TË FUNDIT
Sfidoi rinocerontin 1,7 ton, dreri guximtar fiton zemrat e publikut Gjendet një person i pajetë në Elbasan Shkon në 62 numri i viktimave nga protestat në Iran, në Teheran digjet një ndërtesë qeveritare Rikthim i befasishëm në moshën 61-vjeçare, Rocco Siffredi sërish në setin e filmave Kërkoi të punonte nga shtëpia të kujdesej për prindërit, u shkarkua pas 25 vitesh, por fiton 165 mijë euro Rrëshqitja e malit “zhduk” edhe rrugën, izolohet fshati në Selenicë
Sfidoi rinocerontin 1,7 ton, dreri guximtar fiton zemrat e publikut Gjendet një person i pajetë në Elbasan Shkon në 62 numri i viktimave nga protestat në Iran, në Teheran digjet një ndërtesë qeveritare Rikthim i befasishëm në moshën 61-vjeçare, Rocco Siffredi sërish në setin e filmave Kërkoi të punonte nga shtëpia të kujdesej për prindërit, u shkarkua pas 25 vitesh, por fiton 165 mijë euro Rrëshqitja e malit “zhduk” edhe rrugën, izolohet fshati në Selenicë
12° Tiranë, Shi i moderuar

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Tensionet SHBA-Venezuelë Moti i Keq Donald Trump Nicolas Maduro
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Emergjencat civile

Nis evakuimi i banorëve në Durrës, 20 familje shpërngulen prej përmbytjeve
Aktualitet

Nis evakuimi i banorëve në Durrës, 20 familje shpërngulen prej përmbytjeve

Emergjencat Civile dhe Forcat e Armatosura vijojnë punën në terren, ministrja Koçiu: Jeta e qytetarëve është prioritet.

17:28 1 ditë më parë08.01.2026.

Autori
Të fundit
Sfidoi rinocerontin 1,7 ton, dreri guximtar fiton zemrat e publikut
LIFESTYLE

Sfidoi rinocerontin 1,7 ton, dreri guximtar fiton zemrat e publikut

Edhe pse shumë i vogël në trup, iu vërsul disa herë “kundërshtarit”, teksa më pas nisi ta ndjekë atë nëpër hapësirën e përbashkët të kafshëve.

22:50 5 h më parë09.01.2026.

Autori
Shkon në 62 numri i viktimave nga protestat në Iran, në Teheran digjet një ndërtesë qeveritare
Lindja e Mesme

Shkon në 62 numri i viktimave nga protestat në Iran, në Teheran digjet një ndërtesë qeveritare

Tetë të mitur kanë humbur jetën, qindra persona të tjerë janë plagosur gjatë ndërhyrjes së forcave të sigurisë.

22:07 5 h më parë09.01.2026.

Autori
Gjendet një person i pajetë në Elbasan
Kronikë

Një person është gjetur i pajetë në lagjen “Brigada 17 Sulmuese” në Elbasan, ndërsa autoritetet kanë nisur hetimet për të zbardhur rrethanat e vdekjes.

22:10 5 h më parë09.01.2026.

Autori
Rikthim i befasishëm në moshën 61-vjeçare, Rocco Siffredi sërish në setin e filmave
SHOWBIZ

Rikthim i befasishëm në moshën 61-vjeçare, Rocco Siffredi sërish në setin e filmave

Aktori i njohur i filmave për të rritur surprizon me një tjetër rikthimin, këtë herë si protagonist i një projekti digjital, që thyen rregullat tradicionale të industrisë.

21:48 6 h më parë09.01.2026.

Autori
Kërkoi të punonte nga shtëpia të kujdesej për prindërit, u shkarkua pas 25 vitesh, por fiton 165 mijë euro
LIFESTYLE

Kërkoi të punonte nga shtëpia të kujdesej për prindërit, u shkarkua pas 25 vitesh, por fiton 165 mijë euro

Pas vitesh refuzimesh nga kompania për t’i përshtatur orarin e punës që të kujdesej për prindërit e tij me aftësi të kufizuara, një punonjës në Spanjë fitoi betejën ligjore, duke u dëmshpërblyer me mbi 165 mijë euro nga drejtësia.

21:27 6 h më parë09.01.2026.

Autori
Më të lexuarat
Joshua reagon për herë të parë pas aksidentit tragjik: Zoti më kishte vendosur pranë njerëzve të mëdhenj
Futboll

Joshua reagon për herë të parë pas aksidentit tragjik: Zoti më kishte vendosur pranë njerëzve të mëdhenj

Boksieri britanik Anthony Joshua ka reaguar pas humbjes tragjike të dy miqve të tij të ngushtë në një aksident automobilistik në Nigeri, ngjarje në të cilën ai vetë mbeti i plagosur lehtë.

20:43 1 ditë më parë08.01.2026.

Autori
Zjarri përfshin tregun e “5 Majit” në Tiranë
Kronikë

Zjarri përfshin tregun e “5 Majit” në Tiranë

Një zjarr i përmasave të mëdha ka nisur mbrëmjen e së enjtes në tregun e zonës së “5 Majit” në Tiranë.

19:33 1 ditë më parë08.01.2026.

Autori
Rruga legjendare e Amerikës feston 100-vjetorin, ëndrrat dhe shpresat kalonin nga “Route 66”
Amerika

Rruga legjendare e Amerikës feston 100-vjetorin, ëndrrat dhe shpresat kalonin nga “Route 66”

Mbetet një vend nostalgjik, ku udhëtarët kërkojnë autentiken, duke përjetuar emocionet e një rruge që nuk është vetëm një destinacion, por pjesë e identitetit amerikan.

19:52 1 ditë më parë08.01.2026.

Autori
Misteri i këpucëve të shekullit të 19 që pushtuan bregdetin
LIFESTYLE

Misteri i këpucëve të shekullit të 19 që pushtuan bregdetin

Mbi 400 këpucë të shekullit XIX janë shfaqur papritmas në plazh në Ogmore-by-Sea, një lokalitet bregdetar në jug të Uellsit.

20:25 1 ditë më parë08.01.2026.

Autori
Irani censuron protestat, ndërpritet interneti në të gjithë vendin
Lindja e Mesme

Irani censuron protestat, ndërpritet interneti në të gjithë vendin

Nuk është rasti i parë që regjimi përdor këtë mënyrë për të vështirësuar komunikimin ndërmjet protestuesve dhe për të parandaluar shpërndarjen e informacionit.

20:50 1 ditë më parë08.01.2026.

Autori
SHQIPËRI
Kronikë

Një person është gjetur i pajetë në lagjen “Brigada 17 Sulmuese” në Elbasan, ndërsa autoritetet kanë nisur hetimet për të zbardhur rrethanat e vdekjes.

22:10 5 h më parë09.01.2026.

Autori
Rrëshqitja e malit “zhduk” edhe rrugën, izolohet fshati në Selenicë
Aktualitet

Rrëshqitja e malit “zhduk” edhe rrugën, izolohet fshati në Selenicë

Së bashku me një faqe të malit, është shembur edhe rruga lidhëse e fshatit Bashaj me pjesën tjetër të zones, banorët mbeten të izoluar.

21:09 6 h më parë09.01.2026.

Autori
Prokuroria e Tiranës, KLP rikonfirmon Arens Çelën deri në vitin 2029
Aktualitet

Prokuroria e Tiranës, KLP rikonfirmon Arens Çelën deri në vitin 2029

Mandati i dytë me radhë, pas emërimit të përkohëshëm në vitin 2022. Altin Dumani lejohet të angazhohet si ekspert kryesor në një trajnim në Kosovë.

20:33 7 h më parë09.01.2026.

Autori
Bashkia e Durrësit ngre alarmin: Shmangni daljet, pritet erë e fortë
Aktualitet

Bashkia e Durrësit ngre alarmin: Shmangni daljet, pritet erë e fortë

Durrësi hyn në orë kritike për shkak të përkeqësimit të motit, pasi autoritetet paralajmërojnë erëra të forta që pritet të godasin qytetin bregdetar gjatë pasdites dhe natës, duke sjellë rrezik për qarkullimin dhe sigurinë e qytetarëve.

17:36 10 h më parë09.01.2026.

Autori
BOTË
Lindja e Mesme

Tetë të mitur kanë humbur jetën, qindra persona të tjerë janë plagosur gjatë ndërhyrjes së forcave të sigurisë.

22:07 5 h më parë09.01.2026.

Autori
Njësia elitare e ushtrisë daneze me qen që mbron Groenlandën
Europa

Njësia elitare e ushtrisë daneze me qen që mbron Groenlandën

Në skajet më të ftohta të planetit, ku nuk ka qytete, rrugë apo ushtri, Danimarka mbron Groenlandën prej 85 vitesh me një nga njësitë më të pazakonta ushtarake në botë, patrullën Sirius, dy burra, një slitë dhe qen që përshkojnë mijëra kilometra akull.

20:49 7 h më parë09.01.2026.

Autori
“U sos durimi”, për të dytën ditë radhazi qytetarët e Durrësit protestojnë të Bashkia pas përmbytjeve
Europa

“U sos durimi”, për të dytën ditë radhazi qytetarët e Durrësit protestojnë të Bashkia pas përmbytjeve

Pas përmbytjeve të rënda që paralizuan Durrësin dhe lanë qindra familje në vështirësi, qytetarë të revoltuar dolën në protestë para Bashkisë për të dytën ditë radhazi.

18:54 9 h më parë09.01.2026.

Autori
Kritika e Papa Leonit: Lufta është kthyer në modë, kufijtë po shkelen me forcë
Europa

Kritika e Papa Leonit: Lufta është kthyer në modë, kufijtë po shkelen me forcë

Sipas mesazhit të qartë të Atit të Shenjtë “pa dialog, respekt të ligjit ndërkombëtar dhe mbrojtje të jetës njerëzore, paqja mbetet një iluzion”.

18:25 9 h më parë09.01.2026.

Autori
RAJON
Shtirej si femër në internet, arrestohet kroati që shantazhoi 13 persona
RAJON

Shtirej si femër në internet, arrestohet kroati që shantazhoi 13 persona

Një skemë mashtrimi dhe shantazhi në internet është zbuluar nga policia kroate, ku një i ri 20-vjeçar dyshohet se ka përfituar para duke u shtirur si femër dhe duke kërcënuar viktimat me publikimin e mesazheve komprometuese.

20:12 7 h më parë09.01.2026.

Autori
Vjosa Osmani takohet me ambasadorin britanik në Kosovë, institucionet e reja në fokus
Kosovë

Vjosa Osmani takohet me ambasadorin britanik në Kosovë, institucionet e reja në fokus

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, ka zhvilluar një takim me ambasadorin e Mbretërisë së Bashkuar në Prishtinë, Jonathan Hargreaves, ku në fokus ishin zhvillimet e fundit politike dhe forcimi i bashkëpunimit ndërmjet dy vendeve.

19:49 8 h më parë09.01.2026.

Autori
Arrestohet kolumbiani në Prishtinë, sulmoi me thikë dy gra
Kosovë

Arrestohet kolumbiani në Prishtinë, sulmoi me thikë dy gra

Një shtetas kolumbian është arrestuar në Prishtinë pasi sulmoi me thikë dy gra. Të dyshuarit iu gjet dhe një sasi kokaine.

11:11 16 h më parë09.01.2026.

Autori
Mbyllet procesi i numërimit të votave në Kosovë, ndarja e mandateve në Kuvendin e ri
Kosovë

Mbyllet procesi i numërimit të votave në Kosovë, ndarja e mandateve në Kuvendin e ri

Është mbyllur zyrtarisht procesi i numërimit të votave për zgjedhjet e parakohshme parlamentare në Kosovë. KQZ shprehet se është e gatshme të shpallë rezultatet nëse nuk ka ankesa.

10:10 17 h më parë09.01.2026.

Autori
SPORT
E gjitha e zezë dhe debutim në fshehtësi, kjo është makina e re e Formula 1
Formula 1

E gjitha e zezë dhe debutim në fshehtësi, kjo është makina e re e Formula 1

Njëvendëshja e Audi-t zhvilloi kilometrat e parë në Cirkuitin e Katalunjës, duke shfrytëzuar provat që secila skuadër ka në dispozicion.

19:47 8 h më parë09.01.2026.

Autori
Goditje 75 milionë euro në merkato, Manchester City prezanton Semenyon
Futboll

Goditje 75 milionë euro në merkato, Manchester City prezanton Semenyon

Sulmuesi i përfaqësueses së Ganës u ble nga Bournemouth. Do të mbajë numrin 42 në fanellë me “citizens”.

19:14 8 h më parë09.01.2026.

Autori
Çudia në futbollin italian, Serie A kthehet 12 vjet mbrapa në kohë
Futboll

Çudia në futbollin italian, Serie A kthehet 12 vjet mbrapa në kohë

Asnjë ekip vendas nuk fitoi në ndeshjet e javës së 19-të, dominim i skuadrave udhëtuese me 6 fitore.

17:32 10 h më parë09.01.2026.

Autori
Drama e skuadrës Lutry: shtatë futbollistë të vegjël humbën jetën në zjarr
Futboll

Drama e skuadrës Lutry: shtatë futbollistë të vegjël humbën jetën në zjarr

Tragjedia në Crans-Montana goditi rëndë klubin amator të Zvicrës, edhe pesë lojtarë janë në spital, në gjendje të rëndë shëndetësore.

16:40 11 h më parë09.01.2026.

Autori
KULTURË
FOTO - Festivali i akullit në Kinë, spektakël dhe ngjyra
KULTURË

FOTO - Festivali i akullit në Kinë, spektakël dhe ngjyra

Skulptorët u mblodhën gjatë fundjavës në qytetin e ftohtë të Harbinit në veri të Kinës për Festivalin vjetor të Akullit dhe Borës.

15:19 4 ditë më parë05.01.2026.

Autori
Ku të udhëtoni në 2026? Nga vendet ku do të shihet eklipsi tek ushqimi i mirë
KULTURË

Ku të udhëtoni në 2026? Nga vendet ku do të shihet eklipsi tek ushqimi i mirë

Jo vetëm për të apasionuarit e udhëtimeve, por edhe për ata që janë pushues një herë në vit, për 2026 ka mjaft destinacione të bukura për të eksploruar.

13:56 8 ditë më parë01.01.2026.

Autori
“Ringjallen” kinematë në Shqipëri, 1.4 mln euro investim për rikthimin e filmit pranë publikut
KULTURË

“Ringjallen” kinematë në Shqipëri, 1.4 mln euro investim për rikthimin e filmit pranë publikut

1.4 milionë euro do të investojë Ministria e Turizmit, Kulturës dhe Sportit për të rijetëzuar të paktën 7 salla kinemaje në disa qytete të vendit, në mënyrë që filmat të rikthehen pranë publikut shqiptar.

15:34 10 ditë më parë30.12.2025.

Autori
Lajm i trishtë për adhuruesit e "Ilirëve", ndërron jetë papritur vokalisti Shemi
KULTURË

Lajm i trishtë për adhuruesit e "Ilirëve", ndërron jetë papritur vokalisti Shemi

Ka ndërruar jetë në moshën 64-vjeçare Shemsi Krasniqi, vokalisti i grupit “Ilirët”. Shkaqet e ndarjes nga jeta janë ende të paqarta.

18:15 18 ditë më parë22.12.2025.

Autori
SHOWBIZ
SHOWBIZ

Aktori i njohur i filmave për të rritur surprizon me një tjetër rikthimin, këtë herë si protagonist i një projekti digjital, që thyen rregullat tradicionale të industrisë.

21:48 6 h më parë09.01.2026.

Autori
FOTO- Shkëlqimi në ceremoninë e nominimeve te Golden Globe Awards
SHOWBIZ

FOTO- Shkëlqimi në ceremoninë e nominimeve te Golden Globe Awards

Edicioni i 83-të i Golden Globe Awards premtoi një natë të ndritshme për industrinë e filmit dhe televizionit, me nominime të forta për produksione të ndryshme, prezantues globalë dhe një spektakël të pasur në tapetin e kuq.

10:40 17 h më parë09.01.2026.

Autori
Nën tingujt e Gipsy Kings, lamtumira e fundit për Brigitte Bardot
SHOWBIZ

Nën tingujt e Gipsy Kings, lamtumira e fundit për Brigitte Bardot

Funerali u zhvillua në Saint-Tropez. Pohimi i bashkëshortit: Vuante nga kanceri, gjatë muajve të fundit dhimbjet fizike ishin bërë të padurueshme.

17:52 2 ditë më parë07.01.2026.

Autori
I dënuar për prostitucion, ‘Diddy’ lë pa rroga punonjësit dhe avokatët
SHOWBIZ

I dënuar për prostitucion, ‘Diddy’ lë pa rroga punonjësit dhe avokatët

Bashkëpunëtorët e Sean "Diddy" Cobbs po ankohen se nuk po paguhen ose po paguhen me vonesë, në një kohë kur këngëtari po vuan dënimin në një burg federal amerikan.

13:10 2 ditë më parë07.01.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes