TË FUNDIT
Crystal Palace shkruan historinë në Gjermani, rrëmben trofeun e Conference League në finalen ndaj Vallecanos Vrasje me armë zjarri në Prishtinë Përplasen dy makina në Shëngjin, 3 të plagosur Rusia dhe Kina duan uraniumin e Iranit, Trump: Do e agjëso Ndërron jetë aktori i "Emily in Paris" "Kalvar i gjatë vuajtjesh të padrejta", Sarkozi mbrohet në gjykatë
Crystal Palace shkruan historinë në Gjermani, rrëmben trofeun e Conference League në finalen ndaj Vallecanos Vrasje me armë zjarri në Prishtinë Përplasen dy makina në Shëngjin, 3 të plagosur Rusia dhe Kina duan uraniumin e Iranit, Trump: Do e agjëso Ndërron jetë aktori i "Emily in Paris" "Kalvar i gjatë vuajtjesh të padrejta", Sarkozi mbrohet në gjykatë
17° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Donald Trump Çmimi i naftës Lufta në Lindjen e Mesme Botërori 2026
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
  • VIDEO
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Motoskaf

VIDEO- Me Jetski jashtë perimetrit të sigurisë, gjobitet e riu
Aktualitet

Policia e Velipojës pas publikimt të pamjevet të një tëriu që lundronte me JetSki jashtë perimetrit të sigurisë, ka bërë të mundur identifikimin dhe gjobitjen e tij. Sakaq, bëhet e ditur se janë intensifikuar kontrollet në kuadër dhe të nisjes së sezonit veror.

20:49 5 h më parë27.05.2026.

Autori
Të fundit
Crystal Palace shkruan historinë në Gjermani, rrëmben trofeun e Conference League në finalen ndaj Vallecanos
Futboll

Crystal Palace shkruan historinë në Gjermani, rrëmben trofeun e Conference League në finalen ndaj Vallecanos

Crystal Palace ka shkruar historinë në Leipzig të Gjermanisë, duke fituar trofeun e parë europian në historinë e klubit pas suksesit 1-0 ndaj Rayo Vallecano në finalen e Conference League.

23:04 3 h më parë27.05.2026.

Autori
Vrasje me armë zjarri në Prishtinë
Kosovë

Një ngjarje e rëndë ka tronditur mbrëmjen e së mërkurës Kosovën, ku një person ka mbetur i vrarë pas të shtënave me armë zjarri në lagjen Bregu i Diellit në Prishtinë.

22:46 3 h më parë27.05.2026.

Autori
Përplasen dy makina në Shëngjin, 3 të plagosur
Kronikë

Dy automjete janë përplasur me njëra-tjetrën, duke lënë të plagosur tre persona, mbrëmjen e së mërkurës në Shëngjin.

22:30 3 h më parë27.05.2026.

Autori
Rusia dhe Kina duan uraniumin e Iranit, Trump: Do e agjëso
Lindja e Mesme

Presidenti Donald Trump të mërkurën shoi shpresat mbi perspektivën e Iranit që të transferojë rezervat e tij të uraniumit të pasuruar shumë në Rusi ose Kinë, si pjesë e çdo marrëveshjeje për t'i dhënë fund luftës me SHBA-në.

22:16 3 h më parë27.05.2026.

Autori
Ndërron jetë aktori i "Emily in Paris"
SHOWBIZ

Aktori francez Pierre Deny ka vdekur. Deny, i cili ishte 69 vjeç, vdiq të hënën, më 25 maj. Vajzat e tij konfirmuan lajmin për vdekjen e tij në një deklaratë, sipas medias franceze TF1.

22:07 4 h më parë27.05.2026.

Autori
Më të lexuarat
Marta Kos vlerëson reformat në Shqipëri: SPAK ka fituar besimin e qytetarëve
Aktualitet

Marta Kos vlerëson reformat në Shqipëri: SPAK ka fituar besimin e qytetarëve

Komisionerja Europiane për Zgjerimin ka vlerësuar progresin e Shqipëria në rrugën drejt anëtarësimit në Bashkimi Europian, gjatë zhvillimit të Konferencës së 8-të Ndërqeveritare Shqipëri-BE.

21:26 1 ditë më parë26.05.2026.

Autori
Protestë masive në Tbilisi gjatë Ditës së Pavarësisë, opozita marshon drejt Parlamentit
Europa

Protestë masive në Tbilisi gjatë Ditës së Pavarësisë, opozita marshon drejt Parlamentit

Në zonë u vu re një prani e shtuar e forcave të policisë, të cilat u pozicionuan rreth Parlamentit për të kontrolluar situatën teksa përreth institucionit ishin vendosur barrikada metalike.

21:41 1 ditë më parë26.05.2026.

Autori
Kontrolli i tretë mjekësor në 13 muaj, Trump: Rezultatet janë perfekte
Amerika

Kontrolli i tretë mjekësor në 13 muaj, Trump: Rezultatet janë perfekte

Presidenti i SHBA, i cili më 14 qershor pritet të festojë 80-vjetorin e lindjes është shfaqur vazhdimisht energjik dhe në formë më të mirë fizike në publik, krahasuar me paraardhësin e tij, Joe Biden.

22:33 1 ditë më parë26.05.2026.

Autori
Luks dhe bizhuteri në kasafortën e ish-kryeministrit spanjoll, Zapatero nën hetim për korrupsion
Europa

Luks dhe bizhuteri në kasafortën e ish-kryeministrit spanjoll, Zapatero nën hetim për korrupsion

Zapatero, i cili drejtoi qeverinë spanjolle për dy mandate nga viti 2004 deri në 2011, është përfshirë në hetimet mbi mënyrën e shpëtimit financiar të kompanisë ajrore “Plus Ultra”, operacion i akuzuar për përdorimin e fondeve publike.

22:51 1 ditë më parë26.05.2026.

Autori
Dy makina përplasen me njëra-tjetrën, dy persona përfundojnë në spital
Kronikë

Dy makina përplasen me njëra-tjetrën, dy persona përfundojnë në spital

Një aksident i rëndë ka ndodhur në aksin Ura e Çerenecit-Librazhd, ku dy automjete janë përplasur me njëra-tjetrën, duke shkaktuar plagosjen e dy drejtuesve.

22:16 1 ditë më parë26.05.2026.

Autori
SHQIPËRI
Kronikë

Dy automjete janë përplasur me njëra-tjetrën, duke lënë të plagosur tre persona, mbrëmjen e së mërkurës në Shëngjin.

22:30 3 h më parë27.05.2026.

Autori
Aktualitet

Policia e Velipojës pas publikimt të pamjevet të një tëriu që lundronte me JetSki jashtë perimetrit të sigurisë, ka bërë të mundur identifikimin dhe gjobitjen e tij. Sakaq, bëhet e ditur se janë intensifikuar kontrollet në kuadër dhe të nisjes së sezonit veror.

20:49 5 h më parë27.05.2026.

Autori
Mblidhet Kryesia e PD, Berisha: Mision historik rikthimi i votës së lirë dhe rikthimi në pushtet
Politikë

Mblidhet Kryesia e PD, Berisha: Mision historik rikthimi i votës së lirë dhe rikthimi në pushtet

Në mbledhjen e Kryesisë së Partisë Demokratike pritet të miratohen ndryshimet në statut, që më pas do kalojnë në Kuvendin Kombëtar të PD.

20:06 6 h më parë27.05.2026.

Autori
Zjarr në godinën e Drejtorisë së Policisë së Tiranës
Kronikë

Zjarr në godinën e Drejtorisë së Policisë së Tiranës

Zjarri ka përfshirë ambientet e Drejtorisë së Policisë së Tiranës pasditen e së mërkurës, duke shkaktuar alarm dhe mobilizim të menjëhershëm të shërbimeve emergjente.

19:53 6 h më parë27.05.2026.

Autori
BOTË
Lindja e Mesme

Presidenti Donald Trump të mërkurën shoi shpresat mbi perspektivën e Iranit që të transferojë rezervat e tij të uraniumit të pasuruar shumë në Rusi ose Kinë, si pjesë e çdo marrëveshjeje për t'i dhënë fund luftës me SHBA-në.

22:16 3 h më parë27.05.2026.

Autori
"Kalvar i gjatë vuajtjesh të padrejta", Sarkozi mbrohet në gjykatë
Europa

"Kalvar i gjatë vuajtjesh të padrejta", Sarkozi mbrohet në gjykatë

Ish-presidenti francez Nicolas Sarkozy është mbrojtur në gjykatë gjatë ditës së fundit të procesit për akuzat mbi financimet e paligjshme nga regjimi i Muamar Gadafit për fushatën presidenciale të vitit 2007.

21:51 4 h më parë27.05.2026.

Autori
Trump paralajmëron Iranin: Po negociojnë “me frymën e fundit”, mund ta përfundojmë “punën”
Lindja e Mesme

Trump paralajmëron Iranin: Po negociojnë “me frymën e fundit”, mund ta përfundojmë “punën”

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump, ka lëshuar paralajmërime të forta ndaj Iranit, duke deklaruar se Teherani po negocion “me frymën e fundit” dhe se Uashingtoni mund të rikthehet në veprime ushtarake nëse bisedimet dështojnë.

21:39 4 h më parë27.05.2026.

Autori
Tajani: Mbështesim hyrjen e Ukrainës në BE, por Ballkani është prioritet
Nëpër botë

Tajani: Mbështesim hyrjen e Ukrainës në BE, por Ballkani është prioritet

Ministri i Jashtëm Antonio Tajani ka deklaruar se e mbështet pranimin e Ukrainës në Bashkimin Europian, por sipas tij prioritet duhet të jenë vendet e Ballkanit.

21:22 4 h më parë27.05.2026.

Autori
RAJON
Kosovë

Një ngjarje e rëndë ka tronditur mbrëmjen e së mërkurës Kosovën, ku një person ka mbetur i vrarë pas të shtënave me armë zjarri në lagjen Bregu i Diellit në Prishtinë.

22:46 3 h më parë27.05.2026.

Autori
Krim i rëndë në Ulqin, 46-vjeçari nga Kosova dyshohet se vrau partneren shqiptare dhe dogji shtëpinë
RAJON

Krim i rëndë në Ulqin, 46-vjeçari nga Kosova dyshohet se vrau partneren shqiptare dhe dogji shtëpinë

Një ngjarje e rëndë ka tronditur Ulqin, ku një grua shqiptare është gjetur e pajetë brenda një banese të përfshirë nga flakët. Autoritetet malazeze dyshojnë se bëhet fjalë për një vrasje të ndjekur nga zjarrvënie e qëllimshme për të fshehur gjurmët e krimit.

18:33 7 h më parë27.05.2026.

Autori
Kroacia dhe Maqedonia e Veriut nënshkruajnë marrëveshjen e bashkëpunimit strategjik
RAJON

Kroacia dhe Maqedonia e Veriut nënshkruajnë marrëveshjen e bashkëpunimit strategjik

Memorandumi synon krijimin e një kornize bashkëpunimi në disa fusha kyçe, përfshirë forcimin e sigurisë energjetike, ndërlidhjet rajonale, integrimin e energjisë së rinovueshme.

09:05 17 h më parë27.05.2026.

Autori
Pas 50 vitesh pritje, drejt hapjes autostrada 1.4 miliardë euro që 'bashkon' Greqinë
RAJON

Pas 50 vitesh pritje, drejt hapjes autostrada 1.4 miliardë euro që 'bashkon' Greqinë

Me një gjatësi totale prej 182.1 kilometrash dhe një investim prej rreth 1.4 miliardë eurosh, E65 është ndërtuar nga kompania TERNA si një aks krejtësisht i ri, që lidh Anthilin në Lamia me Kipourion në Grevena. Rruga përshkon rajone kyçe të Greqisë si Fthiotida, Thesalia dhe Maqedonia Perëndimore.

14:15 1 ditë më parë26.05.2026.

Autori
SPORT
Futboll

Crystal Palace ka shkruar historinë në Leipzig të Gjermanisë, duke fituar trofeun e parë europian në historinë e klubit pas suksesit 1-0 ndaj Rayo Vallecano në finalen e Conference League.

23:04 3 h më parë27.05.2026.

Autori
Dhunë para finales së Conference League, policia gjermane “dëbon” 60 ultras anglezëve
Futboll

Dhunë para finales së Conference League, policia gjermane “dëbon” 60 ultras anglezëve

Atmosfera para finales së Conference League është tensionuar në Leipzig, pasi policia gjermane ka urdhëruar largimin nga qendra e qytetit të rreth 60 tifozëve të Crystal Palace, të cilët u cilësuan si “problematikë” dhe të lidhur me huliganizmin.

20:17 5 h më parë27.05.2026.

Autori
Rolando Maran nis aventurën kuqezi: Kombëtarja është në rritje
Futboll

Rolando Maran nis aventurën kuqezi: Kombëtarja është në rritje

Trajneri i ri i Kombëtares shqiptare, Rolando Maran, ka dhënë intervistën e tij të parë për FSHF TV, ku flet për emocionet e marrjes së drejtimit të kuqezinjve, kontaktet e para me Presidentin Armand Duka dhe vizionin e tij për të ardhmen e ekipit kombëtar.

17:18 8 h më parë27.05.2026.

Autori
Shqipëria shpreson të marrë talentin që po çmend Amerikën, u la jashtë Kupës së Botës
Kombëtarja

Shqipëria shpreson të marrë talentin që po çmend Amerikën, u la jashtë Kupës së Botës

17-vjeçari, i cili po aktivizohet me New York Red Bulls në MLS dhe po vlerësohet për paraqitjet e tij, është lënë jashtë listës së SHBA nga trajneri Mauricio Pochettino për turneun madhor.

17:01 9 h më parë27.05.2026.

Autori
KULTURË
Femra më e famshme në historinë e njerëzimit ishte mbipeshë… dhe kishte çrregullim të tiroides
KULTURË

Femra më e famshme në historinë e njerëzimit ishte mbipeshë… dhe kishte çrregullim të tiroides

Mjeku amerikan Michael Yafi analizoi situatën shëndetësore të Mona Lisa-s bazuar në tipare si lëkura e zbehtë dhe nuancat e verdha në portret mund të jenë tregues të një çrregullimi hormonal.

13:47 12 h më parë27.05.2026.

Autori
VIDEO- Një Mikelanxhelo me AI, epoka e re e skulpturës
KULTURË

VIDEO- Një Mikelanxhelo me AI, epoka e re e skulpturës

Një makinë industriale për gdhendje mermeri thuhet se kaloi 15 ditë rresht duke gdhendur një statujë monumentale në stilin klasik pothuajse pa asnjë kontakt njerëzor

21:54 2 ditë më parë25.05.2026.

Autori
Astronautja e parë e Hong Kongut niset në hapësirë ​​me misionin kinez
KULTURË

Astronautja e parë e Hong Kongut niset në hapësirë ​​me misionin kinez

Li Jiaying, një oficere policie 43-vjeçare dhe nënë e tre fëmijëve, shërben si shkencëtare e ngarkesës në ekuipazhin prej tre anëtarësh që u nisën për në stacionin hapësinor Tiangong të Kinës të dielën në mbrëmje.

13:41 2 ditë më parë25.05.2026.

Autori
Kinematografia shqiptare në zi, shuhet ikona Birçe Hasko
KULTURË

Kinematografia shqiptare në zi, shuhet ikona Birçe Hasko

U nda nga jeta në moshën 84-vjeçare. Gjatë karrierës artistike ka interpretuar në mbi 30 filma shqiptarë dhe disa role teatrale, duke u bërë pjesë e rëndësishme e historisë së kinemasë vendase.

11:22 4 ditë më parë23.05.2026.

Autori
SHOWBIZ
SHOWBIZ

Aktori francez Pierre Deny ka vdekur. Deny, i cili ishte 69 vjeç, vdiq të hënën, më 25 maj. Vajzat e tij konfirmuan lajmin për vdekjen e tij në një deklaratë, sipas medias franceze TF1.

22:07 4 h më parë27.05.2026.

Autori
Martohet Donald Trump Jr., festa në ishullin tropikal
SHOWBIZ

Martohet Donald Trump Jr., festa në ishullin tropikal

Donald Trump Jr. dhe personaliteti i shquar i Palm Beach, Bettina Anderson, festuan martesën e tyre të shtunën me një festë dasme në një ishull tropikal, disa ditë pasi çifti zyrtarisht u martua në Florida, sipas të dhënave publike dhe deklaratave nga familja Trump.

10:37 3 ditë më parë24.05.2026.

Autori
Një film kundër fondamentalizmit, “Fjord” fiton Palmën e Artë
SHOWBIZ

Një film kundër fondamentalizmit, “Fjord” fiton Palmën e Artë

“Fjord” u konsiderua një nga veprat më të forta të festivalit për mënyrën se si trajton përplasjen mes traditës fetare dhe shoqërisë moderne europiane.

22:58 4 ditë më parë23.05.2026.

Autori
E paimagjinueshme, hidhet gaz lotsjellës në koncertin e Ricky Martin në Malin e Zi
SHOWBIZ

E paimagjinueshme, hidhet gaz lotsjellës në koncertin e Ricky Martin në Malin e Zi

Si masë paraprake, Ricky Martin dhe ekipi i tij janë larguar për pak çaste nga skena.

20:37 5 ditë më parë22.05.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes