TË FUNDIT
“Trupa të grumbulluar në spitale”, protestuesit rrëfejnë dhunën e përgjakshme të regjimit në Teheran Izraeli nuk ka më nevojë për armët amerikane, Netanyahu: Kemi zhvilluar kapacitetet tona Dramë në “Elbasan Arena”, por në fund asnjë surprizë në Kupën e Shqipërisë Rrezik nga ortekët, policia e Shkodrës: Nuk lejohet qarkullimi në aksin Bogë-Theth Si mund ta pushtojë Groenlandën SHBA-ja dhe sfidat e mundshme Reshjet e borës, Rama: Borëpastrueset në terren pa ndërperje
“Trupa të grumbulluar në spitale”, protestuesit rrëfejnë dhunën e përgjakshme të regjimit në Teheran Izraeli nuk ka më nevojë për armët amerikane, Netanyahu: Kemi zhvilluar kapacitetet tona Dramë në “Elbasan Arena”, por në fund asnjë surprizë në Kupën e Shqipërisë Rrezik nga ortekët, policia e Shkodrës: Nuk lejohet qarkullimi në aksin Bogë-Theth Si mund ta pushtojë Groenlandën SHBA-ja dhe sfidat e mundshme Reshjet e borës, Rama: Borëpastrueset në terren pa ndërperje
6° Tiranë, Shi i moderuar

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Moti i Keq Protesta në Iran Tensionet SHBA-Venezuelë Donald Trump
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Reshjet e dendura

Shqipëria nën ujë, përmbytjet shkaktojnë dëme, ndërpritet energjia, pezullohet dhe mësimi
Aktualitet

Shqipëria nën ujë, përmbytjet shkaktojnë dëme, ndërpritet energjia, pezullohet dhe mësimi

Shqipëria është zgjuar nën pushtetin e ujit këtë të martë si pasojë e reshjeve të dendura të shiut. Problematika janë raportuar nga veriu në jug, me rrugë të bllokuara, ndërprerje të energjisë dhe pezullimit të mësimit në disa shkolla.

11:29 4 ditë më parë06.01.2026.

Autori
Të fundit
“Trupa të grumbulluar në spitale”, protestuesit rrëfejnë dhunën e përgjakshme të regjimit në Teheran
Lindja e Mesme

“Trupa të grumbulluar në spitale”, protestuesit rrëfejnë dhunën e përgjakshme të regjimit në Teheran

Protestuesit në Teheran kanë rrëfyer skena tronditëse pas goditjes së dhunshme të forcave të sigurisë, duke thënë se në spitale kanë parë trupa të grumbulluar, ndërsa dhjetëra persona dyshohet se janë vrarë gjatë protestave antiqeveritare që po përfshijnë mbarë Iranin.

19:53 34 min më parë10.01.2026.

Autori
Izraeli nuk ka më nevojë për armët amerikane, Netanyahu: Kemi zhvilluar kapacitetet tona
Lindja e Mesme

Izraeli nuk ka më nevojë për armët amerikane, Netanyahu: Kemi zhvilluar kapacitetet tona

Izraeli synon t’i japë fund varësisë nga ndihma ushtarake amerikane, me kryeministrin Benjamin Netanyahu që deklaron se brenda dhjetë viteve vendi mund të arrijë pavarësi të plotë në fushën e mbrojtjes.

19:39 48 min më parë10.01.2026.

Autori
Dramë në “Elbasan Arena”, por në fund asnjë surprizë në Kupën e Shqipërisë
Futboll

Tetë ekipet e Kategorisë Superiore kanë kaluar në fazën e ardhshme të Kupës së Shqipërisë, duke mos dhuruar asnjë surprizë në takimet e kësaj të shtune.

19:08 1 h më parë10.01.2026.

Autori
Rrezik nga ortekët, policia e Shkodrës: Nuk lejohet qarkullimi në aksin Bogë-Theth
Aktualitet

Rrezik nga ortekët, policia e Shkodrës: Nuk lejohet qarkullimi në aksin Bogë-Theth

Policia e Shkodrës bën të ditur se nuk do të lejohet qarkullimi në aksin rrugorë Bogë- Qafë Thorë- Theth për shkak të rrezikut të ortekëve dhe kushteve të përkeqësuara të motit.

18:42 1 h më parë10.01.2026.

Autori
Si mund ta pushtojë Groenlandën SHBA-ja dhe sfidat e mundshme
Europa

Presidenti amerikan Donald Trump ka deklaruar se SHBA duan të marrin kontrollin mbi Groenlandën, një ishull strategjik dhe i pasur me minerale, por propozimi i tij përballet me kundërshtimin e vendasve dhe Danimarkës, ndërsa ekspertët paralajmërojnë rreziqet e një operacioni të mundshëm ushtarak.

18:33 1 h më parë10.01.2026.

Autori
Më të lexuarat
Joshua reagon për herë të parë pas aksidentit tragjik: Zoti më kishte vendosur pranë njerëzve të mëdhenj
Futboll

Joshua reagon për herë të parë pas aksidentit tragjik: Zoti më kishte vendosur pranë njerëzve të mëdhenj

Boksieri britanik Anthony Joshua ka reaguar pas humbjes tragjike të dy miqve të tij të ngushtë në një aksident automobilistik në Nigeri, ngjarje në të cilën ai vetë mbeti i plagosur lehtë.

20:43 1 ditë më parë08.01.2026.

Autori
Irani censuron protestat, ndërpritet interneti në të gjithë vendin
Lindja e Mesme

Irani censuron protestat, ndërpritet interneti në të gjithë vendin

Nuk është rasti i parë që regjimi përdor këtë mënyrë për të vështirësuar komunikimin ndërmjet protestuesve dhe për të parandaluar shpërndarjen e informacionit.

20:50 1 ditë më parë08.01.2026.

Autori
Betejë me flakët dhe frikë nga shpërthimi i bombulave të gazit në tregun e rrobave të përdorura
Aktualitet

Betejë me flakët dhe frikë nga shpërthimi i bombulave të gazit në tregun e rrobave të përdorura

Prej afro tre orësh, 70 forca zjarrëfikëse dhe rreth 20 mjete të angazhuara në betejën me zjarrin e madh në Tiranë. Zgjerohet perimetri i sigurisë, e gjithë zona pa drita.

21:32 1 ditë më parë08.01.2026.

Autori
Heroi i Bondi Beach tregon për herë të parë pse nuk qëlloi terroristin
Nëpër botë

Heroi i Bondi Beach tregon për herë të parë pse nuk qëlloi terroristin

Ahmed Al Ahmed, hero i sulmit në Bondi Beach, shpjegon pse nuk qëlloi atentatorin masiv që vrau 15 persona. Ai veproi për të shpëtuar jetë dhe jo për hakmarrje.

21:37 1 ditë më parë08.01.2026.

Autori
Reali fiton derbin, i bashkohet Barcelonës në finalen e Superkupës së Spanjës
Futboll

Reali fiton derbin, i bashkohet Barcelonës në finalen e Superkupës së Spanjës

“El Clasico” të dielën në orën 20:00, madrilenët do të kërkojnë të marrin hak për disfatën 5-2 të vitit të kaluar.

22:09 1 ditë më parë08.01.2026.

Autori
SHQIPËRI
Aktualitet

Policia e Shkodrës bën të ditur se nuk do të lejohet qarkullimi në aksin rrugorë Bogë- Qafë Thorë- Theth për shkak të rrezikut të ortekëve dhe kushteve të përkeqësuara të motit.

18:42 1 h më parë10.01.2026.

Autori
Reshjet e borës, Rama: Borëpastrueset në terren pa ndërperje
Aktualitet

Reshjet e borës, Rama: Borëpastrueset në terren pa ndërperje

Kryeministri Edi Rama ka bërë publike të dhënat e Autoritetit Rrugor Shqiptar përsa i përket angazhimit për mirëmbajtjen e rrugëve në kushte të vështira të motit, teksa reshjet e borës janë shtuar.

18:06 2 h më parë10.01.2026.

Autori
Salianji nga Korça: Rrogëtarët duan të mbajnë peng partinë
Politikë

Salianji nga Korça: Rrogëtarët duan të mbajnë peng partinë

Nga Korça, ku u prit nga qindra demokratë, Salianji nuk kurseu akuzat ndaj qeverisë, por as ndaj lidershipit aktual të PD-së.

18:03 2 h më parë10.01.2026.

Autori
Moti i keq, policia apel drejtuesve të mjeteve: Lëvizni me kujdes!
Aktualitet

Moti i keq, policia apel drejtuesve të mjeteve: Lëvizni me kujdes!

Policia e Shtetit apelon përdoruesit e mjeteve që të kenë kujdes gjatë qarkullimit për shkak të reshjeve të dendura të shiut, e në zona të caktuara dhe të borës.

17:16 3 h më parë10.01.2026.

Autori
BOTË
Lindja e Mesme

Protestuesit në Teheran kanë rrëfyer skena tronditëse pas goditjes së dhunshme të forcave të sigurisë, duke thënë se në spitale kanë parë trupa të grumbulluar, ndërsa dhjetëra persona dyshohet se janë vrarë gjatë protestave antiqeveritare që po përfshijnë mbarë Iranin.

19:53 34 min më parë10.01.2026.

Autori
Lindja e Mesme

Izraeli synon t’i japë fund varësisë nga ndihma ushtarake amerikane, me kryeministrin Benjamin Netanyahu që deklaron se brenda dhjetë viteve vendi mund të arrijë pavarësi të plotë në fushën e mbrojtjes.

19:39 48 min më parë10.01.2026.

Autori
Europa

Presidenti amerikan Donald Trump ka deklaruar se SHBA duan të marrin kontrollin mbi Groenlandën, një ishull strategjik dhe i pasur me minerale, por propozimi i tij përballet me kundërshtimin e vendasve dhe Danimarkës, ndërsa ekspertët paralajmërojnë rreziqet e një operacioni të mundshëm ushtarak.

18:33 1 h më parë10.01.2026.

Autori
Gjashtë mijë trupa kur të mbaroi lufta, plani i Francës për Ukrainën
Europa

Gjashtë mijë trupa kur të mbaroi lufta, plani i Francës për Ukrainën

Franca mund të dërgojë rreth 6 mijë trupa në Ukrainë në fund të luftës. Kështu shkruajnë mediat pariziene.

16:25 4 h më parë10.01.2026.

Autori
RAJON
Shtirej si femër në internet, arrestohet kroati që shantazhoi 13 persona
RAJON

Shtirej si femër në internet, arrestohet kroati që shantazhoi 13 persona

Një skemë mashtrimi dhe shantazhi në internet është zbuluar nga policia kroate, ku një i ri 20-vjeçar dyshohet se ka përfituar para duke u shtirur si femër dhe duke kërcënuar viktimat me publikimin e mesazheve komprometuese.

20:12 1 ditë më parë09.01.2026.

Autori
Vjosa Osmani takohet me ambasadorin britanik në Kosovë, institucionet e reja në fokus
Kosovë

Vjosa Osmani takohet me ambasadorin britanik në Kosovë, institucionet e reja në fokus

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, ka zhvilluar një takim me ambasadorin e Mbretërisë së Bashkuar në Prishtinë, Jonathan Hargreaves, ku në fokus ishin zhvillimet e fundit politike dhe forcimi i bashkëpunimit ndërmjet dy vendeve.

19:49 1 ditë më parë09.01.2026.

Autori
Arrestohet kolumbiani në Prishtinë, sulmoi me thikë dy gra
Kosovë

Arrestohet kolumbiani në Prishtinë, sulmoi me thikë dy gra

Një shtetas kolumbian është arrestuar në Prishtinë pasi sulmoi me thikë dy gra. Të dyshuarit iu gjet dhe një sasi kokaine.

11:11 1 ditë më parë09.01.2026.

Autori
Mbyllet procesi i numërimit të votave në Kosovë, ndarja e mandateve në Kuvendin e ri
Kosovë

Mbyllet procesi i numërimit të votave në Kosovë, ndarja e mandateve në Kuvendin e ri

Është mbyllur zyrtarisht procesi i numërimit të votave për zgjedhjet e parakohshme parlamentare në Kosovë. KQZ shprehet se është e gatshme të shpallë rezultatet nëse nuk ka ankesa.

10:10 1 ditë më parë09.01.2026.

Autori
SPORT
Futboll

Tetë ekipet e Kategorisë Superiore kanë kaluar në fazën e ardhshme të Kupës së Shqipërisë, duke mos dhuruar asnjë surprizë në takimet e kësaj të shtune.

19:08 1 h më parë10.01.2026.

Autori
Çmenduri në Angli, skuadra me “punëtorë ndërtimi” eliminon nga kupa kampionët në fuqi!
Futboll

Çmenduri në Angli, skuadra me “punëtorë ndërtimi” eliminon nga kupa kampionët në fuqi!

Crystal Palace ka përjetuar një nga turpërimet më të mëdha në historinë e FA Cup, duke u eliminuar nga një skuadër amatore, Macclesfield, 117 vende më poshtë në piramidën e futbollit anglez.

17:30 2 h më parë10.01.2026.

Autori
Akhmat Grozny i dashuruar me shqiptarët, mesfushori kuqezi transferohet në Rusi
Kombëtarja

Akhmat Grozny i dashuruar me shqiptarët, mesfushori kuqezi transferohet në Rusi

Shkëndija e Tetovës njoftoi shitjen e Klisman Cakes te skuadra ku më parë kanë luajtur Balaj, Roshi dhe Bernard Berisha.

13:04 7 h më parë10.01.2026.

Autori
Olimpiada “Milano-Cortina 2026”, fusha e hokejit prishet në ndeshjen debutuese
Shumësportësh

Olimpiada “Milano-Cortina 2026”, fusha e hokejit prishet në ndeshjen debutuese

Testi i arenës së re në Milano u ndërpre për shkak të një vrime në akull, organizatorët e cilësuan si një incident të zakonshëm.

12:42 7 h më parë10.01.2026.

Autori
KULTURË
FOTO - Festivali i akullit në Kinë, spektakël dhe ngjyra
KULTURË

FOTO - Festivali i akullit në Kinë, spektakël dhe ngjyra

Skulptorët u mblodhën gjatë fundjavës në qytetin e ftohtë të Harbinit në veri të Kinës për Festivalin vjetor të Akullit dhe Borës.

15:19 5 ditë më parë05.01.2026.

Autori
Ku të udhëtoni në 2026? Nga vendet ku do të shihet eklipsi tek ushqimi i mirë
KULTURË

Ku të udhëtoni në 2026? Nga vendet ku do të shihet eklipsi tek ushqimi i mirë

Jo vetëm për të apasionuarit e udhëtimeve, por edhe për ata që janë pushues një herë në vit, për 2026 ka mjaft destinacione të bukura për të eksploruar.

13:56 9 ditë më parë01.01.2026.

Autori
“Ringjallen” kinematë në Shqipëri, 1.4 mln euro investim për rikthimin e filmit pranë publikut
KULTURË

“Ringjallen” kinematë në Shqipëri, 1.4 mln euro investim për rikthimin e filmit pranë publikut

1.4 milionë euro do të investojë Ministria e Turizmit, Kulturës dhe Sportit për të rijetëzuar të paktën 7 salla kinemaje në disa qytete të vendit, në mënyrë që filmat të rikthehen pranë publikut shqiptar.

15:34 11 ditë më parë30.12.2025.

Autori
Lajm i trishtë për adhuruesit e "Ilirëve", ndërron jetë papritur vokalisti Shemi
KULTURË

Lajm i trishtë për adhuruesit e "Ilirëve", ndërron jetë papritur vokalisti Shemi

Ka ndërruar jetë në moshën 64-vjeçare Shemsi Krasniqi, vokalisti i grupit “Ilirët”. Shkaqet e ndarjes nga jeta janë ende të paqarta.

18:15 19 ditë më parë22.12.2025.

Autori
SHOWBIZ
Arrestohet në Turqi aktori Can Yaman e Selen Görgüzel
SHOWBIZ

Arrestohet në Turqi aktori Can Yaman e Selen Görgüzel

Një operacion i gjerë policor kundër drogës në jetën e natës së Stambollit ka çuar në arrestimin e aktorit të njohur turk Can Yaman dhe disa personazheve të tjerë publikë, duke tronditur botën e showbiz-it turk.

17:40 2 h më parë10.01.2026.

Autori
Donacioni më i madh në histori, Bill Gates i dhuron 8 miliardë dollarë fondacionit të ish-gruas
SHOWBIZ

Donacioni më i madh në histori, Bill Gates i dhuron 8 miliardë dollarë fondacionit të ish-gruas

Shifra ishte pjesë e akordit të divorcit në vitin 2021. Melinda kishte njoftuar më parë se do të përfitojë 12,5 miliardë dollarë për aktivitetin filantropik.

10:59 9 h më parë10.01.2026.

Autori
Ylli i filmit ikonik “I vetëm në shtëpi” akuzohet për favorizim të prostitucionit
SHOWBIZ

Ylli i filmit ikonik “I vetëm në shtëpi” akuzohet për favorizim të prostitucionit

Ngjarja ka ndodhur më 10 dhjetor në një resort në Kaliforni, dyshohet se Daniel Stern tentoi të merrte një eskortë.

09:28 10 h më parë10.01.2026.

Autori
Rikthim i befasishëm në moshën 61-vjeçare, Rocco Siffredi sërish në setin e filmave
SHOWBIZ

Rikthim i befasishëm në moshën 61-vjeçare, Rocco Siffredi sërish në setin e filmave

Aktori i njohur i filmave për të rritur surprizon me një tjetër rikthimin, këtë herë si protagonist i një projekti digjital, që thyen rregullat tradicionale të industrisë.

21:48 22 h më parë09.01.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes