TË FUNDIT
Vrasja në Sarandë, vetëdorëzohet personi i plagosur, policia zbardh dinamikën e ngjarjes Studentët ishin ankuar për ushqimin, shpallet në kërkim administratorja e kompanisë “Sa të lindë agimi, Kurti do të jetë i vdekur”, organizata serbe kërcënon kryeministrin e Kosovës Atentati ndaj ish-prokurorit Ndoja, SPAK kërkon burg përjetë për Plaurent Dervishajn Aksident në qendër të Beratit, makina përplas këmbësorin Nga qepa te energjia, rritja e çmimeve godet familjet shqiptare, INSTAT: Inflacioni 2.8%
Vrasja në Sarandë, vetëdorëzohet personi i plagosur, policia zbardh dinamikën e ngjarjes Studentët ishin ankuar për ushqimin, shpallet në kërkim administratorja e kompanisë “Sa të lindë agimi, Kurti do të jetë i vdekur”, organizata serbe kërcënon kryeministrin e Kosovës Atentati ndaj ish-prokurorit Ndoja, SPAK kërkon burg përjetë për Plaurent Dervishajn Aksident në qendër të Beratit, makina përplas këmbësorin Nga qepa te energjia, rritja e çmimeve godet familjet shqiptare, INSTAT: Inflacioni 2.8%
14° Tiranë, Shi i moderuar

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
helmimi i studenteve Kuvendi i Shqipërisë Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Sali Berisha
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
  • VIDEO
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
helmimi i studenteve Kuvendi i Shqipërisë Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Sali Berisha

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Ramazan

Fiter Bajrami, kreu i KMSH Spahiu: Zoti pranoftë agjërimin, adhurimet dhe lutjet tona
Aktualitet

Fiter Bajrami, kreu i KMSH Spahiu: Zoti pranoftë agjërimin, adhurimet dhe lutjet tona

Kreu i Komunitetit Mysliman Shqiptar, Bujar Spahiu, ka uruar shqiptarët oër Fiter Bajramin.

11:14 50 ditë më parë19.03.2026.

Autori
Nuk kishin ku të faleshin për Ramazan, kisha i hap dyert myslimanëve
Europa

Nuk kishin ku të faleshin për Ramazan, kisha i hap dyert myslimanëve

Nuk kishin vend kulti ku të praktikonin faljet gjatë muajit të Shenjtë, gjest i admirueshëm solidariteti në qytezën e vogël të Monfalcone-s në Itali.

23:35 78 ditë më parë18.02.2026.

Autori
Të fundit
Vrasja në Sarandë, vetëdorëzohet personi i plagosur, policia zbardh dinamikën e ngjarjes
Kronikë

Vrasja në Sarandë, vetëdorëzohet personi i plagosur, policia zbardh dinamikën e ngjarjes

Policia e Shtetit ka dalë me një deklaratë zyrtare për krimin e rëndë në Sarandë, ku mbeti i vrarë Rexhep Ismaili. Një nga të dyshuarit është vetëdorëzuar pasi ka mbetur i plagosur, teksa 5 të tjerë dhe autori kryesore janë ende në kërkim.

17:17 3 min më parë08.05.2026.

Autori
Studentët ishin ankuar për ushqimin, shpallet në kërkim administratorja e kompanisë
Kronikë

Studentët ishin ankuar për ushqimin, shpallet në kërkim administratorja e kompanisë

Kompania “Sori-Al” ishte përgjegjëse për përgatitjen dhe shpërndarjen e vakteve ushqimore për studentët.

17:03 17 min më parë08.05.2026.

Autori
“Sa të lindë agimi, Kurti do të jetë i vdekur”, organizata serbe kërcënon kryeministrin e Kosovës
Kosovë

“Sa të lindë agimi, Kurti do të jetë i vdekur”, organizata serbe kërcënon kryeministrin e Kosovës

Një organizatë e shpallur terroriste nga Kosova raportohet të ketë kërcënuar me jetë kryeministrin në detyrë Albin Kurti.

16:49 31 min më parë08.05.2026.

Autori
Atentati ndaj ish-prokurorit Ndoja, SPAK kërkon burg përjetë për Plaurent Dervishajn
Kronikë

Atentati ndaj ish-prokurorit Ndoja, SPAK kërkon burg përjetë për Plaurent Dervishajn

SPAK ka kërkuar burg përjetë për Plaurent Dervishajn dhe 35 vite burg për Julian Meçen në lidhje me atentatin ndaj prokurorit Arjan Ndoja.

16:34 46 min më parë08.05.2026.

Autori
Aksident në qendër të Beratit, makina përplas këmbësorin
Kronikë

Një 60 vjeçar ka mbetur i plagosur në qendër të Beratit pasi u përplas nga një makinë teksa po kalonte rrugën.

16:21 59 min më parë08.05.2026.

Autori
Më të lexuarat
"Sille Ramën këtu, ke frikë ta detyrosh që të vijë në seancë", Bardhi përplaset me Peleshin
Politikë

"Sille Ramën këtu, ke frikë ta detyrosh që të vijë në seancë", Bardhi përplaset me Peleshin

Kreu i grupit parlamentar i PD-së, Gazment Bardhi ngriti tonet në Kuvend, duke lëshuar akuza në drejtim të kryeparlamentarit Niko Pelesh. Ai tha se ky i fundit duhet ta detyronte Ramën që të paraqitej në Kuvend, për të dhënë llogari për interpelancat e kërkuara nga opozita.

11:37 1 ditë më parë07.05.2026.

Autori
Kosovë

Një organizatë e shpallur terroriste nga Kosova raportohet të ketë kërcënuar me jetë kryeministrin në detyrë Albin Kurti.

Autori
Kujdes! Instruktorë fitnesi me inteligjencë artificiale shesin përfitime joreale
LIFESTYLE

Kujdes! Instruktorë fitnesi me inteligjencë artificiale shesin përfitime joreale

Nëse përdorni mediat sociale, ndoshta i keni parë video të rafinuara fitnesi që premtojnë transformime dramatike të trupit brenda javësh. Ato tregojnë trupa të skalitur, imazhe mbresëlënëse para dhe pas dhe pretendojnë se mund të dukeni vite më të rinj duke ndjekur një rutinë të thjeshtë.

15:52 1 ditë më parë07.05.2026.

Autori
Kronikë

Kompania “Sori-Al” ishte përgjegjëse për përgatitjen dhe shpërndarjen e vakteve ushqimore për studentët.

Autori
Vdekje mister! 36-vjeçarja shqiptare gjendet e pajetë në Francë
Nëpër botë

Vdekje mister! 36-vjeçarja shqiptare gjendet e pajetë në Francë

Një 36-vjeçare me origjinë shqiptare është gjetur e pajetë në banesën e saj në një qytet të Francës, kufi me Zvicrën.

12:05 1 ditë më parë07.05.2026.

Autori
SHQIPËRI
Kronikë

Policia e Shtetit ka dalë me një deklaratë zyrtare për krimin e rëndë në Sarandë, ku mbeti i vrarë Rexhep Ismaili. Një nga të dyshuarit është vetëdorëzuar pasi ka mbetur i plagosur, teksa 5 të tjerë dhe autori kryesore janë ende në kërkim.

17:17 3 min më parë08.05.2026.

Autori
Kronikë

Autori
Kronikë

SPAK ka kërkuar burg përjetë për Plaurent Dervishajn dhe 35 vite burg për Julian Meçen në lidhje me atentatin ndaj prokurorit Arjan Ndoja.

16:34 46 min më parë08.05.2026.

Autori
Kronikë

Një 60 vjeçar ka mbetur i plagosur në qendër të Beratit pasi u përplas nga një makinë teksa po kalonte rrugën.

16:21 59 min më parë08.05.2026.

Autori
BOTË
Grabitje si në filma në Gjermani, hajduti mban peng punonjësit e bankës
Europa

Grabitje si në filma në Gjermani, hajduti mban peng punonjësit e bankës

Gjatë ndërhyrjes së policisë, forcat speciale SEK hynë në degën e bankës, e cila u kontrollua me imtësi. Brenda godinës u gjetën dy pengje të mbyllura në një dhomë, të cilët janë të padëmtuar dhe pritet të ekzaminohen dhe të dëshmojnë pasi të marrin kujdes mjekësor.

15:53 1 h më parë08.05.2026.

Autori
Alarmi për Hantavirus, raportohet rast i ri i dyshuar në Atlantik: Nuk lidhet drejtpërdrejt me anijen
Europa

Alarmi për Hantavirus, raportohet rast i ri i dyshuar në Atlantik: Nuk lidhet drejtpërdrejt me anijen

Identifikohet në ishullin Tristan da Cunha në Atlantikun Jugor. Sipas mediave britanike, ishulli është vizituar muajin e kaluar nga pasagjerë të anijes turistike ku janë regjistruar edhe raste të mëparshme të infeksionit.

12:40 4 h më parë08.05.2026.

Autori
“Rusët nuk respektojnë as armëpushimin simbolik”, Zelensky: Kundërpërgjigjemi me të njëjtën monedhë
Europa

“Rusët nuk respektojnë as armëpushimin simbolik”, Zelensky: Kundërpërgjigjemi me të njëjtën monedhë

Lufta në Ukrainë, gjatë natës së fundit janë regjistruar mbi 140 sulme ruse në vijën e frontit, ku janë përdorur edhe mbi 850 dronë të llojeve të ndryshme.

11:07 6 h më parë08.05.2026.

Autori
Alarmi i Hantavirus në anijen turistike, OBSH: Nuk është fillimi i një pandemie
Nëpër botë

Alarmi i Hantavirus në anijen turistike, OBSH: Nuk është fillimi i një pandemie

Imunologu Drew Weissman, fitues i Nobelit për Mjekësi në vitin 2023 theksoi se vaksinat janë në zhvillim, por ato mund të jenë të disponueshme vetëm pas rreth 9-10 muajsh.

10:26 6 h më parë08.05.2026.

Autori
RAJON
Kosovë

Autori
Zgjedhjet e 7 qershorit në Kosovë, KQZ: Në garë 22 parti dhe 3 koalicione, 9 subjekte nuk marrin pjesë
Kosovë

Zgjedhjet e 7 qershorit në Kosovë, KQZ: Në garë 22 parti dhe 3 koalicione, 9 subjekte nuk marrin pjesë

Afati për aplikim për certifikim të subjekteve të reja politike, përfshirë koalicionet, nismat qytetare dhe kandidatët e pavarur, ka nisur më 2 maj dhe përfundon në datën 10 maj.

13:55 3 h më parë08.05.2026.

Autori
Një muaj nga zgjedhjet, Osmani i “rrëmben” Kurtit një deputete
Kosovë

Një muaj nga zgjedhjet, Osmani i “rrëmben” Kurtit një deputete

Jeta Statovci mori mandatin e parë si deputete në moshën 26-vjeçare dhe arriti të rizgjidhet edhe tri herë të tjera në Kuvend.

21:43 19 h më parë07.05.2026.

Autori
I mbushur plot me armë? Avioni më i madh në botë ulet në Prishtinë
Kosovë

I mbushur plot me armë? Avioni më i madh në botë ulet në Prishtinë

Sipas raportimeve, fluturimi nuk është shfaqur në regjistrat online të fluturimeve komerciale, ndërsa as Aeroporti i Prishtinës dhe as Ministria e Mbrojtjes së Kosovës nuk kanë dhënë informacion zyrtar për këtë lëvizje.

21:00 20 h më parë07.05.2026.

Autori
SPORT
Zero minuta në Superiore, transferim i bujshëm i yllit të Elbasanit te New York Red Bulls në Amerikë
Futboll

Zero minuta në Superiore, transferim i bujshëm i yllit të Elbasanit te New York Red Bulls në Amerikë

Edhe pse nuk ka debutuar në kampionatin shqiptar, Malik Odeyinka ka rënë në sytë e skautëve amerikanë të New York Red Bulls, që po investon te talentet e rinj me potencial për ekipin e parë në Major League Soccer.

13:02 4 h më parë08.05.2026.

Autori
Vendoset fati i Kristjan Asllanit, Beshiktash merr vendimin
Futboll

Vendoset fati i Kristjan Asllanit, Beshiktash merr vendimin

Vendimi vjen pas një sezoni zhgënjyes për skuadrën e Stambollit, e cila mbeti jashtë objektivave kryesorë dhe u eliminua edhe nga Kupa e Turqisë.

21:28 19 h më parë07.05.2026.

Autori
50 mijë dollarë për të parë të gjitha ndeshjet, oferta e parezistueshme për Kupën e Botës
Futboll

50 mijë dollarë për të parë të gjitha ndeshjet, oferta e parezistueshme për Kupën e Botës

Oferta financiare konsiderohet mjaft e lartë për një rol të tillë. Pagesa totale arrin në 50 mijë dollarë, që përkthehet në rreth 1,282 dollarë në ditë ose afro 480 dollarë për çdo ndeshje të ndjekur.

21:15 20 h më parë07.05.2026.

Autori
“Mbappé jashtë”, 18 milionë firma në peticionin e tifozëve të Real Madrid
Futboll

“Mbappé jashtë”, 18 milionë firma në peticionin e tifozëve të Real Madrid

Sjellja e tij jashtë fushës ka shkaktuar pakënaqësi te tifozët madrilenë. Sulmuesi francez së fundmi kaloi disa ditë pushimi në Sardenjë, gjatë periudhës së rikuperimit nga dëmtimi në muskujt e kofshës.

18:10 23 h më parë07.05.2026.

Autori
KULTURË
“Dy orkestra, një skenë”, Nancy VanHorn: Miqësia SHBA-Shqipëri, e pandalshme
KULTURË

“Dy orkestra, një skenë”, Nancy VanHorn: Miqësia SHBA-Shqipëri, e pandalshme

Në një atmosferë festive, ku muzika amerikane dhe shqiptare u bashkuan në të njëjtën skenë, Tirana u kthye mbrëmjen e së enjtes në një simbol të miqësisë së fortë mes Shqipërisë dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

15:39 1 h më parë08.05.2026.

Autori
“United FestivAlb”, festivali i diasporës shqiptare në SHBA
KULTURË

“United FestivAlb”, festivali i diasporës shqiptare në SHBA

Në zemër të New York-ut, më 16 dhe 17 maj 2026, do të zhvillohet një nga ngjarjet më të mëdha që ka bashkuar ndonjëherë diasporën shqiptare në Amerikën e Veriut: “United FestivAlb”. Një festival që shkon përtej muzikës, me synimin për tu kthyer në një simbol të unitetit, kulturës dhe krenarisë.

15:47 6 ditë më parë02.05.2026.

Autori
Amerika i kthen Italisë 337 artefakte të vjedhura
KULTURË

Amerika i kthen Italisë 337 artefakte të vjedhura

Italia rifitoi zotërimin e kësaj pjese të rëndësishme të trashëgimisë së saj kulturore falë një sërë operacionesh të kryera nga TPC, të cilat përfunduan midis dhjetorit 2025 dhe prillit 2026.

09:08 8 ditë më parë30.04.2026.

Autori
U akuzua për përvetësim kulturor, Prada lançon sandalet Made in India
KULTURË

U akuzua për përvetësim kulturor, Prada lançon sandalet Made in India

Marka italiane luksoze Prada ka lançuar një linjë të kufizuar sandalesh të frymëzuara nga sandalet tradicionale Kolhapuri të Indisë, gati një vit pasi u përball me kritika për përvetësimin kulturor.

18:39 9 ditë më parë28.04.2026.

Autori
SHOWBIZ
Sting le fëmijët pa trashëgimi: Duhet të punojnë vetë
SHOWBIZ

Sting le fëmijët pa trashëgimi: Duhet të punojnë vetë

Sipas tij, ideja që një fëmijë “nuk ka nevojë të punojë” është e gabuar dhe madje e dëmshme.

21:39 1 ditë më parë06.05.2026.

Autori
Angelina Jolie fiton gjyqin me Brad Pitt për vreshtin 184 mln euro në Francë
SHOWBIZ

Angelina Jolie fiton gjyqin me Brad Pitt për vreshtin 184 mln euro në Francë

Mosmarrëveshjet për Château Miraval me vlerë 184 milionë dollarë filluan dhjetë vjet më parë, pas ndarjes së ish-çiftit të Hollivudit.

17:50 1 ditë më parë06.05.2026.

Autori
Albumi i ri nga Rolling Stones, ja data e publikimit të “Foreign Tongues”
SHOWBIZ

Albumi i ri nga Rolling Stones, ja data e publikimit të “Foreign Tongues”

Lançimi më 10 korrik, do të përmbajë gjithsej 14 këngë. Para publikimit do të promovohet me këngën “In the Stars”, e cila ka ritëm të gjallë dhe atmosferë energjike.

11:01 2 ditë më parë06.05.2026.

Autori
Një yll i vërtetë, shqiptarja shkëlqen mes VIP-ave të Met Gala
SHOWBIZ

Një yll i vërtetë, shqiptarja shkëlqen mes VIP-ave të Met Gala

Themeluesja e kompanisë Thinking Machines dhe ish-drejtoresha e teknologjisë në OpenAI u shfaq me një fustan të gjatë elegant në ngjyrë të zezë

17:51 2 ditë më parë05.05.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes