TË FUNDIT
“Godasim të parët”, Irani zbulon raketën më të fuqishme, godet deri në 2 mijë kilometra Trump: Kam bërë më shumë për fenë se çdo president tjetër në historinë e SHBA-së Burri që për 60 vjet ka dhuruar plazmë, duke shpëtuar jetën e 2,4 milionë foshnjeve Gjermania gjobit me 59 milionë euro Amazon Pronarët e vilës së Marilyn Monroe padisin Bashkinë e Los Angelesit, ja arsyeja Aksident i rëndë në Bathore, ndërron jetë një person
“Godasim të parët”, Irani zbulon raketën më të fuqishme, godet deri në 2 mijë kilometra Trump: Kam bërë më shumë për fenë se çdo president tjetër në historinë e SHBA-së Burri që për 60 vjet ka dhuruar plazmë, duke shpëtuar jetën e 2,4 milionë foshnjeve Gjermania gjobit me 59 milionë euro Amazon Pronarët e vilës së Marilyn Monroe padisin Bashkinë e Los Angelesit, ja arsyeja Aksident i rëndë në Bathore, ndërron jetë një person
9° Tiranë, Shi i lehtë

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Belinda Balluku Donald Trump Sali Berisha
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Kafshim qeni

65-vjeçarja në Belsh vdiq nga kafshimi i qenit, arrestohet kunati
Kronikë

65-vjeçarja në Belsh vdiq nga kafshimi i qenit, arrestohet kunati

Policia në Belsh ka vënë në pranga pronarin 68-vjeçar të qenit që mbrëmjen e djeshme kafshoi për vdekje shtetasen Emine Agolli. Ngjarja e rëndë ndodhi në fshatin Çërragë dhe i ndaluari nga policia rezulton të jetë kunati i viktimës.

15:57 4 h më parë05.02.2026.

Autori
Të fundit
“Godasim të parët”, Irani zbulon raketën më të fuqishme, godet deri në 2 mijë kilometra
Lindja e Mesme

“Godasim të parët”, Irani zbulon raketën më të fuqishme, godet deri në 2 mijë kilometra

Irani ka prezantuar atë që e cilëson si raketën e tij më të fuqishme, duke rritur ndjeshëm tensionet në rajon pas luftës 12-ditore me Izraelin verën e kaluar.

19:52 18 min më parë05.02.2026.

Autori
Trump: Kam bërë më shumë për fenë se çdo president tjetër në historinë e SHBA-së
Amerika

Trump: Kam bërë më shumë për fenë se çdo president tjetër në historinë e SHBA-së

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump, deklaroi se ka bërë “më shumë për fenë se çdo president tjetër” gjatë një fjalimi në Mëngjesin e 74-t Kombëtar të Lutjeve, të mbajtur të enjten në Uashington.

19:36 34 min më parë05.02.2026.

Autori
Burri që për 60 vjet ka dhuruar plazmë, duke shpëtuar jetën e 2,4 milionë foshnjeve
LIFESTYLE

Burri që për 60 vjet ka dhuruar plazmë, duke shpëtuar jetën e 2,4 milionë foshnjeve

Mbante antitrupa shumë të rrallë kundër sëmundjes Rhesus, për kontributin e tij u quajt ndryshe edhe si “Njeriu me krahun e artë”.

19:17 53 min më parë05.02.2026.

Autori
Gjermania gjobit me 59 milionë euro Amazon
Europa

Autoriteti gjerman i konkurrencës ka gjobitur kompaninë Amazon me 59 milionë euro për shkelje të rregullave të tregut, duke argumentuar se gjiganti amerikan ka diktuar në mënyrë të paligjshme politikën e çmimeve për tregtarët që operojnë në platformën e tij.

18:59 1 h më parë05.02.2026.

Autori
Pronarët e vilës së Marilyn Monroe padisin Bashkinë e Los Angelesit, ja arsyeja
SHOWBIZ

Bëhet fjalë për të vetmen shtëpi që Marilyn Monroe kishte dhe ku kaloi muajt e fundit të jetës së saj. Në vitin 2024, banesa u shpall monument historik dhe kulturor.

18:33 1 h më parë05.02.2026.

Autori
Më të lexuarat
Uma Thurman nxjerr në shitje apartamentin luksoz në New York, ja sa kushton
SHOWBIZ

Ndërtesa One Lexington Avenue, e ndërtuar në vitin 1910, është një nga adresat më prestigjioze të zonës. Në çmim përfshihet edhe çelësi për një kopësht privat.

20:17 1 ditë më parë03.02.2026.

Autori
Europa

Autoriteti gjerman i konkurrencës ka gjobitur kompaninë Amazon me 59 milionë euro për shkelje të rregullave të tregut, duke argumentuar se gjiganti amerikan ka diktuar në mënyrë të paligjshme politikën e çmimeve për tregtarët që operojnë në platformën e tij.

Autori
Rrëzohet droni Iranian, iu afrua një aeroplanmbajtëseje amerikane
Lindja e Mesme

Rrëzohet droni Iranian, iu afrua një aeroplanmbajtëseje amerikane

Incidenti ndodhi ndërsa aeroplanmbajtësja USS Abraham Lincoln po lundronte në Detin Arabik, rreth 800 kilometër larg bregut jugor të Iranit.

20:36 1 ditë më parë03.02.2026.

Autori
LIFESTYLE

Mbante antitrupa shumë të rrallë kundër sëmundjes Rhesus, për kontributin e tij u quajt ndryshe edhe si “Njeriu me krahun e artë”.

19:17 53 min më parë05.02.2026.

Autori
Ishulli i largët ku mund të jetoni falas mes fokave dhe zogjve nordikë
LIFESTYLE

Ishulli i largët ku mund të jetoni falas mes fokave dhe zogjve nordikë

Ka vetëm një kusht: të ndihmojnë në numërimin e zogjve të detit, duke përfshirë edhe zogun e rrallë nordik, që ndryshe njihet me emrin puffin.

20:59 1 ditë më parë03.02.2026.

Autori
SHQIPËRI
Aksident i rëndë në Bathore, ndërron jetë një person
Kronikë

Aksident i rëndë në Bathore, ndërron jetë një person

Një aksident i rëndë ka ndodhur pasditen e së enjtes në Bathore, ku një person ka ndërruar jetë.

18:06 2 h më parë05.02.2026.

Autori
Ndikim të paligjshëm mbi zyrtarë të drejtësisë, dënohen 3 persona nga GJKKO
Kronikë

Ndikim të paligjshëm mbi zyrtarë të drejtësisë, dënohen 3 persona nga GJKKO

Gjykata e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar ka mbyllur një tjetër çështje të hetuar nga SPAK që lidhet me ushtrimin e ndikimit të paligjshëm ndaj funksionarëve publikë.

17:25 2 h më parë05.02.2026.

Autori
Gjykata e Posaçme e Apelit lë në fuqi masat për dosjen “AKSHI”
Aktualitet

Gjykata e Posaçme e Apelit lë në fuqi masat për dosjen “AKSHI”

Drejtoresha e Agjencisë Kombëtare të Shoqërisë së Informacionit, Mirlinda Karçanaj si edhe zv.drejtoresha, Hava Delibashi do të vijojnë të qëndrojnë në arrest shtëpie.

16:33 3 h më parë05.02.2026.

Autori
SPAK kërkon kalimin në gjykim të dosjes ndaj Ilir Metës dhe Monika Kryemadhit
Kronikë

SPAK kërkon kalimin në gjykim të dosjes ndaj Ilir Metës dhe Monika Kryemadhit

SPAK ka përfunduar parashtrimet në gjyqin paraprak ndaj Ilir Metës, Monika Kryemadhit, Pirro Xhixhës, Ema Çokut dhe Fatime Kryemadhit.

16:01 4 h më parë05.02.2026.

Autori
BOTË
Lindja e Mesme

Irani ka prezantuar atë që e cilëson si raketën e tij më të fuqishme, duke rritur ndjeshëm tensionet në rajon pas luftës 12-ditore me Izraelin verën e kaluar.

19:52 18 min më parë05.02.2026.

Autori
Amerika

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump, deklaroi se ka bërë “më shumë për fenë se çdo president tjetër” gjatë një fjalimi në Mëngjesin e 74-t Kombëtar të Lutjeve, të mbajtur të enjten në Uashington.

19:36 34 min më parë05.02.2026.

Autori
Europa

Autori
Babai u ndaloi përdorimin e telefonit, tre motra hidhen nga kati i nëntë i pallatit
Nëpër botë

Babai u ndaloi përdorimin e telefonit, tre motra hidhen nga kati i nëntë i pallatit

Ngjarje e rëndë në Indi, hetuesit po shqyrtojnë edhe hipotezën e sfidave ekstreme online që përhapen në rrjetet sociale.

17:58 2 h më parë05.02.2026.

Autori
RAJON
Kriset vëllazëria ruso-greke, Lavrov i zhgënjyer: Ratë pre e presionit të Ukrainës
RAJON

Kriset vëllazëria ruso-greke, Lavrov i zhgënjyer: Ratë pre e presionit të Ukrainës

Lavrov e ka kritikuar ashpër Athinën për shkak të mbështetjes që po i japin Kievit dhe qëndrimi shefit të diplomacisë ruse për këtë çështje është paraqitur edhe në një postim nga Ambasada Ruse në Greqi.

10:34 9 h më parë05.02.2026.

Autori
Të shtëna nga 2 makina në lëvizje, plagoset një person në Gjilan
Kosovë

Të shtëna nga 2 makina në lëvizje, plagoset një person në Gjilan

Një ngjarje e rëndë ku janë përdorur edhe armë zjarri ka tronditur pasditen e sotme Gjilanin në Kosovë, duke lënë pas një person të plagosur.

21:40 22 h më parë04.02.2026.

Autori
Qendra e emigrantëve në Gjadër, HRW denoncon Italinë: Përdor masa represive
RAJON

Qendra e emigrantëve në Gjadër, HRW denoncon Italinë: Përdor masa represive

Italia ka ndjekur politika represive ndaj emigrantëve, duke përfshirë ndalimin e tyre jashtë vendit. Kështu thuhet në raportin e fundit të Human Rights Watch i cili përmend dhe Kampin e Gjadrit.

09:24 1 ditë më parë04.02.2026.

Autori
"S'ka rritje, na duhen lekët për t'u armatosur përballë Greqisë", deputeti lë pa fjalë 17 milionë pensionistë në Turqi
RAJON

"S'ka rritje, na duhen lekët për t'u armatosur përballë Greqisë", deputeti lë pa fjalë 17 milionë pensionistë në Turqi

Një mënyrë të pazakontë ka zgjedhur një deputet turk për t’i mbyllur gojën pensionistëve, të cilët iu ankuan për pensionet e ulëta. Deputeti i rajonit të Mersinit, nga partia në pushtet e Erdogan, Hasan Ufuk Cakir, iu përmendi pensionistëve rreziqet gjeopolitike, kryesisht përplasjet me Greqinë.

09:24 1 ditë më parë04.02.2026.

Autori
SPORT
Hakerë të lidhur me Rusinë sulmojnë infrastrukturën olimpike në Itali
Shumësportësh

Hakerë të lidhur me Rusinë sulmojnë infrastrukturën olimpike në Itali

Grupi i njohur i hakerëve “NoName 057” tentoi të bllokojë përmes sulmeve DDoS faqet zyrtare të Olimpiadës në Milano dhe Cortina, si edhe faqet e disa hoteleve në Cortina d’Ampezzo.

17:29 2 h më parë05.02.2026.

Autori
Dyshe sulmi shqiptare te Cesena, Vrioni lë Amerikën dhe i bashkohet Shpendit
Futboll

Dyshe sulmi shqiptare te Cesena, Vrioni lë Amerikën dhe i bashkohet Shpendit

Giacomo Vrioni është rikthyer në Itali pas tre sezonesh në MLS amerikane, duke nënshkruar një konratë me Cesenan deri në fund të sezonit, por me opsion zgjatjeje. Sulmuesi që ka 4 paraqitje me Kombëtaren kuqezi do të gjejë te klubi i Serisë B edhe sulmuesin tjetër shqiptar, Cristian Shpendi.

12:30 7 h më parë05.02.2026.

Autori
“Legjenda e Kuqe”, Partizani feston 80-vjetorin e themelimit
Futboll

“Legjenda e Kuqe”, Partizani feston 80-vjetorin e themelimit

Klubi ka fituar 17 tituj kampion, 15 Kupa të Shqipërisë, 3 Superkupa të Shqipërisë dhe 1 Kupë Ballkanike, si dhe është vlerësuar me titullin e lartë “Nderi i Kombit”.

22:45 21 h më parë04.02.2026.

Autori
Klubet që kanë investuar më tepër, befasi në merkaton e dimrit
Futboll

Klubet që kanë investuar më tepër, befasi në merkaton e dimrit

Në vendin e parë nuk mund të ishte askush tjetër përveç Manchester City, surpriza nga podium deri në “Top 10”.

18:02 1 ditë më parë04.02.2026.

Autori
KULTURË
Ndërron jetë këngëtarja e njohur në Nigeri, u pickua nga gjarpri
KULTURË

Ndërron jetë këngëtarja e njohur në Nigeri, u pickua nga gjarpri

Një këngëtare e njohur në Nigeri humbi jetën si pasojë e pickimit nga gjarpri. 26-vjeçarja Ifunanya Nwangene u bë e njohur në vitin 2021 pasi mori pjesë dhe fitoi The Voice of Nigeria.

13:11 3 ditë më parë02.02.2026.

Autori
Bad Bunny bën historinë e Grammy-t, duke fituar albumin më të mirë
KULTURË

Bad Bunny bën historinë e Grammy-t, duke fituar albumin më të mirë

Bad Bunny, muzikanti portorikan që ndryshon formë, është bërë artisti i parë në historinë 68-vjeçare të Çmimeve Grammy që fiton albumin e vitit me një album të kënduar tërësisht në spanjisht.

08:05 3 ditë më parë02.02.2026.

Autori
I jepet lamtumira Fitim Makashit, homazhe për aktorin
KULTURË

I jepet lamtumira Fitim Makashit, homazhe për aktorin

Fitim Makashi u nda nga jeta në moshën 82-vjeçare, pas një sëmundjeje. Këtë të dielë ai u përcoll për në banesën e fundit nga të afërmit, miqtë e kolegët.

16:40 4 ditë më parë01.02.2026.

Autori
Arti shqiptar në zi, ndërron jetë aktori i njohur
KULTURË

Arti shqiptar në zi, ndërron jetë aktori i njohur

Ka ndërruar jetë në moshën 82 vjeçare aktori i njohur Fitim Makashi, babai i këngëtarit Redon Makashi.

16:59 5 ditë më parë31.01.2026.

Autori
SHOWBIZ
SHOWBIZ

Bëhet fjalë për të vetmen shtëpi që Marilyn Monroe kishte dhe ku kaloi muajt e fundit të jetës së saj. Në vitin 2024, banesa u shpall monument historik dhe kulturor.

18:33 1 h më parë05.02.2026.

Autori
Sindroma e personit të ngurtë, dokumentari zbulon gjendjen e rëndë të ikonës së muzikës
SHOWBIZ

Sindroma e personit të ngurtë, dokumentari zbulon gjendjen e rëndë të ikonës së muzikës

Céline Dion vuan nga sëmundja neurologjike autoimune shumë e rrallë, e cila i shkakton spazma të forta dhe jashtëzakonisht të dhimbshme.

17:06 1 ditë më parë04.02.2026.

Autori
SHOWBIZ

Ndërtesa One Lexington Avenue, e ndërtuar në vitin 1910, është një nga adresat më prestigjioze të zonës. Në çmim përfshihet edhe çelësi për një kopësht privat.

20:17 1 ditë më parë03.02.2026.

Autori
Tom Cruise braktis Londrën, grabitja pranë shtëpisë së tij e shtyn të shesë vilën 35 mln paund
SHOWBIZ

Tom Cruise braktis Londrën, grabitja pranë shtëpisë së tij e shtyn të shesë vilën 35 mln paund

Tom Cruise ka vendosur të braktisë Londrën, pas disa vitesh jetesë në kryeqytetin britanik. Raportet e lidhin vendimin e aktorit për të lënë apartamentin e tij me vlerë 35 milionë paund në Londër, me një grabitje që ndodhi në një dyqan poshtë banesës së tij.

11:14 2 ditë më parë03.02.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes