TË FUNDIT
“Pa ritual fetar e pa prani zyrtare”, nipi zbulon amanetin e Rexhep Qoses: Nuk po vdes pa asnjë mëkat Lamtumirë ‘çanta e shpinës’ falas, gjiganti i aviacionit fut tarifën shtesë X6 dhe Volvoja përplasen brenda tunelit të Llogarasë, bllokohet qarkullimi Kuvendi i Kosovës miraton ligjin për çmimet tavan “Për detin shkojmë në Hagë”, Greqia rrëzon deklaratën e Ramës: Nuk ka marrëveshje për çështjen! Dhimbje koke për Brukselin, drejt rënies qeveria në Rumani, dorëhiqen 7 ministra
“Pa ritual fetar e pa prani zyrtare”, nipi zbulon amanetin e Rexhep Qoses: Nuk po vdes pa asnjë mëkat Lamtumirë ‘çanta e shpinës’ falas, gjiganti i aviacionit fut tarifën shtesë X6 dhe Volvoja përplasen brenda tunelit të Llogarasë, bllokohet qarkullimi Kuvendi i Kosovës miraton ligjin për çmimet tavan “Për detin shkojmë në Hagë”, Greqia rrëzon deklaratën e Ramës: Nuk ka marrëveshje për çështjen! Dhimbje koke për Brukselin, drejt rënies qeveria në Rumani, dorëhiqen 7 ministra
13° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Edi Rama Bordi i Transparencës Forumi Ekonomik i Delfit
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Edi Rama Bordi i Transparencës Forumi Ekonomik i Delfit

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Nusja e dehur

“Oh Zot, sa turp!” U bë “tapë” në ditën e dasmës, nusja përfundon pa ndjenja në ambulancë
LIFESTYLE

“Oh Zot, sa turp!” U bë “tapë” në ditën e dasmës, nusja përfundon pa ndjenja në ambulancë

Një dasmë që duhej të ishte dita më e lumtur e jetës së saj, përfundoi me një incident të pazakontë për një nuse 31-vjeçare në Britani, e cila humbi ndjenjat nga konsumimi i tepërt i alkoolit.

15:58 4 h më parë23.04.2026.

Autori
Të fundit
“Pa ritual fetar e pa prani zyrtare”, nipi zbulon amanetin e Rexhep Qoses: Nuk po vdes pa asnjë mëkat
Kosovë

“Pa ritual fetar e pa prani zyrtare”, nipi zbulon amanetin e Rexhep Qoses: Nuk po vdes pa asnjë mëkat

Rexhep Qosja kishte lënë një amanet që prej vitit 2016 që në varrimin e tij nuk donte asnjë ritual fetar apo prani shtetërore.

19:49 8 min më parë23.04.2026.

Autori
Lamtumirë ‘çanta e shpinës’ falas, gjiganti i aviacionit fut tarifën shtesë
LIFESTYLE

Lamtumirë ‘çanta e shpinës’ falas, gjiganti i aviacionit fut tarifën shtesë

Bileta e re, e quajtur “Economy Basic”, do të përfshijë vetëm një send të vogël personal, siç është një çantë laptopi ose një çantë shpine, tha kompania. Biletat e reja fillimisht do të jenë të disponueshme në itinerare të caktuara nga 28 prilli për udhëtime nga 19 maji e tutje.

19:34 23 min më parë23.04.2026.

Autori
X6 dhe Volvoja përplasen brenda tunelit të Llogarasë, bllokohet qarkullimi
Kronikë

Dy makina janë përfshirë në një aksident rrugor në tunelin e Llogarasë. Bllokohet për disa minuta qarkullimi.

19:19 38 min më parë23.04.2026.

Autori
Kuvendi i Kosovës miraton ligjin për çmimet tavan
Kosovë

Qeveria e udhëhequr nga kryeministri Albin Kurti theksoi se ky ligj synon të mbrojë qytetarët nga rritjet e menjëhershme dhe të paarsyeshme të çmimeve në raste të destabilizimit të tregut.

19:05 52 min më parë23.04.2026.

Autori
“Për detin shkojmë në Hagë”, Greqia rrëzon deklaratën e Ramës: Nuk ka marrëveshje për çështjen!
RAJON

“Për detin shkojmë në Hagë”, Greqia rrëzon deklaratën e Ramës: Nuk ka marrëveshje për çështjen!

Media greke Protothema duke cituar burime nga Ministria e Jashtme raporton se Athina distancohet qartë nga deklaratat e Ramës rreth konsultimeve të supozuara të avancuara mbi kufirin detar me Greqinë, duke mohuar narrativën rreth një marrëveshjeje mbi një kërkesë të përbashkët drejtuar Hagës.

18:51 1 h më parë23.04.2026.

Autori
Më të lexuarat
Siguria ushqimore, Kryeinspektori Sula paralajmëron kontrolle blic
Aktualitet

Siguria ushqimore, Kryeinspektori Sula paralajmëron kontrolle blic

Kryeinspektorati i Përgjithshëm do të kryejë kontrolle blic për sa i përket sigurisë ushqimore. Ka qenë vetë kreu i institucionit Dashnor Sula i cili i ka kërkuar qytetarëve që të denonconjnë.

14:32 1 ditë më parë22.04.2026.

Autori
Aksident tragjik në Bullgari, përmbyset autobusi me ukrainas
Europa

Aksident tragjik në Bullgari, përmbyset autobusi me ukrainas

Një aksident i rëndë është regjistruar në juglindje të Bullgarisë, ku një autobus me shtetas ukrainas është përmbysur, duke shkaktuar dy viktima dhe disa të plagosur.

13:40 1 ditë më parë22.04.2026.

Autori
Garda Revolucionare iraniane kërcënon vendet e Gjirit: Do t’ju shkatërrojmë rafineritë
Lindja e Mesme

Garda Revolucionare iraniane kërcënon vendet e Gjirit: Do t’ju shkatërrojmë rafineritë

Pasdaranët pretendojnë se janë të përgatitur të përdorin strategji të reja ushtarake dhe të krijojnë befasi për kundërshtarët, duke lënë të kuptohet se infrastruktura energjetike e vendeve fqinje mund të jenë objektivat e radhës.

15:01 1 ditë më parë22.04.2026.

Autori
RAJON

Media greke Protothema duke cituar burime nga Ministria e Jashtme raporton se Athina distancohet qartë nga deklaratat e Ramës rreth konsultimeve të supozuara të avancuara mbi kufirin detar me Greqinë, duke mohuar narrativën rreth një marrëveshjeje mbi një kërkesë të përbashkët drejtuar Hagës.

Autori
Teherani sekuestron dy anije në Ngushticën e Hormuzit, sulmohet edhe një e tretë
Lindja e Mesme

Teherani sekuestron dy anije në Ngushticën e Hormuzit, sulmohet edhe një e tretë

Akuzohen se kanë “operuar pa autorizim”, kanë “shkelur në mënyrë të përsëritur rregulloret”, kanë “manipuluar sistemet e ndihmës së navigimit” dhe kanë “tentuar të largohen në mënyrë të fshehtë”.

14:02 1 ditë më parë22.04.2026.

Autori
SHQIPËRI
Kronikë

Dy makina janë përfshirë në një aksident rrugor në tunelin e Llogarasë. Bllokohet për disa minuta qarkullimi.

19:19 38 min më parë23.04.2026.

Autori
Iu shpërtheu tritoli në duar, procedohet penalisht një nga të dëmtuarit
Kronikë

Iu shpërtheu tritoli në duar, procedohet penalisht një nga të dëmtuarit

Policia ka proceduar për armëmbajtje pa leje një nga dy të plagosurit nga shpërthimi i një sasie eksplozivi në Tepelenë.

17:10 2 h më parë23.04.2026.

Autori
Fieraku i dehur përplas makinën e policisë në Vlorë
Kronikë

Fieraku i dehur përplas makinën e policisë në Vlorë

Një 41-vjeçar është arrestuar pasi në gjendje të dehur përplasi makinën e policisë në Vlorë.

16:42 3 h më parë23.04.2026.

Autori
“Krismat zgjatën 20 sekonda”, deputeti Arjan Ndoja rrëfen atentatin në Shkozet: S'i kam borxh askujt
Kronikë

“Krismat zgjatën 20 sekonda”, deputeti Arjan Ndoja rrëfen atentatin në Shkozet: S'i kam borxh askujt

Gjatë dëshmisë, Ndoja rrëfeu me detaje momentet e sulmit, duke theksuar se gjithçka ndodhi shumë shpejt dhe pa asnjë shenjë paraprake. “Kur kemi kaluar zonën pranë hyrjes së autostradës, kanë nisur krismat. Në fillim nuk e kuptova që ishin të shtëna me armë zjarri. Nuk ishin breshëri, por të ndara."

16:29 3 h më parë23.04.2026.

Autori
BOTË
Vdekja e studiuesit të UFO-ve 'trazon' Amerikën, reagojnë edhe kongresmenët
Amerika

Vdekja e studiuesit të UFO-ve 'trazon' Amerikën, reagojnë edhe kongresmenët

53-vjeçari u gjet i pajetë më 20 prill jashtë banesës së tij në Qarkun Boulder, Kolorado. Sipas zyrës së mjekut ligjor, shkaku i vdekjes ishte një plagë me armë zjarri e shkaktuar nga vetë ai.

21:45 1 h më parë23.04.2026.

Autori
Shkakton konvulsione dhe mund të shtrohesh në reanimacion, droga e re që po shqetëson SHBA
Amerika

Shkakton konvulsione dhe mund të shtrohesh në reanimacion, droga e re që po shqetëson SHBA

“Kratom” përmban përbërës aktivë që veprojnë në tru në mënyrë të ngjashme me opioidët, duke ndikuar në sistemin nervor.

21:29 1 h më parë23.04.2026.

Autori
Turistja vdiq pasi 13-vjeçari hodhi statujën nga ballkoni, prindërit akuzohen për vrasje
Europa

Turistja vdiq pasi 13-vjeçari hodhi statujën nga ballkoni, prindërit akuzohen për vrasje

30-vjeçarja Chiara Jaconis po festonte ditëlindjen e saj në Napoli së bashku me të dashurin, kur u godit për vdekje nga një statujë 2 kg e rëndë, teksa ecte në rrugë.

21:16 1 h më parë23.04.2026.

Autori
Kriza energjetike godet europianët, Meloni kritika unionit: BE-ja nuk është shumë e guximshme
Europa

Kriza energjetike godet europianët, Meloni kritika unionit: BE-ja nuk është shumë e guximshme

"Evropa duhet të jetë shumë më e guximshme!”. Ky ishte mesazhi që Giorgia Meloni i dërgoi Brukselit, teksa mbërriti në Ayia Napa të Qipros për samitin informal me udhëheqësit e BE-së.

20:47 49 min më parë23.04.2026.

Autori
RAJON
Kosovë

Rexhep Qosja kishte lënë një amanet që prej vitit 2016 që në varrimin e tij nuk donte asnjë ritual fetar apo prani shtetërore.

19:49 8 min më parë23.04.2026.

Autori
Kosovë

Qeveria e udhëhequr nga kryeministri Albin Kurti theksoi se ky ligj synon të mbrojë qytetarët nga rritjet e menjëhershme dhe të paarsyeshme të çmimeve në raste të destabilizimit të tregut.

19:05 52 min më parë23.04.2026.

Autori
RAJON

Autori
Vdekja e akademikut, e premtja shpallet ditë zie në Kosovë
Kosovë

Vdekja e akademikut, e premtja shpallet ditë zie në Kosovë

Kosova do të jetë në zi ditën e nesërme në nder të akademikut Rexhep Qosja i cili ndërroi jetë në moshën 89 vjeçare.

16:15 3 h më parë23.04.2026.

Autori
SPORT
A ka një mundësi që Italia të jetë në Botëror? FIFA përgjigjet zyrtarisht
Futboll

A ka një mundësi që Italia të jetë në Botëror? FIFA përgjigjet zyrtarisht

Reagimet ndaj propozimit kanë qenë të ashpra. Ambasada iraniane e ka cilësuar atë si “falimentim moral”.

21:02 1 h më parë23.04.2026.

Autori
I përfshirë në skandalin e eskortave në Milano? Rafael Leao thyen heshtjen
Futboll

I përfshirë në skandalin e eskortave në Milano? Rafael Leao thyen heshtjen

Ylli portugez i kuqezinjeve publikoi versionin e tij mbi atë që ka ndodhur përmes një mesazhi në llogarinë e tij në Instagram, duke mbrojtur veten. "Dua të sqaroj drejtpërdrejt se nuk kam dijeni për faktet nën hetim. Nuk jam i përfshirë dhe nuk kam kryer asnjë krim”, shkroi Leao.

18:09 1 h më parë23.04.2026.

Autori
“Final 4” për vajza, përcaktohen datat e ndeshjeve gjysmëfinale dhe finale, ja si funksionon
Futboll

“Final 4” për vajza, përcaktohen datat e ndeshjeve gjysmëfinale dhe finale, ja si funksionon

Departamenti i Garave në FSHF ka zyrtarizuar kalendarin e fazës “Final 4” për kampionatin e vajzave, fazë që do të përcaktojë skuadrën kampione për edicionin 2025/2026.

15:22 4 h më parë23.04.2026.

Autori
Trabzonspori tregti me Ernest Muçin, do ta blejë nga Beşiktaş për ta shitur 17,5 mln euro
Kombëtarja

Trabzonspori tregti me Ernest Muçin, do ta blejë nga Beşiktaş për ta shitur 17,5 mln euro

Drejtuesit dhe stafi teknik po e shqyrtojnë këtë alternativë, ndërsa plani i klubit është i qartë: fillimisht ta blejë Muçin nga Beşiktaş dhe më pas ta shesë në një ligë europiane,

13:59 5 h më parë23.04.2026.

Autori
KULTURË
Zbulohet misteri i “vezëve të arta” në fundin e oqeanit
KULTURË

Zbulohet misteri i “vezëve të arta” në fundin e oqeanit

Edhe pse misteri kryesor është zgjidhur, mbeten pyetje mbi mënyrën se si kjo pjesë u shkëput.

21:59 2 h më parë23.04.2026.

Autori
Turizmi po ndikohet nga algoritmi, si Inteligjenca Artificiale po i jep përparësi Evropës Lindore?
KULTURË

Turizmi po ndikohet nga algoritmi, si Inteligjenca Artificiale po i jep përparësi Evropës Lindore?

Si rezultat, Evropa Lindore po kthehet nga një alternativë ekonomike në një nga destinacionet kryesore të turizmit evropian.

20:02 4 min më parë23.04.2026.

Autori
'Armët ishin të zhurmshme, por gjithmonë kishte muzikë'
KULTURË

'Armët ishin të zhurmshme, por gjithmonë kishte muzikë'

Anëtarët e një prej grupeve më me ndikim të Sudanit, Aswat Almadina, janë të shpërndarë në të gjithë botën, duke shpresuar se muzika e tyre do të jetë një frymëzim për paqen në një komb të shkatërruar nga lufta.

22:57 3 ditë më parë19.04.2026.

Autori
Muzeu Historik Kombëtar drejt transformimit, zbulohet fasada e rikonstruktuar
KULTURË

Muzeu Historik Kombëtar drejt transformimit, zbulohet fasada e rikonstruktuar

Ministri i Kulturës, Blendi Gonxhja publikoi në rrjetet sociale pamje nga ndërhyrjet e realizuara në fasadën e Muzeut Historik Kombëtar dhe rezultatin përfundimtar. Muzeu Historik Kombëtar u mbyll për publikun më 15 mars 2024 dhe pritet të qëndrojë i mbyllur për katër vite.

10:02 5 ditë më parë18.04.2026.

Autori
SHOWBIZ
Aktori i njohur ndërron jetë në moshën 57-vjeçare
SHOWBIZ

Aktori i njohur ndërron jetë në moshën 57-vjeçare

Aktori dhe producenti amerikan Patrick Muldoon, i njohur për rolet e tij në telenovelën e famshme Days of Our Lives dhe filmin Starship Troopers, ka vdekur në moshën 57 vjeç.

13:27 2 ditë më parë21.04.2026.

Autori
Shuhet legjenda e “The Osmonds”
SHOWBIZ

Shuhet legjenda e “The Osmonds”

Bota e muzikës është në zi pas ndarjes nga jeta të Alan Osmond, një prej figurave kyçe të grupit të famshëm “The Osmonds”, i cili ka ndërruar jetë në moshën 76-vjeçare.

11:30 2 ditë më parë21.04.2026.

Autori
“People” shpall gruan më të bukur në botë për 2026-ën
SHOWBIZ

“People” shpall gruan më të bukur në botë për 2026-ën

Aktualisht 43 vjeçe, ajo po përgatitet për një vit të ngjeshur artistik, pasi pritet të marrë pjesë në 5 projekte filmike.

20:59 2 ditë më parë20.04.2026.

Autori
Nuk ka më kufij, ylli i kinemasë rikthehet në ekran pas vdekjes falë inteligjencës artificiale
SHOWBIZ

Nuk ka më kufij, ylli i kinemasë rikthehet në ekran pas vdekjes falë inteligjencës artificiale

Filmi “As Deep as the Grave” sjell në ekran aktorin e njohur amerikan Val Kilmer, i cili ndërroi jetë në vitin 2025, në moshën 65-vjeçare.

12:02 4 ditë më parë19.04.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes