TË FUNDIT
SPAK godet edhe në Dubai, arrestohen 5 shqiptarë Nga Oslo në Berlin me tren direkt, pas dy dekadash rikthehet linja historike Dorëhiqet drejtori i Policisë së Tiranës, Elton Alushi Furtunë tek Milani, ikin Allegri dhe Tare, revolucionin e drejton Ibrahimoviç Kuba nën embargon amerikane merr dërgesën e parë të orizit nga Kina Nikos Dendias në Tiranë, 2 orë takim me Ramën, në fokus kufiri detar dhe siguria në Ballkan
SPAK godet edhe në Dubai, arrestohen 5 shqiptarë Nga Oslo në Berlin me tren direkt, pas dy dekadash rikthehet linja historike Dorëhiqet drejtori i Policisë së Tiranës, Elton Alushi Furtunë tek Milani, ikin Allegri dhe Tare, revolucionin e drejton Ibrahimoviç Kuba nën embargon amerikane merr dërgesën e parë të orizit nga Kina Nikos Dendias në Tiranë, 2 orë takim me Ramën, në fokus kufiri detar dhe siguria në Ballkan
26° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Donald Trump Çmimi i naftës Lufta në Lindjen e Mesme Botërori 2026
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
  • VIDEO
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Hong Kong

Astronautja e parë e Hong Kongut niset në hapësirë ​​me misionin kinez
KULTURË

Li Jiaying, një oficere policie 43-vjeçare dhe nënë e tre fëmijëve, shërben si shkencëtare e ngarkesës në ekuipazhin prej tre anëtarësh që u nisën për në stacionin hapësinor Tiangong të Kinës të dielën në mbrëmje.

13:41 2 h më parë25.05.2026.

Autori
Vendi me naftën më të shtrenjtë në botë, aty ku litri kushton 4 dollarë
Nëpër botë

Vendi me naftën më të shtrenjtë në botë, aty ku litri kushton 4 dollarë

Çmime të çmendura në Hong Kong, furnizimi i automjeteve me karburant është tre herë më i shtrenjtë se në SHBA

11:08 51 ditë më parë04.04.2026.

Autori
Dhjetëra të vdekur e qindra të humbur, ja çfarë ka mbetur nga zjarri në Hong Kong
Botë

Dhjetëra të vdekur e qindra të humbur, ja çfarë ka mbetur nga zjarri në Hong Kong

Dhjetëra persona kanë humbur jetën dhe qindra të tjerë janë ende të zhdukur pas zjarrit shkatërrues në një kompleks gjigant banesash në Hong Kong, ndërsa ekipet e shpëtimit po luftojnë me kohën për të gjetur të mbijetuar mes ndërtesave të rrezikuara.

19:13 178 ditë më parë27.11.2025.

Autori
Zjarr masiv në një kompleks banimi në Hong Kong, të paktën 36 të vdekur dhe 279 të zhdukur
Nëpër botë

Zjarr masiv në një kompleks banimi në Hong Kong, të paktën 36 të vdekur dhe 279 të zhdukur

Të paktën 36 persona kanë humbur jetën dhe 279 të tjerë rezultojnë të zhdukur pas një zjarri në një kompleks rezidencial në Hong Kong, që përfshiu 8 kulla.

15:44 180 ditë më parë26.11.2025.

Autori
Të fundit
SPAK godet edhe në Dubai, arrestohen 5 shqiptarë
Kronikë

Pesë shtetas shqiptarë të shpallur në kërkim ndërkombëtar janë arrestuar në Dubai, në kuadër të një operacioni të koordinuar mes Interpol Tirana dhe autoriteteve në Abu Dhabi.

16:27 7 min më parë25.05.2026.

Autori
Nga Oslo në Berlin me tren direkt, pas dy dekadash rikthehet linja historike
Europa

Një partneritet i ri midis hekurudhës kombëtare Vy të Norvegjisë, DSB të Danimarkës dhe Deutsche Bahn të Gjermanisë do të thotë se do të ketë një linjë të drejtpërdrejtë midis Berlinit dhe Oslos për herë të parë pas 20 vitesh.

16:17 17 min më parë25.05.2026.

Autori
Dorëhiqet drejtori i Policisë së Tiranës, Elton Alushi
Aktualitet

Elton Alushi kishte marrë drejtimin e Policisë së Tiranës në nëntor të vitit 2024, pas një procesi konkurrimi të zhvilluar për herë të parë sipas ligjit të ri të Policisë së Shtetit.

15:57 37 min më parë25.05.2026.

Autori
Furtunë tek Milani, ikin Allegri dhe Tare, revolucionin e drejton Ibrahimoviç
Futboll

I pari që do t’i thotë lamtumirë kuqezinjve mund të jetë drejtori ekzekutiv Giorgio Furlani, i ndjekur më pas nga drejtori sportiv Igli Tare, kreu i vëzhgimit Moncada dhe trajneri Massimiliano Allegri.

15:41 53 min më parë25.05.2026.

Autori
Kuba nën embargon amerikane merr dërgesën e parë të orizit nga Kina
Nëpër botë

Mbërritja e orizit u njoftua të dielën nga presidenti kubanez Miguel Diaz-Canel, teksa ishulli ndodhet nën një embargo amerikane që nga viti 1962 dhe ka kaluar një krizë të rëndë ekonomike vitet e fundit, me mungesa të ushqimeve dhe ilaçeve bazë.

15:27 1 h më parë25.05.2026.

Autori
Më të lexuarat
Eksploziv kantierit të ndërtimit, policia nis hetimet
Kronikë

Eksploziv kantierit të ndërtimit, policia nis hetimet

Një sasi lënde plasëse ka shpërthyer në orët e para të mëngjesit në rrethimin e një kantieri ndërtimi. Sipas informacioneve të para, ngjarja ka ndodhur rreth orës 3.40 në bulevardin "Nënë Tereza" në Kamëz.

11:46 1 ditë më parë24.05.2026.

Autori
Gazment Bardhi i përgjigjet Ramës: E vetmja pengesë drejt BE-së, kryeministri
Politikë

Gazment Bardhi i përgjigjet Ramës: E vetmja pengesë drejt BE-së, kryeministri

Pas deklaratës së kryeministrit Edi Rama për opozitën, duke i cilësuar si molotovarë që donin të digjnin Shqipërinë, ka reagua kreu i grupit parlamentar demokrat, Gazment Bardhi.

12:04 1 ditë më parë24.05.2026.

Autori
Fundi i botës? Rikthehet studimi i fizikanit për 13 nëntorin 2026
LIFESTYLE

Fundi i botës? Rikthehet studimi i fizikanit për 13 nëntorin 2026

Një studim i famshëm i vitit 1960, i botuar fillimisht në revistën Science, ka gjeneruar diskutime ditët e fundit. Ai hipotezon një datë të saktë për fundin e botës: të premten, 13 nëntor 2026. U llogarit nga fizikani austriak Heinz von Foerster.

12:32 1 ditë më parë24.05.2026.

Autori
Drogën të fshehur nën bluzë, çfarë u gjet në burgun e Fierit
Aktualitet

Drogën të fshehur nën bluzë, çfarë u gjet në burgun e Fierit

Drogë, alkool dhe celularë janë gjetur gjatë një kontrolli blic në burgun e Fierit. Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve bën të ditur se në trupin e njërit prej të burgosurve u konstatuan pesë qese të vogla të dyshuara me lëndë narkotike, të fshehura në pjesën e poshtme të një bluzeje.

12:52 1 ditë më parë24.05.2026.

Autori
Sulm masiv në Ukrainë, Rusia konfirmon përdorimin e raketave hipersonike Oreshnik
Nëpër botë

Sulm masiv në Ukrainë, Rusia konfirmon përdorimin e raketave hipersonike Oreshnik

Rusia ka nisur një valë sulmesh në shkallë të gjerë kundër Ukrainës, duke sulmuar me qindra dronë dhe dhjetëra raketa.

13:56 1 ditë më parë24.05.2026.

Autori
SHQIPËRI
Kronikë

Pesë shtetas shqiptarë të shpallur në kërkim ndërkombëtar janë arrestuar në Dubai, në kuadër të një operacioni të koordinuar mes Interpol Tirana dhe autoriteteve në Abu Dhabi.

16:27 7 min më parë25.05.2026.

Autori
Aktualitet

Elton Alushi kishte marrë drejtimin e Policisë së Tiranës në nëntor të vitit 2024, pas një procesi konkurrimi të zhvilluar për herë të parë sipas ligjit të ri të Policisë së Shtetit.

15:57 37 min më parë25.05.2026.

Autori
Nikos Dendias në Tiranë, 2 orë takim me Ramën, në fokus kufiri detar dhe siguria në Ballkan
Aktualitet

Nikos Dendias në Tiranë, 2 orë takim me Ramën, në fokus kufiri detar dhe siguria në Ballkan

Ministri grek i Mbrojtjes, Nikos Dendias, zhvilloi këtë të hënë një takim prej më shumë se dy orësh me kryeministrin Edi Rama në Kryeministri. Takimi nisi rreth orës 12:30 dhe u fokusua te marrëdhëniet dypalëshe, siguria rajonale dhe rikthimi i diskutimeve për kufirin detar mes Shqipërisë e Greqisë.

15:13 1 h më parë25.05.2026.

Autori
Mashtronte me faqe false të Postës Shqiptare, arrestohet në Sarandë 22-vjeçari francez
Kronikë

Mashtronte me faqe false të Postës Shqiptare, arrestohet në Sarandë 22-vjeçari francez

Sipas hetimeve, autorët krijonin faqe të rreme online dhe dërgonin SMS me linqe mashtruese, duke i nxitur qytetarët të plotësonin të dhënat e tyre bankare. Më pas, këto të dhëna përdoreshin për përfitime të paligjshme financiare.

14:28 2 h më parë25.05.2026.

Autori
BOTË
Europa

Një partneritet i ri midis hekurudhës kombëtare Vy të Norvegjisë, DSB të Danimarkës dhe Deutsche Bahn të Gjermanisë do të thotë se do të ketë një linjë të drejtpërdrejtë midis Berlinit dhe Oslos për herë të parë pas 20 vitesh.

16:17 17 min më parë25.05.2026.

Autori
Nëpër botë

Mbërritja e orizit u njoftua të dielën nga presidenti kubanez Miguel Diaz-Canel, teksa ishulli ndodhet nën një embargo amerikane që nga viti 1962 dhe ka kaluar një krizë të rëndë ekonomike vitet e fundit, me mungesa të ushqimeve dhe ilaçeve bazë.

15:27 1 h më parë25.05.2026.

Autori
Ebola ‘pushton’ Kongon dhe përhapet në Uganda, mbi 900 të prekur dhe 200 viktima
Nëpër botë

Ebola ‘pushton’ Kongon dhe përhapet në Uganda, mbi 900 të prekur dhe 200 viktima

Një besim popullor gjithashtu kontribuoi në përhapjen e virusit. Një zyrtar sigurie tha se “njerëzit nuk e kuptuan se ishte një sëmundje dhe menduan se ishte diçka mistike”.

14:58 1 h më parë25.05.2026.

Autori
I nxehti i pazakontë i majit në Europë, temperatura deri në 36 gradë Celcius
Europa

I nxehti i pazakontë i majit në Europë, temperatura deri në 36 gradë Celcius

Vala e të nxehtit të verës që aktualisht po prek Shqipërinë, po prek edhe pjesën më të madhe të Evropës. Shumë qytete dhe kryeqytete të mëdha në të gjithë kontinentin do të përjetojnë temperatura të ngjashme me ato të gushtit në ditët në vijim.

14:43 1 h më parë25.05.2026.

Autori
RAJON
Tramvaji në Beograd del nga shinat dhe përplaset me një ndërtesë, mbi 10 të plagosur
RAJON

Tramvaji në Beograd del nga shinat dhe përplaset me një ndërtesë, mbi 10 të plagosur

Aksidenti ndodhi rreth orës 09:30 të mëngjesit dhe raortohet se të paktën 10 pasagjerë kanë pësuar lëndime, ndërsa ende nuk dihet numri i saktë i të plagosurve dhe gjendja e tyre shëndetësore.

12:55 3 h më parë25.05.2026.

Autori
Vuçiç njofton nga Pekini se do të japë dorëheqjen: Brenda 90 ditësh Serbia mund të shkojë në zgjedhje
RAJON

Vuçiç njofton nga Pekini se do të japë dorëheqjen: Brenda 90 ditësh Serbia mund të shkojë në zgjedhje

Ai tha nga Pekini se do të japë dorëheqjen, duke deklaruar se më pas do të shihet nëse do të ketë zgjedhje parlamentare apo presidenciale pas 90 ditësh.

12:10 4 h më parë25.05.2026.

Autori
Protestat e studentëve shqiptarë 'trembin' Mickoskin, premton zgjidhje për provimin në gjuhën shqipe
RAJON

Protestat e studentëve shqiptarë 'trembin' Mickoskin, premton zgjidhje për provimin në gjuhën shqipe

Mickoski tha se është i gatshëm të diskutohet përdorimi i gjuhëve në provimin e jurisprudencës, por insistoi që debati të zhvillohet “në prizmin e duhur”.

18:55 21 h më parë24.05.2026.

Autori
Protesta e dhunshme në Beograd, Daçiç bën bilancin: 17 policë u plagosën, 47 të arrestuar pas tubimit
RAJON

Protesta e dhunshme në Beograd, Daçiç bën bilancin: 17 policë u plagosën, 47 të arrestuar pas tubimit

Ivica Daçiç zbuloi se gjatë incidenteve në protestën e së shtunës, 17 oficerë policie u plagosën dhe 47 persona u ndaluan nga forcat e policisë për aktet e dhunës që dominuan mbrëmjen në kryeqytetin e Serbisë.

18:12 22 h më parë24.05.2026.

Autori
SPORT
Futboll

I pari që do t’i thotë lamtumirë kuqezinjve mund të jetë drejtori ekzekutiv Giorgio Furlani, i ndjekur më pas nga drejtori sportiv Igli Tare, kreu i vëzhgimit Moncada dhe trajneri Massimiliano Allegri.

15:41 53 min më parë25.05.2026.

Autori
Turneu Masters i Peshëngritjes mbledh sportistë nga Shqipëria dhe Europa buzë Adriatikut
Shumësportësh

Turneu Masters i Peshëngritjes mbledh sportistë nga Shqipëria dhe Europa buzë Adriatikut

Në aktivitetin në Durrës, morën pjesë disa prej sportistëve pretendues në garat kontinentale, ndërsa vëmendje të veçantë mori edhe gara e veteranëve, ku u spikat rikthimi në pedanë i sportistëve në moshë të thyer.

15:09 1 h më parë25.05.2026.

Autori
Magji e futbollit, ekipi i Ligës së dytë fiton Kupën e Portugalisë përballë Sportingut
Futboll

Magji e futbollit, ekipi i Ligës së dytë fiton Kupën e Portugalisë përballë Sportingut

Trofeu i parë i madh në historinë e tyre 109-vjeçare i jep Torreenses edhe mundësinë për të garuar në Europa League sezonin e ardhshëm.

13:28 3 h më parë25.05.2026.

Autori
Messi do të mungojë në Kupën e Botës? Ylli argjentinas pëson dëmtim
Futboll

Messi do të mungojë në Kupën e Botës? Ylli argjentinas pëson dëmtim

Ylli argjentinas Lionel Messi pësoi një dëmtim para Kupës së Botës, duke kërkuar të zëvendësohej gjatë ndeshjes së Inter Miami në Major League Soçer të dielën.

09:24 7 h më parë25.05.2026.

Autori
KULTURË
KULTURË

Li Jiaying, një oficere policie 43-vjeçare dhe nënë e tre fëmijëve, shërben si shkencëtare e ngarkesës në ekuipazhin prej tre anëtarësh që u nisën për në stacionin hapësinor Tiangong të Kinës të dielën në mbrëmje.

13:41 2 h më parë25.05.2026.

Autori
Kinematografia shqiptare në zi, shuhet ikona Birçe Hasko
KULTURË

Kinematografia shqiptare në zi, shuhet ikona Birçe Hasko

U nda nga jeta në moshën 84-vjeçare. Gjatë karrierës artistike ka interpretuar në mbi 30 filma shqiptarë dhe disa role teatrale, duke u bërë pjesë e rëndësishme e historisë së kinemasë vendase.

11:22 2 ditë më parë23.05.2026.

Autori
“Vajza me tullumbace”, piktura e “anonimit” shitet për 18 milionë dollarë
KULTURË

“Vajza me tullumbace”, piktura e “anonimit” shitet për 18 milionë dollarë

Figura e vajzës me tullumbace është një nga imazhet më të famshme të Banksy-t dhe është kthyer në një simbol global të artit të tij.

08:43 3 ditë më parë22.05.2026.

Autori
Piktura e Jackson Pollock shitet për një rekord prej 181 milionë dollarësh
KULTURË

Piktura e Jackson Pollock shitet për një rekord prej 181 milionë dollarësh

Një vepër arti e Jackson Pollock, e përshkruar si një nga "pikturat e para vërtet abstrakte" në histori, është shitur në ankand për 181 milionë dollarë në New York.

07:54 5 ditë më parë20.05.2026.

Autori
SHOWBIZ
Martohet Donald Trump Jr., festa në ishullin tropikal
SHOWBIZ

Martohet Donald Trump Jr., festa në ishullin tropikal

Donald Trump Jr. dhe personaliteti i shquar i Palm Beach, Bettina Anderson, festuan martesën e tyre të shtunën me një festë dasme në një ishull tropikal, disa ditë pasi çifti zyrtarisht u martua në Florida, sipas të dhënave publike dhe deklaratave nga familja Trump.

10:37 1 ditë më parë24.05.2026.

Autori
Një film kundër fondamentalizmit, “Fjord” fiton Palmën e Artë
SHOWBIZ

Një film kundër fondamentalizmit, “Fjord” fiton Palmën e Artë

“Fjord” u konsiderua një nga veprat më të forta të festivalit për mënyrën se si trajton përplasjen mes traditës fetare dhe shoqërisë moderne europiane.

22:58 1 ditë më parë23.05.2026.

Autori
E paimagjinueshme, hidhet gaz lotsjellës në koncertin e Ricky Martin në Malin e Zi
SHOWBIZ

E paimagjinueshme, hidhet gaz lotsjellës në koncertin e Ricky Martin në Malin e Zi

Si masë paraprake, Ricky Martin dhe ekipi i tij janë larguar për pak çaste nga skena.

20:37 2 ditë më parë22.05.2026.

Autori
Kylie Minogue rrëfen betejën me kancerin: M'u rikthye në 2021
SHOWBIZ

Kylie Minogue rrëfen betejën me kancerin: M'u rikthye në 2021

Kylie Minogue ka zbuluar se iu diagnostikua për herë të dytë me kancer në vitin 2021, pasi kishte marrë trajtim të suksesshëm për kancerin e gjirit në vitin 2005.

13:16 5 ditë më parë20.05.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes