TË FUNDIT
Edi Rama pjesë e Bordit të Paqes së prezantuar nga Trump: E paimagjinueshme, krenar për Shqipërinë Brukseli i kërkon Serbisë të hetojë pretendimet për përdorimin e topit zanor në protesta Një gol, tre pikë, Interi merr fitoren e radhës Real Madrid rikthehet te fitorja, mund Levanten dhe shton presionin ndaj Barcelonës Bora deri në katin e dytë, paralizohet qyteti në Rusinë e largët Plumbat e xhelozisë, vritet kryeplaku grek, zbulohet motivi i dyshuar
Edi Rama pjesë e Bordit të Paqes së prezantuar nga Trump: E paimagjinueshme, krenar për Shqipërinë Brukseli i kërkon Serbisë të hetojë pretendimet për përdorimin e topit zanor në protesta Një gol, tre pikë, Interi merr fitoren e radhës Real Madrid rikthehet te fitorja, mund Levanten dhe shton presionin ndaj Barcelonës Bora deri në katin e dytë, paralizohet qyteti në Rusinë e largët Plumbat e xhelozisë, vritet kryeplaku grek, zbulohet motivi i dyshuar
7° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Altin Ndoci Groenlanda Protesta në Iran Donald Trump Tensionet SHBA-Venezuelë
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Zgjedhjet të parakohshme

Serbia shkon në zgjedhje të parakohshme, e konfirmon Vuçiç
RAJON

Serbia shkon në zgjedhje të parakohshme, e konfirmon Vuçiç

Serbia do të shkojë në zgjedhje të parakohshme vitin që vjen, siç ka konfirmuar Presidenti i vendit, Aleksandër Vuçiç, i cili tha se me këtë vendim po respekton kërkesën kryesore të studentëve dhe protestuesve.

16:19 18 ditë më parë30.12.2025.

Autori
Të fundit
Edi Rama pjesë e Bordit të Paqes së prezantuar nga Trump: E paimagjinueshme, krenar për Shqipërinë
Politikë

Edi Rama pjesë e Bordit të Paqes së prezantuar nga Trump: E paimagjinueshme, krenar për Shqipërinë

Kryeministri Rama ndau lajmin se është ftuar nga Presidenti Trump për të përfaqësuar Shqipërinë në organizatën e re të krijuar prej tij dhe që quhet Bordi i Paqes.

18:21 2 min më parë17.01.2026.

Autori
Brukseli i kërkon Serbisë të hetojë pretendimet për përdorimin e topit zanor në protesta
RAJON

Brukseli i kërkon Serbisë të hetojë pretendimet për përdorimin e topit zanor në protesta

Komisioni Evropian i ka kërkuar sërish Serbisë një hetim të shpejtë dhe transparent për pretendimet mbi përdorimin e topit zanor gjatë protestës së 15 marsit në Beograd, pretendime që autoritetet serbe i mohojnë.

18:11 12 min më parë17.01.2026.

Autori
Një gol, tre pikë, Interi merr fitoren e radhës
Futboll

Interi merr fitoren e dytë radhazi 1-0 në Serie A këtë herë ndaj Udinezes dhe thellon hendekun në krye të renditjes.

17:50 33 min më parë17.01.2026.

Autori
Real Madrid rikthehet te fitorja, mund Levanten dhe shton presionin ndaj Barcelonës
Futboll

Real Madrid rikthehet te fitorja, mund Levanten dhe shton presionin ndaj Barcelonës

Reali i Madridit mund Levanten dhe kërcënon Barcelonën për kreun e renditjes.

17:33 50 min më parë17.01.2026.

Autori
Bora deri në katin e dytë, paralizohet qyteti në Rusinë e largët
Nëpër botë

Borë e dendur dhe stuhi të fuqishme kanë paralizuar Kamçatkën në Lindjen e Largët të Rusisë, duke shkaktuar bllokim të qytetit Petropavlovsk-Kamçatski dhe vdekjen e të paktën dy personave nga shembja e borës nga çatitë.

17:17 1 h më parë17.01.2026.

Autori
Më të lexuarat
“Hiqeni si trashëgimtarë të Aristotelit”, Micotaqis komenton deklaratën e Ramës: Foli ashpër, por e kuptoi gabimin
RAJON

“Hiqeni si trashëgimtarë të Aristotelit”, Micotaqis komenton deklaratën e Ramës: Foli ashpër, por e kuptoi gabimin

Kryeministri grek Qiriakos Micotaqis është përfshirë në vorbullën e debatit mbi batutën e homologut shqiptar Edi Rama gjatë një paneli diskutimi në Abu Dhabi, ku i tha gazetarit greko-amerikan John Defterios, se ju grekët "hiqeni si trashëgimtarët e Platonit dhe Aristotelit".

10:54 7 h më parë17.01.2026.

Autori
Kapet me 1 kg kokainë 45-vjeçari në Tiranë
Kronikë

Kapet me 1 kg kokainë 45-vjeçari në Tiranë

Antidroga e Tiranës ka finalizuar operacionin "Cargo 1", duke vënë në pranga një 45-vjeçar, të cilit i është gjetur 1 kilogramë kokainë.

11:24 6 h më parë17.01.2026.

Autori
Droni “spiun” i Kinës futet e qëndron 8 minuta në Tajvan, Taipei reagon ashpër
Nëpër botë

Droni “spiun” i Kinës futet e qëndron 8 minuta në Tajvan, Taipei reagon ashpër

Droni kinez i zbulimit u pa rreth agimit të sotëm, duke iu afruar Ishujve Pratas, ku qëndroi për 8 minuta.

11:36 6 h më parë17.01.2026.

Autori
Meloni bën shoqe në Azi, kryeministrja japoneze e pret me tortë ditëlindje, ajo ia kthen me selfie anime
Nëpër botë

Meloni bën shoqe në Azi, kryeministrja japoneze e pret me tortë ditëlindje, ajo ia kthen me selfie anime

Atmosferë tepër e ngrohtë ka qenë ajo në takimin e kryeministres italiane Giorgia Meloni me homologen japoneze Sanae Takaichi, në Tokio, ku u prit me dhurata, buzëqeshje dhe një premtim të madh për përmirësim të marrëdhënieve dypalëshe.

12:02 6 h më parë17.01.2026.

Autori
Përmbytjet “një krim shqiptar”, Rama kritika qytetarëve: E keni bërë Shqipërinë landfill kudo, do ngremë Task Forcë
Politikë

Përmbytjet “një krim shqiptar”, Rama kritika qytetarëve: E keni bërë Shqipërinë landfill kudo, do ngremë Task Forcë

Kryeministri Edi Rama njoftoi nga takimi me kryebashkiakët në Golem, ngritjen e një Task Force që do koordinojë veprimet e pushtetit vendor dhe qeverisë në sensibilizimin dhe punën konkrete në terren, sa i përket ndotjes nga plastika, të cilën e cilësoi një krim shqiptar që i dha "dorë" përmbytjeve.

12:30 5 h më parë17.01.2026.

Autori
SHQIPËRI
Politikë

Kryeministri Rama ndau lajmin se është ftuar nga Presidenti Trump për të përfaqësuar Shqipërinë në organizatën e re të krijuar prej tij dhe që quhet Bordi i Paqes.

18:21 2 min më parë17.01.2026.

Autori
E rëndë në një kantier në Palasë, humb jetën punëtori, u godit nga fadroma
Kronikë

E rëndë në një kantier në Palasë, humb jetën punëtori, u godit nga fadroma

Një punëtor humbi jetën aksidentalisht në një kantier në zonën e Palasës, pasi u godit nga një fadromë.

16:33 1 h më parë17.01.2026.

Autori
Fundjava rikthen kaosin në Tiranë-Elbasan, radhë kilometrike në “ngushticën” e Bradasheshit
Aktualitet

Fundjava rikthen kaosin në Tiranë-Elbasan, radhë kilometrike në “ngushticën” e Bradasheshit

Rikthehen radhët në fundin e autostradës Tiranë-Elbasan, ku qindra makina bllokohen në “ngushticën” e Bradasheshit.

16:15 2 h më parë17.01.2026.

Autori
Arratisja e Altin Ndocit, mbeten në burg tre nga 8 të arrestuarit
Kronikë

Arratisja e Altin Ndocit, mbeten në burg tre nga 8 të arrestuarit

Vetëm tre nga efektivët e Policisë së Burgjeve, që kryen shoqërimin e të arratisurit Altin Ndoci nga Burgu i Durrësit drejt spitalit të qytetit, do të mbeten pas hekurave.

14:14 4 h më parë17.01.2026.

Autori
BOTË
Babai i mori videolojën, 11 vjeçari e vret me armë
Amerika

Babai i mori videolojën, 11 vjeçari e vret me armë

Një fëmijë 11 vjeçar në SHBA akuzohet se vrau me armë zjarri babanë e tij, pasi i mori lojën elektronike.

19:00 36 min më parë17.01.2026.

Autori
Irani kërcënon ushtarët amerikanë në Katar: E dimi ku rrini, asgjë nuk iu shpëton
Lindja e Mesme

Irani kërcënon ushtarët amerikanë në Katar: E dimi ku rrini, asgjë nuk iu shpëton

Një kanal në Telegram i lidhur me Gardën Revolucionare të Iranit kërcënon se ka zbuluar ku qëndrojnë komandantët amerikanë në Katar dhe shton se do i godasë nëse ka një sulm ndaj Republikës Islamike.

18:32 8 min më parë17.01.2026.

Autori
Nëpër botë

Borë e dendur dhe stuhi të fuqishme kanë paralizuar Kamçatkën në Lindjen e Largët të Rusisë, duke shkaktuar bllokim të qytetit Petropavlovsk-Kamçatski dhe vdekjen e të paktën dy personave nga shembja e borës nga çatitë.

17:17 1 h më parë17.01.2026.

Autori
Plumbat e xhelozisë, vritet kryeplaku grek, zbulohet motivi i dyshuar
Europa

Plumbat e xhelozisë, vritet kryeplaku grek, zbulohet motivi i dyshuar

Një krim pasioni u regjistrua në fshatin Spathohori, në zonën e Agrinios, ku një 44 vjeçar vrau me armë bashkëshortin e të dashurës së tij. Autori më pas u vetëdorëzua në polici.

16:54 1 h më parë17.01.2026.

Autori
RAJON
RAJON

Komisioni Evropian i ka kërkuar sërish Serbisë një hetim të shpejtë dhe transparent për pretendimet mbi përdorimin e topit zanor gjatë protestës së 15 marsit në Beograd, pretendime që autoritetet serbe i mohojnë.

18:11 12 min më parë17.01.2026.

Autori
RAJON

Kryeministri grek Qiriakos Micotaqis është përfshirë në vorbullën e debatit mbi batutën e homologut shqiptar Edi Rama gjatë një paneli diskutimi në Abu Dhabi, ku i tha gazetarit greko-amerikan John Defterios, se ju grekët "hiqeni si trashëgimtarët e Platonit dhe Aristotelit".

10:54 7 h më parë17.01.2026.

Autori
Petkoviq pret Sorensen, përparimi i dialogut kushtëzohet me Asociacionin
RAJON

Petkoviq pret Sorensen, përparimi i dialogut kushtëzohet me Asociacionin

Takimi mes Peter Sorensenit dhe Petar Petkoviqit në Beograd u fokusua në përpjekjet për të zhbllokuar dialogun Kosovë–Serbi, ku pala serbe kushtëzoi përparimin me themelimin e Asociacionit të komunave me shumicë serbe.

22:07 20 h më parë16.01.2026.

Autori
160 kg kokainë në rimorkion e kamionit, dy shqiptarë në pranga në Itali
RAJON

160 kg kokainë në rimorkion e kamionit, dy shqiptarë në pranga në Itali

Sipas policisë italiane oficerët vunë re aktivitetin e dyshimtë të një kamioni, të cilin e vunë në ndjekje. Ata panë shoferin që hipi në rimorkio ndërsa një tjetër makinë ndaloi pranë tij.

09:49 1 ditë më parë16.01.2026.

Autori
SPORT
Futboll

Interi merr fitoren e dytë radhazi 1-0 në Serie A këtë herë ndaj Udinezes dhe thellon hendekun në krye të renditjes.

17:50 33 min më parë17.01.2026.

Autori
Futboll

Reali i Madridit mund Levanten dhe kërcënon Barcelonën për kreun e renditjes.

17:33 50 min më parë17.01.2026.

Autori
Mançesteri është i kuq, Carrick nis me fitore ndaj City-t epokën e tij tek United
Futboll

Mançesteri është i kuq, Carrick nis me fitore ndaj City-t epokën e tij tek United

Manchester United dominoi dhe fitoi 2-0 derbin kundër Manchester Cityt të Pep Guardiolës, teksa në stolin e "Djajve të Kuq" me tri pikë debutoi trajneri Michael Carrick i cili zuri vendin e të shkarkuarit Ruben Amorim.

15:43 2 h më parë17.01.2026.

Autori
Kalabrezi që u dashurua me violët, shuhet Presidenti legjendar i Fiorentinës, Rocco Commisso
Futboll

Kalabrezi që u dashurua me violët, shuhet Presidenti legjendar i Fiorentinës, Rocco Commisso

Klubi i Fiorentinës ka njoftuar të gjithë sportdashësit se ka ndërruar jetë Presidenti i tyre, Rocco Commisso.

09:21 9 h më parë17.01.2026.

Autori
KULTURË
FOTO - Festivali i akullit në Kinë, spektakël dhe ngjyra
KULTURË

FOTO - Festivali i akullit në Kinë, spektakël dhe ngjyra

Skulptorët u mblodhën gjatë fundjavës në qytetin e ftohtë të Harbinit në veri të Kinës për Festivalin vjetor të Akullit dhe Borës.

15:19 12 ditë më parë05.01.2026.

Autori
Ku të udhëtoni në 2026? Nga vendet ku do të shihet eklipsi tek ushqimi i mirë
KULTURË

Ku të udhëtoni në 2026? Nga vendet ku do të shihet eklipsi tek ushqimi i mirë

Jo vetëm për të apasionuarit e udhëtimeve, por edhe për ata që janë pushues një herë në vit, për 2026 ka mjaft destinacione të bukura për të eksploruar.

13:56 16 ditë më parë01.01.2026.

Autori
“Ringjallen” kinematë në Shqipëri, 1.4 mln euro investim për rikthimin e filmit pranë publikut
KULTURË

“Ringjallen” kinematë në Shqipëri, 1.4 mln euro investim për rikthimin e filmit pranë publikut

1.4 milionë euro do të investojë Ministria e Turizmit, Kulturës dhe Sportit për të rijetëzuar të paktën 7 salla kinemaje në disa qytete të vendit, në mënyrë që filmat të rikthehen pranë publikut shqiptar.

15:34 18 ditë më parë30.12.2025.

Autori
Lajm i trishtë për adhuruesit e "Ilirëve", ndërron jetë papritur vokalisti Shemi
KULTURË

Lajm i trishtë për adhuruesit e "Ilirëve", ndërron jetë papritur vokalisti Shemi

Ka ndërruar jetë në moshën 64-vjeçare Shemsi Krasniqi, vokalisti i grupit “Ilirët”. Shkaqet e ndarjes nga jeta janë ende të paqarta.

18:15 26 ditë më parë22.12.2025.

Autori
SHOWBIZ
Harry Styles do të nxjerrë albumin e katërt, dhe ka një titull... intrigues
SHOWBIZ

Harry Styles do të nxjerrë albumin e katërt, dhe ka një titull... intrigues

Pas 1,336 ditësh, pritja mbaroi për fansat e Harry Styles, ai ka njoftuar rikthimin e tij në muzikë.

08:02 1 ditë më parë16.01.2026.

Autori
Sakrifica për një rol, Matt Damon humb 18 kg për t’u shndërruar në ‘Odisea’
SHOWBIZ

Sakrifica për një rol, Matt Damon humb 18 kg për t’u shndërruar në ‘Odisea’

Aktori i mirënjohur Matt Damon ka zbuluar në podcastin “New Heights” me Jason dhe Travis Kelce, se i është nënshtruar një diete tepër strikte, duke humbur 18 kilogramë, për të realizuar transformimin e nevojshëm fizik për personazhin e tij në filmin “Odisea” të Christopher Nolan.

15:55 3 ditë më parë14.01.2026.

Autori
Kush është ylli i kinemasë që rrëzoi nga “froni” Scarlett Johansson
SHOWBIZ

Kush është ylli i kinemasë që rrëzoi nga “froni” Scarlett Johansson

Zoe Saldana ka marrë fronin si aktorja me të ardhurat më të mëdha nga filmat, duke lënë pas Scarlett Johansson, falë suksesit të filmave Avatar, Guardians of the Galaxy dhe Star Trek.

15:04 3 ditë më parë14.01.2026.

Autori
Vlen 1 miliard dollarë, rikthehet në skenë super grupi i muzikës k-pop
SHOWBIZ

Vlen 1 miliard dollarë, rikthehet në skenë super grupi i muzikës k-pop

Turneu i koreano-jugorëve BTS, janë planifikuar 79 koncerte në të gjithë botën. Albumi i ri publikohet më 20 mars, do të jetë i pari pas gjashtë vjetëve.

12:11 3 ditë më parë14.01.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes