TË FUNDIT
Napoli merr fitoren e pestë radhazi, “viktima” e radhës Milani Ultimatumi drejt fundit, rishfaqet Mojtaba Khamenei, televizioni izraelit nis numërimin mbrapsht Kriza jep efektet e parë, aeroporti italian mbetet pa karburant Vrau gjithë familjen, arratiset sërish nga burgu italian brenda 6 muajsh “Tmerri i deteve”, Gjermania po ndërton luftanijen më të madhe në botë Shkruan historinë dhe u kualifikuan në Kupën e Afrikës, 7 futbollistë nuk kthehen në vend
Napoli merr fitoren e pestë radhazi, “viktima” e radhës Milani Ultimatumi drejt fundit, rishfaqet Mojtaba Khamenei, televizioni izraelit nis numërimin mbrapsht Kriza jep efektet e parë, aeroporti italian mbetet pa karburant Vrau gjithë familjen, arratiset sërish nga burgu italian brenda 6 muajsh “Tmerri i deteve”, Gjermania po ndërton luftanijen më të madhe në botë Shkruan historinë dhe u kualifikuan në Kupën e Afrikës, 7 futbollistë nuk kthehen në vend
8° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Lufta në Lindjen e Mesme Sali Berisha Çmimi i naftës Bordi i Transparencës
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Ishull lezhe

Dy të plagosur me thikë pas një sherri në Lezhë
Kronikë

Dy të plagosur me thikë pas një sherri në Lezhë

Dy persona kanë mbetur të plagosur me thikë në Lezhë si pasojë e një konflikti me një të ri. Policia ka ndaluar në kohë rekord autorin.

18:25 37 ditë më parë28.02.2026.

Autori
Aksident i rëndë në Ishull Lezhë, përplasen 3 mjete, ka të plagosur
Kronikë

Aksident i rëndë në Ishull Lezhë, përplasen 3 mjete, ka të plagosur

Tre makina janë përfshirë në një aksident të rëndë në Ishull Lezhë, ku për pasojë 3 persona kanë mbetur të plagosur rëndë.

16:08 54 ditë më parë11.02.2026.

Autori
Të fundit
Napoli merr fitoren e pestë radhazi, “viktima” e radhës Milani
Futboll

Me këtë fitore, Napoli ngjitet në renditje dhe mban gjallë shpresat për titull.

22:57 2 h më parë06.04.2026.

Autori
Ultimatumi drejt fundit, rishfaqet Mojtaba Khamenei, televizioni izraelit nis numërimin mbrapsht
Lindja e Mesme

Ultimatumi drejt fundit, rishfaqet Mojtaba Khamenei, televizioni izraelit nis numërimin mbrapsht

Ndërkohë, televizioni izraelit Channel 13 ka filluar numërimin mbrapsht deri në skadimin e ultimatumit të Donald Trump ndaj Iranit.

22:38 2 h më parë06.04.2026.

Autori
Kriza jep efektet e parë, aeroporti italian mbetet pa karburant
Europa

Autoritetet bëjnë të ditur se në Brindisi janë të disponueshme vetëm sasi shumë të kufizuara karburanti, të rezervuara për fluturime shtetërore apo emergjente.

22:21 2 h më parë06.04.2026.

Autori
Vrau gjithë familjen, arratiset sërish nga burgu italian brenda 6 muajsh
Europa

Elia Del Grande njihet si autori i një prej krimeve më të rënda familjare në Itali. Në janar të vitit 1998, ai vrau me armë zjarri prindërit dhe vëllain e tij, në një ngjarje që u bë e njohur si “masakra e furrtarëve”.

22:04 3 h më parë06.04.2026.

Autori
“Tmerri i deteve”, Gjermania po ndërton luftanijen më të madhe në botë
Europa

“Tmerri i deteve”, Gjermania po ndërton luftanijen më të madhe në botë

Fregata F126 dallon nga anijet tradicionale për konceptin e saj fleksibël. Ajo është projektuar si një platformë shumëfunksionale, e cila mund të përshtatet për misione të ndryshme.

21:46 3 h më parë06.04.2026.

Autori
Më të lexuarat
Kriza e naftës prek Italinë, ndërpriten furnizimet me karburant në katër aeroporte
Europa

Kriza e naftës prek Italinë, ndërpriten furnizimet me karburant në katër aeroporte

Furnizuesi ‘Air BP Italia’, një nga operatorët kryesorë, lëshoi një buletin aeronautik drejtuar linjave ajrore, duke i informuar ato se për ditët e ardhshme, deri më 9 prill, kufizimet e karburantit do të zbatohen në të katër aeroportet.

09:19 1 ditë më parë05.04.2026.

Autori
I pari në dekada, Papa Leoni mbarti Kryqin e së Premtes së Madhe në Koloseumin e Romës
Europa

I pari në dekada, Papa Leoni mbarti Kryqin e së Premtes së Madhe në Koloseumin e Romës

Nën dritën e qirinjve dhe i shoqëruar nga rreth 30,000 besimtarë, papa 70-vjeçar mbajti kryqin prej druri nëpër të gjitha 14 stacionet e Rrugës së Kryqit, në ndërtesën e lashtë romake, e cila ishte një vend martirizimi për shumë nga të krishterët e hershëm.

09:34 1 ditë më parë05.04.2026.

Autori
48 orë në male, Amerikanët zbarkuan në zemër të Iranit për të shpëtuar pilotin, dy avionë C-130 ngecën në rërë
Lindja e Mesme

48 orë në male, Amerikanët zbarkuan në zemër të Iranit për të shpëtuar pilotin, dy avionë C-130 ngecën në rërë

Zyrtarët amerikanë i kanë zbuluar korrespondentit të Al Jazeeras në Uashington disa detaje të tjera rreth operacionit të shpëtimit për anëtarin e dytë të ekuipazhit të avionit F-15 të rrëzuar në Iran. Operacioni filloi me të rënë errësira, ​​por u zhvillua edhe në ditën, duke zgjatur disa orë.

10:00 1 ditë më parë05.04.2026.

Autori
Rama: Opozita mbulon arritjet me “ziftin e dëshpërimit”, negociatat me BE janë në vijë
Politikë

Rama: Opozita mbulon arritjet me “ziftin e dëshpërimit”, negociatat me BE janë në vijë

Kryeministri Edi Rama ka paralajmëruar përmes podcast-it të tij 'Flasim' se do të kemi lajme të mira nga Bashkimi Europian, teksa akuzoi opozitën se po baltos procesin e integrimit të Shqipërisë.

10:21 1 ditë më parë05.04.2026.

Autori
Ulja e akcizës së naftës, Rama: Po mbrojmë qytetarët, hyn në fuqi kur çmimi kalon 220 lekë për litër
Ekonomi

Ulja e akcizës së naftës, Rama: Po mbrojmë qytetarët, hyn në fuqi kur çmimi kalon 220 lekë për litër

Vendimi që parashikon uljen e akcizës së naftës me 20% do të zbatohet sapo çmimi i naftës të kalojë 220 lekë për litër dhe ai i benzinës 200 lekë për litër.

10:38 1 ditë më parë05.04.2026.

Autori
SHQIPËRI
Opozita kërkon komision hetimor për ARRSH dhe AKSHI, mblidhet Konferenca e Kryetarëve
Politikë

Opozita kërkon komision hetimor për ARRSH dhe AKSHI, mblidhet Konferenca e Kryetarëve

Konferenca e Kryetarëve mblidhet sot në orën 11.30 për të shqyrtuar kërkesën e Partisë Demokratike për krijimin e një komisioni hetimor për AKSHI-n. Gjithashtu pjesë e rendit të ditës së Konferencës së Kryetarëve është edhe ajo e Partisë së Lirisë për ngritjen e një komisioni hetimor për rrugët.

07:35 6 h më parë07.04.2026.

Autori
E marta ditë pranverore, temperaturat deri në 24 gradë Celcius
Aktualitet

E marta ditë pranverore, temperaturat deri në 24 gradë Celcius

Këtë të martë nuk priten reshje në të gjitha qarqet, teksa moti do të jetë me kthjellime dhe vranësira të pakta.

07:04 5 h më parë07.04.2026.

Autori
“Kemi naftën me çmimin më të lartë në botë”, Berisha: Integrimi me Ramën është larg
Politikë

“Kemi naftën me çmimin më të lartë në botë”, Berisha: Integrimi me Ramën është larg

Sali Berisha akuzoi kryeministrin Edi Rama se për shkak të barrës së tij fiskale qytetarët shqiptarë sot blejnë naftën me çmimin më të lartë në botë.

20:16 4 h më parë06.04.2026.

Autori
“Shqipja nuk negociohet”, Bardhi në mbështetje të protestës së studentëve në RMV
Aktualitet

“Shqipja nuk negociohet”, Bardhi në mbështetje të protestës së studentëve në RMV

PD ka dalë në mbështetje të protestës së studentëve shqiptarë në RMV të cilët kërkojnë qe testet të zhvillohen në gjuhën shqipe.

18:46 6 h më parë06.04.2026.

Autori
BOTË
Ishin arrestuar se thyen rregullat e COVID, dënohen me vdekje nëntë policët që i vranë
Nëpër botë

Ishin arrestuar se thyen rregullat e COVID, dënohen me vdekje nëntë policët që i vranë

Nëntë oficerë policie janë dënuar me vdekje në Indi për vdekjet nën paraburgim të një babai dhe djali në vitin 2020.

08:06 6 h më parë07.04.2026.

Autori
Lindja e Mesme

Ndërkohë, televizioni izraelit Channel 13 ka filluar numërimin mbrapsht deri në skadimin e ultimatumit të Donald Trump ndaj Iranit.

22:38 2 h më parë06.04.2026.

Autori
Europa

Autoritetet bëjnë të ditur se në Brindisi janë të disponueshme vetëm sasi shumë të kufizuara karburanti, të rezervuara për fluturime shtetërore apo emergjente.

22:21 2 h më parë06.04.2026.

Autori
Europa

Elia Del Grande njihet si autori i një prej krimeve më të rënda familjare në Itali. Në janar të vitit 1998, ai vrau me armë zjarri prindërit dhe vëllain e tij, në një ngjarje që u bë e njohur si “masakra e furrtarëve”.

22:04 3 h më parë06.04.2026.

Autori
RAJON
Aksident në Mitrovicë, një nga mjetet e përfshira i përket KFOR
Kosovë

Aksident në Mitrovicë, një nga mjetet e përfshira i përket KFOR

Një makinë e KFOR dhe një mjet tjetër janë përfshirë në një aksident rrugor në zonën e Mitrovicës.

19:16 5 h më parë06.04.2026.

Autori
Dy orë takim për Presidentin, Kurti del optimist, Abdixhiku: S’kemi asgjë të re!
Kosovë

Dy orë takim për Presidentin, Kurti del optimist, Abdixhiku: S’kemi asgjë të re!

Pas takimit, që ndodh rreth tre javë para skadimit të afatit 34 ditor të përcaktuar nga Gjykata Kushtetuese para se Kosova të shkojë sërish në zgjedhje, Albin Kurti u shpreh optimist, duke e cilësuar bisedën si konstruktive dhe në një frymë bashkëpunimi.

15:06 10 h më parë06.04.2026.

Autori
“Gjuha shqipe, e drejta jonë”, studentët protestojnë në Shkup
RAJON

“Gjuha shqipe, e drejta jonë”, studentët protestojnë në Shkup

Qindra studentë shqiptarë kanë dalë sot në rrugët e Shkupit, duke rikthyer në vëmendje një debat të hershëm, të drejtën për të përdorur gjuhën shqipe në provimet e Jurisprudencës. Një e drejtë që sipas tyre është e garantuar në ligj, por që në praktikë mbetet e pazbatuar.

13:28 11 h më parë06.04.2026.

Autori
Spiropali mbështet protestën e studentëve shqiptarë në Maqedoni: Gjuha shqipe e drejtë themelore!
RAJON

Spiropali mbështet protestën e studentëve shqiptarë në Maqedoni: Gjuha shqipe e drejtë themelore!

Në një reagim në Facebook, Spiropali shpreh mbështetjen për studentët, duke e cilësuar protestën e tyre si një sinjal se disa të drejta themelore nuk po zbatohen siç duhet në fqinjin tonë lindor.

12:00 13 h më parë06.04.2026.

Autori
SPORT
Futboll

Me këtë fitore, Napoli ngjitet në renditje dhe mban gjallë shpresat për titull.

22:57 2 h më parë06.04.2026.

Autori
Shkruan historinë dhe u kualifikuan në Kupën e Afrikës, 7 futbollistë nuk kthehen në vend
Futboll

Shkruan historinë dhe u kualifikuan në Kupën e Afrikës, 7 futbollistë nuk kthehen në vend

Organizatat për të drejtat e njeriut e lidhin këtë fenomen me kushtet e vështira dhe regjimin e ashpër në vend, akuza që autoritetet i mohojnë.

21:30 3 h më parë06.04.2026.

Autori
Juventus merr 3 pikë të vlefshme, zona Champions gjithnjë e më pranë
Futboll

Juventus merr 3 pikë të vlefshme, zona Champions gjithnjë e më pranë

Juventus ka marrë një fitore të pastër 2-0 ndaj Genoa që i hap rrugën të vijojë luftën për vendin e katërt në Serie A.

20:52 4 h më parë06.04.2026.

Autori
Me një këmbë në kategorinë e dytë, tifozët e ekipit spanjoll kërcënojnë lojtarët
Futboll

Me një këmbë në kategorinë e dytë, tifozët e ekipit spanjoll kërcënojnë lojtarët

Ekipi renditet në vendin e 17 dhe ndodhet vetëm dy pikë larg zonës së rënies nga kategoria.

18:31 6 h më parë06.04.2026.

Autori
KULTURË
Ndërron jetë aktori i njohur shqiptar
KULTURË

Ndërron jetë aktori i njohur shqiptar

Kinematografia dhe skena shqiptare kanë humbur një prej figurave të njohura, pasi është ndarë nga jeta në moshën 68-vjeçare aktori Ilir Shkurti.

18:12 1 ditë më parë05.04.2026.

Autori
Ryan Gosling në vend të parë me filmin "Project Hail Mary"
KULTURË

Ryan Gosling në vend të parë me filmin "Project Hail Mary"

Ryan Gosling vazhdon të dominojë arkëtimet në Amerikën e Veriut. "Project Hail Mary", ku ai luan rolin e një profesori shkence të thirrur për të shpëtuar botën, konfirmoi renditjen e tij në vendin e parë në fundjavën e dytë me 54.5 milionë dollarë.

19:44 8 ditë më parë29.03.2026.

Autori
Mozaiku i Tiranës me materiale nga antikiteti, Rama zbulon risitë për vizitorët
KULTURË

Mozaiku i Tiranës me materiale nga antikiteti, Rama zbulon risitë për vizitorët

Mozaiku i Tiranës daton që nga shekulli i III dhe u zbulua në vitet ’70 gjatë punimeve për ndërtimin e një blloku pallatesh në Tirana. Sot, ai përfaqëson një hapësirë moderne që shërben si platformë për prezantimin e mozaikëve më të rëndësishëm dhe destinacion i rëndësishën kulturor e turistik.

08:46 16 ditë më parë21.03.2026.

Autori
Shuhet Jurgen Habermas, një nga filozofët më me ndikim të shek. XX
KULTURË

Shuhet Jurgen Habermas, një nga filozofët më me ndikim të shek. XX

Jürgen Habermas, puna e të cilit mbi komunikimin, racionalitetin dhe sociologjinë e bëri atë një nga filozofët më me ndikim në botë dhe një figurë kyçe intelektuale në Gjermaninë e tij u shua në moshën 96 vjeçare.

09:02 22 ditë më parë15.03.2026.

Autori
SHOWBIZ
James Bond i ri do të jetë femër? Zbulohet aktorja që mund të luajë agjentin 007
SHOWBIZ

James Bond i ri do të jetë femër? Zbulohet aktorja që mund të luajë agjentin 007

Regjisori, i cili punoi me Sweeney-n në filmin "The Housemaid", komentoi se aktorja do të ishte ideale për të marrë rolin e agjentit 007 në filmin e ardhshëm, jo si një vajzë e James Bond, por si vetë superspiuni.

17:30 7 h më parë06.04.2026.

Autori
“E para është shtëpia”, këngëtari italian bën 42 km në këmbë për t’i dhënë nënës albumin
SHOWBIZ

“E para është shtëpia”, këngëtari italian bën 42 km në këmbë për t’i dhënë nënës albumin

Ndryshe nga strategjitë moderne të marketingut të bazuara në rrjetet sociale dhe publikimet e shpejta, këngëtari zgjodhi të “ngadalësojë” dhe ta ndajë këtë rrugëtim në kohë reale me fansat.

07:44 3 ditë më parë03.04.2026.

Autori
Balerina shqiptare thyen heshtjen për lidhjen me këngëtaren italiane
SHOWBIZ

Balerina shqiptare thyen heshtjen për lidhjen me këngëtaren italiane

Në një intervistë me "Le Mile Magazine", balerina 23-vjeçare përshkruan marrëdhënien e saj me këngëtaren romane pa filtra. Nuredini foli për raportin, duke e përshkruar si një lidhje që “shkon përtej skenës”.

15:11 5 ditë më parë01.04.2026.

Autori
Taylor Swift i bën homazh Elizabeth Taylor me një videoklip surprizë
SHOWBIZ

Taylor Swift i bën homazh Elizabeth Taylor me një videoklip surprizë

Taylor Swift i ka befasuar fansat duke publikuar një videoklip të ri për këngën e saj Elizabeth Taylor, të mbledhur nga orë të tëra pamjesh të perëndeshës së ndjerë të ekranit.

22:30 6 ditë më parë31.03.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes