TË FUNDIT
“Nuk provokohemi”, Turqia: Nuk do përfshihemi në asnjë luftë Arsenal beson deri në fund, Max Dowman shënon gol historik “Stop luftës”, Guterres: Populli i Libanit dhe rajoni meritojnë të jetojnë pa frikë Elbasani e “feston” Ditën e Verës në Vlorë, 3 pikë dhe ndan kreun Napoli përmbys Leccen dhe hyn në garë për vendin e dytë Kërcënoi ish-bashkëjetuesen dhe qëlloi me armë, kapet 31-vjeçari në Sarandë
“Nuk provokohemi”, Turqia: Nuk do përfshihemi në asnjë luftë Arsenal beson deri në fund, Max Dowman shënon gol historik “Stop luftës”, Guterres: Populli i Libanit dhe rajoni meritojnë të jetojnë pa frikë Elbasani e “feston” Ditën e Verës në Vlorë, 3 pikë dhe ndan kreun Napoli përmbys Leccen dhe hyn në garë për vendin e dytë Kërcënoi ish-bashkëjetuesen dhe qëlloi me armë, kapet 31-vjeçari në Sarandë
7° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Belinda Balluku Kuvendi i Shqipërisë Sali Berisha
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Belinda Balluku Kuvendi i Shqipërisë Sali Berisha

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Bayraktar

I pajisur me Inteligjencë Artificiale, Turqia prezanton dronin e ri
Europa

I pajisur me Inteligjencë Artificiale, Turqia prezanton dronin e ri

Droni ka një rreze veprimi mbi 2,000 kilometra dhe mund të mbajë një ngarkesë luftarake prej rreth 200 kilogramësh.

18:55 2 h më parë14.03.2026.

Autori
Të fundit
“Nuk provokohemi”, Turqia: Nuk do përfshihemi në asnjë luftë
Nëpër botë

Ministri i Jashtëm turk, Hakan Fidan përsëriti qëndrimin se Turqia nuk do të përfshihet në konfliktin e Lindjes së Mesme, pavarësisht provokimeve.

21:39 1 min më parë14.03.2026.

Autori
Arsenal beson deri në fund, Max Dowman shënon gol historik
Futboll

Arsenali ka dalë me 3 pikë të plota në ndeshjen me Everton, në një takim që u zhbllokua vetëm në minutën e 90.

21:18 22 min më parë14.03.2026.

Autori
“Stop luftës”, Guterres: Populli i Libanit dhe rajoni meritojnë të jetojnë pa frikë
Lindja e Mesme

“Stop luftës”, Guterres: Populli i Libanit dhe rajoni meritojnë të jetojnë pa frikë

Sekretari i Përgjithshëm i OKB-së, Antonio Guterres, kërkoi ndalimin e dhunës në Lindjen e Mesme dhe respektimin e sovranitetit të Libanit nga Izraeli.

21:01 39 min më parë14.03.2026.

Autori
Elbasani e “feston” Ditën e Verës në Vlorë, 3 pikë dhe ndan kreun
Futboll

Elbasani fiton me rezultatin 2-1 në Vlorë ndaj Flamurtarit dhe merr vendin e dytë në Kategorinë Superiore.

20:45 55 min më parë14.03.2026.

Autori
Napoli përmbys Leccen dhe hyn në garë për vendin e dytë
Futboll

Napoli ka marrë një fitore të vështirë në përballjen e tij në shtëpi me modestët e Lecces.

20:29 1 h më parë14.03.2026.

Autori
Më të lexuarat
‘Fluturon’ çmimi i naftës prej luftës, Rama paralajmëron hyrjen e shtetit në tregun e hidrokarbureve
Ekonomi

‘Fluturon’ çmimi i naftës prej luftës, Rama paralajmëron hyrjen e shtetit në tregun e hidrokarbureve

Kryeministri Edi Rama deklaroi në konferencën për mediat se qeveria po përgatit një ndërhyrje të re, me synimin për ta bërë çmimin e naftës më të përballueshëm për qytetarët.

13:17 1 ditë më parë13.03.2026.

Autori
U pagua 300 euro si figurant në film, pensionisti rrezikoi të humbiste 34 mijë euro
LIFESTYLE

U pagua 300 euro si figurant në film, pensionisti rrezikoi të humbiste 34 mijë euro

Mori pjesë në filmin “Ferrari” të Michael Mann, ku luanin aktorë ndërkombëtarë si Penelope Cruz dhe Adam Driver. Sigurimet Shoqërore në Itali tentuan ti hiqnin pensionin e një viti.

14:36 1 ditë më parë13.03.2026.

Autori
Pas largimit nga detyra, Balluku kërkon në GJKKO shuarjen e masës së sigurisë
Kronikë

Pas largimit nga detyra, Balluku kërkon në GJKKO shuarjen e masës së sigurisë

Depozitohet kërkesa për të konstatuar shuarjen e masës së sigurisë “pezullim nga ushtrimi i detyrës”, me pretendimin se nuk ka më bazë ligjore.

13:42 1 ditë më parë13.03.2026.

Autori
Rama: Do e shpallim Iranin shtet terrorist! PS depoziton nismën në Kuvend
Aktualitet

Rama: Do e shpallim Iranin shtet terrorist! PS depoziton nismën në Kuvend

Rama sqaroi se në të njëjtën rezolutë pritet të shpallen organizatë terroriste edhe Garda Revolucionare e Iranit, si dhe sateliti i tyre në Liban, Hezbollahu.

13:48 1 ditë më parë13.03.2026.

Autori
“Mojtaba Khamenei i plagosur”. Sekretari i Mbrojtjes, Hegseth: Ndoshta është shpërfytyruar
Lindja e Mesme

“Mojtaba Khamenei i plagosur”. Sekretari i Mbrojtjes, Hegseth: Ndoshta është shpërfytyruar

Sekretari i Mbrojtjes tha gjithashtu se kapacitetet ushtarake të regjimit iranian po rrënohen me kalimin e orëve.

14:22 1 ditë më parë13.03.2026.

Autori
SHQIPËRI
Kërcënoi ish-bashkëjetuesen dhe qëlloi me armë, kapet 31-vjeçari në Sarandë
Kronikë

Kërcënoi ish-bashkëjetuesen dhe qëlloi me armë, kapet 31-vjeçari në Sarandë

Policia e Sarandës arrestoi një person i cili ushtroi dhunë ndaj ish-bashkëjetueses dhe më pas kërcënoi me armë familjarët e saj.

20:11 1 h më parë14.03.2026.

Autori
Radhë kilometrike në kufirin Shqipëri–Greqi, qytetarët presin mbi dy orë për të kaluar
Aktualitet

Radhë kilometrike në kufirin Shqipëri–Greqi, qytetarët presin mbi dy orë për të kaluar

Drejtuesit e automjeteve dhe pasagjerët shprehen se procesi i kontrollit po zhvillohet shumë ngadalë nga pala greke.

19:16 2 h më parë14.03.2026.

Autori
“Ligji për të huajt”, Rama: BE të heqë masat ndaj Kosovës
Politikë

“Ligji për të huajt”, Rama: BE të heqë masat ndaj Kosovës

Kreu i qeverisë, përshëndeti bashkëpunimin mes Kosovës dhe BE për zbatimin e këtij ligji duke shtuar se shpërbërja e strukturave paralele është e vështirë.

18:19 3 h më parë14.03.2026.

Autori
Nga protesta, te data për Kuvendin Kombëtar, PD mbledh Kryesinë
Politikë

Nga protesta, te data për Kuvendin Kombëtar, PD mbledh Kryesinë

Pikë e rëndësishme e mbledhjes së Kryesisë do të jetë dhe caktimi i datës për mbajtjen Kuvendit Kombëtar të PD-së, ku do të zhvillohen zgjedhjet për kryetar.

16:29 5 h më parë14.03.2026.

Autori
BOTË
E kafshojnë pitbullët e tij, në gjendje të rëndë një person në Itali
Europa

E kafshojnë pitbullët e tij, në gjendje të rëndë një person në Itali

Sipas mediave italiane, qentë e kanë sulmuar papritur pronarin e tyre. Burri ka ngritur krahun për t’u mbrojtur, por qentë e kanë kafshuar disa herë.

22:19 38 min më parë14.03.2026.

Autori
Plan francez për t’i dhënë fund luftës, Libani drejt njohjes së Izraelit
Lindja e Mesme

Plan francez për t’i dhënë fund luftës, Libani drejt njohjes së Izraelit

Draft-deklarata përfshin njohjen fillestare të Izraelit nga ana e Libanit, si dhe angazhimin e qeverisë libaneze për të respektuar sovranitetin dhe integritetin territorial të Izraelit.

22:01 20 min më parë14.03.2026.

Autori
Nëpër botë

Ministri i Jashtëm turk, Hakan Fidan përsëriti qëndrimin se Turqia nuk do të përfshihet në konfliktin e Lindjes së Mesme, pavarësisht provokimeve.

21:39 1 min më parë14.03.2026.

Autori
Lindja e Mesme

Sekretari i Përgjithshëm i OKB-së, Antonio Guterres, kërkoi ndalimin e dhunës në Lindjen e Mesme dhe respektimin e sovranitetit të Libanit nga Izraeli.

21:01 39 min më parë14.03.2026.

Autori
RAJON
Serbia po furnizon me armë Izraelin? Vuçiç: Jemi miq! Ne u shesim atyre, ata neve dhe kështu do të vazhdojë
RAJON

Serbia po furnizon me armë Izraelin? Vuçiç: Jemi miq! Ne u shesim atyre, ata neve dhe kështu do të vazhdojë

"Serbia është fabrika e armëve të Izraelit", u shpreh Vuçic duke shtuar se si izraelitët ashtu edhe arabët “janë miqtë tanë”.

13:54 7 h më parë14.03.2026.

Autori
Kosova ofron lehtësira të përkohshme për serbët, nis nga e diela zbatimi i Ligjit për të Huajt
Kosovë

Kosova ofron lehtësira të përkohshme për serbët, nis nga e diela zbatimi i Ligjit për të Huajt

Kryeministri Kurti bëri të ditur se procesi do të realizohet në koordinim me emisarin e BE-së dhe me komunat me shumicë serbe, të cilat do të dorëzojnë listat e stafit shëndetësor, akademik dhe studentëve që veprojnë në Kosovë.

13:39 8 h më parë14.03.2026.

Autori
Serbia merr raketat kineze që i ka vetëm ajo në Evropë
RAJON

Serbia merr raketat kineze që i ka vetëm ajo në Evropë

Sipas të dhënave ndërkombëtare për armët, vetëm Pakistani i ka blerë më parë këto raketa nga Kina, çka e bën Serbinë vendin e dytë në botë që i posedon.

19:15 1 ditë më parë13.03.2026.

Autori
Zhvillimet e fundit në Kosovë, e ngarkuara me punë e SHBA i shkon në zyrë Osmanit
Kosovë

Zhvillimet e fundit në Kosovë, e ngarkuara me punë e SHBA i shkon në zyrë Osmanit

Gjatë takimit u theksua rëndësia e ruajtjes së një mjedisi demokratik, ku respektohen mendimet e ndryshme dhe debati publik zhvillohet në mënyrë të përgjegjshme.

21:56 1 ditë më parë12.03.2026.

Autori
SPORT
Futboll

Arsenali ka dalë me 3 pikë të plota në ndeshjen me Everton, në një takim që u zhbllokua vetëm në minutën e 90.

21:18 22 min më parë14.03.2026.

Autori
Futboll

Elbasani fiton me rezultatin 2-1 në Vlorë ndaj Flamurtarit dhe merr vendin e dytë në Kategorinë Superiore.

20:45 55 min më parë14.03.2026.

Autori
Futboll

Napoli ka marrë një fitore të vështirë në përballjen e tij në shtëpi me modestët e Lecces.

20:29 1 h më parë14.03.2026.

Autori
Leverkusen nuk e mund dot Bayern as me 9 lojtarë
Futboll

Leverkusen nuk e mund dot Bayern as me 9 lojtarë

Pavarësisht presionit të Leverkusenit, bavarezët arritën ta ruanin barazimin deri në fund të ndeshjes.

17:59 3 h më parë14.03.2026.

Autori
KULTURË
Kitara ikonike e Pink Floyd shitet për 14.55 milionë dollarë, më e shtrenjta në histori
KULTURË

Kitara ikonike e Pink Floyd shitet për 14.55 milionë dollarë, më e shtrenjta në histori

David Gilmour e bleu këtë Fender Stratocaster në vitin 1970 nga Manny's Music në Manhattan.

11:40 10 h më parë14.03.2026.

Autori
Arkeologët zbulojnë Aleksandrinë e humbur në Tigër, kryeveprën e dytë të ngritur nga Aleksandri i Madh
KULTURË

Arkeologët zbulojnë Aleksandrinë e humbur në Tigër, kryeveprën e dytë të ngritur nga Aleksandri i Madh

Qyteti i lashtë u themelua në shekullin e 4-të para Krishtit si një port që lidhte tregtinë nga India me Mesopotaminë dhe botën mesdhetare dhe ra në harresë pas shekullit të 3-të pas Krishtit.

09:56 11 h më parë14.03.2026.

Autori
Në kohë lufte, Italia “thyen arkën”, blen pikturën e Caravaggio-s për 30 milionë euro
KULTURË

Në kohë lufte, Italia “thyen arkën”, blen pikturën e Caravaggio-s për 30 milionë euro

Blerja e veprës u bë pas më shumë se një viti negociatash. Vepra Maffeo Barberini e Caravaggio-s do t'i caktohet Galerive Kombëtare të Artit të Lashtë në Romë.

23:15 3 ditë më parë10.03.2026.

Autori
Zbulohet një vendbanim i ri arkeologjik në zonën e Lushnjës
KULTURË

Zbulohet një vendbanim i ri arkeologjik në zonën e Lushnjës

Ministri i Kulturës, Blendi Gonxhja bën me dije se arkeologët kanë zbuluar gjurmët e një vendbanimi të rëndësishëm, i cili daton nga periudha romake deri në antikitetin e vonë.

15:24 5 ditë më parë09.03.2026.

Autori
SHOWBIZ
Nga picat te statujat e çokollatës me pluhur ari, çfarë hanë yjet në natën e Oscar-it
SHOWBIZ

Nga picat te statujat e çokollatës me pluhur ari, çfarë hanë yjet në natën e Oscar-it

Menuja është kuruar nga shefi i famshëm i kuzhinës Wolfgang Puck, së bashku me një ekip prej 75 shefash kuzhine dhe 45 pastiçerish që punojnë për t'u shërbyer yjeve të Hollivudit.

21:09 2 ditë më parë12.03.2026.

Autori
Lind një tjetër "Ozzy", Jack Osbourne i vë vajzës emrin e të atit
SHOWBIZ

Lind një tjetër "Ozzy", Jack Osbourne i vë vajzës emrin e të atit

Jack Osbourne dhe gruaja e tij Aree kanë njoftuar lindjen e vajzës së tyre, duke zbuluar se e kanë quajtur Ozzy sipas babait të tij të ndjerë, i cili vdiq tetë muaj më parë.

13:59 2 ditë më parë12.03.2026.

Autori
Akuza për shfrytëzim në punë, jep dorëheqjen shefi shqiptar i kuzhinës, Rene Redzepi
SHOWBIZ

Akuza për shfrytëzim në punë, jep dorëheqjen shefi shqiptar i kuzhinës, Rene Redzepi

Shefi i kuzhinës në Noma, një nga restorantet më të vlerësuara në botë, ka dhënë dorëheqjen mes akuzave për abuzim.

09:10 2 ditë më parë12.03.2026.

Autori
Spotify për muzikën: Anglishtja po humb terren në top lista
SHOWBIZ

Spotify për muzikën: Anglishtja po humb terren në top lista

Muzika në gjuhën angleze po humbet kontrollin e saj në top lista, sipas të dhënave të reja nga gjigandi i transmetimit të muzikës Spotify.

12:24 3 ditë më parë11.03.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes