TË FUNDIT
Ishte në “arrest shtëpie” për trafik droge, por doli nga banesa 120 herë! Trump: Nëse nuk do të kishim vepruar kundër Iranit, do të kishte pasur luftë bërthamore Raporti: Irani dhe SHBA-të kanë nisur kontakte të drejtpërdrejtë Vrasja me armë në Gjakovë, dorëzohet në polici autori i dyshuar Irani sulmon Katarin dhe ambasadën amerikane në Bagdad Macron telefonon presidentin e Iranit, Pezeshkian: E drejtë natyrore të mbrohemi nga pushtimi
Ishte në “arrest shtëpie” për trafik droge, por doli nga banesa 120 herë! Trump: Nëse nuk do të kishim vepruar kundër Iranit, do të kishte pasur luftë bërthamore Raporti: Irani dhe SHBA-të kanë nisur kontakte të drejtpërdrejtë Vrasja me armë në Gjakovë, dorëzohet në polici autori i dyshuar Irani sulmon Katarin dhe ambasadën amerikane në Bagdad Macron telefonon presidentin e Iranit, Pezeshkian: E drejtë natyrore të mbrohemi nga pushtimi
10° Tiranë, Shi i lehtë

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Belinda Balluku Kuvendi i Shqipërisë Sali Berisha
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Belinda Balluku Kuvendi i Shqipërisë Sali Berisha

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Grabitje e armatosur

Grabitja në Tiranë, policia jep detaje: Vodhi paratë nën kërcënimin e armës dhe u largua
Kronikë

Grabitja në Tiranë, policia jep detaje: Vodhi paratë nën kërcënimin e armës dhe u largua

Policia e Tiranës ka dhënë detaje lidhur me grabitjen e një pike të këmbimit valutor në një qëndër tregtare në kryeqytet. Sipas të dhënave paraprake një person i paidentifikuar nën kërcënimin e një pistolete ka vjedhur një shumë parash dhe është larguar.

09:54 11 ditë më parë05.03.2026.

Autori
Grabiti bankën para 4 viteve, arrestohet në Shkodër i riu i dënuar me 10 vite burg
Kronikë

Grabiti bankën para 4 viteve, arrestohet në Shkodër i riu i dënuar me 10 vite burg

Bëhet fjalë për 22-vjeçarin me inicialet A. Sh., i cili është banues në fshatin Aliaj, në Malësi të Madhe.

11:37 18 ditë më parë26.02.2026.

Autori
Detaje të reja nga grabitja e bankës, 61-vjeçari mori 800 mijë lekë
Kronikë

Detaje të reja nga grabitja e bankës, 61-vjeçari mori 800 mijë lekë

Policia e Tiranës ka dhënë detaje të reja lidhur me tentativën e grabitjes së bankës një ditë më parë. Bëhet e ditur se Bardhyl Fusha ka arritur të marrë një shumë prej 800 mijë lekësh, e cila u sekuestrua bashkë me armën e zjarrit.

10:29 31 ditë më parë13.02.2026.

Autori
Zbardhet dinamika e grabitjes së bankës në Tiranë, autori ndërtues: Jam i zhytur në borxhe!
Kronikë

Zbardhet dinamika e grabitjes së bankës në Tiranë, autori ndërtues: Jam i zhytur në borxhe!

Fusha ka hyrë në bankë me një çantë brenda së cilës kishte një armë zjarri të llojit kallashnikov dhe i është drejtuar arkës duke marrë prej aty rreth 20 mijë euro.

13:36 32 ditë më parë12.02.2026.

Autori
Grabitje si në filma, sulm ndaj një automjeti të blinduar në Itali dhe shkëmbim zjarri me policinë
Europa

Grabitje si në filma, sulm ndaj një automjeti të blinduar në Itali dhe shkëmbim zjarri me policinë

Për të hapur makinën e blinduar, grabitësit përdorën eksploziv. Siç e konfirmojnë edhe pamjet video të shpërndara, shpërthimi ishte tejet i fuqishëm.

12:28 35 ditë më parë09.02.2026.

Autori
Persona të maskuar grabisin pikën e këmbimit në Pejë
Kosovë

Persona të maskuar grabisin pikën e këmbimit në Pejë

Dy persona të maskuar kanë grabitur një pikë këmbimi valuator në Pejë. Autorët janë larguar me shpejtësi nga vendngjarja.

19:46 47 ditë më parë28.01.2026.

Autori
Grupi i armatosur grabit 3 banka në një ditë, vritet një oficer dhe një civil
Nëpër botë

Grupi i armatosur grabit 3 banka në një ditë, vritet një oficer dhe një civil

Një grup i armatosur grabiti 3 banka në Pakistan, përpara se të përplasej me forca e sigurisë, duke lënë një polic të vrarë dhe 2 të plagosur. Deri në këto momente asnjë grup nuk ka marrë përgjegjësinë.

18:43 91 ditë më parë15.12.2025.

Autori
Grabitet furgoni i blinduar në Itali, komandoja e armatosur merr 300 mijë euro
Europa

Grabitet furgoni i blinduar në Itali, komandoja e armatosur merr 300 mijë euro

Persona të armatosur kanë kryer një grabitje në mes të një autostrade në Itali. Ata kanë ndaluar një furgon të blinduar nën kërcënimin e armëve dhe kanë marrë prej aty rreth 300 mijë euro.

07:45 94 ditë më parë12.12.2025.

Autori
Të fundit
Ishte në “arrest shtëpie” për trafik droge, por doli nga banesa 120 herë!
Europa

Një 50-vjeçar është përballur me drejtësinë në Ankona të Italisë pasi akuzohet se ka shkelur në mënyrë të përsëritur masën e arrestit shtëpiak.

22:49 1 h më parë16.03.2026.

Autori
Trump: Nëse nuk do të kishim vepruar kundër Iranit, do të kishte pasur luftë bërthamore
Lindja e Mesme

Trump: Nëse nuk do të kishim vepruar kundër Iranit, do të kishte pasur luftë bërthamore

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump, deklaroi se veprimet ushtarake kundër Iranit kanë parandaluar një konflikt shumë më të madh global, madje edhe mundësinë e një lufte bërthamore.

22:22 1 h më parë16.03.2026.

Autori
Raporti: Irani dhe SHBA-të kanë nisur kontakte të drejtpërdrejtë
Lindja e Mesme

Raportohet për kontakte të drejtpërdrejta mes SHBA-së dhe Iranit në ditët e fundit, mes tensioneve të larta në Lindjen e Mesme. Sipas mediave ndërkombëtare, një kanal komunikimi mes dy zyrtarëve të lartë është riaktivizuar.

21:50 2 h më parë16.03.2026.

Autori
Vrasja me armë në Gjakovë, dorëzohet në polici autori i dyshuar
Kosovë

Gjakova u trondit mëngjesin e së hënës nga të shtënat me armë zjarri që përfunduan me një viktimë dhe një person të plagosur. Pas disa orësh kërkimesh nga autoritetet, i dyshuari për këtë ngjarje u vetëdorëzua në polici.

21:31 2 h më parë16.03.2026.

Autori
Irani sulmon Katarin dhe ambasadën amerikane në Bagdad
Lindja e Mesme

Ministria e Mbrojtjes e Katarit ka njoftuar se vendi është sulmuar të hënën nga raketa të lëshuara nga Iran, por shumica e tyre janë interceptuar nga sistemet e mbrojtjes ajrore.

21:20 2 h më parë16.03.2026.

Autori
Më të lexuarat
India hyn në “lojë” për hapjen e Ngushticës së Hormuzit, Gjermania skeptike për misionin e BE-së
Lindja e Mesme

India hyn në “lojë” për hapjen e Ngushticës së Hormuzit, Gjermania skeptike për misionin e BE-së

Përpjekjet diplomatike për të rihapur qarkullimin detar në Ngushtica e Hormuzit duket se po shënojnë disa zhvillime, ndërsa shtetet e mëdha po diskutojnë mënyrat për të garantuar sigurinë e transportit të energjisë në këtë korridor strategjik.

20:22 1 ditë më parë15.03.2026.

Autori
Dinamo zhytet në krizë, Teuta fiton në Air Albania
Futboll

Në një përballje të luftuar në stadiumin Air Albania, Teuta arriti të marrë një fitore minimale, por shumë të rëndësishme ndaj Dinamo City, duke triumfuar me rezultatin 0-1.

20:30 1 ditë më parë15.03.2026.

Autori
Sulmohen në Liban forcat paqeruajtëse të OKB/ Izraeli: Eliminuam “terroristin” që punonte për Iranin
Lindja e Mesme

Sulmohen në Liban forcat paqeruajtëse të OKB/ Izraeli: Eliminuam “terroristin” që punonte për Iranin

Forcat paqeruajtëse të Kombeve të Bashkuara janë qëlluar në Liban, raporton UNIFIL, misioni i përkohshëm i OKB-së në këtë vend.

20:57 1 ditë më parë15.03.2026.

Autori
Zbuten tensionet mes dy liderëve, bisedë telefonike Starmer-Trump për rihapjen e Hormuzit
Lindja e Mesme

Zbuten tensionet mes dy liderëve, bisedë telefonike Starmer-Trump për rihapjen e Hormuzit

Kryeministri britanik Keir Starmer zhvilloi një bisedë telefonike me presidentin amerikan Donald Trump, duke vënë theksin tek stabiliteti në Lindjen e Mesme dhe ndikimet globale të ndërprerjes së transportit detar.

21:13 1 ditë më parë15.03.2026.

Autori
Sulmohet me raketa aeroporti i Bagdadit, 5 të plagosur
Lindja e Mesme

Sulmohet me raketa aeroporti i Bagdadit, 5 të plagosur

Pesë persona janë plagosur pas një sulmi me raketa ndaj Aeroportit Ndërkombëtar të Bagdadit, sipas zyrtarëve irakianë.

21:54 1 ditë më parë15.03.2026.

Autori
SHQIPËRI
Me 60 kilogramë marijuanë në makinë, kapet 18-vjeçari pranë kufirit Greqi-Shqipëri
Kronikë

Me 60 kilogramë marijuanë në makinë, kapet 18-vjeçari pranë kufirit Greqi-Shqipëri

Një tjetër goditje ndaj trafikut të drogës është shënuar pranë kufirit mes Greqisë dhe Shqipërisë, ku policia greke ka sekuestruar mbi 60 kilogramë marijuanë dhe ka arrestuar një 18-vjeçar.

19:56 3 h më parë16.03.2026.

Autori
Ndodh për herë të parë, Sali Berisha mungon në Foltoren para Kryeministrisë
Politikë

Ndodh për herë të parë, Sali Berisha mungon në Foltoren para Kryeministrisë

Foltorja e radhës e opozitës para Kryeministrisë është zhvilluar këtë të hënë pa praninë e kreut të Partisë Demokratike, Sali Berisha, i cili zakonisht ka qenë folësi kryesor në këto tubime.

19:23 4 h më parë16.03.2026.

Autori
“Fasadë parlamentare”, Bardhi: PD bojkoton seancën e së martës
Politikë

“Fasadë parlamentare”, Bardhi: PD bojkoton seancën e së martës

Grupi Parlamentar i Partisë Demokratike ka vendosur të bojkotojë seancën plenare të së martës në Kuvend, duke e konsideruar atë të paligjshme dhe të thirrur në kundërshtim me rregulloren parlamentare.

16:45 7 h më parë16.03.2026.

Autori
“Pasoja në funksionimin e bashkisë”, Veliaj ankimon masën e paraburgimit në Gjykatën Kushtetuese
Politikë

“Pasoja në funksionimin e bashkisë”, Veliaj ankimon masën e paraburgimit në Gjykatën Kushtetuese

Avokatët e kryebashkiakut të Tiranës argumentonin se mënyra e trajtimit të çështjes nga prokuroria mund të ndikojë negativisht në funksionimin e institucioneve demokratike.

15:22 8 h më parë16.03.2026.

Autori
BOTË
Europa

Një 50-vjeçar është përballur me drejtësinë në Ankona të Italisë pasi akuzohet se ka shkelur në mënyrë të përsëritur masën e arrestit shtëpiak.

22:49 1 h më parë16.03.2026.

Autori
Lindja e Mesme

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump, deklaroi se veprimet ushtarake kundër Iranit kanë parandaluar një konflikt shumë më të madh global, madje edhe mundësinë e një lufte bërthamore.

22:22 1 h më parë16.03.2026.

Autori
Lindja e Mesme

Raportohet për kontakte të drejtpërdrejta mes SHBA-së dhe Iranit në ditët e fundit, mes tensioneve të larta në Lindjen e Mesme. Sipas mediave ndërkombëtare, një kanal komunikimi mes dy zyrtarëve të lartë është riaktivizuar.

21:50 2 h më parë16.03.2026.

Autori
Lindja e Mesme

Ministria e Mbrojtjes e Katarit ka njoftuar se vendi është sulmuar të hënën nga raketa të lëshuara nga Iran, por shumica e tyre janë interceptuar nga sistemet e mbrojtjes ajrore.

21:20 2 h më parë16.03.2026.

Autori
RAJON
Kosovë

Gjakova u trondit mëngjesin e së hënës nga të shtënat me armë zjarri që përfunduan me një viktimë dhe një person të plagosur. Pas disa orësh kërkimesh nga autoritetet, i dyshuari për këtë ngjarje u vetëdorëzua në polici.

21:31 2 h më parë16.03.2026.

Autori
Kryeministri i Republikës Sërpska jep dorëheqjen pas presionit ndërkombëtar
RAJON

Kryeministri i Republikës Sërpska jep dorëheqjen pas presionit ndërkombëtar

Kjo është hera e dytë në disa muaj që Miniq jep dorëheqje dhe paralajmëron se do të emërohet sërish si kryeministër për formimin e qeverisë së entitetit.

17:02 6 h më parë16.03.2026.

Autori
48 vite nga vrasja e Aldo Moros, Tajani: Momentet më të errëta të Italisë
RAJON

48 vite nga vrasja e Aldo Moros, Tajani: Momentet më të errëta të Italisë

48 vjet pas "ditës tragjike" të rrëmbimit të Aldo Moros nga Brigadat e Kuqe, "kujtojmë një nga momentet më të errëta në historinë e Republikës dhe nderojmë burrat që vdiqën duke mbrojtur vlerat e Republikës", shkroi zëvendëskryeministri dhe ministri i jashtëm Antonio Tajani në X.

14:05 9 h më parë16.03.2026.

Autori
Nis zbatimi i ligjit për të huajt në Kosovë, ofrohen lehtësira të përkohshme për serbët
Kosovë

Nis zbatimi i ligjit për të huajt në Kosovë, ofrohen lehtësira të përkohshme për serbët

Ka nisur zbatimi i ligjit të ri për të huajt në Kosovë siç dhe bëri të ditur një ditë më parë vetë kryeministri Albin Kurti. Punëtorët serbë në sektorin e arsimit dhe shëndetësisë, si dhe studentët që nuk kanë dokumente të Kosovës, do të mund të pajisen me leje të përkohshme qëndrimi

09:41 1 ditë më parë15.03.2026.

Autori
SPORT
Sylvinho me “dhimbje koke” para ndeshjes historike, Manaj mbyll sezonin
Futboll

Sylvinho me “dhimbje koke” para ndeshjes historike, Manaj mbyll sezonin

Rei Manaj pritet të mungojë për një kohë të gjatë në fushën e lojës, pasi sulmuesi i kombëtares shqiptare ka pësuar një dëmtim të rëndë që mund t’i japë fund sezonit të tij me Sivassporin.

20:14 3 h më parë16.03.2026.

Autori
Lazio shuan ëndrrën e Milanit për titullin
Futboll

Lazio shuan ëndrrën e Milanit për titullin

Lazio i ka dhënë një goditje të rëndë shpresave për titull të Milanit, pasi fitoi me rezultatin minimal 1-0 në Stadio Olimpico.

22:55 1 ditë më parë15.03.2026.

Autori
Futboll

Në një përballje të luftuar në stadiumin Air Albania, Teuta arriti të marrë një fitore minimale, por shumë të rëndësishme ndaj Dinamo City, duke triumfuar me rezultatin 0-1.

20:30 1 ditë më parë15.03.2026.

Autori
Liverpool humb shansin Champions, ngec ndaj Tottenham
Futboll

Liverpool humb shansin Champions, ngec ndaj Tottenham

Liverpool humbi mundësinë për t’u ngjitur në katërshen e parë të Premier League, pasi barazoi 1-1 me Tottenham Hotspur në një ndeshje dramatike që u vendos në minutat e fundit.

19:50 1 ditë më parë15.03.2026.

Autori
KULTURË
Shuhet Jurgen Habermas, një nga filozofët më me ndikim të shek. XX
KULTURË

Shuhet Jurgen Habermas, një nga filozofët më me ndikim të shek. XX

Jürgen Habermas, puna e të cilit mbi komunikimin, racionalitetin dhe sociologjinë e bëri atë një nga filozofët më me ndikim në botë dhe një figurë kyçe intelektuale në Gjermaninë e tij u shua në moshën 96 vjeçare.

09:02 1 ditë më parë15.03.2026.

Autori
Kitara ikonike e Pink Floyd shitet për 14.55 milionë dollarë, më e shtrenjta në histori
KULTURË

Kitara ikonike e Pink Floyd shitet për 14.55 milionë dollarë, më e shtrenjta në histori

David Gilmour e bleu këtë Fender Stratocaster në vitin 1970 nga Manny's Music në Manhattan.

11:40 2 ditë më parë14.03.2026.

Autori
Arkeologët zbulojnë Aleksandrinë e humbur në Tigër, kryeveprën e dytë të ngritur nga Aleksandri i Madh
KULTURË

Arkeologët zbulojnë Aleksandrinë e humbur në Tigër, kryeveprën e dytë të ngritur nga Aleksandri i Madh

Qyteti i lashtë u themelua në shekullin e 4-të para Krishtit si një port që lidhte tregtinë nga India me Mesopotaminë dhe botën mesdhetare dhe ra në harresë pas shekullit të 3-të pas Krishtit.

09:56 2 ditë më parë14.03.2026.

Autori
Në kohë lufte, Italia “thyen arkën”, blen pikturën e Caravaggio-s për 30 milionë euro
KULTURË

Në kohë lufte, Italia “thyen arkën”, blen pikturën e Caravaggio-s për 30 milionë euro

Blerja e veprës u bë pas më shumë se një viti negociatash. Vepra Maffeo Barberini e Caravaggio-s do t'i caktohet Galerive Kombëtare të Artit të Lashtë në Romë.

23:15 6 ditë më parë10.03.2026.

Autori
SHOWBIZ
“Meghan ka manipuluar Harry-n”, libri i ri ndez polemikat rreth familjes mbretërore
SHOWBIZ

“Meghan ka manipuluar Harry-n”, libri i ri ndez polemikat rreth familjes mbretërore

Sipas autorit, Dukesha e Sussex e ka kishte shtyrë princin të distancohej nga familja mbretërore, për shkak të pakënaqësisë me rolin e tij në monarki dhe pamundësinë për të qenë në fron.

17:54 5 h më parë16.03.2026.

Autori
Një aktore shqiptare mes çmimeve Oscar, filmi i saj fiton Best Live Action Short Film
SHOWBIZ

Një aktore shqiptare mes çmimeve Oscar, filmi i saj fiton Best Live Action Short Film

"Two People Exchanging Saliva", filmi me metrazh të shkurtër që fitoi çmim në Oscar, ka si protagoniste një aktore shqiptare, Luana Bajramin.

08:42 15 h më parë16.03.2026.

Autori
"One battle after another" triumfon në ndarjen e çmimeve Oscar
SHOWBIZ

"One battle after another" triumfon në ndarjen e çmimeve Oscar

“One Battle After Another” i Paul Thomas Anderson u kurorëzua si filmi më i mirë në Çmimet e 98-ta të Akademisë Oscar.

08:28 15 h më parë16.03.2026.

Autori
Princ Leka kurorëzon dashurinë me Blerta Celibashin
SHOWBIZ

Princ Leka kurorëzon dashurinë me Blerta Celibashin

Familja mbretërore shqiptare ka shënuar një moment të rëndësishëm këtë fundjavë, pasi princ Leka është martuar me Blerta Celibashin, në një ceremoni private që është mbajtur larg vëmendjes së publikut.

17:32 1 ditë më parë15.03.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes