TË FUNDIT
Interi fiton Kupën e Italisë dhe kompleton “dopietën” Do ndiqni botërorin në Amerikë? Administrata Trump bën lehtësimin e madh “Me pistoletë në kokë”: Nënë e bijë merren peng, grabitësit arratisen me 3 milionë euro Tronditëse në Gjermani, pediatri akuzohet për 130 raste abuzimi ndaj të miturve 12 të vrarë në Liban nga sulmet izraelite, mes viktimave edhe dy fëmijë VIDEO/ Perla e Ernest Muçit çon në finale të Kupës Trabzonsporin
Interi fiton Kupën e Italisë dhe kompleton “dopietën” Do ndiqni botërorin në Amerikë? Administrata Trump bën lehtësimin e madh “Me pistoletë në kokë”: Nënë e bijë merren peng, grabitësit arratisen me 3 milionë euro Tronditëse në Gjermani, pediatri akuzohet për 130 raste abuzimi ndaj të miturve 12 të vrarë në Liban nga sulmet izraelite, mes viktimave edhe dy fëmijë VIDEO/ Perla e Ernest Muçit çon në finale të Kupës Trabzonsporin
14° Tiranë, Shi i lehtë

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Donald Trump Ilir Meta Çmimi i naftës Lufta në Lindjen e Mesme Hantavirusi
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
  • VIDEO
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Hoteli

Sarandë, sekuestrohet hoteli i vëllait të Edmond Papës
Kronikë

Sarandë, sekuestrohet hoteli i vëllait të Edmond Papës

Prokuroria e Sarandës ka sekuestruar një hotel 6-katësh në pronësi të vëllait të Edmond Papës.

13:48 9 h më parë13.05.2026.

Autori
Dyshohet se ra aksidentalsht nga tarraca e hotelit të tij, humb jetën 60-vjeçari
Kronikë

Dyshohet se ra aksidentalsht nga tarraca e hotelit të tij, humb jetën 60-vjeçari

Një 60-vjeçar ka humbur jetën në mënyrë tragjike pasi ka rënë nga tarraca e hotelit në pronësi të tij. Sipas plicisë dyshohet se ka rënë aksidentalisht, teksa ndërroi jetë në spital.

12:26 33 ditë më parë10.04.2026.

Autori
5 viktima, 900 pronarë dhe 50 vite pritje, hoteli “fantazmë" në Spanjë do të shembet
Europa

5 viktima, 900 pronarë dhe 50 vite pritje, hoteli “fantazmë" në Spanjë do të shembet

Ndërtesa në formë Y që dominon bregdetin e Acoran u ndërtua në vitin 1973 me qëllim që të funksiononte si një hotel me 741 dhoma. Megjithatë, vetëm dy vjet më vonë projekti u braktis. “Hoteli Fantazmë” është lidhur me incidente serioze sigurie dhe pesë vdekje.

18:25 77 ditë më parë25.02.2026.

Autori
Të fundit
Interi fiton Kupën e Italisë dhe kompleton “dopietën”
Futboll

Interi ka fituar për herë të 10-të në histori Kupën e Italisë, pasi mposhti 2-0 Lazion në finalen e zhvilluar në stadiumin “Olimpico”.

22:59 28 min më parë13.05.2026.

Autori
Do ndiqni botërorin në Amerikë? Administrata Trump bën lehtësimin e madh
Amerika

Administrata e Donald Trump ka vendosur të lehtësojë procedurat e hyrjes në Shtetet e Bashkuara për tifozët që do të ndjekin Kupën e Botës gjatë kësaj vere, duke hequr detyrimin për pagesën e garancive financiare për mbajtësit e biletave të Botërorit.

22:37 50 min më parë13.05.2026.

Autori
“Me pistoletë në kokë”: Nënë e bijë merren peng, grabitësit arratisen me 3 milionë euro
Europa

“Me pistoletë në kokë”: Nënë e bijë merren peng, grabitësit arratisen me 3 milionë euro

Autorët kontrolluan të gjithë vilën dhe morën bizhuteri, para dhe çanta firmato, duke realizuar një grabitje me vlerë marramendëse. Hetuesit besojnë se bëhet fjalë për një bandë të mirëorganizuar nga Europa Lindore.

22:20 1 h më parë13.05.2026.

Autori
Tronditëse në Gjermani, pediatri akuzohet për 130 raste abuzimi ndaj të miturve
Europa

Mjeku 45-vjeçar ishte i punësuar në një grup spitalor dhe akuzat ndaj tij lidhen me ngjarje të ndodhura nga dhjetori i vitit 2013 deri në nëntor 2025. Ai ndodhet në paraburgim që prej nëntorit të vitit të kaluar.

22:12 1 h më parë13.05.2026.

Autori
12 të vrarë në Liban nga sulmet izraelite, mes viktimave edhe dy fëmijë
Lindja e Mesme

Ministria e Shëndetësisë në Liban bëri të ditur se të paktën 2.896 persona janë vrarë nga sulmet izraelite që prej 2 marsit të këtij viti. Rreth 9 mijë persona janë plagosur.

21:53 1 h më parë13.05.2026.

Autori
Më të lexuarat
I vodhi në makinë muzikën e papublikuar Beyonce-s, burg për 41-vjeçarin
SHOWBIZ

Një persn që hyri me forcë në një makinë dhe vodhi hard disqe që përmbanin muzikë të papublikuar nga Beyoncé është dënuar me dy vjet burg.

15:42 7 h më parë13.05.2026.

Autori
Neymar në bord, Ancelotti nxjerr listën paraprake të Brazilit
Futboll

Neymar në bord, Ancelotti nxjerr listën paraprake të Brazilit

Lista përfundimtare me 26 lojtarë do të publikohet më 18 maj.

09:15 1 ditë më parë12.05.2026.

Autori
Mister në brigjet britanike, nxirren nga deti trupat e tre grave
Europa

Mister në brigjet britanike, nxirren nga deti trupat e tre grave

Deri tani, autoritetet nuk kanë dhënë detaje të tjera mbi shkakun e vdekjes apo nëse bëhet fjalë për një incident aksidental apo kriminal.

12:42 10 h më parë13.05.2026.

Autori
Putin e propozoi si negociator për paqen me Ukrainën, BE refuzon Schroder: I lidhur me kompani ruse
Europa

Putin e propozoi si negociator për paqen me Ukrainën, BE refuzon Schroder: I lidhur me kompani ruse

Schröder ka qenë prej vitesh një figurë e diskutueshme në Evropë për afërsinë e tij me Kremlinin.

09:57 1 ditë më parë12.05.2026.

Autori
Gjyqi ndaj Laert Haxhiut, në GJKKO motra dhe babai i Noizy-t
Aktualitet

Gjyqi ndaj Laert Haxhiut, në GJKKO motra dhe babai i Noizy-t

Motra dhe babai i reperit të njohur shqiptar, Noizy, kanë mbërritur në GJKKO pasi janë thirrur si dëshmitar në gjyqin ndaj Laert Haxhiut.

12:02 11 h më parë13.05.2026.

Autori
SHQIPËRI
Qeveria ndryshon rregullat për stacionet e plazhit, kontratat për 2026 mbyllen brenda qershorit
Sociale

Qeveria ndryshon rregullat për stacionet e plazhit, kontratat për 2026 mbyllen brenda qershorit

Në rastet kur ndodhin ndryshime në kapacitetet e strukturave akomoduese, në zonat e plazhit apo në zhvillimet përgjatë vijës bregdetare, çdo modifikim i marrëveshjeve do të mund të bëhet vetëm me miratimin e të dyja palëve.

19:23 4 h më parë13.05.2026.

Autori
Qeveria miraton subvencion për transportin urban dhe ndërqytetas, 50 lekë për litër karburanti
Aktualitet

Qeveria miraton subvencion për transportin urban dhe ndërqytetas, 50 lekë për litër karburanti

Shoqëritë e transportit urban, rrethqytetës dhe ndërqytetës do të përfitojnë mbështetje financiare nga qeveria për përballimin e kostove të karburantit, pas vendimit të ri të miratuar në mbledhjen e Këshillit të Ministrave.

18:38 4 h më parë13.05.2026.

Autori
Bordi i Transparencës rrit çmimin e naftës sërish: Akciza do të ulet vetëm kur çmimi të shkojë 220 lekë
Aktualitet

Bordi i Transparencës rrit çmimin e naftës sërish: Akciza do të ulet vetëm kur çmimi të shkojë 220 lekë

Bordi i Transparencës ka publikuar vendimin më të fundit për çmimet e karburanteve në Shqipëri, duke përcaktuar tarifat e reja tavan për naftën dhe benzinën.

16:11 7 h më parë13.05.2026.

Autori
"S'ka seancë pas orës 22.00", zbardhen propozimet e PD për ndryshimin e rregullores së Kuvendit
Politikë

"S'ka seancë pas orës 22.00", zbardhen propozimet e PD për ndryshimin e rregullores së Kuvendit

Partia Demokratike ka paraqitur një sërë propozimesh për ndryshimin e Rregullores së Kuvendit, që kanë të bëjnë me oraret e seancave, pezullimin e deputetëve dhe kohën e përgjigjes së interpelancave.

14:46 8 h më parë13.05.2026.

Autori
BOTË
Amerika

Administrata e Donald Trump ka vendosur të lehtësojë procedurat e hyrjes në Shtetet e Bashkuara për tifozët që do të ndjekin Kupën e Botës gjatë kësaj vere, duke hequr detyrimin për pagesën e garancive financiare për mbajtësit e biletave të Botërorit.

22:37 50 min më parë13.05.2026.

Autori
Europa

Autorët kontrolluan të gjithë vilën dhe morën bizhuteri, para dhe çanta firmato, duke realizuar një grabitje me vlerë marramendëse. Hetuesit besojnë se bëhet fjalë për një bandë të mirëorganizuar nga Europa Lindore.

22:20 1 h më parë13.05.2026.

Autori
Europa

Mjeku 45-vjeçar ishte i punësuar në një grup spitalor dhe akuzat ndaj tij lidhen me ngjarje të ndodhura nga dhjetori i vitit 2013 deri në nëntor 2025. Ai ndodhet në paraburgim që prej nëntorit të vitit të kaluar.

22:12 1 h më parë13.05.2026.

Autori
Lindja e Mesme

Ministria e Shëndetësisë në Liban bëri të ditur se të paktën 2.896 persona janë vrarë nga sulmet izraelite që prej 2 marsit të këtij viti. Rreth 9 mijë persona janë plagosur.

21:53 1 h më parë13.05.2026.

Autori
RAJON
Studentët shqiptarë caktojnë protestën e radhës në Shkup
RAJON

Studentët shqiptarë caktojnë protestën e radhës në Shkup

Studentët kërkojnë zbatim të plotë të Ligjit për përdorimin e gjuhëve dhe të drejtën për ta dhënë provimin në gjuhën shqipe, gjuhë në të cilën kanë ndjekur edhe studimet universitare.

13:23 10 h më parë13.05.2026.

Autori
Stuhia godet rajonin, borë në Kroaci, erë e fortë dhe breshër në Bosnje
RAJON

Stuhia godet rajonin, borë në Kroaci, erë e fortë dhe breshër në Bosnje

Meteorologët njoftojnë një stabilizim gradual të motit në orët në vijim, por edhe mundësinë e reshjeve të herëpashershme dhe erës së fortë, ndërsa stuhia e fortë ka prekur edhe Bosnjën.

21:02 1 ditë më parë12.05.2026.

Autori
Palestër, socializim dhe dhomat e takimit me vizitorët: Pamjet nga paraburgimi ku mbahen ish-krerët e UÇK-së
Kosovë

Palestër, socializim dhe dhomat e takimit me vizitorët: Pamjet nga paraburgimi ku mbahen ish-krerët e UÇK-së

Dhomat e Specializuara të Kosovës në Hagë kanë publikuar për herë të parë pamje nga brenda qendrës së paraburgimit ku po mbahen Hashim Thaçi, Rexhep Selimi, Kadri Veseli dhe Jakup Krasniqi.

18:48 1 ditë më parë12.05.2026.

Autori
Greqia ‘çon’ në Bruksel dronin ukrainas me 100 kg eksploziv, Dendias: Çështja është serioze!
RAJON

Greqia ‘çon’ në Bruksel dronin ukrainas me 100 kg eksploziv, Dendias: Çështja është serioze!

Droni lundrues i mbushur me 100 kg eksploziv që u gjet më 6 maj në brigjet e ishullit grek të Lefkadësh është ukrainas. Origjinën e dronit e konfirmoi të martën në një deklaratë Ministri grek i Mbrojtjes Nikos Dendias, ndërsa merrte pjesë në takimin e ministrave të mbrojtjes të vendeve anëtare të BE

18:20 1 ditë më parë12.05.2026.

Autori
SPORT
Futboll

Interi ka fituar për herë të 10-të në histori Kupën e Italisë, pasi mposhti 2-0 Lazion në finalen e zhvilluar në stadiumin “Olimpico”.

22:59 28 min më parë13.05.2026.

Autori
VIDEO/ Perla e Ernest Muçit çon në finale të Kupës Trabzonsporin
Futboll

VIDEO/ Perla e Ernest Muçit çon në finale të Kupës Trabzonsporin

Ernest Muçi ka qenë protagonisti absolut i takimit gjysmëfinal të Kupës së Turqisë Genclerbirligi-Trabzonspor, i cili realizoi një gol të jashtëzakonshëm në shtesë duke vulosur fitoren 2-1 për skuadrën e tij.

21:33 1 h më parë13.05.2026.

Autori
Finale dramatike në “Air Albania”, Dinamo mposht Egnatian dhe fiton Kupën e Shqipërisë
Futboll

Finale dramatike në “Air Albania”, Dinamo mposht Egnatian dhe fiton Kupën e Shqipërisë

Një finale me gola, kartonë të kuq, tension dhe emocione deri në sekondat e fundit i dha Dinamos trofeun e dytë radhazi të Kupës së Shqipërisë.

21:18 2 h më parë13.05.2026.

Autori
Botërori 2026, FIFA ashpërson masat: Arbitrat më të rreptë ndaj mbajtjeve dhe përplasjeve në zonë
Futboll

Botërori 2026, FIFA ashpërson masat: Arbitrat më të rreptë ndaj mbajtjeve dhe përplasjeve në zonë

FIFA po shqyrton forcimin e kompetencave të arbitrave përpara Kupës së Botës 2026, me synimin për të luftuar mbajtjet dhe rrëmujat në zonën e rreptësisë, sidomos gjatë goditjeve standarde.

19:07 4 h më parë13.05.2026.

Autori
KULTURË
Filmi "Adolesence" bën histori në çmimet BAFTA
KULTURË

Filmi "Adolesence" bën histori në çmimet BAFTA

Drama e Netflix-it, Adolescence, ishte fituesi i madh në Çmimet Bafta Television të dielën, me The Celebrity Traitors dhe Last One Laughing që morën gjithashtu një pjesë të lavdisë.

22:17 2 ditë më parë11.05.2026.

Autori
Tedi Papavrami dekorohet me 'Urdhrin Suprem të Shqiponjës', Rama: Je ylli i botës që ndriçon edhe për vendin
KULTURË

Tedi Papavrami dekorohet me 'Urdhrin Suprem të Shqiponjës', Rama: Je ylli i botës që ndriçon edhe për vendin

Rama e cilësoi Papavramin si një figurë të rrallë artistike dhe njerëzore, duke vënë në dukje jo vetëm talentin e tij si muzikant, por edhe integritetin dhe dimensionin e tij intelektual e shoqëror.

19:21 2 ditë më parë11.05.2026.

Autori
“Dy orkestra, një skenë”, Nancy VanHorn: Miqësia SHBA-Shqipëri, e pandalshme
KULTURË

“Dy orkestra, një skenë”, Nancy VanHorn: Miqësia SHBA-Shqipëri, e pandalshme

Në një atmosferë festive, ku muzika amerikane dhe shqiptare u bashkuan në të njëjtën skenë, Tirana u kthye mbrëmjen e së enjtes në një simbol të miqësisë së fortë mes Shqipërisë dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

15:39 5 ditë më parë08.05.2026.

Autori
“United FestivAlb”, festivali i diasporës shqiptare në SHBA
KULTURË

“United FestivAlb”, festivali i diasporës shqiptare në SHBA

Në zemër të New York-ut, më 16 dhe 17 maj 2026, do të zhvillohet një nga ngjarjet më të mëdha që ka bashkuar ndonjëherë diasporën shqiptare në Amerikën e Veriut: “United FestivAlb”. Një festival që shkon përtej muzikës, me synimin për tu kthyer në një simbol të unitetit, kulturës dhe krenarisë.

15:47 11 ditë më parë02.05.2026.

Autori
SHOWBIZ
SHOWBIZ

Një persn që hyri me forcë në një makinë dhe vodhi hard disqe që përmbanin muzikë të papublikuar nga Beyoncé është dënuar me dy vjet burg.

15:42 7 h më parë13.05.2026.

Autori
Ndahet nga jeta aktori i “Star Wars”
SHOWBIZ

Ndahet nga jeta aktori i “Star Wars”

Aktori britanik Michael Pennington, i njohur për rolin e tij në filmin “Star Wars” ka ndërruar jetë në moshën 82-vjeçare.

12:01 2 ditë më parë11.05.2026.

Autori
"Po përdor imazhin tim", Dua Lipa padit Samsung për 15 milionë dollarë
SHOWBIZ

"Po përdor imazhin tim", Dua Lipa padit Samsung për 15 milionë dollarë

Ylli i muzikës pop Dua Lipa ka ngritur një padi prej 15 milionë dollarësh kundër Samsung, duke pretenduar se kompania ka përdorur imazhin e saj në paketimin e televizorëve të saj pa leje.

10:48 2 ditë më parë11.05.2026.

Autori
Galatasaray kërkon Dua Lipën për festën e titullit, ofertë 2 milionë dollarë
SHOWBIZ

Galatasaray kërkon Dua Lipën për festën e titullit, ofertë 2 milionë dollarë

Këngëtarja shqiptare me famë botërore, Dua Lipa, mund të jetë surpriza më e madhe në festën e titullit kampion të Galatasaray.

12:19 3 ditë më parë10.05.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes