TË FUNDIT
Aksident në Palasë, dy kamionë dalin nga rruga, plagosen 3 persona Dy shpërthime të njëpasnjëshme në Iran, 4 viktima, të paqarta shkaqet AKU tërheq nga tregu qumështin formulë për bebe, rrezik për shëndetin e foshnjave Mesazhi i ish-sekretarit të Këshillit të Europës për Epstein: “Shqipëria ka vajza të jashtëzakonshme” Shtireshin si agjentë imobiliarë, u vidhnin para njerëzve me premtimin se do t’iu blinin apartamente “Meloni me fytyrë engjëlli”: Pas restaurimit të Bazilikës, plasin polemikat në Itali
Aksident në Palasë, dy kamionë dalin nga rruga, plagosen 3 persona Dy shpërthime të njëpasnjëshme në Iran, 4 viktima, të paqarta shkaqet AKU tërheq nga tregu qumështin formulë për bebe, rrezik për shëndetin e foshnjave Mesazhi i ish-sekretarit të Këshillit të Europës për Epstein: “Shqipëria ka vajza të jashtëzakonshme” Shtireshin si agjentë imobiliarë, u vidhnin para njerëzve me premtimin se do t’iu blinin apartamente “Meloni me fytyrë engjëlli”: Pas restaurimit të Bazilikës, plasin polemikat në Itali
12° Tiranë, Pjesërisht me re

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Bordi i Paqes Belinda Balluku Groenlanda Donald Trump
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Teknologji

Krijohet ChatGPT Shëndetësia, mjekët marrin garanci nga… Inteligjenca Artificiale
LIFESTYLE

Krijohet ChatGPT Shëndetësia, mjekët marrin garanci nga… Inteligjenca Artificiale

Bashkëpunim me mbi 260 mjekë aktivë nga 60 shtete dhe fusha të ndryshme, për të kuptuar si mund të jepen përgjigje të dobishme dhe të sigurta në lidhje me shëndetin.

16:24 22 ditë më parë09.01.2026.

Autori
As SHBA e as Kina, ky është shteti që po drejton botën e teknologjisë
TEKNOLOGJI

As SHBA e as Kina, ky është shteti që po drejton botën e teknologjisë

India po shfaqet si qendra botërore e talenteve, pasi një numër i madh i CEO-ve të kompanive më të mëdha globale të teknologjisë rezultojnë të jenë me origjinë indiane ose të lidhur me këtë vend.

16:15 59 ditë më parë03.12.2025.

Autori
Të fundit
Aksident në Palasë, dy kamionë dalin nga rruga, plagosen 3 persona
Kronikë

Dy kamionë kanë dalë nga rruga në zonën e Palasës duke lënë 3 të plagosur. Policia po heton shkaqet e aksidentit.

16:43 10 min më parë31.01.2026.

Autori
Dy shpërthime të njëpasnjëshme në Iran, 4 viktima, të paqarta shkaqet
Lindja e Mesme

Dy shpërthime të fuqishme janë regjistruar në orët e fundit në Iran. Autoritetet flasin për 4 viktima teksa shkaqet janë ende të paqarta.

16:28 25 min më parë31.01.2026.

Autori
AKU tërheq nga tregu qumështin formulë për bebe, rrezik për shëndetin e foshnjave
Sociale

AKU tërheq nga tregu qumështin formulë për bebe, rrezik për shëndetin e foshnjave

Siguria e qumështit formulë për bebe është vënë në alarm edhe në Shqipëri, pasi AKU ka njoftuar se pas Nestlé edhe Aptamil rezulton i kontaminuar me toksinën e rrezikshme cereulide.

16:12 41 min më parë31.01.2026.

Autori
Mesazhi i ish-sekretarit të Këshillit të Europës për Epstein: “Shqipëria ka vajza të jashtëzakonshme”
Aktualitet

Mesazhi i ish-sekretarit të Këshillit të Europës për Epstein: “Shqipëria ka vajza të jashtëzakonshme”

Përshkrimin e shkurtër, por që lë shumë hapësirë për spekulime, rreth vendin tonë, Thorbjørn Jagland e bëri menjëherë pas vizitës së 24 majit 2012 në Tiranë.

15:28 1 h më parë31.01.2026.

Autori
Shtireshin si agjentë imobiliarë, u vidhnin para njerëzve me premtimin se do t’iu blinin apartamente
Aktualitet

Shtireshin si agjentë imobiliarë, u vidhnin para njerëzve me premtimin se do t’iu blinin apartamente

Operacioni i koduar “Agjentët e rremë”, arrestohen në Tiranë çifti i bashkëjetuesve 39 dhe 34 vjeç.

14:57 1 h më parë31.01.2026.

Autori
Më të lexuarat
Përdorën vetëm spraj djegës, grabiten 2,7 mln dollarë në qendër të Tokios
Nëpër botë

Përdorën vetëm spraj djegës, grabiten 2,7 mln dollarë në qendër të Tokios

Neutralizuan pesë viktimat pa përdorur asnjë armë, paratë do të transportoheshin me makinë drejt Hong Kongut.

11:44 1 ditë më parë30.01.2026.

Autori
Kremlini i thotë “Po” Trumpit: Një javë "paqe" me Ukrainën
Europa

Kremlini i thotë “Po” Trumpit: Një javë "paqe" me Ukrainën

Presidenti rus Vladimir Putin ka pranuar një armëpushim të shkurtër ndaj sulmeve mbi qytetet ukrainase, pas një kërkese të drejtpërdrejtë nga presidenti i SHBA-së, Donald Trump.

12:01 1 ditë më parë30.01.2026.

Autori
Ngjarje e rëndë në Bulqizë, babai plagos me thikë djalin
Kronikë

Ngjarje e rëndë në Bulqizë, babai plagos me thikë djalin

Një konflikt brenda familjes ka përfunduar me një ngjarje të rëndë në Bulqizë, ku një 58-vjeçar është vënë në pranga pasi plagosi me thikë djalin e tij 29-vjeçar.

12:00 1 ditë më parë30.01.2026.

Autori
Tension në “Australian Open”, Zverev acarohet me Alcaraz që kërkoi mjekun në fushë
Shumësportësh

Tension në “Australian Open”, Zverev acarohet me Alcaraz që kërkoi mjekun në fushë

Spanjolli siguroi biletën në finale, tenisti gjerman solli në vëmendje akuzat e mëparshme për favorizime ndaj Alcaraz dhe italianit Jannik Sinner.

12:53 1 ditë më parë30.01.2026.

Autori
10 mijë përfitues në total, Lamallari: Lirohen 338 të dënuar, ulje dënimi për 980 të tjerë
Politikë

10 mijë përfitues në total, Lamallari: Lirohen 338 të dënuar, ulje dënimi për 980 të tjerë

Amnistia penale pritet të marrë dritën jeshile nga qeveria për t’u depozituar në Kuvend. Ministria e Drejtësisë ka përgatitur projektligjin për amnistinë penale, i cili parashikon lirimin e menjëhershëm të 338 të burgosurve.

13:09 1 ditë më parë30.01.2026.

Autori
SHQIPËRI
Kronikë

Dy kamionë kanë dalë nga rruga në zonën e Palasës duke lënë 3 të plagosur. Policia po heton shkaqet e aksidentit.

16:43 10 min më parë31.01.2026.

Autori
Sociale

Siguria e qumështit formulë për bebe është vënë në alarm edhe në Shqipëri, pasi AKU ka njoftuar se pas Nestlé edhe Aptamil rezulton i kontaminuar me toksinën e rrezikshme cereulide.

16:12 41 min më parë31.01.2026.

Autori
Aktualitet

Përshkrimin e shkurtër, por që lë shumë hapësirë për spekulime, rreth vendin tonë, Thorbjørn Jagland e bëri menjëherë pas vizitës së 24 majit 2012 në Tiranë.

15:28 1 h më parë31.01.2026.

Autori
Aktualitet

Operacioni i koduar “Agjentët e rremë”, arrestohen në Tiranë çifti i bashkëjetuesve 39 dhe 34 vjeç.

14:57 1 h më parë31.01.2026.

Autori
BOTË
Lindja e Mesme

Dy shpërthime të fuqishme janë regjistruar në orët e fundit në Iran. Autoritetet flasin për 4 viktima teksa shkaqet janë ende të paqarta.

16:28 25 min më parë31.01.2026.

Autori
Papa Leoni citon Nënë Terezën: Aborti është shkatërruesi më i madh i paqes
Europa

Papa Leoni citon Nënë Terezën: Aborti është shkatërruesi më i madh i paqes

Sipas Atit të Shenjtë, paqja nuk mund të ndërtohet për sa kohë njerëzimi vazhdon “luftën kundër vetes”, duke përjashtuar të dobëtit, të varfrit, refugjatët dhe të shtypurit.

14:13 2 h më parë31.01.2026.

Autori
Etna u “pushtua” nga dëbora, 5 metra trashësi në kraterin e vullkanit
Europa

Etna u “pushtua” nga dëbora, 5 metra trashësi në kraterin e vullkanit

Krateret Silvestri, të pozicionuar në lartësinë afro 2 mijë metra mbi nivelin e detit, u mbuluan nga shtresa masive të bardha.

13:43 3 h më parë31.01.2026.

Autori
“Bill Gates u infektua nga një vajzë ruse”, publikohen 3 milionë faqe nga çështja “Epstein”
Amerika

“Bill Gates u infektua nga një vajzë ruse”, publikohen 3 milionë faqe nga çështja “Epstein”

Vala e re e materialeve nga Departamenti i Drejtësisë në SHBA, mes tyre 2 mijë video dhe 180 mijë fotografi.

12:20 4 h më parë31.01.2026.

Autori
RAJON
KQZ shpall rezultatet përfundimtare të zgjedhje në Kosovë, nuk miratohet lista serbe
Kosovë

KQZ shpall rezultatet përfundimtare të zgjedhje në Kosovë, nuk miratohet lista serbe

Lëvizja Vetëvendosje siguroi 57 deputetë në parlament, pasi mori mbi 51 për qind të votave, Partia Demokratike do të ketë 22 vende.

12:42 4 h më parë31.01.2026.

Autori
Zgjedhjet e 28 dhjetorit në Kosovë, KQZ shpall nesër rezultatin
Kosovë

Zgjedhjet e 28 dhjetorit në Kosovë, KQZ shpall nesër rezultatin

Komisioni Zgjedhor në Kosovë pritet të shpallë ditën e nesërme rezultatet zyrtare të zgjedhjeve të 28 dhjetorit.

21:58 18 h më parë30.01.2026.

Autori
Kosova në Bordin e Paqes, Kurti: Kosova synon të luajë rol në promovimin e paqes në botë
Kosovë

Kosova në Bordin e Paqes, Kurti: Kosova synon të luajë rol në promovimin e paqes në botë

“Kosova synon të luajë një rol aktiv në promovimin e paqes në nivel global, duke u angazhuar kudo ku ka nevojë”. Kështu u shpreh kryeministri në detyrë i Kosovës, Albin Kurti, teksa komentoi pjesëmarrjen e Kosovës në Bordin e Paqes.

13:40 1 ditë më parë30.01.2026.

Autori
Lamtumirë mes brohoritjeve, tifozët e PAOK përshëndesin me flakadanë 7 viktimat e aksidentit tragjik
RAJON

Lamtumirë mes brohoritjeve, tifozët e PAOK përshëndesin me flakadanë 7 viktimat e aksidentit tragjik

Atmosfera në stadium u karakterizua nga flakadanë, këngë dhe momente heshtjeje, ndërsa familjarë, miq dhe mbështetës të klubit nderuan kujtimin e të rinjve.

10:14 1 ditë më parë30.01.2026.

Autori
SPORT
“Shqipëria kundërshtari më i rëndësishëm”, trajneri Urban paralajmëron polakët: Kanë organizim dhe disiplinë
Kombëtarja

“Shqipëria kundërshtari më i rëndësishëm”, trajneri Urban paralajmëron polakët: Kanë organizim dhe disiplinë

Më 26 mars, Kombëtarja kuqezi do të sfidojë Poloninë në Varshavë në sfidën gjysmëfinale të fazës “play-off”.

11:39 5 h më parë31.01.2026.

Autori
Merkato drejt fundit, Rey Manaj pa ekip?
Kombëtarja

Merkato drejt fundit, Rey Manaj pa ekip?

Rej Manaj ka mbyllur në mënyrë konsensuale kontratën me klubin arab të Al Sharjah dhe është në pritje të ofertave për të zgjedhur të ardhmen.

22:47 18 h më parë30.01.2026.

Autori
E zeza mbi të bardhë, Asllani nis aventurën e re në Turqi
Futboll

E zeza mbi të bardhë, Asllani nis aventurën e re në Turqi

Kristjan Asllani nënshkruan zyrtarisht kontratën me Beshiktash. Mesfushori do të qëndrojë deri në fund të sezonit, por klubi turk ka të drejtën e blerjes së kartonit.

21:24 19 h më parë30.01.2026.

Autori
Shqipëria përfaqësohet me 4 skiatorë në Lojërat Olimpike Dimërore, Begaj u dorëzon flamurin
Shumësportësh

Shqipëria përfaqësohet me 4 skiatorë në Lojërat Olimpike Dimërore, Begaj u dorëzon flamurin

"Po garoni me më të mirët", u shpreh presidenti Bajram Begaj në dorëzimin e Flamurit për ekipin që do të përfaqësojë Shqipërinë në Lojërat Olimpike Dimërore që mbahen në Cortina të Italisë.

20:30 20 h më parë30.01.2026.

Autori
KULTURË
Arti shqiptar në zi, ndërron jetë aktori i njohur
KULTURË

Arti shqiptar në zi, ndërron jetë aktori i njohur

Ka ndërruar jetë në moshën 82 vjeçare aktori i njohur Fitim Makashi, babai i këngëtarit Redon Makashi.

16:59 5 min më parë31.01.2026.

Autori
“Meloni me fytyrë engjëlli”: Pas restaurimit të Bazilikës, plasin polemikat në Itali
KULTURË

“Meloni me fytyrë engjëlli”: Pas restaurimit të Bazilikës, plasin polemikat në Itali

Ndërhyrja u krye nga një artist jo-profesionist, i cili shkonte çdo mëngjes në kishë. Demokratët në Itali e kanë cilësuar “të papranueshme”.

14:36 2 h më parë31.01.2026.

Autori
Kadare, ambasadori shpirtëror i Shqipërisë në botë, përkujtohet 90-vjetori i lindjes
KULTURË

Kadare, ambasadori shpirtëror i Shqipërisë në botë, përkujtohet 90-vjetori i lindjes

Në 90-vjetorin e lindjes së Ismail Kadaresë, një nga figurat më madhore të letërsisë dhe ndërgjegjes kombëtare shqiptare, Ministria për Europën dhe Punët e Jashtme organizoi sot një ekspozitë përkujtimore kushtuar jetës, veprës dhe rolit të tij historik.

13:21 3 ditë më parë28.01.2026.

Autori
"Sinners", filmi horror me rekord nominimesh për Oscar
KULTURË

"Sinners", filmi horror me rekord nominimesh për Oscar

Filmi horror me vampirë, Sinners, vendos një rekord të ri në çmimet Oscar, duke marrë 16 nominime.

20:36 8 ditë më parë22.01.2026.

Autori
SHOWBIZ
Ndërron jeta nëna e Kevin të "Home Alone", shuhet aktorja Cathrine O'Hara
SHOWBIZ

Ndërron jeta nëna e Kevin të "Home Alone", shuhet aktorja Cathrine O'Hara

Filmi "I vetëm në shtëpi" (Home Alone) është ndër filmat ikonë për periudhën e Krishtlindeve dhe të gjithë e mbajmë mend nënën e Kevin. Bëhet fjalë për aktoren e famshme kanadezo-amerikane Cathrine O'Hara.

20:50 20 h më parë30.01.2026.

Autori
Mosmarrëveshje mbi menaxhimin e fëmijëve, martesa e Harry e Meghan në rrezik?
SHOWBIZ

Mosmarrëveshje mbi menaxhimin e fëmijëve, martesa e Harry e Meghan në rrezik?

Një nga pikat kryesore të përplasjeve është ekspozimi mediatik i fëmijëve, Duka ka një qëndrim të prerë: ai dëshiron që fëmijët të mbeten sa më të padukshëm për publikun.

15:19 1 ditë më parë30.01.2026.

Autori
Brooklyn Beckham dhe Nicola Peltz, arratisje luksoze me verë 19 mijë euro shishja
SHOWBIZ

Brooklyn Beckham dhe Nicola Peltz, arratisje luksoze me verë 19 mijë euro shishja

Luks pa kufij për një prej çifteve më të diskutuara të javëve të fundit, që iu larguan disi thashethemeve që kanë përfshirë familjet e tyre.

16:04 2 ditë më parë29.01.2026.

Autori
Mbreti Charles bëhet kuzhinier, “sfidon” Gordon Ramsay
SHOWBIZ

Mbreti Charles bëhet kuzhinier, “sfidon” Gordon Ramsay

Mbreti Charles III duket se ka gjetur një pasion të ri, larg protokollit dhe ceremonive zyrtare, kuzhinën. Në mënyrë befasuese, ai është përfshirë drejtpërdrejt në përgatitjen e menuve që serviren në restorantet e rezidencave të tij mbretërore.

14:01 3 ditë më parë28.01.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes