TË FUNDIT
Izraeli dhe Hezbollahu në Liban shkëmbejnë zjarr Britania, Gjermania dhe Franca, të gatshme të mbrojnë SHBA-në kundër Iranit Trump: Operacioni në Iran do të vazhdojë derisa të arrihen 'të gjitha objektivat' Shuhet aktori i humorit vlonjat, Mane Lumani Më shumë se katër javë? Ja çfarë thotë Trump për luftën në Iran Nga telefonata e Trump me liderë të Lindjes së Mesme, tek sulmet e reja në Iran
Izraeli dhe Hezbollahu në Liban shkëmbejnë zjarr Britania, Gjermania dhe Franca, të gatshme të mbrojnë SHBA-në kundër Iranit Trump: Operacioni në Iran do të vazhdojë derisa të arrihen 'të gjitha objektivat' Shuhet aktori i humorit vlonjat, Mane Lumani Më shumë se katër javë? Ja çfarë thotë Trump për luftën në Iran Nga telefonata e Trump me liderë të Lindjes së Mesme, tek sulmet e reja në Iran
4° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Izrael-SHBA sulmojnë Iranin Protesta kombëtare Aksi Librazhd-Pogradec Edi Rama Lufta ne Ukrainë
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Izrael-SHBA sulmojnë Iranin Protesta kombëtare Aksi Librazhd-Pogradec Edi Rama Lufta ne Ukrainë

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Anthony Joshua

Joshua reagon për herë të parë pas aksidentit tragjik: Zoti më kishte vendosur pranë njerëzve të mëdhenj
Futboll

Joshua reagon për herë të parë pas aksidentit tragjik: Zoti më kishte vendosur pranë njerëzve të mëdhenj

Boksieri britanik Anthony Joshua ka reaguar pas humbjes tragjike të dy miqve të tij të ngushtë në një aksident automobilistik në Nigeri, ngjarje në të cilën ai vetë mbeti i plagosur lehtë.

20:43 52 ditë më parë08.01.2026.

Autori
Aksidenti tragjik, ngrihen akuza ndaj shoferit të boksierit të njohur
Shumësportësh

Aksidenti tragjik, ngrihen akuza ndaj shoferit të boksierit të njohur

Shoferi i Anthony Joshuas është akuzuar pas një aksidenti në Nigeri ku boksieri u plagos dhe dy anëtarë të ekipit të tij humbën jetën, tha policia.

20:30 58 ditë më parë02.01.2026.

Autori
Aksidenti me dy viktima, Anthony Joshua shpëton mrekullisht
Shumësportësh

Aksidenti me dy viktima, Anthony Joshua shpëton mrekullisht

Boksieri i mirënjohur ishte pasagjer, teksa makina me të cilën udhëtonte u përplas me një kamion.

15:31 62 ditë më parë29.12.2025.

Autori
Fitoi 94 milionë dollarë me një grusht, Anthony Joshua “i vjedhin” 66 milionë
Shumësportësh

Fitoi 94 milionë dollarë me një grusht, Anthony Joshua “i vjedhin” 66 milionë

Polemika nga ish-kampioni i botës për pesha të rënda në boks për shifrën e lartë të taksave të paguara në SHBA dhe Britani.

13:35 62 ditë më parë29.12.2025.

Autori
Mike Tyson trondit botën e boksit: Iu përmbajta skenarit ndaj Jake Paul
Shumësportësh

Mike Tyson trondit botën e boksit: Iu përmbajta skenarit ndaj Jake Paul

Legjenda e ringut foli pa hezitim, pa ndrojtje dhe me një ton krejtësisht të zakonshëm, sikur të ishte diçka e ditur nga të gjithë.

16:33 67 ditë më parë24.12.2025.

Autori
Jake Paul ngre padi pas disfatës “milionere” me Anthony Joshua
Shumësportësh

Jake Paul ngre padi pas disfatës “milionere” me Anthony Joshua

Shifra e përgjithshme e përfitimeve ishte 192 mln dollarë. Publiku e cilësoi duelin një farsë, duke ngritur akuza për paracaktim të rezultatit të ndeshjes.

17:33 68 ditë më parë23.12.2025.

Autori
Të fundit
Izraeli dhe Hezbollahu në Liban shkëmbejnë zjarr
Nëpër botë

IDF u ka thënë banorëve të më shumë se 50 fshatrave në Liban të evakuohen, pasi Izraeli dhe Hezbollahu i mbështetur nga Irani në Liban shkëmbyen zjarr

07:32 26 min më parë02.03.2026.

Autori
Britania, Gjermania dhe Franca, të gatshme të mbrojnë SHBA-në kundër Iranit
Nëpër botë

Franca, Gjermania dhe Mbretëria e Bashkuar thanë të dielën se janë të gatshme të punojnë me SHBA-në dhe aleatët për të ndaluar sulmet e Iranit.

07:02 56 min më parë02.03.2026.

Autori
Trump: Operacioni në Iran do të vazhdojë derisa të arrihen 'të gjitha objektivat'
Nëpër botë

Trump: Operacioni në Iran do të vazhdojë derisa të arrihen 'të gjitha objektivat'

Në videon e tij të publikuar Donald Trump thotë se "operacionet luftarake vazhdojnë me forcë të plotë dhe do të vazhdojnë derisa të arrihen të gjitha objektivat tona".

22:59 8 h më parë01.03.2026.

Autori
Shuhet aktori i humorit vlonjat, Mane Lumani
KULTURË

Mane Lumani, aktori i humorit dhe një nga parodistët e Vlorës, është ndarë nga jeta në moshë 79-vjeçare.

22:46 9 h më parë01.03.2026.

Autori
Më shumë se katër javë? Ja çfarë thotë Trump për luftën në Iran
Nëpër botë

Më shumë se katër javë? Ja çfarë thotë Trump për luftën në Iran

Presidenti Donald Trump përshkroi të dielën atë që e përshkroi si një afat kohor të mundshëm për konfliktin e SHBA-së me Iranin, duke dhënë sugjerimin se mund të zgjatet për disa javë.

22:28 9 h më parë01.03.2026.

Autori
Më të lexuarat
Sulmet ndaj Iranit, konfirmohen tre ushtarë amerikanë të vrarë
Nëpër botë

Sulmet ndaj Iranit, konfirmohen tre ushtarë amerikanë të vrarë

Tre ushtarë amerikanë janë vrarë në aksion, thotë Komanda Qendrore e SHBA-së. Ata janë viktimat e para amerikane që njihen që kur SHBA-të filluan të sulmonin Iranin të shtunën.

16:58 15 h më parë01.03.2026.

Autori
Protesta e opozitës, reagon delegacioni i BE-së: Tregoni vetëpërmbajtje
Politikë

Delegacioni i Bashkimit Europian në Tiranaë ka reaguar pas ngjareve të dhunës në protestën e opozitës një ditë më parë. Përmes një reagimi në rrjetet sociale delegacioni shprehet kundër dhunës, teksa kërkon vetëpërmbajtje nga ana e politikës.

16:35 15 h më parë01.03.2026.

Autori
Jasir Asani në Iran, mesazh për ndjekësit: Jam mirë!
Futboll

Futbollisti i kombëtares shqiptare Jasir Asani, i cili ndodhet në Iran ku luan me skuadrën e Esteghlal në Teheran, përmes një postimi në rrjetet sociale bën të ditur se ai është mirë.

17:38 14 h më parë01.03.2026.

Autori
“12 vjet vetëm drejtësi, polici dhe burgje”, Tafaj: Arsimi nuk ka qenë prioritet, kjo është “Thembra e Akilit”
Sociale

“12 vjet vetëm drejtësi, polici dhe burgje”, Tafaj: Arsimi nuk ka qenë prioritet, kjo është “Thembra e Akilit”

Arsimi parauniversitar po përballet me një krizë të zgjatur, ndërsa mungesa e investimeve dhe vëmendjes politike po reflektohet edhe në rezultatet ndërkombëtare. I ftuar në “Pë(r)shtjellim”, ish-ministri i Arsimit, Myqerem Tafaj, e cilësoi mungesën e prioritetit si “Thembra e Akilit”.

10:40 21 h më parë01.03.2026.

Autori
Po vendoste një llambë elektrike dhe bie nga lartësia, plagoset 70-vjeçari
Kronikë

Një 70-vjeçar është plagosur pasi ka rënë nga një lartësi aksidentalisht. Ai është dërguar në spital nga familjarët e tij, teksa mësohet se ishte duke vendosur një llambë elektrike.

17:56 14 h më parë01.03.2026.

Autori
SHQIPËRI
Situata në Lindjen e Mesme, Aeroporti i Rinasit anulon fluturimet në Tel Aviv dhe Dubai
Aktualitet

Situata në Lindjen e Mesme, Aeroporti i Rinasit anulon fluturimet në Tel Aviv dhe Dubai

Aeroporti ndërkombëtar i Tiranës bën të ditur se fluturimet drejt Tel Avivit dhe Dubait janë anuluar deri në një njoftim të dytë, për shkak të mbylljes së hapësirave ajrore.

18:29 13 h më parë01.03.2026.

Autori
Kronikë

Një 70-vjeçar është plagosur pasi ka rënë nga një lartësi aksidentalisht. Ai është dërguar në spital nga familjarët e tij, teksa mësohet se ishte duke vendosur një llambë elektrike.

17:56 14 h më parë01.03.2026.

Autori
Politikë

Delegacioni i Bashkimit Europian në Tiranaë ka reaguar pas ngjareve të dhunës në protestën e opozitës një ditë më parë. Përmes një reagimi në rrjetet sociale delegacioni shprehet kundër dhunës, teksa kërkon vetëpërmbajtje nga ana e politikës.

16:35 15 h më parë01.03.2026.

Autori
Një ditë pas protestës, largohet Proda, Sokol Bizhga përkohësisht në krye të Policisë së Shtetit
Kronikë

Një ditë pas protestës, largohet Proda, Sokol Bizhga përkohësisht në krye të Policisë së Shtetit

Lëvizje e papritur në kupolën e policisë. Pak më shumë se një vit pas emërimit në krye të Policisë së Shtetit, është bërë publik motivacioni i shkarkimit të Ilir Proda nga detyra e drejtorit të përgjithshëm.

14:44 17 h më parë01.03.2026.

Autori
BOTË
Administrata Trump informon Bandën e 8-të dhe ligjvënës të tjerë të lartë
Nëpër botë

Administrata Trump informon Bandën e 8-të dhe ligjvënës të tjerë të lartë

Administrata Trump pritet të informojë "Bandën e Tetë" dhe ligjvënës të tjerë të lartë në komisionet kryesore mbi Iranin të hënën pasdite, sipas një burimi të njohur me çështjen.

08:05 6 min më parë02.03.2026.

Autori
Nëpër botë

IDF u ka thënë banorëve të më shumë se 50 fshatrave në Liban të evakuohen, pasi Izraeli dhe Hezbollahu i mbështetur nga Irani në Liban shkëmbyen zjarr

07:32 26 min më parë02.03.2026.

Autori
Nëpër botë

Franca, Gjermania dhe Mbretëria e Bashkuar thanë të dielën se janë të gatshme të punojnë me SHBA-në dhe aleatët për të ndaluar sulmet e Iranit.

07:02 56 min më parë02.03.2026.

Autori
Nëpër botë

Në videon e tij të publikuar Donald Trump thotë se "operacionet luftarake vazhdojnë me forcë të plotë dhe do të vazhdojnë derisa të arrihen të gjitha objektivat tona".

22:59 8 h më parë01.03.2026.

Autori
RAJON
Lija e dhenve godet Maqedoninë e Veriut, regjistrohen 4 vatra
RAJON

Lija e dhenve godet Maqedoninë e Veriut, regjistrohen 4 vatra

4 ferma në Maqedoninë e Veriut janë prekur nga lija e dhenve. Sipas autoriteteve, sëmundja nuk transmetohet te njerëzit, por mund të shkaktojë dëm ekonomik.

22:00 2 ditë më parë27.02.2026.

Autori
“Retorikat nacionaliste të lihen pas”, Begaj në Kuvendin maqedonas: Të ndërtojmë një të ardhme të qetë
RAJON

“Retorikat nacionaliste të lihen pas”, Begaj në Kuvendin maqedonas: Të ndërtojmë një të ardhme të qetë

Gjatë vizitës në Maqedoninë e Veriut, Presidenti Begaj theksoi rëndësinë e marrëdhënieve të mira mes dy vendeve, rolin e shqiptarëve dhe zbatimin e plotë të Marrëveshjes së Ohrit për stabilitet dhe integrim.

20:03 2 ditë më parë27.02.2026.

Autori
“Këtë flamur ma ka dhënë Edi Rama”, deputeti shqiptar përplaset me kryeministri maqedonas
RAJON

“Këtë flamur ma ka dhënë Edi Rama”, deputeti shqiptar përplaset me kryeministri maqedonas

Debat mes kryeministri maqedonas dhe një deputeti shqiptar i cili mbante në xhaketën e tij një flamur kuqezi të cilin tha se ia kishte dhuruar Edi Rama.

18:01 2 ditë më parë27.02.2026.

Autori
Fshati që sakrifikoi veten për të shuar etjen e një qyteti të tërë
RAJON

Fshati që sakrifikoi veten për të shuar etjen e një qyteti të tërë

Fshati ndodhej në një lartësi prej afërsisht 150 metrash dhe u shpronësua me detyrim si pjesë e projektit të furnizimit me ujë të qytetit të Patras.

17:08 2 ditë më parë27.02.2026.

Autori
SPORT
Futboll

Futbollisti i kombëtares shqiptare Jasir Asani, i cili ndodhet në Iran ku luan me skuadrën e Esteghlal në Teheran, përmes një postimi në rrjetet sociale bën të ditur se ai është mirë.

17:38 14 h më parë01.03.2026.

Autori
Dje luajti titullar, sot Jasir Asani i bllokuar në Iran, do përshkojë mbi 2100 kilometra për t’u larguar
Futboll

Dje luajti titullar, sot Jasir Asani i bllokuar në Iran, do përshkojë mbi 2100 kilometra për t’u larguar

Në radhët e ekipit të njohur iranian Esteghlal, pjesë e të cilit është edhe lojtari i Kombëtares shqiptare, Jasir Asani, klubi ka marrë masa të menjëhershme për garantimin e sigurisë së futbollistëve të huaj.

18:40 1 ditë më parë28.02.2026.

Autori
Anis Mehmeti shënon sërish për Ipswich, realizon një gol spektakolar në Championship
Futboll

Anis Mehmeti shënon sërish për Ipswich, realizon një gol spektakolar në Championship

Anis Mehmeti gjen një tjetër gol me Ipswich dhe pret ftesën e Sylvinhos për Kombëtaren.

17:39 1 ditë më parë28.02.2026.

Autori
Tiranës nuk i bën punë as Shehi, Vllaznia fiton klasiken
Futboll

Tiranës nuk i bën punë as Shehi, Vllaznia fiton klasiken

Vllaznia ka fituar klasiken e futbollit shqiptar duke mundur Tiranën me rezultatin 3-1.

21:11 2 ditë më parë27.02.2026.

Autori
KULTURË
KULTURË

Mane Lumani, aktori i humorit dhe një nga parodistët e Vlorës, është ndarë nga jeta në moshë 79-vjeçare.

22:46 9 h më parë01.03.2026.

Autori
Adriano Celentano e përgëzoi për këngën në Sanremo, Ermal Meta i përgjigjet me një video speciale
KULTURË

Adriano Celentano e përgëzoi për këngën në Sanremo, Ermal Meta i përgjigjet me një video speciale

Kënga “Stella Stellina” trajton historinë simbolike të një vajze të vogël palestineze pa emër, duke u bërë zë i fëmijëve të pafajshëm të prekur nga lufta.

14:49 2 ditë më parë27.02.2026.

Autori
Kinematografia shqiptare në zi, ndahet nga jeta aktori i njohur Zhani Ziçishti
KULTURË

Kinematografia shqiptare në zi, ndahet nga jeta aktori i njohur Zhani Ziçishti

Gjatë karrierës së tij, interpretoi në mbi 17 filma artistikë, duke lënë gjurmë në disa prej prodhimeve më të njohura të kinemasë shqiptare.

14:04 4 ditë më parë25.02.2026.

Autori
“Krishti tjetër”, ekspozohen për herë të parë në histori eshtrat e Shën Françeskut
KULTURË

“Krishti tjetër”, ekspozohen për herë të parë në histori eshtrat e Shën Françeskut

Ka nisur prej datës 22 shkurt dhe do të vijojë deri më 22 mars 2026, në kuadër të 800-vjetorit të vdekjes së shenjtorit.

11:35 6 ditë më parë23.02.2026.

Autori
SHOWBIZ
Paramount blen Warner Bros për 110 miliardë dollarë, krijohet gjiganti i ri i argëtimit
SHOWBIZ

Paramount blen Warner Bros për 110 miliardë dollarë, krijohet gjiganti i ri i argëtimit

Operacioni është miratuar njëzëri nga bordet drejtuese të të dyja kompanive dhe pritet të përfundojë në tremujorin e tretë të vitit 2026.

15:10 1 ditë më parë28.02.2026.

Autori
“Trump, një armik i vendit”, De Niro shpërthen në lot: Çfarë po i bën Amerikës?
SHOWBIZ

“Trump, një armik i vendit”, De Niro shpërthen në lot: Çfarë po i bën Amerikës?

Aktori i njohur amerikan, Robert De Niro akuzoi presidentin Trump se është një armik i popullit që do të lejë pasoja për SHBA dhe kur të largohet nga detyra.

16:36 3 ditë më parë26.02.2026.

Autori
Ndahet nga jeta ylli i Lizze McGuire, Robert Carradine
SHOWBIZ

Ndahet nga jeta ylli i Lizze McGuire, Robert Carradine

Robert Carradine, aktori amerikan i njohur më së miri për rolet në Revenge of the Nerds dhe Lizzie McGuire, ka vdekur në moshën 71 vjeç.

07:34 5 ditë më parë25.02.2026.

Autori
"One battle after another" dominon çmimet BAFTA
SHOWBIZ

"One battle after another" dominon çmimet BAFTA

"One battle after another", komedia kundërkulturore e Paul Thomas Anderson për një revolucionar të dështuar që përpiqet të mbrojë vajzën e tij nga një oficer ushtarak i pamëshirshëm, ka dominuar çmimet BAFTA, duke marrë gjashtë çmime.

11:48 6 ditë më parë23.02.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes