TË FUNDIT
Tronditet NATO, Greqia arreston oficerin që i shiste Kinës informacione të klasifikuara “Lider i fuqishëm”, Orban mbështet nga Trump në prag të zgjedhjeve në Hungari “Monopatinat mbeten të ndaluara”, ministrja Koçiu: Udhëzimi mbetet në fuqi Shkrumbohet makina në Vlorë, bllokohet trafiku tek Uji i Ftohtë “Kishte dhimbje të tmerrshme”, qindra turistë të sëmurë rëndë në ishujt parajsë “Më keq se koha e diktaturës”, Berisha nga takimi me qytetarët: E fitojmë betejën për demokracinë
Tronditet NATO, Greqia arreston oficerin që i shiste Kinës informacione të klasifikuara “Lider i fuqishëm”, Orban mbështet nga Trump në prag të zgjedhjeve në Hungari “Monopatinat mbeten të ndaluara”, ministrja Koçiu: Udhëzimi mbetet në fuqi Shkrumbohet makina në Vlorë, bllokohet trafiku tek Uji i Ftohtë “Kishte dhimbje të tmerrshme”, qindra turistë të sëmurë rëndë në ishujt parajsë “Më keq se koha e diktaturës”, Berisha nga takimi me qytetarët: E fitojmë betejën për demokracinë
9° Tiranë, Shi i lehtë

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Belinda Balluku Donald Trump Sali Berisha
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Sulme kibernetike

Hakerë të lidhur me Rusinë sulmojnë infrastrukturën olimpike në Itali
Shumësportësh

Grupi i njohur i hakerëve “NoName 057” tentoi të bllokojë përmes sulmeve DDoS faqet zyrtare të Olimpiadës në Milano dhe Cortina, si edhe faqet e disa hoteleve në Cortina d’Ampezzo.

17:29 4 h më parë05.02.2026.

Autori
Të fundit
Tronditet NATO, Greqia arreston oficerin që i shiste Kinës informacione të klasifikuara
Europa

Tronditet NATO, Greqia arreston oficerin që i shiste Kinës informacione të klasifikuara

Ishte vënë nën mbikëqyrje nga Shërbimi i Inteligjencës prej disa muajsh, hetuesit ndërhynë pasi konstatuan një përshkallëzim të aktivitetit të tij dhe grumbullimin e një sasie të konsiderueshme materialesh sensitive.

21:59 7 min më parë05.02.2026.

Autori
“Lider i fuqishëm”, Orban mbështet nga Trump në prag të zgjedhjeve në Hungari
Europa

Në prag të zgjedhjeve parlamentare në Hungari, mbështetja ndërkombëtare për kryeministrin Viktor Orban ka marrë një tjetër dimension politik.

21:43 23 min më parë05.02.2026.

Autori
“Monopatinat mbeten të ndaluara”, ministrja Koçiu: Udhëzimi mbetet në fuqi
Sociale

Ndalimi i përkohshëm ka si qëllim kryesor mbrojtjen e jetës dhe sigurinë në rrugë, sidomos te të rinjtë. Gjatë periudhës së zbatimit të masës, ka rënie të ndjeshme të aksidenteve.

21:16 50 min më parë05.02.2026.

Autori
Shkrumbohet makina në Vlorë, bllokohet trafiku tek Uji i Ftohtë
Kronikë

Momente paniku janë regjistruar pasditen e sotme në një nga akset më të frekuentuara të Vlorës, ku flakët kanë përfshirë papritur një automjet në lëvizje. Ngjarja ka ndodhur në zonën e njohur si Uji i Ftohtë, duke shkaktuar kaos në qarkullimin rrugor.

20:48 1 h më parë05.02.2026.

Autori
“Kishte dhimbje të tmerrshme”, qindra turistë të sëmurë rëndë në ishujt parajsë
Nëpër botë

Qindra turistë janë sëmurur rëndë pas pushimeve në Ishujt e Kepit të Gjelbër, ndërsa autoritetet shëndetësore britanike po hetojnë një rritje shqetësuese të infeksioneve të rënda të lidhura me këtë destinacion popullor turistik.

20:46 1 h më parë05.02.2026.

Autori
Më të lexuarat
Gjermania gjobit me 59 milionë euro Amazon
Europa

Gjermania gjobit me 59 milionë euro Amazon

Autoriteti gjerman i konkurrencës ka gjobitur kompaninë Amazon me 59 milionë euro për shkelje të rregullave të tregut, duke argumentuar se gjiganti amerikan ka diktuar në mënyrë të paligjshme politikën e çmimeve për tregtarët që operojnë në platformën e tij.

18:59 3 h më parë05.02.2026.

Autori
Burri që për 60 vjet ka dhuruar plazmë, duke shpëtuar jetën e 2,4 milionë foshnjeve
LIFESTYLE

Burri që për 60 vjet ka dhuruar plazmë, duke shpëtuar jetën e 2,4 milionë foshnjeve

Mbante antitrupa shumë të rrallë kundër sëmundjes Rhesus, për kontributin e tij u quajt ndryshe edhe si “Njeriu me krahun e artë”.

19:17 2 h më parë05.02.2026.

Autori
Trump: Kam bërë më shumë për fenë se çdo president tjetër në historinë e SHBA-së
Amerika

Trump: Kam bërë më shumë për fenë se çdo president tjetër në historinë e SHBA-së

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump, deklaroi se ka bërë “më shumë për fenë se çdo president tjetër” gjatë një fjalimi në Mëngjesin e 74-t Kombëtar të Lutjeve, të mbajtur të enjten në Uashington.

19:36 2 h më parë05.02.2026.

Autori
“Godasim të parët”, Irani zbulon raketën më të fuqishme, godet deri në 2 mijë kilometra
Lindja e Mesme

“Godasim të parët”, Irani zbulon raketën më të fuqishme, godet deri në 2 mijë kilometra

Irani ka prezantuar atë që e cilëson si raketën e tij më të fuqishme, duke rritur ndjeshëm tensionet në rajon pas luftës 12-ditore me Izraelin verën e kaluar.

19:52 2 h më parë05.02.2026.

Autori
Sportistet në Olimpiadën Dimërore çuditen nga… bideja
Shumësportësh

Disa nga atletet në “Milano-Cortina 2026” ngritën pyetjet nëse shërbente për të larë këmbët apo për të pastruar pajisjet sportive. Një gazetare madje shpërndau edhe kërkimin online se si përdoret.

20:07 1 h më parë05.02.2026.

Autori
SHQIPËRI
4 ditë mot i keq, Shërbimit Meteorologjik Ushtarak kërkon gatishmëri maksimale për Durrësin
Aktualitet

4 ditë mot i keq, Shërbimit Meteorologjik Ushtarak kërkon gatishmëri maksimale për Durrësin

Moti i paqëndrueshëm pritet të përfshijë ditët në vijim zonën e Durrësit, duke ngritur shqetësime për pasojat që mund të sjellin reshjet intensive.

22:10 3 min më parë05.02.2026.

Autori
Sociale

Ndalimi i përkohshëm ka si qëllim kryesor mbrojtjen e jetës dhe sigurinë në rrugë, sidomos te të rinjtë. Gjatë periudhës së zbatimit të masës, ka rënie të ndjeshme të aksidenteve.

21:16 50 min më parë05.02.2026.

Autori
Kronikë

Momente paniku janë regjistruar pasditen e sotme në një nga akset më të frekuentuara të Vlorës, ku flakët kanë përfshirë papritur një automjet në lëvizje. Ngjarja ka ndodhur në zonën e njohur si Uji i Ftohtë, duke shkaktuar kaos në qarkullimin rrugor.

20:48 1 h më parë05.02.2026.

Autori
“Më keq se koha e diktaturës”, Berisha nga takimi me qytetarët: E fitojmë betejën për demokracinë
Politikë

“Më keq se koha e diktaturës”, Berisha nga takimi me qytetarët: E fitojmë betejën për demokracinë

Në takimin me qytetarët e njësisë 7 në Tiranë, kryetari i Partisë Demokratike e ka cilësuar situatën politike në vend si një nga momentet më kritike të historisë së Shqipërisë.

20:35 1 h më parë05.02.2026.

Autori
BOTË
Europa

Ishte vënë nën mbikëqyrje nga Shërbimi i Inteligjencës prej disa muajsh, hetuesit ndërhynë pasi konstatuan një përshkallëzim të aktivitetit të tij dhe grumbullimin e një sasie të konsiderueshme materialesh sensitive.

21:59 7 min më parë05.02.2026.

Autori
Europa

Në prag të zgjedhjeve parlamentare në Hungari, mbështetja ndërkombëtare për kryeministrin Viktor Orban ka marrë një tjetër dimension politik.

21:43 23 min më parë05.02.2026.

Autori
Nëpër botë

Qindra turistë janë sëmurur rëndë pas pushimeve në Ishujt e Kepit të Gjelbër, ndërsa autoritetet shëndetësore britanike po hetojnë një rritje shqetësuese të infeksioneve të rënda të lidhura me këtë destinacion popullor turistik.

20:46 1 h më parë05.02.2026.

Autori
Lindja e Mesme

Irani ka prezantuar atë që e cilëson si raketën e tij më të fuqishme, duke rritur ndjeshëm tensionet në rajon pas luftës 12-ditore me Izraelin verën e kaluar.

19:52 2 h më parë05.02.2026.

Autori
RAJON
Kriset vëllazëria ruso-greke, Lavrov i zhgënjyer: Ratë pre e presionit të Ukrainës
RAJON

Kriset vëllazëria ruso-greke, Lavrov i zhgënjyer: Ratë pre e presionit të Ukrainës

Lavrov e ka kritikuar ashpër Athinën për shkak të mbështetjes që po i japin Kievit dhe qëndrimi shefit të diplomacisë ruse për këtë çështje është paraqitur edhe në një postim nga Ambasada Ruse në Greqi.

10:34 11 h më parë05.02.2026.

Autori
Të shtëna nga 2 makina në lëvizje, plagoset një person në Gjilan
Kosovë

Të shtëna nga 2 makina në lëvizje, plagoset një person në Gjilan

Një ngjarje e rëndë ku janë përdorur edhe armë zjarri ka tronditur pasditen e sotme Gjilanin në Kosovë, duke lënë pas një person të plagosur.

21:40 1 ditë më parë04.02.2026.

Autori
Qendra e emigrantëve në Gjadër, HRW denoncon Italinë: Përdor masa represive
RAJON

Qendra e emigrantëve në Gjadër, HRW denoncon Italinë: Përdor masa represive

Italia ka ndjekur politika represive ndaj emigrantëve, duke përfshirë ndalimin e tyre jashtë vendit. Kështu thuhet në raportin e fundit të Human Rights Watch i cili përmend dhe Kampin e Gjadrit.

09:24 1 ditë më parë04.02.2026.

Autori
"S'ka rritje, na duhen lekët për t'u armatosur përballë Greqisë", deputeti lë pa fjalë 17 milionë pensionistë në Turqi
RAJON

"S'ka rritje, na duhen lekët për t'u armatosur përballë Greqisë", deputeti lë pa fjalë 17 milionë pensionistë në Turqi

Një mënyrë të pazakontë ka zgjedhur një deputet turk për t’i mbyllur gojën pensionistëve, të cilët iu ankuan për pensionet e ulëta. Deputeti i rajonit të Mersinit, nga partia në pushtet e Erdogan, Hasan Ufuk Cakir, iu përmendi pensionistëve rreziqet gjeopolitike, kryesisht përplasjet me Greqinë.

09:24 1 ditë më parë04.02.2026.

Autori
SPORT
Shumësportësh

Disa nga atletet në “Milano-Cortina 2026” ngritën pyetjet nëse shërbente për të larë këmbët apo për të pastruar pajisjet sportive. Një gazetare madje shpërndau edhe kërkimin online se si përdoret.

20:07 1 h më parë05.02.2026.

Autori
Shumësportësh

Grupi i njohur i hakerëve “NoName 057” tentoi të bllokojë përmes sulmeve DDoS faqet zyrtare të Olimpiadës në Milano dhe Cortina, si edhe faqet e disa hoteleve në Cortina d’Ampezzo.

17:29 4 h më parë05.02.2026.

Autori
Dyshe sulmi shqiptare te Cesena, Vrioni lë Amerikën dhe i bashkohet Shpendit
Futboll

Dyshe sulmi shqiptare te Cesena, Vrioni lë Amerikën dhe i bashkohet Shpendit

Giacomo Vrioni është rikthyer në Itali pas tre sezonesh në MLS amerikane, duke nënshkruar një konratë me Cesenan deri në fund të sezonit, por me opsion zgjatjeje. Sulmuesi që ka 4 paraqitje me Kombëtaren kuqezi do të gjejë te klubi i Serisë B edhe sulmuesin tjetër shqiptar, Cristian Shpendi.

12:30 9 h më parë05.02.2026.

Autori
“Legjenda e Kuqe”, Partizani feston 80-vjetorin e themelimit
Futboll

“Legjenda e Kuqe”, Partizani feston 80-vjetorin e themelimit

Klubi ka fituar 17 tituj kampion, 15 Kupa të Shqipërisë, 3 Superkupa të Shqipërisë dhe 1 Kupë Ballkanike, si dhe është vlerësuar me titullin e lartë “Nderi i Kombit”.

22:45 23 h më parë04.02.2026.

Autori
KULTURË
Ndërron jetë këngëtarja e njohur në Nigeri, u pickua nga gjarpri
KULTURË

Ndërron jetë këngëtarja e njohur në Nigeri, u pickua nga gjarpri

Një këngëtare e njohur në Nigeri humbi jetën si pasojë e pickimit nga gjarpri. 26-vjeçarja Ifunanya Nwangene u bë e njohur në vitin 2021 pasi mori pjesë dhe fitoi The Voice of Nigeria.

13:11 3 ditë më parë02.02.2026.

Autori
Bad Bunny bën historinë e Grammy-t, duke fituar albumin më të mirë
KULTURË

Bad Bunny bën historinë e Grammy-t, duke fituar albumin më të mirë

Bad Bunny, muzikanti portorikan që ndryshon formë, është bërë artisti i parë në historinë 68-vjeçare të Çmimeve Grammy që fiton albumin e vitit me një album të kënduar tërësisht në spanjisht.

08:05 3 ditë më parë02.02.2026.

Autori
I jepet lamtumira Fitim Makashit, homazhe për aktorin
KULTURË

I jepet lamtumira Fitim Makashit, homazhe për aktorin

Fitim Makashi u nda nga jeta në moshën 82-vjeçare, pas një sëmundjeje. Këtë të dielë ai u përcoll për në banesën e fundit nga të afërmit, miqtë e kolegët.

16:40 4 ditë më parë01.02.2026.

Autori
Arti shqiptar në zi, ndërron jetë aktori i njohur
KULTURË

Arti shqiptar në zi, ndërron jetë aktori i njohur

Ka ndërruar jetë në moshën 82 vjeçare aktori i njohur Fitim Makashi, babai i këngëtarit Redon Makashi.

16:59 5 ditë më parë31.01.2026.

Autori
SHOWBIZ
Pronarët e vilës së Marilyn Monroe padisin Bashkinë e Los Angelesit, ja arsyeja
SHOWBIZ

Pronarët e vilës së Marilyn Monroe padisin Bashkinë e Los Angelesit, ja arsyeja

Bëhet fjalë për të vetmen shtëpi që Marilyn Monroe kishte dhe ku kaloi muajt e fundit të jetës së saj. Në vitin 2024, banesa u shpall monument historik dhe kulturor.

18:33 3 h më parë05.02.2026.

Autori
Sindroma e personit të ngurtë, dokumentari zbulon gjendjen e rëndë të ikonës së muzikës
SHOWBIZ

Sindroma e personit të ngurtë, dokumentari zbulon gjendjen e rëndë të ikonës së muzikës

Céline Dion vuan nga sëmundja neurologjike autoimune shumë e rrallë, e cila i shkakton spazma të forta dhe jashtëzakonisht të dhimbshme.

17:06 1 ditë më parë04.02.2026.

Autori
Uma Thurman nxjerr në shitje apartamentin luksoz në New York, ja sa kushton
SHOWBIZ

Uma Thurman nxjerr në shitje apartamentin luksoz në New York, ja sa kushton

Ndërtesa One Lexington Avenue, e ndërtuar në vitin 1910, është një nga adresat më prestigjioze të zonës. Në çmim përfshihet edhe çelësi për një kopësht privat.

20:17 2 ditë më parë03.02.2026.

Autori
Tom Cruise braktis Londrën, grabitja pranë shtëpisë së tij e shtyn të shesë vilën 35 mln paund
SHOWBIZ

Tom Cruise braktis Londrën, grabitja pranë shtëpisë së tij e shtyn të shesë vilën 35 mln paund

Tom Cruise ka vendosur të braktisë Londrën, pas disa vitesh jetesë në kryeqytetin britanik. Raportet e lidhin vendimin e aktorit për të lënë apartamentin e tij me vlerë 35 milionë paund në Londër, me një grabitje që ndodhi në një dyqan poshtë banesës së tij.

11:14 2 ditë më parë03.02.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes