TË FUNDIT
Caktohet mbledhja e Këshillit të Mandateve për imunitetin e Ballukut Ardon Jashari fiton Këpucën e Artë me gjysmë sezoni Spanja bën goditjen e historisë, kapen 10 ton kokainë në det të hapur, droga e fshehur mes kripës “Mos kurseni për pension, nuk do të ketë më rëndësi”, ç’po paralajmëron Elon Musk? Shtyhet në GJKKO seanca për Ilir Metën dhe Monika Kryemadhin "Ke vdekur?" Aplikacioni viral kinez për të rinjtë që jetojnë vetëm
Caktohet mbledhja e Këshillit të Mandateve për imunitetin e Ballukut Ardon Jashari fiton Këpucën e Artë me gjysmë sezoni Spanja bën goditjen e historisë, kapen 10 ton kokainë në det të hapur, droga e fshehur mes kripës “Mos kurseni për pension, nuk do të ketë më rëndësi”, ç’po paralajmëron Elon Musk? Shtyhet në GJKKO seanca për Ilir Metën dhe Monika Kryemadhin "Ke vdekur?" Aplikacioni viral kinez për të rinjtë që jetojnë vetëm
0° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Moti i Keq Protesta në Iran Tensionet SHBA-Venezuelë Donald Trump
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Athinë

Pronari shqiptar i “fast-food”-it dhe djali i tij qëllohet me armë në “zemër” të Athinës
Kronikë

Pronari shqiptar i “fast-food”-it dhe djali i tij qëllohet me armë në “zemër” të Athinës

Të shtëna me armë zjarri kanë tronditur Athinën në orët e para të mëngjesit të së hënës, ku një 70-vjeçar shqiptar, pronar i një fast-food-i, dhe djali i tij 39-vjeçar mbetën të plagosur.

09:27 7 h më parë12.01.2026.

Autori
Të fundit
Caktohet mbledhja e Këshillit të Mandateve për imunitetin e Ballukut
Politikë

Konferenca e Kryetarëve vendosi të mbajë më 28 janar mbledhjen e Këshillit të Mandateve për kërkesën e SPAK për heqjen e imunitetit për zv.kryeministren Belinda Balluku.

17:01 20 min më parë12.01.2026.

Autori
Ardon Jashari fiton Këpucën e Artë me gjysmë sezoni
Kombëtarja

Ardon Jashari ka “Këpucën e Artë” 2025 në kampionatin belg, pavarësisht se luajti me Club Brugge vetëm për gjysëm sezoni, pasi u transferua te Milan.

16:33 48 min më parë12.01.2026.

Autori
Spanja bën goditjen e historisë, kapen 10 ton kokainë në det të hapur, droga e fshehur mes kripës
Europa

Spanja bën goditjen e historisë, kapen 10 ton kokainë në det të hapur, droga e fshehur mes kripës

Policia spanjolle ka njoftuar sot se gati 10 ton kokainë u sekuestruan javën e kaluar nga një anij.e që transportonte kripë në Oqeanin Atlantik

16:31 50 min më parë12.01.2026.

Autori
“Mos kurseni për pension, nuk do të ketë më rëndësi”, ç’po paralajmëron Elon Musk?
LIFESTYLE

“Mos kurseni për pension, nuk do të ketë më rëndësi”, ç’po paralajmëron Elon Musk?

Elon Musk argumenton se bollëku teknologjik do ta bëjë të padobishme kursimin për pension, duke shkaktuar një reagim të ashpër në një epokë me kosto të lartë jetese dhe pasiguri financiare.

16:14 1 h më parë12.01.2026.

Autori
Shtyhet në GJKKO seanca për Ilir Metën dhe Monika Kryemadhin
Kronikë

Është shtyrë në GJKKO seanca paraprake në ngarkim të Ilir Metës dhe Monika Kryemadhit. Shkak u bë mungesa e një prej avokatëve mbrojtës.

16:11 1 h më parë12.01.2026.

Autori
Më të lexuarat
Borë deri 40 cm, akse të bllokuara dhe mungesë energjie në Dibër
Aktualitet

Borë deri 40 cm, akse të bllokuara dhe mungesë energjie në Dibër

Reshjet e borës kanë shkaktuar probleme në Dibër. Raportohen rrugë të bllokuara dhe mungesë energjie në disa zona.

09:31 1 ditë më parë11.01.2026.

Autori
Dëmshpërblimi për përmbytjet, Edi Rama: Ministria e Financave e ka gati planin
Politikë

Dëmshpërblimi për përmbytjet, Edi Rama: Ministria e Financave e ka gati planin

Në podcastin e fundjavës, kryeministri Rama deklaroi se Ministria e Financave e ka gati planin për dëmshpërblimin e personave të prekur nga përmbytjet e ditëve të fundit, i cili do të vihet në zbatim sapo të përfundojë procesi i verifikimeve në terren.

09:56 1 ditë më parë11.01.2026.

Autori
Panik në Itali, përfshihet nga flakët qiellgërvishtësja, qindra të evakuuar
Europa

Panik në Itali, përfshihet nga flakët qiellgërvishtësja, qindra të evakuuar

Qindra persona janë evakuuar në orët e para të mëngjesit nga një ndërtesë në Ferrara e cila u përfshi nga flakët për motive ende të paqarta. Fatmirësisht nuk raportohet për të lënduar.

10:16 1 ditë më parë11.01.2026.

Autori
Moti i keq paralizon Serbinë, mijëra njerëz pa energji, gjendje emergjence në 11 komuna
RAJON

Moti i keq paralizon Serbinë, mijëra njerëz pa energji, gjendje emergjence në 11 komuna

Autoritetet lokale në Serbi kanë shpallur emergjencën në 11 komuna për shkak të reshjeve të dendura të borës. Zonat më të prekura janë rajoni i Zlatiborit, Moravës si edhe disa pjesë të Serbisë perëndimore, jugperëndimore dhe lindore.

10:37 1 ditë më parë11.01.2026.

Autori
“Nuk kemi ende drejtësi të paanshme e cilësore”, Rama: Do vijnë ekspertë francezë
Politikë

“Nuk kemi ende drejtësi të paanshme e cilësore”, Rama: Do vijnë ekspertë francezë

Kryeministri Rama deklaroi se Shqipëria duhet të adresojë problematikat në drejtësi në në harmoni të plotë me standardet dhe praktikat më të mira evropiane. Sipas Ramës, ekspertë francezë do të ndihmojnë në diskutimet për Kodin Penal.

10:58 1 ditë më parë11.01.2026.

Autori
SHQIPËRI
Politikë

Konferenca e Kryetarëve vendosi të mbajë më 28 janar mbledhjen e Këshillit të Mandateve për kërkesën e SPAK për heqjen e imunitetit për zv.kryeministren Belinda Balluku.

17:01 20 min më parë12.01.2026.

Autori
Kronikë

Është shtyrë në GJKKO seanca paraprake në ngarkim të Ilir Metës dhe Monika Kryemadhit. Shkak u bë mungesa e një prej avokatëve mbrojtës.

16:11 1 h më parë12.01.2026.

Autori
Dosja "Partizani", Malltezi: Hetime politike, gjetën autorin pastaj provat
Politikë

Dosja "Partizani", Malltezi: Hetime politike, gjetën autorin pastaj provat

Akuza të forta nga Jamarbër Malltezi, i pandehur në dosjen "Partizani". Ai i quan hetimet politike ku sipas tij, prokuroria fillimisht gjeti autorin dhe më pas provat.

15:19 2 h më parë12.01.2026.

Autori
Monika Kryemadhi në GJKKO, përshëndet me dy gishta
Aktualitet

Monika Kryemadhi në GJKKO, përshëndet me dy gishta

Monika Kryemadhi është hetuar nga SPAK përkrah ish-bashkëshortit të saj, Ilir Meta. Ata akuzohen për “korrupsion pasiv”, “pastrim parash” dhe “mosdeklarim pasurie”.

15:03 2 h më parë12.01.2026.

Autori
BOTË
Europa

Policia spanjolle ka njoftuar sot se gati 10 ton kokainë u sekuestruan javën e kaluar nga një anij.e që transportonte kripë në Oqeanin Atlantik

16:31 50 min më parë12.01.2026.

Autori
Irani pa internet, Trump:Do flas me Musk për rivendosjen
Nëpër botë

Irani pa internet, Trump:Do flas me Musk për rivendosjen

Pavarësisht përplasjeve që kanë pasur me njëri-tjetrin, Donald Trump po planifikon të flasë me Elon Musk për rivendosjen e internetit në Iran, ku autoritetet kanë ndërprerë shërbimet për katër ditë.

15:30 1 h më parë12.01.2026.

Autori
Ministria e Jashtme kineze: Ndal kërcënimeve amerikane për Kubën
Nëpër botë

Ministria e Jashtme kineze: Ndal kërcënimeve amerikane për Kubën

Kina ka reaguar ndaj deklaratës së Donald Trump se Kuba nuk do të marrë më para e naftë nga Venezuela.

13:19 4 h më parë12.01.2026.

Autori
Marrëveshja e Luftës së Ftohtë i “ka dhënë” Trump atë që kërkon nga Groenlanda
Amerika

Marrëveshja e Luftës së Ftohtë i “ka dhënë” Trump atë që kërkon nga Groenlanda

Akordi i vitit 1951 mes SHBA-së dhe Danimarkës, i jep Uashingtonit të drejtën të strehojë personel ushtarak, të kontrollojë ulje-ngritjet apo lëvizjet e mjeteve ajrore dhe detare.

12:53 4 h më parë12.01.2026.

Autori
RAJON
Moti i keq, shtyhet sërish nisja e shkollës në Kosovë
Kosovë

Moti i keq, shtyhet sërish nisja e shkollës në Kosovë

Moti i keq ka përfshirë edhe Kosovën, dhe rënia drastike e temperaturave ka bërë që Agjencia e Menaxhimit Emergjent të raportojë për vërshime në disa pjesë të Kosovës, teksa shtoi se me nisjen e reshjeve të borës, zbutet rreziku nga vërshimet.

17:47 23 h më parë11.01.2026.

Autori
Moti i keq godet Kosovën, përmbytje dhe evakuime në disa komuna
Kosovë

Moti i keq godet Kosovën, përmbytje dhe evakuime në disa komuna

Agjencia e Menaxhimit Emergjent ka publikuar raportin më të fundit mbi situatën e krijuar nga reshjet atmosferike gjatë intervalit kohor 22:00 – 08:00 në Kosovë, duke paraqitur gjendjen në terren, ndërhyrjet emergjente dhe ndikimin në infrastrukturë në nivel vendi.

16:35 1 ditë më parë11.01.2026.

Autori
RAJON

Autoritetet lokale në Serbi kanë shpallur emergjencën në 11 komuna për shkak të reshjeve të dendura të borës. Zonat më të prekura janë rajoni i Zlatiborit, Moravës si edhe disa pjesë të Serbisë perëndimore, jugperëndimore dhe lindore.

10:37 1 ditë më parë11.01.2026.

Autori
Shtirej si femër në internet, arrestohet kroati që shantazhoi 13 persona
RAJON

Shtirej si femër në internet, arrestohet kroati që shantazhoi 13 persona

Një skemë mashtrimi dhe shantazhi në internet është zbuluar nga policia kroate, ku një i ri 20-vjeçar dyshohet se ka përfituar para duke u shtirur si femër dhe duke kërcënuar viktimat me publikimin e mesazheve komprometuese.

20:12 2 ditë më parë09.01.2026.

Autori
SPORT
Kombëtarja

Ardon Jashari ka “Këpucën e Artë” 2025 në kampionatin belg, pavarësisht se luajti me Club Brugge vetëm për gjysëm sezoni, pasi u transferua te Milan.

16:33 48 min më parë12.01.2026.

Autori
Atletico Madrid “luftë” me klubet angleze për Mario Mitaj
Kombëtarja

Atletico Madrid “luftë” me klubet angleze për Mario Mitaj

Megjithatë, për 22-vjeçarin ka interes edhe nga klube të tjera nga La Liga spanjolle, por mbi të gjitha nga Premier League.

14:53 2 h më parë12.01.2026.

Autori
Skandal me shpërblimet, Këshilli i Ministrave “sakaton” peshëngritjen
Shumësportësh

Skandal me shpërblimet, Këshilli i Ministrave “sakaton” peshëngritjen

Sipas ndryshimit të 30 dhjetorit 2025, përllogariten vetëm rezultatet në dygarësh. Ligji mban ende firmën e ish-zv.kryeministrit Ahmetaj, që prej dy vitesh e gjysmë është në arrati.

11:28 5 h më parë12.01.2026.

Autori
McTominay heroi i Napolit, barazimi i parë për Interin
Futboll

McTominay heroi i Napolit, barazimi i parë për Interin

Sfida në “San Siro” përfundoi me rezultatin 2-2, në dy raste zikaltërit nuk arritën të ruanin avantazhin. Skuadra e Chivu ruan kreun e Serie A, me tre pikë më tepër se Milani.

09:48 7 h më parë12.01.2026.

Autori
KULTURË
FOTO - Festivali i akullit në Kinë, spektakël dhe ngjyra
KULTURË

FOTO - Festivali i akullit në Kinë, spektakël dhe ngjyra

Skulptorët u mblodhën gjatë fundjavës në qytetin e ftohtë të Harbinit në veri të Kinës për Festivalin vjetor të Akullit dhe Borës.

15:19 7 ditë më parë05.01.2026.

Autori
Ku të udhëtoni në 2026? Nga vendet ku do të shihet eklipsi tek ushqimi i mirë
KULTURË

Ku të udhëtoni në 2026? Nga vendet ku do të shihet eklipsi tek ushqimi i mirë

Jo vetëm për të apasionuarit e udhëtimeve, por edhe për ata që janë pushues një herë në vit, për 2026 ka mjaft destinacione të bukura për të eksploruar.

13:56 11 ditë më parë01.01.2026.

Autori
“Ringjallen” kinematë në Shqipëri, 1.4 mln euro investim për rikthimin e filmit pranë publikut
KULTURË

“Ringjallen” kinematë në Shqipëri, 1.4 mln euro investim për rikthimin e filmit pranë publikut

1.4 milionë euro do të investojë Ministria e Turizmit, Kulturës dhe Sportit për të rijetëzuar të paktën 7 salla kinemaje në disa qytete të vendit, në mënyrë që filmat të rikthehen pranë publikut shqiptar.

15:34 13 ditë më parë30.12.2025.

Autori
Lajm i trishtë për adhuruesit e "Ilirëve", ndërron jetë papritur vokalisti Shemi
KULTURË

Lajm i trishtë për adhuruesit e "Ilirëve", ndërron jetë papritur vokalisti Shemi

Ka ndërruar jetë në moshën 64-vjeçare Shemsi Krasniqi, vokalisti i grupit “Ilirët”. Shkaqet e ndarjes nga jeta janë ende të paqarta.

18:15 20 ditë më parë22.12.2025.

Autori
SHOWBIZ
Rita Ora ndan momente nga pushimet me bashkëshortin, flet përtej muzikës
SHOWBIZ

Rita Ora ndan momente nga pushimet me bashkëshortin, flet përtej muzikës

Rita Ora ka ndezur rrjetin me foto provokuese nga pushimet luksoze në një ishull idilik, ku shfaqet me bikini leopard, duke ekspozuar linjat trupore dhe momentet relaksuese mes detit, diellit dhe jetës personale.

15:25 1 h më parë12.01.2026.

Autori
Golden Globe, Chalamet fiton aktori më i mirë
SHOWBIZ

Golden Globe, Chalamet fiton aktori më i mirë

Yjet e Hollivudit janë mbledhur në edicionin e 83-të të çmimeve Golden Globe ku fituesi kryesor i mbrëmjes ishte Timothee Chalamet.

09:20 8 h më parë12.01.2026.

Autori
Arrestohet në Turqi aktori Can Yaman e Selen Görgüzel
SHOWBIZ

Arrestohet në Turqi aktori Can Yaman e Selen Görgüzel

Një operacion i gjerë policor kundër drogës në jetën e natës së Stambollit ka çuar në arrestimin e aktorit të njohur turk Can Yaman dhe disa personazheve të tjerë publikë, duke tronditur botën e showbiz-it turk.

17:40 1 ditë më parë10.01.2026.

Autori
Donacioni më i madh në histori, Bill Gates i dhuron 8 miliardë dollarë fondacionit të ish-gruas
SHOWBIZ

Donacioni më i madh në histori, Bill Gates i dhuron 8 miliardë dollarë fondacionit të ish-gruas

Shifra ishte pjesë e akordit të divorcit në vitin 2021. Melinda kishte njoftuar më parë se do të përfitojë 12,5 miliardë dollarë për aktivitetin filantropik.

10:59 2 ditë më parë10.01.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes