TË FUNDIT
Nuk ndalen sulmet, Izraeli njofton nisjen e një vale të re bombardimesh në Teheran Raketa balistike i ishte drejtuar Turqisë, reagon Tirana zyrtare: Sulmet e Iranit rrezikojnë destabilizimin e rajonit “100 mijë persona u larguan nga Teherani”, OKB bën bilancin e ditëve të para të luftës “Largohuni menjëherë nga Iraku”: Vendi në “blackout” total, Ambasada e SHBA paralajmëron qytetarët “Amerika nuk godet civilët”, Shtëpia e Bardhë: Arsenali i armëve, i mjaftueshëm për luftë të zgjatur “Spanja pranon të bashkëpunojë me SHBA për Iranin”, Shtëpia e Bardhë: Nën vëzhgim djali i Khameneit
Nuk ndalen sulmet, Izraeli njofton nisjen e një vale të re bombardimesh në Teheran Raketa balistike i ishte drejtuar Turqisë, reagon Tirana zyrtare: Sulmet e Iranit rrezikojnë destabilizimin e rajonit “100 mijë persona u larguan nga Teherani”, OKB bën bilancin e ditëve të para të luftës “Largohuni menjëherë nga Iraku”: Vendi në “blackout” total, Ambasada e SHBA paralajmëron qytetarët “Amerika nuk godet civilët”, Shtëpia e Bardhë: Arsenali i armëve, i mjaftueshëm për luftë të zgjatur “Spanja pranon të bashkëpunojë me SHBA për Iranin”, Shtëpia e Bardhë: Nën vëzhgim djali i Khameneit
7° Tiranë, Pjesërisht me re

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Lufta në Lindjen e Mesme Protesta kombëtare Aksi Librazhd-Pogradec Edi Rama Lufta në Ukrainë
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Lufta në Lindjen e Mesme Protesta kombëtare Aksi Librazhd-Pogradec Edi Rama Lufta në Ukrainë

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Saimir Tahiri

Gjykata e Lartë ndryshon relatorin në çështjen Tahiri–Çela, dorëhiqet Sokol Binaj
Kronikë

Gjykata e Lartë ndryshon relatorin në çështjen Tahiri–Çela, dorëhiqet Sokol Binaj

Gjykata e Lartë ka vendosur ndryshimin e relatorit në çështjen që përfshin ish-ministrin e Brendshëm Saimir Tahiri dhe ish-drejtorin e Policisë së Vlorës, Jaeld Çela.

12:19 54 ditë më parë09.01.2026.

Autori
Të fundit
Nuk ndalen sulmet, Izraeli njofton nisjen e një vale të re bombardimesh në Teheran
Lindja e Mesme

Nuk ndalen sulmet, Izraeli njofton nisjen e një vale të re bombardimesh në Teheran

Ushtria izraelite ka njoftuar nisjen e një vale të re sulmesh ajrore në kryeqytetin iranian, Teheran, në kuadër të operacioneve të vazhdueshme kundër infrastrukturës ushtarake të regjimit iranian.

21:38 6 min më parë04.03.2026.

Autori
Raketa balistike i ishte drejtuar Turqisë, reagon Tirana zyrtare: Sulmet e Iranit rrezikojnë destabilizimin e rajonit
Politikë

Raketa balistike i ishte drejtuar Turqisë, reagon Tirana zyrtare: Sulmet e Iranit rrezikojnë destabilizimin e rajonit

Përshkallëzimi i situatës në Lindjen e Mesme ka sjellë reagimin zyrtar të Shqipërisë, pasi një raketë balistike hyri në hapësirën ajrore të Turqisë.

20:59 45 min më parë04.03.2026.

Autori
“100 mijë persona u larguan nga Teherani”, OKB bën bilancin e ditëve të para të luftës
Lindja e Mesme

“100 mijë persona u larguan nga Teherani”, OKB bën bilancin e ditëve të para të luftës

Lajmi u bë i ditur nga Agjencia e Refugjatëve në Kombet e Bashkuara, e cila po monitoron situatën humanitare ndërsa kriza në Lindjen e Mesme po thellohet.

20:57 47 min më parë04.03.2026.

Autori
“Largohuni menjëherë nga Iraku”: Vendi në “blackout” total, Ambasada e SHBA paralajmëron qytetarët
Lindja e Mesme

“Largohuni menjëherë nga Iraku”: Vendi në “blackout” total, Ambasada e SHBA paralajmëron qytetarët

Sipas zyrtarëve, mbi 17,500 amerikanë janë rikthyer në Shtetet e Bashkuara prej përshkallëzimit të konfliktit me Iranin.

20:38 1 h më parë04.03.2026.

Autori
“Amerika nuk godet civilët”, Shtëpia e Bardhë: Arsenali i armëve, i mjaftueshëm për luftë të zgjatur
Lindja e Mesme

“Amerika nuk godet civilët”, Shtëpia e Bardhë: Arsenali i armëve, i mjaftueshëm për luftë të zgjatur

Shtëpia e Bardhë deklaroi se Shtetet e Bashkuara “nuk synojnë civilë”, por nuk e përjashtoi mundësinë që një sulm ndaj një shkolle fillore për vajza në jug të Iran të jetë kryer nga forcat amerikane.

20:19 1 h më parë04.03.2026.

Autori
Më të lexuarat
Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Mark Rutte viziton Shkupin
RAJON

Mark Rutte ka nisur vizitën zyrtare në Shkup, e para si Sekretar i Përgjithshëm i NATO-s. Ai u prit nga ministri i Mbrojtjes, Vllado Misajllovski dhe më pas nga presidentja e vendit. Gordana Siljanovska-Davkova.

14:56 1 ditë më parë03.03.2026.

Autori
FOTO LAJM- "Hëna e përgjakur" jep spektakël në qiell
LIFESTYLE

FOTO LAJM- "Hëna e përgjakur" jep spektakël në qiell

Një eklips total hënor, ose hënë e përgjakur, e bëri satelitin e Tokës të shkëlqejë të martën në Azi, Australi, Paqësor dhe Amerikë.

15:48 1 ditë më parë03.03.2026.

Autori
"Irani s’ka kapacitet të godasë Shqipërinë", reagon kampi 'Ashraf 3' në Manzë
Aktualitet

"Irani s’ka kapacitet të godasë Shqipërinë", reagon kampi 'Ashraf 3' në Manzë

Zëdhënësi i kampit të muxhahedinëve në Manzë, Shahriar Kia ka reaguar pas lajmeve se Irani mund të godasë Shqipërinë. Ai totë se nuk ka kapacitetin teknike për këtë.

15:16 1 ditë më parë03.03.2026.

Autori
“Do të mbrojmë çdo centimetër të aleatëve”, shefi i NATO-s i përgjigjet kërcënimit të Iranit nga Shkupi
RAJON

“Do të mbrojmë çdo centimetër të aleatëve”, shefi i NATO-s i përgjigjet kërcënimit të Iranit nga Shkupi

Rutte e vendosi theksin tek mbrojtja kolektive e garantuar nga Aleanca, duke thënë se NATO është e përkushtuar për të mbrojtur çdo centimetër të territorit aleat, ngado që të vijë sfida.

15:03 1 ditë më parë03.03.2026.

Autori
Bosi i kartelit, El Mencho, varroset me arkivol të artë, funerali ruhet nga ushtria e Meksikës
Nëpër botë

Bosi i kartelit, El Mencho, varroset me arkivol të artë, funerali ruhet nga ushtria e Meksikës

El Mencho u varros në një arkivol të artë, i rrethuar nga kurora të mëdha me lule, dhe kishte një prani të madhe ushtarake në zonë.

16:19 1 ditë më parë03.03.2026.

Autori
SHQIPËRI
Politikë

Përshkallëzimi i situatës në Lindjen e Mesme ka sjellë reagimin zyrtar të Shqipërisë, pasi një raketë balistike hyri në hapësirën ajrore të Turqisë.

20:59 45 min më parë04.03.2026.

Autori
Lufta në Lindjen e Mesme, thirrje urgjente për shqiptarët në Iran: Kontaktoni ambasadën në Ankara
Aktualitet

Lufta në Lindjen e Mesme, thirrje urgjente për shqiptarët në Iran: Kontaktoni ambasadën në Ankara

Mes përshkallëzimit të konfliktit në Lindjen e Mesme dhe pasigurisë në rritje në rajon, autoritetet shqiptare kanë dalë me një njoftim të rëndësishëm për qytetarët që ndodhen aktualisht në Iran.

19:30 2 h më parë04.03.2026.

Autori
Skandali i Sterilizimit: Burg për ish-zyrtarë dhe biznesmenë, zbardhet vendimi i GJKKO-së
Kronikë

Skandali i Sterilizimit: Burg për ish-zyrtarë dhe biznesmenë, zbardhet vendimi i GJKKO-së

6 vite burg për ish-zyrtarn Klodian Rrjepaj dhe biznesmenin Ilir Rrapaj, nga gjykimi i shkurtuar do të kryejnë dënim për 4 vite. Marsela Sejranaj u dënua përfundimisht me 2 vite e 4 muaj burg.

16:56 4 h më parë04.03.2026.

Autori
Një orë mbledhje me deputetët e Tiranës dhe zyrtarët e bashkisë, zbardhen porositë e Ramës
Politikë

Një orë mbledhje me deputetët e Tiranës dhe zyrtarët e bashkisë, zbardhen porositë e Ramës

Diskutimet u përqendruan te organizimi i brendshëm i strukturave dhe angazhimi i deputetëve në terren.

15:41 6 h më parë04.03.2026.

Autori
BOTË
Lindja e Mesme

Ushtria izraelite ka njoftuar nisjen e një vale të re sulmesh ajrore në kryeqytetin iranian, Teheran, në kuadër të operacioneve të vazhdueshme kundër infrastrukturës ushtarake të regjimit iranian.

21:38 6 min më parë04.03.2026.

Autori
Lindja e Mesme

Lajmi u bë i ditur nga Agjencia e Refugjatëve në Kombet e Bashkuara, e cila po monitoron situatën humanitare ndërsa kriza në Lindjen e Mesme po thellohet.

20:57 47 min më parë04.03.2026.

Autori
Lindja e Mesme

Sipas zyrtarëve, mbi 17,500 amerikanë janë rikthyer në Shtetet e Bashkuara prej përshkallëzimit të konfliktit me Iranin.

20:38 1 h më parë04.03.2026.

Autori
Lindja e Mesme

Shtëpia e Bardhë deklaroi se Shtetet e Bashkuara “nuk synojnë civilë”, por nuk e përjashtoi mundësinë që një sulm ndaj një shkolle fillore për vajza në jug të Iran të jetë kryer nga forcat amerikane.

20:19 1 h më parë04.03.2026.

Autori
RAJON
Kurti propozon Konjufcën për President të Kosovës
Kosovë

Kurti propozon Konjufcën për President të Kosovës

Pas përfundimit të zgjedhjeve të 28 dhjetorit 2025 dhe konstituimit të Kuvendit e Qeverisë, Kosova ndodhet para procesit të zgjedhjes së Presidentit të ri.

17:40 4 h më parë04.03.2026.

Autori
RAJON

Rutte e vendosi theksin tek mbrojtja kolektive e garantuar nga Aleanca, duke thënë se NATO është e përkushtuar për të mbrojtur çdo centimetër të territorit aleat, ngado që të vijë sfida.

15:03 1 ditë më parë03.03.2026.

Autori
RAJON

Mark Rutte ka nisur vizitën zyrtare në Shkup, e para si Sekretar i Përgjithshëm i NATO-s. Ai u prit nga ministri i Mbrojtjes, Vllado Misajllovski dhe më pas nga presidentja e vendit. Gordana Siljanovska-Davkova.

14:56 1 ditë më parë03.03.2026.

Autori
Lufta e Iranit gjithnjë e më pranë Shqipërisë, Greqia nxjerr ‘Patriotët’ amerikanë
RAJON

Lufta e Iranit gjithnjë e më pranë Shqipërisë, Greqia nxjerr ‘Patriotët’ amerikanë

Greqia ka vendosur këtë të martë të transferojë një bateri të sistemit amerikan ‘Patriot’, në ishullin e Karpathos, i vendosur midis Rodosit dhe Kretës, thellë në Detin Mesdhe. Ky vendim u njoftua ndërsa Ministri i Mbrojtjes Nikos Dendias teksa po udhëtonte për në Qipro.

13:16 1 ditë më parë03.03.2026.

Autori
SPORT
Elbasani “pushton” Arenën e Demave dhe shkon në gjysmëfinale të Kupës
Futboll

Elbasani “pushton” Arenën e Demave dhe shkon në gjysmëfinale të Kupës

Një mbrëmje dramatike në “Arenën e Demave” dhuroi emocione, polemika dhe përmbysje. Partizani dhe Elbasani luftuan deri në minutën e fundit për një vend në gjysmëfinalen e Kupa e Shqipërisë, me miqtë që triumfuan 1-3 pas shtesave.

19:25 2 h më parë04.03.2026.

Autori
Kapet me 115 kg kokainë në Amsterdam djali i ish-trajnerit të Kombëtares
Futboll

Kapet me 115 kg kokainë në Amsterdam djali i ish-trajnerit të Kombëtares

Dushan Petkoviç është djali i të ndjerit Ilija Petkoviç, ish-futbollist i njohur i Jugosllavisë dhe trajner i përfaqësueses së Serbisë dhe Malit të Zi në Kupën e Botës të vitit 2006.

11:34 10 h më parë04.03.2026.

Autori
Fituan ndeshjen 8-0, klubi i famshëm brazilian vendos të shkarkojë trajnerin
Futboll

Fituan ndeshjen 8-0, klubi i famshëm brazilian vendos të shkarkojë trajnerin

Vendimi që befasoi tifozët dhe opinionin: Flamengo largon teknikun Filipe Luís. Me pesë trofe në dy sezone, është i dyti mes më të suksesshmëve në historinë e skuadrës.

19:31 1 ditë më parë03.03.2026.

Autori
“Vendi im ka nevojë për mua”, ish-sulmuesi i Interit lë futbollin për t'iu bashkuar ushtrisë në Iran
Futboll

“Vendi im ka nevojë për mua”, ish-sulmuesi i Interit lë futbollin për t'iu bashkuar ushtrisë në Iran

Sulmuesi thuhet se e informoi Olympiacos-in për vendimin e tij për t’iu bashkuar ushtrisë iraniane, duke thënë: "Vendi im ka nevojë për mua."

14:30 1 ditë më parë03.03.2026.

Autori
KULTURË
Rizbulohet pas 65 vitesh piktura miliona dollarëshe e Rembrandtit
KULTURË

Rizbulohet pas 65 vitesh piktura miliona dollarëshe e Rembrandtit

Një pikturë e humbur prej kohësh nga Rembrandti është rizbuluar dhe vërtetuar nga ekspertët, pasi vendndodhja e saj nuk dihej për dekada.

15:31 1 ditë më parë03.03.2026.

Autori
Shuhet aktori i humorit vlonjat, Mane Lumani
KULTURË

Shuhet aktori i humorit vlonjat, Mane Lumani

Mane Lumani, aktori i humorit dhe një nga parodistët e Vlorës, është ndarë nga jeta në moshë 79-vjeçare.

22:46 2 ditë më parë01.03.2026.

Autori
Adriano Celentano e përgëzoi për këngën në Sanremo, Ermal Meta i përgjigjet me një video speciale
KULTURË

Adriano Celentano e përgëzoi për këngën në Sanremo, Ermal Meta i përgjigjet me një video speciale

Kënga “Stella Stellina” trajton historinë simbolike të një vajze të vogël palestineze pa emër, duke u bërë zë i fëmijëve të pafajshëm të prekur nga lufta.

14:49 5 ditë më parë27.02.2026.

Autori
Kinematografia shqiptare në zi, ndahet nga jeta aktori i njohur Zhani Ziçishti
KULTURË

Kinematografia shqiptare në zi, ndahet nga jeta aktori i njohur Zhani Ziçishti

Gjatë karrierës së tij, interpretoi në mbi 17 filma artistikë, duke lënë gjurmë në disa prej prodhimeve më të njohura të kinemasë shqiptare.

14:04 7 ditë më parë25.02.2026.

Autori
SHOWBIZ
Foto familjare e Elton John vendoset në Galerinë Kombëtare të Portreteve
SHOWBIZ

Foto familjare e Elton John vendoset në Galerinë Kombëtare të Portreteve

Një portret fotografik i Sir Elton John, David Furnish dhe dy djemve të tyre adoleshentë është zbuluar nga Galeria Kombëtare e Portreteve.

15:59 5 h më parë04.03.2026.

Autori
Këngëtares Soni Malaj i ndalohet hyrja në Zvicër, ja arsyeja e vendimit
SHOWBIZ

Këngëtares Soni Malaj i ndalohet hyrja në Zvicër, ja arsyeja e vendimit

Ka patur problem me autoritetet pas eventit në një klub në vitin 2024, Gjykata Federale Administrative konfirmoi vendimin që të mos shkelë në këtë vend për dy vite.

21:37 1 ditë më parë03.03.2026.

Autori
Fytyra e Jim Carrey ndez debate, çfarë ka ndodhur me aktorin?
SHOWBIZ

Fytyra e Jim Carrey ndez debate, çfarë ka ndodhur me aktorin?

Përfaqësuesi i Jim Carrey dëshiron që ju ta dini se ky ishte absolutisht aktori që u shfaq në një ndarje çmimesh në Francë javën e kaluar.

16:02 1 ditë më parë03.03.2026.

Autori
Paramount blen Warner Bros për 110 miliardë dollarë, krijohet gjiganti i ri i argëtimit
SHOWBIZ

Paramount blen Warner Bros për 110 miliardë dollarë, krijohet gjiganti i ri i argëtimit

Operacioni është miratuar njëzëri nga bordet drejtuese të të dyja kompanive dhe pritet të përfundojë në tremujorin e tretë të vitit 2026.

15:10 4 ditë më parë28.02.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes