TË FUNDIT
FIFA miraton ligjin 'Vinicius', kush mbulon gojën ndëshkohet me karton të kuq "Ekonomia shqiptare pritet të ngadalësohet nga lufta", BB publikon raportin Të dy me precedentë penalë/ Plagosi 26-vjeçarin, shpallet në kërkim I miturI rrezikon të mbytet, ndërhyn policia me mjet lundrues Kujdes! Çfarë nuk duhet të ndani asnjëherë më Inteligjencën Artificiale Emërohet drejtori i ri i Krimit Ekonomik në Policinë e Shtetit
FIFA miraton ligjin 'Vinicius', kush mbulon gojën ndëshkohet me karton të kuq "Ekonomia shqiptare pritet të ngadalësohet nga lufta", BB publikon raportin Të dy me precedentë penalë/ Plagosi 26-vjeçarin, shpallet në kërkim I miturI rrezikon të mbytet, ndërhyn policia me mjet lundrues Kujdes! Çfarë nuk duhet të ndani asnjëherë më Inteligjencën Artificiale Emërohet drejtori i ri i Krimit Ekonomik në Policinë e Shtetit
23° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Ilir Meta Lufta në Lindjen e Mesme Klodian Braho Atentati në Lezhë Çmimi i naftës
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
  • VIDEO
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Ilir Meta Lufta në Lindjen e Mesme Klodian Braho Atentati në Lezhë Çmimi i naftës

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Taksat e reja

Taksa për sheqerin që po përplas politikën me industrinë në Gjermani
Europa

Taksa për sheqerin që po përplas politikën me industrinë në Gjermani

E ashtuquajtura “sugar tax” mund të hyjë në fuqi në vitin 2028 dhe pritet të gjenerojë rreth 450 milionë euro në vit.

07:22 7 h më parë29.04.2026.

Autori
Të fundit
FIFA miraton ligjin 'Vinicius', kush mbulon gojën ndëshkohet me karton të kuq
Futboll

Sipas rregullit të ri çdo lojtar që mbulon gojën ndërsa flet me një kundërshtar në fushë do të ndëshkohet në të ardhmen me një karton të kuq të drejtpërdrejtë. Po ashtu të gjithë lojtarët që largohen nga fusha në shenjë proteste do të përjashtohen me karton të kuq.

14:10 12 min më parë29.04.2026.

Autori
"Ekonomia shqiptare pritet të ngadalësohet nga lufta", BB publikon raportin
Ekonomi

Ekonomia shqiptare mund të ngadalësohet nga lufta thotë Banka Botërore në raportin e saj, duke shtuar se pritet rritje e çmimeve.

14:00 22 min më parë29.04.2026.

Autori
Të dy me precedentë penalë/ Plagosi 26-vjeçarin, shpallet në kërkim
Kronikë

Policia e Sarandës ka shpallur në kërkim një 37-vjeçar i cili dy ditë më parë pas një konflikti ka plagosur me thikë një tjetër person, të dy të njohur me precedent penal.

13:48 34 min më parë29.04.2026.

Autori
I miturI rrezikon të mbytet,  ndërhyn policia me mjet lundrues
Kronikë

I miturI rrezikon të mbytet, ndërhyn policia me mjet lundrues

Një i mitur ka rrezikuar të mbytet pasi ka rëshqitur nga gurët e skalierës në vendin e quajtur "Vaska e Marinës" në Shëngjin.

13:35 47 min më parë29.04.2026.

Autori
Kujdes! Çfarë nuk duhet të ndani asnjëherë më Inteligjencën Artificiale
TEKNOLOGJI

Kujdes! Çfarë nuk duhet të ndani asnjëherë më Inteligjencën Artificiale

Ekspertët paralajmërojnë se krahas lehtësisë që ofron kjo teknologji, ekzistojnë edhe rreziqe reale.

13:21 1 h më parë29.04.2026.

Autori
Më të lexuarat
Koncert në 2.850 metër lartësi, këngëtarja e famshme përdor oksigjen në skenë
SHOWBIZ

Momente ankthi për fansat gjatë një koncerti në Quito, këngëtarja e mirënjohur italiane, Laura Pausini u detyrua të ndërpresë përkohësisht performancën në skenë dhe të përdorë një maskë oksigjeni për shkak të lodhjes.

16:24 21 h më parë28.04.2026.

Autori
Shtëpitë 1 euro në Alpet italiane shkaktojnë “boom” kërkesash, por jo gjithçka është aq e lehtë
LIFESTYLE

Shtëpitë 1 euro në Alpet italiane shkaktojnë “boom” kërkesash, por jo gjithçka është aq e lehtë

Një nismë për shitjen e banesave me çmimin simbolik prej 1 euro në veri të Italisë ka shkaktuar një interes të jashtëzakonshëm, duke sjellë një “bum” aplikimesh që ka tejkaluar çdo pritshmëri fillestare.

22:37 15 h më parë28.04.2026.

Autori
Makina u mor me qira në Rinas dhe u mbulua me bar, zbardhen detaje të reja për atentatin në Lezhë
Kronikë

Makina u mor me qira në Rinas dhe u mbulua me bar, zbardhen detaje të reja për atentatin në Lezhë

Hetimet për vrasjen e dyfishtë në Balldren të Lezhës po avancojnë, ndërsa policia ka arritur të sigurojë prova të reja që hedhin dritë mbi organizimin e atentatit ndaj bashkëshortëve Kreshnik dhe Gentjana Mujeci.

16:27 21 h më parë28.04.2026.

Autori
Ekspertët paralajmërojnë, pse nuk duhet të printoni faturën në bankomat
LIFESTYLE

Ekspertët paralajmërojnë, pse nuk duhet të printoni faturën në bankomat

Ekspertët e sigurisë kibernetike po paralajmërojnë qytetarët që të shmangin printimin e faturave në bankomat, pasi kjo praktikë mund të rrezikojë të dhënat personale dhe financiare.

22:46 15 h më parë28.04.2026.

Autori
“Irani drejt kolapsit”, Trump: Kërkojnë hapjen e Ngushticës së Hormuzit
Lindja e Mesme

“Irani drejt kolapsit”, Trump: Kërkojnë hapjen e Ngushticës së Hormuzit

Sipas tij, Teherani kërkon që ngushtica strategjike të hapet sa më shpejt, ndërsa përpiqet të stabilizojë situatën e brendshme politike dhe udhëheqjen e vendit.

16:47 21 h më parë28.04.2026.

Autori
SHQIPËRI
Ekonomi

Ekonomia shqiptare mund të ngadalësohet nga lufta thotë Banka Botërore në raportin e saj, duke shtuar se pritet rritje e çmimeve.

14:00 22 min më parë29.04.2026.

Autori
Kronikë

Policia e Sarandës ka shpallur në kërkim një 37-vjeçar i cili dy ditë më parë pas një konflikti ka plagosur me thikë një tjetër person, të dy të njohur me precedent penal.

13:48 34 min më parë29.04.2026.

Autori
I miturI rrezikon të mbytet,  ndërhyn policia me mjet lundrues
Kronikë

I miturI rrezikon të mbytet, ndërhyn policia me mjet lundrues

Një i mitur ka rrezikuar të mbytet pasi ka rëshqitur nga gurët e skalierës në vendin e quajtur "Vaska e Marinës" në Shëngjin.

13:35 47 min më parë29.04.2026.

Autori
Emërohet drejtori i ri i Krimit Ekonomik në Policinë e Shtetit
Aktualitet

Emërohet drejtori i ri i Krimit Ekonomik në Policinë e Shtetit

Pas emërimit të drejtorit të ri të policisë Skënder Hitaj vijojnë ndryshimet në strukturat e saj drejtuese.

13:08 1 h më parë29.04.2026.

Autori
BOTË
Von der Leyen: Miliarda euro humbje nga kriza energjetike dhe lufta në Lindjen e Mesme
Europa

Von der Leyen: Miliarda euro humbje nga kriza energjetike dhe lufta në Lindjen e Mesme

Von der Leyen tha se konflikti në Lindjen e Mesme po i kushton BE rreth 500 milionë euro në ditë për importin e karburanteve fosile.

11:58 2 h më parë29.04.2026.

Autori
Trump nxjerr automatikun dhe “sulmon” Iranin: Nuk ka më djalë të mirë
Amerika

Trump nxjerr automatikun dhe “sulmon” Iranin: Nuk ka më djalë të mirë

Postimi është shoqëruar me një imazh të krijuar me inteligjencë artificiale, ku Trump shfaqet duke mbajtur një automatik.

11:17 3 h më parë29.04.2026.

Autori
Gjenerali rus kritikon Putin: Fillo e lufto seriozisht, e ardhmja në rrezik
Europa

Gjenerali rus kritikon Putin: Fillo e lufto seriozisht, e ardhmja në rrezik

Në një fjalim në Dhomën Publike të Rusisë, ai theksoi se është koha që Kremlini “të fillojë të luftojë seriozisht”.

10:04 4 h më parë29.04.2026.

Autori
NASA zbuloi një "sy" gjigant 40 kilometra në Sahara, si u krijua fenomeni mbresëlënës
Nëpër botë

NASA zbuloi një "sy" gjigant 40 kilometra në Sahara, si u krijua fenomeni mbresëlënës

Struktura Rishat, siç quhet shkencërisht, bie në sy edhe nga hapësira. Nga Stacioni Ndërkombëtar Hapësinor, duket si një "sy" i madh i gdhendur në shkretëtirë, me rrathë koncentrikë që i ngjajnë bebëzës së syrit.

09:28 4 h më parë29.04.2026.

Autori
RAJON
Dështimi për zgjedhjen e presidentit, Osmani: Natë e rëndë për Kosovën
Kosovë

Dështimi për zgjedhjen e presidentit, Osmani: Natë e rëndë për Kosovën

Ajo u ka bërë thirrje qytetarëve që të bashkohen dhe të përballojnë së bashku sfidat, duke theksuar se ndryshimet dhe zgjidhjet vijnë gjithmonë nga vetë populli.

11:31 2 h më parë29.04.2026.

Autori
Nuk ka president, “tym i zi” nga Kuvendi, Kosova shkon në zgjedhje
Kosovë

Nuk ka president, “tym i zi” nga Kuvendi, Kosova shkon në zgjedhje

Kosova do të shkojë në zgjedhje të reja, pasi Kuvendi dështoi mesnatën e djeshme të zgjedhë presidentin e ri të vendit brenda afatit Kushtetues.

07:09 7 h më parë29.04.2026.

Autori
“Opozita po vepron kundër institucioneve”, Kurti: Synojnë bllokimin e qeverisë
Kosovë

“Opozita po vepron kundër institucioneve”, Kurti: Synojnë bllokimin e qeverisë

Kryeministri theksoi se opozita ka penguar edhe miratimin e një pakete ekonomike, e cila sipas tij ishte në funksion të mbështetjes së qytetarëve.

17:00 21 h më parë28.04.2026.

Autori
Kurti pret liderët ushtarakë të NATO-s e BE, ngre alarmin për ndikimin destabilizues të Serbisë
Kosovë

Kurti pret liderët ushtarakë të NATO-s e BE, ngre alarmin për ndikimin destabilizues të Serbisë

Gjatë takimit, Kurti vlerësoi angazhimin e vazhdueshëm të NATO-s për ruajtjen e paqes, stabilitetit dhe sigurisë në Kosovë dhe në rajonin e Ballkanit Perëndimor. Ai nënvizoi se misioni i KFOR mbetet kyç jo vetëm për sigurinë e Kosovës, por edhe për stabilitetin rajonal.

12:30 1 ditë më parë28.04.2026.

Autori
SPORT
Futboll

Sipas rregullit të ri çdo lojtar që mbulon gojën ndërsa flet me një kundërshtar në fushë do të ndëshkohet në të ardhmen me një karton të kuq të drejtpërdrejtë. Po ashtu të gjithë lojtarët që largohen nga fusha në shenjë proteste do të përjashtohen me karton të kuq.

14:10 12 min më parë29.04.2026.

Autori
Ndeshje historike në Champions me 9 gola, PSG i shënon 5 herë Bayernit, por gjermanët nuk dorëzohen kurrë
Futboll

Ndeshje historike në Champions me 9 gola, PSG i shënon 5 herë Bayernit, por gjermanët nuk dorëzohen kurrë

Një nga ndeshjet më spektakolare në historinë e Ligës së Kampionëve u zhvillua në “Parc des Princes”, ku Paris Saint-Germain mposhti Bayern Munich me rezultatin 5-4 në sfidën e parë gjysmëfinale.

22:59 15 h më parë28.04.2026.

Autori
McLaren “braktis” Formula 1 dhe debuton në sportin e ri
Formula 1

McLaren “braktis” Formula 1 dhe debuton në sportin e ri

Hyrja e McLaren në golf ndjek një strategji të qartë: transferimin e teknologjisë dhe inovacionit nga Formula 1 në sportin e golfit, me synimin që të shtyjë kufijtë e dizajnit dhe performancës.

20:27 17 h më parë28.04.2026.

Autori
Ka makina me vlerë 2,3 milionë euro, ylli i futbollit hidhet në gjyq nga Mercedes për vonesa me këstet
Futboll

Ka makina me vlerë 2,3 milionë euro, ylli i futbollit hidhet në gjyq nga Mercedes për vonesa me këstet

Ish-lojtari i Napolit, aktualisht pjesë e Galatasaray, akuzohet për mospagim të kësteve të leasing për një makinë luksoze, duke krijuar një borxh prej rreth 90 mijë eurosh.

19:12 19 h më parë28.04.2026.

Autori
KULTURË
U akuzua për përvetësim kulturor, Prada lançon sandalet Made in India
KULTURË

U akuzua për përvetësim kulturor, Prada lançon sandalet Made in India

Marka italiane luksoze Prada ka lançuar një linjë të kufizuar sandalesh të frymëzuara nga sandalet tradicionale Kolhapuri të Indisë, gati një vit pasi u përball me kritika për përvetësimin kulturor.

18:39 19 h më parë28.04.2026.

Autori
Zbulohet misteri i “vezëve të arta” në fundin e oqeanit
KULTURË

Zbulohet misteri i “vezëve të arta” në fundin e oqeanit

Edhe pse misteri kryesor është zgjidhur, mbeten pyetje mbi mënyrën se si kjo pjesë u shkëput.

21:59 5 ditë më parë23.04.2026.

Autori
Turizmi po ndikohet nga algoritmi, si Inteligjenca Artificiale po i jep përparësi Evropës Lindore?
KULTURË

Turizmi po ndikohet nga algoritmi, si Inteligjenca Artificiale po i jep përparësi Evropës Lindore?

Si rezultat, Evropa Lindore po kthehet nga një alternativë ekonomike në një nga destinacionet kryesore të turizmit evropian.

20:02 5 ditë më parë23.04.2026.

Autori
'Armët ishin të zhurmshme, por gjithmonë kishte muzikë'
KULTURË

'Armët ishin të zhurmshme, por gjithmonë kishte muzikë'

Anëtarët e një prej grupeve më me ndikim të Sudanit, Aswat Almadina, janë të shpërndarë në të gjithë botën, duke shpresuar se muzika e tyre do të jetë një frymëzim për paqen në një komb të shkatërruar nga lufta.

22:57 9 ditë më parë19.04.2026.

Autori
SHOWBIZ
Dikur e quanin rosaku i familjes, ja si duket sot vajza “e panjohur” e Trump
SHOWBIZ

Dikur e quanin rosaku i familjes, ja si duket sot vajza “e panjohur” e Trump

Tiffany mbërriti e veshur me një fustan të bukur pa rripa ngjyrë krem, duke treguar trupin e saj pas lindjes. Ajo është fëmija i vetëm i Presidentit me gruan e dytë Marla Maples.

14:24 1 min më parë29.04.2026.

Autori
Kush do ta fitojë Eurovision 2026? Shkencëtarët zbulojnë formulën si triumfon
SHOWBIZ

Kush do ta fitojë Eurovision 2026? Shkencëtarët zbulojnë formulën si triumfon

Gjithashtu, rëndësi kanë edhe temat aktuale dhe tekste të larmishme që lidhen me realitetin e përditshëm.

08:33 5 h më parë29.04.2026.

Autori
SHOWBIZ

Momente ankthi për fansat gjatë një koncerti në Quito, këngëtarja e mirënjohur italiane, Laura Pausini u detyrua të ndërpresë përkohësisht performancën në skenë dhe të përdorë një maskë oksigjeni për shkak të lodhjes.

16:24 21 h më parë28.04.2026.

Autori
I përfshirë në një rrjet prostitucioni, arrestohet vëllai i mbretit të “qofteve” me kripë
SHOWBIZ

I përfshirë në një rrjet prostitucioni, arrestohet vëllai i mbretit të “qofteve” me kripë

Sipas raportimeve të mediave turke, përfshirë gazetën “Milliyet”, ai dyshohet për përfshirje në një çështje të rëndë që lidhet me shfrytëzim prostitucioni.

13:53 1 ditë më parë28.04.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes