TË FUNDIT
Veliaj në Gjykatën Administrative, merr pjesë në seancën kundër prokurorit të SPAK që e hetoi Zgjedhjet e 7 qershorit në Kosovë, KQZ: Në garë 22 parti dhe 3 koalicione, 9 subjekte nuk marrin pjesë Lirimi i ish-drejtoreshës së AKSHI, Berisha akuzon Ramën: U nxor nga arresti me urdhër politik “Anëtarësimi në BE bekim dhe sfidë”, Rama në “EU4Municipalities II” me theksin te dobësitë e bashkive në digjitalizim Zero minuta në Superiore, transferim i bujshëm i yllit të Elbasanit te New York Red Bulls në Amerikë Alarmi për Hantavirus, raportohet rast i ri i dyshuar në Atlantik: Nuk lidhet drejtpërdrejt me anijen
Veliaj në Gjykatën Administrative, merr pjesë në seancën kundër prokurorit të SPAK që e hetoi Zgjedhjet e 7 qershorit në Kosovë, KQZ: Në garë 22 parti dhe 3 koalicione, 9 subjekte nuk marrin pjesë Lirimi i ish-drejtoreshës së AKSHI, Berisha akuzon Ramën: U nxor nga arresti me urdhër politik “Anëtarësimi në BE bekim dhe sfidë”, Rama në “EU4Municipalities II” me theksin te dobësitë e bashkive në digjitalizim Zero minuta në Superiore, transferim i bujshëm i yllit të Elbasanit te New York Red Bulls në Amerikë Alarmi për Hantavirus, raportohet rast i ri i dyshuar në Atlantik: Nuk lidhet drejtpërdrejt me anijen
17° Tiranë, Shi i moderuar

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
helmimi i studenteve Kuvendi i Shqipërisë Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Sali Berisha
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
  • VIDEO
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
helmimi i studenteve Kuvendi i Shqipërisë Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Sali Berisha

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Grupi muzikor “Flagship”

Koncert shqiptaro-amerikan në Tiranë, VanHorn: Jemi aleatë dhe miq të ngushtë
Sociale

Koncert shqiptaro-amerikan në Tiranë, VanHorn: Jemi aleatë dhe miq të ngushtë

Java Amerikane e Kulturës, Orkestra e Forcave të Armatosura të Shqipërisë performoi së bashku me grupin muzikor “Flagship” të Forcave Detare të SHBA-së për Europën dhe Afrikën.

11:47 2 h më parë08.05.2026.

Autori
Të fundit
Veliaj në Gjykatën Administrative, merr pjesë në seancën kundër prokurorit të SPAK që e hetoi
Kronikë

Veliaj në Gjykatën Administrative, merr pjesë në seancën kundër prokurorit të SPAK që e hetoi

Kryebashkiaku i Tiranës ka kërkuar se të bëhej transmetim live i seancës, kërkesë e cila iu plotësua pjesërisht, duke përfshirë fillimin dhe fundin e saj.

14:16 9 min më parë08.05.2026.

Autori
Zgjedhjet e 7 qershorit në Kosovë, KQZ: Në garë 22 parti dhe 3 koalicione, 9 subjekte nuk marrin pjesë
Kosovë

Zgjedhjet e 7 qershorit në Kosovë, KQZ: Në garë 22 parti dhe 3 koalicione, 9 subjekte nuk marrin pjesë

Afati për aplikim për certifikim të subjekteve të reja politike, përfshirë koalicionet, nismat qytetare dhe kandidatët e pavarur, ka nisur më 2 maj dhe përfundon në datën 10 maj.

13:55 30 min më parë08.05.2026.

Autori
Lirimi i ish-drejtoreshës së AKSHI, Berisha akuzon Ramën: U nxor nga arresti me urdhër politik
Politikë

Lirimi i ish-drejtoreshës së AKSHI, Berisha akuzon Ramën: U nxor nga arresti me urdhër politik

Sipas liderit demokrat, Mirlinda Karçanaj ka lejuar që nga ajo agjenci të vidhen të paktën 600 milionë euro, të cilat pretendon se janë përvetësuar në mënyra të ndryshme nga çifti Rama.

13:32 53 min më parë08.05.2026.

Autori
“Anëtarësimi në BE bekim dhe sfidë”, Rama në “EU4Municipalities II” me theksin te dobësitë e bashkive në digjitalizim
Aktualitet

“Anëtarësimi në BE bekim dhe sfidë”, Rama në “EU4Municipalities II” me theksin te dobësitë e bashkive në digjitalizim

Sipas kryeministrit, një nga çështjet kryesore mbetet aftësia për të shfrytëzuar mbështetjen e BE-së jo vetëm financiarisht, por edhe përmes njohurive dhe rritjes së kapaciteteve institucionale.

13:23 1 h më parë08.05.2026.

Autori
Zero minuta në Superiore, transferim i bujshëm i yllit të Elbasanit te New York Red Bulls në Amerikë
Futboll

Zero minuta në Superiore, transferim i bujshëm i yllit të Elbasanit te New York Red Bulls në Amerikë

Edhe pse nuk ka debutuar në kampionatin shqiptar, Malik Odeyinka ka rënë në sytë e skautëve amerikanë të New York Red Bulls, që po investon te talentet e rinj me potencial për ekipin e parë në Major League Soccer.

13:02 1 h më parë08.05.2026.

Autori
Më të lexuarat
"Sille Ramën këtu, ke frikë ta detyrosh që të vijë në seancë", Bardhi përplaset me Peleshin
Politikë

"Sille Ramën këtu, ke frikë ta detyrosh që të vijë në seancë", Bardhi përplaset me Peleshin

Kreu i grupit parlamentar i PD-së, Gazment Bardhi ngriti tonet në Kuvend, duke lëshuar akuza në drejtim të kryeparlamentarit Niko Pelesh. Ai tha se ky i fundit duhet ta detyronte Ramën që të paraqitej në Kuvend, për të dhënë llogari për interpelancat e kërkuara nga opozita.

11:37 1 ditë më parë07.05.2026.

Autori
Kujdes! Instruktorë fitnesi me inteligjencë artificiale shesin përfitime joreale
LIFESTYLE

Kujdes! Instruktorë fitnesi me inteligjencë artificiale shesin përfitime joreale

Nëse përdorni mediat sociale, ndoshta i keni parë video të rafinuara fitnesi që premtojnë transformime dramatike të trupit brenda javësh. Ato tregojnë trupa të skalitur, imazhe mbresëlënëse para dhe pas dhe pretendojnë se mund të dukeni vite më të rinj duke ndjekur një rutinë të thjeshtë.

15:52 22 h më parë07.05.2026.

Autori
Vdekje mister! 36-vjeçarja shqiptare gjendet e pajetë në Francë
Nëpër botë

Vdekje mister! 36-vjeçarja shqiptare gjendet e pajetë në Francë

Një 36-vjeçare me origjinë shqiptare është gjetur e pajetë në banesën e saj në një qytet të Francës, kufi me Zvicrën.

12:05 1 ditë më parë07.05.2026.

Autori
Premtimi i çuditshëm i Infantinos për biletën 2 milionë dollarëshe në Botëror
Futboll

Premtimi i çuditshëm i Infantinos për biletën 2 milionë dollarëshe në Botëror

Presidenti i FIFA-s, Gianni Infantino, ka thënë se do t'i "sjellë personalisht një hot dog dhe një Coca-Cola" kujtdo që blen një biletë për finalen e Kupës së Botës për 2 milionë dollarë.

12:22 1 ditë më parë07.05.2026.

Autori
Dekonspiroi operacionin e policisë, SPAK dërgon për gjykim ish oficerin e policisë gjyqësore
Kronikë

Dekonspiroi operacionin e policisë, SPAK dërgon për gjykim ish oficerin e policisë gjyqësore

Ish oficeri i policisë gjyqësore, Igli Haxhiaj do të hetohet për shpërdorim detyre. SPAK ka dërguar çështjen për gjykim.

12:32 1 ditë më parë07.05.2026.

Autori
SHQIPËRI
Hita takim me studentët e Akademisë së Sigurisë: Besimi i qytetarëve është pasuria jonë më e madhe
Aktualitet

Hita takim me studentët e Akademisë së Sigurisë: Besimi i qytetarëve është pasuria jonë më e madhe

Në mesazhin e tij, Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit u ndal te rëndësia e etikës dhe integritetit në profesion, duke theksuar se besimi i qytetarëve është elementi kryesor që duhet ruajtur nga çdo punonjës.

14:36 10 min më parë08.05.2026.

Autori
Kronikë

Kryebashkiaku i Tiranës ka kërkuar se të bëhej transmetim live i seancës, kërkesë e cila iu plotësua pjesërisht, duke përfshirë fillimin dhe fundin e saj.

14:16 9 min më parë08.05.2026.

Autori
Politikë

Sipas liderit demokrat, Mirlinda Karçanaj ka lejuar që nga ajo agjenci të vidhen të paktën 600 milionë euro, të cilat pretendon se janë përvetësuar në mënyra të ndryshme nga çifti Rama.

13:32 53 min më parë08.05.2026.

Autori
Aktualitet

Sipas kryeministrit, një nga çështjet kryesore mbetet aftësia për të shfrytëzuar mbështetjen e BE-së jo vetëm financiarisht, por edhe përmes njohurive dhe rritjes së kapaciteteve institucionale.

13:23 1 h më parë08.05.2026.

Autori
BOTË
Alarmi për Hantavirus, raportohet rast i ri i dyshuar në Atlantik: Nuk lidhet drejtpërdrejt me anijen
Europa

Alarmi për Hantavirus, raportohet rast i ri i dyshuar në Atlantik: Nuk lidhet drejtpërdrejt me anijen

Identifikohet në ishullin Tristan da Cunha në Atlantikun Jugor. Sipas mediave britanike, ishulli është vizituar muajin e kaluar nga pasagjerë të anijes turistike ku janë regjistruar edhe raste të mëparshme të infeksionit.

12:40 1 h më parë08.05.2026.

Autori
“Rusët nuk respektojnë as armëpushimin simbolik”, Zelensky: Kundërpërgjigjemi me të njëjtën monedhë
Europa

“Rusët nuk respektojnë as armëpushimin simbolik”, Zelensky: Kundërpërgjigjemi me të njëjtën monedhë

Lufta në Ukrainë, gjatë natës së fundit janë regjistruar mbi 140 sulme ruse në vijën e frontit, ku janë përdorur edhe mbi 850 dronë të llojeve të ndryshme.

11:07 3 h më parë08.05.2026.

Autori
Alarmi i Hantavirus në anijen turistike, OBSH: Nuk është fillimi i një pandemie
Nëpër botë

Alarmi i Hantavirus në anijen turistike, OBSH: Nuk është fillimi i një pandemie

Imunologu Drew Weissman, fitues i Nobelit për Mjekësi në vitin 2023 theksoi se vaksinat janë në zhvillim, por ato mund të jenë të disponueshme vetëm pas rreth 9-10 muajsh.

10:26 3 h më parë08.05.2026.

Autori
Votimi në Britaninë e Madhe, Partia Laburiste drejt humbjes në zgjedhjet lokale
Europa

Votimi në Britaninë e Madhe, Partia Laburiste drejt humbjes në zgjedhjet lokale

Një goditje e rëndë për Partinë Laburiste të kryeministrit Keir Starmer, ndërsa në rritje të fortë rezulton partia e djathtë Reform UK, e drejtuar nga Nigel Farage.

10:05 4 h më parë08.05.2026.

Autori
RAJON
Kosovë

Afati për aplikim për certifikim të subjekteve të reja politike, përfshirë koalicionet, nismat qytetare dhe kandidatët e pavarur, ka nisur më 2 maj dhe përfundon në datën 10 maj.

13:55 30 min më parë08.05.2026.

Autori
Një muaj nga zgjedhjet, Osmani i “rrëmben” Kurtit një deputete
Kosovë

Një muaj nga zgjedhjet, Osmani i “rrëmben” Kurtit një deputete

Jeta Statovci mori mandatin e parë si deputete në moshën 26-vjeçare dhe arriti të rizgjidhet edhe tri herë të tjera në Kuvend.

21:43 16 h më parë07.05.2026.

Autori
I mbushur plot me armë? Avioni më i madh në botë ulet në Prishtinë
Kosovë

I mbushur plot me armë? Avioni më i madh në botë ulet në Prishtinë

Sipas raportimeve, fluturimi nuk është shfaqur në regjistrat online të fluturimeve komerciale, ndërsa as Aeroporti i Prishtinës dhe as Ministria e Mbrojtjes së Kosovës nuk kanë dhënë informacion zyrtar për këtë lëvizje.

21:00 17 h më parë07.05.2026.

Autori
E rëndë në Kosovë, gruaja lind në tualetin e spitalit, e hedh foshnjën në kosh
Kosovë

E rëndë në Kosovë, gruaja lind në tualetin e spitalit, e hedh foshnjën në kosh

Spitali i Përgjithshëm i Ferizajt ka bërë të ditur detajet lidhur me ngjarjen e ndodhur në ambientet e Shërbimit Emergjent, ku pacientja është paraqitur në spital me ankesa për obstipacion dhe në një moment ka hyrë në tualet duke sjellë jetë foshnjen e saj, të cilën më pas e ka braktisur.

13:25 1 ditë më parë07.05.2026.

Autori
SPORT
Futboll

Edhe pse nuk ka debutuar në kampionatin shqiptar, Malik Odeyinka ka rënë në sytë e skautëve amerikanë të New York Red Bulls, që po investon te talentet e rinj me potencial për ekipin e parë në Major League Soccer.

13:02 1 h më parë08.05.2026.

Autori
Vendoset fati i Kristjan Asllanit, Beshiktash merr vendimin
Futboll

Vendoset fati i Kristjan Asllanit, Beshiktash merr vendimin

Vendimi vjen pas një sezoni zhgënjyes për skuadrën e Stambollit, e cila mbeti jashtë objektivave kryesorë dhe u eliminua edhe nga Kupa e Turqisë.

21:28 16 h më parë07.05.2026.

Autori
50 mijë dollarë për të parë të gjitha ndeshjet, oferta e parezistueshme për Kupën e Botës
Futboll

50 mijë dollarë për të parë të gjitha ndeshjet, oferta e parezistueshme për Kupën e Botës

Oferta financiare konsiderohet mjaft e lartë për një rol të tillë. Pagesa totale arrin në 50 mijë dollarë, që përkthehet në rreth 1,282 dollarë në ditë ose afro 480 dollarë për çdo ndeshje të ndjekur.

21:15 17 h më parë07.05.2026.

Autori
“Mbappé jashtë”, 18 milionë firma në peticionin e tifozëve të Real Madrid
Futboll

“Mbappé jashtë”, 18 milionë firma në peticionin e tifozëve të Real Madrid

Sjellja e tij jashtë fushës ka shkaktuar pakënaqësi te tifozët madrilenë. Sulmuesi francez së fundmi kaloi disa ditë pushimi në Sardenjë, gjatë periudhës së rikuperimit nga dëmtimi në muskujt e kofshës.

18:10 20 h më parë07.05.2026.

Autori
KULTURË
“United FestivAlb”, festivali i diasporës shqiptare në SHBA
KULTURË

“United FestivAlb”, festivali i diasporës shqiptare në SHBA

Në zemër të New York-ut, më 16 dhe 17 maj 2026, do të zhvillohet një nga ngjarjet më të mëdha që ka bashkuar ndonjëherë diasporën shqiptare në Amerikën e Veriut: “United FestivAlb”. Një festival që shkon përtej muzikës, me synimin për tu kthyer në një simbol të unitetit, kulturës dhe krenarisë.

15:47 5 ditë më parë02.05.2026.

Autori
Amerika i kthen Italisë 337 artefakte të vjedhura
KULTURË

Amerika i kthen Italisë 337 artefakte të vjedhura

Italia rifitoi zotërimin e kësaj pjese të rëndësishme të trashëgimisë së saj kulturore falë një sërë operacionesh të kryera nga TPC, të cilat përfunduan midis dhjetorit 2025 dhe prillit 2026.

09:08 8 ditë më parë30.04.2026.

Autori
U akuzua për përvetësim kulturor, Prada lançon sandalet Made in India
KULTURË

U akuzua për përvetësim kulturor, Prada lançon sandalet Made in India

Marka italiane luksoze Prada ka lançuar një linjë të kufizuar sandalesh të frymëzuara nga sandalet tradicionale Kolhapuri të Indisë, gati një vit pasi u përball me kritika për përvetësimin kulturor.

18:39 9 ditë më parë28.04.2026.

Autori
Zbulohet misteri i “vezëve të arta” në fundin e oqeanit
KULTURË

Zbulohet misteri i “vezëve të arta” në fundin e oqeanit

Edhe pse misteri kryesor është zgjidhur, mbeten pyetje mbi mënyrën se si kjo pjesë u shkëput.

21:59 14 ditë më parë23.04.2026.

Autori
SHOWBIZ
Sting le fëmijët pa trashëgimi: Duhet të punojnë vetë
SHOWBIZ

Sting le fëmijët pa trashëgimi: Duhet të punojnë vetë

Sipas tij, ideja që një fëmijë “nuk ka nevojë të punojë” është e gabuar dhe madje e dëmshme.

21:39 1 ditë më parë06.05.2026.

Autori
Angelina Jolie fiton gjyqin me Brad Pitt për vreshtin 184 mln euro në Francë
SHOWBIZ

Angelina Jolie fiton gjyqin me Brad Pitt për vreshtin 184 mln euro në Francë

Mosmarrëveshjet për Château Miraval me vlerë 184 milionë dollarë filluan dhjetë vjet më parë, pas ndarjes së ish-çiftit të Hollivudit.

17:50 1 ditë më parë06.05.2026.

Autori
Albumi i ri nga Rolling Stones, ja data e publikimit të “Foreign Tongues”
SHOWBIZ

Albumi i ri nga Rolling Stones, ja data e publikimit të “Foreign Tongues”

Lançimi më 10 korrik, do të përmbajë gjithsej 14 këngë. Para publikimit do të promovohet me këngën “In the Stars”, e cila ka ritëm të gjallë dhe atmosferë energjike.

11:01 2 ditë më parë06.05.2026.

Autori
Një yll i vërtetë, shqiptarja shkëlqen mes VIP-ave të Met Gala
SHOWBIZ

Një yll i vërtetë, shqiptarja shkëlqen mes VIP-ave të Met Gala

Themeluesja e kompanisë Thinking Machines dhe ish-drejtoresha e teknologjisë në OpenAI u shfaq me një fustan të gjatë elegant në ngjyrë të zezë

17:51 2 ditë më parë05.05.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes