TË FUNDIT
Skandal prostitucioni në Serie A, nën hetim edhe futbollistë të njohur “Demokratët janë tradhtarë”, Trump: Shumë pranë akordi me Iranin, Pezeshkian: Nuk dorëzohemi Erdogan ndalon rrjetet sociale për të miturit nën 15 vjeç PDK tërhiqet nga negociatat për presidentin, Kosova drejt zgjedhjeve, Hamza: Ja çfarë na ofroi Kurti Shkatërrohet grupi i lidhur me Iranin në Emiratet Arabe, po organizonte sulme Balenciaga guxon sërish, krijon fustanin me kartonë 8900 euro
Skandal prostitucioni në Serie A, nën hetim edhe futbollistë të njohur “Demokratët janë tradhtarë”, Trump: Shumë pranë akordi me Iranin, Pezeshkian: Nuk dorëzohemi Erdogan ndalon rrjetet sociale për të miturit nën 15 vjeç PDK tërhiqet nga negociatat për presidentin, Kosova drejt zgjedhjeve, Hamza: Ja çfarë na ofroi Kurti Shkatërrohet grupi i lidhur me Iranin në Emiratet Arabe, po organizonte sulme Balenciaga guxon sërish, krijon fustanin me kartonë 8900 euro
11° Tiranë, Pjesërisht me re

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Protesta kombëtare Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Bordi i Transparencës
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Protesta kombëtare Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Bordi i Transparencës

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Trupat e vrare

Diplomacia shkëmben trupat e 1000 ushtarëve të rënë mes Rusisë dhe Ukrainës
Europa

Diplomacia shkëmben trupat e 1000 ushtarëve të rënë mes Rusisë dhe Ukrainës

Rusia dhe Ukraina kanë shkëmbyer trupat e rreth 1000 ushtarëve të rënë në frontin e luftës.

22:33 53 ditë më parë26.02.2026.

Autori
Të fundit
Skandal prostitucioni në Serie A, nën hetim edhe futbollistë të njohur
Futboll

Prokuroria thotë se vajzat e përfshira ishin shumë të reja, disa prej tyre sapo kishin mbushur 18 vjeç. Ato rekrutoheshin për të marrë pjesë në evente dhe për të ofruar shërbime ndaj klientëve që paguanin shuma të mëdha.

23:01 3 h më parë20.04.2026.

Autori
“Demokratët janë tradhtarë”, Trump: Shumë pranë akordi me Iranin, Pezeshkian: Nuk dorëzohemi
Lindja e Mesme

“Demokratët janë tradhtarë”, Trump: Shumë pranë akordi me Iranin, Pezeshkian: Nuk dorëzohemi

Trump deklaroi gjithashtu se një marrëveshje e re me Iranin është në proces dhe do të jetë “shumë më e mirë” se marrëveshja bërthamore e vitit 2015,

22:47 3 h më parë20.04.2026.

Autori
Erdogan ndalon rrjetet sociale për të miturit nën 15 vjeç
Europa

Zyrtarët theksojnë se siguria dhe mirëqenia e fëmijëve është prioritet.

22:33 4 h më parë20.04.2026.

Autori
PDK tërhiqet nga negociatat për presidentin, Kosova drejt zgjedhjeve, Hamza: Ja çfarë na ofroi Kurti
Kosovë

PDK tërhiqet nga negociatat për presidentin, Kosova drejt zgjedhjeve, Hamza: Ja çfarë na ofroi Kurti

PDK deklaroi se nuk do të bëhet më pjesë e negociatave me Albin Kurtin për zgjedhjen e presidentit të ri të vendit. Duket se Kosova po shkon sërish drejt zgjedhjeve.

22:17 4 h më parë20.04.2026.

Autori
Shkatërrohet grupi i lidhur me Iranin në Emiratet Arabe, po organizonte sulme
Lindja e Mesme

Sipas hetimeve, grupi dyshohet se ka mbledhur fonde dhe i ka transferuar ato drejt subjekteve të dyshimta jashtë vendit, si dhe ka përhapur ideologji ekstremiste.

22:00 4 h më parë20.04.2026.

Autori
Më të lexuarat
Lufta në Lindjen e Mesme, Islamabadi në izolim përpara bisedimeve
Lindja e Mesme

Lufta në Lindjen e Mesme, Islamabadi në izolim përpara bisedimeve

Edhe para postimit të Presidentit Trump në rrjetet sociale, Islamabadi kishte filluar të mbyllej. Klientëve në hotelin ku u zhvilluan bisedimet midis delegacioneve amerikane dhe iraniane fundjavën e kaluar iu tha se duhej të largoheshin.

16:16 1 ditë më parë19.04.2026.

Autori
Papa Leo: Fjalimi i 'tiranëve' nuk ishte drejtuar kundër Trump
Nëpër botë

Papa Leo: Fjalimi i 'tiranëve' nuk ishte drejtuar kundër Trump

Papa Leo thotë se nuk po kërkonte të debatonte me Donald Trump kur kritikoi "tiranët" për shpenzimin e miliarda dollarëve për luftëra në një fjalim më parë këtë javë.

16:43 1 ditë më parë19.04.2026.

Autori
Të paktën gjashtë të vrarë në Kiev, ndërsa personi i armatosur hap zjarr dhe merr pengje
Nëpër botë

Të paktën gjashtë të vrarë në Kiev, ndërsa personi i armatosur hap zjarr dhe merr pengje

Të paktën gjashtë persona janë vrarë dhe të tjerë janë plagosur pasi një person hapi zjarr në Kiev të shtunën, thonë zyrtarët ukrainas.

16:57 1 ditë më parë19.04.2026.

Autori
Dasma e fundit e Çernobilit, çifti që u martua gjatë një katastrofe bërthamore
LIFESTYLE

Dasma e fundit e Çernobilit, çifti që u martua gjatë një katastrofe bërthamore

Ishte pak pas mesnatës. Iryna Stetsenko kishte mbaruar së lyer thonjtë për dasmën e saj, hapi derën e ballkonit dhe po luftonte me nervat për të fjetur. Pastaj një "zhurmë" prishi qetësinë, thotë Iryna...

17:19 1 ditë më parë19.04.2026.

Autori
Shitet në ankand jeleku i shpëtimit i Titanikut
LIFESTYLE

Shitet në ankand jeleku i shpëtimit i Titanikut

Është i vetmi jelek shpëtimi nga Titaniku që është shitur në ankand në 114 vjet që nga fundosja e anijes, duke dalë në ankand në Henry Aldridge & Son në Devizes, Wiltshire.

17:38 1 ditë më parë19.04.2026.

Autori
SHQIPËRI
“Nafta po trajtohet si mall pa Zot”, Lapaj gati kallëzimin në SPAK
Aktualitet

“Nafta po trajtohet si mall pa Zot”, Lapaj gati kallëzimin në SPAK

Lapaj shprehet se ka prova të qarta për keqadministrim në sektorin e naftës në vendin tonë.

21:29 5 h më parë20.04.2026.

Autori
72 orë në kushte ekstreme, “Mburoja e Arbërit” teston ushtrinë shqiptare
Aktualitet

72 orë në kushte ekstreme, “Mburoja e Arbërit” teston ushtrinë shqiptare

Sipas Ministrisë së Mbrojtjes, stërvitja është realizuar në zona me terren të thyer, mjegull dhe temperatura të ulëta, duke synuar testimin e gatishmërisë operacionale.

21:13 5 h më parë20.04.2026.

Autori
“U sulmuam me plumba gome e helme arinjsh”, Berisha: Protestën e ardhshme, dhuna do jetë proporcionale
Politikë

“U sulmuam me plumba gome e helme arinjsh”, Berisha: Protestën e ardhshme, dhuna do jetë proporcionale

Sali Berisha paralajmëroi se në protestën e radhës, dhuna do të jetë proporcionale, nisur nga ndërhyrja e ashpër që bëri policia në manifestimin e fundit të opozitës.

19:57 6 h më parë20.04.2026.

Autori
“Kryetari dhe shumë punonjës me HIV”, Bashkia Gjirokastër kallëzon personin që ndau lajmin
Aktualitet

“Kryetari dhe shumë punonjës me HIV”, Bashkia Gjirokastër kallëzon personin që ndau lajmin

Nga ana tjetër, Kokalari ka reaguar publikisht në rrjetet sociale, duke deklaruar se nuk ka akuzuar asnjë person konkret dhe nuk ka bërë publik asnjë emër.

19:39 6 h më parë20.04.2026.

Autori
BOTË
Lindja e Mesme

Trump deklaroi gjithashtu se një marrëveshje e re me Iranin është në proces dhe do të jetë “shumë më e mirë” se marrëveshja bërthamore e vitit 2015,

22:47 3 h më parë20.04.2026.

Autori
Europa

Zyrtarët theksojnë se siguria dhe mirëqenia e fëmijëve është prioritet.

22:33 4 h më parë20.04.2026.

Autori
Lindja e Mesme

Sipas hetimeve, grupi dyshohet se ka mbledhur fonde dhe i ka transferuar ato drejt subjekteve të dyshimta jashtë vendit, si dhe ka përhapur ideologji ekstremiste.

22:00 4 h më parë20.04.2026.

Autori
Panik pranë një shkolle në Karolinën e Veriut, 2 viktima gjatë një sherri mes të rinjve
Amerika

Panik pranë një shkolle në Karolinën e Veriut, 2 viktima gjatë një sherri mes të rinjve

Të shtëna me armë pranë një shkolle në Karolinën e Veriut, raportohen të paktën 2 viktima.

20:42 5 h më parë20.04.2026.

Autori
RAJON
Kosovë

PDK deklaroi se nuk do të bëhet më pjesë e negociatave me Albin Kurtin për zgjedhjen e presidentit të ri të vendit. Duket se Kosova po shkon sërish drejt zgjedhjeve.

22:17 4 h më parë20.04.2026.

Autori
Alarm për bombë, evakuohen dy shkolla në Tivar
RAJON

Alarm për bombë, evakuohen dy shkolla në Tivar

Dy shkolla janë evakuuar në Tivar mëngjesin e sotëm pas një alarmi për bombë.

18:35 8 h më parë20.04.2026.

Autori
Forca e Sigurisë së Kosovës mision në Gaza, Haxhiu: Detyrim për rendin ndërkombëtar
Kosovë

Forca e Sigurisë së Kosovës mision në Gaza, Haxhiu: Detyrim për rendin ndërkombëtar

Ushtruesja e detyrës së presidentit të Kosovës, Albulena Haxhiu ka miratuar dërgimin e FSK në misionin ndërkombëtar në Gaza, pasi kjo gjë u votua disa ditë më parë edhe nga Kuvendi.

16:24 10 h më parë20.04.2026.

Autori
Dështojnë bisedimet Kurti-Abdixhiku për presidentin, kryeministrin fton një tjetër parti opozitare
Kosovë

Dështojnë bisedimet Kurti-Abdixhiku për presidentin, kryeministrin fton një tjetër parti opozitare

Është mbyllur pa një marrëveshje takimi mes kryeministrit Albin Kurti dhe kreut të LDK, Abdixhiku në lidhje me presidentin e ri.

16:09 10 h më parë20.04.2026.

Autori
SPORT
Futboll

Prokuroria thotë se vajzat e përfshira ishin shumë të reja, disa prej tyre sapo kishin mbushur 18 vjeç. Ato rekrutoheshin për të marrë pjesë në evente dhe për të ofruar shërbime ndaj klientëve që paguanin shuma të mëdha.

23:01 3 h më parë20.04.2026.

Autori
E pabesueshme në Serie A, sulmuesi përleshet me tifozin pas humbjes ndaj Milanit
Futboll

E pabesueshme në Serie A, sulmuesi përleshet me tifozin pas humbjes ndaj Milanit

Sulmuesi i Hellas Verona, Gift Orban është përfshirë në një incident të rëndë teksa po largohej nga stadiumi Bentegodi.

13:08 13 h më parë20.04.2026.

Autori
Piloti humb jetën në pistën e Nürburgring, Verstappen i tronditur: Garat janë të rrezikshme
Formula 1

Piloti humb jetën në pistën e Nürburgring, Verstappen i tronditur: Garat janë të rrezikshme

Aktualisht Botërori i Formula 1 është i pezulluar dhe garat do të rikthehen në Shtetet e Bashkuara në fillim të majit, por kampioni holandez “ushqen” pasionin në disiplina të tjera.

12:21 14 h më parë20.04.2026.

Autori
Rihapet gara për titull në Premier League, City mposht Arsenalin
Futboll

Rihapet gara për titull në Premier League, City mposht Arsenalin

Tani mund ta themi pa frikë se gara për titullin e Premier League është rikthyer plotësisht në rrugën e duhur. Manchester City mposhti Arsenalin 2-1 në ndeshjen e madhe të javës së 33-të, duke ngushtuar diferencën në tre pikë nga vendi i parë, me Sky Blues që ende kanë ndeshjen e tyre kundër Crystal

20:01 1 ditë më parë19.04.2026.

Autori
KULTURË
'Armët ishin të zhurmshme, por gjithmonë kishte muzikë'
KULTURË

'Armët ishin të zhurmshme, por gjithmonë kishte muzikë'

Anëtarët e një prej grupeve më me ndikim të Sudanit, Aswat Almadina, janë të shpërndarë në të gjithë botën, duke shpresuar se muzika e tyre do të jetë një frymëzim për paqen në një komb të shkatërruar nga lufta.

22:57 1 ditë më parë19.04.2026.

Autori
Muzeu Historik Kombëtar drejt transformimit, zbulohet fasada e rikonstruktuar
KULTURË

Muzeu Historik Kombëtar drejt transformimit, zbulohet fasada e rikonstruktuar

Ministri i Kulturës, Blendi Gonxhja publikoi në rrjetet sociale pamje nga ndërhyrjet e realizuara në fasadën e Muzeut Historik Kombëtar dhe rezultatin përfundimtar. Muzeu Historik Kombëtar u mbyll për publikun më 15 mars 2024 dhe pritet të qëndrojë i mbyllur për katër vite.

10:02 2 ditë më parë18.04.2026.

Autori
Grua besnike, virgjëreshë apo martire tragjike? Kryevepra e shekullit të 16-të që... nuk është ajo që duket
KULTURË

Grua besnike, virgjëreshë apo martire tragjike? Kryevepra e shekullit të 16-të që... nuk është ajo që duket

Kompozimi të kujton fort Mona Lisën e Leonardo da Vinçit, por vepra e Rafaelit dallohet për qartësi dhe qetësi më të madhe. Vështrimi i gruas së re është më pak misterioz dhe më i qëndrueshëm, duke krijuar një ndjenjë kontrolli dhe ekuilibri.

09:28 7 ditë më parë13.04.2026.

Autori
Më e lartë se Kapitoli/ "Harku i trumfit"  i Uashingtonit, projekti i Shtëpisë së Bardhë
KULTURË

Më e lartë se Kapitoli/ "Harku i trumfit" i Uashingtonit, projekti i Shtëpisë së Bardhë

Shtëpia e Bardhë ka zbuluar vizatimet për një hark prej 250 këmbësh (76 metrash) që Donald Trump dëshiron të ndërtojë në kryeqytetin e SHBA-së.

16:01 9 ditë më parë11.04.2026.

Autori
SHOWBIZ
“People” shpall gruan më të bukur në botë për 2026-ën
SHOWBIZ

“People” shpall gruan më të bukur në botë për 2026-ën

Aktualisht 43 vjeçe, ajo po përgatitet për një vit të ngjeshur artistik, pasi pritet të marrë pjesë në 5 projekte filmike.

20:59 5 h më parë20.04.2026.

Autori
Nuk ka më kufij, ylli i kinemasë rikthehet në ekran pas vdekjes falë inteligjencës artificiale
SHOWBIZ

Nuk ka më kufij, ylli i kinemasë rikthehet në ekran pas vdekjes falë inteligjencës artificiale

Filmi “As Deep as the Grave” sjell në ekran aktorin e njohur amerikan Val Kilmer, i cili ndërroi jetë në vitin 2025, në moshën 65-vjeçare.

12:02 1 ditë më parë19.04.2026.

Autori
Dua Lipa “arratiset” në Afrikën e Jugut me Callum Turner
SHOWBIZ

Dua Lipa “arratiset” në Afrikën e Jugut me Callum Turner

Këngëtarja me origjinë shqiptare e famë botërore, Dua Lipa, ka ndarë momente të veçanta nga një udhëtim në Afrikën e Jugut, ku u shfaq pranë të fejuarit të saj, aktorit Callum Turner.

16:38 2 ditë më parë18.04.2026.

Autori
Humbi ndjenjat në pishinë, ndërron jetë aktorja e njohur franceze
SHOWBIZ

Humbi ndjenjat në pishinë, ndërron jetë aktorja e njohur franceze

Ngjarja ndodhi më 11 prill në një klub të njohur në zonën Blanche–Montmartre. Sipas raportimeve, aktorja kishte qenë duke notuar para se të humbiste ndjenjat dhe u gjet në fund të pishinës. Një tjetër notare i dha ndihmën e parë duke kryer CPR, ndërsa më pas ndërhynë shërbimet e urgjencës.

12:25 2 ditë më parë18.04.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes