TË FUNDIT
Hakerat e “Homeland Justice” tjetër dëm në Shqipëri, goditet Posta Shqiptare Në kulmin e luftës me Iranin, Trump zbulon datë e takimit me Xi Jinping Shtëpia e Bardhë: Operacioni ndaj Iranit përpara afateve, regjimi duhet të pranojë realitetin e ri I zhdukur prej 350 vitesh, gjenden eshtrat e musketierit D’Artanjan Tragjedi në Gjermani, kamioni i merr jetën nënës shqiptare dhe fëmijës 3 vjeç Shqiptarja në Itali tenton të helmojë vjehrrën me ilaç për minjtë
Hakerat e “Homeland Justice” tjetër dëm në Shqipëri, goditet Posta Shqiptare Në kulmin e luftës me Iranin, Trump zbulon datë e takimit me Xi Jinping Shtëpia e Bardhë: Operacioni ndaj Iranit përpara afateve, regjimi duhet të pranojë realitetin e ri I zhdukur prej 350 vitesh, gjenden eshtrat e musketierit D’Artanjan Tragjedi në Gjermani, kamioni i merr jetën nënës shqiptare dhe fëmijës 3 vjeç Shqiptarja në Itali tenton të helmojë vjehrrën me ilaç për minjtë
7° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Play off i Botërorit Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Protesta kombëtare Sali Berisha
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Play off i Botërorit Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Protesta kombëtare Sali Berisha

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Garancia e Sigurisë

Siguria e Ukrainës, garancia e SHBA lidhet me dorëzimin e Donbass-it
Europa

Siguria e Ukrainës, garancia e SHBA lidhet me dorëzimin e Donbass-it

Presidenti Volodymyr Zelensky shpreson se këtë muaj do të nënshkruajë dokumentin për garancitë e sigurisë me SHBA-të dhe “planin e prosperitetit”.

14:05 57 ditë më parë27.01.2026.

Autori
Të fundit
Hakerat e “Homeland Justice” tjetër dëm në Shqipëri, goditet Posta Shqiptare
Kronikë

Grupi i hakerave “Homelande Justice” ka sulmuar një tjetër institucion shqiptar. Këtë herë në shënjestër ishte Posta Shqiptare.

21:17 13 min më parë25.03.2026.

Autori
Në kulmin e luftës me Iranin, Trump zbulon datë e takimit me Xi Jinping
Nëpër botë

Takimi, i cili fillimisht u shty për shkak të operacioneve ushtarake në Iran, është riplanifikuar dhe do të zhvillohet në Pekin më 14 dhe 15 maj.

21:01 29 min më parë25.03.2026.

Autori
Shtëpia e Bardhë: Operacioni ndaj Iranit përpara afateve, regjimi duhet të pranojë realitetin e ri
Amerika

Shtëpia e Bardhë: Operacioni ndaj Iranit përpara afateve, regjimi duhet të pranojë realitetin e ri

E pyetur për mundësinë e dërgimit të trupave tokësore, zëdhënësja e Shtëpisë së Bardhë shmangu përgjigjet konkrete, duke theksuar se të gjitha opsionet mbeten të hapura.

20:45 45 min më parë25.03.2026.

Autori
I zhdukur prej 350 vitesh, gjenden eshtrat e musketierit D’Artanjan
LIFESTYLE

I zhdukur prej 350 vitesh, gjenden eshtrat e musketierit D’Artanjan

D’Artagnan u vra në vitin 1673 gjatë Rrethimi i Maastrichtit, një betejë e rëndësishme ushtarake. Ai u bë më vonë i pavdekshëm në letërsi falë veprave të Alexandre Dumas.

20:28 1 h më parë25.03.2026.

Autori
Tragjedi në Gjermani, kamioni i merr jetën nënës shqiptare dhe fëmijës 3 vjeç
Kosovë

Përplasja rezultoi fatale për nënën dhe njërin prej fëmijëve, ndërsa fëmija tjetër 3-vjeçar arriti të shpëtojë mrekullisht.

20:14 1 h më parë25.03.2026.

Autori
Më të lexuarat
Von der Leyen: Paqja 'kritike' për furnizimet globale me energji
Nëpër botë

Von der Leyen: Paqja 'kritike' për furnizimet globale me energji

Duke folur gjatë një vizite në Australi, shefja e Bashkimit Evropian Ursula von der Leyen theksoi nevojën për paqe të negociuar për t'i dhënë fund luftës me Iranin, duke thënë se ishte "thellësisht e shqetësuar" për konfliktin e vazhdueshëm.

08:31 1 ditë më parë24.03.2026.

Autori
Kronikë

Grupi i hakerave “Homelande Justice” ka sulmuar një tjetër institucion shqiptar. Këtë herë në shënjestër ishte Posta Shqiptare.

Autori
Bisedimet Iran-SHBA janë "fluide", rritet sërish çmimi i naftës mbi 100 dollarë
Lindja e Mesme

Bisedimet Iran-SHBA janë "fluide", rritet sërish çmimi i naftës mbi 100 dollarë

Shtëpia e Bardhë të hënën duket se i zbuti spekulimet rreth negociatave të mundshme SHBA-Iran mbi luftën, pasi Presidenti Donald Trump sugjeroi se të dy palët po bënin përparim "të madh" drejt një marrëveshjeje.

08:42 1 ditë më parë24.03.2026.

Autori
Nëpër botë

Takimi, i cili fillimisht u shty për shkak të operacioneve ushtarake në Iran, është riplanifikuar dhe do të zhvillohet në Pekin më 14 dhe 15 maj.

Autori
27-vjetori i ndërhyrjes së NATO-s në Kosovë, Ministri Hoxha: Moment përcaktues në histori
Aktualitet

27-vjetori i ndërhyrjes së NATO-s në Kosovë, Ministri Hoxha: Moment përcaktues në histori

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Ferit Hoxha, përmes një postimi në rrjetet sociale ka përkujtuar 24 marsin e 27 viteve më parë kur NATO bombardoi Serbinë, për ti dhënë fund kështu luftës në Kosovë.

08:59 1 ditë më parë24.03.2026.

Autori
SHQIPËRI
E rëndë në Klos, 82-vjeçari gjendet i pajetë pas kërkimeve me dron
Kronikë

E rëndë në Klos, 82-vjeçari gjendet i pajetë pas kërkimeve me dron

Një 82 vjeçar që ishte shpallur i zhdukur nga familjarët është gjetur pa jetë në Klos. I moshuari dyshohet se ka rënë aksidentalisht nga një lartësi e madhe.

21:33 2 min më parë25.03.2026.

Autori
Kronikë

Autori
Shqiptarja në Itali tenton të helmojë vjehrrën me ilaç për minjtë
Ekonomi

Shqiptarja në Itali tenton të helmojë vjehrrën me ilaç për minjtë

Sipas autoriteteve italiane, 48-vjeçarja dyshohet se ka tentuar ta helmojë të moshuarën duke përzier helm për minj në ushqimin e saj.

20:00 1 h më parë25.03.2026.

Autori
SPAK kërkon pushimin e çështjes ndaj Irena Gjokës: Nuk provohet vepra penale
Kronikë

SPAK kërkon pushimin e çështjes ndaj Irena Gjokës: Nuk provohet vepra penale

SPAK i ka kërkuar GJKKO pushimin e çështjes për gjyqtaren Irena Gjoka për falsifikimin e formularit të vetëdeklarimit.

19:15 2 h më parë25.03.2026.

Autori
BOTË
“Lufta ndaj Iranit vijon”, Netanyahu: Në fokus çmontimi i Hezbollahut
Lindja e Mesme

“Lufta ndaj Iranit vijon”, Netanyahu: Në fokus çmontimi i Hezbollahut

Mediat raportojnë ndërkohë se Irani po intensifikon sulmet brenda këtyre 48 orëve, që konsiderohen si kyçe për një takim të mundshëm mes delegacioneve të SHBA dhe Iranit.

22:03 32 min më parë25.03.2026.

Autori
Në bluzë kishte fjalën “Hakmarrje”, 13 vjeçari ther mësuesen në Itali dhe filmon ngjarjen
Europa

Në bluzë kishte fjalën “Hakmarrje”, 13 vjeçari ther mësuesen në Itali dhe filmon ngjarjen

Një ngjarje e rëndë është regjistruar në Itali, ku një i mitur plagosi me thikë mësuesen dhe ngjarjen e postoi në rrjetet sociale.

21:47 16 min më parë25.03.2026.

Autori
Nëpër botë

Autori
Amerika

E pyetur për mundësinë e dërgimit të trupave tokësore, zëdhënësja e Shtëpisë së Bardhë shmangu përgjigjet konkrete, duke theksuar se të gjitha opsionet mbeten të hapura.

20:45 45 min më parë25.03.2026.

Autori
RAJON
Kosovë

Përplasja rezultoi fatale për nënën dhe njërin prej fëmijëve, ndërsa fëmija tjetër 3-vjeçar arriti të shpëtojë mrekullisht.

20:14 1 h më parë25.03.2026.

Autori
Kriza politike në Kosovë, Kushtetuesja rrëzon dekretin e Osmanit, 34 ditë për të zgjedhur Presidentin
Kosovë

Kriza politike në Kosovë, Kushtetuesja rrëzon dekretin e Osmanit, 34 ditë për të zgjedhur Presidentin

Kushtetuesja thekson se deputetët kanë në dispozicion 34 ditë nga hyrja në fuqi e këtij vendimi për të zgjedhur presidentin e ri të vendit dhe nëse kjo nuk ndodh brenda këtij afati, Kuvendi do të shpërndahet automatikisht.

18:03 3 h më parë25.03.2026.

Autori
Me bluzën "Hakmarrje", nxënësi 13 vjeçar plagos rëndë me thikë mësuesen
RAJON

Me bluzën "Hakmarrje", nxënësi 13 vjeçar plagos rëndë me thikë mësuesen

Ai mbërriti përpara shkollës së tij në Trescore Balneario, në provincën e Bergamos, i veshur me pantallona kamuflazh dhe një bluzë të bardhë me fjalën e kuqe "Hakmarrje" të shkruar mbi të.

12:29 9 h më parë25.03.2026.

Autori
Shqipëria ndërton sallën e sportit në shkollën “Naim Frashëri” në Bujanoc
RAJON

Shqipëria ndërton sallën e sportit në shkollën “Naim Frashëri” në Bujanoc

Ambasada në Beograd njoftoi ceremoninë e përurimit të punimeve në shkollën fillore me vlerë 550 mijë euro, të financiar nga Bashkia e Tiranës.

14:57 1 ditë më parë24.03.2026.

Autori
SPORT
Zbulohet formacioni i mundshëm i Polonisë, trajneri Urban: Shqipëria mund të na surprizojë!
Futboll

Zbulohet formacioni i mundshëm i Polonisë, trajneri Urban: Shqipëria mund të na surprizojë!

Në konferencën për shtyp të zhvilluar këtë të mërkurë, tekniku i vendasve Jan Urban u shpreh se ndeshja do të jetë e hapur dhe Shqipëria mund të dale me fitore nga Varshava.

17:49 3 h më parë25.03.2026.

Autori
“Kam dy muaj që nuk fle”, Sylvinho: Do përshtatemi, në 90 minuta ndodh çdo gjë
Futboll

“Kam dy muaj që nuk fle”, Sylvinho: Do përshtatemi, në 90 minuta ndodh çdo gjë

Sylvinho deklaroi nga Varshava se Shqipëria është gati për ndeshjen e nesërme përballë Polonisë e cila do të vendosë të ardhmen e Kombëtares drejt vendeve të fundit bosh për Botërorin.

17:36 3 h më parë25.03.2026.

Autori
“Shqiponjat” kuqezi mbërrijnë në Poloni
Kombëtarja

“Shqiponjat” kuqezi mbërrijnë në Poloni

Kombëtarja shqiptare ka mbërritur në Poloni pak pas mesditës së kësaj të mërkure, duke hyrë zyrtarisht në fazën finale të përgatitjeve për sfidën vendimtare ndaj Polonisë në “play-off”-in e Botërorit 2026.

15:34 5 h më parë25.03.2026.

Autori
“Duan ta heshtin zërin e Kombëtares”, “Tifozat Kuq e Zi” akuzojnë FSHF-në: Ku i morën biletat agjencitë?
Kombëtarja

“Duan ta heshtin zërin e Kombëtares”, “Tifozat Kuq e Zi” akuzojnë FSHF-në: Ku i morën biletat agjencitë?

Grupimi i organizuar paralajmëroi se mungesa e tyre do të ndikojë drejtpërdrejt në atmosferën në stadium, duke theksuar se mbështetja nga tribunat ka qenë gjithmonë një element kyç për Kombëtaren.

15:23 6 h më parë25.03.2026.

Autori
KULTURË
Mozaiku i Tiranës me materiale nga antikiteti, Rama zbulon risitë për vizitorët
KULTURË

Mozaiku i Tiranës me materiale nga antikiteti, Rama zbulon risitë për vizitorët

Mozaiku i Tiranës daton që nga shekulli i III dhe u zbulua në vitet ’70 gjatë punimeve për ndërtimin e një blloku pallatesh në Tirana. Sot, ai përfaqëson një hapësirë moderne që shërben si platformë për prezantimin e mozaikëve më të rëndësishëm dhe destinacion i rëndësishën kulturor e turistik.

08:46 4 ditë më parë21.03.2026.

Autori
Shuhet Jurgen Habermas, një nga filozofët më me ndikim të shek. XX
KULTURË

Shuhet Jurgen Habermas, një nga filozofët më me ndikim të shek. XX

Jürgen Habermas, puna e të cilit mbi komunikimin, racionalitetin dhe sociologjinë e bëri atë një nga filozofët më me ndikim në botë dhe një figurë kyçe intelektuale në Gjermaninë e tij u shua në moshën 96 vjeçare.

09:02 10 ditë më parë15.03.2026.

Autori
Kitara ikonike e Pink Floyd shitet për 14.55 milionë dollarë, më e shtrenjta në histori
KULTURË

Kitara ikonike e Pink Floyd shitet për 14.55 milionë dollarë, më e shtrenjta në histori

David Gilmour e bleu këtë Fender Stratocaster në vitin 1970 nga Manny's Music në Manhattan.

11:40 11 ditë më parë14.03.2026.

Autori
Arkeologët zbulojnë Aleksandrinë e humbur në Tigër, kryeveprën e dytë të ngritur nga Aleksandri i Madh
KULTURË

Arkeologët zbulojnë Aleksandrinë e humbur në Tigër, kryeveprën e dytë të ngritur nga Aleksandri i Madh

Qyteti i lashtë u themelua në shekullin e 4-të para Krishtit si një port që lidhte tregtinë nga India me Mesopotaminë dhe botën mesdhetare dhe ra në harresë pas shekullit të 3-të pas Krishtit.

09:56 11 ditë më parë14.03.2026.

Autori
SHOWBIZ
Abuzoi me kamerieren në ’72, “Babai i Amerikës” detyrohet të paguajë 60 mln dollarë dëmshpërblim
SHOWBIZ

Abuzoi me kamerieren në ’72, “Babai i Amerikës” detyrohet të paguajë 60 mln dollarë dëmshpërblim

Gjatë gjyqit që zgjati dy javë u paraqitën prova se Cosby, tani 88 vjeç, e drogoi dhe më pas përdhunoi Donna Motzinger.

22:19 48 min më parë25.03.2026.

Autori
18 milionë euro në një foto! Ky është luksi në të cilin jetojnë Ronaldo dhe Georgina
SHOWBIZ

18 milionë euro në një foto! Ky është luksi në të cilin jetojnë Ronaldo dhe Georgina

Një foto e publikuar në rrjetet sociale nga partnerja e Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez, ka tërhequr vëmendjen për luksin e jashtëzakonshëm që shfaq.

17:58 2 ditë më parë23.03.2026.

Autori
Ndahet nga jeta pronari i Onlyfans
SHOWBIZ

Ndahet nga jeta pronari i Onlyfans

Platforma, e krijuar në 2016, u bë jashtëzakonisht e popullarizuar gjatë pandemisë COVID-19, duke e çuar atë në listën e miliarderëve të Forbes brenda tre vitesh.

16:31 2 ditë më parë23.03.2026.

Autori
La pas mbi 70 milionë dollarë, kush e përfiton pasurinë e Chuck Norris?
SHOWBIZ

La pas mbi 70 milionë dollarë, kush e përfiton pasurinë e Chuck Norris?

Aktori, simbol i kinemasë së aksionit dhe i kulturës pop, kishte ndërtuar një karrierë mbi pesë dekada, duke grumbulluar një pasuri të vlerësuar rreth 70 milionë dollarë.

09:43 3 ditë më parë22.03.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes