TË FUNDIT
Ukraina godet thellë në territorin rus, shkatërrohen avionë ushtarakë dhe një sistem raketor Iskander Allegri kërkon t’i rrëmbejë Milanit dy lojtarë Përplasjet gjatë protestës në Zvërnec, reagon policia: Procedohen 17 persona, dy prej tyre punonjës të sigurisë private “Fliste rusisht dhe tentoi të hyjë në kabinën e pilotëve”, avioni bën ulje emergjente nga pasagjeri problematik Roma gati të rrëmbejë yllin kuqezi për 10 milionë euro VIDEO/ “Po futej uji dhe u anua”, fundoset anija “pirate” me turistë
Ukraina godet thellë në territorin rus, shkatërrohen avionë ushtarakë dhe një sistem raketor Iskander Allegri kërkon t’i rrëmbejë Milanit dy lojtarë Përplasjet gjatë protestës në Zvërnec, reagon policia: Procedohen 17 persona, dy prej tyre punonjës të sigurisë private “Fliste rusisht dhe tentoi të hyjë në kabinën e pilotëve”, avioni bën ulje emergjente nga pasagjeri problematik Roma gati të rrëmbejë yllin kuqezi për 10 milionë euro VIDEO/ “Po futej uji dhe u anua”, fundoset anija “pirate” me turistë
22° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Donald Trump Çmimi i naftës Lufta në Lindjen e Mesme Botërori 2026
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
  • VIDEO
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Policia Kufitare

Po linte Shqipërinë me 70 mijë euro në çantë, ndalohet kinezja në Rinas
Kronikë

Po linte Shqipërinë me 70 mijë euro në çantë, ndalohet kinezja në Rinas

Një 45-vjeçare nga Kina është proceduar penalisht pasi tentoi të dalë nga Shqipëria me rreth 70 mijë euro të padeklaruara, përmes aeroportit të Rinasit.

11:22 127 ditë më parë23.01.2026.

Autori
Të fundit
Ukraina godet thellë në territorin rus, shkatërrohen avionë ushtarakë dhe një sistem raketor Iskander
Europa

Ukraina godet thellë në territorin rus, shkatërrohen avionë ushtarakë dhe një sistem raketor Iskander

Forcat ukrainase kanë ndërmarrë një seri sulmesh të reja në territorin rus, duke goditur objektiva ushtarake strategjike në rajonin e Rostovit dhe Krasnodarit.

19:18 1 min më parë30.05.2026.

Autori
Allegri kërkon t’i rrëmbejë Milanit dy lojtarë
Futboll

Massimiliano Allegri ka nisur të projektojë Napolin e ri, ndërsa mediat italiane zbulojnë emrat e parë që trajneri dëshiron të afrojë në skuadër për sezonin e ardhshëm.

19:01 18 min më parë30.05.2026.

Autori
Përplasjet gjatë protestës në Zvërnec, reagon policia: Procedohen 17 persona, dy prej tyre punonjës të sigurisë private
Kronikë

Përplasjet gjatë protestës në Zvërnec, reagon policia: Procedohen 17 persona, dy prej tyre punonjës të sigurisë private

Përplasjet e regjistruara gjatë protestës kundër projektit turistik në Zvërnec kanë sjellë reagimin zyrtar të Policisë së Vlorës, e cila ka nisur procedime penale ndaj 17 personave, mes tyre edhe dy punonjës të një shoqërie private sigurie.

18:38 41 min më parë30.05.2026.

Autori
“Fliste rusisht dhe tentoi të hyjë në kabinën e pilotëve”, avioni bën ulje emergjente nga pasagjeri problematik
Nëpër botë

“Fliste rusisht dhe tentoi të hyjë në kabinën e pilotëve”, avioni bën ulje emergjente nga pasagjeri problematik

Një fluturim i kompanisë United Airlines është detyruar të bëjë ulje emergjente pasi një pasagjer shkaktoi panik në bord duke tentuar disa herë të depërtojë në kabinën e pilotëve.

18:22 57 min më parë30.05.2026.

Autori
Roma gati të rrëmbejë yllin kuqezi për 10 milionë euro
Futboll

Mario Mitaj mund të jetë shumë pranë një transferimi të madh në Serie A. Sipas raportimeve të mediave greke dhe saudite, Roma po avancon në negociatat për të afruar mbrojtësin e Kombëtares shqiptare nga Al-Ittihad.

17:49 1 h më parë30.05.2026.

Autori
Më të lexuarat
Matura Shtetërore, ashpërsohen rregullat, Kumbaro: Proces i barabartë për të gjithë
Aktualitet

Matura Shtetërore, ashpërsohen rregullat, Kumbaro: Proces i barabartë për të gjithë

Një ndër masat kryesore mbetet ndalimi absolut i celularëve, orëve inteligjente dhe çdo pajisjeje elektronike gjatë zhvillimit të provimeve.

13:36 1 ditë më parë29.05.2026.

Autori
Informonin dhe ndihmonin grupet e kanabisit, në gjyq dosja për 3 ish-policët
Kronikë

Informonin dhe ndihmonin grupet e kanabisit, në gjyq dosja për 3 ish-policët

Hetimet zbuluan se grupi kishte krijuar lidhje me efektivë policie për të siguruar informacion dhe mbështetje për aktivitetin kriminal.

13:50 1 ditë më parë29.05.2026.

Autori
Starti i sezonit, IKMT prish ndërtime në Qeparo, Llogara dhe Himarë
Aktualitet

Starti i sezonit, IKMT prish ndërtime në Qeparo, Llogara dhe Himarë

Ndërhyrjet janë përqendruar në zona me rëndësi turistike si në Llogara, Filikur dhe Qeparo, me synimin për lirimin e hapësirave dhe frenimin e ndërtimeve të paligjshme përgjatë vijës bregdetare.

14:04 1 ditë më parë29.05.2026.

Autori
Zjarri përfshin pyllin me pisha te Rana e Hedhur, flakët afrohen pranë bizneseve
Aktualitet

Zjarri përfshin pyllin me pisha te Rana e Hedhur, flakët afrohen pranë bizneseve

Një vatër e madhe zjarri ka shkaktuar alarm këtë të premte në zonën turistike të Ranës së Hedhur në Shëngjin, ku flakët kanë përfshirë një pjesë të masivit me pisha dhe janë afruar pranë bizneseve që operojnë në këtë zonë të frekuentuar nga pushuesit.

14:29 1 ditë më parë29.05.2026.

Autori
Ministria e Shëndetësisë reagon për terapinë hormonale: Nuk është protokoll përfundimtar
Sociale

Ministria e Shëndetësisë reagon për terapinë hormonale: Nuk është protokoll përfundimtar

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ka dalë me një sqarim zyrtar, duke theksuar se dokumenti i publikuar për terapinë hormonale nuk përbën një protokoll përfundimtar terapeutik, por një udhëzues orientues për profesionistët e shëndetësisë.

15:17 1 ditë më parë29.05.2026.

Autori
SHQIPËRI
Kronikë

Përplasjet e regjistruara gjatë protestës kundër projektit turistik në Zvërnec kanë sjellë reagimin zyrtar të Policisë së Vlorës, e cila ka nisur procedime penale ndaj 17 personave, mes tyre edhe dy punonjës të një shoqërie private sigurie.

18:38 41 min më parë30.05.2026.

Autori
Rrugorja ndëshkon me dhjetëra shoferë që drejtojnë mjetin nën efektin e alkoolit në Vlorë
Kronikë

Rrugorja ndëshkon me dhjetëra shoferë që drejtojnë mjetin nën efektin e alkoolit në Vlorë

Siguria rrugore ka qenë në fokus të kontrolleve të Policisë Rrugore të Vlorës gjatë fundjavës, ku dhjetëra drejtues mjetesh janë ndaluar dhe verifikuar në hyrje të qytetit në kuadër të masave për parandalimin e aksidenteve.

17:11 2 h më parë30.05.2026.

Autori
PD miraton rezolutën: “11 maji ishte farsë elektorale”, synon qeveri teknike dhe bashkim të opozitës
Politikë

PD miraton rezolutën: “11 maji ishte farsë elektorale”, synon qeveri teknike dhe bashkim të opozitës

Partia Demokratike ka miratuar në Kuvendin e saj Kombëtar një rezolutë politike, ku denoncon procesin zgjedhor të 11 majit si një “farsë elektorale”.

16:04 3 h më parë30.05.2026.

Autori
PD miraton statutin e ri, mbetet në fuqi “neni Basha”, vendoset filtër për kandidatët e Primareve
Politikë

PD miraton statutin e ri, mbetet në fuqi “neni Basha”, vendoset filtër për kandidatët e Primareve

Një nga dispozitat që mbetet e pandryshuar është i ashtuquajturi “neni Basha”, i cili parashikon se kryetari i partisë duhet të japë dorëheqjen në rast humbjeje në zgjedhje.

14:48 4 h më parë30.05.2026.

Autori
BOTË
Europa

Forcat ukrainase kanë ndërmarrë një seri sulmesh të reja në territorin rus, duke goditur objektiva ushtarake strategjike në rajonin e Rostovit dhe Krasnodarit.

19:18 2 min më parë30.05.2026.

Autori
Nëpër botë

Një fluturim i kompanisë United Airlines është detyruar të bëjë ulje emergjente pasi një pasagjer shkaktoi panik në bord duke tentuar disa herë të depërtojë në kabinën e pilotëve.

18:22 58 min më parë30.05.2026.

Autori
VIDEO/ “Po futej uji dhe u anua”, fundoset anija “pirate” me turistë
Europa

VIDEO/ “Po futej uji dhe u anua”, fundoset anija “pirate” me turistë

Një anije turistike u fundos në brigjet e Turqisë gjatë një lundrimi pranë zonës turistike të Marmarisit, duke detyruar 148 pasagjerë të hidhen në det për të shpëtuar jetën.

17:31 1 h më parë30.05.2026.

Autori
Tragjedi në Alaskë, tre alpinistë humbin jetën në malin më të lartë të Amerikës së Veriut
Nëpër botë

Tragjedi në Alaskë, tre alpinistë humbin jetën në malin më të lartë të Amerikës së Veriut

Një ekspeditë alpinizmi nga Letonia është përfshirë nga një tragjedi në Alaskë, ku tre alpinistë humbën jetën pas një rënieje pranë një prej zonave më të rrezikshme të malit Mekinli.

15:43 3 h më parë30.05.2026.

Autori
RAJON
“Humbën betejën me delet”, mbi 13.500 persona në Turqi përfunduan në spital gjatë Kurban Bajramit
RAJON

“Humbën betejën me delet”, mbi 13.500 persona në Turqi përfunduan në spital gjatë Kurban Bajramit

Shumë prej njerëzve që u paraqitën në urgjencë u plagosën aksidentalisht me thika, ndërsa disa të tjerë humbën “betejën” me delet, që tentuan të arratiseshin apo ti shpëtonin therjes.

22:38 1 ditë më parë28.05.2026.

Autori
Erdogan sfidon Europën me ‘parajsën fiskale’ të re, 20 vite pa taksa për të huajt në Turqi
RAJON

Erdogan sfidon Europën me ‘parajsën fiskale’ të re, 20 vite pa taksa për të huajt në Turqi

Sipas modelit të ri, të huajt që transferojnë rezidencën fiskale në Turqi nuk do të paguajnë taksa për dividendët, fitimet financiare apo të ardhurat nga investimet e realizuara jashtë vendit. Për më tepër, këto të ardhura nuk do të deklarohen fare pranë autoriteteve turke.

14:57 2 ditë më parë28.05.2026.

Autori
I biri u ekzekuta nga grupet mafioze, flet nëna e parukierit italian: Sot e dimë që u vra nga njerëz të rrezikshëm
RAJON

I biri u ekzekuta nga grupet mafioze, flet nëna e parukierit italian: Sot e dimë që u vra nga njerëz të rrezikshëm

Pas goditjes së organizatës kriminale shqiptare nga SPAK dhe Prokuroria e Barit, ku u zbulua dhe vrasja e parukerit italian, ka reaguar edhe nëna e të ndjerit Francesco Diviesti.

13:38 2 ditë më parë28.05.2026.

Autori
Autoritetet e Kosovës marrin nën kontroll infrastrukturën hekurudhore në veri
Kosovë

Autoritetet e Kosovës marrin nën kontroll infrastrukturën hekurudhore në veri

Megjithatë, këto lëvizje janë kundërshtuar nga komuniteti serb lokal dhe janë kritikuar edhe nga bashkësia ndërkombëtare

13:00 2 ditë më parë28.05.2026.

Autori
SPORT
Futboll

Massimiliano Allegri ka nisur të projektojë Napolin e ri, ndërsa mediat italiane zbulojnë emrat e parë që trajneri dëshiron të afrojë në skuadër për sezonin e ardhshëm.

19:01 19 min më parë30.05.2026.

Autori
Futboll

Mario Mitaj mund të jetë shumë pranë një transferimi të madh në Serie A. Sipas raportimeve të mediave greke dhe saudite, Roma po avancon në negociatat për të afruar mbrojtësin e Kombëtares shqiptare nga Al-Ittihad.

17:49 1 h më parë30.05.2026.

Autori
VIDEO/ Përleshje mes tifozëve të Arsenalit dhe PSG-së para finales së Champions League
Futboll

VIDEO/ Përleshje mes tifozëve të Arsenalit dhe PSG-së para finales së Champions League

Tensionet kanë shpërthyer në Budapest vetëm pak orë para finales së madhe të Ligës së Kampionëve mes Arsenalit dhe Paris Saint-Germain, teksa tifozë të të dy skuadrave janë përfshirë në përleshje në rrugët e kryeqytetit hungarez.

16:51 2 h më parë30.05.2026.

Autori
Arne Slot largohet nga Liverpool, një spanjoll favorit për stolin
Futboll

Arne Slot largohet nga Liverpool, një spanjoll favorit për stolin

Ndër kandidatët e lidhur me stolin e kuq është Andoni Iraola, i cili do të largohet nga Bournemouth pas skadimit të kontratës së tij këtë verë, teksa e udhëhoqi klubin drejt vendit të gjashtë në Europa League.

15:02 4 h më parë30.05.2026.

Autori
KULTURË
Në Amantia zbulohen sekrete pas 2 mijë vitesh, dalin në dritë struktura të reja antike
KULTURË

Në Amantia zbulohen sekrete pas 2 mijë vitesh, dalin në dritë struktura të reja antike

Parku Arkeologjik i Amantias ndodhet pranë fshatit Ploçë, në Bashkinë Selenicë, dhe konsiderohet një nga qendrat më të rëndësishme arkeologjike të Shqipërisë së Jugut.

19:28 23 h më parë29.05.2026.

Autori
Femra më e famshme në historinë e njerëzimit ishte mbipeshë… dhe kishte çrregullim të tiroides
KULTURË

Femra më e famshme në historinë e njerëzimit ishte mbipeshë… dhe kishte çrregullim të tiroides

Mjeku amerikan Michael Yafi analizoi situatën shëndetësore të Mona Lisa-s bazuar në tipare si lëkura e zbehtë dhe nuancat e verdha në portret mund të jenë tregues të një çrregullimi hormonal.

13:47 3 ditë më parë27.05.2026.

Autori
VIDEO- Një Mikelanxhelo me AI, epoka e re e skulpturës
KULTURË

VIDEO- Një Mikelanxhelo me AI, epoka e re e skulpturës

Një makinë industriale për gdhendje mermeri thuhet se kaloi 15 ditë rresht duke gdhendur një statujë monumentale në stilin klasik pothuajse pa asnjë kontakt njerëzor

21:54 4 ditë më parë25.05.2026.

Autori
Astronautja e parë e Hong Kongut niset në hapësirë ​​me misionin kinez
KULTURË

Astronautja e parë e Hong Kongut niset në hapësirë ​​me misionin kinez

Li Jiaying, një oficere policie 43-vjeçare dhe nënë e tre fëmijëve, shërben si shkencëtare e ngarkesës në ekuipazhin prej tre anëtarësh që u nisën për në stacionin hapësinor Tiangong të Kinës të dielën në mbrëmje.

13:41 5 ditë më parë25.05.2026.

Autori
SHOWBIZ
Anulohet koncerti i Kanye West në Itali, reperi nis sot nga Stambolli turin europian
SHOWBIZ

Anulohet koncerti i Kanye West në Itali, reperi nis sot nga Stambolli turin europian

Pas Francës dhe Britanisë së Madhe, edhe Italia e ka anuluar koncertin e reperit kontrovers amerikan Kanye West. Vendimi i prefektit të Rexhio Emilias bazohet në shqetësime për rendin publik dhe sigurinë.

12:03 7 h më parë30.05.2026.

Autori
Synoi një sulm terrorist në koncertin e Taylor Swift, dënim shembullor për të riun austriak
SHOWBIZ

Synoi një sulm terrorist në koncertin e Taylor Swift, dënim shembullor për të riun austriak

Autoritetet austriake e arrestuan pak para koncertit të parë të planifikuar në stadiumin “Ernst Happel” në Vjenë, pas një informacioni të marrë nga CIA amerikane.

08:41 1 ditë më parë29.05.2026.

Autori
Dasma e vitit ndryshon datë, zbulohet ku do të kurorëzohen Dua Lipa me Callumin
SHOWBIZ

Dasma e vitit ndryshon datë, zbulohet ku do të kurorëzohen Dua Lipa me Callumin

Mediat italiane shkruajnë se Elton John mund të jetë edhe dëshmitar në dasmë dhe të performojë gjatë festës.

08:06 2 ditë më parë28.05.2026.

Autori
Ndërron jetë aktori i "Emily in Paris"
SHOWBIZ

Ndërron jetë aktori i "Emily in Paris"

Aktori francez Pierre Deny ka vdekur. Deny, i cili ishte 69 vjeç, vdiq të hënën, më 25 maj. Vajzat e tij konfirmuan lajmin për vdekjen e tij në një deklaratë, sipas medias franceze TF1.

22:07 2 ditë më parë27.05.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes