TË FUNDIT
Dogana gjermane sekuestron 250 kg suxhuk në autobusin nga Kosova “Evropa është miope”, Erdogan i ashpër me BE: Ka më shumë nevojë ajo për ne se ne për të Rusia shpall armëpushim 2 ditor dhe paralajmëron Ukrainën nëse tenton ta shkelë Aksident ajror në Brazil, aeroplani përplaset me pallatin Panik në Premier League, futbollisti i Chelsea bie pa ndjenja në fushë Britney Spears i shpëton burgut, pranon fajin për krimin rrugor
Dogana gjermane sekuestron 250 kg suxhuk në autobusin nga Kosova “Evropa është miope”, Erdogan i ashpër me BE: Ka më shumë nevojë ajo për ne se ne për të Rusia shpall armëpushim 2 ditor dhe paralajmëron Ukrainën nëse tenton ta shkelë Aksident ajror në Brazil, aeroplani përplaset me pallatin Panik në Premier League, futbollisti i Chelsea bie pa ndjenja në fushë Britney Spears i shpëton burgut, pranon fajin për krimin rrugor
8° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Aksidenti në Durrës Dosja Partizani Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Sali Berisha
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
  • VIDEO
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Aksidenti në Durrës Dosja Partizani Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Sali Berisha

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Panik ne fushe

Panik në Premier League, futbollisti i Chelsea bie pa ndjenja në fushë
Futboll

Pas goditjes në kokë, ai ra menjëherë pa ndjenja në fushë, duke shkaktuar shqetësim të madh te lojtarët dhe tifozët.

21:58 2 h më parë04.05.2026.

Autori
Të fundit
Dogana gjermane sekuestron 250 kg suxhuk në autobusin nga Kosova
Kosovë

Dyshimet u ngritën fillimisht nga aroma e fortë që vinte nga disa çanta në bagazh.

22:59 1 h më parë04.05.2026.

Autori
“Evropa është miope”, Erdogan i ashpër me BE: Ka më shumë nevojë ajo për ne se ne për të
Europa

“Evropa është miope”, Erdogan i ashpër me BE: Ka më shumë nevojë ajo për ne se ne për të

Sipas Erdoganit, ajo që ai e quajti “miopi strategjike” e BE-së ndaj Turqisë vazhdon të jetë e pranishme në shumë institucione evropiane.

22:44 1 h më parë04.05.2026.

Autori
Rusia shpall armëpushim 2 ditor dhe paralajmëron Ukrainën nëse tenton ta shkelë
Europa

Nga ana tjetër, Ministria ruse e Mbrojtjes paralajmëroi se çdo përpjekje e Ukrainës për të goditur Moskën gjatë festimeve do të pasohet me një “sulm masiv raketor ndaj Kievit”.

22:27 1 h më parë04.05.2026.

Autori
Aksident ajror në Brazil, aeroplani përplaset me pallatin
Nëpër botë

Avioni ishte nisur nga aeroporti Pampulha në orën 12:16 teksa pak minuta më vonë, shërbimet e emergjencës u njoftuan për rrëzimin e tij.

22:13 1 h më parë04.05.2026.

Autori
Futboll

Pas goditjes në kokë, ai ra menjëherë pa ndjenja në fushë, duke shkaktuar shqetësim të madh te lojtarët dhe tifozët.

Autori
Më të lexuarat
Kapet i kërkuari në Fier, i dënuar me 2 vjet e 8 muaj për kultivim kanabisi
Kronikë

Kapet i kërkuari në Fier, i dënuar me 2 vjet e 8 muaj për kultivim kanabisi

Një shtetas i dënuar me burg për kultivim narkotikësh është arrestuar së fundmi nga policia e Fierit.

10:38 1 ditë më parë03.05.2026.

Autori
Konflikt me armë në Prizren, një i plagosur
Kosovë

Konflikt me armë në Prizren, një i plagosur

Një person është qëlluar me armë zjarri në Prizren pas një konflikti me një person tjetër për motive ende të paqarta.

10:53 1 ditë më parë03.05.2026.

Autori
Sulmohen me raketa Emiratet e Bashkuara Arabe, digjet porti i naftës
Lindja e Mesme

Sulmohen me raketa Emiratet e Bashkuara Arabe, digjet porti i naftës

Fujairah është porti dhe objekti më i madh i magazinimit të naftës në Emiratet e Bashkuara Arabe.

18:18 5 h më parë04.05.2026.

Autori
Ukraina sulmon dy anijet ruse me naftë, Zelensky: Ishin pjesë e flotës hije
Europa

Ukraina sulmon dy anijet ruse me naftë, Zelensky: Ishin pjesë e flotës hije

Sipas Zelenskyt, kjo flotë përdoret për të shmangur sanksionet ndërkombëtare dhe për të vazhduar eksportin e naftës.

11:07 1 ditë më parë03.05.2026.

Autori
“Rama po përgatitet për ekzil”, Berisha: Po studion Craxi-n si të largohet, do e gjejmë edhe në Hënë
Politikë

“Rama po përgatitet për ekzil”, Berisha: Po studion Craxi-n si të largohet, do e gjejmë edhe në Hënë

Sali Berisha akuzoi kreun e qeverisë Edi Rama se po përgatitet për ekzil, pasi e ka parë që fundi i tij politik është shumë pranë.

18:32 5 h më parë04.05.2026.

Autori
SHQIPËRI
“Vrasja e fëmijëve po kthehet në epidemi”, Berisha: Koha që përgjigja jonë të jetë zemërmi
Politikë

“Vrasja e fëmijëve po kthehet në epidemi”, Berisha: Koha që përgjigja jonë të jetë zemërmi

Sali Berisha iu bëri thirrje të rinjve që të bashkohen në protestën e 8 majit edhe për të shprehur indinjatën e tyre për ngjarjet e fundit të rënda dhe për kushtet e vështira ku ata jetojnë.

19:57 4 h më parë04.05.2026.

Autori
“Ilir Meta në kushte mizerabël”, Balliu: Mbahet në një qeli 2 me 2, të fortët bëjnë festa më drogë
Politikë

“Ilir Meta në kushte mizerabël”, Balliu: Mbahet në një qeli 2 me 2, të fortët bëjnë festa më drogë

Klevis Balliu ka ndarë në Kuvend detaje nga vizita në ambientet e paraburgimit të 313 ku mbahet ish-presidenti Ilir Meta.

19:14 4 h më parë04.05.2026.

Autori
Fitoi 230 mijë dollarë nga shitja e të dhënave në SHBA, 3.8 vite burg për Shpend Sokolin
Kronikë

Fitoi 230 mijë dollarë nga shitja e të dhënave në SHBA, 3.8 vite burg për Shpend Sokolin

Sipas vendimit të gjykatës, Sokoli ishte pjesë e platformës kibernetike ilegale “RYDOX”, një treg online ku shiteshin të dhëna sensitive të individëve dhe bizneseve, kryesisht në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

19:00 5 h më parë04.05.2026.

Autori
Politikë

Sali Berisha akuzoi kreun e qeverisë Edi Rama se po përgatitet për ekzil, pasi e ka parë që fundi i tij politik është shumë pranë.

18:32 5 h më parë04.05.2026.

Autori
BOTË
Europa

Sipas Erdoganit, ajo që ai e quajti “miopi strategjike” e BE-së ndaj Turqisë vazhdon të jetë e pranishme në shumë institucione evropiane.

22:44 1 h më parë04.05.2026.

Autori
Europa

Nga ana tjetër, Ministria ruse e Mbrojtjes paralajmëroi se çdo përpjekje e Ukrainës për të goditur Moskën gjatë festimeve do të pasohet me një “sulm masiv raketor ndaj Kievit”.

22:27 1 h më parë04.05.2026.

Autori
Nëpër botë

Avioni ishte nisur nga aeroporti Pampulha në orën 12:16 teksa pak minuta më vonë, shërbimet e emergjencës u njoftuan për rrëzimin e tij.

22:13 1 h më parë04.05.2026.

Autori
Deklarata e Marta Kos se Serbisë i janë ndërprerë fondet, KE: Nuk ka asnjë vendim
Europa

Deklarata e Marta Kos se Serbisë i janë ndërprerë fondet, KE: Nuk ka asnjë vendim

Këto deklarata vijnë pasi komisionarja për Zgjerim, Marta Kos, kishte thënë më herët se pagesat nga Plani i Rritjes ishin pezulluar për shkak të regresit në drejtësi dhe ligjeve të diskutueshme.

21:13 2 h më parë04.05.2026.

Autori
RAJON
Kosovë

Dyshimet u ngritën fillimisht nga aroma e fortë që vinte nga disa çanta në bagazh.

22:59 1 h më parë04.05.2026.

Autori
U transportuan në kushte çnjerëzore, gjenden 4 emigrantë të vdekur në Kroaci, 2 të tjerë në gjendje të rëndë
RAJON

U transportuan në kushte çnjerëzore, gjenden 4 emigrantë të vdekur në Kroaci, 2 të tjerë në gjendje të rëndë

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Kroaci, ku katër emigrantë janë gjetur të pajetë, ndërsa dy të tjerë ndodhen në gjendje të rëndë shëndetësore, pas dyshimeve se janë transportuar në kushte çnjerëzore.

11:21 12 h më parë04.05.2026.

Autori
Autobusi përmbyset në përrua, 4 të vdekur dhe 15 të plagosur në Turqi
RAJON

Autobusi përmbyset në përrua, 4 të vdekur dhe 15 të plagosur në Turqi

Ngjarja ka ndodhur në distriktin Dogansehir, në segmentin rrugor Malatya–Adıyaman. Sipas raportimeve paraprake nga mediat turke, si pasojë e aksidentit kanë humbur jetën katër persona, ndërsa 15 të tjerë kanë mbetur të plagosur.

19:17 1 ditë më parë03.05.2026.

Autori
Përleshje masive mes të dënuarve në burgun grek, dy të vdekur
RAJON

Përleshje masive mes të dënuarve në burgun grek, dy të vdekur

Sipas mediave greke viktimat janë një burrë 46-vjeçar me origjinë palestineze dhe një 43-vjeçar nga Iraku. Ministria e Mbrojtjes së Qytetarit raportoi se një nga një prej tyre vdiq në vendngjarje dhe i dyti ndërroi jetë në spital nga plagët e marra.

18:39 1 ditë më parë03.05.2026.

Autori
SPORT
Futboll

Autori
Nënkampion bote, shkëlqen peshëngritësi i moshave Samoel Rrasa
Shumësportësh

Nënkampion bote, shkëlqen peshëngritësi i moshave Samoel Rrasa

18-vjeçari Samoel Rrasa ka arritur një sukses të rëndësishëm, duke u shpallur nënkampion bote në Kampionatin Botëror për të Rinj që po zhvillohet në Egjipt.

17:08 6 h më parë04.05.2026.

Autori
Deri në 2 të mëngjesit, lojtarët dhe tifozët e Interit festojnë në Duomo titullin kampion
Futboll

Deri në 2 të mëngjesit, lojtarët dhe tifozët e Interit festojnë në Duomo titullin kampion

Milano festoi deri vonë pas triumfit të Interit, që siguroi titullin kampion pas fitores ndaj Parmës në “San Siro”. Skuadra zikaltër festoi Scudetton e 21-të së bashku me mijëra tifozë, fillimisht në stadium dhe më pas në zemër të qytetit.

12:12 11 h më parë04.05.2026.

Autori
Interi mposht Parmën 2-0 dhe shpallet kampion i Italisë
Futboll

Interi mposht Parmën 2-0 dhe shpallet kampion i Italisë

Inter është zyrtarisht kampion i Italisë. Zikaltërit kanë siguruar titullin e 21-të në historinë e klubit, duke kurorëzuar një sezon rilindjeje të plotë pas zhgënjimeve të mëdha të një viti më parë.

23:05 1 ditë më parë03.05.2026.

Autori
KULTURË
“United FestivAlb”, festivali i diasporës shqiptare në SHBA
KULTURË

“United FestivAlb”, festivali i diasporës shqiptare në SHBA

Në zemër të New York-ut, më 16 dhe 17 maj 2026, do të zhvillohet një nga ngjarjet më të mëdha që ka bashkuar ndonjëherë diasporën shqiptare në Amerikën e Veriut: “United FestivAlb”. Një festival që shkon përtej muzikës, me synimin për tu kthyer në një simbol të unitetit, kulturës dhe krenarisë.

15:47 2 ditë më parë02.05.2026.

Autori
Amerika i kthen Italisë 337 artefakte të vjedhura
KULTURË

Amerika i kthen Italisë 337 artefakte të vjedhura

Italia rifitoi zotërimin e kësaj pjese të rëndësishme të trashëgimisë së saj kulturore falë një sërë operacionesh të kryera nga TPC, të cilat përfunduan midis dhjetorit 2025 dhe prillit 2026.

09:08 4 ditë më parë30.04.2026.

Autori
U akuzua për përvetësim kulturor, Prada lançon sandalet Made in India
KULTURË

U akuzua për përvetësim kulturor, Prada lançon sandalet Made in India

Marka italiane luksoze Prada ka lançuar një linjë të kufizuar sandalesh të frymëzuara nga sandalet tradicionale Kolhapuri të Indisë, gati një vit pasi u përball me kritika për përvetësimin kulturor.

18:39 6 ditë më parë28.04.2026.

Autori
Zbulohet misteri i “vezëve të arta” në fundin e oqeanit
KULTURË

Zbulohet misteri i “vezëve të arta” në fundin e oqeanit

Edhe pse misteri kryesor është zgjidhur, mbeten pyetje mbi mënyrën se si kjo pjesë u shkëput.

21:59 11 ditë më parë23.04.2026.

Autori
SHOWBIZ
Britney Spears i shpëton burgut, pranon fajin për krimin rrugor
SHOWBIZ

Britney Spears i shpëton burgut, pranon fajin për krimin rrugor

Në seancën gjyqësore të zhvilluar të hënën, avokati i saj u deklarua fajtor në emër të artistes për “drejtim të pakujdesshëm me përfshirje të alkoolit ose substancave”.

21:43 2 h më parë04.05.2026.

Autori
“Kontratë afatgjatë”, portieri i Italisë martohet në fshehtësi
SHOWBIZ

“Kontratë afatgjatë”, portieri i Italisë martohet në fshehtësi

Propozimi për martesë erdhi në vitin 2024 në Paris, gjatë periudhës kur ai luante për Paris Saint-Germain.

16:41 7 h më parë04.05.2026.

Autori
Koncerti falas i Shakirës shkakton kaos në Brazil, 2 milionë spektatorë e ndoqën në shesh
SHOWBIZ

Koncerti falas i Shakirës shkakton kaos në Brazil, 2 milionë spektatorë e ndoqën në shesh

Kryetari i bashkisë së Rios, Eduardo Cavalieri, tha në një postim se rreth 2 milionë njerëz dolën në plazh, duke shkruar se "'Ujku' bëri histori në Rio", duke iu referuar një kënge të njohur të artistes.

21:10 1 ditë më parë03.05.2026.

Autori
E zbulon psikologu: Maradona vuante nga çrregullimi bipolar
SHOWBIZ

E zbulon psikologu: Maradona vuante nga çrregullimi bipolar

Diego Maradona vuante nga çrregullimi bipolar dhe çrregullimi narcisist i personalitetit.

18:03 3 ditë më parë01.05.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes