TË FUNDIT
Digjet memoriali për 41 viktimat e zjarrit në Crans-Montana, dyshohet se qirinjtë ndezën tendën Dhunimi i avokatit Cakrani, Meta kërkon arrestimin e autorëve, Berisha: Krim shtazarak shtetëror Grabitja e bankës përfundon keq, hajdutët lënë kasafortën me mijëra euro në arë Westminsteri rrezikon shembjen, restaurimi kërkon 61 vite punë dhe 50 miliardë euro Takaichi rikonfirmohet kryeministre, partia në pushtet triumfon në zgjedhje në Japoni Nga dukatet tek milionat, sa paguhen anëtarët e familjes mbretërore britanike?
Digjet memoriali për 41 viktimat e zjarrit në Crans-Montana, dyshohet se qirinjtë ndezën tendën Dhunimi i avokatit Cakrani, Meta kërkon arrestimin e autorëve, Berisha: Krim shtazarak shtetëror Grabitja e bankës përfundon keq, hajdutët lënë kasafortën me mijëra euro në arë Westminsteri rrezikon shembjen, restaurimi kërkon 61 vite punë dhe 50 miliardë euro Takaichi rikonfirmohet kryeministre, partia në pushtet triumfon në zgjedhje në Japoni Nga dukatet tek milionat, sa paguhen anëtarët e familjes mbretërore britanike?
7° Tiranë, Pjesërisht me re

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Belinda Balluku Donald Trump Sali Berisha Milano-Cortina 2026
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Keshilli i Ministrave

Ndryshime në qeveri, Erlind Sulo emërohet zv.ministër i Infrastrukturës dhe Energjisë
Politikë

Ndryshime në qeveri, Erlind Sulo emërohet zv.ministër i Infrastrukturës dhe Energjisë

Në mbledhjen e Këshillit të Ministrave këtë të mërkurë janë marrë vendime për ndryshime në Qeveri.

18:09 18 ditë më parë21.01.2026.

Autori
Qeveria vendos, Administrata pushim edhe më 26 dhjetor
Aktualitet

Qeveria vendos, Administrata pushim edhe më 26 dhjetor

Këshilli i Ministrave ka miratuar vendimin që dita e premte, 26 dhjetor, të shpallet ditë pushimi për administratën publike.

15:02 46 ditë më parë24.12.2025.

Autori
Këshilli i Ministrave bën një ndryshim në Ministrinë e Mbrojtjes
Politikë

Këshilli i Ministrave bën një ndryshim në Ministrinë e Mbrojtjes

Këshilli i Ministrave ka emëruar Andrea Shllakun në postin e zv.ministrit të Mbrojtjes.

18:34 51 ditë më parë19.12.2025.

Autori
Të fundit
Digjet memoriali për 41 viktimat e zjarrit në Crans-Montana, dyshohet se qirinjtë ndezën tendën
Europa

Digjet memoriali për 41 viktimat e zjarrit në Crans-Montana, dyshohet se qirinjtë ndezën tendën

Sipas hetimeve paraprake, dyshohet se flakët janë shkaktuar nga qirinjtë e ndezur, të vendosur në një tavolinë në qendër të memorialit, të cilët mund të kenë ndezur pëlhurën e tendës.

22:05 12 min më parë08.02.2026.

Autori
Dhunimi i avokatit Cakrani, Meta kërkon arrestimin e autorëve, Berisha: Krim shtazarak shtetëror
Kronikë

Dhunimi i avokatit Cakrani, Meta kërkon arrestimin e autorëve, Berisha: Krim shtazarak shtetëror

Kryedemokrati Sali Berisha dhe kreu i Partisë së Lirisë, Ilir Meta e kanë dënuar ashpër sulmin e dhunshëm që ndodhi sot në Vlorë ndaj avokatit Kujtim Cakrani, i cili ndodhet i shtruar në spital, ku po trajtohet me ndihmë mjekësore.

21:36 41 min më parë08.02.2026.

Autori
Grabitja e bankës përfundon keq, hajdutët lënë kasafortën me mijëra euro në arë
Europa

Një grabitje e pazakontë ka ndodhur në Raguza të Italisë, ku hajdutët pak ditë pasi vodhën një bulldozer në Monterosso Almo, nuk e vonuan shumë tentativën për të grabitur bankomatin e bankës Agricola Popolare di Sicilia në Giarratana.

21:04 1 h më parë08.02.2026.

Autori
Westminsteri rrezikon shembjen, restaurimi kërkon 61 vite punë dhe 50 miliardë euro
Europa

Westminsteri rrezikon shembjen, restaurimi kërkon 61 vite punë dhe 50 miliardë euro

Westminsteri është në rrezik shembje, por restaurimi do të kushtojë 50 miliardë euro dhe do të duhen 61 vjet punë. Parlamenti britanik, i njohur si Westminster, ose ndërtesa që simbolizon fuqinë e monarkisë rrezikon të shembet dhe restaurimi është pothuajse i pamundur.

20:34 1 h më parë08.02.2026.

Autori
Takaichi rikonfirmohet kryeministre, partia në pushtet triumfon në zgjedhje në Japoni
Nëpër botë

Takaichi rikonfirmohet kryeministre, partia në pushtet triumfon në zgjedhje në Japoni

Kryeministrja e parë femër e vendit vendosi të shkojë në zgjedhje për të rinovuar mandatin e saj, vetëm katër muaj pasi mori drejtimin e LDP-së.

20:11 2 h më parë08.02.2026.

Autori
Më të lexuarat
20 vite në arrati, kapet në Spanjë shqiptari i kërkuar nga Italia
Kronikë

20 vite në arrati, kapet në Spanjë shqiptari i kërkuar nga Italia

Një shtetas shqiptar, i shpallur në kërkim ndërkombëtar për trafik droge dhe armë pa leje, u arrestua në Spanjë pas një operacioni të koordinuar ndërkombëtar mes Karabinierëve italianë dhe policisë spanjolle dhe tani pritet ekstradimi i tij.

11:11 11 h më parë08.02.2026.

Autori
Protestat në Milano, Meloni e nervozuar: Kush nuk e do Olimpiadën është armik
RAJON

Protestat në Milano, Meloni e nervozuar: Kush nuk e do Olimpiadën është armik

Kryeministrja Meloni i ka cilësuar armiq të Italisë personat që morën pjesë në protestën e dhunshme në Milano kundër lojërave olimpike.

11:29 10 h më parë08.02.2026.

Autori
Sulmi ndaj gjeneralit rus, arrestohet në Dubai i dyshuari i tretë
Europa

Sulmi ndaj gjeneralit rus, arrestohet në Dubai i dyshuari i tretë

Autoritetet ruse njoftojnë se një person i tretë është arrestuar në Dubai në lidhje me sulmin ndaj gjeneral-lejtnant Vladimir Alekseyevit, i cili u qëllua në Moskë.

11:50 10 h më parë08.02.2026.

Autori
“Do ta vras me automatik”, ngrihet akuza ndaj burrit që kërcënoi zv.presidentin Vance
Amerika

“Do ta vras me automatik”, ngrihet akuza ndaj burrit që kërcënoi zv.presidentin Vance

Një gjykatë në SHBA ka ngritur padi ndaj një burri i cili në janar kërcënoi se do të vriste me automati zv/presidentin JD Vance.

12:11 10 h më parë08.02.2026.

Autori
Rusia nuk ndal sulmet në Ukrainë, Kievi furnizohet me energji vetëm 2 orë
Europa

Rusia nuk ndal sulmet në Ukrainë, Kievi furnizohet me energji vetëm 2 orë

Rusia dhe Ukraina kanë sulmuar sërish njëra-tjetrën me dronë gjatë së shtunës. Objektivi i sulmeve ruse ishte sërish sistemi energjetik ukrainas.

12:30 9 h më parë08.02.2026.

Autori
SHQIPËRI
Kronikë

Kryedemokrati Sali Berisha dhe kreu i Partisë së Lirisë, Ilir Meta e kanë dënuar ashpër sulmin e dhunshëm që ndodhi sot në Vlorë ndaj avokatit Kujtim Cakrani, i cili ndodhet i shtruar në spital, ku po trajtohet me ndihmë mjekësore.

21:36 41 min më parë08.02.2026.

Autori
‘BMW’ përplaset me kalin në Lushnje, përfundon në spital pasagjerja
Kronikë

‘BMW’ përplaset me kalin në Lushnje, përfundon në spital pasagjerja

Pasagjerja e një automjeti tip 'BMW' ka mbetur e plagosur në Lushnje, pasi makina u përplas me një kal, që i preu papritmas rrugën.

18:58 3 h më parë08.02.2026.

Autori
Dhunohet në një pikë karburanti në Vlorë, avokati i Ilir Metës
Kronikë

Dhunohet në një pikë karburanti në Vlorë, avokati i Ilir Metës

Avokati i njohur Kujtim Cakrani është dhunuar mesditën e së dielës nga dy persona, në një pikë karburanti, në qytetin e Vlorës. Ai ndodhet i shtruar në reanimacion në spitalin e qytetit, ku po trajtohet me ndihmë mjekësore pasi ka pësuar një frakturë të rëndë në kokë.

16:20 5 h më parë08.02.2026.

Autori
Armë për krimin në kryeqytet, kapet kosovari me 12 pistoleta
Kronikë

Armë për krimin në kryeqytet, kapet kosovari me 12 pistoleta

Policia e Tiranës arrestoi një 27-vjeçar nga Kosova dhe sekuestroi 12 pistoleta me municion, të cilat dyshohet se do të shiteshin në zonën e Freskut.

13:45 8 h më parë08.02.2026.

Autori
BOTË
Europa

Sipas hetimeve paraprake, dyshohet se flakët janë shkaktuar nga qirinjtë e ndezur, të vendosur në një tavolinë në qendër të memorialit, të cilët mund të kenë ndezur pëlhurën e tendës.

22:05 12 min më parë08.02.2026.

Autori
Europa

Një grabitje e pazakontë ka ndodhur në Raguza të Italisë, ku hajdutët pak ditë pasi vodhën një bulldozer në Monterosso Almo, nuk e vonuan shumë tentativën për të grabitur bankomatin e bankës Agricola Popolare di Sicilia në Giarratana.

21:04 1 h më parë08.02.2026.

Autori
Europa

Westminsteri është në rrezik shembje, por restaurimi do të kushtojë 50 miliardë euro dhe do të duhen 61 vjet punë. Parlamenti britanik, i njohur si Westminster, ose ndërtesa që simbolizon fuqinë e monarkisë rrezikon të shembet dhe restaurimi është pothuajse i pamundur.

20:34 1 h më parë08.02.2026.

Autori
Nëpër botë

Kryeministrja e parë femër e vendit vendosi të shkojë në zgjedhje për të rinovuar mandatin e saj, vetëm katër muaj pasi mori drejtimin e LDP-së.

20:11 2 h më parë08.02.2026.

Autori
RAJON
Shoqëronte Micotaqis në ceremoninë e Lojërave Olimpike, bëhet për spital gruaja e kryeministrit grek
RAJON

Shoqëronte Micotaqis në ceremoninë e Lojërave Olimpike, bëhet për spital gruaja e kryeministrit grek

Bashkëshortja e kryeminitrit grek Kyriakos Mitsotakis ka pësuar një aksident të shtunën teksa shoqëronte mbrëmjen e djeshme në Milano, bashkëshortin, në ceremoninë hapëse të Lojërave Olimpike Dimërore. Sipas mediave helene, kjo e detyroi të kryente një ndërhyrje në spital.

19:20 2 h më parë08.02.2026.

Autori
Rrëmbehet në mes të Beogradit këngëtari i njohur, policia ndjek sulmuesit e armatosur
RAJON

Rrëmbehet në mes të Beogradit këngëtari i njohur, policia ndjek sulmuesit e armatosur

Këngëtari maqedonas i muzikës pop, Danijel Kajmakoski, u rrëmbye në qendër të Beogradit pas një shfaqjeje pranë Beton Hall dhe u gjet pas një ndjekjeje policore në autostradën pranë daljes për në Ruma, kur rrëmbyesit goditën një barrierë të rrugës.

18:14 4 h më parë08.02.2026.

Autori
“Më qethe keq”, shqiptarin në Greqi s’e mbajnë nervat, rreh berberin
RAJON

“Më qethe keq”, shqiptarin në Greqi s’e mbajnë nervat, rreh berberin

Shija e hidhur që i la mënyra si berberi ia preu flokët, bëri një 25-vjeçar shqiptar në Pylos të Greqisë që ta dhunonte 51-vjeçarin në berberhanën e tij. Mediat greke raportojnë se i riu u arrestua.

17:30 4 h më parë08.02.2026.

Autori
Aksidente tragjike në Itali, vdesin dy vajza, rëndë një i mitur
RAJON

Aksidente tragjike në Itali, vdesin dy vajza, rëndë një i mitur

Dy aksidente të rënda rrugore në zonën e Barit i morën jetën dy vajzave të reja, ndërsa tre persona të tjerë, mes tyre një fëmijë 7-vjeçar, mbetën të plagosur rëndë.

14:23 7 h më parë08.02.2026.

Autori
SPORT
"Simbole satanike" në Lojërat Olimpike Dimërore? Ceremonia e hapjes ndez rrjetin me teori konspirative
Shumësportësh

"Simbole satanike" në Lojërat Olimpike Dimërore? Ceremonia e hapjes ndez rrjetin me teori konspirative

Ceremonia e hapjes së Lojërave Olimpike Dimërore 2026 në Milano u bë virale, jo për spektaklin, por për një simbolikë që i ndau shikuesit.

18:44 3 h më parë08.02.2026.

Autori
Historia mbresëlënëse e kampiones 16-vjeçare të harkut që nuk ka krahë
Shumësportësh

Historia mbresëlënëse e kampiones 16-vjeçare të harkut që nuk ka krahë

Sheetal Devi ka lindur pa krahë, por kjo nuk e ka penguar vajzën nga India të fitojë medalje ari dhe të jetë kampione e padiskutueshme si harkëtare. Ajo sapo është kthyer nga një kampionat botëror në Republikën Çeke me një medalje bronzi dhe një të artë.

17:58 4 h më parë08.02.2026.

Autori
Dëmtim horror në Olimpiadën Dimërore, legjenda e skijimit transportohet me helikopter
Shumësportësh

Dëmtim horror në Olimpiadën Dimërore, legjenda e skijimit transportohet me helikopter

Legjenda amerikane Lindsey Vonn pësoi një dëmtim të rëndë në garën e zbritjes në Lojërat Olimpike Dimërore.

17:16 5 h më parë08.02.2026.

Autori
Djali i Wayne Rooney gati për “Teatrin e ëndrrave”, 4 gola në një ndeshje
Futboll

Djali i Wayne Rooney gati për “Teatrin e ëndrrave”, 4 gola në një ndeshje

Kai Rooney, djali i legjendës së Manchester United, Wayne Rooney, po vazhdon të tërheqë vëmendjen me paraqitjet e tij mbresëlënëse në radhët e akademisë së “Djajve të Kuq”.

22:50 23 h më parë07.02.2026.

Autori
KULTURË
Një frymë e re për Lezhën, Memoriali i Fishtës do transformohet në Qendër Ndërkombëtare Arti
KULTURË

Një frymë e re për Lezhën, Memoriali i Fishtës do transformohet në Qendër Ndërkombëtare Arti

Projekti ambicioz, i mbështetur nga Ministria e Kulturës do ta shndërrojë Memorialin e Gjergj Fishtës në Lezhë, në një qendër kreative me ndikim ndërkombëtar.

16:05 6 h më parë08.02.2026.

Autori
Ish punëtori i fabrikës ndërton një bibliotekë me dy milionë libra
KULTURË

Ish punëtori i fabrikës ndërton një bibliotekë me dy milionë libra

Dy milionë libra, të vendosur në një ndërtesë të gjerë, falas për këdo që mund të marrë hua dhe të lexojë.

15:20 1 ditë më parë07.02.2026.

Autori
Ndërron jetë këngëtarja e njohur në Nigeri, u pickua nga gjarpri
KULTURË

Ndërron jetë këngëtarja e njohur në Nigeri, u pickua nga gjarpri

Një këngëtare e njohur në Nigeri humbi jetën si pasojë e pickimit nga gjarpri. 26-vjeçarja Ifunanya Nwangene u bë e njohur në vitin 2021 pasi mori pjesë dhe fitoi The Voice of Nigeria.

13:11 6 ditë më parë02.02.2026.

Autori
Bad Bunny bën historinë e Grammy-t, duke fituar albumin më të mirë
KULTURË

Bad Bunny bën historinë e Grammy-t, duke fituar albumin më të mirë

Bad Bunny, muzikanti portorikan që ndryshon formë, është bërë artisti i parë në historinë 68-vjeçare të Çmimeve Grammy që fiton albumin e vitit me një album të kënduar tërësisht në spanjisht.

08:05 6 ditë më parë02.02.2026.

Autori
SHOWBIZ
Bota e muzikës rock në zi, shuhet një tjetër legjendë
SHOWBIZ

Bota e muzikës rock në zi, shuhet një tjetër legjendë

Është shuar në moshën 47 vjeçare legjenda e muzikës rock, Brad Arnold. Lideri i “3 Doors Down” vuante nga një sëmundje e rëndë.

08:42 13 h më parë08.02.2026.

Autori
Pronarët e vilës së Marilyn Monroe padisin Bashkinë e Los Angelesit, ja arsyeja
SHOWBIZ

Pronarët e vilës së Marilyn Monroe padisin Bashkinë e Los Angelesit, ja arsyeja

Bëhet fjalë për të vetmen shtëpi që Marilyn Monroe kishte dhe ku kaloi muajt e fundit të jetës së saj. Në vitin 2024, banesa u shpall monument historik dhe kulturor.

18:33 3 ditë më parë05.02.2026.

Autori
Sindroma e personit të ngurtë, dokumentari zbulon gjendjen e rëndë të ikonës së muzikës
SHOWBIZ

Sindroma e personit të ngurtë, dokumentari zbulon gjendjen e rëndë të ikonës së muzikës

Céline Dion vuan nga sëmundja neurologjike autoimune shumë e rrallë, e cila i shkakton spazma të forta dhe jashtëzakonisht të dhimbshme.

17:06 4 ditë më parë04.02.2026.

Autori
Uma Thurman nxjerr në shitje apartamentin luksoz në New York, ja sa kushton
SHOWBIZ

Uma Thurman nxjerr në shitje apartamentin luksoz në New York, ja sa kushton

Ndërtesa One Lexington Avenue, e ndërtuar në vitin 1910, është një nga adresat më prestigjioze të zonës. Në çmim përfshihet edhe çelësi për një kopësht privat.

20:17 5 ditë më parë03.02.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes