TË FUNDIT
“I dërgonin të dhëna SHBA e Izraelit”, arreston 18 persona në Iran Vidhet shkolla në Lezhë, autorët marrin disa kompjutera Princ Leka kurorëzon dashurinë me Blerta Celibashin Partizani i heq fitoren Vorës në fund “Djajtë e kuq” bëhen të frikshëm, United blindon vendin e katërt në Premier League Aksident tragjik, dy të vdekur dhe disa të plagosur në Itali
“I dërgonin të dhëna SHBA e Izraelit”, arreston 18 persona në Iran Vidhet shkolla në Lezhë, autorët marrin disa kompjutera Princ Leka kurorëzon dashurinë me Blerta Celibashin Partizani i heq fitoren Vorës në fund “Djajtë e kuq” bëhen të frikshëm, United blindon vendin e katërt në Premier League Aksident tragjik, dy të vdekur dhe disa të plagosur në Itali
10° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Belinda Balluku Kuvendi i Shqipërisë Sali Berisha
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Belinda Balluku Kuvendi i Shqipërisë Sali Berisha

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Unazat e divorcit

“Unazat e divorcit”, trendi i ri që po ndryshon mënyrën si rrëfehet ndarja
LIFESTYLE

“Unazat e divorcit”, trendi i ri që po ndryshon mënyrën si rrëfehet ndarja

Bëhet fjalë për bizhuteri të ideuara që në mënyrë simbolike të “vulosin” fundin e një martese, shpesh krijohen nga ajo që ka mbetur nga lidhja e mëparshme.

09:30 51 ditë më parë23.01.2026.

Autori
Të fundit
“I dërgonin të dhëna SHBA e Izraelit”, arreston 18 persona në Iran
Lindja e Mesme

Irani ka arrestuar 18 persona të cilët dyshohen se po dërgonin informacione për Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Izraelin.

18:16 21 min më parë15.03.2026.

Autori
Vidhet shkolla në Lezhë, autorët marrin disa kompjutera
Kronikë

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në qytetin e Lezhë, ku persona ende të paidentifikuar kanë hyrë në ambientet e shkollës 9-vjeçare “Besëlidhja” dhe kanë vjedhur.

17:58 39 min më parë15.03.2026.

Autori
Princ Leka kurorëzon dashurinë me Blerta Celibashin
SHOWBIZ

Familja mbretërore shqiptare ka shënuar një moment të rëndësishëm këtë fundjavë, pasi princ Leka është martuar me Blerta Celibashin, në një ceremoni private që është mbajtur larg vëmendjes së publikut.

17:32 1 h më parë15.03.2026.

Autori
Partizani i heq fitoren Vorës në fund
Futboll

Një ndeshje me shumë emocione dhe kthesa ka dhuruar përballja mes Vorës dhe Partizanit në kuadër të Kategoria Superiore, ku gjithçka u vendos vetëm në minutat e fundit.

17:20 1 h më parë15.03.2026.

Autori
“Djajtë e kuq” bëhen të frikshëm, United blindon vendin e katërt në Premier League
Futboll

“Djajtë e kuq” bëhen të frikshëm, United blindon vendin e katërt në Premier League

Manchester United arriti një fitore të rëndësishme 3-1 ndaj Aston Villa në stadiumin Old Trafford, duke forcuar pozitat në zonën e katër skuadrave më të mira të Premier League.

16:56 1 h më parë15.03.2026.

Autori
Më të lexuarat
“Trump të do urgjentisht”, Sekretari i Thesarit ndërpret intervistën, kthehet me zë të dridhur pas 2 orësh
Amerika

“Trump të do urgjentisht”, Sekretari i Thesarit ndërpret intervistën, kthehet me zë të dridhur pas 2 orësh

“Presidenti dëshiron t'ju shohë menjëherë", i tha ndihmësi, Bessant, i cili u detyrua të ndërpriste intervistën për të shkuar për të folur menjëherë me Donald Trump.

18:40 1 ditë më parë13.03.2026.

Autori
Tre të plagosur në Fier, makina përplaset me kamionçinën
Kronikë

Tre të plagosur në Fier, makina përplaset me kamionçinën

Tre të plagosur është bilanci i një aksident rrugor në Fier ku u përplasën dhunshëm dy makina.

18:57 1 ditë më parë13.03.2026.

Autori
Serbia merr raketat kineze që i ka vetëm ajo në Evropë
RAJON

Sipas të dhënave ndërkombëtare për armët, vetëm Pakistani i ka blerë më parë këto raketa nga Kina, çka e bën Serbinë vendin e dytë në botë që i posedon.

19:15 1 ditë më parë13.03.2026.

Autori
Tjetër sulm në sinagogë, 4 të arrestuar në Roterdam
Europa

Tjetër sulm në sinagogë, 4 të arrestuar në Roterdam

Policia holandeze ka vënë në pranga 4 persona që dyshohet se i vunë zjarrin një sinagoge.

19:34 1 ditë më parë13.03.2026.

Autori
PD nis hartimin e programit qeverisës, Berisha: Rama, simbol i flamurit të korrupsionit
Politikë

PD nis hartimin e programit qeverisës, Berisha: Rama, simbol i flamurit të korrupsionit

Sali Berisha deklaroi në një takim me departamentin e Infrastrukturës në PD, se opozita ka nisur me hartimin e programit qeverisës.

19:53 1 ditë më parë13.03.2026.

Autori
SHQIPËRI
Kronikë

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në qytetin e Lezhë, ku persona ende të paidentifikuar kanë hyrë në ambientet e shkollës 9-vjeçare “Besëlidhja” dhe kanë vjedhur.

17:58 39 min më parë15.03.2026.

Autori
Plagoset me thikë një 26-vjeçar në Durrës
Kronikë

Plagoset me thikë një 26-vjeçar në Durrës

Një konflikt mes dy personave ka përfunduar me plagosjen e një 26-vjeçari në qytetin e Durrësit.

15:19 3 h më parë15.03.2026.

Autori
I ati i ndjerë u mori 15 mijë euro për të blerë shtëpi, tre persona dhunojnë 49-vjeçarin
Kronikë

I ati i ndjerë u mori 15 mijë euro për të blerë shtëpi, tre persona dhunojnë 49-vjeçarin

Policia e Durrësit bën të ditur se një 49-vjeçar është dhunuar nga tre persona për shkak të një sasie parash që babai i tij i ndjerë i kishte marrë njërit prej autorëve.

14:52 3 h më parë15.03.2026.

Autori
Berisha: "Balluku" nuk mbyllet kurrë, Rama përgjegjës për aferat dhe mashtrimet e Portit të Durrësit
Politikë

Berisha: "Balluku" nuk mbyllet kurrë, Rama përgjegjës për aferat dhe mashtrimet e Portit të Durrësit

Kryetari i Partisë Demokratike, Sali Berisha, reagoi ditën e sotme me një videomesazh ndaj deklaratave të kryeministrit Edi Rama, duke e akuzuar se po mbron me çdo kusht Belinda Ballukun.

14:01 4 h më parë15.03.2026.

Autori
BOTË
Lindja e Mesme

Irani ka arrestuar 18 persona të cilët dyshohen se po dërgonin informacione për Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Izraelin.

18:16 21 min më parë15.03.2026.

Autori
Aksident tragjik, dy të vdekur dhe disa të plagosur në Itali
Europa

Aksident tragjik, dy të vdekur dhe disa të plagosur në Itali

Një aksident i rëndë rrugor ka ndodhur në veri të Italisë, ku përplasja e katër automjeteve ka shkaktuar dy viktima dhe disa të plagosur.

16:46 1 h më parë15.03.2026.

Autori
16 ditë luftime në Lindjen e Mesme/ Nuk ndalen avionët, raketat e dronët, Trump thotë se Irani kërkon marrëveshje
Europa

16 ditë luftime në Lindjen e Mesme/ Nuk ndalen avionët, raketat e dronët, Trump thotë se Irani kërkon marrëveshje

Konflikti në Lindjen e Mesme ka hyrë në ditën e tij të 16-të, ndërsa sulmet ajrore, raketat dhe dronët vazhdojnë të godasin disa vende të rajonit.

16:15 2 h më parë15.03.2026.

Autori
Irani shkatërron dronët italianë në Kuvajt, sulmohet baza ku ndodhen edhe ushtarë amerikanë
Lindja e Mesme

Irani shkatërron dronët italianë në Kuvajt, sulmohet baza ku ndodhen edhe ushtarë amerikanë

Një bazë ushtarake në Kuvait, ku janë të vendosur edhe ushtarë amerikanë dhe italianë, është goditur nga një sulm me dronë nga Irani, duke shkaktuar dëme në pajisjet ushtarake.

15:57 2 h më parë15.03.2026.

Autori
RAJON
Nis zbatimi i ligjit për të huajt në Kosovë, ofrohen lehtësira të përkohshme për serbët
Kosovë

Nis zbatimi i ligjit për të huajt në Kosovë, ofrohen lehtësira të përkohshme për serbët

Ka nisur zbatimi i ligjit të ri për të huajt në Kosovë siç dhe bëri të ditur një ditë më parë vetë kryeministri Albin Kurti. Punëtorët serbë në sektorin e arsimit dhe shëndetësisë, si dhe studentët që nuk kanë dokumente të Kosovës, do të mund të pajisen me leje të përkohshme qëndrimi

09:41 8 h më parë15.03.2026.

Autori
Serbia po furnizon me armë Izraelin? Vuçiç: Jemi miq! Ne u shesim atyre, ata neve dhe kështu do të vazhdojë
RAJON

Serbia po furnizon me armë Izraelin? Vuçiç: Jemi miq! Ne u shesim atyre, ata neve dhe kështu do të vazhdojë

"Serbia është fabrika e armëve të Izraelit", u shpreh Vuçic duke shtuar se si izraelitët ashtu edhe arabët “janë miqtë tanë”.

13:54 1 ditë më parë14.03.2026.

Autori
Kosova ofron lehtësira të përkohshme për serbët, nis nga e diela zbatimi i Ligjit për të Huajt
Kosovë

Kosova ofron lehtësira të përkohshme për serbët, nis nga e diela zbatimi i Ligjit për të Huajt

Kryeministri Kurti bëri të ditur se procesi do të realizohet në koordinim me emisarin e BE-së dhe me komunat me shumicë serbe, të cilat do të dorëzojnë listat e stafit shëndetësor, akademik dhe studentëve që veprojnë në Kosovë.

13:39 1 ditë më parë14.03.2026.

Autori
RAJON

Sipas të dhënave ndërkombëtare për armët, vetëm Pakistani i ka blerë më parë këto raketa nga Kina, çka e bën Serbinë vendin e dytë në botë që i posedon.

19:15 1 ditë më parë13.03.2026.

Autori
SPORT
Futboll

Një ndeshje me shumë emocione dhe kthesa ka dhuruar përballja mes Vorës dhe Partizanit në kuadër të Kategoria Superiore, ku gjithçka u vendos vetëm në minutat e fundit.

17:20 1 h më parë15.03.2026.

Autori
Futboll

Manchester United arriti një fitore të rëndësishme 3-1 ndaj Aston Villa në stadiumin Old Trafford, duke forcuar pozitat në zonën e katër skuadrave më të mira të Premier League.

16:56 1 h më parë15.03.2026.

Autori
Lara Colturi renditet e teta në Suedi
Shumësportësh

Lara Colturi renditet e teta në Suedi

Skiatorja e Shqipërisë, Lara Colturi, zuri vendin e tetë në slalomin në Ore të Suedisë. Ajo regjistroi kohën e përgjithshme 1‘45“44.

15:50 2 h më parë15.03.2026.

Autori
Formula 1/ Mercedes dhe Kimi Antonelli fitojnë Çmimin e Madh të Kinës
Formula 1

Formula 1/ Mercedes dhe Kimi Antonelli fitojnë Çmimin e Madh të Kinës

Kimi Antonelli hyri në luftën për kampionatin botëror pasi u bë fituesi i dytë më i ri në histori i Formula 1 me fitoren në Çmimin e Madh të Kinës të dielën, ndërsa Lewis Hamilton mori podiumin e parë të karrierës së tij në Ferrari.

10:16 8 h më parë15.03.2026.

Autori
KULTURË
Shuhet Jurgen Habermas, një nga filozofët më me ndikim të shek. XX
KULTURË

Shuhet Jurgen Habermas, një nga filozofët më me ndikim të shek. XX

Jürgen Habermas, puna e të cilit mbi komunikimin, racionalitetin dhe sociologjinë e bëri atë një nga filozofët më me ndikim në botë dhe një figurë kyçe intelektuale në Gjermaninë e tij u shua në moshën 96 vjeçare.

09:02 9 h më parë15.03.2026.

Autori
Kitara ikonike e Pink Floyd shitet për 14.55 milionë dollarë, më e shtrenjta në histori
KULTURË

Kitara ikonike e Pink Floyd shitet për 14.55 milionë dollarë, më e shtrenjta në histori

David Gilmour e bleu këtë Fender Stratocaster në vitin 1970 nga Manny's Music në Manhattan.

11:40 1 ditë më parë14.03.2026.

Autori
Arkeologët zbulojnë Aleksandrinë e humbur në Tigër, kryeveprën e dytë të ngritur nga Aleksandri i Madh
KULTURË

Arkeologët zbulojnë Aleksandrinë e humbur në Tigër, kryeveprën e dytë të ngritur nga Aleksandri i Madh

Qyteti i lashtë u themelua në shekullin e 4-të para Krishtit si një port që lidhte tregtinë nga India me Mesopotaminë dhe botën mesdhetare dhe ra në harresë pas shekullit të 3-të pas Krishtit.

09:56 1 ditë më parë14.03.2026.

Autori
Në kohë lufte, Italia “thyen arkën”, blen pikturën e Caravaggio-s për 30 milionë euro
KULTURË

Në kohë lufte, Italia “thyen arkën”, blen pikturën e Caravaggio-s për 30 milionë euro

Blerja e veprës u bë pas më shumë se një viti negociatash. Vepra Maffeo Barberini e Caravaggio-s do t'i caktohet Galerive Kombëtare të Artit të Lashtë në Romë.

23:15 4 ditë më parë10.03.2026.

Autori
SHOWBIZ
SHOWBIZ

Familja mbretërore shqiptare ka shënuar një moment të rëndësishëm këtë fundjavë, pasi princ Leka është martuar me Blerta Celibashin, në një ceremoni private që është mbajtur larg vëmendjes së publikut.

17:32 1 h më parë15.03.2026.

Autori
Nga picat te statujat e çokollatës me pluhur ari, çfarë hanë yjet në natën e Oscar-it
SHOWBIZ

Nga picat te statujat e çokollatës me pluhur ari, çfarë hanë yjet në natën e Oscar-it

Menuja është kuruar nga shefi i famshëm i kuzhinës Wolfgang Puck, së bashku me një ekip prej 75 shefash kuzhine dhe 45 pastiçerish që punojnë për t'u shërbyer yjeve të Hollivudit.

21:09 2 ditë më parë12.03.2026.

Autori
Lind një tjetër "Ozzy", Jack Osbourne i vë vajzës emrin e të atit
SHOWBIZ

Lind një tjetër "Ozzy", Jack Osbourne i vë vajzës emrin e të atit

Jack Osbourne dhe gruaja e tij Aree kanë njoftuar lindjen e vajzës së tyre, duke zbuluar se e kanë quajtur Ozzy sipas babait të tij të ndjerë, i cili vdiq tetë muaj më parë.

13:59 3 ditë më parë12.03.2026.

Autori
Akuza për shfrytëzim në punë, jep dorëheqjen shefi shqiptar i kuzhinës, Rene Redzepi
SHOWBIZ

Akuza për shfrytëzim në punë, jep dorëheqjen shefi shqiptar i kuzhinës, Rene Redzepi

Shefi i kuzhinës në Noma, një nga restorantet më të vlerësuara në botë, ka dhënë dorëheqjen mes akuzave për abuzim.

09:10 3 ditë më parë12.03.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes