TË FUNDIT
Një film kundër fondamentalizmit, “Fjord” fiton Palmën e Artë Bayern “rrëmben” dhe Kupën e Gjermanisë, Kane shkëlqen me 3 gola Spanja në protestë kundër Sanchez, 7 policë të lënduar, arrestohen persona të maskuar Studentët protestojnë në Beograd, kërkohen zgjedhje të reja Berisha fiton garën pa rivalë, merr 37 mijë vota dhe mban partinë: Të pamposhtur për të rrëzuar diktaturën Fitore me shije titulli, Egnatia mposht dhe Vllazninë
Një film kundër fondamentalizmit, “Fjord” fiton Palmën e Artë Bayern “rrëmben” dhe Kupën e Gjermanisë, Kane shkëlqen me 3 gola Spanja në protestë kundër Sanchez, 7 policë të lënduar, arrestohen persona të maskuar Studentët protestojnë në Beograd, kërkohen zgjedhje të reja Berisha fiton garën pa rivalë, merr 37 mijë vota dhe mban partinë: Të pamposhtur për të rrëzuar diktaturën Fitore me shije titulli, Egnatia mposht dhe Vllazninë
18° Tiranë, Pjesërisht me re

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Donald Trump Çmimi i naftës Lufta në Lindjen e Mesme Botërori 2026
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
  • VIDEO
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Plagoset me arme

Sulmohet kryebashkiaku në Turqi, agresori i maskuar i shkon në shtëpi
Europa

Sulmohet kryebashkiaku në Turqi, agresori i maskuar i shkon në shtëpi

Sipas informacioneve të para, autori i dyshuar është afruar pranë banesës së Karacës i maskuar dhe ka hapur zjarr ndaj tij.

18:31 4 h më parë23.05.2026.

Autori
Të fundit
Një film kundër fondamentalizmit, “Fjord” fiton Palmën e Artë
SHOWBIZ

“Fjord” u konsiderua një nga veprat më të forta të festivalit për mënyrën se si trajton përplasjen mes traditës fetare dhe shoqërisë moderne europiane.

22:58 7 min më parë23.05.2026.

Autori
Bayern “rrëmben” dhe Kupën e Gjermanisë, Kane shkëlqen me 3 gola
Futboll

Ky ishte trofeu i 21-të i Bayern Munich në Kupën e Gjermanisë, duke konfirmuar edhe një herë dominimin absolut në futbollin gjerman.

22:41 24 min më parë23.05.2026.

Autori
Spanja në protestë kundër Sanchez, 7 policë të lënduar, arrestohen persona të maskuar
Europa

Spanja në protestë kundër Sanchez, 7 policë të lënduar, arrestohen persona të maskuar

Përplasjet nisën kur një grup i vogël protestuesish tentoi të thyejë barrierat pranë rezidencës zyrtare të kryeministrit në zonën Moncloa.

22:26 39 min më parë23.05.2026.

Autori
Studentët protestojnë në Beograd, kërkohen zgjedhje të reja
Europa

Tubimi i sotëm është pjesë e një vale të gjatë pakënaqësie që nisi pas tragjedisë në stacionin hekurudhor në Novi Sad në nëntor 2024.

22:11 54 min më parë23.05.2026.

Autori
Berisha fiton garën pa rivalë, merr 37 mijë vota dhe mban partinë: Të pamposhtur për të rrëzuar diktaturën
Politikë

Berisha fiton garën pa rivalë, merr 37 mijë vota dhe mban partinë: Të pamposhtur për të rrëzuar diktaturën

Sali Berisha është shpallur fitues i referendumit në radhët e PD për drejtimin e partisë, në garën ku nuk kishte asnjë rival.

21:54 1 h më parë23.05.2026.

Autori
Më të lexuarat
Grabitje në Mal të Zi, arrestohen 3 amerikanë dhe një britanik, vodhën 100 mijë euro
RAJON

Grabitje në Mal të Zi, arrestohen 3 amerikanë dhe një britanik, vodhën 100 mijë euro

Pas grabitjes, autorët braktisën automjetin e përdorur dhe tentuan të arratiseshin me taksi, por u ndaluan nga policia në qendër të Ulqinit.

17:31 1 ditë më parë22.05.2026.

Autori
Pamje misterioze dhe raportime nga oficerët, SHBA nxjerr dokumentet e reja për UFO-t
Amerika

Pamje misterioze dhe raportime nga oficerët, SHBA nxjerr dokumentet e reja për UFO-t

Një nga videot, e regjistruar në vitin 2022, tregon një objekt të paidentifikuar në formë “cigareje” ose sfere që lëviz mbi një rrugë në zonën e operacioneve të Komandës Qendrore Amerikane.

17:46 1 ditë më parë22.05.2026.

Autori
Goditet një nga rrjetet më të mëdha të piraterisë në Itali, dëmi 300 milionë euro
Europa

Goditet një nga rrjetet më të mëdha të piraterisë në Itali, dëmi 300 milionë euro

Hetimet zbuluan se sistemi funksiononte 24 orë në ditë përmes serverëve virtualë të vendosur në Itali, duke kopjuar dhe rishpërndarë kodet e aksesit çdo tre minuta.

18:00 1 ditë më parë22.05.2026.

Autori
Alarm nga Agjencia për Sigurinë Kibernetike: Kujdes nga faqet false të institucioneve
Kronikë

Alarm nga Agjencia për Sigurinë Kibernetike: Kujdes nga faqet false të institucioneve

Sipas AKSK, qëllimi i këtij sulmi phishing është vjedhja e të dhënave personale, kredencialeve të aksesit dhe informacioneve të tjera sensitive të përdoruesve.

18:15 1 ditë më parë22.05.2026.

Autori
Panik në parlamentin grek, zv.ministrja dërgohet me urgjencë në spital
RAJON

Incidenti ka shkaktuar tension dhe ndërprerje të përkohshme të aktivitetit në sallën parlamentare, ndërsa kolegët dhe deputetët e pranishëm kanë ndjekur me shqetësim situatën.

18:31 1 ditë më parë22.05.2026.

Autori
SHQIPËRI
Politikë

Sali Berisha është shpallur fitues i referendumit në radhët e PD për drejtimin e partisë, në garën ku nuk kishte asnjë rival.

21:54 1 h më parë23.05.2026.

Autori
Kreu i SPAK në Palermo, Braho: Përballja me krimin kërkon shkëmbim informacioni
Aktualitet

Kreu i SPAK në Palermo, Braho: Përballja me krimin kërkon shkëmbim informacioni

Takimi u mbajt në Pallatin e Drejtësisë në Palermo, në kuadër të përkujtimit të gjyqtarëve Giovanni Falcone dhe Paolo Borsellino

20:02 3 h më parë23.05.2026.

Autori
“Farsa u braktis”, Salianji: Nuk votuan as 4000 demokratë
Politikë

“Farsa u braktis”, Salianji: Nuk votuan as 4000 demokratë

Ervin Salianji deklaroi në rrjetet sociale se demokratët e braktisën farsën elektorale për konfirmimin e Sali Berishës në krye të Partisë Demokratike.

18:58 4 h më parë23.05.2026.

Autori
Zgjedhjet në PD, shtyhet dhe një orë votimi në degët e mëdha
Politikë

Zgjedhjet në PD, shtyhet dhe një orë votimi në degët e mëdha

Shtyhen dhe për një orë zgjedhjet për kreun e Partisë Demokratike në degët e mëdha në rrethe.

18:15 4 h më parë23.05.2026.

Autori
BOTË
Europa

Përplasjet nisën kur një grup i vogël protestuesish tentoi të thyejë barrierat pranë rezidencës zyrtare të kryeministrit në zonën Moncloa.

22:26 39 min më parë23.05.2026.

Autori
Europa

Tubimi i sotëm është pjesë e një vale të gjatë pakënaqësie që nisi pas tragjedisë në stacionin hekurudhor në Novi Sad në nëntor 2024.

22:11 54 min më parë23.05.2026.

Autori
Tre tërmete në pak orë në Greqi, ku ishin epiqendrat?
Europa

Tre tërmete në pak orë në Greqi, ku ishin epiqendrat?

Lëkundja ka shkaktuar shqetësim te banorët, ndërsa dridhjet janë ndjerë edhe në Kretë. Deri tani nuk raportohet për persona të lënduar.

20:51 2 h më parë23.05.2026.

Autori
Përplasen dy tramvaje në Gjermani, të paktën 50 të plagosur
Europa

Përplasen dy tramvaje në Gjermani, të paktën 50 të plagosur

Shkaku i përplasjes ende nuk është bërë i ditur dhe policia ka nisur hetimet për të sqaruar rrethanat e aksidentit.

20:35 2 h më parë23.05.2026.

Autori
RAJON
Krijimi i Xhandarmërisë në Kosovë, reagon dhe SHBA
Kosovë

Krijimi i Xhandarmërisë në Kosovë, reagon dhe SHBA

Një zëdhënës i Ambasadës amerikane në Prishtinë ka bërë të ditur se SHBA po i monitoron nga afër zhvillimet dhe propozimet lidhur me krijimin e kësaj force të re sigurie.

21:06 1 h më parë23.05.2026.

Autori
Kishte 3 armë dhe granata, shqiptari plagoset pas përleshjes së armatosur me policinë greke
RAJON

Kishte 3 armë dhe granata, shqiptari plagoset pas përleshjes së armatosur me policinë greke

Ka mbetur i plagosur rëndë gjatë një përleshjeje me armë në zonën e Mikrolimanos, në Athinë, gjatë një operacioni të forcave speciale të policisë greke kundër një grupi të dyshuar për gjobëvënie.

09:39 13 h më parë23.05.2026.

Autori
Skandal spiunazhi në Maqedoninë e Veriut, rrjedhje të dhënash sekrete nga Presidenca
RAJON

Skandal spiunazhi në Maqedoninë e Veriut, rrjedhje të dhënash sekrete nga Presidenca

Të dhëna të ndjeshme nga Presidenca dyshohet se janë kopjuar, enkriptuar dhe përgatitur për t’u dërguar tek shërbime të huaja inteligjente.

19:02 1 ditë më parë22.05.2026.

Autori
RAJON

Incidenti ka shkaktuar tension dhe ndërprerje të përkohshme të aktivitetit në sallën parlamentare, ndërsa kolegët dhe deputetët e pranishëm kanë ndjekur me shqetësim situatën.

18:31 1 ditë më parë22.05.2026.

Autori
SPORT
Futboll

Ky ishte trofeu i 21-të i Bayern Munich në Kupën e Gjermanisë, duke konfirmuar edhe një herë dominimin absolut në futbollin gjerman.

22:41 24 min më parë23.05.2026.

Autori
Fitore me shije titulli, Egnatia mposht dhe Vllazninë
Futboll

Fitore me shije titulli, Egnatia mposht dhe Vllazninë

Me këtë fitore, Egnatia forcon pozitat në garën për titull, ndërsa Vllaznia humb një mundësi të artë për të marrë kryesimin në Final Four.

21:35 1 h më parë23.05.2026.

Autori
Spektakël golash në “Dall’Ara”, Inter mbyll sezonin me barazim
Futboll

Spektakël golash në “Dall’Ara”, Inter mbyll sezonin me barazim

Me këtë barazim, Interi mbyll sezonin pa humbje në 12 ndeshjet e fundit dhe konfirmon formën e fortë si kampion i Italisë, ndërsa Bologna mbetet jashtë zonës europiane.

21:20 1 h më parë23.05.2026.

Autori
Fitore dramatike, Hull City rikthehet në Premierligë pas 9 vitesh
Futboll

Fitore dramatike, Hull City rikthehet në Premierligë pas 9 vitesh

Në minutën e 95-të, McBurnie shënoi golin e fitores për Hull, duke shpërthyer festën e tifozëve.

19:48 3 h më parë23.05.2026.

Autori
KULTURË
Kinematografia shqiptare në zi, shuhet ikona Birçe Hasko
KULTURË

Kinematografia shqiptare në zi, shuhet ikona Birçe Hasko

U nda nga jeta në moshën 84-vjeçare. Gjatë karrierës artistike ka interpretuar në mbi 30 filma shqiptarë dhe disa role teatrale, duke u bërë pjesë e rëndësishme e historisë së kinemasë vendase.

11:22 11 h më parë23.05.2026.

Autori
“Vajza me tullumbace”, piktura e “anonimit” shitet për 18 milionë dollarë
KULTURË

“Vajza me tullumbace”, piktura e “anonimit” shitet për 18 milionë dollarë

Figura e vajzës me tullumbace është një nga imazhet më të famshme të Banksy-t dhe është kthyer në një simbol global të artit të tij.

08:43 1 ditë më parë22.05.2026.

Autori
Piktura e Jackson Pollock shitet për një rekord prej 181 milionë dollarësh
KULTURË

Piktura e Jackson Pollock shitet për një rekord prej 181 milionë dollarësh

Një vepër arti e Jackson Pollock, e përshkruar si një nga "pikturat e para vërtet abstrakte" në histori, është shitur në ankand për 181 milionë dollarë në New York.

07:54 3 ditë më parë20.05.2026.

Autori
Bullgaria triumfon në Eurovision, Shqipëria renditet e 13-ta
KULTURË

Bullgaria triumfon në Eurovision, Shqipëria renditet e 13-ta

Një natë plot emocione, spektakël dhe rivalitet muzikor ka kurorëzuar Eurovisionin me fitoren e Bullgaria. Përfaqësuesja bullgare Dara arriti të triumfojë me këngën “Bangaranga”, duke bindur si juritë profesioniste ashtu edhe publikun europian.

08:02 6 ditë më parë17.05.2026.

Autori
SHOWBIZ
SHOWBIZ

“Fjord” u konsiderua një nga veprat më të forta të festivalit për mënyrën se si trajton përplasjen mes traditës fetare dhe shoqërisë moderne europiane.

22:58 7 min më parë23.05.2026.

Autori
E paimagjinueshme, hidhet gaz lotsjellës në koncertin e Ricky Martin në Malin e Zi
SHOWBIZ

E paimagjinueshme, hidhet gaz lotsjellës në koncertin e Ricky Martin në Malin e Zi

Si masë paraprake, Ricky Martin dhe ekipi i tij janë larguar për pak çaste nga skena.

20:37 1 ditë më parë22.05.2026.

Autori
Kylie Minogue rrëfen betejën me kancerin: M'u rikthye në 2021
SHOWBIZ

Kylie Minogue rrëfen betejën me kancerin: M'u rikthye në 2021

Kylie Minogue ka zbuluar se iu diagnostikua për herë të dytë me kancer në vitin 2021, pasi kishte marrë trajtim të suksesshëm për kancerin e gjirit në vitin 2005.

13:16 3 ditë më parë20.05.2026.

Autori
Vjedhja e Luvrit bëhet film, ja kur del në kinema
SHOWBIZ

Vjedhja e Luvrit bëhet film, ja kur del në kinema

Ngjarja e 19 tetorit 2025 u cilësua si “grabitja e shekullit”. Katër persona arritën të hynin në Galerinë e Apollonit brenda muzeut dhe të merrnin në vetëm pak minuta nëntë bizhuteri historike me vlerë rreth 88 milionë euro.

22:10 4 ditë më parë19.05.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes