TË FUNDIT
“Nuk mbijetojmë dot vetëm”, Presidentja moldave: Do votoja pro ribashkimit me Rumaninë E rëndë në Maqedoninë e Veriut, djali vret nënën me thikë Kongresmeni amerikan paraqet projektligjin që e bën Groenlandën shtetin e 51-të Rritet numri i protestuesve të vrarë në Iran, mijëra të arrestuar Rusia i shpall luftë Patriarkut Ekumenik: Po shpërbën trupin e Kishës, ka aleatë spiunët britanikë dhe neonazistët Suedia kap sasinë më të madhe të kokainës në historinë e saj
“Nuk mbijetojmë dot vetëm”, Presidentja moldave: Do votoja pro ribashkimit me Rumaninë E rëndë në Maqedoninë e Veriut, djali vret nënën me thikë Kongresmeni amerikan paraqet projektligjin që e bën Groenlandën shtetin e 51-të Rritet numri i protestuesve të vrarë në Iran, mijëra të arrestuar Rusia i shpall luftë Patriarkut Ekumenik: Po shpërbën trupin e Kishës, ka aleatë spiunët britanikë dhe neonazistët Suedia kap sasinë më të madhe të kokainës në historinë e saj
-3° Tiranë, Pjesërisht me re

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Moti i Keq Protesta në Iran Tensionet SHBA-Venezuelë Donald Trump
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Nënat surrogate

Miliarderët kinezë po krijojnë familje me mbi 100 fëmijë me nëna surrogate amerikane!
LIFESTYLE

Miliarderët kinezë po krijojnë familje me mbi 100 fëmijë me nëna surrogate amerikane!

Disa miliarderë kinezë po përdorin nënat surrogate amerikane për të krijuar familje jashtëzakonisht të mëdha, me qindra fëmijë, në një përpjekje për të ndërtuar “dinastitë” e tyre.

15:43 8 h më parë12.01.2026.

Autori
Të fundit
“Nuk mbijetojmë dot vetëm”, Presidentja moldave: Do votoja pro ribashkimit me Rumaninë
RAJON

“Nuk mbijetojmë dot vetëm”, Presidentja moldave: Do votoja pro ribashkimit me Rumaninë

Presidentja moldave, Maia Sandu, ka thënë se do të votonte në favor të ribashkimit me Rumaninë nëse çështja do të shkonte në një referendum.

23:15 53 min më parë12.01.2026.

Autori
E rëndë në Maqedoninë e Veriut, djali vret nënën me thikë
RAJON

Një ngjarje e rëndë është regjistruar në Maqedoninë e Veriut, ku një 39 vjeçar vrau me thikë nënën e tij pas një sherri mes tyre në banesë.

23:00 1 h më parë12.01.2026.

Autori
Kongresmeni amerikan paraqet projektligjin që e bën Groenlandën shtetin e 51-të
Amerika

Kongresmeni republikan, Randy Fine argumenton se sovraniteti i Shteteve të Bashkuara do t'u sjellë dobi banorëve të ishullit Arktik dhe do të përparojë interesat e Uashingtonit, ndaj sipas tij Donald Trump duhet të shtyjë përpara blerjen ose aneksimin e Groenlandës.

22:50 1 h më parë12.01.2026.

Autori
Rritet numri i protestuesve të vrarë në Iran, mijëra të arrestuar
Lindja e Mesme

Është rritur më tej numri i viktimave në protestat kundër qeverisë në Irani. Bilanci mund të jetë edhe më i rëndë, por mungesa e internetit e bën të vështirë ndarjen e informacionit.

22:37 1 h më parë12.01.2026.

Autori
Rusia i shpall luftë Patriarkut Ekumenik: Po shpërbën trupin e Kishës, ka aleatë spiunët britanikë dhe neonazistët
Europa

Rusia i shpall luftë Patriarkut Ekumenik: Po shpërbën trupin e Kishës, ka aleatë spiunët britanikë dhe neonazistët

Shërbimi i Inteligjencës së Jashtme Ruse pretendon se Bartolomeu synon t'i japë autoqefali Kishës Ortodokse të Malit të Zi, ndërsa sipas të njëjtave akuza, shërbimet britanike të inteligjencës mbështesin Patriarkun.

22:19 1 h më parë12.01.2026.

Autori
Më të lexuarat
Borë deri 40 cm, akse të bllokuara dhe mungesë energjie në Dibër
Aktualitet

Borë deri 40 cm, akse të bllokuara dhe mungesë energjie në Dibër

Reshjet e borës kanë shkaktuar probleme në Dibër. Raportohen rrugë të bllokuara dhe mungesë energjie në disa zona.

09:31 1 ditë më parë11.01.2026.

Autori
Dëmshpërblimi për përmbytjet, Edi Rama: Ministria e Financave e ka gati planin
Politikë

Dëmshpërblimi për përmbytjet, Edi Rama: Ministria e Financave e ka gati planin

Në podcastin e fundjavës, kryeministri Rama deklaroi se Ministria e Financave e ka gati planin për dëmshpërblimin e personave të prekur nga përmbytjet e ditëve të fundit, i cili do të vihet në zbatim sapo të përfundojë procesi i verifikimeve në terren.

09:56 1 ditë më parë11.01.2026.

Autori
Panik në Itali, përfshihet nga flakët qiellgërvishtësja, qindra të evakuuar
Europa

Panik në Itali, përfshihet nga flakët qiellgërvishtësja, qindra të evakuuar

Qindra persona janë evakuuar në orët e para të mëngjesit nga një ndërtesë në Ferrara e cila u përfshi nga flakët për motive ende të paqarta. Fatmirësisht nuk raportohet për të lënduar.

10:16 1 ditë më parë11.01.2026.

Autori
Moti i keq paralizon Serbinë, mijëra njerëz pa energji, gjendje emergjence në 11 komuna
RAJON

Moti i keq paralizon Serbinë, mijëra njerëz pa energji, gjendje emergjence në 11 komuna

Autoritetet lokale në Serbi kanë shpallur emergjencën në 11 komuna për shkak të reshjeve të dendura të borës. Zonat më të prekura janë rajoni i Zlatiborit, Moravës si edhe disa pjesë të Serbisë perëndimore, jugperëndimore dhe lindore.

10:37 1 ditë më parë11.01.2026.

Autori
“Nuk kemi ende drejtësi të paanshme e cilësore”, Rama: Do vijnë ekspertë francezë
Politikë

“Nuk kemi ende drejtësi të paanshme e cilësore”, Rama: Do vijnë ekspertë francezë

Kryeministri Rama deklaroi se Shqipëria duhet të adresojë problematikat në drejtësi në në harmoni të plotë me standardet dhe praktikat më të mira evropiane. Sipas Ramës, ekspertë francezë do të ndihmojnë në diskutimet për Kodin Penal.

10:58 1 ditë më parë11.01.2026.

Autori
SHQIPËRI
Poshtë zyrës së Ramës, Adriatik Lapaj njofton datën e protestës së tretë kombëtare
Politikë

Poshtë zyrës së Ramës, Adriatik Lapaj njofton datën e protestës së tretë kombëtare

17 janari do ta gjejë Adriatik Lapajn në bulevardin "Dëshmorët e Kombit", bashkë me qytetarë e mbështetës të Lëvizjes "Shqipëria Bëhet", në protestën e tretë kombëtare, ku do të kërkohet largimi i Edi Ramës.

21:22 2 h më parë12.01.2026.

Autori
Kryeministri Rama shkon në Emiratet Arabe, merr pjesë në Javën e Qëndrueshmërisë
Politikë

Kryeministri Rama shkon në Emiratet Arabe, merr pjesë në Javën e Qëndrueshmërisë

Kryeministri Edi Rama ka udhëtuar drejt Emirateve të Bashkuara Arabe me ftesë të presidentit Al Nanhyan për të marrë pjesë në Forumin e Javës së Qëndrueshmërisë.

21:07 3 h më parë12.01.2026.

Autori
Rikthimi i Veliajt në detyrë, Kushtetuesja zbulon pse “rrëzoi” qeverinë dhe Presidencën
Aktualitet

Rikthimi i Veliajt në detyrë, Kushtetuesja zbulon pse “rrëzoi” qeverinë dhe Presidencën

Gjykata Kushtetuese ka bërë publik vendimin e 31 tetorit lidhur me çështjen e shkarkimit të kryetarit të Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, duke vendosur në favor të rikthimit të tij në detyrë.

20:42 3 h më parë12.01.2026.

Autori
Aksident në qendër të Kavajës, makina përmbyset në rrugë, plagoset i riu
Kronikë

Aksident në qendër të Kavajës, makina përmbyset në rrugë, plagoset i riu

Një aksident është regjistruar në qendër të Kavajës. Një i ri 24 vjeçar ka humbur kontrollin e mjetit dhe u përplas me disa makina të parkuara.

20:31 3 h më parë12.01.2026.

Autori
BOTË
Amerika

Kongresmeni republikan, Randy Fine argumenton se sovraniteti i Shteteve të Bashkuara do t'u sjellë dobi banorëve të ishullit Arktik dhe do të përparojë interesat e Uashingtonit, ndaj sipas tij Donald Trump duhet të shtyjë përpara blerjen ose aneksimin e Groenlandës.

22:50 1 h më parë12.01.2026.

Autori
Lindja e Mesme

Është rritur më tej numri i viktimave në protestat kundër qeverisë në Irani. Bilanci mund të jetë edhe më i rëndë, por mungesa e internetit e bën të vështirë ndarjen e informacionit.

22:37 1 h më parë12.01.2026.

Autori
Europa

Shërbimi i Inteligjencës së Jashtme Ruse pretendon se Bartolomeu synon t'i japë autoqefali Kishës Ortodokse të Malit të Zi, ndërsa sipas të njëjtave akuza, shërbimet britanike të inteligjencës mbështesin Patriarkun.

22:19 1 h më parë12.01.2026.

Autori
Suedia kap sasinë më të madhe të kokainës në historinë e saj
Europa

Suedia kap sasinë më të madhe të kokainës në historinë e saj

Autoritetet portuale në Suedi bëjnë me dije se kanë sekuestruar një sasi prej 3 tonësh kokainë, më e madhja në historinë e vendit.

22:01 2 h më parë12.01.2026.

Autori
RAJON
RAJON

Presidentja moldave, Maia Sandu, ka thënë se do të votonte në favor të ribashkimit me Rumaninë nëse çështja do të shkonte në një referendum.

23:15 53 min më parë12.01.2026.

Autori
RAJON

Një ngjarje e rëndë është regjistruar në Maqedoninë e Veriut, ku një 39 vjeçar vrau me thikë nënën e tij pas një sherri mes tyre në banesë.

23:00 1 h më parë12.01.2026.

Autori
Osmani pret admiralin e NATO-s: Kosova përballet me rrezikun e akteve destabilizuese nga Serbia
Kosovë

Osmani pret admiralin e NATO-s: Kosova përballet me rrezikun e akteve destabilizuese nga Serbia

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani priti në një takim admiralin amerikan George M. Wikoff, të cilin e njohu për zhvillimet më të fundit në fushën e sigurisë.

19:49 4 h më parë12.01.2026.

Autori
Moti i keq, shtyhet sërish nisja e shkollës në Kosovë
Kosovë

Moti i keq, shtyhet sërish nisja e shkollës në Kosovë

Moti i keq ka përfshirë edhe Kosovën, dhe rënia drastike e temperaturave ka bërë që Agjencia e Menaxhimit Emergjent të raportojë për vërshime në disa pjesë të Kosovës, teksa shtoi se me nisjen e reshjeve të borës, zbutet rreziku nga vërshimet.

17:47 1 ditë më parë11.01.2026.

Autori
SPORT
Real Madrid ndan rrugët me Xabi Alonso, ish-shoku i tij i ekipit i zë vendin në stolin e “Los Blancos”
Futboll

Real Madrid ndan rrugët me Xabi Alonso, ish-shoku i tij i ekipit i zë vendin në stolin e “Los Blancos”

Xabi Alonso nuk do të jetë më trajneri i Realit të Madridit. “Los Blancos” kanë zyrtarisht ndarjen me trajnerin spanjoll me pëlqim të ndërsjellë.

18:56 5 h më parë12.01.2026.

Autori
Ardon Jashari fiton Këpucën e Artë me gjysmë sezoni
Kombëtarja

Ardon Jashari fiton Këpucën e Artë me gjysmë sezoni

Ardon Jashari ka “Këpucën e Artë” 2025 në kampionatin belg, pavarësisht se luajti me Club Brugge vetëm për gjysëm sezoni, pasi u transferua te Milan.

16:33 7 h më parë12.01.2026.

Autori
Atletico Madrid “luftë” me klubet angleze për Mario Mitaj
Kombëtarja

Atletico Madrid “luftë” me klubet angleze për Mario Mitaj

Megjithatë, për 22-vjeçarin ka interes edhe nga klube të tjera nga La Liga spanjolle, por mbi të gjitha nga Premier League.

14:53 9 h më parë12.01.2026.

Autori
Skandal me shpërblimet, Këshilli i Ministrave “sakaton” peshëngritjen
Shumësportësh

Skandal me shpërblimet, Këshilli i Ministrave “sakaton” peshëngritjen

Sipas ndryshimit të 30 dhjetorit 2025, përllogariten vetëm rezultatet në dygarësh. Ligji mban ende firmën e ish-zv.kryeministrit Ahmetaj, që prej dy vitesh e gjysmë është në arrati.

11:28 12 h më parë12.01.2026.

Autori
KULTURË
FOTO - Festivali i akullit në Kinë, spektakël dhe ngjyra
KULTURË

FOTO - Festivali i akullit në Kinë, spektakël dhe ngjyra

Skulptorët u mblodhën gjatë fundjavës në qytetin e ftohtë të Harbinit në veri të Kinës për Festivalin vjetor të Akullit dhe Borës.

15:19 7 ditë më parë05.01.2026.

Autori
Ku të udhëtoni në 2026? Nga vendet ku do të shihet eklipsi tek ushqimi i mirë
KULTURË

Ku të udhëtoni në 2026? Nga vendet ku do të shihet eklipsi tek ushqimi i mirë

Jo vetëm për të apasionuarit e udhëtimeve, por edhe për ata që janë pushues një herë në vit, për 2026 ka mjaft destinacione të bukura për të eksploruar.

13:56 11 ditë më parë01.01.2026.

Autori
“Ringjallen” kinematë në Shqipëri, 1.4 mln euro investim për rikthimin e filmit pranë publikut
KULTURË

“Ringjallen” kinematë në Shqipëri, 1.4 mln euro investim për rikthimin e filmit pranë publikut

1.4 milionë euro do të investojë Ministria e Turizmit, Kulturës dhe Sportit për të rijetëzuar të paktën 7 salla kinemaje në disa qytete të vendit, në mënyrë që filmat të rikthehen pranë publikut shqiptar.

15:34 13 ditë më parë30.12.2025.

Autori
Lajm i trishtë për adhuruesit e "Ilirëve", ndërron jetë papritur vokalisti Shemi
KULTURË

Lajm i trishtë për adhuruesit e "Ilirëve", ndërron jetë papritur vokalisti Shemi

Ka ndërruar jetë në moshën 64-vjeçare Shemsi Krasniqi, vokalisti i grupit “Ilirët”. Shkaqet e ndarjes nga jeta janë ende të paqarta.

18:15 21 ditë më parë22.12.2025.

Autori
SHOWBIZ
Rita Ora ndan momente nga pushimet me bashkëshortin, flet përtej muzikës
SHOWBIZ

Rita Ora ndan momente nga pushimet me bashkëshortin, flet përtej muzikës

Rita Ora ka ndezur rrjetin me foto provokuese nga pushimet luksoze në një ishull idilik, ku shfaqet me bikini leopard, duke ekspozuar linjat trupore dhe momentet relaksuese mes detit, diellit dhe jetës personale.

15:25 8 h më parë12.01.2026.

Autori
Golden Globe, Chalamet fiton aktori më i mirë
SHOWBIZ

Golden Globe, Chalamet fiton aktori më i mirë

Yjet e Hollivudit janë mbledhur në edicionin e 83-të të çmimeve Golden Globe ku fituesi kryesor i mbrëmjes ishte Timothee Chalamet.

09:20 14 h më parë12.01.2026.

Autori
Arrestohet në Turqi aktori Can Yaman e Selen Görgüzel
SHOWBIZ

Arrestohet në Turqi aktori Can Yaman e Selen Görgüzel

Një operacion i gjerë policor kundër drogës në jetën e natës së Stambollit ka çuar në arrestimin e aktorit të njohur turk Can Yaman dhe disa personazheve të tjerë publikë, duke tronditur botën e showbiz-it turk.

17:40 2 ditë më parë10.01.2026.

Autori
Donacioni më i madh në histori, Bill Gates i dhuron 8 miliardë dollarë fondacionit të ish-gruas
SHOWBIZ

Donacioni më i madh në histori, Bill Gates i dhuron 8 miliardë dollarë fondacionit të ish-gruas

Shifra ishte pjesë e akordit të divorcit në vitin 2021. Melinda kishte njoftuar më parë se do të përfitojë 12,5 miliardë dollarë për aktivitetin filantropik.

10:59 2 ditë më parë10.01.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes