TË FUNDIT
Djali i Wayne Rooney gati për “Teatrin e ëndrrave”, 4 gola në një ndeshje Katër të vdekur nga kërpudhat helmuese, 40 përfundojnë me urgjencë në spital Dëmtohen linjat hekurudhore në Itali, qeveria: Akte sabotazhi në ditën e hapjes së Lojërave Olimpike Dimërore Nisin hetimet për ish-ministrin e Kulturës në Francë, përmendet në dosjet e Epstein Arrestohet kryeinspektori i shërbimit zjarrfikës në Elbasan, kapet i dehur në timon Ernest Muçi, xhevahiri i Trabzonit që po sfidon yjet e futbollit turk
Djali i Wayne Rooney gati për “Teatrin e ëndrrave”, 4 gola në një ndeshje Katër të vdekur nga kërpudhat helmuese, 40 përfundojnë me urgjencë në spital Dëmtohen linjat hekurudhore në Itali, qeveria: Akte sabotazhi në ditën e hapjes së Lojërave Olimpike Dimërore Nisin hetimet për ish-ministrin e Kulturës në Francë, përmendet në dosjet e Epstein Arrestohet kryeinspektori i shërbimit zjarrfikës në Elbasan, kapet i dehur në timon Ernest Muçi, xhevahiri i Trabzonit që po sfidon yjet e futbollit turk
8° Tiranë, Shi i moderuar

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Belinda Balluku Donald Trump Sali Berisha Milano-Cortina 2026
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Sulme me dronë

Natë sulmesh në Ukrainë, një viktimë dhe 23 të plagosur mes Kievit dhe Kharkivit
Europa

Natë sulmesh në Ukrainë, një viktimë dhe 23 të plagosur mes Kievit dhe Kharkivit

Zjarre shpërthyen në disa ndërtesa të goditura nga mbetjet e dronëve, ndërsa furnizimi me ngrohje dhe ujë u ndërpre në disa zona të kryeqytetit.

09:25 14 ditë më parë24.01.2026.

Autori
Ukrainë, një i vdekur dhe disa të plagosur pas sulmeve ruse me dronë
Europa

Ukrainë, një i vdekur dhe disa të plagosur pas sulmeve ruse me dronë

Goditet një gazsjellës, dëme në disa rajone të vendit. Sulme në Chernihiv, Okhtyrka, në rajonin e Kievit dhe në Dnipropetrovsk. Përveç viktimës, mes të plagosurve janë edhe dy fëmijë.

10:59 61 ditë më parë08.12.2025.

Autori
Të fundit
Djali i Wayne Rooney gati për “Teatrin e ëndrrave”, 4 gola në një ndeshje
Futboll

Kai Rooney, djali i legjendës së Manchester United, Wayne Rooney, po vazhdon të tërheqë vëmendjen me paraqitjet e tij mbresëlënëse në radhët e akademisë së “Djajve të Kuq”.

22:50 2 h më parë07.02.2026.

Autori
Katër të vdekur nga kërpudhat helmuese, 40 përfundojnë me urgjencë në spital
Amerika

Katër persona kanë humbur jetën në Kaliforni pasi kanë konsumuar kërpudha vdekjeprurëse, ndërsa autoritetet shëndetësore po vijojnë të lëshojnë paralajmërime të forta për qytetarët që merren me mbledhjen e kërpudhave në natyrë.

22:28 3 h më parë07.02.2026.

Autori
Dëmtohen linjat hekurudhore në Itali, qeveria: Akte sabotazhi në ditën e hapjes së Lojërave Olimpike Dimërore
Europa

Dëmtohen linjat hekurudhore në Itali, qeveria: Akte sabotazhi në ditën e hapjes së Lojërave Olimpike Dimërore

Italia është përballur me akte sabotimi në rrjetin hekurudhor në veri të vendit, pikërisht në ditën e nisjes së Lojërave Olimpike Dimërore, duke shkaktuar kaos dhe vonesa të mëdha në qarkullimin e trenave.

22:11 3 h më parë07.02.2026.

Autori
Nisin hetimet për ish-ministrin e Kulturës në Francë, përmendet në dosjet e Epstein
Europa

Nisin hetimet për ish-ministrin e Kulturës në Francë, përmendet në dosjet e Epstein

Autoritetet franceze kanë hapur një kapitull të ri hetimesh që prek një nga figurat më të njohura të jetës politike dhe kulturore të vendit.

21:37 4 h më parë07.02.2026.

Autori
Arrestohet kryeinspektori i shërbimit zjarrfikës në Elbasan, kapet i dehur në timon
Kronikë

Arrestohet kryeinspektori i shërbimit zjarrfikës në Elbasan, kapet i dehur në timon

Agjencia e Mbikëqyrjes Policore, Rajoni Elbasan-Korçë, ka arrestuar në flagrancë një punonjës të Shërbimit për Mbrojtjen nga Zjarri dhe Shpëtimi në Elbasan.

20:51 4 h më parë07.02.2026.

Autori
Më të lexuarat
E premtja me shtrëngata, qarqet që duhet të kenë kujdes
Aktualitet

E premtja me shtrëngata, qarqet që duhet të kenë kujdes

Këtë të premte priten reshje mesatare deri lokalisht intensive në qarqet Shkodër, Dibër, Lezhë, Durrës, Tiranë dhe Elbasan ndërsa në qarqet Kukës, Vlorë dhe Gjirokastër priten reshje mesatare.

07:02 1 ditë më parë06.02.2026.

Autori
"Ndihmë ndaj armikut në kohë lufte", arrestohet vëllai i shefit të inteligjencvës izraelite
Nëpër botë

"Ndihmë ndaj armikut në kohë lufte", arrestohet vëllai i shefit të inteligjencvës izraelite

Prokurorët izraelitë kanë akuzuar vëllain e kreut të agjencisë së inteligjencës së vendit, Shin Bet, për "ndihmë ndaj armikut në kohë lufte" duke u dyshuar se ka kontrabanduar cigare në Gaza.

08:05 1 ditë më parë06.02.2026.

Autori
Ritakim pas 5 vitesh, Rusia dhe SHBA bien dakord për kontakt të rregullt ushtarak
Nëpër botë

Ritakim pas 5 vitesh, Rusia dhe SHBA bien dakord për kontakt të rregullt ushtarak

SHBA-të dhe Rusia kanë rënë dakord të rivendosin dialogun e nivelit të lartë midis forcave të tyre të armatosura.

08:35 1 ditë më parë06.02.2026.

Autori
Meloni: Standardet e dyfishta të disa organeve gjyqësore po e bëjnë sigurinë të vështirë
RAJON

Meloni: Standardet e dyfishta të disa organeve gjyqësore po e bëjnë sigurinë të vështirë

"Mendoj se" ekziston "një standard i dyfishtë midis disa organeve gjyqësore dhe mendoj se kjo e bën disi të vështirë të jesh efektiv në mbrojtjen e sigurisë së qytetarëve." Kjo ishte deklarata e Kryeministres Giorgia Meloni.

07:35 1 ditë më parë06.02.2026.

Autori
E kishin kthyer banesën në ‘fole’ droge, arrestohen dy kushërinjtë në Tiranë
Kronikë

E kishin kthyer banesën në ‘fole’ droge, arrestohen dy kushërinjtë në Tiranë

Dy kushërinj kanë rënë në prangat e Policisë së Tiranës, pasi u zbulua se kishin kthyer banesën e tyre në një laborator për përpunimin dhe prodhimin e lëndës narkotike ekstazi.

08:54 1 ditë më parë06.02.2026.

Autori
SHQIPËRI
Kronikë

Agjencia e Mbikëqyrjes Policore, Rajoni Elbasan-Korçë, ka arrestuar në flagrancë një punonjës të Shërbimit për Mbrojtjen nga Zjarri dhe Shpëtimi në Elbasan.

20:51 4 h më parë07.02.2026.

Autori
Berisha nga Kamza: Daniel Shima kishte bërë sipërmarrëse nënën që ishte rrobaqepëse
Politikë

Berisha nga Kamza: Daniel Shima kishte bërë sipërmarrëse nënën që ishte rrobaqepëse

Kryetari i Partisë Demokratike, Sali Berisha, ka hedhur akuza ndaj qeverisë dhe institucioneve gjatë një takimi me strukturat demokrate në Kamëz, duke folur për atë që e cilësoi si një skemë të gjerë korrupsioni, ku sipas tij, “vjedhja shndërrohet në votë dhe vota në vjedhje”.

18:54 6 h më parë07.02.2026.

Autori
4-vjeçari ndërroi jetë, dyshohet se pësoi reaksion nga mjalti
Kronikë

4-vjeçari ndërroi jetë, dyshohet se pësoi reaksion nga mjalti

Një ngjarje tragjike ka tronditur këtë të shtunë qytetin e Vlorës, ku një fëmijë vetëm 4 vjeç humbi jetën në rrethana ende të paqarta.

15:51 9 h më parë07.02.2026.

Autori
Spiropali në Departamentit Amerikan të Tregtisë: Rritje e investimeve amerikane
Politikë

Spiropali në Departamentit Amerikan të Tregtisë: Rritje e investimeve amerikane

Gjatë qëndrimit të saj në Uashington të SHBA-ve, Ministrja për Europën dhe Punët e Jashtme, Elisa Spiropali, zhvilloi një takim në Departamentin Amerikan të Tregtisë

14:45 10 h më parë07.02.2026.

Autori
BOTË
Amerika

Katër persona kanë humbur jetën në Kaliforni pasi kanë konsumuar kërpudha vdekjeprurëse, ndërsa autoritetet shëndetësore po vijojnë të lëshojnë paralajmërime të forta për qytetarët që merren me mbledhjen e kërpudhave në natyrë.

22:28 3 h më parë07.02.2026.

Autori
Europa

Italia është përballur me akte sabotimi në rrjetin hekurudhor në veri të vendit, pikërisht në ditën e nisjes së Lojërave Olimpike Dimërore, duke shkaktuar kaos dhe vonesa të mëdha në qarkullimin e trenave.

22:11 3 h më parë07.02.2026.

Autori
Europa

Autoritetet franceze kanë hapur një kapitull të ri hetimesh që prek një nga figurat më të njohura të jetës politike dhe kulturore të vendit.

21:37 4 h më parë07.02.2026.

Autori
“Ta rimarrim qytetin, t’i çlirojmë malet”, protesta të dhunshme në Milano
Europa

“Ta rimarrim qytetin, t’i çlirojmë malet”, protesta të dhunshme në Milano

Në Milano u zhvillua një protestë e dhunshme kundër Lojërave Olimpike Milano-Cortina. Marshimi nisi nga Porta Romana me mbi 3 mijë pjesëmarrës dhe pritej të rritej gjatë rrugës.

19:44 5 h më parë07.02.2026.

Autori
RAJON
Arrestohen 313 persona në kampusin universitar të Selanikut
RAJON

Arrestohen 313 persona në kampusin universitar të Selanikut

Autoritetet greke shoqëruan sot 313 persona gjatë një operacioni policor në kampusin universitar të Selanikut, pas një sulmi të dhunshëm ndaj forcave të rendit që ndodhi në orët e para të mëngjesit.

18:01 7 h më parë07.02.2026.

Autori
Protestë në Prishtinë për rritjen e çmimit të energjisë
Kosovë

Protestë në Prishtinë për rritjen e çmimit të energjisë

Pakënaqësia ndaj paralajmërimit për shtrenjtimin e energjisë elektrike ka nxjerrë qytetarë në rrugët e Prishtinës.

20:33 1 ditë më parë06.02.2026.

Autori
“Meriton Çmimin Nobel për Paqen”, Vjosa Osmani mbështet presidentin Trump
Kosovë

“Meriton Çmimin Nobel për Paqen”, Vjosa Osmani mbështet presidentin Trump

Presidentja e Kosovës theksoi se venndi dhe populli mbeten thellësisht mirënjohës ndaj Shteteve të Bashkuara për mbështetjen e vazhdueshme ndër vite.

15:04 1 ditë më parë06.02.2026.

Autori
Tragjedia në Itali, La Repubblica: Djali mori ambulancën, por dha adresë të gabuar
RAJON

Tragjedia në Itali, La Repubblica: Djali mori ambulancën, por dha adresë të gabuar

Katër pjestarët e familjes Kola humbën jetën në mënyrë tragjike në Itali për shkak të monoksidit të karbonit. Ngjarja shokoi jo vetëm komunitetin lokal por gjithë vendin teksa hetimet vijojnë.

10:35 1 ditë më parë06.02.2026.

Autori
SPORT
Futboll

Kai Rooney, djali i legjendës së Manchester United, Wayne Rooney, po vazhdon të tërheqë vëmendjen me paraqitjet e tij mbresëlënëse në radhët e akademisë së “Djajve të Kuq”.

22:50 2 h më parë07.02.2026.

Autori
Ernest Muçi, xhevahiri i Trabzonit që po sfidon yjet e futbollit turk
Futboll

Ernest Muçi, xhevahiri i Trabzonit që po sfidon yjet e futbollit turk

Ernest Muçi ka shkëlqyer edhe në ndeshjen e kësaj të shtune në futbollin turk, aty ku ishte njeriu i ndeshjes në fitoren 0-3 të Trabzonsporit në fushën e vështirë të Samunsporit.

20:25 5 h më parë07.02.2026.

Autori
Arsenali marshon drejt titullit, mposht bindshëm Sunderlandin dhe shkëputet në krye
Futboll

Arsenali marshon drejt titullit, mposht bindshëm Sunderlandin dhe shkëputet në krye

Arsenali ka forcuar ndjeshëm pozitat në krye të Premier League, duke e çuar diferencën në nëntë pikë pas fitores së pastër 3-0 ndaj Sunderlandit në “Emirates Stadium”.

18:20 7 h më parë07.02.2026.

Autori
Nis ndërtimi i stadiumit më të madh në botë
Futboll

Nis ndërtimi i stadiumit më të madh në botë

Vietnami ka nisur zyrtarisht ndërtimin e stadiumit më të madh të futbollit në botë, pasi janë publikuar imazhet e para dhe detaje mbresëlënëse të projektit gjigant “Trong Dong Stadium”, i cili do të ketë një kapacitet deri në 135 mijë spektatorë.

17:21 8 h më parë07.02.2026.

Autori
KULTURË
Ish punëtori i fabrikës ndërton një bibliotekë me dy milionë libra
KULTURË

Ish punëtori i fabrikës ndërton një bibliotekë me dy milionë libra

Dy milionë libra, të vendosur në një ndërtesë të gjerë, falas për këdo që mund të marrë hua dhe të lexojë.

15:20 10 h më parë07.02.2026.

Autori
Ndërron jetë këngëtarja e njohur në Nigeri, u pickua nga gjarpri
KULTURË

Ndërron jetë këngëtarja e njohur në Nigeri, u pickua nga gjarpri

Një këngëtare e njohur në Nigeri humbi jetën si pasojë e pickimit nga gjarpri. 26-vjeçarja Ifunanya Nwangene u bë e njohur në vitin 2021 pasi mori pjesë dhe fitoi The Voice of Nigeria.

13:11 5 ditë më parë02.02.2026.

Autori
Bad Bunny bën historinë e Grammy-t, duke fituar albumin më të mirë
KULTURË

Bad Bunny bën historinë e Grammy-t, duke fituar albumin më të mirë

Bad Bunny, muzikanti portorikan që ndryshon formë, është bërë artisti i parë në historinë 68-vjeçare të Çmimeve Grammy që fiton albumin e vitit me një album të kënduar tërësisht në spanjisht.

08:05 5 ditë më parë02.02.2026.

Autori
I jepet lamtumira Fitim Makashit, homazhe për aktorin
KULTURË

I jepet lamtumira Fitim Makashit, homazhe për aktorin

Fitim Makashi u nda nga jeta në moshën 82-vjeçare, pas një sëmundjeje. Këtë të dielë ai u përcoll për në banesën e fundit nga të afërmit, miqtë e kolegët.

16:40 6 ditë më parë01.02.2026.

Autori
SHOWBIZ
Pronarët e vilës së Marilyn Monroe padisin Bashkinë e Los Angelesit, ja arsyeja
SHOWBIZ

Pronarët e vilës së Marilyn Monroe padisin Bashkinë e Los Angelesit, ja arsyeja

Bëhet fjalë për të vetmen shtëpi që Marilyn Monroe kishte dhe ku kaloi muajt e fundit të jetës së saj. Në vitin 2024, banesa u shpall monument historik dhe kulturor.

18:33 2 ditë më parë05.02.2026.

Autori
Sindroma e personit të ngurtë, dokumentari zbulon gjendjen e rëndë të ikonës së muzikës
SHOWBIZ

Sindroma e personit të ngurtë, dokumentari zbulon gjendjen e rëndë të ikonës së muzikës

Céline Dion vuan nga sëmundja neurologjike autoimune shumë e rrallë, e cila i shkakton spazma të forta dhe jashtëzakonisht të dhimbshme.

17:06 3 ditë më parë04.02.2026.

Autori
Uma Thurman nxjerr në shitje apartamentin luksoz në New York, ja sa kushton
SHOWBIZ

Uma Thurman nxjerr në shitje apartamentin luksoz në New York, ja sa kushton

Ndërtesa One Lexington Avenue, e ndërtuar në vitin 1910, është një nga adresat më prestigjioze të zonës. Në çmim përfshihet edhe çelësi për një kopësht privat.

20:17 4 ditë më parë03.02.2026.

Autori
Tom Cruise braktis Londrën, grabitja pranë shtëpisë së tij e shtyn të shesë vilën 35 mln paund
SHOWBIZ

Tom Cruise braktis Londrën, grabitja pranë shtëpisë së tij e shtyn të shesë vilën 35 mln paund

Tom Cruise ka vendosur të braktisë Londrën, pas disa vitesh jetesë në kryeqytetin britanik. Raportet e lidhin vendimin e aktorit për të lënë apartamentin e tij me vlerë 35 milionë paund në Londër, me një grabitje që ndodhi në një dyqan poshtë banesës së tij.

11:14 4 ditë më parë03.02.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes