TË FUNDIT
Plagosje me thikë në Vlorë Trump rrit tarifat ndaj automjeteve nga BE në 25%, “shpëtojnë” gjermanët Nga 1 mijë euro në mbi 1.5 milionë, historia e një biznesi që nisi si ide personale Avioni rrëzohet në pyll, të paktën 5 të vdekur Gol dhe asist, Asllani ndizet në fund të sezonit Enigma e ujqërve të Çernobilit
Plagosje me thikë në Vlorë Trump rrit tarifat ndaj automjeteve nga BE në 25%, “shpëtojnë” gjermanët Nga 1 mijë euro në mbi 1.5 milionë, historia e një biznesi që nisi si ide personale Avioni rrëzohet në pyll, të paktën 5 të vdekur Gol dhe asist, Asllani ndizet në fund të sezonit Enigma e ujqërve të Çernobilit
12° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Dosja Partizani Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Sali Berisha
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
  • VIDEO
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Jared Kushner

Bisedimet me Iranin, Trump dërgon Witkoff dhe Kushner në Pakistan
Lindja e Mesme

Bisedimet me Iranin, Trump dërgon Witkoff dhe Kushner në Pakistan

Araghchi pritet të udhëtojë më pas drejt Muskatit në Oman dhe më vonë në Moskë, ndaj mbetet e paqartë se kur do të realizohet takimi me të dërguarit amerikanë.

08:52 6 ditë më parë25.04.2026.

Autori
“Sazani mbetet i Shqipërisë”, Rama: Projekti ka pësuar ndryshime, i orientuar te kultura dhe arti, vijojnë negociatat
Politikë

“Sazani mbetet i Shqipërisë”, Rama: Projekti ka pësuar ndryshime, i orientuar te kultura dhe arti, vijojnë negociatat

Projekti për zhvillimin e ishullit të Sazanit po rishikohet, ndërsa qeveria shqiptare thekson se investimi do të ketë më pak ndërtime dhe një qasje më të orientuar drejt kulturës dhe artit.

17:07 18 ditë më parë13.04.2026.

Autori
Gaza sipas vizionit të Trump: Qytet futuristik, turizëm dhe punë për të gjithë
Lindja e Mesme

Gaza sipas vizionit të Trump: Qytet futuristik, turizëm dhe punë për të gjithë

Synimi është që zona të shndërrohet në qendër kryesore për tregtinë, energjinë dhe infrastrukturën digjitale.

13:45 98 ditë më parë23.01.2026.

Autori
Ukraina dhe Putin janë dakord, bisedimet e para trepalëshe fillojnë në Abu Dhabi
Europa

Ukraina dhe Putin janë dakord, bisedimet e para trepalëshe fillojnë në Abu Dhabi

Pas samitit të mbrëmshëm në Kremlin, ku Putin u takua me Steve Witkoff dhe Jared Kushner është zyrtare që Rusia, SHBA-të dhe Ukraina do të ulen në të njëjtën tryezë negociatash për të diskutuar për sigurinë dhe fundin e luftës.

08:20 98 ditë më parë23.01.2026.

Autori
Witkoff dhe Kushner mbërrijnë në Kremlin, priten nga Putin
Europa

Witkoff dhe Kushner mbërrijnë në Kremlin, priten nga Putin

Presidenti rus Vladimir Putin ka zhvilluar një takim në Kremlin me të dërguarin special të presidentit amerikan, Steve Witkoff, dhe biznesmenin Jared Kushner, dhëndri i presidentit Trump.

23:12 98 ditë më parë22.01.2026.

Autori
Kryeministri Rama, të qeshura dhe përqafime me Ivanka Trump pas kafes në Vlorë
Ekonomi

Kryeministri Rama, të qeshura dhe përqafime me Ivanka Trump pas kafes në Vlorë

Atmosferë miqësore pas përfundimit të darkës me vajzën e presidentit amerikan dhe bashkëshortit të saj, Jared Kushner. Investimi më i madh në historinë e Shqipërisë.

22:02 99 ditë më parë21.01.2026.

Autori
Masa të forta sigurie dhe autokolonë, Jared Kushner dhe Ivanka Trump mbërrijnë në Vlorë
Aktualitet

Masa të forta sigurie dhe autokolonë, Jared Kushner dhe Ivanka Trump mbërrijnë në Vlorë

Nën masa të rrepta sigurie kanë mbërritur sot në Vlorë, Jared Kushner, dhëndri i Presidentit amerikan Donald Trump dhe vajza e tij Ivanka, të cilët janë edhe investitorët që do të transformojnë ishullin e Sazanit në një vend pushimi elitar.

10:59 100 ditë më parë21.01.2026.

Autori
Humbëm 750 milionë euro, Vuçiç reagon pas tërheqjes së Kushner nga projekti në Beograd
RAJON

Humbëm 750 milionë euro, Vuçiç reagon pas tërheqjes së Kushner nga projekti në Beograd

“Serbia humbi 750 milionë euro investime”. Ky ishte reagimi i presidentit serb, Aleksandër Vuçiç pas biznesmenti amerikan Jared Kushner hoqi dorë nga plani për ndërtimin e hotelit në Beograd.

16:56 136 ditë më parë16.12.2025.

Autori
Bisedimet në Berlin, zyrtarët amerikanë: Rusia është gati të pranojë hyrjen e Ukrainës në BE
Europa

Bisedimet në Berlin, zyrtarët amerikanë: Rusia është gati të pranojë hyrjen e Ukrainës në BE

Marrëveshja për garancinë e sigurisë e afron planin e paqes për Ukrainën, por çështjet territoriale mbeten një pengesë, sipas burimeve nga tryeza e negociatave për paqen në Berlin.

20:52 137 ditë më parë15.12.2025.

Autori
Në Berlin diskutohet paqja, Zelensky 5 orë “kokë më kokë” me Amerikanët në zyrën e Merz, negociatat vijojnë të hënën
Europa

Në Berlin diskutohet paqja, Zelensky 5 orë “kokë më kokë” me Amerikanët në zyrën e Merz, negociatat vijojnë të hënën

Takimi në Berlin mbi propozimet për paqe në Ukrainë mes Volodymyr Zelensky-t dhe delegacionit amerikan zgjati më shumë se pesë orë, por detajet kryesore janë ende të panjohura për publikun.

22:50 137 ditë më parë14.12.2025.

Autori
Takimi i ekipit të Trump me Putin kalon tre orë, bisedimet e paqes vazhdojnë deri natën vonë në Kremlin
Nëpër botë

Takimi i ekipit të Trump me Putin kalon tre orë, bisedimet e paqes vazhdojnë deri natën vonë në Kremlin

Një takim është duke u zhvilluar në Moskë midis Presidentit rus Vladimir Putin dhe dy të dërguarve amerikanë, Steve Witkoff dhe Jared Kushner, dhëndrit dhe këshilltarit të Donald Trump.

22:41 149 ditë më parë02.12.2025.

Autori
Të fundit
Plagosje me thikë në Vlorë
Kronikë

Një i ri ka mbetur i plagosur me thikë mbrëmjen e së premtes në Vlorë. Mëshohet se 23-vjeçari me iniciale GJ.I është goditur me thikë dhe më pas është transportuar me urgjencë në spitalin e qytetit për të marrë ndihmën mjekësore.

21:51 7 min më parë01.05.2026.

Autori
Trump rrit tarifat ndaj automjeteve nga BE në 25%, “shpëtojnë” gjermanët
Amerika

Donald Trump ka njoftuar rritjen e tarifave për automjetet dhe kamionët që importohen nga Bashkimi Evropian, një vendim që pritet të ndikojë në marrëdhëniet tregtare mes dy blloqeve.

21:17 41 min më parë01.05.2026.

Autori
Nga 1 mijë euro në mbi 1.5 milionë, historia e një biznesi që nisi si ide personale
LIFESTYLE

Nga 1 mijë euro në mbi 1.5 milionë, historia e një biznesi që nisi si ide personale

Një ide e thjeshtë, e lindur nga një eksperiencë personale, është kthyer në një biznes milionësh brenda pak më shumë se një viti, duke dëshmuar se inovacioni dhe koha e duhur mund të sjellin sukses të jashtëzakonshëm.

21:10 48 min më parë01.05.2026.

Autori
Avioni rrëzohet në pyll, të paktën 5 të vdekur
Amerika

Një aksident tragjik ajror ka ndodhur në SHBA, ku një avion i vogël është rrëzuar në shtetin e Teksasit, duke i marrë jetën pesë personave.

20:49 1 h më parë01.05.2026.

Autori
Gol dhe asist, Asllani ndizet në fund të sezonit
Kombëtarja

Në sfidën ndaj Gaziantep, Kristjan Asllani ka dhënë një asist dhe ka realizuar një gol në pjesën e parë të ndeshjes së javës së 32-të të Superligës turke.

20:21 1 h më parë01.05.2026.

Autori
Më të lexuarat
“Planet e reja të sulmit amerikan në Iran”, mediat pohojnë: Trump u informua për 45 minuta
Lindja e Mesme

“Planet e reja të sulmit amerikan në Iran”, mediat pohojnë: Trump u informua për 45 minuta

Presidenti ka deklaruar se vetëm ai dhe një numër i vogël njerëzish e dinë gjendjen reale të bisedimeve me Iranin. Ai ka lënë të kuptohet se negociatat mund të jenë duke vazhduar, edhe pse publikisht duket sikur janë bllokuar.

12:31 9 h më parë01.05.2026.

Autori
U shpall “Trajneri i muajit”, Orges Shehi: Merita e lojtarëve të Tiranës
Futboll

U shpall “Trajneri i muajit”, Orges Shehi: Merita e lojtarëve të Tiranës

Gjatë prillit bardheblutë kanë arritur dy fitore të rëndësishme ndaj Egnatias dhe Partizanit, si edhe dy barazime përballë Flamurtarit dhe Dinamo City, pa pësuar asnjë humbje.

12:47 9 h më parë01.05.2026.

Autori
Dronë dhe gomone ushtarake izraelite rrethojnë flotiljen e dytë me ndihma drejt Gazës
Lindja e Mesme

Dronë dhe gomone ushtarake izraelite rrethojnë flotiljen e dytë me ndihma drejt Gazës

Aktivistët raportojnë gjithashtu ndërprerje të komunikimeve dhe humbje kontakti me disa prej anijeve.

07:08 1 ditë më parë30.04.2026.

Autori
Kërcënime pafund, Trump mbron bllokadën, por një nga luftanijet largohet nga Lindja e Mesme
Lindja e Mesme

Kërcënime pafund, Trump mbron bllokadën, por një nga luftanijet largohet nga Lindja e Mesme

Megjithatë, largimi i “USS Gerald Ford” ka ngritur pyetje mbi një ulje të mundshme të tensioneve.

07:23 1 ditë më parë30.04.2026.

Autori
MEPJ: 10 pozicione të lira në misionin shqiptar në BE
Aktualitet

MEPJ: 10 pozicione të lira në misionin shqiptar në BE

Ministria për Europën dhe Punët e Jashtme bën të ditur se ka nisur aplikimet për 10 pozicione pune pranë misionit shqiptar në BE. Duket se e gjithë administrata shqiptare atje do të ndërrohet, duke nisur nga zv. shefi i misionit deri tek sekretarët.

13:19 8 h më parë01.05.2026.

Autori
SHQIPËRI
Kronikë

Një i ri ka mbetur i plagosur me thikë mbrëmjen e së premtes në Vlorë. Mëshohet se 23-vjeçari me iniciale GJ.I është goditur me thikë dhe më pas është transportuar me urgjencë në spitalin e qytetit për të marrë ndihmën mjekësore.

21:51 7 min më parë01.05.2026.

Autori
Berisha në Zagreb takon ish-presidentin kroat Mesic, fokus te sfidat dhe rrugët demokratike
Politikë

Berisha në Zagreb takon ish-presidentin kroat Mesic, fokus te sfidat dhe rrugët demokratike

Gjatë qëndrimit treditor në Zagreb, në kuadër të Forumit të International Democrat Union, kreu i Partisë Demokratike, Sali Berisha, së bashku me aleatët e tij, zhvilloi një takim me ish-presidentin kroat Stipe Mesic.

19:39 2 h më parë01.05.2026.

Autori
U skualifikua nga gara për kreun e PD, reagon Mereme Sela: E padrejtë, të përjashtohej Berisha
Politikë

U skualifikua nga gara për kreun e PD, reagon Mereme Sela: E padrejtë, të përjashtohej Berisha

Mereme Sela është skualifikuar nga gara për kreun e PD dhe për këtë ka reaguar zyrtarisht. Ajo ka deklaruar se skualifikimi i saj është i pajustifikuar dhe në kundërshtim me rregullat e partisë. Ajo tha se njoftimin e ka marrë përmes mediave, duke e cilësuar këtë si të papranueshme.

18:16 3 h më parë01.05.2026.

Autori
Kamioni i merr jetën të moshuarit në Shkodër
Kronikë

Kamioni i merr jetën të moshuarit në Shkodër

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur këtë pasdite në qytetin e Shkodrës, ku një këmbësor ka humbur jetën si pasojë e një aksidenti rrugor.

18:09 3 h më parë01.05.2026.

Autori
BOTË
Amerika

Donald Trump ka njoftuar rritjen e tarifave për automjetet dhe kamionët që importohen nga Bashkimi Evropian, një vendim që pritet të ndikojë në marrëdhëniet tregtare mes dy blloqeve.

21:17 41 min më parë01.05.2026.

Autori
Amerika

Një aksident tragjik ajror ka ndodhur në SHBA, ku një avion i vogël është rrëzuar në shtetin e Teksasit, duke i marrë jetën pesë personave.

20:49 1 h më parë01.05.2026.

Autori
Trump i pakënaqur me propozimin e fundit të Iranit: Kam dy opsione mbi tavolinë
Lindja e Mesme

Trump i pakënaqur me propozimin e fundit të Iranit: Kam dy opsione mbi tavolinë

Presidenti i SHBA-së, Donald Trump, ka shprehur pakënaqësi ndaj propozimit më të fundit të Iranit për arritjen e një marrëveshjeje, duke vënë në dyshim nëse një zgjidhje diplomatike është e mundur.

18:54 3 h më parë01.05.2026.

Autori
Në Turqi nuk ka festë për 1 maj, por protestë, qindra të arrestuar
Europa

Në Turqi nuk ka festë për 1 maj, por protestë, qindra të arrestuar

Dita Ndërkombëtare e Punëtorëve në Turqi është shoqëruar me protesta dhe tensione, ndërsa qindra persona janë arrestuar në Stamboll.

18:42 3 h më parë01.05.2026.

Autori
RAJON
OSBE: Rasti i spiunazhit ndaj Gjukanoviç është çështje individuale, respektojmë vendimin e gjykatës
Kosovë

OSBE: Rasti i spiunazhit ndaj Gjukanoviç është çështje individuale, respektojmë vendimin e gjykatës

Gruaja nga Mitrovica e Veriut, ishte arrestuar në pikën kufitare të Jarinjës, në veri të Kosovës në shkurt të vitit 2025, dhe prej asaj kohe ndodhet në paraburgim.

17:44 4 h më parë01.05.2026.

Autori
“Rroga e 13-të, jo vetëm privilegj i sektorit publik”, Kurti: Nga korriku, paga minimale 500 euro
Kosovë

“Rroga e 13-të, jo vetëm privilegj i sektorit publik”, Kurti: Nga korriku, paga minimale 500 euro

Në mesazhin e tij për 1 Majin, kryeministri në detyrë i Kosovës u bëri thirrje kompanive private që të ndjekin shembullin e qeverisë për trajtimin e punëtorëve.

17:17 4 h më parë01.05.2026.

Autori
“Ligjet e diskutueshme për gjyqësorin”, Kos: Serbia pa fonde nga Plani i Rritjes
RAJON

“Ligjet e diskutueshme për gjyqësorin”, Kos: Serbia pa fonde nga Plani i Rritjes

BE kërkon pezullimin e zbatimit të ligjeve deri në rishikim të plotë, ndërsa fondet e Planit të Rritjes, nga të cilat Serbia parashikohet të përfitojë plotë 1,588 miliardë euro për periudhën 2024-2027 do të mbeten të bllokuara.

16:46 5 h më parë01.05.2026.

Autori
“Kosova të anëtarësohet në NATO”, tre kongresmenë amerikanë propozojnë rezolutën
Kosovë

“Kosova të anëtarësohet në NATO”, tre kongresmenë amerikanë propozojnë rezolutën

Dokumenti evidenton faktin se katër vende anëtare të NATO-s, si Greqia, Rumania, Sllovakia dhe Spanja ende nuk e kanë njohur Kosovën, çka shihet si pengesë direkte për përparimin e saj drejt anëtarësimit.

14:31 7 h më parë01.05.2026.

Autori
SPORT
Kombëtarja

Në sfidën ndaj Gaziantep, Kristjan Asllani ka dhënë një asist dhe ka realizuar një gol në pjesën e parë të ndeshjes së javës së 32-të të Superligës turke.

20:21 1 h më parë01.05.2026.

Autori
Alarm në Formula 1: Stuhitë kërcënojnë Çmimin e Madh të Miamit, gati plani i emergjencës
Formula 1

Alarm në Formula 1: Stuhitë kërcënojnë Çmimin e Madh të Miamit, gati plani i emergjencës

Kushtet atmosferike rrezikojnë gjithashtu debutimin e rregullave të reja, pasi në pistë të lagësht nuk do të lejohet përdorimi i funksionit “boost” për parakalime dhe do të ketë kufizime të forta në përdorimin e sistemit DRS për arsye sigurie.

17:01 4 h më parë01.05.2026.

Autori
Çmenduri në futbollin e femrave: Arbitrja 16-vjeçare akordoi penallti, tifozët i rrahin familjen
Futboll

Çmenduri në futbollin e femrave: Arbitrja 16-vjeçare akordoi penallti, tifozët i rrahin familjen

Nëna e arbitres u ofendua dhe u shty, ndërsa babai, që ndërhyri për ta mbrojtur, u godit me grusht dhe mbeti i plagosur në buzë. Familja e saj u detyrua të strehohej në dhomat e zhveshjes.

16:02 5 h më parë01.05.2026.

Autori
Real mendon të rikthejë Jose Mourinho, tekniku kërkon të blejë mbrojtësin më të mirë portugez
Futboll

Real mendon të rikthejë Jose Mourinho, tekniku kërkon të blejë mbrojtësin më të mirë portugez

Sipas mediave, drejtuesi i stolit ka kërkuar që “Los Blancos” të blejnë mbrojtësin e Benfica-s, Antonio Silva, i konsideruar një nga talentet më të mëdhenj të futbollit portugez.

14:47 7 h më parë01.05.2026.

Autori
KULTURË
Amerika i kthen Italisë 337 artefakte të vjedhura
KULTURË

Amerika i kthen Italisë 337 artefakte të vjedhura

Italia rifitoi zotërimin e kësaj pjese të rëndësishme të trashëgimisë së saj kulturore falë një sërë operacionesh të kryera nga TPC, të cilat përfunduan midis dhjetorit 2025 dhe prillit 2026.

09:08 1 ditë më parë30.04.2026.

Autori
U akuzua për përvetësim kulturor, Prada lançon sandalet Made in India
KULTURË

U akuzua për përvetësim kulturor, Prada lançon sandalet Made in India

Marka italiane luksoze Prada ka lançuar një linjë të kufizuar sandalesh të frymëzuara nga sandalet tradicionale Kolhapuri të Indisë, gati një vit pasi u përball me kritika për përvetësimin kulturor.

18:39 3 ditë më parë28.04.2026.

Autori
Zbulohet misteri i “vezëve të arta” në fundin e oqeanit
KULTURË

Zbulohet misteri i “vezëve të arta” në fundin e oqeanit

Edhe pse misteri kryesor është zgjidhur, mbeten pyetje mbi mënyrën se si kjo pjesë u shkëput.

21:59 7 ditë më parë23.04.2026.

Autori
Turizmi po ndikohet nga algoritmi, si Inteligjenca Artificiale po i jep përparësi Evropës Lindore?
KULTURË

Turizmi po ndikohet nga algoritmi, si Inteligjenca Artificiale po i jep përparësi Evropës Lindore?

Si rezultat, Evropa Lindore po kthehet nga një alternativë ekonomike në një nga destinacionet kryesore të turizmit evropian.

20:02 8 ditë më parë23.04.2026.

Autori
SHOWBIZ
E zbulon psikologu: Maradona vuante nga çrregullimi bipolar
SHOWBIZ

E zbulon psikologu: Maradona vuante nga çrregullimi bipolar

Diego Maradona vuante nga çrregullimi bipolar dhe çrregullimi narcisist i personalitetit.

18:03 3 h më parë01.05.2026.

Autori
Britney sërish telashe me drejtësinë, padi për drejtim mjeti në gjendje të dehur
SHOWBIZ

Britney sërish telashe me drejtësinë, padi për drejtim mjeti në gjendje të dehur

Prokurorët në Kaliforni kanë ngritur një padi penale kundër Britney Spears për arrestimin e saj muajin e kaluar për drejtim mjeti nën ndikimin e alkoolit dhe drogës.

16:16 5 h më parë01.05.2026.

Autori
"Çmimi mund të përdorej si armë", aktorit i zhduket statuja Oscar në aeroport
SHOWBIZ

"Çmimi mund të përdorej si armë", aktorit i zhduket statuja Oscar në aeroport

Fituesi i çmimit Oscar, Pavel Talankin, u detyrua të kontrollonte statujën e tij të artë për dokumentarin e tij "Mr Nobody Against Putin" në një aeroport të Nju Jorkut dhe tani ajo është zhdukur.

11:23 10 h më parë01.05.2026.

Autori
Detaje të reja nga vrasja e adoleshentes nga reperi, D4vd bleu në internet armët e ftohta
SHOWBIZ

Detaje të reja nga vrasja e adoleshentes nga reperi, D4vd bleu në internet armët e ftohta

Prokurorët pretendojnë se këngëtari amerikan D4vd bleu në internet sharra elektrike, pasi sipas tyre ai e ka vrarë me thikë adoleshenten Celeste Rivas Hernandez.

10:06 1 ditë më parë30.04.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes