TË FUNDIT
FOTO- Uashingtoni bëhet rozë, lulëzimi qershive dhuron spektakël Pa ushqim dhe ujë, ekuipazhi i 1900 anijeve mbetet i bllokuar në Hormuz "Varrezat e ndryshkut", Rama pubikon pamje të pastrimit të hapësirave nga makinat e vjetra Dënohet me 18 vjet burg për përdhunim studiuesi i famshëm i Islamit Operacion antidrogë në Prishtinë, sekuestrohet kanabis e kokainë, 5 në pranga "Posti më takon mua", kandidati për kreun e BKH ankimoi në Administrative
FOTO- Uashingtoni bëhet rozë, lulëzimi qershive dhuron spektakël Pa ushqim dhe ujë, ekuipazhi i 1900 anijeve mbetet i bllokuar në Hormuz "Varrezat e ndryshkut", Rama pubikon pamje të pastrimit të hapësirave nga makinat e vjetra Dënohet me 18 vjet burg për përdhunim studiuesi i famshëm i Islamit Operacion antidrogë në Prishtinë, sekuestrohet kanabis e kokainë, 5 në pranga "Posti më takon mua", kandidati për kreun e BKH ankimoi në Administrative
11° Tiranë, Shi i lehtë

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Play off i Botërorit Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Protesta kombëtare Sali Berisha
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Play off i Botërorit Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Protesta kombëtare Sali Berisha

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Princi William

Shëndeti mendor, Princi Uilliam: Më është dashur kohë të kuptoj emocionet e mia
LIFESTYLE

Shëndeti mendor, Princi Uilliam: Më është dashur kohë të kuptoj emocionet e mia

Princi i Uellsit ka folur rreth kohës që ka ndarë për të "kuptuar emocionet e mia" në një bisedë të sinqertë rreth shëndetit mendor.

11:24 36 ditë më parë18.02.2026.

Autori
Nga dukatet tek milionat, sa paguhen anëtarët e familjes mbretërore britanike?
Europa

Nga dukatet tek milionat, sa paguhen anëtarët e familjes mbretërore britanike?

Familja mbretërore britanike mbetet një nga simbolet më të njohura në botë, një institucion shekullor, i balancuar në vazhdimësi midis traditës, shërbimit publik dhe realitetit modern.

19:38 45 ditë më parë08.02.2026.

Autori
Të fundit
FOTO- Uashingtoni bëhet rozë, lulëzimi qershive dhuron spektakël
Amerika

Më në fund është kulmi i lulëzimit për lulet rozë të qershisë në Uashington, një shenjë e mirëpritur e pranverës në një qytet prej betoni dhe graniti, i cili vazhdimisht rëndohet nga pesha e nevojshme e vendimmarrjes së vendit.

18:44 2 min më parë26.03.2026.

Autori
Pa ushqim dhe ujë, ekuipazhi i 1900 anijeve mbetet i bllokuar në Hormuz
Lindja e Mesme

Pa ushqim dhe ujë, ekuipazhi i 1900 anijeve mbetet i bllokuar në Hormuz

Rreth 1,900 anije tregtare kanë mbetur të bllokuara në Ngushticën e Hormuzit, kryesisht në Gjirin Persik, që nga fillimi i sulmeve të SHBA-së dhe Izraelit kundër Iranit më 28 shkurt.

18:29 17 min më parë26.03.2026.

Autori
"Varrezat e ndryshkut", Rama pubikon pamje të pastrimit të hapësirave nga makinat e vjetra
Aktualitet

"Varrezat e ndryshkut", Rama pubikon pamje të pastrimit të hapësirave nga makinat e vjetra

Kryeministri Edi Rama ka postuar pamje nga Mulleti i Tiranës ku po pastrohen mjediset e zëna nga makinat e vjetra. Lehtësojmë mjedisin nga "varrezat" e ndryshkut thotë Rama.

18:16 30 min më parë26.03.2026.

Autori
Dënohet me 18 vjet burg për përdhunim studiuesi i famshëm i Islamit
Europa

Dënohet me 18 vjet burg për përdhunim studiuesi i famshëm i Islamit

Ai u shpall fajtor për përdhunimin e tre grave në Francë, ngjarje që sipas hetimeve kanë ndodhur mes viteve 2009 dhe 2016.

18:01 45 min më parë26.03.2026.

Autori
Operacion antidrogë në Prishtinë, sekuestrohet kanabis e kokainë, 5 në pranga
Kosovë

Policia e Kosovës ka finalizuar me sukses një operacion antidrogë ku u sekuestrua lëndë narkotike dhe një sasi parash.

17:44 1 h më parë26.03.2026.

Autori
Më të lexuarat
E rëndë në Klos, 82-vjeçari gjendet i pajetë pas kërkimeve me dron
Kronikë

E rëndë në Klos, 82-vjeçari gjendet i pajetë pas kërkimeve me dron

Një 82 vjeçar që ishte shpallur i zhdukur nga familjarët është gjetur pa jetë në Klos. I moshuari dyshohet se ka rënë aksidentalisht nga një lartësi e madhe.

21:33 21 h më parë25.03.2026.

Autori
Hakerat e “Homeland Justice” tjetër dëm në Shqipëri, goditet Posta Shqiptare
Kronikë

Hakerat e “Homeland Justice” tjetër dëm në Shqipëri, goditet Posta Shqiptare

Grupi i hakerave “Homelande Justice” ka sulmuar një tjetër institucion shqiptar. Këtë herë në shënjestër ishte Posta Shqiptare.

21:17 21 h më parë25.03.2026.

Autori
Në bluzë kishte fjalën “Hakmarrje”, 13 vjeçari ther mësuesen në Itali dhe filmon ngjarjen
Europa

Në bluzë kishte fjalën “Hakmarrje”, 13 vjeçari ther mësuesen në Itali dhe filmon ngjarjen

Një ngjarje e rëndë është regjistruar në Itali, ku një i mitur plagosi me thikë mësuesen dhe ngjarjen e postoi në rrjetet sociale.

21:47 20 h më parë25.03.2026.

Autori
Në kulmin e luftës me Iranin, Trump zbulon datë e takimit me Xi Jinping
Nëpër botë

Në kulmin e luftës me Iranin, Trump zbulon datë e takimit me Xi Jinping

Takimi, i cili fillimisht u shty për shkak të operacioneve ushtarake në Iran, është riplanifikuar dhe do të zhvillohet në Pekin më 14 dhe 15 maj.

21:01 21 h më parë25.03.2026.

Autori
“Lufta ndaj Iranit vijon”, Netanyahu: Në fokus çmontimi i Hezbollahut
Lindja e Mesme

“Lufta ndaj Iranit vijon”, Netanyahu: Në fokus çmontimi i Hezbollahut

Mediat raportojnë ndërkohë se Irani po intensifikon sulmet brenda këtyre 48 orëve, që konsiderohen si kyçe për një takim të mundshëm mes delegacioneve të SHBA dhe Iranit.

22:03 20 h më parë25.03.2026.

Autori
SHQIPËRI
Vatër zjarri në Vlorë, digjet një sipërfaqe e konsiderueshme me pyje
Aktualitet

Vatër zjarri në Vlorë, digjet një sipërfaqe e konsiderueshme me pyje

Ndërhyrja e forcave zjarrfikëse paraqitet e vështirë për shkak të terrenit malor në zonë.

19:28 41 min më parë26.03.2026.

Autori
Aktualitet

Kryeministri Edi Rama ka postuar pamje nga Mulleti i Tiranës ku po pastrohen mjediset e zëna nga makinat e vjetra. Lehtësojmë mjedisin nga "varrezat" e ndryshkut thotë Rama.

18:16 30 min më parë26.03.2026.

Autori
"Posti më takon mua", kandidati për kreun e BKH ankimoi në Administrative
Aktualitet

"Posti më takon mua", kandidati për kreun e BKH ankimoi në Administrative

Gentian Ndoi, kandidat për kreun e Byrosë Kombëtare të Hetimit ankimoi në Gjykatën Administrative zgjedhjen e kreut të këtij instituconi. Procesi tashmë ka nisur në këtë shkallë të drejtësisë.

17:30 1 h më parë26.03.2026.

Autori
Bordi i Transparencës merr vendimin, ja sa ulet çmimi i naftës
Aktualitet

Bordi i Transparencës merr vendimin, ja sa ulet çmimi i naftës

Bordi i Transparencës ka vendosur që çmimi i naftës të jetë 203 lekë për litër, dhe ky çmim do të qëndrojë deri në mbledhjen e ardhshme.

17:15 1 h më parë26.03.2026.

Autori
BOTË
“NATO dështoi në testin e luftës”, Trump: Kontrolli i burimeve të naftës së Iranit, një opsion
Amerika

“NATO dështoi në testin e luftës”, Trump: Kontrolli i burimeve të naftës së Iranit, një opsion

Ai theksoi se çdo marrëveshje e mundshme me Teheranin do të varet nga garantimi i lëvizjes së lirë të naftës, veçanërisht përmes rrugëve kyçe detare.

19:43 56 min më parë26.03.2026.

Autori
Tërmet i fuqishëm në Japoni, tronditen disa rajone
Nëpër botë

Tërmet i fuqishëm në Japoni, tronditen disa rajone

Një tërmet i fuqishëm goditi Japoninë pa shkaktuar dëme apo të lënduar. Nuk ka alarm për tsunami.

19:13 26 min më parë26.03.2026.

Autori
Përplasja e avionit në pistë, rihapet aeroporti i LaGuardia
Amerika

Përplasja e avionit në pistë, rihapet aeroporti i LaGuardia

Pista ku një aeroplan u përplas me një kamion zjarrfikës në Aeroportin LaGuardia të Nju Jorkut, duke vrarë dy pilotët dhe duke plagosur disa të tjerë, u rihap të enjten në mëngjes.

18:58 11 min më parë26.03.2026.

Autori
Amerika

Më në fund është kulmi i lulëzimit për lulet rozë të qershisë në Uashington, një shenjë e mirëpritur e pranverës në një qytet prej betoni dhe graniti, i cili vazhdimisht rëndohet nga pesha e nevojshme e vendimmarrjes së vendit.

18:44 2 min më parë26.03.2026.

Autori
RAJON
Kosovë

Policia e Kosovës ka finalizuar me sukses një operacion antidrogë ku u sekuestrua lëndë narkotike dhe një sasi parash.

17:44 1 h më parë26.03.2026.

Autori
"Kisha marrëveshje me Murselin", zbardhet dëshmia e autorit të vrasjes së Liridonës: Më dha që Pacolli ka dijeni
Kosovë

"Kisha marrëveshje me Murselin", zbardhet dëshmia e autorit të vrasjes së Liridonës: Më dha që Pacolli ka dijeni

Detaje të reja kanë dalë në dritë nga seanca gjyqësore për vrasjen e Liridona Ademit. Granit Plava, autori i vrasjes ka thënë se ka pasur marrëveshje me bashkëshortin e saj, Naim Murseli, i cii i kishte premtuar se do ta nxirrte nga burgu pas dy vitesh, duke pretenduar se njeh njerëz me pushtet.

16:37 2 h më parë26.03.2026.

Autori
Greqia rrit pagën minimale, e gjashta herë nga 2019-ta
RAJON

Greqia rrit pagën minimale, e gjashta herë nga 2019-ta

Kjo është hera e gjashtë që paga minimale rritet që nga viti 2022 në Greqi, ndërsa në total, që nga viti 2019, rritja arrin në mbi 40%.

16:12 2 h më parë26.03.2026.

Autori
Tragjedi në Gjermani, kamioni i merr jetën nënës shqiptare dhe fëmijës 3 vjeç
Kosovë

Tragjedi në Gjermani, kamioni i merr jetën nënës shqiptare dhe fëmijës 3 vjeç

Përplasja rezultoi fatale për nënën dhe njërin prej fëmijëve, ndërsa fëmija tjetër 3-vjeçar arriti të shpëtojë mrekullisht.

20:14 22 h më parë25.03.2026.

Autori
SPORT
“Do të fitojmë”, shqiptari paralajmëron polakët: Të gjithë e kuptojnë rëndësinë e kësaj sfide
Kombëtarja

“Do të fitojmë”, shqiptari paralajmëron polakët: Të gjithë e kuptojnë rëndësinë e kësaj sfide

Kuqezinjtë nuk kanë qenë asnjëherë kaq pranë eventit më të rëndësishëm global dhe do të luajnë gjithçka për gjithçka për tu kualifikuar.

12:58 5 h më parë26.03.2026.

Autori
Boniek shpërthen para Shqipërisë, ngre alarmin për kombëtaren polake
Kombëtarja

Boniek shpërthen para Shqipërisë, ngre alarmin për kombëtaren polake

Ish-presidenti i federatës polake dhe një nga figurat më të njohura të futbollit, Zbigniew Boniek, ka ngritur alarmin përpara ndeshjes vendimtare ndaj Shqipërisë, duke kritikuar ashpër mentalitetin e kombëtares së Polonisë.

12:30 6 h më parë26.03.2026.

Autori
“E do e gjithë Shqipëria”, polakët i tremben yllit kuqezi që nuk vrapon në fushë
Kombëtarja

“E do e gjithë Shqipëria”, polakët i tremben yllit kuqezi që nuk vrapon në fushë

Përkushtimi i tij ndaj Shqipërisë ka shkuar përtej futbollit, pasi trajneri Sylvinho është zhvendosur përfundimisht në Tiranë dhe në vitin 2023 mori edhe shtetësinë shqiptare, duke u kthyer në një figurë shumë të dashur për tifozët.

12:02 6 h më parë26.03.2026.

Autori
Polonia “pa portier” ndaj Shqipërisë, zbulohen “kartat” e Urban
Futboll

Polonia “pa portier” ndaj Shqipërisë, zbulohen “kartat” e Urban

Kombëtarja e Polonisë duket se ka gati formulën për sfidën vendimtare ndaj Shqipërisë, me trajnerin Jan Urban që pritet të hedhë në fushë një formacion ofensiv, por edhe me disa zgjedhje surprizë.

11:35 7 h më parë26.03.2026.

Autori
KULTURË
Mozaiku i Tiranës me materiale nga antikiteti, Rama zbulon risitë për vizitorët
KULTURË

Mozaiku i Tiranës me materiale nga antikiteti, Rama zbulon risitë për vizitorët

Mozaiku i Tiranës daton që nga shekulli i III dhe u zbulua në vitet ’70 gjatë punimeve për ndërtimin e një blloku pallatesh në Tirana. Sot, ai përfaqëson një hapësirë moderne që shërben si platformë për prezantimin e mozaikëve më të rëndësishëm dhe destinacion i rëndësishën kulturor e turistik.

08:46 5 ditë më parë21.03.2026.

Autori
Shuhet Jurgen Habermas, një nga filozofët më me ndikim të shek. XX
KULTURË

Shuhet Jurgen Habermas, një nga filozofët më me ndikim të shek. XX

Jürgen Habermas, puna e të cilit mbi komunikimin, racionalitetin dhe sociologjinë e bëri atë një nga filozofët më me ndikim në botë dhe një figurë kyçe intelektuale në Gjermaninë e tij u shua në moshën 96 vjeçare.

09:02 11 ditë më parë15.03.2026.

Autori
Kitara ikonike e Pink Floyd shitet për 14.55 milionë dollarë, më e shtrenjta në histori
KULTURË

Kitara ikonike e Pink Floyd shitet për 14.55 milionë dollarë, më e shtrenjta në histori

David Gilmour e bleu këtë Fender Stratocaster në vitin 1970 nga Manny's Music në Manhattan.

11:40 12 ditë më parë14.03.2026.

Autori
Arkeologët zbulojnë Aleksandrinë e humbur në Tigër, kryeveprën e dytë të ngritur nga Aleksandri i Madh
KULTURË

Arkeologët zbulojnë Aleksandrinë e humbur në Tigër, kryeveprën e dytë të ngritur nga Aleksandri i Madh

Qyteti i lashtë u themelua në shekullin e 4-të para Krishtit si një port që lidhte tregtinë nga India me Mesopotaminë dhe botën mesdhetare dhe ra në harresë pas shekullit të 3-të pas Krishtit.

09:56 12 ditë më parë14.03.2026.

Autori
SHOWBIZ
Ish-pjesëtari i Beatles nxjerr në treg albumin e ri
SHOWBIZ

Ish-pjesëtari i Beatles nxjerr në treg albumin e ri

Në moshën 83-vjeçare, ai vazhdon të mbetet një figurë ikonike e muzikës botërore.

20:15 1 h më parë26.03.2026.

Autori
“Ndihem keq”, Rosalia ndërpret në mes koncertin në Milano, u helmua me ushqim
SHOWBIZ

“Ndihem keq”, Rosalia ndërpret në mes koncertin në Milano, u helmua me ushqim

E shqetësuar dukshëm, këngëtarja iu drejtua publikut, duke kërkuar falje për ndërprerjen pikërisht në mes të koncertit. “Ndihem keq. U përpoqa të vazhdoja, por duhet ta ndërpres shfaqjen:, tha ajo.

08:52 9 h më parë26.03.2026.

Autori
Abuzoi me kamerieren në ’72, “Babai i Amerikës” detyrohet të paguajë 60 mln dollarë dëmshpërblim
SHOWBIZ

Abuzoi me kamerieren në ’72, “Babai i Amerikës” detyrohet të paguajë 60 mln dollarë dëmshpërblim

Gjatë gjyqit që zgjati dy javë u paraqitën prova se Cosby, tani 88 vjeç, e drogoi dhe më pas përdhunoi Donna Motzinger.

22:19 20 h më parë25.03.2026.

Autori
18 milionë euro në një foto! Ky është luksi në të cilin jetojnë Ronaldo dhe Georgina
SHOWBIZ

18 milionë euro në një foto! Ky është luksi në të cilin jetojnë Ronaldo dhe Georgina

Një foto e publikuar në rrjetet sociale nga partnerja e Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez, ka tërhequr vëmendjen për luksin e jashtëzakonshëm që shfaq.

17:58 3 ditë më parë23.03.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes