TË FUNDIT
Luks dhe bizhuteri në kasafortën e ish-kryeministrit spanjoll, Zapatero nën hetim për korrupsion Kinezët bëjnë zbulimin e madh në mjekësi Kontrolli i tretë mjekësor në 13 muaj, Trump: Rezultatet janë perfekte Akulli gjigant shkëputet pranë stacionit gjerman në Antarktidë, studiuesit mbeten pa karburant dhe strehim Dy makina përplasen me njëra-tjetrën, dy persona përfundojnë në spital E thonë shkencëtarët: Detet në rritje do ta përpijnë këtë qytet, njerëzit të evakuohen tani
Luks dhe bizhuteri në kasafortën e ish-kryeministrit spanjoll, Zapatero nën hetim për korrupsion Kinezët bëjnë zbulimin e madh në mjekësi Kontrolli i tretë mjekësor në 13 muaj, Trump: Rezultatet janë perfekte Akulli gjigant shkëputet pranë stacionit gjerman në Antarktidë, studiuesit mbeten pa karburant dhe strehim Dy makina përplasen me njëra-tjetrën, dy persona përfundojnë në spital E thonë shkencëtarët: Detet në rritje do ta përpijnë këtë qytet, njerëzit të evakuohen tani
16° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Donald Trump Çmimi i naftës Lufta në Lindjen e Mesme Botërori 2026
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
  • VIDEO
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Jon Gatfield

Rrëzohet avioni pa motor në Itali, humb jetën britaniku
Europa

Rrëzohet avioni pa motor në Itali, humb jetën britaniku

Një pilot britanik ka humbur jetën tragjikisht gjatë një gare ndërkombëtare fluturimi në veri të Itali, pasi avioni i tij humbi lartësinë dhe u rrëzua në një zonë pyjore malore.

21:55 3 h më parë26.05.2026.

Autori
Të fundit
Luks dhe bizhuteri në kasafortën e ish-kryeministrit spanjoll, Zapatero nën hetim për korrupsion
Europa

Luks dhe bizhuteri në kasafortën e ish-kryeministrit spanjoll, Zapatero nën hetim për korrupsion

Zapatero, i cili drejtoi qeverinë spanjolle për dy mandate nga viti 2004 deri në 2011, është përfshirë në hetimet mbi mënyrën e shpëtimit financiar të kompanisë ajrore “Plus Ultra”, operacion i akuzuar për përdorimin e fondeve publike.

22:51 2 h më parë26.05.2026.

Autori
Kinezët bëjnë zbulimin e madh në mjekësi
Nëpër botë

Një zbulim i ri nga Kina mund të ndryshojë mënyrën se si trajtohen pacientët pas operacioneve ortopedike. Shkencëtarët kinezë kanë zhvilluar implantin e parë në botë të prodhuar nga një përzierje titani dhe bakri, i cili redukton ndjeshëm rrezikun e infeksioneve pa pasur nevojë për antibiotikë.

22:42 2 h më parë26.05.2026.

Autori
Kontrolli i tretë mjekësor në 13 muaj, Trump: Rezultatet janë perfekte
Amerika

Presidenti i SHBA, i cili më 14 qershor pritet të festojë 80-vjetorin e lindjes është shfaqur vazhdimisht energjik dhe në formë më të mirë fizike në publik, krahasuar me paraardhësin e tij, Joe Biden.

22:33 2 h më parë26.05.2026.

Autori
Akulli gjigant shkëputet pranë stacionit gjerman në Antarktidë, studiuesit mbeten pa karburant dhe strehim
Nëpër botë

Akulli gjigant shkëputet pranë stacionit gjerman në Antarktidë, studiuesit mbeten pa karburant dhe strehim

Një incident i pazakontë ka goditur një stacion kërkimor në Antarktida, pasi një masë gjigante akulli u shkëput dhe u largua në det bashkë me kontejnerë që transportonin furnizime jetike për studiuesit.

22:27 2 h më parë26.05.2026.

Autori
Dy makina përplasen me njëra-tjetrën, dy persona përfundojnë në spital
Kronikë

Një aksident i rëndë ka ndodhur në aksin Ura e Çerenecit-Librazhd, ku dy automjete janë përplasur me njëra-tjetrën, duke shkaktuar plagosjen e dy drejtuesve.

22:16 2 h më parë26.05.2026.

Autori
Më të lexuarat
Marta Kos vlerëson reformat në Shqipëri: SPAK ka fituar besimin e qytetarëve
Aktualitet

Komisionerja Europiane për Zgjerimin ka vlerësuar progresin e Shqipëria në rrugën drejt anëtarësimit në Bashkimi Europian, gjatë zhvillimit të Konferencës së 8-të Ndërqeveritare Shqipëri-BE.

21:26 3 h më parë26.05.2026.

Autori
Protestë masive në Tbilisi gjatë Ditës së Pavarësisë, opozita marshon drejt Parlamentit
Europa

Protestë masive në Tbilisi gjatë Ditës së Pavarësisë, opozita marshon drejt Parlamentit

Në zonë u vu re një prani e shtuar e forcave të policisë, të cilat u pozicionuan rreth Parlamentit për të kontrolluar situatën teksa përreth institucionit ishin vendosur barrikada metalike.

21:41 3 h më parë26.05.2026.

Autori
VIDEO/ Avioni përplas 44-vjeçaren në ajër
Nëpër botë

VIDEO/ Avioni përplas 44-vjeçaren në ajër

Një incident dramatik ka ndodhur në qiell mbi Austri, i cili për pak sa nuk përfundoi në tragjedi, kur një avion i vogël u përplas në ajër me një parashutiste, duke e rrëzuar atë mes Alpeve.

18:39 1 ditë më parë25.05.2026.

Autori
OBSH ngre alarmin për Ebolën në Kongo, 220 viktima dhe qindra raste të dyshuara
Nëpër botë

OBSH ngre alarmin për Ebolën në Kongo, 220 viktima dhe qindra raste të dyshuara

Organizata Botërore e Shëndetësisë ka ngritur alarmin për përhapjen e shpejtë të virusit Ebola në Kongo, ku deri tani janë regjistruar të paktën 220 viktima.

21:18 1 ditë më parë25.05.2026.

Autori
Alarm në Tokio, një person spërkat substancë të panjohur në qendër tregtare, lëndohen 20 persona
Nëpër botë

Alarm në Tokio, një person spërkat substancë të panjohur në qendër tregtare, lëndohen 20 persona

Momente paniku janë regjistruar në qendër të Tokios, pasi një person spërkati një substancë të panjohur pranë bankomatëve të një qendre tregtare në zonën luksoze të Ginzas, duke lënë të paktën 20 persona të lënduar.

18:56 1 ditë më parë25.05.2026.

Autori
SHQIPËRI
Kronikë

Një aksident i rëndë ka ndodhur në aksin Ura e Çerenecit-Librazhd, ku dy automjete janë përplasur me njëra-tjetrën, duke shkaktuar plagosjen e dy drejtuesve.

22:16 2 h më parë26.05.2026.

Autori
Aktualitet

Komisionerja Europiane për Zgjerimin ka vlerësuar progresin e Shqipëria në rrugën drejt anëtarësimit në Bashkimi Europian, gjatë zhvillimit të Konferencës së 8-të Ndërqeveritare Shqipëri-BE.

21:26 3 h më parë26.05.2026.

Autori
Bllokimi i punimeve në aeoportin e Vlorës, Pacolli fiton betejën me aksionerët e tjerë në Gjykatën e Lartë
Aktualitet

Bllokimi i punimeve në aeoportin e Vlorës, Pacolli fiton betejën me aksionerët e tjerë në Gjykatën e Lartë

Vendimi është marrë nga Kolegji Civil, i cili ka rrëzuar qëndrimin e mbajtur më parë nga dy shkallët e tjera të gjyqësorit në Tiranë. Gjykata e Shkallës së Parë dhe ajo e Apelit kishin pranuar fillimisht kërkesën e kompanive të lidhura me biznesmenin Valon Ademi.

21:11 3 h më parë26.05.2026.

Autori
“Shqipëria në fazën finale drejt BE”, Rama dhe Marta Kos optimistë në Bruksel: Negociatat përfundojnë brenda 2 viteve
Politikë

“Shqipëria në fazën finale drejt BE”, Rama dhe Marta Kos optimistë në Bruksel: Negociatat përfundojnë brenda 2 viteve

Shqipëria ka shënuar një tjetër hap të rëndësishëm në rrugën drejt anëtarësimit në Bashkimi Europian, gjatë Konferencës së 8-të Ndërqeveritare Shqipëri-BE që u zhvillua në Bruksel.

20:56 4 h më parë26.05.2026.

Autori
BOTË
Europa

Zapatero, i cili drejtoi qeverinë spanjolle për dy mandate nga viti 2004 deri në 2011, është përfshirë në hetimet mbi mënyrën e shpëtimit financiar të kompanisë ajrore “Plus Ultra”, operacion i akuzuar për përdorimin e fondeve publike.

22:51 2 h më parë26.05.2026.

Autori
Nëpër botë

Një zbulim i ri nga Kina mund të ndryshojë mënyrën se si trajtohen pacientët pas operacioneve ortopedike. Shkencëtarët kinezë kanë zhvilluar implantin e parë në botë të prodhuar nga një përzierje titani dhe bakri, i cili redukton ndjeshëm rrezikun e infeksioneve pa pasur nevojë për antibiotikë.

22:42 2 h më parë26.05.2026.

Autori
Amerika

Presidenti i SHBA, i cili më 14 qershor pritet të festojë 80-vjetorin e lindjes është shfaqur vazhdimisht energjik dhe në formë më të mirë fizike në publik, krahasuar me paraardhësin e tij, Joe Biden.

22:33 2 h më parë26.05.2026.

Autori
Nëpër botë

Një incident i pazakontë ka goditur një stacion kërkimor në Antarktida, pasi një masë gjigante akulli u shkëput dhe u largua në det bashkë me kontejnerë që transportonin furnizime jetike për studiuesit.

22:27 2 h më parë26.05.2026.

Autori
RAJON
Pas 50 vitesh pritje, drejt hapjes autostrada 1.4 miliardë euro që 'bashkon' Greqinë
RAJON

Pas 50 vitesh pritje, drejt hapjes autostrada 1.4 miliardë euro që 'bashkon' Greqinë

Me një gjatësi totale prej 182.1 kilometrash dhe një investim prej rreth 1.4 miliardë eurosh, E65 është ndërtuar nga kompania TERNA si një aks krejtësisht i ri, që lidh Anthilin në Lamia me Kipourion në Grevena. Rruga përshkon rajone kyçe të Greqisë si Fthiotida, Thesalia dhe Maqedonia Perëndimore.

14:15 10 h më parë26.05.2026.

Autori
E rëndë në Itali, babai plagos me thikë djalin 12-vjeçar dhe tenton të vetëvritet
RAJON

E rëndë në Itali, babai plagos me thikë djalin 12-vjeçar dhe tenton të vetëvritet

Një djalë 12-vjeçar u godit dy herë me thikë në gjoks në shtëpinë e tij në Via Vergini, në lagjen Sanità të Napolit. Sipas raporteve fillestare, dyshohet të jetë goditur me thikë nga i ati gjatë një grindjeje familjare.

13:38 11 h më parë26.05.2026.

Autori
Operacioni i koduar “Shqipëria”, plani sekret i BE-së për falimentimin dhe nxjerrjen e Greqisë nga Eurozona
RAJON

Operacioni i koduar “Shqipëria”, plani sekret i BE-së për falimentimin dhe nxjerrjen e Greqisë nga Eurozona

Sipas dëshmive të ish-zyrtarëve europianë dhe të FMN-së, skenari i njohur si “Plan B” ishte hartuar në fshehtësi të plotë nga ekspertë të Komisionit Europian, BQE-së dhe FMN-së për të menaxhuar një Grexit të mundshëm, në kulmin e krizës së vitit 2015.

11:46 13 h më parë26.05.2026.

Autori
Tramvaji në Beograd del nga shinat dhe përplaset me një ndërtesë, mbi 10 të plagosur
RAJON

Tramvaji në Beograd del nga shinat dhe përplaset me një ndërtesë, mbi 10 të plagosur

Aksidenti ndodhi rreth orës 09:30 të mëngjesit dhe raortohet se të paktën 10 pasagjerë kanë pësuar lëndime, ndërsa ende nuk dihet numri i saktë i të plagosurve dhe gjendja e tyre shëndetësore.

12:55 1 ditë më parë25.05.2026.

Autori
SPORT
Ish-futbollisti i përfaqësueses ndërron jetën në moshën 49-vjeçare nga sëmundja e rallë neurologjike
Futboll

Ish-futbollisti i përfaqësueses ndërron jetën në moshën 49-vjeçare nga sëmundja e rallë neurologjike

Paraskevas Antzas, ish-mbrojtësi i Olympiacos dhe kombëtares greke ndërroi jetë pas një beteje të gjatë me sëmundjen e rrallë neurologjike ALS, e njohur ndryshe si Skleroza Laterale Amiotrofike.

20:22 4 h më parë26.05.2026.

Autori
Kilometra pa fund për të shpëtuar Leccen në Serie A, Ramadani lë pas yjet e futbollit italian
Futboll

Kilometra pa fund për të shpëtuar Leccen në Serie A, Ramadani lë pas yjet e futbollit italian

Sipas faqes zyrtare të Lega Serie A, Ramadani e mbylli sezonin te Lecce me 421.58 kilometra. Ai ka luajtur në 37 nga 38 ndeshjet e këtij kampionati, për një mesatare prej 11.39 km për ndeshje.

17:37 7 h më parë26.05.2026.

Autori
Igli Tare mbledh kujtimet nga Milani: Tifozët e mbështesin, edhe Modric vendos të largohet pas drejtorit sportiv
Futboll

Igli Tare mbledh kujtimet nga Milani: Tifozët e mbështesin, edhe Modric vendos të largohet pas drejtorit sportiv

Përveç Tares, nga detyra janë larguar edhe Massimiliano Allegri, Giorgio Furlani dhe Geoffrey Moncada. Ndërkohë pronari i klubit, Gerry Cardinale, është larguar nga Milano për t’u kthyer në New York.

16:05 8 h më parë26.05.2026.

Autori
Botërori 2026, topi i futbollit do karikohet para çdo ndeshje
Futboll

Botërori 2026, topi i futbollit do karikohet para çdo ndeshje

Për shkak të këtij sensori, topi ka një bateri të vogël të brendshme. Kjo bateri duhet të karikohet para çdo ndeshjeje me pajisje të posaçme.

11:19 13 h më parë26.05.2026.

Autori
KULTURË
VIDEO- Një Mikelanxhelo me AI, epoka e re e skulpturës
KULTURË

VIDEO- Një Mikelanxhelo me AI, epoka e re e skulpturës

Një makinë industriale për gdhendje mermeri thuhet se kaloi 15 ditë rresht duke gdhendur një statujë monumentale në stilin klasik pothuajse pa asnjë kontakt njerëzor

21:54 1 ditë më parë25.05.2026.

Autori
Astronautja e parë e Hong Kongut niset në hapësirë ​​me misionin kinez
KULTURË

Astronautja e parë e Hong Kongut niset në hapësirë ​​me misionin kinez

Li Jiaying, një oficere policie 43-vjeçare dhe nënë e tre fëmijëve, shërben si shkencëtare e ngarkesës në ekuipazhin prej tre anëtarësh që u nisën për në stacionin hapësinor Tiangong të Kinës të dielën në mbrëmje.

13:41 1 ditë më parë25.05.2026.

Autori
Kinematografia shqiptare në zi, shuhet ikona Birçe Hasko
KULTURË

Kinematografia shqiptare në zi, shuhet ikona Birçe Hasko

U nda nga jeta në moshën 84-vjeçare. Gjatë karrierës artistike ka interpretuar në mbi 30 filma shqiptarë dhe disa role teatrale, duke u bërë pjesë e rëndësishme e historisë së kinemasë vendase.

11:22 3 ditë më parë23.05.2026.

Autori
“Vajza me tullumbace”, piktura e “anonimit” shitet për 18 milionë dollarë
KULTURË

“Vajza me tullumbace”, piktura e “anonimit” shitet për 18 milionë dollarë

Figura e vajzës me tullumbace është një nga imazhet më të famshme të Banksy-t dhe është kthyer në një simbol global të artit të tij.

08:43 4 ditë më parë22.05.2026.

Autori
SHOWBIZ
Martohet Donald Trump Jr., festa në ishullin tropikal
SHOWBIZ

Martohet Donald Trump Jr., festa në ishullin tropikal

Donald Trump Jr. dhe personaliteti i shquar i Palm Beach, Bettina Anderson, festuan martesën e tyre të shtunën me një festë dasme në një ishull tropikal, disa ditë pasi çifti zyrtarisht u martua në Florida, sipas të dhënave publike dhe deklaratave nga familja Trump.

10:37 2 ditë më parë24.05.2026.

Autori
Një film kundër fondamentalizmit, “Fjord” fiton Palmën e Artë
SHOWBIZ

Një film kundër fondamentalizmit, “Fjord” fiton Palmën e Artë

“Fjord” u konsiderua një nga veprat më të forta të festivalit për mënyrën se si trajton përplasjen mes traditës fetare dhe shoqërisë moderne europiane.

22:58 3 ditë më parë23.05.2026.

Autori
E paimagjinueshme, hidhet gaz lotsjellës në koncertin e Ricky Martin në Malin e Zi
SHOWBIZ

E paimagjinueshme, hidhet gaz lotsjellës në koncertin e Ricky Martin në Malin e Zi

Si masë paraprake, Ricky Martin dhe ekipi i tij janë larguar për pak çaste nga skena.

20:37 4 ditë më parë22.05.2026.

Autori
Kylie Minogue rrëfen betejën me kancerin: M'u rikthye në 2021
SHOWBIZ

Kylie Minogue rrëfen betejën me kancerin: M'u rikthye në 2021

Kylie Minogue ka zbuluar se iu diagnostikua për herë të dytë me kancer në vitin 2021, pasi kishte marrë trajtim të suksesshëm për kancerin e gjirit në vitin 2005.

13:16 6 ditë më parë20.05.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes