TË FUNDIT
I vjedhur në Gjermani, gjendet në Tiranë G-Class me vlerë 250 mijë euro “Do të fitojmë”, shqiptari paralajmëron polakët: Të gjithë e kuptojnë rëndësinë e kësaj sfide “Luftë për 1 litër naftë”, grushta dhe shkelma në pikat e karburantit në Indi Boniek shpërthen para Shqipërisë, ngre alarmin për kombëtaren polake Izraeli ‘i pret krahët’ Iranit, vret gjeneralin që bllokoi Ngushticën e Hormuzit “E do e gjithë Shqipëria”, polakët i tremben yllit kuqezi që nuk vrapon në fushë
I vjedhur në Gjermani, gjendet në Tiranë G-Class me vlerë 250 mijë euro “Do të fitojmë”, shqiptari paralajmëron polakët: Të gjithë e kuptojnë rëndësinë e kësaj sfide “Luftë për 1 litër naftë”, grushta dhe shkelma në pikat e karburantit në Indi Boniek shpërthen para Shqipërisë, ngre alarmin për kombëtaren polake Izraeli ‘i pret krahët’ Iranit, vret gjeneralin që bllokoi Ngushticën e Hormuzit “E do e gjithë Shqipëria”, polakët i tremben yllit kuqezi që nuk vrapon në fushë
17° Tiranë, Pjesërisht me re

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Play off i Botërorit Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Protesta kombëtare Sali Berisha
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Play off i Botërorit Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Protesta kombëtare Sali Berisha

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Anijet ruse

Britania ashpërson kursin, ushtria mund të ndalojë dhe sekuestrojë cisternat ruse
Europa

Britania ashpërson kursin, ushtria mund të ndalojë dhe sekuestrojë cisternat ruse

Downing Street tha se ky është një përshkallëzim i lëvizjeve kundër flotës së errët të Moskës që shmang sanksionet, pasi më parë Marina Mbretërore i ishte bashkuar aleatëve në veprim kundër anijeve.

09:40 3 h më parë26.03.2026.

Autori
Të fundit
I vjedhur në Gjermani, gjendet në Tiranë G-Class me vlerë 250 mijë euro
Kronikë

Nga hetimet e policisw u identifikua dhe u shpall në kërkim shtetasi A. L., 34 vjeç, i cili dyshohet se e ka trafikuar këtë automjet në Shqipëri me qëllim shitjen.

13:11 1 min më parë26.03.2026.

Autori
“Do të fitojmë”, shqiptari paralajmëron polakët: Të gjithë e kuptojnë rëndësinë e kësaj sfide
Kombëtarja

“Do të fitojmë”, shqiptari paralajmëron polakët: Të gjithë e kuptojnë rëndësinë e kësaj sfide

Kuqezinjtë nuk kanë qenë asnjëherë kaq pranë eventit më të rëndësishëm global dhe do të luajnë gjithçka për gjithçka për tu kualifikuar.

12:58 14 min më parë26.03.2026.

Autori
“Luftë për 1 litër naftë”, grushta dhe shkelma në pikat e karburantit në Indi
Nëpër botë

Disa pika shërbimi u detyruan që të pezullojnë përkohësisht operacionet, për shkak të mbipopullimit dhe tensioneve.

12:44 28 min më parë26.03.2026.

Autori
Boniek shpërthen para Shqipërisë, ngre alarmin për kombëtaren polake
Kombëtarja

Ish-presidenti i federatës polake dhe një nga figurat më të njohura të futbollit, Zbigniew Boniek, ka ngritur alarmin përpara ndeshjes vendimtare ndaj Shqipërisë, duke kritikuar ashpër mentalitetin e kombëtares së Polonisë.

12:30 42 min më parë26.03.2026.

Autori
Izraeli ‘i pret krahët’ Iranit, vret gjeneralin që bllokoi Ngushticën e Hormuzit
Lindja e Mesme

Izraeli ‘i pret krahët’ Iranit, vret gjeneralin që bllokoi Ngushticën e Hormuzit

Dy burime izraelite me njohuri për çështjen i kishin thënë më parë CNN se Tangsiri, një nga njerëzit kyç të regjimit, i cilësuar si burri që bllokoi Ngushticën e Hormuzit, ishte vrarë, por autoritetet iraniane nuk kanë komentuar mbi raportet e vdekjes së tij.

12:16 56 min më parë26.03.2026.

Autori
Më të lexuarat
E rëndë në Klos, 82-vjeçari gjendet i pajetë pas kërkimeve me dron
Kronikë

E rëndë në Klos, 82-vjeçari gjendet i pajetë pas kërkimeve me dron

Një 82 vjeçar që ishte shpallur i zhdukur nga familjarët është gjetur pa jetë në Klos. I moshuari dyshohet se ka rënë aksidentalisht nga një lartësi e madhe.

21:33 15 h më parë25.03.2026.

Autori
Hakerat e “Homeland Justice” tjetër dëm në Shqipëri, goditet Posta Shqiptare
Kronikë

Hakerat e “Homeland Justice” tjetër dëm në Shqipëri, goditet Posta Shqiptare

Grupi i hakerave “Homelande Justice” ka sulmuar një tjetër institucion shqiptar. Këtë herë në shënjestër ishte Posta Shqiptare.

21:17 15 h më parë25.03.2026.

Autori
Në bluzë kishte fjalën “Hakmarrje”, 13 vjeçari ther mësuesen në Itali dhe filmon ngjarjen
Europa

Në bluzë kishte fjalën “Hakmarrje”, 13 vjeçari ther mësuesen në Itali dhe filmon ngjarjen

Një ngjarje e rëndë është regjistruar në Itali, ku një i mitur plagosi me thikë mësuesen dhe ngjarjen e postoi në rrjetet sociale.

21:47 15 h më parë25.03.2026.

Autori
Në kulmin e luftës me Iranin, Trump zbulon datë e takimit me Xi Jinping
Nëpër botë

Në kulmin e luftës me Iranin, Trump zbulon datë e takimit me Xi Jinping

Takimi, i cili fillimisht u shty për shkak të operacioneve ushtarake në Iran, është riplanifikuar dhe do të zhvillohet në Pekin më 14 dhe 15 maj.

21:01 16 h më parë25.03.2026.

Autori
“Lufta ndaj Iranit vijon”, Netanyahu: Në fokus çmontimi i Hezbollahut
Lindja e Mesme

“Lufta ndaj Iranit vijon”, Netanyahu: Në fokus çmontimi i Hezbollahut

Mediat raportojnë ndërkohë se Irani po intensifikon sulmet brenda këtyre 48 orëve, që konsiderohen si kyçe për një takim të mundshëm mes delegacioneve të SHBA dhe Iranit.

22:03 15 h më parë25.03.2026.

Autori
SHQIPËRI
Kronikë

Nga hetimet e policisw u identifikua dhe u shpall në kërkim shtetasi A. L., 34 vjeç, i cili dyshohet se e ka trafikuar këtë automjet në Shqipëri me qëllim shitjen.

13:11 2 min më parë26.03.2026.

Autori
U bënë makth për veriun e Italisë, goditet banda e grabitësve shqiptarë, 71 vjedhje dhe mijëra euro fitime
Kronikë

U bënë makth për veriun e Italisë, goditet banda e grabitësve shqiptarë, 71 vjedhje dhe mijëra euro fitime

Bandës së shqiptarëve i janë dokumentuar 71 vjedhje në verilindje të Italisë, me një dëm ekonomik të përllogaritur rreth 181 mijë euro.

11:49 1 h më parë26.03.2026.

Autori
Ndryshojnë çmimet e karburanteve, Bordi i Transparencës merr sot vendimin
Politikë

Ndryshojnë çmimet e karburanteve, Bordi i Transparencës merr sot vendimin

Ministri i Shtetit për Pushtetin Vendor, Ervin Demo, bëri të ditur se Bordi i Transparencës do të mblidhet sot për të analizuar situatën dhe për të dalë me një vendim lidhur me çmimin e karburanteve.

10:43 2 h më parë26.03.2026.

Autori
Hakerimi i Postës Shqiptare nga iranianët, ministri Demo: Shërbimet vijojnë normalisht
Aktualitet

Hakerimi i Postës Shqiptare nga iranianët, ministri Demo: Shërbimet vijojnë normalisht

Sulmi kibernetik ndaj Postës Shqiptare vjen në një moment kur institucionet shtetërore në vend janë përballur me incidente të ngjashme, përfshirë edhe ndërhyrjen në faqen e Kuvendit të Shqipërisë nga grupi i njohur si “Homeland Justice”.

10:30 2 h më parë26.03.2026.

Autori
BOTË
Nëpër botë

Disa pika shërbimi u detyruan që të pezullojnë përkohësisht operacionet, për shkak të mbipopullimit dhe tensioneve.

12:44 29 min më parë26.03.2026.

Autori
Lindja e Mesme

Dy burime izraelite me njohuri për çështjen i kishin thënë më parë CNN se Tangsiri, një nga njerëzit kyç të regjimit, i cilësuar si burri që bllokoi Ngushticën e Hormuzit, ishte vrarë, por autoritetet iraniane nuk kanë komentuar mbi raportet e vdekjes së tij.

12:16 57 min më parë26.03.2026.

Autori
“U thashë, jo faleminderit”, Trump pretendon se Irani i ka kërkuar të bëhej Lideri Suprem
Amerika

“U thashë, jo faleminderit”, Trump pretendon se Irani i ka kërkuar të bëhej Lideri Suprem

Trump pretendon se ideja që ai të bëhet Lideri i ardhshëm Suprem i Iranit u propozua në mënyrë jozyrtare nga udhëheqja në Teheran pasi fushata ushtarake SHBA-Izrael la të vdekur Ajatollah Ali Khamenein, por ai i refuzoi ata.

11:19 1 h më parë26.03.2026.

Autori
Europa

Downing Street tha se ky është një përshkallëzim i lëvizjeve kundër flotës së errët të Moskës që shmang sanksionet, pasi më parë Marina Mbretërore i ishte bashkuar aleatëve në veprim kundër anijeve.

09:40 3 h më parë26.03.2026.

Autori
RAJON
Tragjedi në Gjermani, kamioni i merr jetën nënës shqiptare dhe fëmijës 3 vjeç
Kosovë

Tragjedi në Gjermani, kamioni i merr jetën nënës shqiptare dhe fëmijës 3 vjeç

Përplasja rezultoi fatale për nënën dhe njërin prej fëmijëve, ndërsa fëmija tjetër 3-vjeçar arriti të shpëtojë mrekullisht.

20:14 16 h më parë25.03.2026.

Autori
Kriza politike në Kosovë, Kushtetuesja rrëzon dekretin e Osmanit, 34 ditë për të zgjedhur Presidentin
Kosovë

Kriza politike në Kosovë, Kushtetuesja rrëzon dekretin e Osmanit, 34 ditë për të zgjedhur Presidentin

Kushtetuesja thekson se deputetët kanë në dispozicion 34 ditë nga hyrja në fuqi e këtij vendimi për të zgjedhur presidentin e ri të vendit dhe nëse kjo nuk ndodh brenda këtij afati, Kuvendi do të shpërndahet automatikisht.

18:03 19 h më parë25.03.2026.

Autori
Me bluzën "Hakmarrje", nxënësi 13 vjeçar plagos rëndë me thikë mësuesen
RAJON

Me bluzën "Hakmarrje", nxënësi 13 vjeçar plagos rëndë me thikë mësuesen

Ai mbërriti përpara shkollës së tij në Trescore Balneario, në provincën e Bergamos, i veshur me pantallona kamuflazh dhe një bluzë të bardhë me fjalën e kuqe "Hakmarrje" të shkruar mbi të.

12:29 1 ditë më parë25.03.2026.

Autori
Shqipëria ndërton sallën e sportit në shkollën “Naim Frashëri” në Bujanoc
RAJON

Shqipëria ndërton sallën e sportit në shkollën “Naim Frashëri” në Bujanoc

Ambasada në Beograd njoftoi ceremoninë e përurimit të punimeve në shkollën fillore me vlerë 550 mijë euro, të financiar nga Bashkia e Tiranës.

14:57 1 ditë më parë24.03.2026.

Autori
SPORT
Kombëtarja

Kuqezinjtë nuk kanë qenë asnjëherë kaq pranë eventit më të rëndësishëm global dhe do të luajnë gjithçka për gjithçka për tu kualifikuar.

12:58 15 min më parë26.03.2026.

Autori
Kombëtarja

Ish-presidenti i federatës polake dhe një nga figurat më të njohura të futbollit, Zbigniew Boniek, ka ngritur alarmin përpara ndeshjes vendimtare ndaj Shqipërisë, duke kritikuar ashpër mentalitetin e kombëtares së Polonisë.

12:30 43 min më parë26.03.2026.

Autori
“E do e gjithë Shqipëria”, polakët i tremben yllit kuqezi që nuk vrapon në fushë
Kombëtarja

“E do e gjithë Shqipëria”, polakët i tremben yllit kuqezi që nuk vrapon në fushë

Përkushtimi i tij ndaj Shqipërisë ka shkuar përtej futbollit, pasi trajneri Sylvinho është zhvendosur përfundimisht në Tiranë dhe në vitin 2023 mori edhe shtetësinë shqiptare, duke u kthyer në një figurë shumë të dashur për tifozët.

12:02 1 h më parë26.03.2026.

Autori
Polonia “pa portier” ndaj Shqipërisë, zbulohen “kartat” e Urban
Futboll

Polonia “pa portier” ndaj Shqipërisë, zbulohen “kartat” e Urban

Kombëtarja e Polonisë duket se ka gati formulën për sfidën vendimtare ndaj Shqipërisë, me trajnerin Jan Urban që pritet të hedhë në fushë një formacion ofensiv, por edhe me disa zgjedhje surprizë.

11:35 1 h më parë26.03.2026.

Autori
KULTURË
Mozaiku i Tiranës me materiale nga antikiteti, Rama zbulon risitë për vizitorët
KULTURË

Mozaiku i Tiranës me materiale nga antikiteti, Rama zbulon risitë për vizitorët

Mozaiku i Tiranës daton që nga shekulli i III dhe u zbulua në vitet ’70 gjatë punimeve për ndërtimin e një blloku pallatesh në Tirana. Sot, ai përfaqëson një hapësirë moderne që shërben si platformë për prezantimin e mozaikëve më të rëndësishëm dhe destinacion i rëndësishën kulturor e turistik.

08:46 5 ditë më parë21.03.2026.

Autori
Shuhet Jurgen Habermas, një nga filozofët më me ndikim të shek. XX
KULTURË

Shuhet Jurgen Habermas, një nga filozofët më me ndikim të shek. XX

Jürgen Habermas, puna e të cilit mbi komunikimin, racionalitetin dhe sociologjinë e bëri atë një nga filozofët më me ndikim në botë dhe një figurë kyçe intelektuale në Gjermaninë e tij u shua në moshën 96 vjeçare.

09:02 11 ditë më parë15.03.2026.

Autori
Kitara ikonike e Pink Floyd shitet për 14.55 milionë dollarë, më e shtrenjta në histori
KULTURË

Kitara ikonike e Pink Floyd shitet për 14.55 milionë dollarë, më e shtrenjta në histori

David Gilmour e bleu këtë Fender Stratocaster në vitin 1970 nga Manny's Music në Manhattan.

11:40 12 ditë më parë14.03.2026.

Autori
Arkeologët zbulojnë Aleksandrinë e humbur në Tigër, kryeveprën e dytë të ngritur nga Aleksandri i Madh
KULTURË

Arkeologët zbulojnë Aleksandrinë e humbur në Tigër, kryeveprën e dytë të ngritur nga Aleksandri i Madh

Qyteti i lashtë u themelua në shekullin e 4-të para Krishtit si një port që lidhte tregtinë nga India me Mesopotaminë dhe botën mesdhetare dhe ra në harresë pas shekullit të 3-të pas Krishtit.

09:56 12 ditë më parë14.03.2026.

Autori
SHOWBIZ
“Ndihem keq”, Rosalia ndërpret në mes koncertin në Milano, u helmua me ushqim
SHOWBIZ

“Ndihem keq”, Rosalia ndërpret në mes koncertin në Milano, u helmua me ushqim

E shqetësuar dukshëm, këngëtarja iu drejtua publikut, duke kërkuar falje për ndërprerjen pikërisht në mes të koncertit. “Ndihem keq. U përpoqa të vazhdoja, por duhet ta ndërpres shfaqjen:, tha ajo.

08:52 4 h më parë26.03.2026.

Autori
Abuzoi me kamerieren në ’72, “Babai i Amerikës” detyrohet të paguajë 60 mln dollarë dëmshpërblim
SHOWBIZ

Abuzoi me kamerieren në ’72, “Babai i Amerikës” detyrohet të paguajë 60 mln dollarë dëmshpërblim

Gjatë gjyqit që zgjati dy javë u paraqitën prova se Cosby, tani 88 vjeç, e drogoi dhe më pas përdhunoi Donna Motzinger.

22:19 14 h më parë25.03.2026.

Autori
18 milionë euro në një foto! Ky është luksi në të cilin jetojnë Ronaldo dhe Georgina
SHOWBIZ

18 milionë euro në një foto! Ky është luksi në të cilin jetojnë Ronaldo dhe Georgina

Një foto e publikuar në rrjetet sociale nga partnerja e Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez, ka tërhequr vëmendjen për luksin e jashtëzakonshëm që shfaq.

17:58 2 ditë më parë23.03.2026.

Autori
Ndahet nga jeta pronari i Onlyfans
SHOWBIZ

Ndahet nga jeta pronari i Onlyfans

Platforma, e krijuar në 2016, u bë jashtëzakonisht e popullarizuar gjatë pandemisë COVID-19, duke e çuar atë në listën e miliarderëve të Forbes brenda tre vitesh.

16:31 2 ditë më parë23.03.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes