TË FUNDIT
Nga metalet e rralla te... diamantet! Cila është pasuria minerale e Groenlandës që Trump e do me çdo kusht 9 foshnje ndërruan jetë në një muaj, arrestohen mjekët në Rusi Khamenei me plan arratisje, regjimi iranian konverton paratë në kripto dhe po zhvendos arin drejt Moskës Shenja për një përballje?! SHBA tërheq një pjesë të stafit nga bazat në Katar Sakrifica për një rol, Matt Damon humb 18 kg për t’u shndërruar në ‘Odisea’ I dënuar për trafik droge në Itali, kapet në Fier 23-vjeçari
Nga metalet e rralla te... diamantet! Cila është pasuria minerale e Groenlandës që Trump e do me çdo kusht 9 foshnje ndërruan jetë në një muaj, arrestohen mjekët në Rusi Khamenei me plan arratisje, regjimi iranian konverton paratë në kripto dhe po zhvendos arin drejt Moskës Shenja për një përballje?! SHBA tërheq një pjesë të stafit nga bazat në Katar Sakrifica për një rol, Matt Damon humb 18 kg për t’u shndërruar në ‘Odisea’ I dënuar për trafik droge në Itali, kapet në Fier 23-vjeçari
10° Tiranë, Pjesërisht me re

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Altin Ndoci Moti i Keq Protesta në Iran Tensionet SHBA-Venezuelë
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Muzikë

Vlen 1 miliard dollarë, rikthehet në skenë super grupi i muzikës k-pop
SHOWBIZ

Turneu i koreano-jugorëve BTS, janë planifikuar 79 koncerte në të gjithë botën. Albumi i ri publikohet më 20 mars, do të jetë i pari pas gjashtë vjetëve.

12:11 4 h më parë14.01.2026.

Autori
Të fundit
Nga metalet e rralla te... diamantet! Cila është pasuria minerale e Groenlandës që Trump e do me çdo kusht
Nëpër botë

Nga metalet e rralla te... diamantet! Cila është pasuria minerale e Groenlandës që Trump e do me çdo kusht

Nxjerrja e naftës dhe gazit është e ndaluar në ishull për arsye mjedisore, ndërsa zhvillimi i sektorit të minierave pengohet nga burokracia dhe rezistenca e banorëve vendas.

16:49 7 min më parë14.01.2026.

Autori
9 foshnje ndërruan jetë në një muaj, arrestohen mjekët në Rusi
Europa

Dy mjekë janë arrestuar në Rusi për shkak të vdekjes së 9 foshnjeve prej fillimit të janarit. Ngjarja nuk është zbardhur ende.

16:41 15 min më parë14.01.2026.

Autori
Khamenei me plan arratisje, regjimi iranian konverton paratë në kripto dhe po zhvendos arin drejt Moskës
Lindja e Mesme

Khamenei me plan arratisje, regjimi iranian konverton paratë në kripto dhe po zhvendos arin drejt Moskës

Raporti i Krimit me Kriptovaluta i vitit 2026 vlerëson se mbi 1 miliard dollarë janë konvertuar në kriptomonedha dhe janë depozituar në portofolet e lidhura me Gardën Revolucionare të Iranit. Ndërkohë, fluturimet private të ngarkuara me ar nga Teherani në Moskë po shtohen.

16:27 29 min më parë14.01.2026.

Autori
Shenja për një përballje?! SHBA tërheq një pjesë të stafit nga bazat në Katar
Lindja e Mesme

SHBA ka vendosur të shkurtojë personelin në bazën ajror në Katar pas përshkallëzimit të fundit të tensioneve në rajon për shkak të protestave të dhunshme në Iran dhe reagimeve të liderëve botërorë.

16:13 43 min më parë14.01.2026.

Autori
Sakrifica për një rol, Matt Damon humb 18 kg për t’u shndërruar në ‘Odisea’
SHOWBIZ

Aktori i mirënjohur Matt Damon ka zbuluar në podcastin “New Heights” me Jason dhe Travis Kelce, se i është nënshtruar një diete tepër strikte, duke humbur 18 kilogramë, për të realizuar transformimin e nevojshëm fizik për personazhin e tij në filmin “Odisea” të Christopher Nolan.

15:55 1 h më parë14.01.2026.

Autori
Më të lexuarat
Përshkallëzohet protesta e fermerëve grekë, bllokohen pikat kyçe rrugore
RAJON

Përshkallëzohet protesta e fermerëve grekë, bllokohen pikat kyçe rrugore

Fermerët në Greqi po ashpërsojnë protestat, duke paralajmëruar bllokime të mëdha në kufij dhe akse kryesore rrugore, në shenjë pakënaqësie ndaj politikave qeveritare dhe mungesës së zgjidhjeve konkrete.

12:07 1 ditë më parë13.01.2026.

Autori
Sulmet ruse në Ukrainë, të paktën dy viktima në Kharkiv
Europa

Sulmet ruse në Ukrainë, të paktën dy viktima në Kharkiv

Sulm në shkallë të gjerë me raketa balistike kundër kryeqytetit ukrainas dhe rajoneve të tjera të vendit.

12:15 1 ditë më parë13.01.2026.

Autori
“Rrezikohet pavarësia e pushtetit gjyqësor”, Shoqata e Gjyqtarëve ngre shqetësimin për ndryshimet ligjore
Aktualitet

“Rrezikohet pavarësia e pushtetit gjyqësor”, Shoqata e Gjyqtarëve ngre shqetësimin për ndryshimet ligjore

Shoqata Kombëtare e Gjyqtarëve të Republikës së Shqipërisë ka shprehur shqetësime serioze lidhur me një projektligj të ri, i cili parashikon ndryshime në statusin e gjyqtarëve dhe prokurorëve.

12:23 1 ditë më parë13.01.2026.

Autori
Moti i keq, disa zona të qarkut Elbasan mbeten pa energji elektrike
Aktualitet

Moti i keq, disa zona të qarkut Elbasan mbeten pa energji elektrike

Reshjet e dendura, temperaturat e ulëta dhe bllokimi i rrugëve kanë vështirësuar ndërhyrjen e ekipeve teknike, duke bërë që disa fshatra të mbeten ende pa energji.

12:45 1 ditë më parë13.01.2026.

Autori
Përmbytjet, Prokuroria e Durrësit sekuestron dokumentet e hidrovorit në Porto Romano
Aktualitet

Përmbytjet, Prokuroria e Durrësit sekuestron dokumentet e hidrovorit në Porto Romano

Akuza për parregullsi gjatë tenderit 19 milionë euro, dyshohet se hidrovori nuk ka qenë funksional në momentin e reshjeve, duke ndikuar në përkeqësimin e situatës.

13:32 1 ditë më parë13.01.2026.

Autori
SHQIPËRI
I dënuar për trafik droge në Itali, kapet në Fier 23-vjeçari
Kronikë

I dënuar për trafik droge në Itali, kapet në Fier 23-vjeçari

Si rezultat i operacionit të koduar “Gjurmimi”, u kap në qytetin e Fierit dhe u arrestua me qëllim ekstradimin në Itali shtetasi me inicialet E.F., 23 vjeç.

15:40 1 h më parë14.01.2026.

Autori
Arratisja e Altin Ndocit, ministri Lamallari firmos shkarkimin nga detyra të drejtorit të burgut të Durrësit
Kronikë

Arratisja e Altin Ndocit, ministri Lamallari firmos shkarkimin nga detyra të drejtorit të burgut të Durrësit

Ministri i Drejtësisë Besfort Lamallari ka firmosur shkarkimin e drejtorit të IEVP Durrës, Indrit Cerloj, pas arratisjes të paraburgosurit Altin Ndoci ditën e martë nga Spitali Rajonal Durrës.

14:48 2 h më parë14.01.2026.

Autori
Shkeljet e ligjit në arratisjen e Altin Ndocit, reagon Drejtoria e Burgjeve: Pezullohet i gjithë zinxhiri komandues
Kronikë

Shkeljet e ligjit në arratisjen e Altin Ndocit, reagon Drejtoria e Burgjeve: Pezullohet i gjithë zinxhiri komandues

Një arratisje e bujshme nga Spitali Rajonal Durrës ka shkaktuar pezullimin e zinxhirit komandues të IEVP Durrës, pasi i paraburgosuri Altin Ndoci arriti të largohej gjatë një vizite mjekësore.

13:47 3 h më parë14.01.2026.

Autori
Berisha me akuza të rënda për presione ndaj dëshmitarëve në çështjen Balluku: Rama po shkon drejt grushtit të shtetit
Politikë

Berisha me akuza të rënda për presione ndaj dëshmitarëve në çështjen Balluku: Rama po shkon drejt grushtit të shtetit

Sali Berisha denoncon për presione dhe kërcënime ndaj dëshmitarëve në çështjen Balluku, duke akuzuar kryeministrin Rama për shkelje të drejtësisë dhe duke i kërkuar dorëheqjen e menjëhershme.

13:19 3 h më parë14.01.2026.

Autori
BOTË
Nëpër botë

Nxjerrja e naftës dhe gazit është e ndaluar në ishull për arsye mjedisore, ndërsa zhvillimi i sektorit të minierave pengohet nga burokracia dhe rezistenca e banorëve vendas.

16:49 7 min më parë14.01.2026.

Autori
Europa

Dy mjekë janë arrestuar në Rusi për shkak të vdekjes së 9 foshnjeve prej fillimit të janarit. Ngjarja nuk është zbardhur ende.

16:41 15 min më parë14.01.2026.

Autori
Lindja e Mesme

Raporti i Krimit me Kriptovaluta i vitit 2026 vlerëson se mbi 1 miliard dollarë janë konvertuar në kriptomonedha dhe janë depozituar në portofolet e lidhura me Gardën Revolucionare të Iranit. Ndërkohë, fluturimet private të ngarkuara me ar nga Teherani në Moskë po shtohen.

16:27 29 min më parë14.01.2026.

Autori
Lindja e Mesme

SHBA ka vendosur të shkurtojë personelin në bazën ajror në Katar pas përshkallëzimit të fundit të tensioneve në rajon për shkak të protestave të dhunshme në Iran dhe reagimeve të liderëve botërorë.

16:13 43 min më parë14.01.2026.

Autori
RAJON
“Pa dialog me Serbinë, nuk përparohet drejt integrimit europian”, ambasadorët e BE-së takojnë Kurtin
Kosovë

“Pa dialog me Serbinë, nuk përparohet drejt integrimit europian”, ambasadorët e BE-së takojnë Kurtin

U vlerësua pozitivisht procesi zgjedhor, formimi i qeverisë dhe normalizimi i marrëdhënieve janë elementë kryesor për përparimin e palëve.

13:31 3 h më parë14.01.2026.

Autori
Peter Sorensen në Prishtinë, takohet me Osmanin dhe Kurtin
Kosovë

Peter Sorensen në Prishtinë, takohet me Osmanin dhe Kurtin

I dërguari i posaçëm i Bashkimit Europian për dialogun mes Serbisë e Kosovës, Peter Sorensen viziton sot Prishtinën.

10:39 6 h më parë14.01.2026.

Autori
Kroacia rikthen shërbimin e detyrueshëm ushtarak pas 17 vitesh
RAJON

Kroacia rikthen shërbimin e detyrueshëm ushtarak pas 17 vitesh

Situata e sigurisë në Evropë pas luftës në Ukrainë ka detyruar autoritetet në Kroaci të rikthejnë shërbimin e detyruar ushtarak.

22:11 18 h më parë13.01.2026.

Autori
“Kimon” niset drejt Athinës, fregata më e re e Greqisë, anija e armatosur më rëndë në Europë
RAJON

“Kimon” niset drejt Athinës, fregata më e re e Greqisë, anija e armatosur më rëndë në Europë

Anija e re kryesore e flotës greke mbërrin më 15 janar në Stacionin Detar të Salaminës, pasi u ngarua me armatime në Brest.

20:57 19 h më parë13.01.2026.

Autori
SPORT
Amatori që mposhti kampionin, fitoi 670 mijë dollarë në Melburn
Shumësportësh

Amatori që mposhti kampionin, fitoi 670 mijë dollarë në Melburn

Numri 2 i botës, Jannik Sinner, u thye nga një tenist lokal në turneun “Million Dollar 1 Point Slam”.

14:20 2 h më parë14.01.2026.

Autori
16-vjeçari debuton dhe shënon në “Olimpico”, ja kush është talenti i Romës
Futboll

16-vjeçari debuton dhe shënon në “Olimpico”, ja kush është talenti i Romës

Ëndrra e Antonio Arena, djaloshit të lindur në Australi, që vendosi një rekord absolut në pesë ligat më të mëdha të Europës.

11:02 5 h më parë14.01.2026.

Autori
Torino në çerekfinalet e Kupës, Ismajli lëndohet në kavilje
Futboll

Torino në çerekfinalet e Kupës, Ismajli lëndohet në kavilje

Skuadra “granada” fitoi 3-2 në fushën e Romës, mbrojtësi kuqezi shkëlqeu në fushë, por pësoi goditje në kavilje.

09:59 6 h më parë14.01.2026.

Autori
Moti i keq, anulohet përballja në Bundesliga
Futboll

Moti i keq, anulohet përballja në Bundesliga

Moti i keq dhe shkrirja e akullit ka detyruar Federatën Gjermane të anulojë ndeshjen mes Hamburgut dhe Leverkusenit.

21:34 19 h më parë13.01.2026.

Autori
KULTURË
FOTO - Festivali i akullit në Kinë, spektakël dhe ngjyra
KULTURË

FOTO - Festivali i akullit në Kinë, spektakël dhe ngjyra

Skulptorët u mblodhën gjatë fundjavës në qytetin e ftohtë të Harbinit në veri të Kinës për Festivalin vjetor të Akullit dhe Borës.

15:19 9 ditë më parë05.01.2026.

Autori
Ku të udhëtoni në 2026? Nga vendet ku do të shihet eklipsi tek ushqimi i mirë
KULTURË

Ku të udhëtoni në 2026? Nga vendet ku do të shihet eklipsi tek ushqimi i mirë

Jo vetëm për të apasionuarit e udhëtimeve, por edhe për ata që janë pushues një herë në vit, për 2026 ka mjaft destinacione të bukura për të eksploruar.

13:56 13 ditë më parë01.01.2026.

Autori
“Ringjallen” kinematë në Shqipëri, 1.4 mln euro investim për rikthimin e filmit pranë publikut
KULTURË

“Ringjallen” kinematë në Shqipëri, 1.4 mln euro investim për rikthimin e filmit pranë publikut

1.4 milionë euro do të investojë Ministria e Turizmit, Kulturës dhe Sportit për të rijetëzuar të paktën 7 salla kinemaje në disa qytete të vendit, në mënyrë që filmat të rikthehen pranë publikut shqiptar.

15:34 15 ditë më parë30.12.2025.

Autori
Lajm i trishtë për adhuruesit e "Ilirëve", ndërron jetë papritur vokalisti Shemi
KULTURË

Lajm i trishtë për adhuruesit e "Ilirëve", ndërron jetë papritur vokalisti Shemi

Ka ndërruar jetë në moshën 64-vjeçare Shemsi Krasniqi, vokalisti i grupit “Ilirët”. Shkaqet e ndarjes nga jeta janë ende të paqarta.

18:15 22 ditë më parë22.12.2025.

Autori
SHOWBIZ
SHOWBIZ

Aktori i mirënjohur Matt Damon ka zbuluar në podcastin “New Heights” me Jason dhe Travis Kelce, se i është nënshtruar një diete tepër strikte, duke humbur 18 kilogramë, për të realizuar transformimin e nevojshëm fizik për personazhin e tij në filmin “Odisea” të Christopher Nolan.

15:55 1 h më parë14.01.2026.

Autori
Kush është ylli i kinemasë që rrëzoi nga “froni” Scarlett Johansson
SHOWBIZ

Kush është ylli i kinemasë që rrëzoi nga “froni” Scarlett Johansson

Zoe Saldana ka marrë fronin si aktorja me të ardhurat më të mëdha nga filmat, duke lënë pas Scarlett Johansson, falë suksesit të filmave Avatar, Guardians of the Galaxy dhe Star Trek.

15:04 1 h më parë14.01.2026.

Autori
SHOWBIZ

Turneu i koreano-jugorëve BTS, janë planifikuar 79 koncerte në të gjithë botën. Albumi i ri publikohet më 20 mars, do të jetë i pari pas gjashtë vjetëve.

12:11 4 h më parë14.01.2026.

Autori
Arrestohet aktori i famshëm, sulmoi një shofer
SHOWBIZ

Arrestohet aktori i famshëm, sulmoi një shofer

Aktori Kiefer Sutherland u arrestua me dyshimin për kërcënime kriminale, pasi policia e Los Angeles tha se ai sulmoi një shofer të taksie.

09:20 7 h më parë14.01.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes