TË FUNDIT
Tragjike në Francë/ Të shtëna me armë mes të rinjve, vritet 15-vjeçari A foli me Xi për Tajvanin? Trump: Nuk kam marrë asnjë angazhim Franca me 9 sulmues në Botërorin 2026, Deschamps lë jashtë Camavinga dhe Kolo Muani Çmenduria e 21-vjeçarit shqiptar: Nga Tajlanda në Itali me valixhen plot drogë, arrestohet me 19 kg marihuanë Vetëm pak ditë pas udhëtimit të Trump, Putin pritet të vizitojë Kinën më 20 maj “Tuttosport”: Igli Tare drejt largimit pas vetëm një viti, Milani ka gati pasardhësin
Tragjike në Francë/ Të shtëna me armë mes të rinjve, vritet 15-vjeçari A foli me Xi për Tajvanin? Trump: Nuk kam marrë asnjë angazhim Franca me 9 sulmues në Botërorin 2026, Deschamps lë jashtë Camavinga dhe Kolo Muani Çmenduria e 21-vjeçarit shqiptar: Nga Tajlanda në Itali me valixhen plot drogë, arrestohet me 19 kg marihuanë Vetëm pak ditë pas udhëtimit të Trump, Putin pritet të vizitojë Kinën më 20 maj “Tuttosport”: Igli Tare drejt largimit pas vetëm një viti, Milani ka gati pasardhësin
21° Tiranë, Shi i lehtë

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Kuvendi i Shqipërisë Donald Trump Çmimi i naftës Lufta në Lindjen e Mesme Hantavirusi
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
  • VIDEO
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Kuvendi i Shqipërisë Donald Trump Çmimi i naftës Lufta në Lindjen e Mesme Hantavirusi

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Qendra e Ekselencës së NATO-s

Mbrojtja Kibernetike, Shqipëria anëtarësohet në Qendrën e Ekselencës së NATO-s
Aktualitet

Qendra është e fokusuar në kërkime shkencore, trajnime profesionale dhe zhvillimin e praktikave më të mira për rritjen e qëndrueshmërisë kibernetike.

14:52 2 h më parë15.05.2026.

Autori
Të fundit
Tragjike në Francë/ Të shtëna me armë mes të rinjve, vritet 15-vjeçari
Nëpër botë

Prokurorët francezë thonë se një 15-vjeçar është vrarë dhe një 13-vjeçar është plagosur rëndë në një të shtënë të dyshuar për drogë në qytetin perëndimor të Nantes.

17:34 13 min më parë15.05.2026.

Autori
A foli me Xi për Tajvanin? Trump: Nuk kam marrë asnjë angazhim
Nëpër botë

Presidenti amerikan Donald Trump ka thënë se nuk ka marrë asnjë angazhim për Tajvanin gjatë bisedimeve me Presidentin e Kinës Xi Jinping.

17:15 32 min më parë15.05.2026.

Autori
Franca me 9 sulmues në Botërorin 2026, Deschamps lë jashtë Camavinga dhe Kolo Muani
Futboll

Franca me 9 sulmues në Botërorin 2026, Deschamps lë jashtë Camavinga dhe Kolo Muani

Franca konsiderohet një nga skuadrat favorite për të fituar Kupën e Botës, krahas Spanjës dhe Argjentinës. Pika më e fortë e “gjelave” mbetet sulmi, ku nuk mungojnë yjet më të mëdhenj të futbollit.

16:56 51 min më parë15.05.2026.

Autori
Çmenduria e 21-vjeçarit shqiptar: Nga Tajlanda në Itali me valixhen plot drogë, arrestohet me 19 kg marihuanë
Europa

Çmenduria e 21-vjeçarit shqiptar: Nga Tajlanda në Itali me valixhen plot drogë, arrestohet me 19 kg marihuanë

I riu mbërriti në aeroportin e Malpensës në Milano me një fluturim nga Bangkoku, ndërsa valixhja e tij ngjalli menjëherë dyshime tek autoritetet për shkak të peshës dhe mënyrës së paketimit.

16:38 1 h më parë15.05.2026.

Autori
Vetëm pak ditë pas udhëtimit të Trump, Putin pritet të vizitojë Kinën më 20 maj
Nëpër botë

Nëse vizita e presidentit rus realizohet, Kina do të presë brenda të njëjtit muaj liderët e dy fuqive të mëdha jashtë një samiti shumëpalësh, gjë që konsiderohet një zhvillim i rrallë diplomatik.

16:23 1 h më parë15.05.2026.

Autori
Më të lexuarat
Goditi me gur një fokë të rrallë, turisti amerikan arrestohet në Hawaii
LIFESTYLE

Goditi me gur një fokë të rrallë, turisti amerikan arrestohet në Hawaii

Ka shkelur ligjet federale për mbrojtjen e specieve të rrezikuara dhe gjitarëve detarë. Nëse shpallet fajtor, rrezikon deri në një vit burg dhe gjobë deri në 70 mijë dollarë.

22:22 19 h më parë14.05.2026.

Autori
Rikthehet në burg ish ministri Lefter Koka, vendimi nga Apeli i GJKKO-së
Aktualitet

Rikthehet në burg ish ministri Lefter Koka, vendimi nga Apeli i GJKKO-së

Ish ministri i Mjedisit Lefter Koka do të rikthehet në qeli pas vendimit të Apelit të GJKKO, për sa i përket iceneratorit të Tiranës.

15:44 1 ditë më parë14.05.2026.

Autori
Pas raketave 'Javelin' dhe dronëve, SHBA përgatit paketë armatimi 14 milionë dollarëshe për Kosovën
Kosovë

Pas raketave 'Javelin' dhe dronëve, SHBA përgatit paketë armatimi 14 milionë dollarëshe për Kosovën

Njoftimi për furnizimin e Kosovës me armatim të ri amerikan vjen në kohën kur kongresistë amerikanë po bëjnë thirrje që Uashingtoni ta mbështesë anëtarësimin e Kosovës në Organizatën e Traktatit të Atlantikut Verior.

15:52 1 ditë më parë14.05.2026.

Autori
Pep Guardiola largohet? Video që nxiti spekulimet për trajnerin e Manchester City
Futboll

Pep Guardiola largohet? Video që nxiti spekulimet për trajnerin e Manchester City

Pamjet tregojnë disa xhirime që po zhvilloheshin në rrethin e mesit të fushës, si edhe trajnerin duke ecur mes trofeve të fituar gjatë periudhës së tij te klubi anglez.

16:52 1 ditë më parë14.05.2026.

Autori
Lefter Koka rikthehet në burg, Apeli i GJKKO ndryshon vendimin për inceneratorin e Tiranës
Kronikë

Lefter Koka rikthehet në burg, Apeli i GJKKO ndryshon vendimin për inceneratorin e Tiranës

Në vendimin e mëparshëm, GJKKO kishte vlerësuar se koha e kaluar në paraburgim e kishte shlyer dënimin, duke vendosur shuarjen e masës së sigurisë.

16:33 1 ditë më parë14.05.2026.

Autori
SHQIPËRI
Fondi i Sigurimit të Kujdesit Shëndetësor: Arti Papajani shkarkohet nga detyra, emërohet drejtori i ri
Sociale

Fondi i Sigurimit të Kujdesit Shëndetësor: Arti Papajani shkarkohet nga detyra, emërohet drejtori i ri

Ishte emëruar në shtator të vitit 2025, në vend të tij është emëruar Ilir Topi, i cili do të marrë drejtimin e institucionit në vijim.

15:22 2 h më parë15.05.2026.

Autori
Fushata e monitorimit ajror kundër kanabisit, viti i 15-të i bashkëpunimit të Policisë së Shtetit dhe Guardia di Finanza
Kronikë

Fushata e monitorimit ajror kundër kanabisit, viti i 15-të i bashkëpunimit të Policisë së Shtetit dhe Guardia di Finanza

Fushata do të vijojë gjatë muajve në vijim në të gjithë territorin e Shqipërisë, me fokus zonat me risk të lartë. Koordinatat raportohen nga Guardia di Finanza, ndërhyrja bëhet nga policia shqiptare.

15:06 2 h më parë15.05.2026.

Autori
Aktualitet

Qendra është e fokusuar në kërkime shkencore, trajnime profesionale dhe zhvillimin e praktikave më të mira për rritjen e qëndrueshmërisë kibernetike.

14:52 2 h më parë15.05.2026.

Autori
Kapet celular në qelinë e të dënuarit për trafikun e 6 tonëve kokainë, vlera e përllogaritur ishte 411 milionë euro
Kronikë

Kapet celular në qelinë e të dënuarit për trafikun e 6 tonëve kokainë, vlera e përllogaritur ishte 411 milionë euro

Sipas SPAK, aktiviteti kriminal është dokumentuar kryesisht gjatë vitit 2020, ku sasi të mëdha droge dyshohet se janë trafikuar nga Ekuadori drejt vendeve të Bashkimit Europian.

14:36 3 h më parë15.05.2026.

Autori
BOTË
Nëpër botë

Prokurorët francezë thonë se një 15-vjeçar është vrarë dhe një 13-vjeçar është plagosur rëndë në një të shtënë të dyshuar për drogë në qytetin perëndimor të Nantes.

17:34 13 min më parë15.05.2026.

Autori
Nëpër botë

Presidenti amerikan Donald Trump ka thënë se nuk ka marrë asnjë angazhim për Tajvanin gjatë bisedimeve me Presidentin e Kinës Xi Jinping.

17:15 32 min më parë15.05.2026.

Autori
Europa

I riu mbërriti në aeroportin e Malpensës në Milano me një fluturim nga Bangkoku, ndërsa valixhja e tij ngjalli menjëherë dyshime tek autoritetet për shkak të peshës dhe mënyrës së paketimit.

16:38 1 h më parë15.05.2026.

Autori
Nëpër botë

Nëse vizita e presidentit rus realizohet, Kina do të presë brenda të njëjtit muaj liderët e dy fuqive të mëdha jashtë një samiti shumëpalësh, gjë që konsiderohet një zhvillim i rrallë diplomatik.

16:23 1 h më parë15.05.2026.

Autori
RAJON
Kurti pret Kos: Nuk ka siguri për Evropën pa Kosovën
Kosovë

Kurti pret Kos: Nuk ka siguri për Evropën pa Kosovën

Ajo nënvizoi se zgjerimi i BE-së tashmë lidhet edhe me sigurinë dhe stabilitetin e Evropës, duke shtuar se bashkëpunimi rajonal mbetet thelbësor.

13:24 4 h më parë15.05.2026.

Autori
Marta Kos mbërrin në Prishtinë, pritet nga ushtruesja e detyrës së presidentit
Kosovë

Marta Kos mbërrin në Prishtinë, pritet nga ushtruesja e detyrës së presidentit

Megjithëse agjenda zyrtare e takimeve nuk është bërë publike, fokusi kryesor i vizitës pritet të jetë procesi i reformave që lidhen me Planin e Rritjes së Bashkimit Evropian për Ballkanin Perëndimor dhe përfitimet që Kosova mund të marrë nga kjo paketë.

12:00 5 h më parë15.05.2026.

Autori
Dhuna ndaj kreut të degës së VV, policia arreston 2 persona, Sami Lushtaku nuk paraqitet
Kosovë

Dhuna ndaj kreut të degës së VV, policia arreston 2 persona, Sami Lushtaku nuk paraqitet

Ndërkohë, sipas prokurorisë, i akuzuari kryesor për këtë ngjarje, Sami Lushtaku nuk është paraqitur ende për të dhënë versionin e tij për këtë ngjarje.

07:25 10 h më parë15.05.2026.

Autori
Të shtëna me armë në Prishtinë, plagoset një person
Kosovë

Të shtëna me armë në Prishtinë, plagoset një person

Një atentat me armë zjarri ka ndodhur mbrëmjen e kësaj të enjteje në Prishtina, ku një person mbeti i plagosur rëndë.

22:42 19 h më parë14.05.2026.

Autori
SPORT
Futboll

Franca konsiderohet një nga skuadrat favorite për të fituar Kupën e Botës, krahas Spanjës dhe Argjentinës. Pika më e fortë e “gjelave” mbetet sulmi, ku nuk mungojnë yjet më të mëdhenj të futbollit.

16:56 51 min më parë15.05.2026.

Autori
“Tuttosport”: Igli Tare drejt largimit pas vetëm një viti, Milani ka gati pasardhësin
Futboll

“Tuttosport”: Igli Tare drejt largimit pas vetëm një viti, Milani ka gati pasardhësin

Në klub priten edhe ndryshime të tjera në menaxhim si pjesë e një riorganizimi të madh, por për momentin e vetmja gjë e sigurt është se aventura e shqiptarit te “kuqezinjtë” po shkon drejt fundit.

16:08 1 h më parë15.05.2026.

Autori
Garat me makina kthehen në arena boksi, plas grushti mes mekanikëve në Misano
Shumësportësh

Garat me makina kthehen në arena boksi, plas grushti mes mekanikëve në Misano

Ngjarja mendohet se nisi afro 20 minuta para përfundimit të garës, kur piloti Edoardo Liberati me Lamborghini goditi nga pas makinën Audi të Alex Aka, teksa të dy po luftonin për kreun.

15:37 2 h më parë15.05.2026.

Autori
Turi çiklistik i Shqipërisë, 5 ditë bllokime rrugësh, zbulohet itenerari
Shumësportësh

Turi çiklistik i Shqipërisë, 5 ditë bllokime rrugësh, zbulohet itenerari

Aktiviteti sportiv ndërkombëtar do të zhvillohet nga data 18 deri më 22 maj 2026 dhe do të përfshijë 5 etapa në qytete dhe akse të ndryshme të vendit.

13:51 3 h më parë15.05.2026.

Autori
KULTURË
Filmi "Adolesence" bën histori në çmimet BAFTA
KULTURË

Filmi "Adolesence" bën histori në çmimet BAFTA

Drama e Netflix-it, Adolescence, ishte fituesi i madh në Çmimet Bafta Television të dielën, me The Celebrity Traitors dhe Last One Laughing që morën gjithashtu një pjesë të lavdisë.

22:17 3 ditë më parë11.05.2026.

Autori
Tedi Papavrami dekorohet me 'Urdhrin Suprem të Shqiponjës', Rama: Je ylli i botës që ndriçon edhe për vendin
KULTURË

Tedi Papavrami dekorohet me 'Urdhrin Suprem të Shqiponjës', Rama: Je ylli i botës që ndriçon edhe për vendin

Rama e cilësoi Papavramin si një figurë të rrallë artistike dhe njerëzore, duke vënë në dukje jo vetëm talentin e tij si muzikant, por edhe integritetin dhe dimensionin e tij intelektual e shoqëror.

19:21 3 ditë më parë11.05.2026.

Autori
“Dy orkestra, një skenë”, Nancy VanHorn: Miqësia SHBA-Shqipëri, e pandalshme
KULTURË

“Dy orkestra, një skenë”, Nancy VanHorn: Miqësia SHBA-Shqipëri, e pandalshme

Në një atmosferë festive, ku muzika amerikane dhe shqiptare u bashkuan në të njëjtën skenë, Tirana u kthye mbrëmjen e së enjtes në një simbol të miqësisë së fortë mes Shqipërisë dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

15:39 7 ditë më parë08.05.2026.

Autori
“United FestivAlb”, festivali i diasporës shqiptare në SHBA
KULTURË

“United FestivAlb”, festivali i diasporës shqiptare në SHBA

Në zemër të New York-ut, më 16 dhe 17 maj 2026, do të zhvillohet një nga ngjarjet më të mëdha që ka bashkuar ndonjëherë diasporën shqiptare në Amerikën e Veriut: “United FestivAlb”. Një festival që shkon përtej muzikës, me synimin për tu kthyer në një simbol të unitetit, kulturës dhe krenarisë.

15:47 13 ditë më parë02.05.2026.

Autori
SHOWBIZ
“Nan” kualifikohet në finalen e Eurovision, shkëlqen Alis
SHOWBIZ

“Nan” kualifikohet në finalen e Eurovision, shkëlqen Alis

Finalja e madhe e Eurovisionit 2026 do të zhvillohet të shtunën në Vjenë, ku Shqipëria do të synojë një rezultat historik.

07:11 10 h më parë15.05.2026.

Autori
Vdekja e aktorit Matthew Perry, dënohet me 2 vite burg ndërmjetësi i drogës
SHOWBIZ

Vdekja e aktorit Matthew Perry, dënohet me 2 vite burg ndërmjetësi i drogës

Erik Fleming, ish-producent në Hollywood, shërbeu si ndërmjetës në sigurimin e ketaminës për aktorin, i cili ndërroi jetë në xhakuzin e shtëpisë së tij në Los Angeles, në tetor 2023.

22:38 19 h më parë14.05.2026.

Autori
Spektakli i Kupës së Botës, kush janë yjet që do të performojnë
SHOWBIZ

Spektakli i Kupës së Botës, kush janë yjet që do të performojnë

Madonna, Shakira dhe grupi i djemve të K-pop BTS do të jenë kryesuese të shfaqjes së pjesës së parë në stilin e Super Bowl në finalen e Kupës së Botës këtë verë.

16:17 1 ditë më parë14.05.2026.

Autori
I vodhi në makinë muzikën e papublikuar Beyonce-s, burg për 41-vjeçarin
SHOWBIZ

I vodhi në makinë muzikën e papublikuar Beyonce-s, burg për 41-vjeçarin

Një persn që hyri me forcë në një makinë dhe vodhi hard disqe që përmbanin muzikë të papublikuar nga Beyoncé është dënuar me dy vjet burg.

15:42 2 ditë më parë13.05.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes