhore në Itali, qeveria: Akte sabotazhi në ditën e hapjes së Lojërave Olimpike Dimërore
Europa

Dëmtohen linjat hekurudhore në Itali, qeveria: Akte sabotazhi në ditën e hapjes së Lojërave Olimpike Dimërore

Italia është përballur me akte sabotimi në rrjetin hekurudhor në veri të vendit, pikërisht në ditën e nisjes së Lojërave Olimpike Dimërore, duke shkaktuar kaos dhe vonesa të mëdha në qarkullimin e trenave.

22:11 65 ditë më parë07.02.2026.

Autori
“Ta rimarrim qytetin, t’i çlirojmë malet”, protesta të dhunshme në Milano
Europa

“Ta rimarrim qytetin, t’i çlirojmë malet”, protesta të dhunshme në Milano

Në Milano u zhvillua një protestë e dhunshme kundër Lojërave Olimpike Milano-Cortina. Marshimi nisi nga Porta Romana me mbi 3 mijë pjesëmarrës dhe pritej të rritej gjatë rrugës.

19:44 65 ditë më parë07.02.2026.

Autori
San Siro “harron” futbollin! Andrea Bocelli dhe Mariah Carey hapin Lojërat Milano-Cortina
Shumësportësh

San Siro “harron” futbollin! Andrea Bocelli dhe Mariah Carey hapin Lojërat Milano-Cortina

Ceremonia hapëse e Lojërave Olimpike Dimërore Milano-Cortina 2026 është mbajtur të premten në mbrëmje, duke kthyer stadiumin “San Siro” në Milano në qendër të një spektakli madhështor artistik dhe sportiv.

21:06 66 ditë më parë06.02.2026.

Autori
Çmenduria me dopingun, injeksione me acid në organet gjenitale për të fluturuar më lart
Shumësportësh

Çmenduria me dopingun, injeksione me acid në organet gjenitale për të fluturuar më lart

Ndihmon në rritjen artificiale të zonës intime dhe për rrjedhojë në prerje më të madhe të kostumit, kjo krijon efektin “velë” dhe bën që kërcimi nga pedana të zgjasë deri në 5-6 metra më tepër.

16:44 66 ditë më parë06.02.2026.

Autori
Sportistet në Olimpiadën Dimërore çuditen nga… bideja
Shumësportësh

Sportistet në Olimpiadën Dimërore çuditen nga… bideja

Disa nga atletet në “Milano-Cortina 2026” ngritën pyetjet nëse shërbente për të larë këmbët apo për të pastruar pajisjet sportive. Një gazetare madje shpërndau edhe kërkimin online se si përdoret.

20:07 67 ditë më parë05.02.2026.

Autori
Hakerë të lidhur me Rusinë sulmojnë infrastrukturën olimpike në Itali
Shumësportësh

Hakerë të lidhur me Rusinë sulmojnë infrastrukturën olimpike në Itali

Grupi i njohur i hakerëve “NoName 057” tentoi të bllokojë përmes sulmeve DDoS faqet zyrtare të Olimpiadës në Milano dhe Cortina, si edhe faqet e disa hoteleve në Cortina d’Ampezzo.

17:29 67 ditë më parë05.02.2026.

Autori
Frymëzuar nga Leonardo da Vinci, në “Milano-Cortina 2026” edhe Mariah Carey e Tom Cruise
Shumësportësh

Frymëzuar nga Leonardo da Vinci, në “Milano-Cortina 2026” edhe Mariah Carey e Tom Cruise

Detajet e ceremonisë hapëse të Olimpiadës Dimërore, për herë të parë në histori do të zhvillohet paralelisht nga dy lokacione të ndryshme.

18:01 69 ditë më parë03.02.2026.

Autori
“Milano-Cortina 2026”, edhe hacker kërkojnë të marrin arin olimpik
Shumësportësh

“Milano-Cortina 2026”, edhe hacker kërkojnë të marrin arin olimpik

Thuajse në çdo edicion të Lojërave ka tentativa sabotimi, shkatërrimi të infrastrukturave kritike apo mashtrimi online.

12:30 74 ditë më parë29.01.2026.

Autori
Luks i shfrenuar në Cortina, edhe qentë hanë me pjatë floriri
LIFESTYLE

Luks i shfrenuar në Cortina, edhe qentë hanë me pjatë floriri

Menu e pazakontë gourmet në prag të Olimpiadës Dimërore, çmimet shkojnë deri në 120 euro.

11:34 74 ditë më parë29.01.2026.

Autori
Nga korridoret e spitalit në pistat olimpike: Përralla e Regina Martínez në Milano-Cortina 2026
Shumësportësh

Nga korridoret e spitalit në pistat olimpike: Përralla e Regina Martínez në Milano-Cortina 2026

Mes turneve të lodhshme në urgjencë dhe stërvitjeve intensive, 27-vjeçarja është shembulli i gjallë se nuk është kurrë vonë për të ndjekur një ëndërr.

10:57 75 ditë më parë28.01.2026.

Autori
Olimpiada “Milano-Cortina 2026”, alarm për shitjen e biletave në treg të zi
Shumësportësh

Olimpiada “Milano-Cortina 2026”, alarm për shitjen e biletave në treg të zi

Dy operatorë të mëdhenj ndërkombëtarë akuzohen se kanë nxjerrë në shitje një numër të konsiderueshëm biletash, me çmime shumë më të larta se ato zyrtare.

15:52 79 ditë më parë24.01.2026.

Autori
Olimpiada “Milano-Cortina 2026”, fusha e hokejit prishet në ndeshjen debutuese
Shumësportësh

Olimpiada “Milano-Cortina 2026”, fusha e hokejit prishet në ndeshjen debutuese

Testi i arenës së re në Milano u ndërpre për shkak të një vrime në akull, organizatorët e cilësuan si një incident të zakonshëm.

12:42 93 ditë më parë10.01.2026.

Autori
  • 1
  • 2
Të fundit
Samiti i Diasporës, Rama shqiptarëve jashtë vendit: Investoni në Shqipëri
Aktualitet

Kryeministri Edi Rama bëri një pasqyrë të Shqipërisë dje dhe sot, ku më pas ftoi shqiptarët e Diasporës të investojnë në vendin e tyre. Vendi sot tha ai është më afër BE-së.

10:25 7 min më parë14.04.2026.

Autori
Anija kineze "çan" bllokadën në Hormuz, Pekini: Kundërmasa ndaj tarifave të Trump
Lindja e Mesme

Anija kineze "çan" bllokadën në Hormuz, Pekini: Kundërmasa ndaj tarifave të Trump

Bllokada detare e kërcënuar nga Donald Trump për të mposhtur Republikën Islamike bëhet realitet në Ngushticën e Hormuzit, duke hapur një kapitull të ri dhe të pasigurt në konfliktin e Lindjes së Mesme. Bllokada garantohet nga 15 anije amerikane.

10:18 14 min më parë14.04.2026.

Autori
"Gjuha shqipe, ADN-ja jonë", Ferit Hoxha: E drejtë legjitime e studentëve shqiptarë në RMV
Aktualitet

"Gjuha shqipe, ADN-ja jonë", Ferit Hoxha: E drejtë legjitime e studentëve shqiptarë në RMV

Ministri për Europën dhe Punët e Jashtme, Ferit Hoxha në ditën e dytë të samitit të Diasporës vuri theksin tek rëndësia e gjuhës shqipe, duke thënë se këtë gjuhë duhet ta çojmë në vendin që meriton në familjen e madhe europiane.

10:05 27 min më parë14.04.2026.

Autori
Goditet grupi i kokainës në Dimal, tre në pranga dhe dy në kërkim
Kronikë

Tre të rinj, mes të cilëve edhe një i mitur, janë arrestuar nga policia në Dimal, pasi akuzohen se në bashkëpunim me njëri-tjetrin shpërndanin kokainë në territorin e qytetit.

09:56 36 min më parë14.04.2026.

Autori
Makina përmbyset dhe shpërthen në flakë, shpëtojnë 3 të rinjtë në Devoll
Kronikë

Tre të rinj kanë mbetur të lënduar pasi mjeti me të cilin udhëtonin është përmbysur në mes të rrugës dhe më pas shpërtheu në flakë.

09:42 50 min më parë14.04.2026.

Autori
Më të lexuarat
Trump propozon ish-komandantin e NATO-s si ambasador të SHBA-ve në Shqipëri
Aktualitet

Trump propozon ish-komandantin e NATO-s si ambasador të SHBA-ve në Shqipëri

Një emër i ri pritet të marrë drejtimin e ambasadës amerikane në Tiranë, pasi Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump, ka propozuar Eric Wendt për këtë post diplomatik.

22:15 12 h më parë13.04.2026.

Autori
Elbasani triumfon me 10 lojtarë, “shkatërron” Partizanin me tre gola në pjesën e dytë
Futboll

Elbasani triumfon me 10 lojtarë, “shkatërron” Partizanin me tre gola në pjesën e dytë

Një ndeshje që dukej se do të ishte e komplikuar për Elbasanin mori një kthesë të papritur, me vendasit që triumfuan bindshëm 3-0 ndaj Partizanit, edhe pse luajtën për një kohë të gjatë me një lojtar më pak.

22:27 12 h më parë13.04.2026.

Autori
Izraeli dhe Libani mbajnë sot negociatat historike në Uashington
Lindja e Mesme

Izraeli dhe Libani mbajnë sot negociatat historike në Uashington

Autoritetet libaneze duan së pari të ndërmjetësojnë një armëpushim në luftën e vazhdueshme të Izraelit me Hezbollahun.

07:11 3 h më parë14.04.2026.

Autori
BE e paqartë për bllokadën e Trump, Kallas: Nuk paguajmë për një rrugë që ka qenë e hapur
Lindja e Mesme

BE e paqartë për bllokadën e Trump, Kallas: Nuk paguajmë për një rrugë që ka qenë e hapur

Kallas theksoi se BE-ja nuk mbështet asnjë pagesë apo bllokim në një rrugë që në të kaluarën ka qenë e hapur për këdo.

07:30 3 h më parë14.04.2026.

Autori
Skandali në Greqi, policia përdori “mercenarë” për të sulmuar emigrantët e paligjshëm
RAJON

Skandali në Greqi, policia përdori “mercenarë” për të sulmuar emigrantët e paligjshëm

Sipas tyre, emigrantët e rekrutuar janë përdorur për të kryer kthime të detyruara përtej kufirit pa procedura ligjore, të cilat konsiderohen të paligjshme sipas të drejtës ndërkombëtare.

07:43 2 h më parë14.04.2026.

Autori
SHQIPËRI
Aktualitet

Kryeministri Edi Rama bëri një pasqyrë të Shqipërisë dje dhe sot, ku më pas ftoi shqiptarët e Diasporës të investojnë në vendin e tyre. Vendi sot tha ai është më afër BE-së.

10:25 7 min më parë14.04.2026.

Autori
Aktualitet

Ministri për Europën dhe Punët e Jashtme, Ferit Hoxha në ditën e dytë të samitit të Diasporës vuri theksin tek rëndësia e gjuhës shqipe, duke thënë se këtë gjuhë duhet ta çojmë në vendin që meriton në familjen e madhe europiane.

10:05 27 min më parë14.04.2026.

Autori
Kronikë

Tre të rinj, mes të cilëve edhe një i mitur, janë arrestuar nga policia në Dimal, pasi akuzohen se në bashkëpunim me njëri-tjetrin shpërndanin kokainë në territorin e qytetit.

09:56 36 min më parë14.04.2026.

Autori
Kronikë

Tre të rinj kanë mbetur të lënduar pasi mjeti me të cilin udhëtonin është përmbysur në mes të rrugës dhe më pas shpërtheu në flakë.

09:42 50 min më parë14.04.2026.

Autori
BOTË
Lindja e Mesme

Bllokada detare e kërcënuar nga Donald Trump për të mposhtur Republikën Islamike bëhet realitet në Ngushticën e Hormuzit, duke hapur një kapitull të ri dhe të pasigurt në konfliktin e Lindjes së Mesme. Bllokada garantohet nga 15 anije amerikane.

10:18 14 min më parë14.04.2026.

Autori
Trump ngre tonet: Radhën e ka Kuba, sapo të mbarojmë me Iranin!
Amerika

Trump ngre tonet: Radhën e ka Kuba, sapo të mbarojmë me Iranin!

"Ndoshta do të kalojmë në Kubë pasi të përfundojmë me këtë", pohoi presidenti, duke iu referuar luftës së vazhdueshme kundër Iranit.

09:31 1 h më parë14.04.2026.

Autori
Kina kërkon të ndalë luftën, Xi propozon plan me 4 pika për Lindjen e Mesme
Lindja e Mesme

Kina kërkon të ndalë luftën, Xi propozon plan me 4 pika për Lindjen e Mesme

Xi gjithashtu bëri thirrje për përmirësimin e marrëdhënieve në të gjithë Gjirin dhe ndërtimin e një "arkitekture sigurie gjithëpërfshirëse, bashkëpunuese dhe të qëndrueshme" për rajonin.

09:16 1 h më parë14.04.2026.

Autori
NATO, kundër bllokadës së Trump në Hormuz: Do të ndihmojmë kur të ndalet konflikti
Lindja e Mesme

NATO, kundër bllokadës së Trump në Hormuz: Do të ndihmojmë kur të ndalet konflikti

NATO ka deklaruar se nuk do t’i bashkohet planit amerikan për të bllokuar portet iraniane, një lëvizje që mund të thellojë më tej çarjen mes SHBA dhe Aleancës.

08:51 1 h më parë14.04.2026.

Autori
RAJON
RAJON

Sipas tyre, emigrantët e rekrutuar janë përdorur për të kryer kthime të detyruara përtej kufirit pa procedura ligjore, të cilat konsiderohen të paligjshme sipas të drejtës ndërkombëtare.

07:43 2 h më parë14.04.2026.

Autori
Arrestohet lideri i opozitës turke në Ankara, akuzohet për korrupsion
RAJON

Arrestohet lideri i opozitës turke në Ankara, akuzohet për korrupsion

Sipas prokurorit të Izmirit, të cituar nga mediat turke, hetimi ka të bëjë me "akuza për përvetësim fondesh, mashtrim të rëndë, falsifikim të dokumenteve zyrtare dhe moskryerje të detyrave mbikëqyrëse".

22:08 1 ditë më parë12.04.2026.

Autori
“12.000 dronë në vit”, Greqia 'mburret' me industrinë ushtarake: Prodhojmë më shumë sesa Irani
RAJON

“12.000 dronë në vit”, Greqia 'mburret' me industrinë ushtarake: Prodhojmë më shumë sesa Irani

Greqia pretendon se ka arritur që përmes industrisë vendase të mbrojtje të tejkalojë edhe Iranin në pordhimin e dronëve luftarakë. Irani, një vend që ka investuar dekada në zhvillimin e programeve të dronëve dhe eksportimin e tyre në zonat e luftës, prodhon diku midis 2,800 dhe 3,500 njësi në vit.

18:40 1 ditë më parë12.04.2026.

Autori
Zgjedhja e presidentit të Kosovës, Abdixhiku: Nuk ka shanse të vetëpropozohem
Kosovë

Zgjedhja e presidentit të Kosovës, Abdixhiku: Nuk ka shanse të vetëpropozohem

Abdixhiku u shpreh se nuk ka asnjë mundësi që ai të vetëpropozohet për këtë post, duke theksuar se zgjedhja e presidentit duhet të jetë një proces konsensual mes partive politike.

19:48 2 ditë më parë11.04.2026.

Autori
SPORT
Futboll

Një ndeshje që dukej se do të ishte e komplikuar për Elbasanin mori një kthesë të papritur, me vendasit që triumfuan bindshëm 3-0 ndaj Partizanit, edhe pse luajtën për një kohë të gjatë me një lojtar më pak.

22:27 12 h më parë13.04.2026.

Autori
“Penalltitë në Kavajë i gjuan kali”, gjendja katastrofike e stadiumit “Besa”
Futboll

“Penalltitë në Kavajë i gjuan kali”, gjendja katastrofike e stadiumit “Besa”

Deputeti Taulant Balla tregoi gjendjen e rrënuar të impiantit, më 9 maj 2025 FSHF prezantoi projektin fitues për ndërtimin e impiantit modern të kategorisë 4 të UEFA-s.

18:41 15 h më parë13.04.2026.

Autori
Dy të kuq, dy gola dhe asnjë fitues mes Bylisit dhe Dinamos
Futboll

Dy të kuq, dy gola dhe asnjë fitues mes Bylisit dhe Dinamos

Bylisi dhe Dinamo kanë ndarë pikët në një barazim 1-1 këtë të hënë. Bylisi e nisi më mirë takimin dhe kaloi në avantazh në minutën e 9-të, kur Kamara shfrytëzoi një rivënie anësore të Përndrecës dhe dërgoi topin në rrjetë.

18:01 16 h më parë13.04.2026.

Autori
Zhgënjim për tifozët shqiptarë, Polonia “sfidon” Italinë për një vend në Botërorin 2026
Futboll

Zhgënjim për tifozët shqiptarë, Polonia “sfidon” Italinë për një vend në Botërorin 2026

FIFA përgatit planin e emergjencës nëse situata në Lindjen e Mesme mbetet e tensionuar dhe Irani do ta ketë të pamundur që të marrë pjesë në event.

16:54 17 h më parë13.04.2026.

Autori
KULTURË
Grua besnike, virgjëreshë apo martire tragjike? Kryevepra e shekullit të 16-të që... nuk është ajo që duket
KULTURË

Grua besnike, virgjëreshë apo martire tragjike? Kryevepra e shekullit të 16-të që... nuk është ajo që duket

Kompozimi të kujton fort Mona Lisën e Leonardo da Vinçit, por vepra e Rafaelit dallohet për qartësi dhe qetësi më të madhe. Vështrimi i gruas së re është më pak misterioz dhe më i qëndrueshëm, duke krijuar një ndjenjë kontrolli dhe ekuilibri.

09:28 1 ditë më parë13.04.2026.

Autori
Më e lartë se Kapitoli/ "Harku i trumfit"  i Uashingtonit, projekti i Shtëpisë së Bardhë
KULTURË

Më e lartë se Kapitoli/ "Harku i trumfit" i Uashingtonit, projekti i Shtëpisë së Bardhë

Shtëpia e Bardhë ka zbuluar vizatimet për një hark prej 250 këmbësh (76 metrash) që Donald Trump dëshiron të ndërtojë në kryeqytetin e SHBA-së.

16:01 2 ditë më parë11.04.2026.

Autori
Ndërron jetë aktori i njohur shqiptar
KULTURË

Ndërron jetë aktori i njohur shqiptar

Kinematografia dhe skena shqiptare kanë humbur një prej figurave të njohura, pasi është ndarë nga jeta në moshën 68-vjeçare aktori Ilir Shkurti.

18:12 8 ditë më parë05.04.2026.

Autori
Ryan Gosling në vend të parë me filmin "Project Hail Mary"
KULTURË

Ryan Gosling në vend të parë me filmin "Project Hail Mary"

Ryan Gosling vazhdon të dominojë arkëtimet në Amerikën e Veriut. "Project Hail Mary", ku ai luan rolin e një profesori shkence të thirrur për të shpëtuar botën, konfirmoi renditjen e tij në vendin e parë në fundjavën e dytë me 54.5 milionë dollarë.

19:44 15 ditë më parë29.03.2026.

Autori
SHOWBIZ
Një muaj pas arrestimit, Britney Spears shtrohet vullnetarisht në një qendër rehabilitimi: Kam prekur fundin!
SHOWBIZ

Një muaj pas arrestimit, Britney Spears shtrohet vullnetarisht në një qendër rehabilitimi: Kam prekur fundin!

Këngëtarja 44-vjeçare kishte përfunduar në pranga afro një muaj më parë, me akuzën e drejtimit të automjetit në gjendje të dehur.

20:44 13 h më parë13.04.2026.

Autori
Janë 56 dhe 62 vjeç, por Lauren Sanchez do fëmijë me Jeff Bezos
SHOWBIZ

Janë 56 dhe 62 vjeç, por Lauren Sanchez do fëmijë me Jeff Bezos

Sanchez më pas sqaroi se nuk është shtatzënë me fëmijën e pronarit të Amazon.

10:18 1 ditë më parë13.04.2026.

Autori
“Dhurata e lamtumirës”, Ben Affleck i fal Jennifer Lopez vilën miliona dollarëshe
SHOWBIZ

“Dhurata e lamtumirës”, Ben Affleck i fal Jennifer Lopez vilën miliona dollarëshe

Sipas raportimeve, Affleck e ka transferuar pjesën e tij tek ish-bashkëshortja pa asnjë pagesë, si një lloj “dhurate lamtumire”.

21:24 2 ditë më parë11.04.2026.

Autori
Stefano Gabbana jep dorëheqjen nga drejtimi i Dolce & Gabbana
SHOWBIZ

Stefano Gabbana jep dorëheqjen nga drejtimi i Dolce & Gabbana

"Stefano Gabbana ka dhënë dorëheqjen si kryetar i Dolce & Gabbana, i cili u mor përsipër nga Alfonso Dolce (vëllai i Domenico-s dhe CEO aktual, red.)", dhe po vlerëson të ardhmen e aksioneve të tij prej 40%, duke sjellë një fazë vendimtare për shtëpinë e modës.

17:41 3 ditë më parë10.04.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes