TË FUNDIT
“Balluku rrezikon deri në 35 vite burg”, deklarata e prokurorëve të SPAK në Këshillin e Mandateve Akuzat ndaj princit Andrew: Shpenzoi paratë e taksapaguesve për masazhe dhe udhëtime BDI reagon për Artan Grubin: Proces të drejtë dhe transparent Testimi ndërkombëtar PIRLS, Kumbaro: Shqipëria merr pjesë me 180 shkolla “Kërcënime nga disa të fortë”, SPAK në Këshillin e Mandateve: Balluku i ka kërkuar dëshmitarëve të ndryshojnë dëshmitë Me pistoletë në brez, policia arreston 30-vjeçarin
“Balluku rrezikon deri në 35 vite burg”, deklarata e prokurorëve të SPAK në Këshillin e Mandateve Akuzat ndaj princit Andrew: Shpenzoi paratë e taksapaguesve për masazhe dhe udhëtime BDI reagon për Artan Grubin: Proces të drejtë dhe transparent Testimi ndërkombëtar PIRLS, Kumbaro: Shqipëria merr pjesë me 180 shkolla “Kërcënime nga disa të fortë”, SPAK në Këshillin e Mandateve: Balluku i ka kërkuar dëshmitarëve të ndryshojnë dëshmitë Me pistoletë në brez, policia arreston 30-vjeçarin
15° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Protesta kombëtare Edi Rama Bordi i Paqes Belinda Balluku Donald Trump Tensionet SHBA-Iran
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Protesta kombëtare Edi Rama Bordi i Paqes Belinda Balluku Donald Trump Tensionet SHBA-Iran

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Bllokim rruge

Sërish kufizime në aksin Librazhd-Pogradec, ARRSH: Janë vënë re çarje në rrugë
Kronikë

Sërish kufizime në aksin Librazhd-Pogradec, ARRSH: Janë vënë re çarje në rrugë

Autoriteti Rrugor Shqiptar bën të ditur se aksi rrugor Librazhd- Pogradec do të ketë kufizime në lëvizje. Kjo pasi sipas informacionit zyrtar janë vënë re çarje të thella në vendin e quajtur Arrat e Gurrës, çka e bëjnë të pasigurtë rrugën.

18:45 3 ditë më parë19.02.2026.

Autori
Të fundit
“Balluku rrezikon deri në 35 vite burg”, deklarata e prokurorëve të SPAK në Këshillin e Mandateve
Politikë

“Balluku rrezikon deri në 35 vite burg”, deklarata e prokurorëve të SPAK në Këshillin e Mandateve

Pritet të hartohet një raport përfundimtar, rreth çështjes së imunitetit të zv.kryeministres, që do t’i paraqitet Kuvendit më datën 5 mars.

14:32 11 min më parë23.02.2026.

Autori
Akuzat ndaj princit Andrew: Shpenzoi paratë e taksapaguesve për masazhe dhe udhëtime
Europa

Akuzat ndaj princit Andrew: Shpenzoi paratë e taksapaguesve për masazhe dhe udhëtime

Dhjetëra mijëra paund janë rimbursuar me urdhër të drejtuesve të ministrisë, edhe pse nëpunësit që shqyrtonin dokumentacionin i kanë refuzuar pagesat.

14:14 29 min më parë23.02.2026.

Autori
BDI reagon për Artan Grubin: Proces të drejtë dhe transparent
RAJON

BDI ka reaguar pas arrestimit të ish zv. kryeministrit të saj Artan Grubi në Maqedoninë e Veriut. Në një reagim zyrtar, partia e Ali Ahmetit kërkon proces të drejtë, transparent dhe të paanshëm. BDI ka vlerësuar pozitivisht vetëdorëzimin e Grubit.

14:00 43 min më parë23.02.2026.

Autori
Testimi ndërkombëtar PIRLS, Kumbaro: Shqipëria merr pjesë me 180 shkolla
Aktualitet

Ministrja e Arsimit Mirela Kumbaro ka zhvilluar një takim pune me drejtuesit e Zyrave Vendore Arsimore për organizimin e testimit ndërkombëtar PIRLS 2026, ku Shqipëria do të përfaqësohet me 180 shkolla gjatë muajit mars.

13:48 55 min më parë23.02.2026.

Autori
“Kërcënime nga disa të fortë”, SPAK në Këshillin e Mandateve: Balluku i ka kërkuar dëshmitarëve të ndryshojnë dëshmitë
Kronikë

“Kërcënime nga disa të fortë”, SPAK në Këshillin e Mandateve: Balluku i ka kërkuar dëshmitarëve të ndryshojnë dëshmitë

Dy dëshmitarë janë intimiduar më datë 20 nëntor 2025, prokurorët kanë paraqitur edhe provat me bisedat e transkriptuara të kërcënimeve.

13:38 1 h më parë23.02.2026.

Autori
Më të lexuarat
Politikë

Pritet të hartohet një raport përfundimtar, rreth çështjes së imunitetit të zv.kryeministres, që do t’i paraqitet Kuvendit më datën 5 mars.

Autori
Ka mbi 9 vite burg pa shlyer në Itali, arrestohet 43-vjeçari në Durrës
Kronikë

Ka mbi 9 vite burg pa shlyer në Itali, arrestohet 43-vjeçari në Durrës

Policia e Shtetit ka vënë në pranga një 43-vjeçar nga Durrësi, të shpallur në kërkim nga autoritetet italiane.

14:50 1 ditë më parë21.02.2026.

Autori
Studimi befasues: Gjenerata Z preferon gjumin më shumë se seksi, 7 nga 10 preferojnë të flenë
LIFESTYLE

Studimi befasues: Gjenerata Z preferon gjumin më shumë se seksi, 7 nga 10 preferojnë të flenë

Gjenerata Z nuk konsumon alkool aq shumë sa më të moshuarit para tyre, nuk i japin përparësi seksit dhe, sipas një studimi të kohëve të fundit, ata zgjedhin gjithnjë e më shumë pushimin dhe stabilitetin.

15:06 1 ditë më parë21.02.2026.

Autori
Bylisi mposht Vllazninë kryesuese, Elbasani i falet një penallti në Vorë
Futboll

Bylisi mposht Vllazninë kryesuese, Elbasani i falet një penallti në Vorë

Java e 25-të e Kategorisë Superiore dhuroi emocione në dy sfida për kreun dhe mbijetesën.

15:29 1 ditë më parë21.02.2026.

Autori
Vrasje me thikë në Kavajë
Kronikë

Vrasje me thikë në Kavajë

Një ngjarje e rëndë është shënuar këtë të shtune në Kavajë. Sipas informacionit paraprak, rreth orës 14:22, në lagjen nr. 3, shtetasi R. P., rreth 47 vjeç, banues në Kavajë, dyshohet se për motive të dobëta ka goditur me thikë një bashkëmoshatar.

15:38 1 ditë më parë21.02.2026.

Autori
SHQIPËRI
Politikë

Autori
Aktualitet

Ministrja e Arsimit Mirela Kumbaro ka zhvilluar një takim pune me drejtuesit e Zyrave Vendore Arsimore për organizimin e testimit ndërkombëtar PIRLS 2026, ku Shqipëria do të përfaqësohet me 180 shkolla gjatë muajit mars.

13:48 55 min më parë23.02.2026.

Autori
Kronikë

Dy dëshmitarë janë intimiduar më datë 20 nëntor 2025, prokurorët kanë paraqitur edhe provat me bisedat e transkriptuara të kërcënimeve.

13:38 1 h më parë23.02.2026.

Autori
Me pistoletë në brez, policia arreston 30-vjeçarin
Kronikë

Me pistoletë në brez, policia arreston 30-vjeçarin

Policia e Tiranës ka vënë në pranga një 30-vjeçar pasi lëvizte me pistoletë në brez. Në hetim është edhe shoku i tij i cili nuk ka kallëzuar.

13:21 1 h më parë23.02.2026.

Autori
BOTË
Europa

Dhjetëra mijëra paund janë rimbursuar me urdhër të drejtuesve të ministrisë, edhe pse nëpunësit që shqyrtonin dokumentacionin i kanë refuzuar pagesat.

14:14 29 min më parë23.02.2026.

Autori
Stuhia në Nju Jork, anulohen 5 mijë fluturime
Nëpër botë

Stuhia në Nju Jork, anulohen 5 mijë fluturime

Një stuhi e madhe dëbore ka goditur verilindjen e SHBA-ve. Më shumë se 5,000 fluturime brenda, për në ose nga SHBA-ja janë anuluar për të hënën.

12:34 2 h më parë23.02.2026.

Autori
Rindizen protestat në Iran, studentët shpërthejnë në universitete
Nëpër botë

Rindizen protestat në Iran, studentët shpërthejnë në universitete

Protesta antiqeveritare shpërthyen në universitetet në Iran këtë fundjavë, vetëm disa javë pasi shtypja vdekjeprurëse e kryer nga autoritetet la mijëra të vdekur.

12:21 2 h më parë23.02.2026.

Autori
Shfaqet Putin pas disa kohësh, merr pjesë në "Ditën e Mbrojtjes së Atdheut"
Nëpër botë

Shfaqet Putin pas disa kohësh, merr pjesë në "Ditën e Mbrojtjes së Atdheut"

Teksa bëhen katër vite nga nisja e sulmeve ndaj Ukrainës, presidenti rus Vladimir Putin shfaqet në ceremoninë e Ditës së Mbrojtjes së Atdheut.

10:54 3 h më parë23.02.2026.

Autori
RAJON
RAJON

BDI ka reaguar pas arrestimit të ish zv. kryeministrit të saj Artan Grubi në Maqedoninë e Veriut. Në një reagim zyrtar, partia e Ali Ahmetit kërkon proces të drejtë, transparent dhe të paanshëm. BDI ka vlerësuar pozitivisht vetëdorëzimin e Grubit.

14:00 43 min më parë23.02.2026.

Autori
Në pritje të dalë para prokurorit, Artan Grubi dërgohet në burgun që akuzohet për kushte çnjerëzore
RAJON

Në pritje të dalë para prokurorit, Artan Grubi dërgohet në burgun që akuzohet për kushte çnjerëzore

Ish-zv.kryeministri i Maqedonisë së Veriut është transferuar në burgun e Shuto Orizares, pasi u ndalua mëngjesin e sotëm në pikën kufitare të Bllacës.

11:11 3 h më parë23.02.2026.

Autori
Zgjedhja e presidentit, Kurti pritet të takojë sot Lumir Abdixhikun
Kosovë

Zgjedhja e presidentit, Kurti pritet të takojë sot Lumir Abdixhikun

Në përputhje me afatet kushtetuese, kanë mbetur edhe dhjetë ditë për procesin e zgjedhjes së kreut të shtetit në Kosovë.

10:41 4 h më parë23.02.2026.

Autori
“Ishte shpallur në kërkim për korrupsion”, arrestohet ish-zv.kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Artan Grubi
RAJON

“Ishte shpallur në kërkim për korrupsion”, arrestohet ish-zv.kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Artan Grubi

Ish-numri dy i qeverisë është i përfshirë në një hetim që lidhet me dyshime për shpërdorim të detyrës, korrupsion dhe shkelje të procedurave të prokurimit publik.

09:44 4 h më parë23.02.2026.

Autori
SPORT
Gol dhe asist, Rey Manaj shkëlqen përkrah Ethemit te Sivasspor
Kombëtarja

Gol dhe asist, Rey Manaj shkëlqen përkrah Ethemit te Sivasspor

Përpos sulmuesit kuqezi festoi edhe shqiptari i Maqedonisë së Veriut, Valon Ethemi që realizoi dy gola.

14:46 2 min më parë23.02.2026.

Autori
Lajm i bujshëm nga Spanja: Diego Simeone lë Atletico Madrid për Interin
Futboll

Lajm i bujshëm nga Spanja: Diego Simeone lë Atletico Madrid për Interin

Trajneri argjentinas ka marrëveshje paraprake me zikaltërit, në fund të sezonit largohet pas 15 viteve nga “colchoneros”.

12:01 2 h më parë23.02.2026.

Autori
"Çmenduri" në derbin e Beogradit: Tifozët i vunë flakën stadiumit, ndeshja u ndërpre mbi 10 minuta
Futboll

"Çmenduri" në derbin e Beogradit: Tifozët i vunë flakën stadiumit, ndeshja u ndërpre mbi 10 minuta

Në fushë, Crvena Zvezda dominoi plotësisht, duke e fituar ndeshjen me rezultatin 3-0. Ata ruajnë kreun e renditjes dhe ngjiten në kuotën e 57 pikëve, duke u shkëputur me katër pikë nga Partizani.

09:59 4 h më parë23.02.2026.

Autori
Përfundon Olimpiada Dimërore 2026, ceremonia mbyllëse në amfiteatrin e Veronës
Shumësportësh

Përfundon Olimpiada Dimërore 2026, ceremonia mbyllëse në amfiteatrin e Veronës

Ndërkohë, më 6 mars në Itali do të nisin Lojërat Paralimpike, ku sportistët nga Rusia dhe Bjellorusia do të lejohen të garojnë nën flamujt e tyre kombëtarë.

23:04 15 h më parë22.02.2026.

Autori
KULTURË
“Krishti tjetër”, ekspozohen për herë të parë në histori eshtrat e Shën Françeskut
KULTURË

“Krishti tjetër”, ekspozohen për herë të parë në histori eshtrat e Shën Françeskut

Ka nisur prej datës 22 shkurt dhe do të vijojë deri më 22 mars 2026, në kuadër të 800-vjetorit të vdekjes së shenjtorit.

11:35 3 h më parë23.02.2026.

Autori
Festivali i filmit në Gjermani, shpallen fituesit e edicionit
KULTURË

Festivali i filmit në Gjermani, shpallen fituesit e edicionit

Filmi gjerman “Yellow Letters” është shpallur fitues i Ariut të Artë në edicionin e 76-të të Berlinales.

12:57 1 ditë më parë22.02.2026.

Autori
‘Këmba’ e Michelangelo-s shitet për një rekord prej 27.2 milionë dollarësh
KULTURË

‘Këmba’ e Michelangelo-s shitet për një rekord prej 27.2 milionë dollarësh

Skica përshkruan këmbën e Sibilës libiane, e cila më vonë u pikturua në tavanin e Kapelës Sistine.

22:57 14 ditë më parë08.02.2026.

Autori
Një frymë e re për Lezhën, Memoriali i Fishtës do transformohet në Qendër Ndërkombëtare Arti
KULTURË

Një frymë e re për Lezhën, Memoriali i Fishtës do transformohet në Qendër Ndërkombëtare Arti

Projekti ambicioz, i mbështetur nga Ministria e Kulturës do ta shndërrojë Memorialin e Gjergj Fishtës në Lezhë, në një qendër kreative me ndikim ndërkombëtar.

16:05 14 ditë më parë08.02.2026.

Autori
SHOWBIZ
"One battle after another" dominon çmimet BAFTA
SHOWBIZ

"One battle after another" dominon çmimet BAFTA

"One battle after another", komedia kundërkulturore e Paul Thomas Anderson për një revolucionar të dështuar që përpiqet të mbrojë vajzën e tij nga një oficer ushtarak i pamëshirshëm, ka dominuar çmimet BAFTA, duke marrë gjashtë çmime.

11:48 2 h më parë23.02.2026.

Autori
Nga kapiten i anijes kozmike në “Star Trek”, në moshën 94-vjeçare bëhet yll i heavy metal
SHOWBIZ

Nga kapiten i anijes kozmike në “Star Trek”, në moshën 94-vjeçare bëhet yll i heavy metal

Në vitin 2021 fluturoi me “Blue Origin” dhe në moshën 90-vjeçare, u bë njeriu më i moshuar që ka udhëtuar ndonjëherë në hapësirë.

18:28 20 h më parë22.02.2026.

Autori
"Toy Story 5" rikthen Woody dhe Buzz
SHOWBIZ

"Toy Story 5" rikthen Woody dhe Buzz

Disney dhe Pixar kanë publikuar trajlerin e serisë së 5 të filmit ikonik për fëmijë "Toy Story 5".

20:32 1 ditë më parë21.02.2026.

Autori
Grekët gjejnë sozinë e Brad Pitt dhe e fusin në një film me legjendën e Hollivudit
SHOWBIZ

Grekët gjejnë sozinë e Brad Pitt dhe e fusin në një film me legjendën e Hollivudit

Aris Kontos do të luajë rolin e dublantit të aktorit të famshëm të Hollivudit.

12:13 3 ditë më parë20.02.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes